עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by גרימברג,

היי, מחפש תנור איכותי, הכי חשוב שתהיה אחריות שאכן ניתן לממש בעת הצורך (לאור ניסיון עבר לא כל כך חיובי....). אשמח להמלצות...

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  2. בזאפ רוב החנויות לא מופיעות, הכוונה שמי שיכול ימלא את הטבלה וכמה שיותר אנשים, ניתן להוסיף חנויות, כרגע הגליון פתוח לכולם נראה איך ילך. מכיוון שיש הרבה כרטיסים סביר שיהיו רק כמה מבוקשים למשל gtx 1060/1070, rx470/480 כל הערה בכל נושא תתקבל בברכה. לגבי מצב הכוונה של מצבים מובנים בכרטיס של מהירויות שעון שונות, צריך לעשות עם if מה שלא מצב בודד. מצבים A B C מי שלא יודע שיעזוב את זה. אוכל להחזיר גרסאות אחורה. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wP_qCkXNRriOEMb-G6s7UQVLqd0fAIF-XjSSjwHKC9k/edit?usp=sharing

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  3. https://www.billmelater.com/cm/paypal/landers/12ebaybmlNBj.html מישהו משתמש בזה? תודה

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  4. Started by LifeOverIP,

1. התלבטות בין WiFi בלבד לבין WiFi+Cellular עקרונית רוב השימוש יהיה דרך WiFi, אבל אני מוכן להוסיף עוד כ 600 ש"ח, ע"מ לקבל את היכולת ל 3G, עבור המקרים שבהם אזדקק לכך, אבל אני לא מוכן לרכוש חבילת גלישה נוספת בתשלום חודשי מהחברה הסלולארית, וקראתי על גולשים שרק הנפיקו כרטיס SIM נוסף, זהה לכרטיס שיש להם ב iPhone עם חבילת הגלישה הבלתי מוגבלת (כמו אצלי), והם משתמשים בו ב iPad, אבל קראתי גם על גולשים שזה לא עובד להם ושהחברות הסלולאריות לא מסייעות. אני לקוח של סלקום, ומסיבות מסויימות שאינן רלוונטיות לדיון, לא אעבור לחברה אחרת, מישהו יודע האם סלקום מאפשר באופן פורמלי ופרקטי לקבל SIM נוסף (גם אם בתשלום חד פעמי), ולגלוש ב iPad על חשבון חבילת הגלישה הבלתי מוגבלת של ה iPhone ללא בעיה?…

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  5. Started by Str4ng3r,

בסטיק בודד עד 16GB מאזור השרון והסביבה.

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  6. Started by xjj,

אני רוצה להזמין משהו שראיתי באתר קניות ממוכר בסין, המוכר לא שולח לארץ רשמית אבל שלחתי לו הודעה והוא מוכן לשלוח עם DHL תמורת 30$. העיניין שמדובר בחבילה ממש קטנה, מהסוג שמזמינים באיביי עם משלוח חינם, רק פה זה המוכר היחיד שמוכר את זה. ניסיתי לכתוב לו Regular mail, אבל הוא לא הבין למה אני מתכון.. מישהו יודע איך קוראים לזה באנגלית?

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  7. אחרי שצמד שחקניות בולטות עשו זאת בחודש החולף - גם גולן טלקום והוט מובייל מכריזות על חבילות מעודכנות ויקרות יותר, אשר יגרמו כנראה לעוד תגובת שרשרת עתידית לכתבה

8. יש חוק הגנת צרכן שעובד עד 14 מיום רכישה ויש גם אחריות למוצרים מיצרן / יבואן. עוד לא היה לי מקרה שהייתי צריך לפנות ליצרן / יבואן אבל לדעתי אחריות היא רלוונטית רק למוצר שהתקלקל במהלך עבודתו. כל מה שקשור למוצר פגום מהקופסא מתייחס לחנות בה רוכשים. האם היה למישהו מקרה שהייתם צריכים לפנות ליצרן / יבואן עקב מוצר פגום מהקופסא? רוצה לדעת אם הם אמורים להחליף ואם לא אז לפצות על מוצר. אני לפעמים רואה ביקורות לא טובות על KSP כשמדברים על החזרים. הזמנתי כמה דברים מהם וכעת .אין לי זמן לבדוק כל אחת. אני יודע שאחרי 14 ימים כל בקשות עליי יהיה לפנות ליצרן / יבואן היה למישהו מקרה ש-KSP סירבו להכוף חוק ואמרו לפנות ליצרן / יבואן?

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  9. Started by avid,

נמחק

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  10. באתר Keepa תוכלו לבדוק את ההיסטוריה של המחירים באמזון. זה נחמד כי ככה אפשר אולי לקבל מושג על מה יהיה בפריים דיי או בבלק פריידי https://keepa.com/

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  11. אז ככה..זכיתי באייבי מכירה פומבית של דיג'ארידו(למה שלא מכיר כלי נגינה אוסטרלי) עכשיו ניהיה ממש סיפור עם המשלוח.. בגלל שזה כלי מאוד ארוך אז הם לא מוכנים לשלוח אותו לפה(זה 160 ס"מ בערך) הוא אמר לי גם DHL לא מסכימים (רק עם יש לך חשבון קליינט או משהו כזה..) יש למישהו רעיון איך אני יכול להביא את המוצר? אני ממש לא יודע מה לעשות..דיי התאהבתי מהתמונות במוצר ולא ראיתי כזה דיג'ארידו בארץ אבל אני ממש לא מבין איך אפשר לפתור את זה...(אני לא יצא לי לשלוח שום דבר אף פעם אז ככה שבטח לא יודע איך הדברים עובדים) תודה אלי.

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  12. Started by tliron2,

שלום הזמנתי חבילה מארצות הברית ושלחו אותה דרך DHL GLOBAL MAIL. מישהו יודע איך ממירים את מספר המעקב הארוך למסםר של דואר ישראל שמתחיל ב CL ונגמר ב DE? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  13. Started by benor,

מי שמתכנן לקנות שם כדאי שיראה את הכתבה הבאה: http://www.mako.co.il/news-channel2/Economy-Newcast/Article-63eca40eb5cc331017.htm

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  14. אחרי הפוגה של מספר שבועות - הגיע הזמן להצטייד שוב בכותרים מעניינים עם מחיר מזערי לכתבה

15. Started by aka_katz,

שלום. אני מעוניין לקנות מסך 29 דרך buy2us, השאלה שלי היא: 1) האם זה באמת יכלול את כל המיסים ולא יהיו הפתעות בדרך ? 2) האם מבחינת חשמל/ספק כוח אני צריך לקנות מתאם מיוחד ? זה המוצר: http://buy2.ushops.co.il/BUY2USA/buy4u_amazon.php?amazon_url=B00VBNQJKU

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  16. בחור בעבודה שלי התווכח איתם שעה ולבסוף הוציא 29.90 עבור 12+גיימר (שמעתי את זה אישית). הבחור בשירות הלקוחות אומר שאני אביא לו את הת"ז של הבחור הזה ואם יש לו מחיר כזה, הוא יעשה גם לי. עד שאני אשיג את הת"ז שלו (רק אחרי פסח לצערי), אשמח לשמוע מה איתכם. אשמח לדעת כמה אתם משלמים על 12MB ו- 1.5MB. כרגע אני בבזב"ל על תשתית של HOT אבל כמובן שאין לי בעיה לנדוד... האם HOTnet באמת עד כדי כך גרועים כמו שהבחור בשירות של בזבל מספר לי? (אני מניח שלא, אבל בכל זאת אשמח לשמוע) תודה רבה, MODY.

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  17. Started by wassa,

היום הלכתי עם הילדים שלי לפיצריה ומסיבות כלכליות הלכתי עם משקאות מהבית. בעל הפיצריה ראה זאת ונורא כעס ודרש לא לשתות את המשקאות אם לא קנינו אצלו. אני נוראה הופתעתי וזה מיקרה ראשון שניתקלתי לסיטואציה כזאת ונוראה הרגשתי השפלה. מאוד אשמח לדעת האם יש באמת איסור חוקי או חברתי לשתות משקה שלא ניקנה בפיצריה. אם אין איסור כזה האם אני יכולה לעשות משהו עם חויית השרות שחויתי וגם ילדי תודה מראש על התשובות

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  18. שלום, בעבר היה אפשר לתת הסכם בטלפון על הצטרפות לשירות חדש / שינוי תנאי שירות או אחרי להסכים אחרי שקיבלתי הסכם בפקס או אימייל (דרך יותר נבונה) האם כדאי לעשות זאת גם היום בהצטרפות בהתחשב שלא נדרש יותר התחייבות מצד הלקוח? כדאי לבקש קודם לשלוח אליי הסכם ואז לראות שהכל כפי שהובטח ולחתום אותו?

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  19. האם תכובד בארץ אחריות על מעבד או כרטיס מסך שנקנה בארה"ב? כרטיס מסך: MSI R9 390 או EVGA GTX 970 מעבד: Intel i5-4690K

20. Started by leahd3,

שלום כמו בכותרת מחפש שותף לקנייה עבור מוצר שני ב-60% שיש עכשיו בKSP אני קונה G710+ בסכום של 644 ואשמח למישהו שמעוניין משהו בתקציב של 600-700 במסגרת המבצע. הקניה בנתניה.

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  21. Started by Adar Tzivion,

תוך כמה זמן לוקח להזמנה להגיע משם מהרגע שבו המוצר משלח?

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  22. Started by Pika007,

לילה טוב כולם אני עומד בפני רכישה של לא מעט ציוד, ובין ההזמנה הצפויה גם כמה טאבלטים. חשוב לי שמרגע ההזמנה העניינים יתגלגלו די מהר רציתי לשאול מנסיונכם מי היותר יעיל מהאתרים הבאים- Pandawill.com Aliexpress.com (אני יודע שזו לא חנות אלא ריכוז של מוכרים, אבל יש להם תקנות אחידות יחסית) spemall.com ואם למישהו יש עוד רעיונות לאתרים בסגנון אני אשמח לשמוע. Pandawill בעבר היו פשוט זוועה, בתקנון כתוב "עד 3 ימים משלוח" ובפועל לוקח מעל שבוע עד שהחבילה יוצאת, אני לא יודע מה המצב שם היום.

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  23. אז הם הגיעו לבניין שלי ואני בכל מקרה לא מרוצה מהתשתית הקיימת של הוט בעיקר עקב ניתוקים וPacket loss אז כנראה אעבור לא משנה מה, אבל תהיתי אם למישהו יש ניסיון איתם וגם לוודא משהו לגבי זה שהנציג שהגיע אליי אמר לי שאפשר להתחבר רק עם נטויז'ן בתור ספק ואיך הם.

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  24. אמאזון גרמניה מספקת לנו הזדמנות נוספת לרכוש ציוד של החברה השוויצרית הגדולה במחיר מוזל מעוניינים להתחדש באוזניות או עכבר אלחוטי עבור המחשב שלכם, ואין לכם חשש מביצוע הזמנה מקוונת מחו"ל? המבצע הזה הוא כנראה בשבילכם: במסגרת מבצעי Deal of the Day באמאזון גרמניה, מוצעים לרכישה צמד דגמי אוזניות גיימינג וגם עכבר גיימינג של Logitech במחירים משתלמים למדי. אוזניות ה-G930 האלחוטיות המתקדמות של היצרנית, עם תמיכה באודיו סראונד ב-7.1 ערוצים ועם שלושה כפתורי מאקרו ניתנים לתכנות, זמינות לרכישה בעלות של כ-98 יורו כולל מסים ומשלוח ישיר לארץ, שהם כ-430 ש"ח ומהווים הוזלה של בערך 140 ש"ח מהעלויות הזולות ביותר של הדגם בישראל. כמו תמיד – אל תשכחו להגדיר את היורו כמטבע הבסיס של אמצעי הת…

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  25. שלום רב, אני מחפש המלצות לחנויות מחשבים שבונים מחשבים נייחים על פי דרישת לקוח - חשוב אמינות, משלוחים, מחירים....

• 1 תגובה
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים