עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by Tal-T,

היי. במידה ויש איזשהו פורמט קבוע לבקשות מהסוג הזה (לא מצאתי משהו בנושאים הנעוצים) אשמח לתקן. אני מחפש לרכוש טלויזיה חדשה לחדר ואני לא יודע כל כך מה קורה בשוק הזה, מי הם המותגים המומלצים היום ואיפה כדאי לקנות. אנסה לכוון אתכם לצורך שלי 1. מבחינת גודל, אני כן רוצה להתפנק במשהו יחסית גדול אבל היא תמוקם בסך הכל 2 וחצי מטר מהעיניים שלי אז נראה לי ש42'' יהיו די והותר. אני כן מוכן לשמוע הצעות אחרות אם במסגרת התקציב גודל אחר יאפשר לי לקבל משהו איכותי יותר. 2. אני לא מתכוון לחבר ממיר.. הטלויזיה תהיה מחוברת רוב הזמן למחשב / או שיסבירו לי איך עובד עניין הסטרימרים ואני אקנה אחד. הבנתי שכיום יש גם טלויזיות שמגיעות עם נטפליקס וכו' מובנה בפנים' ז…

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  2. ההצעות של פלטפורמת הגיימינג הגדולה מכולן ליומיים הקרובים כוללות הנחות על משחקי סדרת Dead Island, הנחות על משחקי Serious Sam, אפשרות לנסות בחינם את משחק החלל ההמוני EVE Online ועוד גם בימי סוף השבוע הנוכחי, אנשיה של Steam דואגים לכך שלאף אחד לא יהיה משעמם מדי עם מגוון מבצעים והטבות. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2%D7%99-%D7%A1%D7%95%D7%A3-%D7%94%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%A2-%D7%A9%D7%9C-steam-%D7%96%D7%95%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%97%D7%9C%D7%9C%D7%99/

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  3. Started by wariror42,

היי חברים אני אחד שמתעסק הרבה במחשב וכדומה ואני צריך דבר כזה http://www.amazon.com/dp/B00P7TPE1Y?psc=1 אז חשבתי לעצמי איזה גודל לקחת ואני מתלבט.ויש לי כמה שאלות: 1 האם שווה דבר כזה להזמין מאמזון או מחו''ל בכללי או שיש בארץ במחירים דומים דבר כזה? 2 ואם קיים מקום כזה איפה הייתם ממליצים? 3 תוך כמה זמן זה מגיע? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  4. Started by Alex Gomberg,

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822236380 צריך רק להכניס קוד קידום מכירות EMCXPXN45. (בתוך העמוד My Shopping Cart) שימו לב - מתחת לרף המכס בארץ. כמובן צריך גם שירות של Buy2USA, (או חברה מתחרה) וביחד זה עובר את ה-75$, אבל כשאני קניתי משהו ב-74.99$, והבאתי עם Buy2USA, הם לא גבו ממני מיסים.

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  5. היי. אני מחפש אתרים טובים שאפשר להזמין מהם מוזיקה וספרים (אם לדייק אני צריך דיסק של Parkway Drive והספר Playbook של בארני). אם אתם מכירים חנויות שמוכרות את המוצרים בארץ באזור המרכז גם טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  6. עוד אתמול הוא היה פה למעלה . לא יפה למחוק בלי שום הסבר

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  7. היי, ראיתי את המוצר SAMSUNG 990 PRO SSD 4TB בשני קישורים באתר של סמסונג. על פניו מדובר באותו מוצר בדיוק. רק המחיר שונה משמעותית. ההבדל היחיד הוא במזהה הקטלוגי של המוצר: MZ-V9P4T0B/AM MZ-V9P4T0BW Samsung 990 PRO 4TB PCIe NVMe 4.0 M.2 Internal Solid State Drive SSD | Samsung Canada Get Free Delivery (samsung.com) השאלה היא מה ההבדל בין /AM ל W. אגב, בארץ מוכרים את W (בסביבות 1900 ש"ח), ובחו"ל ניתן להשיג את /AM ב 1300... תודה

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  8. Started by ABL,

היי קרובים שלי באים מארה"ב עוד מעט וחשבתי לבקש מהם להביא לי כרטיס מסך שעולה 419$ משם (אני קונה אותו דרך אמזון ושולח להם לבית). רציתי לדעת אם יעצרו אותם במכס האם הם יצטרכו לשלם עליו מכס? יש גם אפשרות לשלוח אותו כמתנה אליהם האם זה עוזר?

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  9. בהמשך לדיון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=526046.0 בעיה קצת שונה. הגעתי לחנות לפני כשמונה ימים. ביקשתי שיבדקו לי את המכשיר Playstation3 SLIM (שנקנה בדצמבר האחרון) בטענה שחלק מהמשחקים נתקעים. המכשיר פשוט נתקע, וכשאני לוחץ quit game, הקונסולה עושה restart בליווי שלוש ביפים. חיפוש קצר בגוגל הציע לי לעשות בדיקת file system. ואכן, בכל פעם שאני בודק את קבצי המערכת, המכשיר מוצא אותם פגומים, מתקן, אבל הבעיה לא נעלמת. בדיקות חוזרות מביאות את אותה הבעיה - קבצי המערכת פגומים. ניסיתי לפרמט את ההארד דיסק, אבל זה לא עזר. מקור בגוגל גם אמר לי שקבצי מערכת לא בהכרח קשורים לדיסק הקשיח. התחלתי להסביר את הבעיה לבנאדם במעבדה, הוא קטע אותי באמצע, ואמר לי שיבדוק את הקונסולה. ש…

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  10. שלום לכולם! אני רוצה לצלם באיכות טובה קורס דיגיטלי בבית (וסרטונים שיווקיים גם מחוץ לבית) וצריך המלצות על ציוד מתאים. 1) מיקרופון איכותי לבית שמתחבר למחשב. 2) סטנד למיקרופון. 3) מיקרופון שיכול להתחבר לפלאפון לצילום מחוץ לבית (או אלחוטי..). 4) תאורה מתאימה לצילום ביתי 5) תאורה מתאימה לצילום ברכב. 6) לגבי מצלמה לצילום סרטונים שיווקיים מחוץ לבית אשמח דעת האם מספיק להשתמש במצלמה של הפל' או כדאי להשקיע במצלמה נוספת? 7) לגבי צילום הקורס עצמו בו אני מציג מצגת במחשב, אני צריך המלצה לתוכנה שאוכל תוך כדי הצילום גם לעשות איתה שיתוף מסך מהמחשב ולהראות מצגת לצופים בקורס. אני אשמח ממש לעזרה שלכם כי אני לא מבין בזה כלום ואני לא רוצה להוצ…

11. Started by wooper,

שלום קניתי לפני כמה חודשים gps nq502 אין לי נסיון ב gps חוץ ממה שקניתי. מהרגע שניסיתי אותו דורש לו הרבה זמן להתחבר ללווינים שלחתי אותו לאחריות והטכנאי טען שלוקח לו 30-40 שניות להתחבר ושהוא בדק זאת כמה פעמים מהנסיון שלי לפעמים לוקח המון להתחבר אפילו 5 דקות אני משתמש בו ברגל(שאני לא ברכב) וכמו שאמרתי 30 שניות להתחבר ללווינים מרגע ההפעלה זה נדיר מאוד מה עושים במקרה כזה שהטכנאי טוען שהוא תקין ומניסיוני לא?

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  12. אמאזון גרמניה מספקת לנו הזדמנות נוספת לרכוש ציוד של החברה השוויצרית הגדולה במחיר מוזל מעוניינים להתחדש באוזניות או עכבר אלחוטי עבור המחשב שלכם, ואין לכם חשש מביצוע הזמנה מקוונת מחו"ל? המבצע הזה הוא כנראה בשבילכם: במסגרת מבצעי Deal of the Day באמאזון גרמניה, מוצעים לרכישה צמד דגמי אוזניות גיימינג וגם עכבר גיימינג של Logitech במחירים משתלמים למדי. אוזניות ה-G930 האלחוטיות המתקדמות של היצרנית, עם תמיכה באודיו סראונד ב-7.1 ערוצים ועם שלושה כפתורי מאקרו ניתנים לתכנות, זמינות לרכישה בעלות של כ-98 יורו כולל מסים ומשלוח ישיר לארץ, שהם כ-430 ש"ח ומהווים הוזלה של בערך 140 ש"ח מהעלויות הזולות ביותר של הדגם בישראל. כמו תמיד – אל תשכחו להגדיר את היורו כמטבע הבסיס של אמצעי הת…

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  13. יממה אחרי שהגיע היום הארוך ביותר בשנה, בפלטפורמת הגיימינג של Valve פוצחים בעוד מיזם הנחות מאסיבי. בואו להכיר את הדילים החמים ביותר נכון לרגע זה כמובטח, מבצעי הקיץ המסורתיים והגדולים של חנות פלטפורמת ה-Steam החלו היום, וימשיכו איתנו למשך עשרת הימים הקרובים. הנה דוגמאות לעשרה דילים שווים שכדאי לכם לשקול. משחק הפעולה-פארקור עמוס הזומבים Dying Light, בגירסת ה-Enhanced Edition המשופרת והמורחבת שלו, נמכר בחצי ממחירו המלא – 30 דולר. משחק ההישרדות הפופולרי עד מאוד Rust, שעדיין נמצא בתוכנית ה-Early Access אך בהחלט מרגיש כמו משהו שקרוב מאוד באיכותו למוצר מוגמר, נמכר בעלות של 10 דולר. משחק הבנייה והניהול הייחודי Prison Architect נמכר ברבע ממחירו המלא – 7.5 …

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  14. Started by felix slabodkin,

יש לי רעיון להמצאה עכשיו אני צריך לחבר בין זמזם לבין כפתור יש לכם רעיונות איך אני יכול לעשות את זה

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  15. Started by yoni_h,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4263750,00.html

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  16. אלקטרה מחשבים, השתייכת לאלקטרה מוצרי צריכה יחד עם שקם אלקטריק, מחסני חשמל ואייס, צפויה להיסגר בימים הקרובים לחלוטין עקב הפסדים של יותר מ-10 מיליון שקל. http://www.themarker.com/consumer/1.1807386

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  17. שלום רב, אני מחפש המלצות לחנויות מחשבים שבונים מחשבים נייחים על פי דרישת לקוח - חשוב אמינות, משלוחים, מחירים....

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  18. Started by yarin153,

שאלה לגבי אמזון UK: אני מנסה להזמין PS4 PRO והמחיר שהמערכת נותנת לי אומר שאין מסים על המוצר והמחיר יוצא 1477 שקל זה הגיוני? ואם לא (וכדאי לנצל את זה ) האם עדיף בכל זאת לחכות לBLACK FRIDAY?

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  19. לקוחות אורנג' היזהרו. לפי טיעוני חברת פרטנר אפשר להבין כי לכאורה ניתן די בקלות להכנס ולפרוץ לחשבונות שלכם ולשנות פרטים. http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3554021,00.html?dcRef=ynet

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  20. האם תכובד בארץ אחריות על מעבד או כרטיס מסך שנקנה בארה"ב? כרטיס מסך: MSI R9 390 או EVGA GTX 970 מעבד: Intel i5-4690K

21. Started by moshedavidovich,

אהלן , בתקופה האחרונה התחלתי לעשות ספורט וחיפשתי אוזניות אשר יתאימו לכך יצא לי להיתקל בזמן החיפושים באוזניות BackBeat FIT קניתי אותן ולאחר שבוע אני באמת רוצה להמליץ עליהן חיפשתי אוזניות קלות , נוחות מתאימות לריצה, סאונד טוב אבל הכי חשוב הוא לא מפריע לי לשים לב לסביבה ולשמוע את המתרחש והן ענו על כל הדרישות ! האוזניות נוחות , לא זזות אפילו קצת בזמן פעילויות (ריצה מהירה , הליכה , קפיצות) בנוסף לכך האוזניות הן אוזניות בלוטוס ככה שאין חוט שמפריע בזמן הפעילות . סה"כ אני מאוד נהנה מהן ושמח שעשיתי הקנייה הזאת ומאוד ממליץ לחברה פה שעושים ספורט לבדוק עליהן ! :)

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  22. כרגיל גוגל לא מוכרים אותו ישירות לישראל דרך החנות שלהם, אנטישמים. אז מה הפתרון הכי טוב? להזמין לארה"ב ולשלוח דרך buy2usa ושות'? או שיש פתרונות טובים יותר?

23. שלום רב, אנו קבוצת סטודנטים במרכז האקדמי לב, מנסים ליזום מחקר אשר יוכל לקדם שיפור באיכות השירותים שאנו הצרכנים מקבלים אצל ספקי השירות השונים (דואר, סלולאר, וכדו'). הכנו כאן שאלון מחקרי על מנת שנוכל לקדם יוזמה זו. הכנו שאלון קצר על מנת לקבל כלי מחקרי לגורמים השונים. נשמח לעזרתכם. נ.ב- יש הגרלה על 700 ש"ח למעונים בסוף השאלון, למעוניינים הקפידו למלאות את הפרטים בסוף השאלון. מצ"ב קישור https://jctmachonlev.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_agWf5xzjrotIVJb תודה לכולם! כמו כן, נשמח אם תוכלו גם להפיץ שאלון זה לקבוצות רלוונטיות ואנשים נוספים על מנת להפוך את המחקר שלנו לבעל משקל מול החברות השונות.

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  24. היצרנית הסינית חשפה את ה-Mi Band 2, שנראה כמו מוצר חובה עבור כל מי שעושה פעילות ספורטיבית באשר היא בחייו כבר התרגלנו לראות את שיאומי (Xiaomi) שוברת את מחירי השוק המקובלים בכל מקום שבו היא מחליטה להראות את נוכחותה, ולמרות זאת עדיין מדובר בהפתעה שנעים לגלות בכל פעם מחדש. הפעם זהו צמיד הכושר Mi Band 2, ששומר על עלות מצחיקה דומה לקודמיו אך מציע שיפורים כמעט בכל תחום, אשר הופכים אותו למכשיר חכם אפקטיבי ומעניין הרבה יותר. גולת הכותרת היא תוספת של מסך OLED קטנטן בגודל אלכסוני של 0.68 אינץ', אשר מספיק בכדי להציג פיסות מידע קטנות אך חשובות היישר על פרק כף ידו של המשתמש, מבלי לפגוע בחיי הסוללה או לגרום לעליית מחיר תלולה – זמן, מספר צעדים שנצעדו, מרחק שעברתם, קלוריות שנשרפ…

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  25. Started by Alexkmr,

הזמנתי מוצר והמשלוח של USPS FIRST CLASS, ערך החבילה פחות מ50 דולר. מה הסיכויי שעומדים לדפוק אותי בעמלות ועוד כל מיני מיסים שקר כלשהו?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.