עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by leahd3,

שלום כמו בכותרת מחפש שותף לקנייה עבור מוצר שני ב-60% שיש עכשיו בKSP אני קונה G710+ בסכום של 644 ואשמח למישהו שמעוניין משהו בתקציב של 600-700 במסגרת המבצע. הקניה בנתניה.

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  2. https://www.billmelater.com/cm/paypal/landers/12ebaybmlNBj.html מישהו משתמש בזה? תודה

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  3. Started by wassa,

היום הלכתי עם הילדים שלי לפיצריה ומסיבות כלכליות הלכתי עם משקאות מהבית. בעל הפיצריה ראה זאת ונורא כעס ודרש לא לשתות את המשקאות אם לא קנינו אצלו. אני נוראה הופתעתי וזה מיקרה ראשון שניתקלתי לסיטואציה כזאת ונוראה הרגשתי השפלה. מאוד אשמח לדעת האם יש באמת איסור חוקי או חברתי לשתות משקה שלא ניקנה בפיצריה. אם אין איסור כזה האם אני יכולה לעשות משהו עם חויית השרות שחויתי וגם ילדי תודה מראש על התשובות

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  4. הי לכולם, אני מעוניין לקנות פעמון עם מצלמה לדלת כניסה באליאקספרס של חברת tuya אבל ראיתי באחת התגובות שיתכן שהמכס עלול לעצור את זה בגלל שצריך אישור משרד התקשורת לציוד כזה, נשמע הגיוני, האם יש מגבלה, ראיתי שיש צורך באישור כזה עבור מצלמת אבטחה, יתכן שמתיחסים למצלמה כזאת כמצלמת אבטחה, אשמח לתגובות של אנשים שהזמינו מצלמות כאלו לא רק סיניות אפילו אמזון וכאלה, תודה :)

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  5. למכירה, מחשב נייד מדגם Macbook Air M3, הדגם החדש ביותר מסך: 15” זיכרון: 24GB דיסק קשיח: 1TB SSD המחשב הוזמן בהזמנה מיוחדת, חדש בקופסא וטרם נפתח יימכר במחיר מצויין לרציניים בלבד אורן 054-2278586

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  6. Started by Pika007,

לילה טוב כולם אני עומד בפני רכישה של לא מעט ציוד, ובין ההזמנה הצפויה גם כמה טאבלטים. חשוב לי שמרגע ההזמנה העניינים יתגלגלו די מהר רציתי לשאול מנסיונכם מי היותר יעיל מהאתרים הבאים- Pandawill.com Aliexpress.com (אני יודע שזו לא חנות אלא ריכוז של מוכרים, אבל יש להם תקנות אחידות יחסית) spemall.com ואם למישהו יש עוד רעיונות לאתרים בסגנון אני אשמח לשמוע. Pandawill בעבר היו פשוט זוועה, בתקנון כתוב "עד 3 ימים משלוח" ובפועל לוקח מעל שבוע עד שהחבילה יוצאת, אני לא יודע מה המצב שם היום.

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  7. בחור בעבודה שלי התווכח איתם שעה ולבסוף הוציא 29.90 עבור 12+גיימר (שמעתי את זה אישית). הבחור בשירות הלקוחות אומר שאני אביא לו את הת"ז של הבחור הזה ואם יש לו מחיר כזה, הוא יעשה גם לי. עד שאני אשיג את הת"ז שלו (רק אחרי פסח לצערי), אשמח לשמוע מה איתכם. אשמח לדעת כמה אתם משלמים על 12MB ו- 1.5MB. כרגע אני בבזב"ל על תשתית של HOT אבל כמובן שאין לי בעיה לנדוד... האם HOTnet באמת עד כדי כך גרועים כמו שהבחור בשירות של בזבל מספר לי? (אני מניח שלא, אבל בכל זאת אשמח לשמוע) תודה רבה, MODY.

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  8. יש חוק הגנת צרכן שעובד עד 14 מיום רכישה ויש גם אחריות למוצרים מיצרן / יבואן. עוד לא היה לי מקרה שהייתי צריך לפנות ליצרן / יבואן אבל לדעתי אחריות היא רלוונטית רק למוצר שהתקלקל במהלך עבודתו. כל מה שקשור למוצר פגום מהקופסא מתייחס לחנות בה רוכשים. האם היה למישהו מקרה שהייתם צריכים לפנות ליצרן / יבואן עקב מוצר פגום מהקופסא? רוצה לדעת אם הם אמורים להחליף ואם לא אז לפצות על מוצר. אני לפעמים רואה ביקורות לא טובות על KSP כשמדברים על החזרים. הזמנתי כמה דברים מהם וכעת .אין לי זמן לבדוק כל אחת. אני יודע שאחרי 14 ימים כל בקשות עליי יהיה לפנות ליצרן / יבואן היה למישהו מקרה ש-KSP סירבו להכוף חוק ואמרו לפנות ליצרן / יבואן?

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  9. Started by benor,

מי שמתכנן לקנות שם כדאי שיראה את הכתבה הבאה: http://www.mako.co.il/news-channel2/Economy-Newcast/Article-63eca40eb5cc331017.htm

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  10. Started by ABL,

היי קרובים שלי באים מארה"ב עוד מעט וחשבתי לבקש מהם להביא לי כרטיס מסך שעולה 419$ משם (אני קונה אותו דרך אמזון ושולח להם לבית). רציתי לדעת אם יעצרו אותם במכס האם הם יצטרכו לשלם עליו מכס? יש גם אפשרות לשלוח אותו כמתנה אליהם האם זה עוזר?

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  11. Started by tliron2,

שלום הזמנתי חבילה מארצות הברית ושלחו אותה דרך DHL GLOBAL MAIL. מישהו יודע איך ממירים את מספר המעקב הארוך למסםר של דואר ישראל שמתחיל ב CL ונגמר ב DE? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  12. היי, כחלק מפרויקט באזרחות עשינו סקר בנושא הטעיית הצרכן ע"י גופים מסחריים ורשתות שיווק. אשמח אם תקדישו 2 דק' למילוי הסקר, זה מאוד יעזור לנו. (באמצעות google docs מאוד פשוט רק לסמן) הסקר נמצא בקישור: https://docs.google.com/spreadsheet/...MzJTOTAxaHc6MQ תודה רבה

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  13. עדכון: הכונן זמין לרכישה גם באמאזון ארה"ב, במחיר אפילו קצת יותר טוב של כ-97 דולר כולל מסים ומשלוח לישראל (תודה לגולש shahar31). אחד מכונני ה-USB המהירים ביותר בעולם זמין לרכישה במחיר נהדר, רק לשעות הקרובות במידה ואתם מעוניינים לא רק בכונני SSD פנימיים מהירים, אלא גם בכונני אחסון חיצוניים זריזים ביותר – המבצע הזה הוא בשבילכם, ויהיה עליכם לנצל אותו בהקדם. אמאזון צרפת מציעה את כונן ה-Extreme Pro USB 3.0 של סאנדיסק, אחד מכונני ה-USB המתקדמים ביותר בשוק כולו, במחיר אטרקטיבי של 80 יורו בלבד – או כ-93 יורו עם מס ומשלוח לישראל, שהם כ-400 ש"ח ומהווים הוזלה של יותר מ-20 אחוזים לעומת המחיר הטוב ביותר שהצלחנו למצוא עבור אותו הדגם כאן בארץ. כמעט כמו SSD שאפש…

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  14. אחרי הפוגה של מספר שבועות - הגיע הזמן להצטייד שוב בכותרים מעניינים עם מחיר מזערי לכתבה

15. Started by wooper,

שלום קניתי לפני כמה חודשים gps nq502 אין לי נסיון ב gps חוץ ממה שקניתי. מהרגע שניסיתי אותו דורש לו הרבה זמן להתחבר ללווינים שלחתי אותו לאחריות והטכנאי טען שלוקח לו 30-40 שניות להתחבר ושהוא בדק זאת כמה פעמים מהנסיון שלי לפעמים לוקח המון להתחבר אפילו 5 דקות אני משתמש בו ברגל(שאני לא ברכב) וכמו שאמרתי 30 שניות להתחבר ללווינים מרגע ההפעלה זה נדיר מאוד מה עושים במקרה כזה שהטכנאי טוען שהוא תקין ומניסיוני לא?

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  16. כותרת קצת בעייתית אבל לעניין : חברה שלי (שתחיה) נמצאת בארץ עם ויזת תייר ואישור עבודה. במידה והיא מביאה לי אייפון משוודיה (שם היא בעבודה כרגע) יכולים לעצור אותה במכס בשדה התעופה ולדרוש ממנה לשלם מכס וכדומה ? או שזה לא תופס עליה בגלל שהיא תיירת ממדינה אחרת? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  17. האם תכובד בארץ אחריות על מעבד או כרטיס מסך שנקנה בארה"ב? כרטיס מסך: MSI R9 390 או EVGA GTX 970 מעבד: Intel i5-4690K

18. Started by k22,

האם להיות פזיז וליקנות עכשיו בתחילת בלאק פרידיי או שמכיוון שזה 10 ימים לחכות והמחירים ירדו?

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  19. Started by DANIELTZ19,

ואני אוהב אותו אבל הרצועות שלו מיפלסטיק יש כאן בארץ חנויות שיכולים לתת לי רצועות כאלה לשעון מעור??? אני שואל כי זה מסין לא ניראלי שיש כזה באמיתי.... או מישו שיכול ליבנות כאלה בדיוק מעור......

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  20. באתר Keepa תוכלו לבדוק את ההיסטוריה של המחירים באמזון. זה נחמד כי ככה אפשר אולי לקבל מושג על מה יהיה בפריים דיי או בבלק פריידי https://keepa.com/

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  21. שלום רב, אני מחפש המלצות לחנויות מחשבים שבונים מחשבים נייחים על פי דרישת לקוח - חשוב אמינות, משלוחים, מחירים....

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  22. האם ניתן לשלם ב EBAY או ב NEWEGG ב2 כרטיסים. אחד הרגיל והשני נטען ובכך להשלים את סכום הקניה המלא? שאלתי בדואר והכרטיסים הנטענים מוגבלים בסכום רכישה של עד 6 אלף שקל במכה אחת למרות שניתן לטעון בהרבה יותר. עוד כדאי לדעת שבאשראי ישראכרט לוקחים עמלת המרה לדולרים של 2.3% לא משנה באיזה סכום קניתם כלומר קניתם ב 100$ לוקחים לכם 2.3$ קניתם ב $2500 ייקחו לכם 57.5$ לא לשכוח שהכרטיס עצמו עולה כסף להנפקה וגם יש עמלת על הטעינה. בנתיים אני מברר איזה עוד אופציות אפשריות. פייפל זה אופציה אחרונה כי זה אומר להטעין את החשבון לקראת סוף מועד החיוב ואז שוב בתחילתו. הבעיה שזה כסף שסתם יישכב שם עד שתגיע עסקה ראויה שזה גם יכול לקחת זמן לא מועט, בכל זאת אם כבר מוציאים סכום …

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  23. Started by yarin153,

שאלה לגבי אמזון UK: אני מנסה להזמין PS4 PRO והמחיר שהמערכת נותנת לי אומר שאין מסים על המוצר והמחיר יוצא 1477 שקל זה הגיוני? ואם לא (וכדאי לנצל את זה ) האם עדיף בכל זאת לחכות לBLACK FRIDAY?

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  24. היי. אני מחפש אתרים טובים שאפשר להזמין מהם מוזיקה וספרים (אם לדייק אני צריך דיסק של Parkway Drive והספר Playbook של בארני). אם אתם מכירים חנויות שמוכרות את המוצרים בארץ באזור המרכז גם טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  25. ההצעות של פלטפורמת הגיימינג הגדולה מכולן ליומיים הקרובים כוללות הנחות על משחקי סדרת Dead Island, הנחות על משחקי Serious Sam, אפשרות לנסות בחינם את משחק החלל ההמוני EVE Online ועוד גם בימי סוף השבוע הנוכחי, אנשיה של Steam דואגים לכך שלאף אחד לא יהיה משעמם מדי עם מגוון מבצעים והטבות. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2%D7%99-%D7%A1%D7%95%D7%A3-%D7%94%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%A2-%D7%A9%D7%9C-steam-%D7%96%D7%95%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%97%D7%9C%D7%9C%D7%99/

• 0 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים