עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. "הוט" הגישה הצעת רכישה על "פרטנר". https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5668483,00.html

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לכולם, הייתי היום בסיפרייה ושאלתי אותם בנוגע לספרי מחשבים, הם הראו לי מדף בודד בעל ספרים יחסית ישנים ולא שימושיים. אמרתי להם את הטענה והם אמרו לי שאני יכול להביא רשימה של ספרים, כ10 ספרים, שאותם הם יקנו וככה האנשים יהנו מהם. מה שאני מבקש מכם זה להביא לי ספרים שקראתם או שאתם ממליצים עליהם בכל נושא שקשור למחשבים - שפות תכנות, רשתות, חומרה וכולי. אני חשבתי בתור התחלה על הספר של דורון סיוון לטכנאי PC במהדורה החמישית, יש המלצות על הספר הזה? תודה מראש על העזרה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  3. מישהו שמע\מכיר ויכול להמליץ ? עדיף רישיון לכל החיים. תודה

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  4. היי. הזמנתי סים בגרמניה וזה התעקב בגלל מערכת ההזמנות שלהם, ועכשיו אין סיכוי שזה יגיע בזמן. אני נוסע לשם שבוע הבא למשך שבוע. מה הפיתרון הכי זול בארץ לארגן חבילה לחול? לרוב אני אדבר דרך Skype או תוכנות אחרות כשיהיה לי אינטרנט זמין, זה רק למקרה חירום. תודה.

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  5. Started by yossi21,

אני מחפש משהו טוב לאחי, שיוכל לשחות עם זה בבריכה. צריך משהו איכותי אבל לא יקר מידי. מישהו כאן יכול לעזור לי עם זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by k534d,

לפני שנתיים רכשתי מחשב דרך startpc, לאחרונה הכרטיס מסך שבק חיים, אך לא ידעתי אם יש אחריות הרמתי טלפון לחנות קיבלתי מענה מהר ונאמר לי שלכרטיס יש אחריות וניתן לממשה על אף שאין ברשותי את חשבונית. מסרתי להם את הכרטיס, והם בתורם בדקו אותו ומסרו ליבואן תוך פחות משבועיים כבר חיכה לי כרטיס מסך חדש לחלוטין. הכרטיס היה מאותה סדרה, אך לא אותו דגם אבל סדרה זהה ובעל ביצועים זהים. שמסרתי את הכטיס לתיקון פחדתי שאני אקבל כרטיס פחות טוב, או שיטרטרו אותי ללכת לחפש יבואן וכדומה, עקב סיפורים על חנויות אחרות לשמחתי זה לא היה המקרה הכל טופל לשביעות רצוני המלאה. אני רוצה לציין לטובה את השירות המעולה, כידוע שירות נמדד בשעת הצורך ולא בשעת הקניית והם עמדו בציפיות כמו שצר…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. 1. יש לנו ברז תמי 4 (עם מערכת טיהור וסינון מתחת לכיור) מזה 7 שנים, זהו הפתרון הנוח לנו ביותר, אך תמיד ידענו שאת הנורה והסנן ניתן לרכוש באופן עצמאי בחצי המחיר. כמובן שתמי 4 מזהירה מבני מוצרים נחותים/לא מתאימים/מסוכנים, והמתחרים אומרים ש "פעם פעיל זה פחם פעיל", שמדובר בפרקטית מדובר באותו המוצר, כנ"ל בנוגע לנורת ה UV. מישהו יודע לומר (או להפנות לכתבה/מאמר) האם יש עדיפות לרכישה במחיר כפול מתמי ארבע, או שמדובר באותם המוצרים ברמה העקרונית ואין שום בעיה לרכוש בחצי המחיר? (ואם חצי מחיר, מאיזה חנות/משווק/מותג מומלץ לרכוש? יש יותר מאחד) 2. אנו מעוניינים להניח אדניות במרפסת השמש, לאורך כ 10 מטרים, אדניות ברוחב של כ 13.5 ס"מ (הבנתי שיש אדניות צרות יחסית), האם יש אופציה במקום להשקות י…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by redead,

הם סגורים בקלפה מתחת לטלויזיה בנישת גבש איזה מוצר מומלץ ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by iwantdell,

אז עשיתי כמה בירורים לגבי הקניה של המסך מגמרניה: http://hwzone.co.il/community/threads/561439-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%93%D7%9C-U2515H-%D7%9E%D7%97%D7%95-%D7%9C אני רוצה לדעת במקרה הכי גרוע שבו אני נאלץ לשלוח (במקרה של בעיה / תקלה) את המסך חזרה לדל גרמניה לצורך תיקון / החלפה, מה המחיר שאני אשלם (אם הם לא משתתפים בהוצאות משלוח לחו"ל). חשבתי שמכיוון שגם ככה החנות עובדת עם DHL (והמחיר משלוח לארץ סביל), אז אבדוק כמה יעלה לי. א. שירות לקוחות לא עובד בשישי בארץ. ב. אין להם באתר בעברית מחשבון עלויות משלוח (לא מצאתי לפחות אחד כזה). ג. ניסיתי לעשות את זה דרך האתר האמריקאי שלהם ויצא שמישראל לגרמניה עולה 320$ משלוח, כנראה שהם לא חכמים ושולחים את זה דרך א…

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. --

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  11. משהו כזה כמו אלו: https://www.amazon.com/s?k=anti+fatigue+mat&ref=nb_sb_noss אני מתכוון בארץ כי באמזון לא שולחים כאלו לפי מה שהבנתי... תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. בסרטון הזה תראו את המיני רחפן שכלכלי לכל כיס ושווה להזמין אחד כזה במקום לקנות רחפן ב1000 שקל ולרסק אותו אחרי טיסה או שתיים ..ממליץ לכם מאוד !

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by smootskin,

האם כדאי לעשות אמאזון פריים, ואם כן תחת איזו מדינה? כרגע אני בפריים UK, לא הכל זמין לישראל - למשל שירות המוזיקה. לא כל התכנים בשירות הוידאו זמינים, אבל אפשר להשתמש ב VPN שזה כבר הופך את ההוצאה ללא שווה. אין גם משלוח מהיר חינמי. מה שנשאר זה twitch Prime למי שמשתמש ושירות הוידאו עם תוכן מוגבל. האם יש עדיפות לעשות פריים תחת אמאזון של מדינה אחרת?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  14. Started by al74,

לזמן מוגבל, הנרתיקים וכיסויים לסלולרי האיכותיים של Rearth Ringke נמכרים בהנחות של 30%-75%. נשלחים מהחנות של Rearth Ringke בארה"ב בעלות משלוח של כ-$7. http://ilshipping.com/?p=277

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. היי חברים. שני נושאים: רישום לאתר מיקרוסופט - האם כשרוצים להוריד אופיס מהאתר שלהם, חייבים לשים סיריאל? אם כן, האם ההורדה היא רק לאופיס הספציפי שמתאים לסיריאל? מה קורה אם בעתיד החשבון ננעל מסיבה כזו או אחרת? (שכחתי סיסמה, הם נועלים אותו או משהו). האם אתר מכירים אתר אמין וזול לרכישת סיריאלים? רכשתי בעבר מגודיל24, אבל למרות ההבטחות לסיריאל לכל החיים, זה חרטוט. כל סיריאל שרכשתי מהם, הפסיק לעבוד בשלב כזה או אחר. לחלקם הם הביאו סיריאל חלופי, לחלקם לא. האמת שנראה לי שהם חסמו אותי אחרי שרשמתי להם מהאתר שלהם שרשום lifetime והם ניסו לחרטט אותי שאם עושים פירמוט אז זה יכול להפסיק לעבוד. יש לי סיריאל שהגיע עם דיסק התקנה, וזה לא נכון מה שהם רושמים.

16. Started by AxeOr,

בזק החוצפנים האלה דופקים לי מחיר של 80 שח לתשתית של 10 MB , בזמן שבאתר שלהם מציעים מחיר נמוך בהרבה [ כולל חבילת שיחות שגם עליה אני משלם ] - זול יותר ב50 שח . אבל מה ? זה רק ללקוחות חדשים . בקיצור , יש דרך להוריד את המחיר המוגזם הזה ? אין תחרות בנושא הזה , חוץ מהם ומהוט אין מה לעשות .

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by arpaz,

היי אני מחפש מזגן נייד ליחידה סגורה על גג בניין, בערך בגודל של 20 מ"ר. לא אכפת לי מצריכת חשמל, בעיקר שיקרר את המקום ולא יהיה רועש מידי. מישהו יודע מה הכי טוב שאפשר לקנות מבחינת 2 הקריטריונים הללו או מישהו מכיר מזגנים ניידים טובים באופן כללי?

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. עמית שלי (בעל קו אורנג' על תשתית בזק) קיבל לאחרונה חבילה מבזק של קו+תשתית אינטרנט במהירות 10 מגה+ 300 דקות חינם במחיר של 65ש"ח לחודש. האם מישהו כאן שלקוח קיים של בזק הצליח לקבל חבילה כזו ? הכי זול שהצלחתי לקבל מהם בתור לקוח קיים זה 25ש"ח לקו קל+65ש"ח סה"כ 85ש"ח (לא כולל דקות חינם).

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Boris_yo,

הקנקן שלי ישן של בריטה בעל קיבולת של תא מילוי 1 ליטר ותא סינון 2 ליטר. אני מעוניין להתחדש ולקנות אחד מקנקני DAFI: http://bit.ly/1xnsfLf http://bit.ly/1xnsvtP שניהם 1.5 ליטר אחרי סינון אבל קיבולת של תא מילוי משתנה מ-1.5 עד 1.8 ליטר. יש הרבה מה לחשוב פה? אילו פילטרים יותר נפוצים? יש מצורת מלבן וסטנדרטים מהמוכרים. תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Liorking,

ראיתי כמה כתבות על זה, אבל עדיין לא שמעתי על זה מחברים, אז פחדתי לשים בזה כסף. מישהו כאן ניסה את Zeek ויודע להגיד איך זה עובד ואם זה בטוח? שתי כתבות שמצאתי: [h=1]Zeek: לעשות שופינג בעזרת זיכויים[/h][h=2][/h][h=1]Zeek: למכור שוברי זיכוי מחנויות[/h] אני משער שאם זה הגיע לכלכליסט, פעמיים, זה כנראה אמין, אבל בכל זאת הייתי שמח לשמוע משהו חוץ מכתבות יחצנות.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. הספירה הרשמית של קבוצת עליבאבא, שהפכה לאחד מהאירועים הסמליים המוכרים ביותר של חג הקניות, הסתיימה - ומעידה על היקף מכירות שכמעט מכפיל את זה משנה שעברה למרות כל האתגרים והקשייםלכתבה

22. Started by natee,

לא התאפקתי. פשוט עשיתי צילומסך מזאפ והבאתי הנה. תהנו.

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  23. Started by Nmr13,

אהלן חבר'ה, כבר הרבה זמן שאני מחפש מחשב נייד חדש הצורך שלו הוא מחשב לטווח ארוך,לימודים,עבודה ואפשרות לראות סרטים ומדיה הנתונים אליהם התכווננתי מהם: i5 , 512ssd , 8gb ram , 13.3 אינץ ההשקעה יכולה לנוע בין 3,500 - 4,000 ש"ח אשמח לעזרכתם לאופציות אפשריות ואו הצעות כאלה ואחרות בהתאם לתנאים שרשמתי למעלה, תודה!

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  24. יש שני ANTIMINER שאני מתעניין בהם - Antminer S9 לכריית BITCOIN וAntminer L3+ לכריית LTC. יש לי במשרד אפשרות למקם אותם (חשמל מיזוג ובידוד נגד רעש בחינם). מה שחשוב לי - זה לשלם בעזרת PAYPAL, ואם אפשר מחיר סביר. מישהו מכיר אתר שכדאי לרכוש ממנו ?

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. פלטפורמת הגיימינג מציעה הנחות על הלהיט מבית Bethesda, וגם על מיטב המשחקים של המפיצה הצרפתית עדיין נשאר לכם קצת כסף אחרי כל ההנחות והמבצעים שעליהם סיפרנו לכם ביומיים האחרונים? תוכלו לשקול לבזבז אותם כעת בחנות המשחקים של Steam, אשר כמיטב המסורת מציעה גם היא כמה וכמה הנחות מעניינות לרגל סוף השבוע. Fallout 4, משחק הפעולה-תפקידים הלוהט מסוף השנה שעברה, מוצע לרכישה במחיר של 40.2 דולר שהוא הנמוך ביותר שהוצע ב-Steam עד כה. ראוי לציין כי ניתן לרכוש את הכותר במחיר נמוך עוד יותר באתרי צד ג' שונים ואפורים – אך עבור אלו שמעוניינים לרכוש אך ורק "מהמקור", מדובר בהצעה נאה. כמו כן, גם להיט האינדי הייחודי The Escapists, שמעניק לכם הזדמנות לתכנן בריחה גרנדיוזית מבית הכל…

• 0 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.