צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,300 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש המלצה על איזשהי DASH CAM - אני לגמרי מוכן להזמין דרך GEARBEAST או ALIEXPRESS אם זה מוזיל את כל העסק. אפילו מעדיף. - לא חייבת להיות למצלמה איכות מדהימה, אבל שיהיה מספיק ברור. - עדיפות (אבל ממש לא חובה אם זה מקפיץ את המחיר) למצלמה שרגישה לתזוזה שמופעלת כשהרכב במצב חניה ולא זז. - אני לא מוגבל מידיי בחינת תקציב אבל שלא יחרוג מה-70$ כדי להימנע מלשלם מכס. אני מחפש משהו שיהיה שווה את המחיר ככל האפשר.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס נטען של הדואר מאסטרקארד והוא מוטען בלירה סטרלינג. אני מעוניין לרכוש באמזון USA . האם כדאי לבצע את הרכישה במטבע המקומי דהיינו דולר, או במטבע של הכרטיס - לירה סטרלינג? . תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שוכבים אצלי כבר כמה חודשים מעבד, לוח אם וספק ותהיתי בכמה אתה חושבים שאפשר למכור אותם וגם כמה הם היו שווים במידה והייתי דוחף אותם למארז עם איזה SSD 250GB ו16GB זיכרון(ואז אני יכול למכור את זה בתור מחשב). המעבד הוא I5 6500 עם קירור ארקטיק אלפיין 11, הלוח הוא איזשהו לוח בסיסי h110 של אסוס, המארז יהיה עם ספק 500W, הזיכרון גם זיכרון בסיסי של קינגסטו 2133 עם SSD 250GB 860evo של סמסונג.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
"הוט" הגישה הצעת רכישה על "פרטנר". https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5668483,00.html
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מחפש אפליקציה שתשמש בסיס ליצירת משחקי ניוון מבוססי מיקום. מכירים? תודה גלעד
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסתכלתי בכמה אתרים של מחשבים (hp dell ועוד) וראיתי שמחשבים עם אותו מפרט בדיוק ופשוט השם של הסדרה שונה (ואולי גם החומר שממנו הוא עשוי כי זה לא כתוב) השם שונה העבדל 200 אירו בערך (הסתקלתי באתר הצרפתי כי אני בצרפת והמחשבים פה יותר זולים מהארץ עם הירידה של היורו בחודשים האחרונים) העבדל היחידי שראיתי זה שהמחשב הזול היה בקטגוריה של מחשבים לעבודה והיקר היה במחשבים לבית אז השאלה שלי למה לעבודה יותר זול אחרי הכל לעבודה צריכים מחשבים יותר טובים מלשימוש ביתי ? או שלא הבנתי נכון את העבדל בין מחשב לעבודה לבין מחשב בייתי אשמח לתשובה ואולי זה ישפיע על הקנייה שלי (מקווה שכתבתי בפורום הנכון😅)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה פרמטרים צריך לשקול בימינו כשבוחרים אחד למחשב הראשי שלי? (אז, פעילות bittorrent וכל דבר אחר שאנשים נוטים לעשות ברשת חוץ מ-gaming)
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, השיפוצניק לא נתן לי חשבוניות על תשלומים ששילמתי לו, והסתלק. ניתן להתלונן עליו ברשויות המס? משטרה? משרד האוצר? משרד העבודה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלושת מכשירי הדגל של סמסונג הם המובילים הראשונים לשנת 2020 שנוחתים בארץ - עם מלחמת מחירים קשוחה כבר מהרגע הראשון לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
פריט כמו מחשב נייד באמזון מחושב המכס כמו שאמור להיות ב איביי זה כפול למה זה ככה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד לחברה , צורך למנהלים ועובדים כי 14 אינש עלות עד 6000 ש"ח מערכת הפעלה win 10 יכולת עבודה עם תוכנות office 10 , מערכת SCADA , SAP , LIMS וכדומה קישור ל Wifie סוללה לפחות 6 שעות משקל עד 1.5 תחנה עגינה 4 USB הדגם שנראה Leenovo T490 אן Leenovo T490S ( לא הבנתי מה ההבדל למעט המשקל) אודה לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. היתה לי טלויזיה סוני ישנה בת עשר שנים ונהנתי ממנה עכשו אני מעוניין לקנות טלויזיה של סוני למשל דגם דגם KD-55XF8596 האם מישהו יודע כיצד הדגם הזה מבחינת חדות תמונה ואמינות מוצר. או שיש המלצה לדגם אחר . תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משהו כזה כמו אלו: https://www.amazon.com/s?k=anti+fatigue+mat&ref=nb_sb_noss אני מתכוון בארץ כי באמזון לא שולחים כאלו לפי מה שהבנתי... תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברכה או אכזבה? תלוי איך מסתכלים על זה - אירוע ה-Prime Day של אמאזון מתוכנן כעת לחודש אוגוסט ואולי אף מעבר, במקום התאריך המוכר מהשנים הקודמות במהלך יולי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתם לב לבעיות בקניה של החנות? בנוסף יש למישהו רעיון איפה כדאי לקנות AC Odyssey?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך החברה ואיך איכות המים כדי להצטרף אליהם ? אשמח לקבל חוות דעת רציניות ממישהו שהתנסה בזה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני סטודנט שלומד הנדסת תוכנה ומעביר 8+ שעות ביום מול המחשב, חיפשתי המלצות על כסאות אך לא מצאתי יותר מדי אינפורמציה, DxRacer יקרים (הכסא שבלט לי רוצים עליו 2000 שח) ויש כמובן כמה דגמים לדר גב במחירים קצת יותר זולים. גם שמעתי על חברת צרעה כמה חוות דעת טובות מישהו יכול להמליץ או לתת דיסהמלצה על כסא / חברה מסויימת מניסיון אישי?(אשמח לדגמים ספציפיים)
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחר שקראתי על המון מקררים ולאחר שפסלתי מקררים שממש רציתי (בוש או סימנס התצורת מקפיא תחתון שלפי הביקורות, רועשים ועם כרטיס אלקטרוני בעייתי), החלטתי ללכת על שארפ בתצורת 4 דלתות בגודל 615 ליטר נטו. כמובן שראיתי אותם בחנות. אני רק מתלבט על איזה מהדגמים ללכת, אינוורטר או לא, ועל ההבדלים המינוריים. הכי חושב לי זה אמינות ועבודה שקטה. המלצות?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
https://www.aliexpress.com/item/4000193213484.html?spm=a2g0o.cart.0.0.777d3c00LSYyYm&mp=1 1.כתוב שם שהמחיר לא כולל מס...כמה זה אומר שצריך להוסיף ואיך צריך לעשות את זה? 2.האם סים של הארץ יעבוד על המכשיר הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לא מצאתי פורומים מותאמים לנושא, אז החלטתי לנסות פה את מזלי. אני מחפש כיריים חשמליים (לא אינדוקציה) של 4 ספוטים במחיר שיהיה שווה את הערך של המוצר ככל האפשר, תקציב עד 1500
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב ומעוניין לקנות מחשב נייד לטובת זאת. אין לי שאלות טכניות לגביי המחשב עצמו. השאלה היותר משמעותית בעיניי זה האם לנוכח הניסיון שיש לחלק מכם פה צפויה ירידת מחירים מסוימת הן בגלל משבר הקורונה, מבצעי קיץ, כניסת חומרה חדשה לשוק וכו' (מניסיון העבר). אין לי דחיפות מסוימת לקנות את המחשב כרגע, אך האם לדעתכם יש טעם לחכות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם יש חברות מחשב ישראליות המאפשרות תשלום ב Paypal? הייתי רוצה להזמין מחשב בארץ ולשלם ב Paypal.
-
- 0 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה למצלמת דשבורד לרכב. דרישות: - איכות צילום הכי טובה שאפשר ביחס למחיר נמוך. - לא חייב מצלמה דו-כיוונית (או לזכוכית מאחורה) - בהנחה שזה מוזיל את העלות או משדרג את איכות התמונה במצלמה הקדמית. - חיישן תזוזה טוב למקרים שאני לא ברכב. קצת מהמחקר שביצעתי: - יש את הMAI70 לחבר - מבין הפופולריות באליאקספרס, אבל יצא לי לראות ביוטיוב וידאו של המצלמה הזאת והוא לא נראה לי מדהים אבל אולי זה מספיק? העלות שלה בין 50-70 דולר ותוהה אם זה דגם סביר - לעומת זאת יש את היותר יקרות כמו Viofo A129 שמצאתי ב145$ (כולל משלוח אבל לא כולל מעמ) אני ממש לא בטוח אם מצלמה פשוטה מספיקה לצרכים שלי או ששווה לשהקיע במשהו יקר משמעותית.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים כותרת מי מכיר מי יודע תודה
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
עקב המצב עם המשלוחים אני לא יכול להזמין, ואשמח לדעת אם יש בארץ חנות אשר מוכרת Thermal Grizzly Kryonaut
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-