עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. משהו מוזר הולך עם החנות הזאת. כל חנות שחיפשתי עליה מידע, גם מהמומלצות ביותר, כמו TMZ וIQPC הצלחתי למצוא גם כמה ביקורות שליליות, נורמלי לא? אין דבר מושלם בחיים ופשלות קורות ולא כולם מרוצים וזה בסדר גמור. ובכן, לא לגבי פי-סי סנטר בראשל"צ. החנות הזאת, הכל חיובי לגביה מחיפוש בגוגל באופן מחשיד משהו. באתר זאפ הכל חיובי שם לגבי החנות חוץ מאולי ביקורת וחצי שלא . משהו לא נראה לי אמין באתר זאפ, יש לי חשד שהחנויות קונות שם ביקורות או שותלות ביקורות כי הסטטיסטיקה החיובית שם לגבי הרבה חנויות כגון פיסי סנטר עם כל הכבוד לא הגיונית בעליל. כנסו לאתר כמו אמאזון ותראו איך סטטיסטיקה של ביקורות נורמליות נראית. פשוט כל דבר שמצאתי על פיסי סנטר בחיפוש בגוגל רק היה רק דברים חיובים…

• 3 תגובות
    • 4.9k צפיות
  2. Started by Elad Cohen,

היי,מחפש המלצה לשולחן מחשב גדול. רמות מחיר עד 1000 ש"ח פלוס מינוס. עדיפות לצבע לבן.מידות: רוחב - 150 -140 ס"מ.עומק- 80 ס"מ. גובה- 75 ס"מ. תודה רבה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  3. מדובר על המפרט בצד, המחשב נקרנה ב-TMS, זאת היית הקניה הראשונה שלי מהם ולפי המלצות רבות כאן בפורום, החלטתי לקנות שם את המחשב. המחשב נקנה בדצמבר 2011, כאשר לכרטיס המסך רק שנתיים אחריות (מדובר עם גרסת הגיימינג של Inno3D שבאה עם DIRT 3). לפני מספר חודשים המחשב התחיל לקרוס (בדרך כלל במשחקים), יום שישי לפני שבועיים המחשב התחיל לקרוס ללא הפסקה לא רצה להידלק והשמיע צפצוף ארוך ושניים קצרים (דבר שמצביע על בעיה בכרטיס המסך). יום שבת המחשב החליט שהוא לא מעוניין להידלק אחרי הרבה ניסיונות שלבסוף הוא נדלק יצרתי קשר עם קיריל בקשר לבעיה ויום ראשון כבר קיבלתי מהם טלפון, קבעת שיאספו את הכרטיס המסך ביום שלישי. יום שלישי פירקתי את כרטיס המסך (אחרי שהמחשב סרב להידלק כל היום בליווי הצפצופים). ח…

4. Started by big kozo,

חברים שלום, יצא לי לרכוש דברים רבים בחיים שלי. אני בעצמי מוכר בחנות קולנוע ביתי וסטריאו (מחירים מוזלים לחברי הפורום בהודעות פרטיות 8) ). לעניין: שירות כמו שקיבלתי ב"אגם מחשבים", לא יצא לי לקבל הרבה. אני רק יכול להגיד לכם שפתחתי את הבוקר בעצבים על אחד היבואנים של כרטיסי המסך בארץ (כרטיס מסך שנמכר בסביבות ה1200 ש"ח, בהחלט לא סכום מבוטל) אבל ברגע שעירבתי את החנות ישר נרגעתי והכל עומד להיפתר. חנות שגיליתי ממש לאחרונה, שמח לראות שיש תחרות לTMS,KSP,איבורי ושאר החברות הגדולות והפופלאריות - הן מבחינת המחיר ובעיקר מבחינת השירות. לינק לדף הפייסבוק של החברה: https://www.facebook.com/profile.php?id=100000542273484&fref=ts

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by Yoram Lev,

1. שואב שיוכל להכינס ולנקות מתחת לגובה 8 ס"מ תודה,

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  6. שלום עקב ה11.11 והסייבר מאנדיי והעיכוב בהקמת המחשב בגלל הכרטיסים החדשים והמעבדים אשמח לעזרה בריכוז המבצעים והנחות משתלמות לדברים הבאים: מעבד - i7 8700k tray ראם(לבן בלבד)-שני סטיקים של 8 GB במהירות 3200-שתהיה חברה מוכרת קירור למעבד AIO- 360mm לבן(עם רדיאטור לבן ומאווררים כחולים)חשבתי על קפיטן 360EX של deepcool אבל זאת לא חברה מוכרת עמו NZXT או CORSAIR, אשמח להמלצה SSD-מעדיף אינטל או סמסונג- SATA לוח אם - Z390 מעדיף גוון לבן, חיבורי אודיו חובה USB 3.1 2 , USB C -שיתמוך עד 4 סלוטים לראם(64GB) עד 3200 חשבתי על Z390-P של ASUS עכבר ומיקלדת לבנים של חברה מוכרת(לא RAZER) מארז core p3 של TT-SNOW WALLCASE ספק כוח- משהו באיזור של …

7. Started by Nahum2,

מעל 50$ יש מס הלא כן? http://www.dealextreme.com/p/genuine-transcend-micro-sd-transflash-card-with-sd-card-adapter-32gb-class-4-82499 מישהו יודע כמה מס אני חוטף וכמה זמן מהחיים שלי לוקח לשלם אותו?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום רב לחברי הפורום הנכבדים לאחר מעבר דירה עברתי מתשתית הוט לתשתית של בזק. המשכתי לקבל חיובים על תשתית הוט וסברתי בטעות שזה התשלום עבור התשתית בבית של ההורים שלי, שעליה שילמתי בעבר. מסתבר שההורים שילמו על התשתית שלהם בעצמם, ואותי חייבו על התשתית בבית שעזבתי. כבר תקופה ארוכה. בתקופה זו הייתי מחובר לתשתית של בזק. בהוט טוענים שלא הייתה בקשת ניתוק ושהציוד שלהם אצלי ומבינתם כל התקופה הזו הם נתנו לי שירות. כנראה אוכל לקבל איזשהו אישור מבזק/בזק בינלאומי שבתקופה זו גלשתי עם שם המשתמש שלי על תשתית של בזק. אם למישהו יש רעיון מה בדיוק לעשות על מנת לקבל איזשהו החזר או פיצוי אשמח. בברכה, ניסים

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Boris_yo,

מישהו כבר קנה מ"שקע ותקע"? אני צריך מנורה לשולחן (מעדיף גמישה) למטרת קריאה, כתיבה ועבודות אלקטרוניות נדירות. יש מנורות עם הברגה E-27 ו-E-14 וכולם 11W שזה מספיק למנורת שולחן? הנה מנורות ששמתי לב: http://bit.ly/1qV6blq http://bit.ly/1qV6lJG http://bit.ly/1qV6psI מנורות לא כוללות נורה ומשלוח בערך 50 ש''ח ממרכז לצפון. שווה? ראיתי מנורות שולחן עם LED שכנראה לא מחליפים אותם אבל לא היה ניתן לראות איך מנורות מבחינת תאורה בחנות. דוגמא: http://bit.ly/1qV855z

• 27 תגובות
    • 13k צפיות
  10. Started by MotMot,

שלום חבר שלי רוצה לקנות מסך גיימר יקר מאמזון. לפי חישובי אמאזון זה יעלה 8000 שקל, כמה ישלם מע"מ ופקדון על המוצר? והאם אני יכול להפקיד סכום כזה בבנק בלי תסבוכת?

• אהבתי!
    • 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני רוצה לעשות מנוי לall jobs אבל היום זה ה30 לחודש. אז השאלה‚ אם אני עושה מנוי לחודש בעצם ( כי אני רוצה לנסות חודש ואז לבטל‚ אלא אם כן זה באמת יהיה יעיל..). אז זה דווקא לגביי החודש הזה שעומד להגמר חודש 10 כלומר משלמת 49 שח ליום אחד ואז שוב יחיבו אותי לחודש הבא או שפשוט זה הולך מה30 לחודש עד ה30 לחודש הבא? אשמח שתענו לי בהקדם האפשרי למה מצאתי משרה ממש טובה ואני לא רוצה שתעלם או תתפס ואני רוצה לעשות כבר מנוי אך מפחדת בגלל מה שהסברתי לעיל. תודה רבההההההה!!

12. Started by bbking,

היי חבר'ה אני מעוניין לקנות מנורת לד שמתאימה לחדר, אבקש המלצתכם תודה

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. הודעה לכל אלו שיש אינטרנט בתשתית של בזק והוכרח לשלם גם עבור קו קל יצא חוק חדש לאוסר על בזק לגבות את 25 השקלים עבור הקו הקל כלומר לא צריך יותר קו קל על מנת לקבל אינטרנט מהיר בתשתית של בזק. אבל בזק ה"חולרות" ממשיכים לגבות את ה25 שקלים ןרק לאחר שאתה מתקשר ומורה להם להפסיק לגבות הם מפסיקים , וזאת למרות שכאשר אני עשיתי את התשתית אצלם הם בפירוש אמרו לי שכאשר יכנס החוק הם יפסיקו לגבות. חולרות אמרנו? 25 כפול 12 זה 300 שח שאתם יכולים לחסוך כל שנה. אנא פרסמו מאמר זה הלאה . גם לתיקשורת מי שיכול. תודה רפאל

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by onetwo,

שלום, אני רוצה לקנות מדפסת לייזר שחור לבן למשרד. אני צריך שהיא... תדפיס... בצורה מקצועית, יעילה, מהירה, טובה ושלא תעשה בעיות, ועדיף קטנה יחסית. אני לא צריך סורק / פקס / מכונת צילום וכל הדברים השונים, רק מדפסת שתדפיס שחור לבן בצורה טובה. יש המלצות? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם, אני משתמש מזה כבר שנתיים+ במסך של חברת LG מסוג LED. באמת מסך פצצה, מאוד מרוצה ממנו. לפני כחצי שנה ממש במקרה שמתי לב שהכיסוי של המסך נפתח. המסך מורכב מזוג מכסים קדימה ואחורה, וכמובן כל העסק הזה סגור כנראה על ידי קליפסים. אז המסך נפתח בצד שמאל, אין אפשרות ללחוץ ולסגור ונסיתי. http://www.pclaunches.com/entry_images/1009/24/acer_S243HL-monitor2-thumb-450x337.jpg בתמונה אפשר לראות את המסך, אז הוא נפתח ממש באמצע אבל למעלה - לא רואים בתמונה את הצד הזה. כיום: היום נסעתי לח.י בשביל לממש אחריות, אחרי שכחצי שנה לא היה לי זמן פנוי בבוקר. הגעתי כולי שמח וטוב, הנציג אמר לי שכנראה זה משהו קטן ואפשר לסדר את זה בלי בעיה. הוא יצא וטען שהקליפס הפנימי נשבר - רמז שאני ע…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אופס, טעינו? בתערוכת CES 2016 האחרונה בלאס וגאס הציגה ASUS (בין היתר) מחשב נייד חדש מסדרת ה-VivoBook Flip שלה, מדגם TP301UA. מדובר בנייד דק וקל (עוד על כך מיד…) בעל מסך בגודל 13.3" המצוייד במיטב הטכנולוגיות – מעבד סקיילייק מתקדם בשילוב אפשרי של מעבד גרפי מבית NVIDIA, חיבורי USB 3.1 בעלי חיבור Type-C המאפשר חיבור הפיך של הכבל בשני הכיוונים, ובעיקר גולת הכותרת – מסך המסתובב ב-360 מעלות ומאפשר ללפטופ לשמש גם כטאבלט. אלא שאסוס התבלבלה, ובטעות פרסמה באתר הרישמי שלה כי משקל המחשב הינו 1.5 ק"ג, בעוד המשקל בפועל הוא למעשה 1.680 ק"ג. הטעות, שהגיעה בינתיים גם לאתרים של החנויות השונות המשווקות את המחשב, מהווה הטעיה של הלקוחות שרכשו את המחשב ועכשיו סוחבים על עצמם…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. רגע לפני התחלתם של מבצעי הקיץ הגרנדיוזיים, החנות של הפלטפורמה המקוונת מציעה מחירי מבצע נעים על כמה וכמה משחקים איכותיים סוף השבוע הקרוב אמור להביא מבול של מבצעים ב-Steam, אך גם לפני שמבצע הקיץ הזה מגיע נראה שיש לפלטפורמה האהובה כמה וכמה הצעות משתלמות עבורנו. סדרת משחקי הפעולה הטקטיים ARMA חוגגת 15 שנים (הספירה מתחילה מ-Operation Flashpoint המקורי והמהפכני שהושק ביוני 2001) וכותריה זמינים פעם נוספת במחירי מבצע: ARMA 3 מוצע בעלות של 20 דולר, ARMA 2 נמכר ב-2.6 דולר וחבילת ההרחבה שלו Operation Arrowhead זמינה ב-4 דולר, ARMA הראשון בגירסת Gold Edition מקיפה נמכר ב-2 דולר וגם הגירסה העצמאית של מוד הזומבים הנודע DayZ נמכרת ב-29.75 דולר אשר מהווים הוזלה קלה מהעלות המלא…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  18. לאחרונה הסתקרנתי על הכסא הנ"ל, מצויין את שמו בכותרת. אחרי שראיתי מספר סיקורים בחו"ל אשר משביחים את הכסא באיכות ובישיבה נוחה. אך מהרושם שקיבלתי, הוא כסא מוכר בעולם וגם אולי יקר מדיי לכיסי. האם מישהו פה רכש את הכסא הנ"ל? אשמח לשמוע מה דעתו על הכסא, האם זה משתלם לרכוש? וכמה עלה לו בארץ? מצאתי חברה שאכן מייבאת את הכסא הזה בארץ, זה נמצא באתר הבא - http://www.pitaro.co.il/ArticleDetails.asp?id=91 אך מסיבה כלשהי הם מעדיפים לא לפרסם את המחירים של הכסאות ואינני יודע למה, לכן אשמח לעזרה בעניין הזה. תודה!

19. היי, לפני פחות מחצי שנה קניתי Gainward GTX 1070 מהחנות הגרמנית ComputerUniverse.de. לפני שבועיים הוא פשוט הפסיק לעבוד. המנורות והמאווררים בכלל לא נדלקים. שלחתי לחנות בקשה שאני רוצה להחזיר את הכרטיס והנה מה שהם שלחו לי בחזרה: בחיים לא שלחתי שום דבר דרך הדואר. איך אני ניגש לדואר עם הכרטיס מסך לפי ההוראות למעלה? למה אני צריך לדאוג? מאיפה אני משיג Parcel? איך אני דואג שיהיה stamp לאריזה? (הם כותבים שהם לא מקבלים משלוחים שהם unstamped) תודה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. Started by TomerRe,

היי, רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנות \ יבואן שמוכר בארץ את האוזניות Logitech G533. (קישור) ואם לא, במידה ואני מזמין מAmazon ויש איזו תקלה, יש איזה יבואן רשמי בארץ שאפשר לממש אצלו את האחריות? 10x.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ArtCore17,

שלום לכם.. ברצוני לרכוש טלויזיה לחדר - אשמח לקבל חוות דעת לגבי הדגם הנ'ל Panasonic THL32X50M התקציב לטלויזיה עד 2000 ש"ח -- ותשמש בעיקר לראות סרטים (HD) מהמחשב+ממיר ומשחקי קונסולה הפלוסים לגבי הטלויזיה של פנסוניק היא החיבורים המרובים שלה וזה שהיא תומכת בFull HD אשמח לחוות דעת והמלצות שלכם..

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  22. נתתי הצעה במכירה פומבית ומיד לאחר מכן ראיתי שזה כולל משלוח של 16$ מה שהופך את העסקה ללא משתלמת בכלל. המוכר לא ענה לי למיילים, ולא הצלחתי למשוך את ההצעה דרך האתר כי הם אומרים שעברה יותר משעה. אם אני מחליט לא לשלם, מה איביי יעשו לי? מה אני יכול לעשות?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. האם בעתיד יהיה למשחקי מחשב גרפיקה יותר חזקה ומציאותית

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by נערי,

שלום לכולם אני קונה קבועה באתר של אליאקספרס - מרוצה מאוד, אתמול כשחיפשתי מעיל מצאתי חנות עם מחירים מאוד זולים, איך אני יכולה לדעת אם הוא אמין? בכל המשובים לא ראיתי אפילו משוב אחד מקונה- לא חיובי ולא שלילי, כתבתי לו שאלה והוא לא ענה לי, תוך כדי שאני מתארת כאן את הסיטואציה, אני מבינה שהוא לא אמין, אך המחירים הזולים שלו מפתים אותי, למי אפשר לפנות שם באתר כדי שיתן לי מידע האם החנות הזאת אמינה? האם יש למישהו נסיון עם חנות לא אמינה שם? לי בנתיים לא קרה כזה דבר, אשמח לשמוע תגובות תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. Started by forumate,

לפני בלק פריידי ראיתי ברשת שאנשים אומרים שאמזון מעלים מחירים לפני כדי להראות כאילו יש עליהם הנחה בבלק פריידי, ולא האמנתי, כי אני קונה הרבה שנים ועדיין לא ראיתי תופעה כזאת שם. השנה, הכנתי כמה דברים שאני צריך (אני באמת לא מכור לקניות או סתם אוהב לבזבז, פשוט כל מיני דברים שנהרסו והייתי צריך) ועל כולם - לא הייתה הנחה, או ש-העלו את המחיר! למשל (וכבר כתבתי בפורום): ה-EVO 860 של סמסונג פתאום לא נשלח לארץ. על כל ה-SSD האחרים לא הייתה הנחת בלק פריידי, אלא פשוט את ההנחה הרגילה שיש על SSD בזמן האחרון בעקבות הצפת השוק בזיכרונות NAND. (המחיר שלהם נשאר זהה למחיר מלפני הבלק פריידי) כך למשל מחיר ה-970 EVO נשאר זהה (נכון שהוא מאוד נמוך עדיין, במיוחד יחסית לארץ, אבל עדיין זה…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.