צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,300 דיונים בפורום זה
-
עשיתי אליהם מנוי לפני 3 חודשים בחבילה מפתה במיוחד.עם "ניתוק זיקה" . בחודש הראשון, ראיתי שלא קיבלתי החזר והתקשרתי, הם אמרו שהם "שכחו" להפעיל. בחודש השני הם אמרו שלהפעיל לוקח יותר מחודש בחודש השלישי הם אמרו שיחזרו תוך 3 שעות עברו 6. אני מתנתק מהם היום וממליץ לכם לשלם קצת יותר ולא להסתבך עם חברת פלאפון.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס חדש, והמחיר דומה מאוד. שניהם קרובים לי לבית. איפה כדאי לקנות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני קצת חדש בכל הענין של רכישה מהאינטרנט .. האם האתר www.tigerdirect.com הוא אתר שאפשר לסמוך עליו? כאשר אני מגיע למעמד של הכנסת כרטיס אשראי (על מנת לשלם) מופיע בצד האתר למעלה https:www.tigerdirect.com אבל על ה HTTPS יש פס אדום באלכסון (גולש בדפדפן של גוגל) בתודה בראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם. ביום חמישי שעבר הייתי בחנות בה ראיתי מוצר מסויים שנאמר שהוא אחרון במלאי, התלבטתי אם אני רוצה לקנות, ואמרו לי שהם מוכנים לשמור לי אותו בתנאי שאשלם מקדמה של 200 ש"ח, ובמידה ולא ארצה, אקבל זיכוי בסך ה200 ש"ח האלו (לא כסף, אלא זכות קנייה). רציתי לשאול האם על פי החוק אני רשאי לדרוש את ביטול העסקה לגמרי, והחזר כספי מלא? הרי לא קיבלתי שום תמורה עדיין. האם במקרה כזה יש צורך לשלם דמי ביטול? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מי שמתכנן לקנות שם כדאי שיראה את הכתבה הבאה: http://www.mako.co.il/news-channel2/Economy-Newcast/Article-63eca40eb5cc331017.htm
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
לקוחות אורנג' היזהרו. לפי טיעוני חברת פרטנר אפשר להבין כי לכאורה ניתן די בקלות להכנס ולפרוץ לחשבונות שלכם ולשנות פרטים. http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3554021,00.html?dcRef=ynet
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
קראתי את זה עכשיו בוואלה. http://tech.walla.co.il/?w=/4/1882687 זה אומר לכם משהו?
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה מסים יש על יבוא מכונה? מסים, מע"מ, whatever.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום רב אשמח אם מישהו שמתמצא ימליץ לי על איזה מחשב נייד שיהיה מהחדישים יותר I-3 אני חשבתי או על acer או lenovo חשוב לי שיהיה אמין מבחינה טכנית.השימוש המיועד :לא מסובך מדי :אינטרנט,פוטושופ לחובבנים,תכנות אופיס,סרטים זהו בעצם. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי, אבא שלי הוא בעל עסק עצמאי של שיפוצים אלומיניום פרקטים צבע אינסטלציה ויטראג' ועוד הרבה דברים. הוא רוצה לפרסם את האתר שלו בתור בעל עסק. אני הצעתי לו את יד2 כי זה פשוט האתר הראשון שאני אכנס אליו כשאחפש בעל עסק כלשהו. הוא ביקש ממני היום לבדוק את האפשרות של פירסום בפייסבוק וגוגל. קצת הסתבכתי בכל מה שקושר ללפרסם שם האמת. מצאתי חברות שלוקחות גם כסף על פירסום ושיווק בגוגל ופייסבוק. אז קודם רציתי לשאול איפה לדעתכם כדאי לפרסם עסקים קטנים מהסוג הזה.. ועד כמה מומלץ בגוגל/פייסבוק.. ואם כדאי לעשות זאת באופן עצמאי וכנראה גם חסכוני או דרך חברה שיודעת איך לעשות את זה כמו שצריך. (היום לדוגמא התקשרה אליו חברה גדולה שמשווקת את אלעל והם רצו 8000 שזה TOO MUCH) תודה רבה (:
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
המבצע בלנובו נמשך עד מחר, אז אני קצת בלחץ... ניסיתי להשוות בין החברות השונות ומתוך ההמלצות שראיתי פה צמצמתי לmustop ו ushops. הבעייה עם שתיהן, היא שהן נותנות כתובת ב New Jersey, איפה שמס הקנייה הוא של 7%! globalshop נותנים כתובת במקום ללא מס קנייה, וגם מחיר יותר טוב, אבל הם בלעדיים ללקוחות אמריקן אקספרס (שאין לי) מישהו יכול להמליץ אולי על חברה אחרת שנותנת כתובת מוצלחת יותר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום... ברצוני לקנות לקנות כרטיס רשת אלחוטי מאחד האתרים מחול כמו איביי או אמזון או משהו בסגנון... אני מעוניין בכרטיס דוגמאת alfa awus036nh או משהו בסגנון... אין לי יותר מידי ידע בתחום למעט ידע בסיסי למדי... אני אשמח מאד אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא קצת ולהשכיל אותי בעיניין... קראתי אני חושב שאפשר להגיד לא מעט בעיניין אבל אני אוהב לדבר עם מישהו בעל ניסיון שיעשה לי סדר בדברים וללמוד ממנו מה שאפשר... תודה מאד
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
דודי שבארה"ב הזמין אליו עבורי לפטופ בשוווי של בערך 2000$ במחשבה לשלוח אותו אלי. הוא יצא טמבל ורשם על שמו את החשבונית ולא על שם החברה שלי, כך שעל פי מיטב הבנתי, אם ישלח אותו אני אצטרך לשלם מע"מ שלא אוכל לקבל חזרה. תהיתי אם במקרה יש דרך לקבל את המע"מ חזרה למרות ששם החברה לא על הקבלה, ובהנחה שלא, האם יש דרך שהוא ישלח את המחשב אלי בלי לשלם מע"מ (לארוז מחדש כך שלא יראה כאילו הוא חדש? לכתוב משהו על הקופסא?...) *למנהל - נראה לי שטעיתי וזה שייך לצרכנות... לא רוצה פתוח סתם עוד נושא, יש אופציה להעביר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
פתחו ת'רד דומה [לגבי פמדהויל] לפני אולי שנתיים בערך, לא היו תגובות... עבר הרבה זמן, לענייננו: אם קניתם\ביטלתם\הזמנתם\שמעתם ממקור ראשון וכו מ\ל\על פנדהוויל, או aliexpress.com לצורך העניין, או אתר סיני אחר... שתפו כאן כדי שכולנו נוכל ללמוד מהנסיון אחד של השני... קצת קשה להתרשם מחיפוש ביקורות באתרים בחו"ל כי הן יותר מידי מעורבות... חלק מרוצים וחלק בורחים מהחנויות האלה- ולכולם נדמה שיש סיבות טובות... לאחרונה התענינתי בטאבלט- וכידוע בסין יש הכל ויותר בזול, רק שהאיכות [ניתן לנסות ללמוד עליה קצת אונליין] והשירות לא כ"כ ידועים... ??? אז לדעתי ישרת את כולם חוות דעת מקוריות [עד כמה שיש] ואם אפשר אז להשתדל לא לגלוש מידי בבקשה מהנושא- כדי שכל תגובה תהיה עניינית ומועילה לכולנו …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי יתן ויום אחד נוכל לצפות לכזה שירות בארץ.
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן להתחבר לבזק כתשתית 2.5 מגה (25 שקל קו קל + 45 תשתית) ובספקיות אני יכול לבחור... השאלה מה הכי משתלם? בדקתי בכמהזה, כרגע הלכתי על ה62 שקל באנדל בזק בינלאומי. זה נכון שאין יותר התחייבויות ואני יכול להחליף מתי שאני רוצה וכו גם אם זה בנדל נכון? עשו לי התקנה 68 שקל, יש מצב להוריד את זה לחינם? אם אני "מבטל" הזמנה (שבוע הבא כרגע מתואם). יש המלצות באופן כללי? (מסלול גיימר לא באמת נחוץ נכון? גם למי שמשחק BF וכו'... זו סתם המצאה להוצאת יותר כסף נכון?(פינג של 120 זה הסטנדרט אצלי כרגע וזה קביל לגמרי לשרת אירופאי) אין באזור שלי תשתית NGN. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מישהו מכיר אותם? הם מעבדה מרכזית ורשמית לתיקון מדפסות של HP
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות סים של אחת החברות המקומיות שעובדות ב HSPDA בארה"ב, שיכיל בעיקר חבילת גלישה סבירה (לתעריפים של הארץ), וגם עדיפות שיהיה כמו TALKMAN (בלי חוזה / התחייבות, עם עדיפות למשהו שאפשר לטעון מראש). מישהו התנסה בזה ?
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב אחרי שאני הבנתי שאני יוצא דיי פראייר אני נמצא בבזק ו 014 משלם 60 ו 130 ש"ח בשביל 30 מגה .. רוצה לדעת מה המחירים האמיתיים היום בשוק לפני שאני מתקשר לקשרי לקוחות ומתחיל לאיים בהתנתקות !? שכל אחד ירשום כמה הוא משלם איזה מהירות יש לו וספקית ותשתית שיש לו.
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי, כחלק מפרויקט באזרחות עשינו סקר בנושא הטעיית הצרכן ע"י גופים מסחריים ורשתות שיווק. אשמח אם תקדישו 2 דק' למילוי הסקר, זה מאוד יעזור לנו. (באמצעות google docs מאוד פשוט רק לסמן) הסקר נמצא בקישור: https://docs.google.com/spreadsheet/...MzJTOTAxaHc6MQ תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
בשנת 2011 התקבלו במשרד התקשורת 14,413 תלונות, גידול של 62% לעומת 2010 (8,902 פניות) ועלייה של כ-600% בהשוואה לשנת 2006 (2,072 פניות). כך לפי דוח פניות הציבור למשרד התקשורת, שפירסם היום (א') אגף הפיקוח והאכיפה במשרד. מתוך כלל הפניות - 12,418 פניות מהוות תלונות על חברות התקשורת. שיאנית תלונות הציבור הינה חברת פלאפון. אל חברת הסלולר הגיעו 10.5 תלונות לכל 10,000 לקוחות מתוכן כ-37% תלונות מוצדקות. פלאפון היא חברת התקשורת עם כמות התלונות הגדולה ביותר מאי פעם. בראש טבלת החברות שספגו תלונות מהציבור ממוקמת חברת פלאפון, עם שיעור תלונות של 10.5 לכל 10,000 מנויים - פי שתיים משיעור התלונות בשנה שלפני כן. לכתבה המלאה: http://www.news1.co.il/Archive/001-D-293241-00.html
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
לשם הקמת מדור צרכנות אנחנו מחפשים אותך! אם יש לך יכולת ביטוי גבוהה וידע נרחב בצרכנות נבונה, תוכל לקחת חלק פעיל בצוות התוכן של HWzone. אנא צרו איתי קשר: avi.mansuri@hwzone.co.il תודה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני יודע שהנושא שלי קצת OFF TOPIC אבל עיקר הסחורה שהאתר PANDA WILL מציעים זה סלולר וטאבלטים זולים לכן חשבתי שפה נמצא את רוב הלקוחות שלהם. אז ככה לא משנה כמה RESELLER פגשתי והתמודדתי עם ALIBABA וDX וCHINABUYE מעולם לא פגשתי חנות וירטואלית יותר גרועה מPANDAWILL. המוצר נשלח 7 יום לאחר ביצוע ההזמנה (דיי מהיר לאחר הכירותי עם אחרים) אבל הוא נשלח לRUSSIA!! למרות שבמפורש כתבתי להם לשלוח אותו לישראל! כתבתי להם מכתבים רבים אך COSTUMER SERVICE שלהם פשוט לא קיים! לא קיבלתי מענה על אף מכתב אלא רק כאשר ישבתי על הLIVE כ9 שעות והצלחתי להשיג מישהו בLIVE שגם ככה התעלם ממני! והצאט פשוט ניתק אותי פעם שנייה כאשר תפסתי משיהו בLIVE לא קיבלתי שום עזרה או כיוון חוץ מסליחה מצד הנציג והסבר …
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
כול שני וחמישי אני רואה פה שאלות דומות צצות כעשבים שוטים. מכיוון שיש הרבה אי בהירות והנושא צץ ועולה מחדש כל פעם אולי זה יהיה מקום טוב לרכז בו מידע פרקטי שהשגתם מהתנסות אישית - מעין סיכום דברים של האורדיל.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-