צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
הבנתי ככה... תקנו אותי אם אני צודק (כי אני תמיד צודק גם כשאני לא) חח סתם, הבנתי שמסך 60Hz נותן עד 60fps ומסך 144Hz עד 144fps אז אם אני קונה מסך 75Hz או 100Hz גם אני יקבל עד 75 ו-100 fps?...
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, מתלבט בין שעון אפל דגם 3 או 4 מהבדיקה שערכתי עולה כי בדגם 4 יש אפשרות לתצוגה כפולה של שעון מאזורים שונים בו זמנית אך אני לא בטוח האם זה תופס גם בדגם 3 וזה מאסט. מישהו יודע ? זה הטרד שמסביר איך עושים: https://discussions.apple.com/thread/7535242 הפכתי את האינטרנט ולא מצאתי פאקינג תמונה אחת על איך זה נראה בסוף .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב נייח שנרכש לפי מפרט מותאם באייבורי. לדעתי ה SSD נדפק ולא עובד (בדקנו בשני מחשבים). האם צריך להביא את כל המחשב הנייח לאייבורי בשביל שירות או שמספיק להם רק ה SSD?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הי לכולם מישהו מכיר חברה שמאפשרת פתיחת חשבון והפקדה של מט"ח, על גבי האינטרנט? בגדול Paypal מאפשרים את זה, ללקוחות מכל העולם, למעט כמה מדינות, בינהן ישראל. לקוחות מישראל יכולים לעשות הכל ב-Paypal, חוץ מלהפקיד כסף לתוך החשבון שלהם, והסיבה לכך שזה לא מאופשר ללקוחות מישראל, היא כי paypal צריכים לקבל אישור ממשרד האוצר בשביל זה. והם עדיין לא קיבלו את האישור.. אני מעוניין להפקיד מט"ח, למשל דולר או יורו. תודה
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
המחירים הראשוניים עבור הדור החדש והמבטיח של AMD מתחילים לחלחל אל המרשתת - ומצביעים על כך שהצרכנים המקומיים יאלצו להיפרד מסכומי כסף גדולים משמעותית בהשוואה לצרכנים בארצות הבריתלכתבה
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
- 2 followers
-
-
דבר ראשון, רציתי לשאול אם נראה לכם שהמקלדת והעכבר שמגיעים בחבילה הזאת איכותיים? יקלטו ממרחק של 5 מטר? ובוא נראה אם מישהו חושב שהוא יכול למצוא בזול או יותר אחלה יום!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
http://m.ebay.com/itm/301039330320?nav=SEARCH המחיר של 64 שווה ערך ל32 בארץ ... השאלה אם יש קאטץ׳ מסוים כמו זיופים או בלאי מהיר במיוחד / שגיאות בזכרון לא בקטע של היצרן אלא שספציפית מתוך החשש שזה מאיביי ( סיני או משהו)
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני רוצה למכור את המחשב של אח שלי לבקשתו, אשמח אם תוכלו לתת שיערוך לתמחור של המחשב כיוון שאיני מבין דבר במכירות יד2 של מחשב אלה הם הנתונים שקיבלתי מאח שלי: Intel i5 8400 Arctic Freezer 7 pro Z370xp spi motherboard Corsair vengence 16gb 2400mhz Samsung ssd 870 evo 500gb Hdd st500dm002 Nvidia geforce gtx 1070 Corsair rm 850x Zalman r1 case אודה לעזרתכם!
-
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים, ראיתי בעלי אקספרס טאבלט שמצא חן בעיניי, עם פידבקים טובים ממוכר אמין. רציתי לשאול מה דעתכם לפני שאזמין. זה הקישור לדף המוצר : http://s.click.aliexpress.com/e/ZbIUJqBEM מפרט: [h=1]10 inch 8 core Octa Cores 2560X1600 DDR3 4GB ram 32GB 8.0MP Camera 3G sim card Wcdma+GSM Tablet PC Tablets PCS Android4.4 7 8 9[/h]כאשר אם אני רוצה להוסיף את הבאים זה עולה יותר: Add Keyboard Add 64G card Add leather case 64G Add Keyboard 64G בעד או נגד?
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. KSP MP3 סאנדיסק בן שנה וחצי, סוללה התחילה לזייף והמכשיר נכבה ב50% (בעבר הוא נכבה רק ב20%), בגלל שלא היה להם חדשים במלאי, קיבלתי החזר כספי מלא 150 שקל לרכישה חוזרת. 1.1# כרטיס זכרון 32GB transcend ששבק חיים הוחלף בחדש מדגם זהה. 2. ASUS נותן שירות ServPro נקנה בKSP מחשב נייד של אחי דגם 2012, שבוע לאחר סוף האחריות שבק חיים, לאחר שדיברתי עם מוקד התמיכה הוסכם תיקון, משלוח ומסירה בחינם. הלוח אם הוחלף בחדש ללא עלות אפילו על המשלוח 2.1# ASUS נותן שירות ServPro נקנה בחנות פרטית (מח.ק.ר מחשבים) מחשב נייד שלי דגם 2012 שהתחיל לזייף במשחקים (מערכת הקירור לא תפקדה והמחשב נכבה כשמשחקים בNFS) ניסו לתקן אותו במשך חודש ומשלא הצליחו, קיבלתי אישור להחלפה למחשב חדש, הציעו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכול גולשי hwzone בזמן הקרוב אני יקנה מחשב לגיימניג עם כל הציוד ההקיפי בסכום של 6000 ש"ח וחשבתי שאם עוד כמה אנשים מעוניינים לקנות את המפרט הזה נוכל לקנות ביחד ותהיה הנחה המחשב מתוכנן למי שעושה OC לכרטיס מסך אז הנה המפרט מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪956 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪386 מארז: Lancool Midi Tower PC-K59B Black + Seasonic S12ii-620W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪699 זיכרון: Kingston HyperX BLU 1600Mhz 4GB (צבע אדום) כמות: 2 - מחיר: ₪128 קשיח למחשב שולחני: Seagate …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי אוזניות מ ioffer בהתחלה הם עבדו בסדר, אבל אחרי יום הם התחילו לזייף- לא שומעים באס בכלל מה עושים? דיברתי עם המוצר והוא רוצה שאני אשלח לו בחזרה את האוזניות- כנראה כדי לייאש אותי. יש מצב לכשל תמורה? תודה!
-
- 14 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
הי כולם יש טאבלטים ולפטופים שמקבלים סים, וכך בעצם מאפשרים לכם לגלוש איתם בצורה סלולרית, גם כשאתם בחוץ, או בבית (שאין בו ווי-פי משום מה). השאלה שלי היא לגבי החבילה הנדרשת לכך מחברת הסלולר. אני זוכר שלפני כמה שנים חלק מחברות הסלולר מכרו "חבילות גלישה", שבד"כ נתנו פחות GB מהחבילות הרגילות (שכוללות שיחות, סמס, וגלישה), ובאופן אירוני החבילות גלישה האלה גם עלו יותר מחבילה רגילה. השאלה: האם כשיש לי טאבלט או לפטופ שמקבל סים, אני חייב לקנות "חבילת גלישה" דווקא? אם אקח חבילה רגילה שכוללת שיחות וסמס ללא הגבלה (שלא אנצל בכלל, וזה בסדר), אבל כוללת גם 6GB גלישה, וכל זה ב-29שח לחודש למשל, זה לא טוב? …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב. אני מתכוון לרכוש טלפון אלחוטי לבית אבל לא יודע איזה דגם של איזה מותג יותר עדיף. רצוי לקשר אותו לטלפון אלחוטי של UNIDEN כדי ליצור שלוחה. בינתיים שמתי עין על דגמים הבאים ולא יקרים דווקא: SAMSUNG KXTG2511 UNIDEN SIREUS 5000 מה אני מחפש בטלפון אלחוטי: איכות שמיעה טובה מאוד ואפשרות לכוון עוצמת קול - לרוב אני מתאמץ להקשיב לשיחה כי UNIDEN אלחוטי שלי נשמע כמו רדיו משובש, יש כזה קול של מונו רמקול מובנה איכותי ולא חלש כך שיהיה אפשר להפעיל בזמן המתנה לשירות לקוחות כלשהו וכו' במקום להסתובב איתו צמוד לאוזן כל הזמן צג מאור עם אותיות / תויות ברורות לחלוטין ולא כמו בטלפון אלחוטי של HYUNDAI זול רצוי אולם לא חובה ממשק תומך שפה רוסית כאשר שפה אנגלית תהיה שפה ראשונית …
-
- 2 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכם, אחלה דיל שמצאתי, אבל אי אפשר להזמין עם פייפל ישראלי מי שיצליח שיהנה. המוצר: Western Digital Elements SE 1TB USB3, 2.5 inch, ב- 60$!!, משלוחה עם buy2usa יוצא 80$ סה"כ. Western Digital Elements SE 1TBhttp://www.ebay.com/itm/290830213594?afepn=5335869999&campid=5335869999& PID=1225267 משום מה גם אי אפשר לשלוח הודעה למוכר על המוצר הנ"ל.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני זוכר שפעם לא הייתה אפשרות לעשות קנייה באתר של KSP והיה אפשר רק להזמין לסניף קרוב בהשארת פרים אישיים. האם זה עדיין אפשר היום? בעמוד של הפריט שאני רוצה רשום "הרכישה בסניף בלבד" אבל לא אוכל לבוא בזמן של מבצע בפלאק פריידי. האם KSP עדיין נותים לשריין רכישה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
האם מישהו נפגע מפעילות הקרית לאחרונה? יש לי כרטיס אשראי של מסטרכארד וביוני מצאתי שתי עסקות שלא ביצעתי והן מופיעות בשם APPLE ITUNES STORE-ILS ITUNES.COM LUX בוצעו שני חיובים, אחד ב-3.90 ש"ח ושני ב-199.90 ש"ח. בגלל רשום חיוב חודשי אני חסמתי כרטיס וביקשתי להחזיר לי סכום שנגבה. לאומיכארד אמרו לי זה יקח 3 ימי עסקים. הקלדתי את השם בגוגל ומצאתי דיון בפורום של אפל. זה נתן לי להבין שיש אנשים אחרים שנפגעו גם. הם דיווחו על בעיה לאפל והם לא ביצעו שום פעולות ושם עיסקה לא מוכר להם. בכאן ברור שפעולת קבוצת הקרים וגונבת כסף מאנשים. לא יודע איך מספר של כרטיס אשראי הגיעה לידי הקרים כי כמעט לא השתמשתי בכרטיס שלי. אני לא משתמש בשירותי אפל בכלל וסמארטפון שברשותי הוא מבוסס אנדרויד. האם מישהו …
-
- 0 תגובות
- 15.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. היינו לפני שבועיים בחופשה באילת. במהלך החופשה( 22.7)ביקרנו בקניון הקרח , ובני רכש מחנות מחשבים משחק מחשב פיפא 2013באריזה סגורה ב 240 ש"ח. כאשר חזרנו מהחופשה (25.7 גרים בקריות) ובני רצה להתקין את המשחק ,התברר שהקוד שמופיע בתוך האריזה כבר השתמשו בו ולא ניתן בלי זה להתקין את המשחק. התקשרנו לחנות והפנו אותנו ליבואן שיאפס את הסיסמה. בשיחה עם היבואן ביקש שנשלח לו צילום הקבלה וצילום הסיסמה שלא עובדת. לאחר שלחנו לו, אמר שצריך להמתין מספר ימים כדי שיבדוק עם היצרן בחו"ל. עברו כבר 10 ימים, היבואן מורח אותנו וכעת אומר שאין מה לעשות. החיוב בכרטיס אשראי יורד רק ב 10 לחודש. האם ניתן לבטל את הקניה ושלוח את המשחק בחזרה לחנות באילת ? לא ייתכן שילמנו על מוצר (מתברר שבקריות …
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמעתי שהולך להיות בארץ נינטנדו סוויץ של יבואן רשמי ואני בלחץ לקנות אחד מישהו יודע איפה אפשר כבר לקנות עם האחריות של נינטנדו ישראל? ואם כן שלחו קישור בבקשה בתודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הי לכולם אני אצטרך בשבועות הקרובים לעשות שיחות לסין (קוד ארץ 86) השיחות ייעשו מטלפון סלולרי, ואני לא מעוניין להתקין עליו Skype. (התוכנה מאטה את הטלפון, מאז שהיא נקנתה ע"י מיקרוסופט. כמה מפתיע) מה האפשרויות שלי היום, שהן לא יקרות? יש דרך לדעת מה המחיר שכל חברות התקשורת לחו"ל גובות עבור ארץ מסוימת, מאנשים שאין להם תוכנית מיוחדת עם החברה? בנוסף, האם יכול להיות שיש שירות VoIP כלשהו שהוא מבוסס דפדפן, ולא דורש התקנה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בתוך הנמכת תקרה ע'י גבס מוסתרים גופי תאורה פלורצנטיים של פעם כדי לזרוק תאורת רקע על התקרה המקורית (ראו תמונה).יש שם גופים של 18 וואט וגם 36 וואט. אני מעוניין להחליפם לגופי לד פלורצנטי שיתנו אור בעוצמה של בין 25-40 וואט כל אחד. המידות שיש בתוך ההנמכה הם 2 מ' על 2.5 מ'.צריך WARM WHITE ולא לבן.לא חייב שהגופים יגיעו מקצה לקצה אבל שרובו של כל צד יהיה מכוסה בתאורה, כך שלא יהיו לי מקטעים של צל איפה שאין אור. אפשר לקבל המלצה איזה גופים לרכוש ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הנה הסיפור: רכשתי מחשב של HPבסוף אפריל 2013. מתחילה היו בעיות, המסך קופא ויש לכבות ולהפעיל מחדש. המון שיחות טלפון עם התמיכה. לבסוף אחרי בקשות רבות.בסוף דצמבר לקחו אותו למעבדה. החזירו אותו אחרי חמישה שבועות מבלי שתקנו את המפגע. מה דעתכם ? ביקשתי שיחליפו אותו, לא עונים לי. (יש לי צילומים וסרטיםעל המפגע) צבי
-
- 1 תגובה
- 11.2k צפיות
-
-
אני קונה XIAOMI באונליין מאז שיצא ה-XIAOMI MI 2 ב-2012.. כי כל הקטע של XIAOMI זה שהמחירים שלהם זולים והאיכות סבירה. עכשיו הייתי צריך לקנות ראוטר שלהם פה בארץ כי לא רציתי לחכות, והמחיר קצת מוגזם - זה ראוטר שעולה בחו"ל גג 20 דולר: https://www.aliexpress.com/item/33038241441.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.331f1774NRJsSV&algo_pvid=1aed0e54-9de1-4113-a92f-7244d8c68194&algo_expid=1aed0e54-9de1-4113-a92f-7244d8c68194-6&btsid=0b0a0ac216035220323306402ec4ec&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ ופה בארץ עולה.. 170 ש"ח? https://www.mi-il.co.il/product/mi-router-4a-eu זה טעות?
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
קופון שנותן 50 אחוז הנחה: http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx הקופון תקף בכפל מבצעים - יחד עם המבצע הקיים, לדוגמה : כונן קשיח 1TB חיצוני, יעלה 230 שח בלבד. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11102&perur=2&t=61&c=847
-
- 14 תגובות
- 6.8k צפיות
-