עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. מה המנוי הזול ביותר שניתן להשיג לעיתונים כלכליסט ודה-מרקר? שימו לב שלדה מרקר יש שתי וריאציות (גיליתי את זה רק עכשיו) - ירחון, ויומון. עדכון אציין את המחיר שקיבלתי בסוף. עשיתי מנוי לעיתון כלכליסט, ושילמתי 40 שקלים לחודש, ל-10 החודשים הראשונים בשנה. כלומר, סה"כ - 400 שקלים לשנה. (סדר גודל של 250 עיתונים)

• 0 תגובות
    • 4.6k צפיות
  2. Started by FastJack,

שלום. מישהו מכיר חנות זולה שמוכרת נעלי Redback? ובנוסף רציתי לדעת אם ישנה עדיפות בינם לבין בלנדסטון.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום לכולם, בקרוב קרובים שלי טסים לסין ואני מעוניין לקנות שם חלקי מחשב. אני מנסה לברר על מחירים וחנויות שם בערים: בייג'ין שנגחאי מקאו והונג-קונג. אני מעוניין לקנות ספק כוח למחשב בסדר גודל של 1000-1200 וואט. ואם פער המחירים משמעותי בנוגע לכרטיסי מסך (דגמים: AMD Radeon™ HD 7970 או GEFORCE 580\590). אז אם אתם מכירים חנויות או יודעים מחירים אשמח אם תשתפו. אחלה שבוע =]

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  4. Started by alon23,

מי שמעוניין שיגיב פה... התחלתי לגשש ואפשר להגיע למחירים טובים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Judas Iscariot,

אז... מה הכי כדאי? אני לקוח סלקום - האם להישאר עם הסים הנוכחי ולקחת חבילת "סלקום חו"ל"? או שאולי לקנות סים ייעודי לחו"ל, או להשתמש בשירותים של חברות כמו 018 או 015 וכד'? אני טס לגרמניה, ספרד צרפת ואיטליה...

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  6. אז ככה: הנתב, TP-Link TL-WR740N, נקנה ביום רביעי 28.3.2012 מסניף אופיס דיפו בקניון עזריאלי קריית אתא, ומדי פעם נצפו התנתקויות שלא נבעו מאובדן סנכרון של המודם של הוט או בעייה עם הוט עצמם, והפעלת הנתב מחדש פתרה את הבעייה בדר"כ. אתמול התקשרתי לטריפל C וסיפרתי להם על הבעייה והם אמרו לי שהנתב לא תקין וצריך לשלוח אותו למעבדה, והם גם נתנו לי, למקרה ואאלץ לשלוח לתמיכה של TP-Link בארץ, מספר טלפון שהוא כביכול של התמיכה שלהם. חיפשתי באתר האינטרנט של 144 וגם בשירות הטלפוני עצמו, את מספר הטלפון של הסניף, אך בשניהם היה לבזק רק את מספר הפקס שלהם, והם נתנו לי את מספר הטלפון של סניף אופיס דיפו בקריון, ודרכם לשאול (לא זכרתי אז שצריך להופיע המספר הנכון באתר של אופיס דיפו) כאשר התקשרתי לסניף…

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  7. Started by tmpusr,

סקר נסיוני לבחירת דגמים לקניה קבוצתית - לחצ/י כאן. לתוצאות הסקר - לחצ/י כאן. QR:

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by below_z,

לפני מספר ימים ביקשתי המלצה לטלפון וקיבלתי המלצה ל Panasonic KX-TG6411MBS. ורציתי לשאול אם יש חנות עדיפה (או להפך חנות שכדאי להתרחק ממנה) מהחנויות המופיעות בזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735843 הרכישה תתבצע בכרטיס אשראי ומשלוח, לכן צריך גם אחריות טובה כוללת משלוחים כמו בTMS. בנוסף אם יש חנות בראשון שמוכרת את הטלפון במחיר הגיוני, אשמח לדעת.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by assafb,

שלום, חיפוש בפורום הראה תוצאות מעורבות על welcom/tms. ממה שראיתי גם היו החלפות ידיים על החנות הזאת. אז לאור ההחלפות והתוצאות המעורבות, האם למישהו יש ניסיון עם החנות wellcom בשנה האחרונה? כמובן שבניסיון אני מתכוון לחוויית שרות, חוויית קנייה פחות חשובה לי. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום, יש לי את תרמיל גב של SWISS GEAR מאז 2006. שמתי לב שסמל שלו דומה לסמל של MARCO POLO שראיתי על תיקי טיסה שלהם. אמרתי למוכר שאני מעוניין בתיק טיסה של SWISS והוא אמר שMARCO POLO זה מהשאני מחפש. שאלתי על תיק טיסה CAT או CATERPILLAR אם זה נכון ומוכר אמר לקחת את MARCO POLO "כי זה אוריגינל" אמר לי וCAT לא ולא הבנתי כוונתו. קניתי לפני זמן קצר נעליים של CAT ומוכרת אמרה שלCAT יש וותק בשוק. בהתחשב למה שמוכר תיקים אמר לי, אני צריך לחשוב עכשיו שCAT הם לא "אוריגינל"? קל גב נותנים אחריות על תיקים ונראה לי שהם משווקים אותם לקמונעאים בארץ. באתר תוכן על החברה חסר כעת אגב... :cwm10: אם משהו בקיא בעניין, אשמח לדעת מה הבדל בין שני מותגים והאם MARCO POLO מחקים את SWISS GEAR. תודה.

• 0 תגובות
    • 6.5k צפיות
  11. Started by LifeOverIP,

1. התלבטות בין WiFi בלבד לבין WiFi+Cellular עקרונית רוב השימוש יהיה דרך WiFi, אבל אני מוכן להוסיף עוד כ 600 ש"ח, ע"מ לקבל את היכולת ל 3G, עבור המקרים שבהם אזדקק לכך, אבל אני לא מוכן לרכוש חבילת גלישה נוספת בתשלום חודשי מהחברה הסלולארית, וקראתי על גולשים שרק הנפיקו כרטיס SIM נוסף, זהה לכרטיס שיש להם ב iPhone עם חבילת הגלישה הבלתי מוגבלת (כמו אצלי), והם משתמשים בו ב iPad, אבל קראתי גם על גולשים שזה לא עובד להם ושהחברות הסלולאריות לא מסייעות. אני לקוח של סלקום, ומסיבות מסויימות שאינן רלוונטיות לדיון, לא אעבור לחברה אחרת, מישהו יודע האם סלקום מאפשר באופן פורמלי ופרקטי לקבל SIM נוסף (גם אם בתשלום חד פעמי), ולגלוש ב iPad על חשבון חבילת הגלישה הבלתי מוגבלת של ה iPhone ללא בעיה?…

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  12. Started by kdani,

יש לי תיק כבר כמה שנים מכנס TECHED בארה"ב. תיק מדהים, אבל עשה את שלו. מישהו יכול להמליץ על תיק גב למחשב נייד ?

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  13. שלום וברוכים הבאים לפורום קניות קבוצתית. בפורום זה המשתמשים יכולים לנהל קניות קבוצתיות ע"מ שכולם ירויחו ואולי בסופו של דבר לקבל את אותו המוצר בהנחה של עשרות אחוזים. על מנת לשמור על איכות וסדר הפורום, ענה עקבו אחר החוקים הבאים. פתיחה של קניה קבוצתית: - כל אחד רשאי לפתוח קניות קבוצתיות, למעט בעלי עניין שכן הם יצטרכו לעבור דרך מנהלי הפורום לקבלת אישור. - יש לבדוק האם לא מתבצעת קניה קבוצתית לפני פתיחה של קניה חדשה, על מנת למנוע כפילויות. - לקבלת רעיונות (או להציע כאלו) לאיזו חומרה יהיה משתלם לעשות קניה קבוצתית, בידקו את דיון ריכוז הבקשות. - מי שפותח את הדיון- הוא זה שמנהל את הקניה הקבוצתית ודואג לה (למקרים יוצאי דופן, יש לפנות למנהלי הפורום)…

• 0 תגובות
    • 11.2k צפיות
  14. לפחות לעסק הזה בשדה התעופה (דיוטי). אחרת אין איך להסביר: לקוח רכש מכשיר טלוויזיה. ברכישה שאל על אחריות ושירות אמרו לו "יש יבואן מסודר בישראל, אתה חושב שאין לך אחריות? אל תדאג..." הוא שכח שכאשר אומרים לו "אל תדאג" אז הוא צריך להתחיל לדאוג. המכשיר, תוצרת סינית ומותג סיני די ידוע (HISENSE), שבק חיים לאחר כחצי שנה. קורה גם במותגים "נחשבים יותר". פשוט סירב לפעול, לא "נדלק" יותר כלל. גם לא לאחר בקשות ותחינות ותפילות, לא רוצה להדלק. נשלח המכשיר כלאחר כבוד באמצעות סניף באג בעיר מגוריו, ואלו אנשים נחמדים ועשו שירות והעבירו המכשיר לתיקון. לאחר כחודש ימים (בניגוד לחוק, דרך אגב, המגדיר זמן לתיקון טלוויזיה בתקופת האחריות) הודיעו נותני האחריות כי המכשיר ..שבור במכה פנימית. מה זה?…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. המכירה בוטלה.

• 0 תגובות
    • 6.2k צפיות
  16. Started by BAR - moah,

מבקש עזרה בהתאמת שולחן מחשב, שניתן יהיה לשים עליו מסך DELL 2312HM, רמקולים ומדפסת HP 4500 WIRELESS תקציב: המינימום הנדרש לשולחן בגודל המתאים. אם למישהו יש אחד כזה בביתו, אשמח אם יכתוב לי היכן רכש ומה היה מחירו. תודה מראש לכל המשיבים

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  17. http://www.tel4u.co.il/ האם שווה ואמין לבצע מהם הזמנות ולבצע משלוח דרך הדואר?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  18. עדיפות, כמובן, למקום אמין ולא לאחד שיגיד לי "הלך הטרנזיסטור של המדחס" :s05:

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  19. אהלן אני מחפש לקנות חולצות כדורגל שהם רפליקות מקוריות. אני מחפש אתרים מומלצים כדוגמאת Kitbag.com האנגלי.אם אתם מכירים חנויות בארץ אז גם טוב. (לומרות שקשה לי להאמין שהם ימכרו חולצה בפחות מ-300 ש''ח)אשמח לשמוע מכם המלצות וגם חוות דעת של כל מי שיצא לו להזמין מאתר כלשהו בחו'ל.תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by yuvalm2,

יש לכם המלצות לאתרים לחיפוש טיסות ומלונות זולים לאירופה?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by genia,

שלום לכולם, בזמנו בסוף 2011 עברתי לחברת מירס במסלול חיילים (שהיה אז מאוד משתלם) והובטח לי שבבוא היום כשהם ישיקו את רשת הדור ה3 שלהם אוכל לשדרג לרשת החדשה. כמובן שעל הבטחות קשה לסמוך אז אפילו יש לי חוזה ובו כתוב באופן ברור למדי בעמוד הראשון שמסכם את החבילה "מבלי לגרוע מהתחייבות הלקוח, ככל שקיימת, לאחר השקתה המסחרית של רשת דור 3.9 של מירס, תעמוד לרשותך האפשרות לשדרג את המוצרים, נושא מסמך זה, בהתאם לתוכניות השדרוג שיהיו בתוקף במועד הרלוונטי". היום אחרי המתנה מייגעת בהוט מובייל והתייעצות של הנציג עם המנהל של הסניף הוצע לי לנייד את המספר ממירס להוט(למרות שהחברה היא אותה חברה עם אותו ח.פ.), להמשיך לשלם על מכשיר המירס [שיהפוך להיות חסר שימוש] ובמקביל לקנות מכשיר חדש לשלם גם עליו…

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by ronbadu,

שלום לכולם , אני נמצא כרגע בקורס MCITP במכללה מסוימת . לקראת המבחן הראשון שלנו ,642 ,אמרו לנו שדרך הלמידה ברובן ככולן של המכללות בארץ ,היא ללמוד את השאלות מהdumps בעל-פה ,וככה יוצא שבמבחן אתה לא באמת קורא את כל השאלה ומפעיל מחשבה ,אלא פשוט רואה שהשאלה מוכרת וככה גם התשובה מוכרת לך ,והם טוענים שככה זה בכל המכללות בארץ ועובד עם אחוזי הצלחה גבוהים . רציתי לבדוק עם אנשים שמכירים את הנושא האם זה נכון והגיוני ,והאם לא עדיף בכל זאת לעשות את השיטה השנייה . תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Nirurshon,

היי אני מתבלט לגבי מוכנה של עיצוב זקן. עד לא מזמן שירתה אותי במשך כ3-4 שנים מכונה של BABYLISS MEN : '>http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711370"]http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711370 לאחר שהראש נפל לי כמה וכמה פעמים ואין אפשרות להחזיר אותו חזרה, אני מעוניין לקנות אחד חדש. קיבלתי המלצות על המכונות האלו : Wahl 3010 '>http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=Wahl3010&Cat2Cat1ID=187&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he"]http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=Wahl3010&Cat2Cat1ID=187&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he Philips QT4022 '>http://www.pompa.co.il/pl_product~QT4022~187~0.htm"]http://www.pompa.co.il/pl_product~QT4022~187~0.htm Moser 1591 '>http://www.…

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  24. Started by Moty_p,

שלום לכם, בהמשך לתרד הקודם (שכבר נעלם לו) יצרתי קשר עם האתר www.minicase.net ואני רוצה לקנות את המארזים אבל אני מפחד שיגנבו לי את הכסף ואני לא יהיה יכול לעשות כלום בנדון יצרתי קשר עם המוכר לגבי המוצר דרך הטופס "צור קשר" באתר שלהם לאחר כשבוע התכתבויות במייל המוכר כתב לי את זה: Dear Moty, thanks for your kindly reply , in total the freight is $100 for two cases , you need to pay it $170 ($31*2+$100+about $8 paypal fee ) , could you pay by Paypal?if so , could you please give me your paypal account number ? a payment list will be sent to your paypal,then you can pay it directly . could you tell me the use of this case ? for yourself us…

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  25. שלום, לאחרונה הצטרפתי לחבילה בסלקום הכוללת 200 דקות לחו"ל כל חודש דרך המפעילה 013, ואני מעוניין לדעת איפה אני בודק כמה דקות מהחבילה כבר ניצלתי? האם זה דרך סלקום או דרך 013, ואיך? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים