עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. http://m.super-pharm.co.il/heb/campaigns/coupon_sales/?uk=c2250bac6a868baa4daf421fc74a2eae

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  2. Started by ArtCore17,

שלום לכם.. ברצוני לרכוש טלויזיה לחדר - אשמח לקבל חוות דעת לגבי הדגם הנ'ל Panasonic THL32X50M התקציב לטלויזיה עד 2000 ש"ח -- ותשמש בעיקר לראות סרטים (HD) מהמחשב+ממיר ומשחקי קונסולה הפלוסים לגבי הטלויזיה של פנסוניק היא החיבורים המרובים שלה וזה שהיא תומכת בFull HD אשמח לחוות דעת והמלצות שלכם..

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  3. הזמנתי חבילה קטנה מבריטניה (של כמה מודלים מודפסי תלת מימד). לפי מספר המעקב היא עזבה את בריטניה ב-30.10 ומאז אין שום סטטוס, ובאתר של דואר ישראל אין עליה פרטים בכלל. 1) האם זה סביר שהיא נכנסה למכס או לדואר אבל לא עודכן סטטוס? הייתי מצפה שיהיה סטטוס כניסה כלשהו לישראל, לא? או שזה נורמלי? 2) האם הזמן (20 יום) סביר? שווי החבילה הוא קצת מעל 75 דולר. האם ייתכן שזה מעכב את התהליך? לא שילמתי דרך האתר מכס או מע"מ. תודה!

4. החנות המקוונת מציעה את השעונים החכמים העדכניים של Pebble במחירים נמוכים יותר מאי פעם, לצד כרטיסי SD ו-microSD זריזים הגירסה האמריקאית של אמאזון מספקת לנו גם היום כמה הצעות נהדרות שכדאי לכם לבדוק. בראש ובראשונה, אלה הם השעונים החכמים הפופולריים של חברת Pebble אשר מוצעים במחירים נמוכים במיוחד – כ-141 דולר בלבד לדגם ה-Time בעל התצוגה הצבעונית בגירסה לבנה או אדומה, וכ-190 דולר ל-Time Round המינימליסטי בכל הצבעים שלו, ועם רצועות ברוחב 14 מילימטרים (לנשים) וברוחב 20 מילימטרים (לגברים). מחירים אלו נמוכים עוד יותר מאלו שראינו לפני כמה חודשים, וכוללים בהם את המסים ואת דמי המשלוח הנדרשים על מנת לקבל את המוצר עד לדלת הבית. Pebble Time ו-Pebble Time Round …

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  5. Started by guy1000,

שלום לכולם, אני יושב הרבה על המחשב, בעיקר גיימינג, ואני מחפש כיסא למטרה הזאת. אני יודע שיש הרבה כיסאות דמויי כיסא של מכונית מירוץ, אך אני לא בטוח אם זה באמת טוב ותורם למטרה שלי (שהיא ישיבה ממושכת בנוחות, ותמיכה לראש), או שזה סתם גימיק. אם אתם מכירים חנויות בארץ שאפשר ללכת לנסות כיסאות כאלו אני אשמח לשמוע, ובכללי אם יש לכם עצות בנושא אשמח לשמוע. תודה רבה! גיא

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  6. שלום רב, מה שלומכם? אז ככה יש לי בwatch list ב-ebay מספר פריטים, ליד אחד מהם (רק אחד) שהוא כרגע out of stock יש תאריך. המוכר הוא חנות די גדולה, שמכרה מספר מוצרים כאלה, ולדעתי כבר קרה בעבר שהמוצר הספיצי הזה אזל ובהמשך הגיע מלאי חדש. הניחוש שלי (או התקווה) הוא/היא שבאריך הנ"ל יגיע מלאי חדש, אבל לא הצלחתי לאשר את זה כי אין שום כותרת מעל התאריך או בסביבה ואני לא מצליח למצוא אזכור לשדה הזה בשום מקום. מצד שני זה תאריך עם שעה ספציפית מאוד שזה קצת מוזר בתור תאריך הגעת מלאי. אצרף צילום מסך... אז אולי מישהו יודע בוודאות מה התאריך הזה? כי אם זה לא מה שאני חושב חבל לי סתם לשבת לחכות עד שהוא יגיע במקום פשוט לקנות במקום אחר... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  7. היי. פתחתי חשבון פייפל עם ויזה נטען. אימתי את החשבון וחזר לי אליו ה8 שקל. אני מנסה לשלוח לחשבון PP אחר כסף ולא מצליח. מה פספסתי פה? אולי צריך למשוך את כל הכסף מהכרטיס קודם לחשבון הPP או שזה לא קשור?

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  8. Started by cheneilat,

שלום לכולם, אני אשמח לדעת מה היא הדרך הכי זולה שקיימת בעולם כדי לקנות את המכשיר הזה? ובלי ביקורות בבקשה על המכשיר וכאלה. תודה רבה

9. במה חברי הפורום משתמשים ולמה? מודה על כל המלצה.

10. Started by aloon,

ראיתי ממיר דיגיטלי של אפקס, מישהו מכיר? האם יש חשיבות לבחירת החברה של הממיר? מישהו יכול לתת לי איזושהי המלצה?

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  11. היי, אני מוכר את 7850 חדש שיש לי עם אחריות ורציתי לדעת איך מעבירים אחריות לקונה. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  12. רוצה לשלוח חבילה קטנה שמכילה: מעבד,לוח,זכרונות, SSD, ואולי עוד כמה דברים קטנים. העיקר לא לקנות בארץ, ולא אכפת לי מהאחריות. אז מה צריך לשלם במכס? ואם אני שולח את זה מתנה? איך מי ולמה?

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  13. Started by Zeev86,

יש מספר גרסאות HDR ואני די מתקשה מה לקנות. בעיקרון התמיכה כרגע רק לקונסולות אבל אם כבר לקנות, אבל אני מעדיף לחשוב קדימה כי בקרוב יכנסו כותרים עם התמיכה גם במחשב, לא? אשמח לעצות. תקציב 5K אבל אני מבין שזה מחיר התחלתי, ככה שאם יש צורך אז אפשר להגדיל. (לא מצאתי פורום טלוויזיות אז אני פותח פה).

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  14. בחנויות המקוונות של GOG ושל Steam מציעים למעריצים 77 אחוזי הנחה סימבוליים, וב-EA יעניקו לכם 4 שעות להתנסות ב-Star Wars Battlefront ללא תשלום May the 4th be with you. ה-4 במאי כבר כאן, וזו כבר הפעם החמישית שבה הוא נחגג כיום מלחמת הכוכבים בקרב אינספור מעריצי הסאגה והמותג כולו ברחבי הרשת. גם השנה אנחנו רואים הצטרפות לחגיגות מצד בעלי העניין – עם מחירי מבצע והצעות מעניינות על שלל המשחקים אשר נוצרו בהשראה העולם של ג'ורג' לוקאס. בחנות של פלטפורמת ה-Steam מציעים הנחות על רוב משחקי Star Wars שקיימים בקטלוג (ויש הרבה כאלו), כשגולת הכותרת היא חבילה שכוללת 14 משחקים פופולריים במיוחד, כמו Knights of the Old Republic הראשון והשני ו-The Force Unleashed הראשון והשני, במח…

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  15. אורח דוד
    Started by אורח דוד,

היי קניתי היום דרך הפייפאל רציתי לדעת איך מבטלים את התשלום

16. היי. הזמנתי סים בגרמניה וזה התעקב בגלל מערכת ההזמנות שלהם, ועכשיו אין סיכוי שזה יגיע בזמן. אני נוסע לשם שבוע הבא למשך שבוע. מה הפיתרון הכי זול בארץ לארגן חבילה לחול? לרוב אני אדבר דרך Skype או תוכנות אחרות כשיהיה לי אינטרנט זמין, זה רק למקרה חירום. תודה.

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  17. אהלן, הטלפון שלי הפסיק לעבוד לפני שבועיים - היות והוא היה במסגרת אחריות הוא טופל במעבדה. נאמר לי שהם לא הבינו מה התקלה ולא הצליחו להדליק את המכשיר ולכן החליפו לי למכשיר חדש. על הקופסה רשום שמדובר על מכשיר מתצוגה.. באתר שלהם לא כתוב שום דבר על זה בתקנון ואני לא מבינה האם מותר להם להביא לי מכשיר מתצוגה? האם אני יכולה להתעקש על מכשיר חדש? מישהו מכיר מה המדיניות לגבי מכשירים באחריות שמוחלפים? תודה רבה.

18. Started by Kirill-TMS,

הרכבה לוהטת שיצאה ממש לאחרונה מהמעבדה שלנו 🔥TMS🔥 ✅מעבד Intel Core i9 13900K / 1700 Tray ✅מארז Corsair iCUE 5000X RGB QL Edition TG Case White ✅לוח אם Gigabyte Z790 AERO G ✅זכרון Corsair DDR 5 32G (16Gx2) 5600 CL36 Vengeance RGB White ✅ספק כוח CoolerMaster 1250W MWE GOLD V2 (ATX3.0) Fully Modular ✅כרטיס מסך Gigabyte GeForce RTX 4090 (DLSS 3) GV-N4090AERO OC-24GD ✅כונן אסאסדי Samsung SSD 2.0TB 980 Pro NVMe M.2 🛡כולל אחריות רישמית על כל המוצרים 💸 עד 12 תשלומים ללא רבית ווטסאפ – 0547593245 טלפון - 1-700-508-506 איסוף עצמי מהסניפים – ללא עלות סניף בנתניה (צמוד לעירייה), הצורן 4 סניף בחולון, האורגים 21 סניף באילת, המלאכה 7 #הרכבה #אחריות #חנו…

19. Started by carz12345,

היי לכולם לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה אבל אני ארשום בכל זאת. אני מוכר את החלקים של המחשב הקודם שלי לחבר טוב ורציתי לדעת כמה הם בערך שווים ואז אני כבר אסתדר איתו. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בתמחור שלהם. כרטיס מסך מיני gtx 970 4 gb (לא זוכר את החברה של הכרטיס מסך) ssd 500gb 850 evo samsong מסך מחשב -benq xl2411 144 hz מקלדת -razer blackwidow x chroma כרטיס המסך הSSD והמסך היו אצלי בשימוש שנתיים. תודה לעוזרים:)

20. Started by orei,

היי שלום לכולם, אני רוצה להזמין כרטיס פנימי ל Bluetooth ו wifi ואני לא בטוח אם יאושר להכניס אותו לארץ. זה המוצר: https://www.amazon.com/PC-Hackintosh...ustomerReviews אם מישהו מבין בזה אשמח לעזרה או להפנות אותי למקום שמפורטים הקישוריות המותרת גם אשמח. תודה ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  21. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=470478.msg4713329#msg4713329 מחפש שותף לרכישה של עכבר (או מקלדת ועכבר) אלחוטיים איכותיים, מישהו מעוניין?

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  22. Started by oz25,

האם אתם מכירים אתרי קופונים, הנחות, קאשבק לאמאזון ? אשמח לשמוע על אופציות כאלו במידה וכן.

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  23. Started by Aviv Zohar,

אהלן צריך את עזרתכם בבקשה-האם המחיר הנ"ל הוא המחיר הכולל והסופי?או שלאחר שהמכשיר יגיע לארץ אני יצטרף לשלם מע"מ בנוסף ועוד עלויות אחרות? tems: ILS 3,906.44 Shipping & handling: ILS 140.04 Total before tax: ILS 4,046.48 Estimated tax to be collected: ILS 0.00 Import Fees Deposit ILS 687.91 Order total: ILS 4,734.39 תודה

24. שלום פורום יקר! לפני הכל - תודה רבה על העזרה!!! רכשתי טלוויזיית panasonic CX600 וסאונד בר Harman Kardon SB35, ועכשיו - אני מחפש את המחשב שיעזור לי להפיק את המקסימום מספריית המדיה שלי (מוזיקה קלאסית וסרטים) על גבי שני המכשירים האלה. מעבר לשימוש השוטף כמחשב מדיה, אשתמש במחשב גם לגרפיקה בדו-מימד (פוטושופ, אילוסטרייטור. בלי עריכת סרטים). הדרישות העיקריות שלי מהמחשב הוא שהוא יהיה קטן, שקט, ואסתטי (המחשב ימוקם על מדף בסלון). הנטייה הראשונית שלי הייתה לכיוון המק מיני, אבל אני לא קשור רגשית לאפשרות הזו תוכלו לעזור לי בהמלצה על מפרט במחיר סביר? על הסקאלה שבין מחיר לאיכות - אני מעדיף איכות על פני מחיר. תודה רבה פורום יקר!!!

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  25. Started by lowkey,

.סודר תודה

• 1 תגובה
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים