צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,306 דיונים בפורום זה
-
היי. זה אמיתי שההבדלים במחירים של מקלדות בין ישראל לארהב הם כפול ולפעמים יותר? הפתרון היחיד זה להזמין מחול? או שיש חנויות עם מחירים יותר ריאלים מקייאספי ואייבורי?
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעונין להתחבר לבזק עבור תשתית. המחירים גבוהים והם דורשים התקנה ו100₪ עבור מודם. יש פה איזה סוכן מכירות בפורם שיכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מוצר שעלות המוצר לבדו הוא 54$.ואת המשלוח אני עושה באמצעות חברת שליחיות פרטיות.האם המוצר מחושב במיסים ביחד עם המשלוח של חברה פרטית?
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
בקרוב אני יהיה אבא לתאומים. טיילתי בחנויות באינטרנט וראיתי כל מיני סוגי מיטות ושידות ומזרונים בהפרשי מחירים גדולים. רציתי לדעת להבין ואולי להשכיל יותר בנושא האם מזרונים "אורטופדים" קיימים? או שזה סתם בשביל להלחיץ תקונים ולהדביק מחיר ולהגיד מזרון אורטפד . ראיתי מזרונים מחוזקים ב 350 עד 1500 ...ובקשר למיטות האם יש הבדלים ניקרים בין החברות משכל. סגל. שניר בבה. ועוד...או שהכל זה להגיד מוצג ולשלם יותר...לכולם יש תו תקן ישראלי.
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
שואב בלי שקיות (מדובר בבית גודל יחסית חשוב שתהיה קיבולת גבוהה) עדיפות לפילטרים ניתנים לשטיפה עוצמת יניקה לפחות 380WSP אין צורך בחובט תודה.
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
רשת חנויות המחשבים הגדולה הנוספת של ישראל פצחה בקו של מבצעים משלה, למשך שלושה ימים בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/מבצעי-black-friday-עכשיו-גם-ברשת-אייבורי/
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
ראיתי בעמוד הראשי את הכתבה אודות חנות מסוימת שמכרה דיסק שנהפך תקול והיה בעיה במימוש אחריות. לצערי יש חנויות (אפילו כאלו שנחשבות למוכרות ציוד "פרימיום") בארץ שמוכרות בלי להניד עףעף ציוד משומש כחדש. מכיוון שאפילו חנויות "איכותיות" *אהמ אהמ* עושות זאת, ממליץ כשקיבלתם דיסק "חדש" תבדקו עם תוכנת ניתור של פרמטרים של S.M.A.R.T. (ניתן לבדוק בכל דיסק שלא בתצורת RAID) כמה זמן הדיסק היה בשימוש (יש מונה בשם POWER ON או דומה). דיסק חדש אמור להגיע עם מספר אפסי ולא כמה זמן של כמה שבועות שימוש... ד"א החנויות הללו לרוב עובדות על שיטת המצליח, אם נתפסות יש להם שלל תירוצים או שבחלק מהמקרים הם אפילו לא מנסים (ופשוט מוכרים את הציוד ללקוח הפרייאר הבא שלא יבדוק). מי יתן וכל החנויות הנוכלות הללו י…
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, חברים. אשמח לעצה בבחירת כיסא הנ"ל, כמו כן אשמח להסבר מה ההבדל בין כיסא גיימינג לכיסא מחשב אורטיפדי? התקציב שלי עומד על סף 800₪ ועדיף פחות. כעת אני מתלבט בין כיסא זה לכיסא זה. חוץ מזה, אשמח לדעת מהחוויות האישיות שלכם מהכיסאות שאתם יושבים אשמח מאוד לעצות ולנימוקים
-
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, הטלפון שלי הפסיק לעבוד לפני שבועיים - היות והוא היה במסגרת אחריות הוא טופל במעבדה. נאמר לי שהם לא הבינו מה התקלה ולא הצליחו להדליק את המכשיר ולכן החליפו לי למכשיר חדש. על הקופסה רשום שמדובר על מכשיר מתצוגה.. באתר שלהם לא כתוב שום דבר על זה בתקנון ואני לא מבינה האם מותר להם להביא לי מכשיר מתצוגה? האם אני יכולה להתעקש על מכשיר חדש? מישהו מכיר מה המדיניות לגבי מכשירים באחריות שמוחלפים? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
http://m.super-pharm.co.il/heb/campaigns/coupon_sales/?uk=c2250bac6a868baa4daf421fc74a2eae
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
רוצה לשלוח חבילה קטנה שמכילה: מעבד,לוח,זכרונות, SSD, ואולי עוד כמה דברים קטנים. העיקר לא לקנות בארץ, ולא אכפת לי מהאחריות. אז מה צריך לשלם במכס? ואם אני שולח את זה מתנה? איך מי ולמה?
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום כשנכנסים לאתרים הסיניים, אפשר למצוא המון טלפונים סלולריים, אבל עוד אף פעם לא ראיתי טלפון אלחוטי רגיל - לבית. מישהו נתקל בכזה דבר? תודה card
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות אלחוטיות לטלוויזיה, עם דגש רב על סנכרון מלא של האודיו לוידאו. יש לי כבר כיום אוזניות בלוטות' של Bose אבל לצערי הסנכרון אינו מלא וזה מציק לי מאוד. גם חצי שניה הבדל יכולה להרוס חוויה. אני חושש לרכוש אוזניות אחרות רק כדי לגלות שיש בהן את אותה הבעיה. מה שהכי מוזר לי זה שכשאני מחובר עם אותן האוזניות לטלפון אין לי שום בעיה של סינכרון. מצד שני, הבעיה של הסנכרון קיימת בחיבור ל-2 טלוויזיות שונות (אחת חכמה ואחת חיבור ל-Mi Box), כך שלא ניתן להגיד באופן מובהק שהבעיה באוזניות או בטלוויזיה. אין לי מושג אם בגדול הטכנולוגיה עם בלוטות' עוד לא שלמה, או השד יודע מה.. במידת הצורך, אין לי בעיה שהאוזניות יתחברו לטלוויזיה באמצעות מקלט …
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
קניתי טלוויזיה במתנה לאחותי הקטנה, הטלוויזיה של סמסונג ב'אושר עד' כשפתחנו בבית גילינו שאחת הפינות שלה שבורות לגמרי מה אני עושה?
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
- 1 follower
-
-
הוט מובייל היו אמורים כבר להיות מושקים. וחברת הסלולר גולן. מה איתם? מתי נישמע מהם כבר משהו? >
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
אין לי מלים. אני מבין שבשבת יש עומס, אבל עד כדי כך? האינטרנט פשוט לא זז. אפילו תמונות באתרים לא נטענות.
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הפרק החדש בסדרת Call of Duty מציג פוטנציאל מבטיח בביקורות המוקדמות שלו - אך לאף משתמש ישראלי אין סיבה לשקול רכישה שלו דרך החנות של Steam בה המחיר מנופח בעשרות אחוזים ללא שום הגיון או הצדקהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
- 1 follower
-
-
לינק למפרט המלא - https://tms.co.il/builds/373402 - Intel Core i9 13900K - NZXT Kraken Elite 360 RGB White - Gigabyte Z790 AERO G - Corsair DDR 5 32G (16Gx2) 7200 CL34 Vengeance RGB - LIAN-LI Mid Tower Case O11DEW Dynamic EVO White - Corsair PSU 1200W RM1200x SHIFT 80+ ATX 3.0 - Corsair iCUE QL120 RGB 120mm PWM White X10 - Gigabyte GeForce RTX 4090 AERO 24GB OC - Samsung SSD 2.0TB 990 PRO NVMe M.2 https://vt.Tiktok.com/ZSLucAGQY/
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום שבוע שעבר נשרפה לי הטלויזיה בבית של akai ממש עלתה באש ברגע האחרון עצרתי את זה עכשיו דיברתי עם השירות לקוחות לקחו תטלויזיה אמרו לי נחליף לך בחדשה במקום 42 ניתן לך 49 בשווי 2000 ואמרו לי רק תחתום על מסמך שאתה לא תובע אותנו השאלה שלי עדיף לחתום או שאני צריך פיצוי יותר רציני זה לא שהיא היתקלקלה ובאמת תביאו חדשה וסבבה הטלויזייה נשרפה מעצמה ולמזלי זה לא קרה בלילה זה לא סתם אשמח לשמוע תגובות בעיניין
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
עוד מוצר חדש של היצרנית הטאיוואנית הוא אולטרבוק במשקל של 900 גרם בלבד, שאמור להיות מתחרה מובהק ל-MacBook של אפל הערכנו מבעוד מועד שאסוס תגיע לתערוכת Computex בשוק הביתי שלה כשהיא יורה בכל התותחים שיש לה, וזה אכן מה שקרה. החברה נתנה את אות הפתיחה לתערוכת החומרה הבולטת ביותר בתחום ועשתה זאת עם מבול של מוצרים חדשים ומעניינים – כולל מחשב נייד אחד שנקרא פשוט ZenBook 3 ומאיים לגנוב מאור הזרקורים של דגם Book פופולרי אחר בשוק, ה-MacBook החדש של אפל, שהושק בשנה שעברה לאחר הפסקה של מספר שנים. ה-ZenBook 3 כולל מסך IPS בגודל 12.5 אינץ' וברזולוציה של 1080p, עם חיפוי Gorilla Glass 4 ושוליים דקיקים שמסייעים לגודלו הפיזי להיות צנוע עוד יותר ממה שמצופה מנייד בקטגוריית הגודל הזו,…
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, רציתי לספר לכם על "החוויה" שלי עם ABS,יבואנית מנפרוטו (ועוד) בישראל. לפני כחודשיים בערך נשבר בחצובת Manfrotto שלי חלק מתכת קטן בעמוד האמצעי שגורם לחיבור לא טוב בין ראש החצובה לעמוד עצמו,דבר זה גרם לרעידות רבות וחוסר יציבות ראש החצובה. (וכמובן חוסר בטיחות - המצלמה יכלה ליפול) החצובה בת יותר משנה,ככה שאין לי עליה יותר אחריות. נסעתי לת"א ל ABS כדי שיתנו לי הצעת מחיר. נאמר לי שיש צורך להחליף את כל העמוד המרכזי כיוון שהחלק השבור לא נמכר בנפרד. העלות: 120 שקלים. הסכמתי (לא שהייתה לי ברירה אחרת) שאלתי מתי יגיע החלק - נאמר לי שבספטמבר. (זה היה בתחילת אוגוסט). בסדר,חיכיתי. התקשרתי אליהם בתחילת ספטמבר ונאמר לי שיש עיכוב קל עם המשלוח ושיצרו איתי קשר. עברו מעל ל 20 יום - לא יצ…
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
האם יש דרך לרכוש מאתר Newegg ולשלוח לארץ (למי שנמצא בארץ)? אני מכיר מספר דרכים שרק אחת מהן עדיין עבדה בשנה שעברה (פייפאל הכנסת כתובת אמריקאית של Shipito בעת התשלום), אך כנראה שכבר לא עובדת, האם יש למישהו ניסיון בקנייה משם לאחרונה?
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
החנות המקוונת מציעה כרטיס הרחבה למכשירים החכמים שלכם עם מהירות טובה ונפח נדיב מאוד במחיר ללא תחרות זוכרים את המבצע על כונני ה-microSD של חברת PNY האמריקאית עליו סיפרנו לפני קצת יותר מחודש? ובכן, הוא חוזר עכשיו – והוא משתלם עוד יותר. כונן ההרחבה הזעיר, בנפח של 128GB ועם תמיכה בתקן ה-UHS-1 למהירויות העברת מידע של עד 60 מגה-בייט לשנייה,זמין כעת לרכישה באמאזון בעבור כ-44 דולר בלבד כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כאשר בשילוב עם רמת הדולר הנמוכה יחסית נכון לעכשיו עלות זו מתורגמת לכ-170 ש"ח, אשר זולה ב-60 ש"ח לפחות מכל כונני ה-microSD באותו הנפח שראינו כאן בארצנו הקטנה. משתלם בהחלט – במידה ואתם זקוקים לכל כך הרבה נפח אם אתם מעוניינים באמצעי שירחיב…
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אהלן , הבנתי מהצ'אט שיש באתר כי המחיר שרשום ב CHECKOUT לא כולל מיסים ומעמ כמו שיש באמזון ולכן אני לא יודע איך לשער לפחות את המחיר הסופי של ההזמנה אני מזמין לי מיקרופון XLR כולל סטנד עלותו כולל משלוח הוא 241$ תודה רבה :)
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
- 1 follower
-
-
איפה ניתן לקנות בארץ מתאם Molex to 8 pin לכרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-