צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלפון בין 1500-2000 בערך (אפשר גם טיפה למעלה) (אני הולך לאילת אז מחירים באילת נחשבים) של סאמסונג או פיקסל, גדול (מעל 6.1 אינץ') הS22 PLUS היה נהדר אבל הוא עולה 2339 באילת, 2633 רגיל אז אני מחפש טלפון בכיוון שלו. אם יש לכם הצעות אשמח לשמוע, תודה רבה חשבתי על לעשות TRADE IN עם 2 טלפונים של סאמסונג בני 4 פלוס מינוס, זה שווה את זה? בכמה זה יכול להוריד את המחיר? האם אפשר לעשות תרייד אין באילת ואז אולי להביא את המחיר של הS22 PUS קרוב ל 2000? ( זה יהיה המקרה האידיאלי כי הS22 PLUS עונה על כל הדרישות שלי) יש לי את השעון החדש של סטמסונג ואת האוזניות החדשות שלהם, האם יש יתרונות אם יהיה לי טלפון של סאמסונג? למשל חיבוריות יותר…
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
נציג רשמי של מפתחת השבבים מציג מחירים מומלצים חדשים עבור הדגמים המתקדמים מהדור הקודם - החל מ-500 דולרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מחפש מתאם למזגן שעובד עם גוגל הום. במחיר הגיוני בבקשה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 330 צפיות
-
-
ראיתי את הכונן הזה במבצע כרגע ורציתי לשאול אם מישהו התנסה בו פעם והאם הוא שווה את זה.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מפרט מלא: Intel Core i7 13700K / 1700 Tray Noctua NH-D15 chromax.black CPU Cooler Gigabyte Z790 GAMING X NZXT H7 Flow White Corsair DDR5 5600MHZ CL36 16X2 CoolerMaster 1000W V1000 Fully Modular Sapphire PULSE RX 7900 XTX GAMING OC Corsair SSD 2.0TB MP600 GS קישור למפרט (מספר בניה 368879)
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מעבד AMD 5950X + רכיבים למחשב חדש ב black friday האחרון. לצערי השילוח לקח זמן, אני שברתי יד, ולקח לי זמן להרכיב את המערכת החדשה. גיליתי שהמערכת לא יציבה ומבצעת ריסט ספונטני כל פעם שמעמיסים אותה עם גישות SSD (למשל פתיחת ZIP גדול). היות שיש לי מערכת קיימת, גם כן מבוססת AM4 , הצלחתי לבדוק ולהצליב את כל הרכיבים - ספק, זכרון, SSD, כרטיס גרפי, ולבסוף המעבד. לצערי גיליתי שהבעיה במעבד. מכיון שעבר זמן רב מהקניה (8 חודשים) איני יכוטל לפנות לאמזון. פץחתי claim ב AMD ורציתי לדעת אם מישהו כאן עשה זאת בעבר, ומה יצא בסוף. האם הוא הופנה להחלפה בארץ? האם היה צורך לשלוח את המעבד לחו"ל? אם נשלח לחו"ל, האם המעבד החלופי עבר ללא מכס? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש טאבלט. המטרה היא לשימוש במקום מחשב נייד שאני מחבר להציג מצגות וסרטונים עם חיבור hdmi. לכן, הכי חשוב שהטאבלט יתמוך בהעברת נתונים ושיקוף סרטונים ותכנים. לא מחפש משהו יקר, אך חשוב שלא יהיה מוצר שידוע עם בעיות, תקיעות, וחומרה מאוד חלשה. מישהו מכיר טאבלטים כאלה (עדיף 2022-2023) בטווח של עד 700 ש"ח? *חייב להיות דגם שניתן לחבר אליו מקלדת ושמחירה לא בשמיים (אם קיים דבר כזה בשוק היום). תודה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
רשימת רכיבים שבבניה: - Intel Core i7 13700K - LIAN-LI Galahad AIO 240 - Gigabyte B760M AORUS PRO AX - Corsair DDR 5 32G (16Gx2) 5600 CL36 Vengeance - LIAN-LI ATX Case PC-011 Dynamic Mini Black - Lian-Li PSU 750W SFX SP750 Black - LIAN-LI Cooler 120mm ARGB ST120 X6 - Gigabyte GeForce RTX 3070 GV-N3070GAMING OC-8GD 2.0 - Corsair SSD 2.0TB MP600 CORE XT לינק למפרט המלא - https://tms.co.il/builds/377121
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
- 1 follower
-
-
אתר נהדר https://autoboom.co.il - על זה אתה יכול לקנות מכונית משומשת, לתת מודעה למכירה, או פשוט להבין מה המחיר ההוגן עבור המכונית הישנה שלך. יש מגוון רחב של מותגים פופולריים בישראל, כולל אאודי A3 יד 2 בנוסף, באתר יש קטלוגים של חנויות רכב וחברות רכב. הכל נראה בנוחות על המפה. הערצה נפרדת מעוררת מגזין עם ביקורות על מכוניות מכל המותגים.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
תקף גם להזמנות של מפרטי מחשב בהתאמה אישית ועל הדרך אנחנו רוצים לאחל מכל הלב לכל קהל לקחותינו (וגם אלו שיצטרפו אלינו בעתיד ) חג שמח ושנה 10/10 👌🏼 קוד קופון - CASE20
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
- 1 follower
-
-
-
הי, אשמח להמלצה מבצעי נובמבר טלויזיה 43"-48" בעיקר משחקי קונסולה + הזרמת מדיה **מוגבל במחיר BUDGET TV**
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
היי, ראיתי את המוצר SAMSUNG 990 PRO SSD 4TB בשני קישורים באתר של סמסונג. על פניו מדובר באותו מוצר בדיוק. רק המחיר שונה משמעותית. ההבדל היחיד הוא במזהה הקטלוגי של המוצר: MZ-V9P4T0B/AM MZ-V9P4T0BW Samsung 990 PRO 4TB PCIe NVMe 4.0 M.2 Internal Solid State Drive SSD | Samsung Canada Get Free Delivery (samsung.com) השאלה היא מה ההבדל בין /AM ל W. אגב, בארץ מוכרים את W (בסביבות 1900 ש"ח), ובחו"ל ניתן להשיג את /AM ב 1300... תודה
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
זה גם שייך לפורום המעבדים, אבל לא פחות ( לדעתי ) גם לפן הצרכני כמו מימוש אחריות. https://www.youtube.com/watch?v=V7kLt8nthVI
-
- 0 תגובות
- 330 צפיות
- 1 follower
-
-
למכירה, מחשב נייד מדגם Macbook Air M3, הדגם החדש ביותר מסך: 15” זיכרון: 24GB דיסק קשיח: 1TB SSD המחשב הוזמן בהזמנה מיוחדת, חדש בקופסא וטרם נפתח יימכר במחיר מצויין לרציניים בלבד אורן 054-2278586
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מאוד אוהב את המותג soundcore, יש לי את הרמקול שלהם ולאחרונה קניתי את liberty 4 NC. סהכ אני די מבסוט עליהם, אבל יש כמה בעיות שלכן אני שוקל להחליף. 1. ברגע שמוציאים את האוזנייה מהאוזן זה עוצר אוטומטי את השיר ברקע - זה גימיק נחמד אבל די מתיש כי לא תמיד החיישן כזה טוב ואז אתה מפעיל שוב ושוב. 2. הלחצנים הם בטאצ' ולא פיזיים. גם לא תמיד זה קולט\ אתה לא בטוח שזה קלט. האוזניות נופלות די בקלות מהאוזניים, כאילו יוצא לי די הרבה פעמים לייצב שוב את האוזנייה באוזן. כל זה מביא אותי למחשבה לקנות את הדגם ספורט של soundcore, הx20 ממה שקראתי הוא נחות מהליברטי מבחינת האיכות שמע והשיחה. אני יודע שיש לו לחצנים פיזיים והוא פחות נופל מהאוזן בגלל היותו אוזניית ספורט. לסיכום כמה יש הבדל בי…
-
- 0 תגובות
- 202 צפיות
-
-
היי חברים. שני נושאים: רישום לאתר מיקרוסופט - האם כשרוצים להוריד אופיס מהאתר שלהם, חייבים לשים סיריאל? אם כן, האם ההורדה היא רק לאופיס הספציפי שמתאים לסיריאל? מה קורה אם בעתיד החשבון ננעל מסיבה כזו או אחרת? (שכחתי סיסמה, הם נועלים אותו או משהו). האם אתר מכירים אתר אמין וזול לרכישת סיריאלים? רכשתי בעבר מגודיל24, אבל למרות ההבטחות לסיריאל לכל החיים, זה חרטוט. כל סיריאל שרכשתי מהם, הפסיק לעבוד בשלב כזה או אחר. לחלקם הם הביאו סיריאל חלופי, לחלקם לא. האמת שנראה לי שהם חסמו אותי אחרי שרשמתי להם מהאתר שלהם שרשום lifetime והם ניסו לחרטט אותי שאם עושים פירמוט אז זה יכול להפסיק לעבוד. יש לי סיריאל שהגיע עם דיסק התקנה, וזה לא נכון מה שהם רושמים.
-
- 0 תגובות
- 243 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כשמונה שנים קניתי את הגיימינג פיסי הנ''ל ואלו הם המחירים ששילמתי אז. בכמה אפשר למכור אותו היום לדעתם בהינתן שהכל עובד טיפ טופ ? ₪ 1175 | Samsung - 500GB SSD 960 EVO M.2 NVMe (2) ₪ 1078 | G-Skill - 16GB (2x8GB) DDR4 3200 Mhz CL16-1.2V - Trident Z Series ₪ 612 | CP-9020092-EU - Corsair - 750W RMx Series™ RM750x - 80PLUS® Gold Certified Fully Modular PSU ₪ 632 | Fractal Design - Fractal Design Define R5 Black Window ₪ 74 | Corsair - Air Series AF140 Quiet Edition High Airflow 140mm Fan - 67.8 CFM - .84 mm/H20 - 24 dBA - 1150 RPM ₪ 3930 | ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING - ASUS - ROG STRIX GeForce GTX1080TI - OC - 11GB GDDR5X memory ₪ 3862 | PG279Q - ASUS - 27 inch ROG S…
-
- 0 תגובות
- 180 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4055272,00.html
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי בזה במקרה וחשבתי לשתף אתכם בעניין, יכול להיות מועיל למי שרוכש/מחפש לקנות נעליים. : להדפסת השובר: http://www.bezeq.co.il/support/Pages/mevza.aspx תקנון: http://www.bezeq.co.il/Sales/Documents/HNO.pdf חג שמח
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתעסק בטאובאו וממש רוצה להזמין משמה ג'ינס ומחפש סוכן שמקבל PAYPAL ושולח במחירים לא יקרים. בינתיים הכי זול שמצאתי זה 27$ (אוויר עם מס מעקב) אך אני לא חושב שזה הגיוני לבזבז 192 יואן למשלוח של גינס ב115 יואן אגב לחבר שלי יש דודה בסין אני רוצה לבקש ממנה לקנות ולשלוח אך איני יודע כמה באמת משלוח לישראל יעלה והכי חשוב איך אני מעביר לה את הכסף?
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
למי שלא זוכר, לפני מספר שנים, כשאתרי המכרזים עדיין היו פופולריים, רבים התלוננו שחלק מהמכרזים למעשה מכורים מראש כי יש משתתפים פיקטיביים שדואגים להעלות את מחירי המוצרים. ב-2007 הוגשה תביעה ייצוגית נגד מספר אתרים שכאלו, ולצערי הרב היום דחה בית המשפט המחוזי את התביעה עקב העדר תשתית ראייתית מספקת: http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3519847,00.html הנחמה היחידה היא שרוב האתרים האלו קרסו מאז.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, באוגוסט 2010 רכשתי Razer Deathadder 3500DPI ב245 ש"ח בKSP עם אחריות ל12 חודשים. לפני כשבועיים כשאני מתעסק לי בדפדפן או משהו, לחצתי על הגלגלת ופתאום היא נכנסה קצת פנימה, ועכשיו כשמגלגלים אותה זה לא עובד, בדקתי בעוד מחשבים. רק הפעולה של הלחיצה עובדת ומתפקדת (מזל שאני עוד יכול לדבר בTS) בכל מקרה, הלכתי לKSP ושאלתי מה אפשר לעשות, הם אמרו שישלחו ליבואן לבקשת החלפה ואמרו לא לקוות יותר מדי כי סביר להניח שיאשימו אותי בנזק שאני גרמתי (אז מה הקטע של האחריות?) בכל מקרה, קיבלתי כמובן תשובה שלילית והלכתי היום לאסוף את העכבר... עכשיו אני עם עכבר מקולקול במסגרת האחריות ואין לי מה לעשות. אז מה האפשרויות שלי? אני בטוח שאם הייתי פונה לרייזר הם היו מחליפים אפילו בלי לבדוק את העבר כמ…
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מחפש מיטה בסגנון הבא במחיר סביר (מתחת ל2000 ש"ח) http://mei-xin.en.alibaba.com/productshowimg/399770678-210562077/Modern_Leather_Bed_YY010.html מצאתי כמה מוכרים שמוכרים בדיוק את הסחורה של המפעל הנ"ל אבל המחירים מוגזמים ביותר (נושקים ל5K ללא תוספות המסגרת בלבד) בגלל שלפי דבריהם זאת מיטת בוטיק של מעצב איטלקי ... בלה בלה בלה ( סיני). למישהו יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-