צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,303 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, אני רוצה לקנות אוזניות (300-600 ש"ח), הבעיה היא שאני מתכנן עבורן מספר שימושים ואני לא בטוח מה הכי אידיאלי במקרה שלי: 1. האזנה למוזיקה מהמחשב/טלוויזיה. לשם הנוחות רציתי אוזניות BT כי אני יודע שיש כאלה שמאפשרות גם BT וגם חיבור PL. 2. עריכת מוזיקה חובבנית (פסנתר/גיטרה/שירה עם כמה שפחות רעשי רקע) וחיבור האוזניות לפסנתר חשמלי לנגינה בלילה (PL). אני קונה פסנתר שאמנם יש לו רכיב BT אבל למיטב ידיעתי בכל הקשור לנגינה, עדיף לא להשתמש בBT בשביל איכות מקסימלית ומניעה של LATENCY. האם אני צודק או שהBT כיום מתגבר על זה? 3. אני עורך וידאו. הרבה פעמים אני ארצה להקליט COMMENTARY (פרשנות) וכו', על גבי וידאו שנערך מראש. אני שם לב להבדלים בין איכות ק…
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני יוצא לטיול בפיליפינים בעוד שבועיים, ולשם כך אני רוצה להצטייד במצלמת אקסטרים (שיומי או js 5000). האם כדאי לקנות במנילה שבפיליפינים? או לא לסמוך עליהם (זיופים וכו') ולקנות בארץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
היי, היפותטית אם הייתי מעוניין לקנות תוף ארקייד מסין, עם הפרטים הבאים: גודל: (בטח לפני אריזה):465 mm x 165 mm x 490 mm משקל: 7.2 קילו עלות: 460-550$ כולל משלוח בטח אני צריך להוסיף מע"מ 17%, אבל מה לגבי מכס ומס קניה? האם יש עוד מיסים נסתרים שיכולים לצוץ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
למי שראה או לא ראה, זה הלינק: http://www.asus.com/microsite/2013/vga/Prepare_4_Battle/ מישהו אולי יודע אם זה תקף בארץ? מישהו קנה כרטיס כזה וקיבל את המשחק?
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מנוי לall jobs אבל היום זה ה30 לחודש. אז השאלה‚ אם אני עושה מנוי לחודש בעצם ( כי אני רוצה לנסות חודש ואז לבטל‚ אלא אם כן זה באמת יהיה יעיל..). אז זה דווקא לגביי החודש הזה שעומד להגמר חודש 10 כלומר משלמת 49 שח ליום אחד ואז שוב יחיבו אותי לחודש הבא או שפשוט זה הולך מה30 לחודש עד ה30 לחודש הבא? אשמח שתענו לי בהקדם האפשרי למה מצאתי משרה ממש טובה ואני לא רוצה שתעלם או תתפס ואני רוצה לעשות כבר מנוי אך מפחדת בגלל מה שהסברתי לעיל. תודה רבההההההה!!
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן לפני כחודשיים הוצע לי מבזק לשדרג את החבלילה ל-10MB NGN כולל ספק ותשתית שלהם פלוס קבלת ראוטר חדש (שהתברר כמחודש ד''א). מאז השדרוג, קרו לי רק צרות עם האינטרנט. כל הזמן היו נפילות (שנבעו מצד התשתית של בזק) שלא פסקו. הנפילות היו ברמה כזו שרוב הזמן לא היה אפשר בכלל אפילו להתחבר לאינטרנט. לאחר אין ספור שיחות מול השירות הטכנאי שכשל, חמש פעמים שבא טכנאי (ונאלצתי לבטל אפילו ימי עבודה), ארבע פעמים שנשלחתי במיוחד לנזק סטור על מנת להחליף ראוטר, רק אתמול סודרה התקלה (אני מקווה...). עכשיו רציתי לשאול מה אני אמור לעשות? נראה לכם שאני צריך לבקש פיצויי כלשהו? או שעדיף לעזוב את זה וגמרנו? בכל זאת, לא מספיק ששילמתי על משהו שבכלל לא קיבלתי אותו, והעוגמת נפש והעצבים ונוסיף לעובדה ש…
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
ולמעשה גם רכב משומש... http://finance.walla.co.il/?w=/3/1878715
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
חוץ מ - clove ומאיביי יש עוד חנויות שאפשר להזמין מהם טלפונים סלולארים לארץ? ושיש להם מבחר נורמלי...
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
מקווה שזה בחוקים של הקבוצה מישהו יכול לתת רשימה של חנויות במרכז הארץ שמוכרים מכשירי שיאומי בייבוא של היבואן הרשמי? חשובה לי האחריות של ה 24 חודשים.
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
- 1 follower
-
-
החנות הסינית המקוונת Everbuying עורכת השקה חגיגית לסמארטפון חדש שעונה לשם Homtom HT3 Pro, שעם קצת מזל ותזמון יכול להיות שלכם בעבור 70 דולר בלבד הסמארטפונים הסיניים האלמוניים (יותר ופחות) ממשיכים לשבור שיאים ללא הרף, וכעת נראה שאפילו במחיר אשר נמוך מתקרת הפטור ממע"מ וממסים (75 דולרים) ניתן להשיג מכשירי אנדרואיד ראויים, אשר יהוו אלטרנטיבה מעולה בתור מכשיר משני או מכשיר ראשון עבור צרכנים בעלי פרופיל שימוש בסיסי. דוגמה עדכנית לכך היא סמארטפון חדש בשם Homtom HT3 Pro, אשר מציע מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציה של 720p, שבב Mediatek MT6735 מרובע ליבות Cortex A53 תומך דור רביעי, נפח אחסון מובנה של 16GB שגם ניתן להרחבה עם כרטיס microSD, זכרון RAM של 2GB, מצלמת 8 מגה פיקסל…
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לא מזמן את ה-HD598, וטרם ניסיתי אותם, ראיתי הרבה תגובות שממליצות על קניית AMP בנוסף לאוזניות, וראיתי באמזון המלצה לקניית fiio e10k, חשוב לי לציין שאני מאזין לרוב סוגי המוזיקה אך בעיקר למוזיקה אלקטרונית. האם רצוי לקנות מגבר?
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום חברים,לפני 2 באנדלים שאני צריך להחליט ביניהם:באנדל של אורנג - ספק + תשתית + טלויזיה ב129 ש"ח לחודשבאנדל של הוט - ספק + תשתית ב-90 ש"ח לחודשאשמח לדעת מה דעתכם בעניין?החל מהראוטרים שהם מספקים, עד כמה הם יציבים ומה החוויה הכללית שלכם איתם?השימוש העיקרי הוא כמובן שימוש רגיל באינטרנט (חייב שיהיה יציב וללא נפילות על בסיס קבוע) וצפייה בסטרימר.המון תודה על העזרה חברים!
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי בKSP את TL-WPA8630 KIT. https://ksp.co.il/?uin=42305&select=.263..492. המכשיר מעביר בערך רבע מהמהירות (200 מגה, שני המתאמים מחוברים בכבל) ואני רוצה להחזיר אותו מכיוון שהוא לא עושה את העבודה. האם ניתן להחזיר מכשיר כזה לאחר שימוש? ומה קורה אם היום ה14 (לאחר הקנייה) יוצא על יום כיפור (רביעי)? אני יוכל להחזיר אותו לאחר מכן?
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לבנות מחשב בעצמי והחלטתי על המפרט הבא (פחות או יותר): i5 2500k Gigabyte Z77-D3H G.Skill Ripjaws X 1600 MHz 2x4GB GeForce GTX 560 Ti Western Digital Caviar Black 1TB SATA3 64mb Cooler Master Hyper 212+ PSU 550W (CoolerMaster or Corsair) DVD-RW (any one will do) זו פעם הראשונה שאני קונה מחשב בארץ ושמתי לב שההבדל במחיר לארה"ב (newegg.com) עבור החלקים האלה זה בערך 1,500 ש"ח! יש משפחה וחברים שכל הזמן מבקרים פה ויכולים להביא לי או יכולים לשלוח לי בדואר. זו לא הבעיה. השאלה היא האם כדאי לחסוך כסף ולייבא חלקים (אולי הקטנים יותר כמו זכרון, כרטיס גרפיקה, והמעבד) או פשוט לא כדאי כי יותר מדי כאבי ראש עם מע"מ וגם העניין של אחריות אם חס וחלילה צריך להחזיר רכיב מקולקל? מחש…
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
המבצעים של אמאזון לא מפסיקים להפתיע אותנו, הפעם עם עלות אטרקטיבית במיוחד לכרטיס המסך הפופולרי שמגיע מחברת Gainward רוצים להשתדרג בכרטיס הגיימינג הפופולרי ביותר בשוק כיום? עכשיו יש לכם הזדמנות טובה מאוד לעשות זאת. אמאזון גרמניה פצחה במבצע ליממה הקרובה בלבד, במסגרתו היא מציעה את ה-GeForce GTX 970 בדגם סטנדרטי למדי מבית חברת Gainward, במחיר של כ-294 יורו בלבד כולל מע"מ, מסים ומשלוח ישיר לישראל. מדובר במחיר שמתורגם לכ-1,270 ש"ח – וזול ביותר מ-300 ש"ח ממחירו הטוב ביותר של הדגם הספציפי הנ"ל שקיים כאן בארץ, כלומר הנחה של כ-20 אחוזים. לא נותר לנו אלא להמליץ לכם בחום על הדיל הזה – ולנצל אותו לפני סוף היום הנוכחי (שישי, ה-8 באפריל), שאחריו הוא כבר לא יהיה זמין. …
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היי, התייעצות איזה מכשיר נכון שאקנה. יש לי אינטרנט אלחוטי בסלון ותשתית של יס. הבעיה היא שבממ"ד אין לי קליטה כלל אבל יש לי תשתית של יס. אני מעוניין שיהיה אינטרנט אלחוטי בממ"ד וגם יציאת LAN למחשב נייח שיש שם. אני צריך מכשיר שיתחבר למודם של חברת יס שיש בממ"ד ישדר Wifi בממ"ד וגם שיהיו לו יציאות LAN. יש כזה? המון תודה על העזרה וההכוונה. איתי
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00R1984DI/ref=mp_s_a_1_1?qid=1452612727&sr=8-1&pi=SY200_QL40&keywords=nexus+6&dpPl=1&dpID=41zr3x7Mw3L&ref=plSrch בהצלחה!
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
בס"ד שלום, שאלה קטנה, אם רכשתי טלוויזיה על שמי, הרשת מעבירה את שמי לרשות השידור? הם אמרו לי שלא.. אני גר עם ההורים, אני צריך לשלם אגרת טלוויזיה בנוסף למה שהם משלמים?
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
https://support.microsoft.com/en-us/help/4023527/surface-how-to-get-service-for-surface "Microsoft charges $600 to get any kind of service on a Suface Book 2/ Surface Pro 3 that's more than one year old and it has an ifixit score of 1/10." נראה לי שבאמת השיטה של מיקרוסופט לאחרונה היא להספים המון מוצריי פרימיום במחירים גבוהים. כך שגם אם מבחינת כמות המכירות הם לא גדולות, הרווח הוא עדיין גדול.
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
הזמנתי 2 סטים של מצעים בצבע ורוד וכחול למיטה. לפני הרכישה דיברתי עם המוכר בקשר למידות והצבעים והחבילה והמשלוח וסגרנו את העיסקה שילמתי וקיבלתי מס מעקב . היום הגיע החבילה ויש רק סט 1 של מצעים בצבע ורוד. שילמתי על 2 קיבלתי 1. מה לעשות? שלחתי הודעות למוכר ואין מענה. פתחתי dispue על חצי מהסכום ששילמתי ליתר ביטחון.
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
גיליתי יחסית לאחרונה אפליקציה כזו לאמזון (Pricedrop), שאני ממליץ עליה בחום, אבל היא מוגבלת רק לאתר הזה לצערי. הממשק פשוט. אתה יכול לסמן מוצרים שאתה רואה באמזון למעקב, ואתה תקבל התראה (דרך האפליקציה, ודרך המייל) עם שינוי מחיר המוצר. מישהו מכיר כלים דומים לאתרי מכירות אחרים?
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אהלן, אני לא זוכר היכן קניתי את הכונן הקשיח לפני שנתיים.. באתר של SEAGATE כתוב שהוא באחריות עד 28/01/13, אך אני לא יודע אם זה תקף רק בשליחה אליהם. שלחתי דוא"ל לח.י, בתור היבואן של SEAGATE, ושאלתי אם הם יטפלו בכונן; לא השיבו עדיין. האם מישהו הצליח לממש אחריות בתקופה האחרונה לכוננים הקשיחים של SAMSUNG? איזה יבואן טיפל בהם? אני יודע שגם אייבורי, אך הם מטפלים לדעתי רק בכוננים שהם ייבאו... ? תודה בכל מקרה על כל מידע...
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יום החגיגות הגדול של רשת הקמעונאות החל, ואנחנו עושים לכם סדר ומציגים את המבצעים הרלוונטיים ביותר במקום אחד כמובטח, יום המבצעים של אמאזון החל – אז עם עקבתם אחרי המדריך הפשוט שלנו להרשמת נסיון חינמית (או להרשמה סטנדרטית בתשלום, לחילופין) כעת זה הזמן שלכם להכין את הארנק ולהתחיל לרכוש. להלן ריכוז המבצעים המשתלמים ביותר בתחום החומרה, הגאדג'טים והטכנולוגיה מתוך חנויותיה השונות של אמאזון ברחבי העולם. רשימה זו תתעדכן במהלך היממה הקרובה, ואתם מוזמנים כמובן לסייע ולספר לנו על עוד ועוד דילים שאתם נתקלים בהם בתגובות. בנוסף, ראוי שתבדקו את שורת המחיר הרשמית והסופית שמוצגת לכם באתר אמאזון עצמו רק לפני השלמת העסקה – ותשוו עלות זו לעלויות בארץ או בחנויות מתחרות בחו"ל, בכדי…
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
חברת סלקום מכריזה כי תשווק את דגמי הדגל החדשים בחנות המקוונת שלה במחיר שנמוך במאות שקלים מזה של היבואנית הרשמית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
- 1 follower
-
-
היי שלום ברצוני לקנות טלוויזיה עבור הקונסולה החדשה PS5 ואני מתלבט בין 2 דגמים 1 של SAMUNG בטכנולוגיה QLED 4K 120HZ במחיר 3000 או LG OLED 4 K 120HZ במחיר של 6000 בערך בעצם אני יכול לחלק את השאלה שלי ל3 1 האם הOLED איכותי משמעותית מהQLED ושווה להשקיע בו כלמר עלות מול תואלת 2 אם אני קונה טלוויזיה 4K ב6000 זה אומר שאני לא ירצה להחליף אותה בקרוב אבל אם אני קונה טלוויזיה ב 3000 אז מחר כלומר 3/4 שנים קדימה אולי ירדו המחירים של ה8K ואז יהיה לי מספיק בתקציב לקנות אותה כלומר מה עדיף OLED 4K או QLED 8K ו3 הכי חשוב איזה מסך פחות מסוור איזה פחות מעייף תעניים אם יש משהו יותר בריא כלומר הבנתי שOLED זה בלי תאורה אחורית אז זה קצת יותר ככה אבל לא יודע אולי מישהו שיש לו טלוויזיה כזא…
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-