צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
אהלן צריך את עזרתכם בבקשה-האם המחיר הנ"ל הוא המחיר הכולל והסופי?או שלאחר שהמכשיר יגיע לארץ אני יצטרף לשלם מע"מ בנוסף ועוד עלויות אחרות? tems: ILS 3,906.44 Shipping & handling: ILS 140.04 Total before tax: ILS 4,046.48 Estimated tax to be collected: ILS 0.00 Import Fees Deposit ILS 687.91 Order total: ILS 4,734.39 תודה
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אין לי נסיון בקניית נעליים בחו"ל אני חייבת תעזרה שלכם... אני רוצה להזמין את הנעליים האלו יש לי מדבקה מהקופסא של הנעליים הקודמות שקנינו כאן בארץ שנה שעברה המידה הישראלית היא 41 זה מה שאני צריכה לבחור? ואם יש עוד טיפים אשמח שתרשמו ד"א תודה על העידכון של המטבע
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, אני זוכר שלא מזמן היו פה דיבורים רבים על החוק החדש המאפשר לקנות בסכום גדול יותר מ- ebay. החוק מפורסם ברשת אבל שמעתי מהרבה אנשים שיש עם זה בעיות (חלק עדיין נתקע, ועל חלק מהמוצרים זה עדיין 50 דולר). אני מעוניין לקנות נעלים ולבוש לספורט ורציתי לשאול האם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת על מוצרים אלה. תודה רבה, MODY.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נעליים מאמזון וראיתי שיש משלוח לארץ לא הצלחתי להבין כמה יעלה לי המשלוח.. ואיך זה הולך העניין של המכס ? זה 17 אחוז ? למי שאני משלם את המכס ? לדואר ישראל ? מידה 10 US DM http://www.amazon.com/gp/product/B006MQPYFW/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=ATVPDKIKX0DER עדכון: יותר יותר מ70$ משלוח ולכן הזמנתי מ Mustop לאחר הנחה של 15 דולר נוספים בקניית נעליים מסוימים ההזמנה עומדת על 74.95 האם אני יצטרך לשלם גם מס\מע"מ בארץ ?
-
- 43 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מהם נעליים ולשלוח לארץ. על איזו חברת שילוח הייתם ממליצים לי ללכת? מדובר על זוג אחד
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות נעליים של Caterpillar בזול. האם כדאי לי לקנות אותן מהאינטרנט? מאיפה? אני מחפש דגם ספציפי במידה ספציפית שאני כבר מכיר טוב, ולכן אני לא צריך למדוד את הנעליים. (מעולם לא קניתי נעליים מהאינטרנט, ואני לא מכיר אתרים מתאימים)
-
- 2 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הסרפס פרו 4, בגרסה שעולה 999 דולר... ואני יודע שבכל מקרה אצטרך לשלם עליו מיסים. השאלה היא מה הדרך הכי זולה להזמין אותו? דרך מסטופ? שיפיטו?כמו"כ יש חסכון לקנות את המקלדת בנפרד מבחינת מיסים?תודה:)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני טס בקרוב לפריז, וחושב לקנות שם סמרטפון לשימוש עצמי. מישהו יודע להגיד מאיפה כדאי לי לקנות?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכלום, רציתי לעשות מיני מכון כושר בבית עם ספה ומוט. רציתי לדעת איפה כדאי לקנות, האם יש מותגים זולים שעדיפים? ויותר חשוב - האם יש גודל אוניברסלי של של מוטות שכל הצלחות משקולות מתאימות להם או שיש צלחות עם חורים בגדלים שונים? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני קונה השבוע מצלמה חדשה. רציתי לדעת מאיפה קונים עדשות? מבדיקה שערכתי אז לפעמים ההפרש לא כזה גדול בין הארץ לחול אבל לפעמים, כמו באיביי לדוגמא, יש הבדל של מאות שקלים. האם יש איזה אתר מומלץ שממנו אתם קונים? האם קניתם עדשות באיביי? האם יש איזה סיכון בקניית עדשות מחול? (מעבר לסיכונים הרגילים)
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
היי חברים, לפני כמה ימים נגנב לי הפלא, היה שיאומי 11 פרו. מאז אני לא יודע מה לרכוש, שני דברים סופר חשובים לי ונראה שאין אותם יותר בדגמים החדשים : 1. סורק טביעות אצבע (לא אופטי) פיזי/חיצוני. 2.סוללה חזקה. 3. מעבד טוב (לא חייב מטורף אבל כן יודע לפתוח קבצי pdf כבדים. אשמח להמלצות ממכם, כרגע אני בכיוון של הפיקסל 5...
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להזמין שעון מ EBAY. - רכישה ראושנה מחיר 60 דולר + משלוח 30 דולר http://cgi.ebay.com/Casio-EDIFICE-Chronograph-men-Watch-EF-543D-7AV-NEW-/280682629577?pt=Wristwatches&hash=item4159fd09c9#ht_3394wt_932 ויש לי מספר שאלות: 1. רשום שזה ישלח ע"י AIR MAIL ובנוסף Economy Int'l Shipping ? מה זה אומר ? שמעתי שיש משלוח EMS? איך אני יודע מה המשלוח שלי ואם הוא EMS? איזה עוד אופציות למשלוח יש? 2. ראיתי שיש לו 98.6% פידבקים חיוביים, מאיזה מספר נחשב שהמוכר אמין? 3. הבנתי שיש צורך לשלם מכס או מע"מ על מוצרים מעל 50 דולר? האם תשלוח מכס ומע"מ הם שני דברים נפרדים איך אני יודע אם אנ ימשלם גם מכס וגם מע"מ או רק אחד מהם? 4. הבנתי שם יכול להיות שזה יתקע במכס ואז אני אצטרך לשחרר…
-
- 37 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
הזמנתי את הקשיח הנ"ל מאמאזון (http://www.amazon.com/dp/B005T3GRLY/) בעלות של 120 דולר עכשיו מכיוון שזאת הפעם הראשונה שאני מזמין דרך musttop הייתי מעוניין לדעת אם מישהו (עם ניסיון כמובן) יודע עד כמה המחירון שלהם נכון הם באמת מחייבים 23.9 $ מיסים ? (כמו שהמחשבון שלהם טוען) וכ - 20-30 דולר משלוח ללא עלויות נוספות ? או שאני יקבל כל מיני חיובים לא מוסברים ? נ.ב. * בנוסף שלחתי להם מייל עם "10$ הנחה באמזון" ** והסיבה שקניתי מאמאזון היא בגלל המחיר ובגלל שהיה לי את העלות ב GIFT CARD
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בעקבות הרפורמה החדשה, לא מעוניין לשכור ראוטר מאחד מספקי האינטרנט, מעדיף לקנות. יש למישהו המלצה לראוטר טוב שתומך ב100 מגה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום אנשים. הסתכלתי על רשיון לאנטיוירוס באיביי ומצאתי 3-שנות רשיון למחשב יחיד ב-$19.99 הכל נראה מעניין כי המוכר בעל 0 מוניטין באיביי שוק ופתח חשבון החודש כנראה. אמרתי לו שאני בספק והוא אמר לי שיש הגנת קונה שאיביי/פייפאל נותנים. מה תגידו?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש דרך לרכוש אונליין שירים באופן חוקי. כלומר, לשלם נניח 1$ לשיר ואז לקבל את האפשרות להוריד אותו למחשב כ-MP3. אמזון ו-google play music לא עובדים בארץ ואני לא רוצה לעקוף את זה עם VPN, המגבלות האלה מעצבנות אותי באופן עקרוני. אני גם לא רוצה לקנות ב-itunes משום שאין לי מכשירים של אפל ואני לא מעוניין להוריד את התוכנה שלהם. יש אפשרות שפתוחה לישראלים לקניית שירים באופן חוקי? הכי טוב אם אפשר לשלם בפייפל, אבל גם כרטיס אשראי זה בסדר אם האתר מאובטח. תודה!
-
- 18 תגובות
- 11k צפיות
-
-
אני יודע שהרף למכס הוא של 75$, אבל לא בטוח האם זה מתייחס לכל מוצר, או להזמנה כולה. ואם ביצעתי הזמנה משתי חנויות שונות, אבל באמצעות חברת משלוחים שאיחדה את החבילות יחד (כמו Buy2USA)?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחיר זהה +-. בCDSOFT כתוב 3 שנות אחריות במעבדת ויז'ואל די. ג'י http://www.cdsoft.co.il/products/202195?aff=Ret בPLONTER שנתיים (כנראה יבואן) http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=TS-412〈=heb&cart= QNAP עצמם נותנים שנתיים אחריות. אני שואל גם מבחינת אמינות, שלא נגלה בסוף שהאחריות לא בדיוק תופסת כי זה לא יבואן רישמי וכו. ** עריכה עדכון: רכשתי בCDSOFT לבסוף, יש להם גם אופציה לשלם בPAYPAL ואולי נהנה מהספק של 3 שנות אחריות יבואן
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לקנות תיק צד איכותי (messenger bag) ללפטופ בגודל 14'. חשוב לי שהתיק יהיה דק וקל. מכיוון שאני הולך לעבודה עם הלפטופ כל יום, אני רוצה לסחוב כמה שפחות. אשמח להמלצות/חוות דעת.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תרסיס אויר לניקוי מארז המחשב. האם מיכל של 400 מ"ל יספיק לי לניקוי יסודי של המארז או שעדיף לקנות 600 מ"ל???
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ! אני טס לאיטליה בזמן הקרוב ורציתי לקנות iPhone XS Max ב Apple Store האיטלקי. השאלה אם בחנות אפל הרשמית נותנים אחריות בילאומית והאם iDigital בארץ תכבד את האחריות הזו ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אוזניות חדשות של חברת astro מדגם a40 (דגם 2013) הבעיה היא שלא מצאתי את זה בשום אתר שאני מכיר ואפילו לא בebay כמובן שבארץ אין מה לדבר בכלל האופציה היחידה שמצאתי היא לקנות את המוצר דרך amazon או דרך האתר של החברה ולשלוח את המוצר דרך החברה הזאת http://usa.buy2.co.il/Buy2USA/Shopping הבעיה היא שאחרי עלות משלוח ומיסים יצא לי עלות כוללת של 1450 למשלוח דרך הים (שיקח שבועיים-חודש) או 1550 למשלוח דרך האוויר (שיקח שבוע) אין לי בעיה להתפשר על זמן המשלוח אבל גם 1450 זה יחסית יקר למוצר שעולה 250$(960 ש"ח) רציתי לדעת אם אתם מכירים אתר שמוכר את הדגם של האוזניות האלא ועושה משלוחים לישראל או חברה שעושה משלוחים לישראל ולוקחת פחות כסף תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. היינו לפני שבועיים בחופשה באילת. במהלך החופשה( 22.7)ביקרנו בקניון הקרח , ובני רכש מחנות מחשבים משחק מחשב פיפא 2013באריזה סגורה ב 240 ש"ח. כאשר חזרנו מהחופשה (25.7 גרים בקריות) ובני רצה להתקין את המשחק ,התברר שהקוד שמופיע בתוך האריזה כבר השתמשו בו ולא ניתן בלי זה להתקין את המשחק. התקשרנו לחנות והפנו אותנו ליבואן שיאפס את הסיסמה. בשיחה עם היבואן ביקש שנשלח לו צילום הקבלה וצילום הסיסמה שלא עובדת. לאחר שלחנו לו, אמר שצריך להמתין מספר ימים כדי שיבדוק עם היצרן בחו"ל. עברו כבר 10 ימים, היבואן מורח אותנו וכעת אומר שאין מה לעשות. החיוב בכרטיס אשראי יורד רק ב 10 לחודש. האם ניתן לבטל את הקניה ושלוח את המשחק בחזרה לחנות באילת ? לא ייתכן שילמנו על מוצר (מתברר שבקריות …
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-