צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,314 דיונים בפורום זה
-
מישהו מתנכל לרכב שלי. בפעם הראשונה חרטו על מכסה מנוע. בפעם השנייה (היום) החליטו לבדוק מה קורה אם זורקים על הרכב אבנים. אני רוצה להתקין מצלמה. אני רוצה להציב את המצלמה מחלון החדר ולחבר אותה באמצעות חיבור USB למחשב. לכן צריך יכולת זום טובה וראיית לילה כי אין תאורה טובה בחצר. כמה יעלה התענוג? אני חייב לתפוס את החרא הזה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או אולי למטבח ? מה דעתכם על זה ? https://www.geektime.co.il/lg-launches-lg-signature-oled-r-in-israel/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי את הידיעה על כך איפשהו בפייסבוק שלי. http://www.engadget.com/2012/05/11/usps-battery-ban/ כמובן, ניתן למצוא עוד מקורות לידיעה הנ"ל. USPS עשתה חקירה על תאונות בקרב מטוסי תובלה וגילו שקרו\נגרמו מס' תאונות בגלל סוללות ליטיום שהיו טעונות במלואן בזמן המשלוח. זה הולך לעשות בעיות גדולות כי זה בעצם אומר שאי אפשר לקנות מחשבים ניידים\טבלטים\סלולרים ובעצם כל מכשיר אחר שכולל סוללת ליטיום ולהנות ממשלוח זול. DHL UPS ושאר החברות הפרטיות גובות כפול ומכופל עבור משלוחים מחו"ל. מה שלא הצלחתי כל כך להבין, זה מה ההבדל בין נוסע שנמצא במטוס עם מחשב נייד לבין המזוודה שלו או דברים שנמצאים בתא המטען וכוללים סוללות ליטיום. מוזמנים להוסיף\לתקן מידע ולשתף מחשבות.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הגיע העת בשנה, אני מתמקח כרגע עם ספקי השירות שלי, ארצה לשמוע הצעות אטרקטיביות שקיבלתם. יש אפשרות להשיג חבילה באזור ה-300 דק' ב-10 ש"ח לארה"ב?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרון (DDR3) הבעיה שיש לי 4 סלוטים תפוסים עם 2 ג'יגה כ"א מה הדרך הכי טובה להיפטר מהם? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד עכשיו שילמתי לבזק על ADSL מחיר של 55 ש"ח על מהירות של 5 מגה. החוזה שלי איתם הסתיים והם הקפיצו לי את המחיר ל 75 ש"ח עבור 15 מגה וכשציינתי שאני לא מעוניין ב 15 מגה אלא מעוניין להשאר עם 5 מגה, נאמר לי ש 5 מגה יעלה לי אפילו יותר בגלל שהם נותנים לי עכשיו "הטבה" לחצי שנה במחיר של 75 ש"ח ל 15 מגה והמחיר הרגיל עבור 15 מגה הוא 90 ש"ח. (מעניין מה זה טוב הלב הזה שזיכה אותי ב"הטבה" בלי שביקשתי אותה בכלל). האם אלו המחירים הריאלים של הספקיות? האם אני צריך לקבוע ניתוק בשביל שהם יתנו לי מחיר נורמלי? מה הולך פה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי בKSP את TL-WPA8630 KIT. https://ksp.co.il/?uin=42305&select=.263..492. המכשיר מעביר בערך רבע מהמהירות (200 מגה, שני המתאמים מחוברים בכבל) ואני רוצה להחזיר אותו מכיוון שהוא לא עושה את העבודה. האם ניתן להחזיר מכשיר כזה לאחר שימוש? ומה קורה אם היום ה14 (לאחר הקנייה) יוצא על יום כיפור (רביעי)? אני יוכל להחזיר אותו לאחר מכן?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
המבצעים של אמאזון לא מפסיקים להפתיע אותנו, הפעם עם עלות אטרקטיבית במיוחד לכרטיס המסך הפופולרי שמגיע מחברת Gainward רוצים להשתדרג בכרטיס הגיימינג הפופולרי ביותר בשוק כיום? עכשיו יש לכם הזדמנות טובה מאוד לעשות זאת. אמאזון גרמניה פצחה במבצע ליממה הקרובה בלבד, במסגרתו היא מציעה את ה-GeForce GTX 970 בדגם סטנדרטי למדי מבית חברת Gainward, במחיר של כ-294 יורו בלבד כולל מע"מ, מסים ומשלוח ישיר לישראל. מדובר במחיר שמתורגם לכ-1,270 ש"ח – וזול ביותר מ-300 ש"ח ממחירו הטוב ביותר של הדגם הספציפי הנ"ל שקיים כאן בארץ, כלומר הנחה של כ-20 אחוזים. לא נותר לנו אלא להמליץ לכם בחום על הדיל הזה – ולנצל אותו לפני סוף היום הנוכחי (שישי, ה-8 באפריל), שאחריו הוא כבר לא יהיה זמין. …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי לכולם יש לי מודם-ראוטר בבעלותי, שנקנה לפני הרבה שנים, והוא תומך במהירות של עד 15Mb/s. אני מעוניין לעבור למהירויות גבוהות יותר, וכיוון שמחירי המודם-ראוטרים שתומכים במהירויות הגבוהות יותר של עד 100Mb/s (השם הטכני הוא VDSL2) הם יקרים עדיין, נראה לי שאני שוט אתחבר לספק שנותן מודם-ראוטר כלול בחבילה. האם יש כאלה? תודה על המידע
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. מישהו מכיר מקום שמוכר את הגלקסי אס 3 עם אחריות יצרן + משלוח + 5 תשלומים בפחות מ-3500? כמובן שכבר הייתי בזאפ אבל לעבור חנות חנות זה מייגע וגם לא כולם מופיעים בזאפ. מישהו קנה ורוצה להשאיר חוויות? חוץ מזה למה דורשים תשלום נוסף לצבע הכחול? (ויותר מזה - זה לא בדרך כלל הפוך ודורשים יותר ללבן?..)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בואו להכיר עוד מספר הצעות משתלמות שזמינות באמאזון צרפת בשעות הקרובות בלבד במידה ואתם כבר מצויידים במספיק כונני SSD ולא מעוניינים במבצע הנוכחי של אמאזון צרפת על ה-Ultra II – יכול להיות שתשמחו לשמוע על עוד מספר מוצרים מעולם המחשבים והגאדג'טים שזמינים במחירים טובים מאוד כעת בחנות הענק המקוונת. אוזניות הגיימינג החוטיות והפופולריות מאוד של Logitech, מדגם G35 אשר מתאים גם למחשבים וגם לקונסולות PlayStation 4, זמינות לרכישה בעבור 54 יורו כולל מסים ומשלוח לישראל – מחיר של כ-230 ש"ח בלבד, שהוא כמחצית ממחירן בחנויות בישראל. לצלמים חובבים ולכל מי שמעוניין להרחיב את נפח האחסון בגאדג'ט או במחשב שלו – כרטיס SD של סאנדיסק מסדרת ה-Ultra, בנפח נדיב של 128GB עם הבטחה למ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי שלום ברצוני לקנות טלוויזיה עבור הקונסולה החדשה PS5 ואני מתלבט בין 2 דגמים 1 של SAMUNG בטכנולוגיה QLED 4K 120HZ במחיר 3000 או LG OLED 4 K 120HZ במחיר של 6000 בערך בעצם אני יכול לחלק את השאלה שלי ל3 1 האם הOLED איכותי משמעותית מהQLED ושווה להשקיע בו כלמר עלות מול תואלת 2 אם אני קונה טלוויזיה 4K ב6000 זה אומר שאני לא ירצה להחליף אותה בקרוב אבל אם אני קונה טלוויזיה ב 3000 אז מחר כלומר 3/4 שנים קדימה אולי ירדו המחירים של ה8K ואז יהיה לי מספיק בתקציב לקנות אותה כלומר מה עדיף OLED 4K או QLED 8K ו3 הכי חשוב איזה מסך פחות מסוור איזה פחות מעייף תעניים אם יש משהו יותר בריא כלומר הבנתי שOLED זה בלי תאורה אחורית אז זה קצת יותר ככה אבל לא יודע אולי מישהו שיש לו טלוויזיה כזא…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כונני ה-NVMe הנודעים של סמסונג, שהם מהמתקדמים ביותר בשוק הביתי כולו, זמינים כעת במחירים קצת יותר שפויים דרך אמאזון אם אתם מעוניינים להתקדם לעידן החדש בעולם ה-SSD, זה שמעבר לכונני ה-2.5 אינץ' הסטנדרטיים ומעבר לתקן ה-SATA המתיישן – לאמאזון ארה"ב ולאמאזון אנגליה יש כעת הצעה שתוכל להתאים בדיוק לכם. החנויות המקוונות מציעות כעת הנחות על צמד הדגמים של כונן ה-950 Pro של סמסונג, כונן הדור החדש שמבוסס על חיבור ה-M.2 המקושר ישירות בתקן ה-PCI-Express, ועם בקר וזכרונות תומכי תקן ה-NVMe שפותח כתחליף ל-AHCI ומיועד גם הוא לפעול ישירות על ערוצי PCIe שמגיעים מהמעבד או משבב הגשר הצפוני. ה-950 Pro כבר הספיק להוכיח שהוא אחד הדגמים המתקדמים ביותר שזמינים לרכישה בשוק הביתי, עם מה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם קרוב משפחה מנתק מנוי אינטרנט שלו כי הוא לא צריך אותו יותר ואז אני מתחבר מאותה דירה לאותו ספק, קיים איזשהו עיכוב עד שאינטרנט ממנוי שלי יפעל בבית? מדובר במנוי של הוט טריפל. אני יודע שגם ברגע שמתנתקים חייבים לקפל ציוד ולהכין בשביל איסוף טכנאי. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום מייל שאומר ש - Apple sent you an iTunes Gift, ככל הנראה בשווי 100$. אני מצרף תמונה של המייל. אני תוהה האם זה דבר לגיטימי או ניסיון רמאות.. אשמח לעזרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השעונים החביבים והייחודיים של היצרנית אשר צמחה מתוך קמפיין קיקסטארטר מוצלח במיוחד מעניקה הוזלה לצמד הדגמים העדכני שלה, והם זמינים לרכישה ושילוח ישיר לישראל דרך אמאזון זוכרים את שעון ה-Pebble בעל מסך הדיו האלקטרונית, אשר שבר שיאי גיוס כספים באתר הקיקסטארטר (Kickstarter) אי שם בשנת 2012? ובכן, מאז השתנו לא מעט דברים – שעונים חכמים הפכו לשוק הלוהט החדש, וגם האנשים שמאחורי שעון ה-Pebble המקורי יצרו לעצמכם חברה, ופיתחו עוד מספר מוצרים עדכניים שנהנים מהצלחה מסחרית נאה ומקהילת מעריצים אדוקה. עתה, השעונים החכמים החדשים של Pebble זוכים לקיצוץ של 20 אחוזים ו-25 אחוזים ממחירם – והופכים לאחת מההצעות המעניינות ביותר בשוק הזה, למי שמעוניינים להצטרף לטרנד מבלי לקרוע את הכיס. …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות טלוויזיה מאתר אינטרנט אמין וזול יש אתר כזה? תודה לעוזרים נדב
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין אוזניות G 930 של לוגיטק והן עולות 110 דולר, עכשיו יש אפשרות לעטוף את החבילה בתור מתנה ותקנו אותי אם אני טועה אבל זכור לי ששמעתי שזה יכול לתת פטור ממע"מ זה נכון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה פירוש הדבר אם קיבלתי צ'ק וכתוב עליו "למוטב בלבד"? כמה זמן במקסימום אני יכול לחכות עם הצ'ק עד שאני מפקיד אותו והא עדיין יהיה תקף?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות thinkpad/latitude יש חנויות שהייתם ממליצים לבדוק אצלם? אזור המרכז, תל אביב-ראשון..
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה סוג הסוללה היא :A41-X550A הזמנתי בעבר סוללה מזוייפת מסינים מחול והיא נגמרה לי תוך חודשיים. הפעם אני לא רוצה לעשות את הטעות הזאת ולהזמין מקורי. הבעיה היא שבישראל מוכרים סוללה כזאת ב400 שקל. מאיפה אפשר להזמין את הסוללה המקורית במחיר יותר זול מהארץ? והאם יש אפשרות להזמין 6 תאים במקום 4 שהמקורי מגיע?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה הגדולה ביותר עם קניה מאמזון היא שפעמים רבות אין משלוח לישראל. הפוסט הבא מסביר איך להתקין תוסף לדפדפן שמאפשר למצוא בקלות כמעט כל מוצר עם משלוח לישראל. תוסף לאמזון למציאת משלוח לישראל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי חברה זה מפרט של המחשב שלי שקניתי לפניי שנתיים מksp מעבד intel i7 4790 3.6 gh 8 mb כרטיס מסך gtx 970 msi oc gaming 4g לוח אם asus z97-k lga 1150 ddr 3 1600 זכרון g.skill 16g 1600 mhz ספק seasonic 600 w ssd sumsong 840 series 2.5 120g אלה בעקרון החלקים העקריים ואני מעוניין להשתדרג בעתיד בgtx 1080 ti על המחשב הזה והשאלה שלי האם בשביל למצות את הכרטיס ושלא יהיה מוגבל האם כדאי לי או שאני בעצם צריך לשדרג גם חלק אחר כמו מעבד לוח אם וכו דרך אגב קניתי מסך של דל שתומך ברזולוציה של 2560 x 1440 ולכן אני רוצה לשדרג את הכרטיס בשביל לשחק ברזולוציה כזו בהגדרות גבוהות
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
https://www.mako.co.il/news-money/2022_q1/Article-22ff82da15d6e71026.htm?sCh=31750a2610f26110&pId=1336275670 זו שערורייה. זה זמנית, בסדר, אבל עד מתי? רציתי שתדעו.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
במה חברי הפורום משתמשים ולמה? מודה על כל המלצה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-