צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,303 דיונים בפורום זה
-
זה מובא איך שזה. לא המלצה ולא ביקורת. פשוט לידיעה. https://tech.walla.co.il/item/3076664
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני מספר שנים היה פה דיון לגבי איזה מגיני מתח שווים קניה. בזמנו הומלצו מגיני מתח מתוצרת extreme. אני לא מוצא אותם כיום בשוק והייתי שמח לדעת מה הם המגינים המוצלחים לקראת החורף הקרוב? והאם יש ספק שמוכר במחיר סביר.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
2TB נמכרים בבערך 60 דולר אני מתכוון לגירסה הניידת בלי החיבור מתח הנוסף.
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
- 2 followers
-
-
עשיתי אליהם מנוי לפני 3 חודשים בחבילה מפתה במיוחד.עם "ניתוק זיקה" . בחודש הראשון, ראיתי שלא קיבלתי החזר והתקשרתי, הם אמרו שהם "שכחו" להפעיל. בחודש השני הם אמרו שלהפעיל לוקח יותר מחודש בחודש השלישי הם אמרו שיחזרו תוך 3 שעות עברו 6. אני מתנתק מהם היום וממליץ לכם לשלם קצת יותר ולא להסתבך עם חברת פלאפון.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אהלן כולם, הצטרפתי לאחרונה לאקספון בתור תשתית וספק... המהירות הורדה סבירה אבל הפינגים במשחקים כל כך גרועים... אומנם ב LOL זה מראה 80 אבל יש תקיעות נוראיות במשחק .. וגם ב HOTS .. מישהו ניסה פה את 014 בתור תשתית וספק? אני מחפש פינגים נמוכים אבל לא רוצה לשלם 130 שקל לבזק + ספק.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני נמצא כרגע בקורס MCITP במכללה מסוימת . לקראת המבחן הראשון שלנו ,642 ,אמרו לנו שדרך הלמידה ברובן ככולן של המכללות בארץ ,היא ללמוד את השאלות מהdumps בעל-פה ,וככה יוצא שבמבחן אתה לא באמת קורא את כל השאלה ומפעיל מחשבה ,אלא פשוט רואה שהשאלה מוכרת וככה גם התשובה מוכרת לך ,והם טוענים שככה זה בכל המכללות בארץ ועובד עם אחוזי הצלחה גבוהים . רציתי לבדוק עם אנשים שמכירים את הנושא האם זה נכון והגיוני ,והאם לא עדיף בכל זאת לעשות את השיטה השנייה . תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פספסתם את המבצע האמריקאי על הכונן הטרי של מיקרון? כעת יש לכם הזדמנות לכפר, במחיר נמוך עוד יותר היינו משוכנעים שזה יקח עוד זמן, אך נראה שכבר עתה אנחנו נכנסים רשמית לעידן בו המחיר של אחסון בשבבי הבזק עומד על בערך שקל בודד לכל ג'יגה-בייט – ולא רק בנפחים הגבוהים ביותר. אמאזון בריטניה מציעה ביממה הקרובה, במסגרת מבצע ה-Deal of the Day שלה, את כונן ה-BX200 של חברת מיקרון/Crucial, בנפח של 240GB ובמחיר מינימלי של 40 פאונד בלבד – 44.36 פאונד יחד עם משלוח לישראל (לאחר הורדת רמת המס המקומית ותוספת של המיסוי והמע"מ הישראלי, ומשלוח חינמי), שמתורגמים לכ-251 ש"ח בלבד, זול בעוד כ-20 ש"ח מן המחיר שראינו רק לפני יומיים על אותו המוצר באמאזון ארצות הברית. מדהים! שימו לב שהמבצע …
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש חוק הגנת צרכן שעובד עד 14 מיום רכישה ויש גם אחריות למוצרים מיצרן / יבואן. עוד לא היה לי מקרה שהייתי צריך לפנות ליצרן / יבואן אבל לדעתי אחריות היא רלוונטית רק למוצר שהתקלקל במהלך עבודתו. כל מה שקשור למוצר פגום מהקופסא מתייחס לחנות בה רוכשים. האם היה למישהו מקרה שהייתם צריכים לפנות ליצרן / יבואן עקב מוצר פגום מהקופסא? רוצה לדעת אם הם אמורים להחליף ואם לא אז לפצות על מוצר. אני לפעמים רואה ביקורות לא טובות על KSP כשמדברים על החזרים. הזמנתי כמה דברים מהם וכעת .אין לי זמן לבדוק כל אחת. אני יודע שאחרי 14 ימים כל בקשות עליי יהיה לפנות ליצרן / יבואן היה למישהו מקרה ש-KSP סירבו להכוף חוק ואמרו לפנות ליצרן / יבואן?
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש עט לשימוש במסכי מגע שהוא גם עט רגיל שכותב בלחיצת כפתור/או הורדת מכסה לצערי אני לא מצליח למצוא, במידה ומישהו מכיר אשמח לעזרה. הבהרה: איני מתכוון לעט שמצד אחד יש לו עט ומצד שני מגע לאייפון אלא כזה שהעט והמגע באותו צד. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בזאפ אין יותר מדי תגובות בתחום הזה, אני אשמח אם מישהו יוכל לתת המלצה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לקבל המלצות למצלמת רשת זולה ומומלצת לזום. רק אחת מומלצת מנסיונכם, תשתפו לינק תודה רבה ושנה טובה
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
גיליתי שאסוס מתמחרים שונה את המוצרים שלהם בין מדינה למדינה מה שאומר שיש מדינות שבגד מסויים עולה בעשרות אחוזים פחות ומי שקונה באתר האמריקאי או הבריטי, רוב הסיכויים שמשלם הרבה יותר... שימו לב לפני שקונים משהו באסוס כי תמיד מומלץ להשוות מחירים כדי לדעת מאיזו מדינה הכי כדאי להזמין, אני משתמשת באסוסלי http://www.asosly.com תהנו!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפשים להשתדרג עם כמות מכובדת של זכרון DRAM מהעידן החדש? רכישה דרך אמאזון כעת תוכל לחסוך לכם כמה מאות שקלים זכרונות DDR4 זריזים ועדכניים למערכות מבוססות Haswell-E ו-Skylake (ובעתיד הקרוב לכל דור מעבדים חדש נוסף) עדיין מהווים הוצאה כלכלית לא קטנה, אך המחירים ממשיכים להתכווץ בקצב מהיר, ונראה שלא רחוק היום בו ניתן יהיה לבצע השוואה ישירה בינם לבין זכרונות ה-DDR3 הישנים והטובים אשר נמצאים בדרכם אל ספרי ההיסטוריה. במילים אחרות – כעת זה כנראה זמן לא רע בכלל לשקול שדרוג לתקן החדש, ולאמאזון ארצות הברית יש כרגע כמה הצעות מעניינות בתחום. בחנות המקוונת מציעים עתה מארז בן ארבעה מודולים של DDR4 בנפח כולל של 32GB (כלומר 4X8GB) מדגם Crucial Ballistix Sport, במהירות של 2,400MT/s…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חד פעמי או תמידי? מכשיר הנקסוס העדכני של LG מוצע במחיר התחלתי של 300 דולר, המהווה הוזלה של קצת יותר מ-20 אחוזים לעומת העלות בהשקה כשהנקסוס 5X הושק לקראת סוף השנה שעברה, בתור יורש לנקסוס 5 האגדי, כמה גבות הורמו למשמע תג מחיר שהיה גבוה יותר – ועתה נראה שגם ב-LG עצמה הפנימו שהמחיר המקורי לא קורץ מספיק, ומכריזים על הוזלה של כ-80 דולר לדגם ה-16GB ולדגם ה-32GB שלו, כשטרם ברור האם מדובר במהלך תמידי או רק עד גמר של מלאי מסויים. נזכיר כי הנקסוס 5X מגיע עם מסך IPS בגודל 5.2 אינץ' וברזולוציה של 1080p, שבב Snapdragon 808 משושה ליבות, זכרון RAM של 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB או 32GB ללא יכולת הרחבה, מצלמת 12.3 מגה פיקסל ראשית ואיכותית של סוני, סוללת 2,700mAh וכמובן מע…
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לא מזמן יצא לי להיעזר בחברת תיקוני לוחות PCB של כוננים קשיחים בכדי לסדר את מותו הפתאומי של הכונן הקשיח שלי בנפח 1TB. הכונן היה די חדש, בן פחות מחצי שנה, ובאופן פתאומי נשרף, ככל הנראה מספק כוח אינו תקין. מיד חקרתי ובדקתי, והסקתי שיש דרך לעבור את המאורע הזה בלי הוצאה גדולה ומיותרת מידי וגם אפילו בנוסף לשחזור המידע עצמו, להחזיר את הכונן הקשיח לתפקודו המלא כחדש. כמו שהוזכר, החברה מטפלת בחלק החשמלי של הכונן הקשיח ולא המכני. משמע לוח המעגל האלקטרוני אשר יושב לרוב בצד החיצוני של הכונן הקשיח ומתרגם את שפת המודול לשפת המחשב .. לכן אם מדובר במות פתאומי של כונן קשיח שיכול מאוד להיות שהיה מלווה בריח של שרוף, כאן תוכלו למצוא את הפתרון!! פתרון הבעיה יהיה החלפת רכיב המייצב א…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
האם שמתם לב לעליה במחירי המסכים? הסתכלתי בדגם אחד של דל (ההוא שבזמנו קניתי) והמחיר עלה במשהו כמו 25% למרות שיצאו מאז שני דגמים חדשים יותר. הסתכלתי בדגם מסוים של לנובו וגם הוא עלה ב-10%. אולי זאת הכנה לקראת בלייק פריידי כדי להוריד מחירים אחרי זה.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
- 1 follower
-
-
צריך המלצה לסוללות איכותיות ועמידות במחיר משתלם. רוצה 6 סוללות מכל סוג (AA וAAA). איך הפירמות הסיניות למיניהן שרצות באיביי ובאלי? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם אני אשמח אם למישהו יש צורך בgbic ומעוניין לקנות שיפנה אליי
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה: הנתב, TP-Link TL-WR740N, נקנה ביום רביעי 28.3.2012 מסניף אופיס דיפו בקניון עזריאלי קריית אתא, ומדי פעם נצפו התנתקויות שלא נבעו מאובדן סנכרון של המודם של הוט או בעייה עם הוט עצמם, והפעלת הנתב מחדש פתרה את הבעייה בדר"כ. אתמול התקשרתי לטריפל C וסיפרתי להם על הבעייה והם אמרו לי שהנתב לא תקין וצריך לשלוח אותו למעבדה, והם גם נתנו לי, למקרה ואאלץ לשלוח לתמיכה של TP-Link בארץ, מספר טלפון שהוא כביכול של התמיכה שלהם. חיפשתי באתר האינטרנט של 144 וגם בשירות הטלפוני עצמו, את מספר הטלפון של הסניף, אך בשניהם היה לבזק רק את מספר הפקס שלהם, והם נתנו לי את מספר הטלפון של סניף אופיס דיפו בקריון, ודרכם לשאול (לא זכרתי אז שצריך להופיע המספר הנכון באתר של אופיס דיפו) כאשר התקשרתי לסניף…
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
ה-Zenfone 2, ה-Zenfone 2 Laser וגם ה-Zenwatch 2 מוצעים במחירים תחרותיים מאוד בחנות המקוונת האמריקאית עוד יום מגיע – ואיתו עוד כמה עסקאות מבית אמאזון ששווה לכל חובב גאדג'טים לשקול. הפעם מדובר בצמד סמארטפונים ושעון החכם העדכניים של אסוס הטאיוואנית, כשה-Zenfone 2 עם שבב אטום Z3580 של אינטל, נפח אחסון מובנה של 64GB ו-4GB של זכרון RAMמוצע לרכישה ב-270 דולר, שהם הנחה של 30 דולר ממחירו הסטנדרטי בארצו של הדוד סם. במקרה הזה אין אפשרות למשלוח ישיר לישראל דרך אמאזון, לצערנו, אך גם במשלוח דרך חברות דוגמת Shipito ו-Buy2USA אמורה להתקבל עלות שתהיה נמוכה מזו שקיימת בארץ. עם זאת, אין ספק שמחיר המבצע הקורץ הזה רלוונטי הרבה יותר לאלו שנמצאים או מתגוררים בצפון אמריקה. עד…
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
הטאבלטים המוצלחים של מיקרוסופט מוצעים בהנחות בגירסה הצרפתית של החנות המקוונת, יחד עם משלוח ישיר לישראל אם התרשמתם לטובה מהדור החדש של מכשירי ה-Surface Pro מבית מיקרוסופט, אבל התאכזבתם מהמחירים הגבוהים עד מאוד שבהם ניתן להשיגם בחנויות כאן בישראל (כנראה, בין היתר, בשל היעדר ייבוא רשמי מוסדר שלהם)? יתכן שיש לך פתרון כעת, כשהם מוצעים לרכישה בהנחות קלות באמאזון צרפת. החנות המקוונת מאפשרת לרכוש את דגם הבסיס של ה-Surface Pro, שמגיע עם מעבד Core m3, זכרון RAM בנפח 4GB וכונן SSD של 128GB, בתג מחיר של כ-958 יורו – כ-4,100 ש"ח כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל, שמהווה הוזלה של כ-700 ש"ח מהמחירים שלו בארץ. דגם עם 4GB של RAM, כונן SSD של 128GB ומעבד Core i5 שללא ספק י…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעבר הם ביטלו לי הזמנות בגלל כ.אשראי ישראלי. ובמבצעי BF ניסיתי שוב את מזלי, כבר הייתי אופטימי אבל אחרי 5 ימים הם שוב ביטלו לי את ההזמנה. ועוד מספר ציטוטים ששמרתי, אבל כל זה היה מול האיש מכירות והוא אמר לי שכדאי לנסות גם עם ה customer support. מישהו מכם הצליח בזה אי פעם ? תודה
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
לפני כשמונה שנים קניתי את הגיימינג פיסי הנ''ל ואלו הם המחירים ששילמתי אז. בכמה אפשר למכור אותו היום לדעתם בהינתן שהכל עובד טיפ טופ ? ₪ 1175 | Samsung - 500GB SSD 960 EVO M.2 NVMe (2) ₪ 1078 | G-Skill - 16GB (2x8GB) DDR4 3200 Mhz CL16-1.2V - Trident Z Series ₪ 612 | CP-9020092-EU - Corsair - 750W RMx Series™ RM750x - 80PLUS® Gold Certified Fully Modular PSU ₪ 632 | Fractal Design - Fractal Design Define R5 Black Window ₪ 74 | Corsair - Air Series AF140 Quiet Edition High Airflow 140mm Fan - 67.8 CFM - .84 mm/H20 - 24 dBA - 1150 RPM ₪ 3930 | ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING - ASUS - ROG STRIX GeForce GTX1080TI - OC - 11GB GDDR5X memory ₪ 3862 | PG279Q - ASUS - 27 inch ROG S…
-
- 0 תגובות
- 408 צפיות
- 1 follower
-
-
אוזניות ה-On-Ear הפופולריות של החברה שנוצרה בשיתוף עם 50 סנט זמינות לרכישה בשלל גוונים, ובמחיר שנמוך משמעותית מזה שקיים בישראל אם יש לכם חיבה לאודיו סביר בעיצוב אופנתי בולט – כדאי שתבדקו את המבצע העדכני באמאזון ארה"ב, במסגרתו נמכרות אוזניות ה-Audio Street החוטיות של חברת SMS Audio במחיר של כ-62 דולר בלבד, כולל מסים ומשלוח לישראל. האוזניות המדוברות זכו לשבחים ולציונים מחמיאים כמעט בכל מקום ברחבי הרשת, וזמינות לרכישה בגוון לבן, כחול, ירוק, כתום, תכלת, אדום או ורוד – כאשר המחיר הנוכחי מתורגם לכ-240 ש"ח, וזול ביותר מ-50 אחוזים מהמחירים שבהם נמכר הדגם בחנויות בארץ. המבצע יהיה זמין עד לשעה 10:00 מחר (יום רביעי, ה-27 באפריל) שעון ישראל, ואנחנו בהחלט ממליצים…
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-