עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. ראיתי את הכונן הזה במבצע כרגע ורציתי לשאול אם מישהו התנסה בו פעם והאם הוא שווה את זה.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  2. בפלטפורמת המשחקים מציינים יום הולדת 20 לסדרת האימה-הישרדות הנודעת של Capcom ואת השקת הסרט Batman v Superman בדרך היחידה שהם מכירים השבוע, עולם הגיימינג מציין את סיומו של עשור שני לאחת מסדרות המשחקים היפניות המצליחות ביותר בשוק המערבי – Biohazard, אשר מוכרת יותר בשם Resident Evil, אשר למרות מספר אכזבות בתקופה האחרונה ממשיכה להיות המותג החזק ביותר של חברת Capcom. מאורע זה מעניק לחנות של פלטפורמת ה-Steam הזדמנות לצאת במיזם הוזלות על מרבית כותרי הסדרה הזמינים למחשבים האישיים, וזו הזדמנות נהדרת עבורכם להתנסות, או אולי להשלים את האוסף שכבר קיים אצלם בספרייה הוירטואלית. Resident Evil Revelations 2, הפרק העדכני ביותר בסדרת הספין-אוף שהחלה את דרכה בשנתיים האחרונות, מוצע …

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  3. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מכשיר של SODA STREAM חשבתי לבדוק אופציה לקנות את זה במכירה קבוצתית שנארגן פה. יש היענות? יש מספר מבצעים ואם תהיה הענות רחבה אולי נוכל להוזיל עוד יותר מחירים מחיר מבצע לדוגמא הינו 350 למיכל +בקבוק http://www.sodastream.co.il/catalog/onsale

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by jeffo,

ש

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  5. Started by Jabberwock,

הגיעה אלינו עוד אלטרנטיבה למסך הגיימינג 27" IPS 1440P 165HZ הכי זול שנתקלנו בו. הלא הוא Gigabyte M27Q 27" 1440p 170Hz IPS שלכאורה מגיע עם פאנל של חברת Sharp. הניגודיות יותר טובה יחסית לדגם של דל. להלן סקירה: יש אותו ב-TMS: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=104451 במחיר ₪1,893. כרגע בחו"ל יש עליו הנחה של 30$ שאינה מתבטת במחיר של TMS.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by ORLY9992,

למישהו יש בבקשה קופון כללי לאליקספרס , לא מוצר מסויים ספציפי כי מדובר בכלי בית, בגדים וכל מיני שטויות עדיפות ללא הגבלה לקנייה של סכום מסויים, ואם יש קופונים רק בקנייה מסויימת אז אולי גם אפשרי יש לציין אני לא משתמשת חדשה שם תודה. אשמח לעזרה יש קופונים רק בקנייה מסויימת אז אולי גם אפשרי יש לציין אני לא משתמשת חדשה שם תודה. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  7. אהלן, שידרגתי את הטריפל שלי היום ומסגרתו קיבלתי תשתית של 30 מגה מ-HOT. אני כרגע גולש ב-12MB + גיימר דרך בזק בין לאומי. במידה ואני אשדרג ל-30 האם באמת אני יקבל תמורה הולמת למחיר או שבפועל המהירות תהיה נמוכה בחצי ממה שהובטח לי. ומה המחירים בערך? אני כרגע משלם 45 ש''ח על 12MB+גיימר. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  8. משמש עבור גיבוי חודשי. תודה.

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  9. Started by Judas Iscariot,

אז... מה הכי כדאי? אני לקוח סלקום - האם להישאר עם הסים הנוכחי ולקחת חבילת "סלקום חו"ל"? או שאולי לקנות סים ייעודי לחו"ל, או להשתמש בשירותים של חברות כמו 018 או 015 וכד'? אני טס לגרמניה, ספרד צרפת ואיטליה...

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  10. כונני SSD חיצוניים ופנימיים, כונני USB אלחוטיים, כרטיסי microSD ועוד במחירי מבצע באמאזון ארצות הברית, למשך חצי היממה הקרובה שיתוף הפעולה בין חברת סאנדיסק (SanDisk) לענקית הקמעונאות אמאזון, שמעניק לנו הנחות תכופות על מגוון מוצרי אחסון, ממשיך גם כעת, במסגרת מבצעי Deal of the Day אשר זמינים עבור כמה וכמה דגמים מעניינים שעשויים לקרוץ לכם. מבצע נהדר זמין על כונן ה-SSD הפנימי של היצרנית האמריקאית, בנפח 960GB מסדרת ה-Ultra II הפופולרית, שמוצע בעבור כ-253 דולר כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כ-980 ש"ח בלבד, וקרוב מאוד לרף הקורץ של שקל אחד בלבד לג'יגה-בייט של נפח אחסון. מבצעים נוספים זמינים לכונני ה-SSD החיצוניים הקומפקטיים מסדרת ה-Extreme 500 של החברה, עם עלות של 112 דול…

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  11. לפני שנה חברה שלי בהמלצתי קנתה מחשב של דל מסדרת Vostro מ-Notebookclub. לפני שבוע התחילו להישמע צפצופים מהמחשב הבעיה נעלמה וחזרה לסירוגין. אמרתי לה להתקשר לNotebookclub, מכיוון שיש לה אחריות לעוד שנתיים על המחשב. הבחורה שדיברה אתה בטלפון הסבירה לה איך לבצע בדיקה למחשב, ובבדיקה התגלתה תקלה בHD. התומכת הטכנית אמרה שיגיע אליה טכנאי ביומיים הקרובים ויתקן את התקלה ובנתים כדאי לגבות את המידע החשוב שעל המחשב. כול זה קרה ביום ראשון. היום הגיע טכנאי לבית החליף במקום את הHD וגם סוללה כלשהי במסך שגרמה לצפצופים. לפעמים נתקלים בשירות טוב שמגיעות לו מילים טובות כמו שצריך להיות בכול מקום אך לצערנו בארצנו זה נדיר יותר. אז באמת תודה לNotebookclub וDell.

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  12. לא נראה לי, אבל ...... https://finance.walla.co.il/item/3480640

13. שלום אני יודע שהנושא שלי קצת OFF TOPIC אבל עיקר הסחורה שהאתר PANDA WILL מציעים זה סלולר וטאבלטים זולים לכן חשבתי שפה נמצא את רוב הלקוחות שלהם. אז ככה לא משנה כמה RESELLER פגשתי והתמודדתי עם ALIBABA וDX וCHINABUYE מעולם לא פגשתי חנות וירטואלית יותר גרועה מPANDAWILL. המוצר נשלח 7 יום לאחר ביצוע ההזמנה (דיי מהיר לאחר הכירותי עם אחרים) אבל הוא נשלח לRUSSIA!! למרות שבמפורש כתבתי להם לשלוח אותו לישראל! כתבתי להם מכתבים רבים אך COSTUMER SERVICE שלהם פשוט לא קיים! לא קיבלתי מענה על אף מכתב אלא רק כאשר ישבתי על הLIVE כ9 שעות והצלחתי להשיג מישהו בLIVE שגם ככה התעלם ממני! והצאט פשוט ניתק אותי פעם שנייה כאשר תפסתי משיהו בLIVE לא קיבלתי שום עזרה או כיוון חוץ מסליחה מצד הנציג והסבר …

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  14. בחנויות המקוונות של GOG ושל Steam מציעים למעריצים 77 אחוזי הנחה סימבוליים, וב-EA יעניקו לכם 4 שעות להתנסות ב-Star Wars Battlefront ללא תשלום May the 4th be with you. ה-4 במאי כבר כאן, וזו כבר הפעם החמישית שבה הוא נחגג כיום מלחמת הכוכבים בקרב אינספור מעריצי הסאגה והמותג כולו ברחבי הרשת. גם השנה אנחנו רואים הצטרפות לחגיגות מצד בעלי העניין – עם מחירי מבצע והצעות מעניינות על שלל המשחקים אשר נוצרו בהשראה העולם של ג'ורג' לוקאס. בחנות של פלטפורמת ה-Steam מציעים הנחות על רוב משחקי Star Wars שקיימים בקטלוג (ויש הרבה כאלו), כשגולת הכותרת היא חבילה שכוללת 14 משחקים פופולריים במיוחד, כמו Knights of the Old Republic הראשון והשני ו-The Force Unleashed הראשון והשני, במח…

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  15. http://goo.gl/E44C9F

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by גל עודני,

שלום, אני מעוניין לקנות טלפון בין 1500-2000 בערך (אפשר גם טיפה למעלה) (אני הולך לאילת אז מחירים באילת נחשבים) של סאמסונג או פיקסל, גדול (מעל 6.1 אינץ') הS22 PLUS היה נהדר אבל הוא עולה 2339 באילת, 2633 רגיל אז אני מחפש טלפון בכיוון שלו. אם יש לכם הצעות אשמח לשמוע, תודה רבה חשבתי על לעשות TRADE IN עם 2 טלפונים של סאמסונג בני 4 פלוס מינוס, זה שווה את זה? בכמה זה יכול להוריד את המחיר? האם אפשר לעשות תרייד אין באילת ואז אולי להביא את המחיר של הS22 PUS קרוב ל 2000? ( זה יהיה המקרה האידיאלי כי הS22 PLUS עונה על כל הדרישות שלי) יש לי את השעון החדש של סטמסונג ואת האוזניות החדשות שלהם, האם יש יתרונות אם יהיה לי טלפון של סאמסונג? למשל חיבוריות יותר…

17. Started by YAIRYYY,

שלום רב. היתה לי טלויזיה סוני ישנה בת עשר שנים ונהנתי ממנה עכשו אני מעוניין לקנות טלויזיה של סוני למשל דגם דגם KD-55XF8596 האם מישהו יודע כיצד הדגם הזה מבחינת חדות תמונה ואמינות מוצר. או שיש המלצה לדגם אחר . תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. מבקש המלצה לרכישת מודם ראוטר vdsl (אני לקוח בזק) במקום המכשיר שהחברה סיפקה לי בשנים האחרונות... שימושי אינטרנט משפחתיים בסיסיים בלי הרבה בלאגן.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. https://tech.walla.co.il/item/3480639 לידיעת מי שמעוניין.

20. Started by benor,

מי שמתכנן לקנות שם כדאי שיראה את הכתבה הבאה: http://www.mako.co.il/news-channel2/Economy-Newcast/Article-63eca40eb5cc331017.htm

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  21. אהלן חברה, אני קונה השבוע מצלמה חדשה. רציתי לדעת מאיפה קונים עדשות? מבדיקה שערכתי אז לפעמים ההפרש לא כזה גדול בין הארץ לחול אבל לפעמים, כמו באיביי לדוגמא, יש הבדל של מאות שקלים. האם יש איזה אתר מומלץ שממנו אתם קונים? האם קניתם עדשות באיביי? האם יש איזה סיכון בקניית עדשות מחול? (מעבר לסיכונים הרגילים)

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  22. יש משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 5.1k צפיות
  23. לאחר תלונות ודיווחים במגוון ערוצים ברשת, נראה כי נציגיה של היצרנית הקוריאנית מאשרים את קיומה של בעיה בסמארטפון הפופולרי, אשר מביאה למצב בו הוא נכנס לרצף אתחול שאינו נגמר חדשות לא ממש חיוביות מגיעות אלינו מכיוונה של LG כעת, כשבחברה מודים רשמית, לכאורה, בקיומה של תקלה חומרתית בסמארטפונים מדגם ה-G4 הנודע, שעלולה לגרום לקריסה שלו ולכניסה למצב של תהליך אתחול תמידי. לפי האתר הבריטי techradar, נציגיה של LG החזירו להם תשובה ובה הם מאשרים כי הם מכירים ומודעים לתופעת 'האתחולים האינסופיים' ב-G4 שעליה ניתן למצוא תלונותבשלל פינות ברחבי הרשת, וגם כאן בישראל. בחברה מצהירים כי הבעיה נוצרת כתוצאה ממגעים רופפים בין רכיבים מסויימים, כשהניחוש שלנו הוא שמדובר בנתק במספר פ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by sheva23,

המחיר זהה +-. בCDSOFT כתוב 3 שנות אחריות במעבדת ויז'ואל די. ג'י http://www.cdsoft.co.il/products/202195?aff=Ret בPLONTER שנתיים (כנראה יבואן) http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=TS-412〈=heb&cart= QNAP עצמם נותנים שנתיים אחריות. אני שואל גם מבחינת אמינות, שלא נגלה בסוף שהאחריות לא בדיוק תופסת כי זה לא יבואן רישמי וכו. ** עריכה עדכון: רכשתי בCDSOFT לבסוף, יש להם גם אופציה לשלם בPAYPAL ואולי נהנה מהספק של 3 שנות אחריות יבואן

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אם אתם מחפשים שלט חכם ואוניברסלי, טאבלט או מערכת NAS ביתית, המבצעים העכשוויים באמאזון עשויים להתאים לכם לכתבה: http://hwzone.co.il/כעת-באמאזון-הנחות-על-שלטים-אוניברסליי/

• 0 תגובות
    • 415 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.