צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,306 דיונים בפורום זה
-
יש חנויות או מקומות אחרים שמוכרים ציוד שרתים ישנים? למשל לוח אם עם 2 מעבדים או מעבדי XEON ישנים? יש ב-ebay, אבל אולי יש חנויות בארץ שגם עושות את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי חברים. רוצה להתייעץ לגבי מכירת מחשב נייד לנובו תקול לחלקים, אשמח לעזרתכם. הדגם : Lenovo ideapad 5-15IIL05 (81YK008SIV) מפרט: * Intel Core i5-1035G1 * 16GB DDR4 3200 * 1T M.2 PCIe SSD * MX350 2GB * 15.6" FHD IPS הלוח אם תקול, קורס לBSOD לעיתים קרובות ולא מצליח להתקין ווינדוס לאחר פרמוט, נבדק במעבדת CPM ואומת שאכן הבעיה בלוח אם. חוץ מזה המחשב בן שנתיים, בלי שום נזק לפלסטיקה או למסך ושאר הרכיבים תקינים לחלוטין. מישהו שיודע לייעץ בכמה אוכל למכור אותו לטכנאים או למי שמתעסק עם זה ואיפה? תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, אודה אם תוכלו להקדיש מס' דקות למילוי השאלון. https://docs.google.com/forms/d/1cB7durDC6hh0JioofbxiaSLhtMfJRdvw21cTOgfNwZw/viewform?usp=send_form השאלון אנונימי ומטרותיו אקדמיות. תודה
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. מישהו מכיר חנות זולה שמוכרת נעלי Redback? ובנוסף רציתי לדעת אם ישנה עדיפות בינם לבין בלנדסטון.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. התעניינתי במעבדים מaliexpress. האם זה אמין? מהקישור הנ"ל: http://www.aliexpress.com/item/Intel-i7-3970x-formal-edition-package-boxed-i7-3960x/726185224.html מהמוכר: AST GLOBAL EXPRESS LIMITED - Small Orders Online Store, Hot Selling My Passport 1 TB,WD My Passport 1TB,atv and more on Aliexpress.com AST GLOBAL EXPRESS LIMITED יש להם אתר בגוגל. ודיברתי איתם על 5 מעבדי 3970x ב700$. תודה רבה עריכה/עידכון: הינה השיחה שלי איתם:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המרכזייה הזאת (panasonic KX-TD1232ce) אני לא מבין כלום בזה.. איך אני בודק אם היא עובדת ? איך אני בודק אם יש לה הרחבות (כמו pri) וכמה אני יכול למכור אותה ביד שנייה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה מטבח חדש ויש לי גומחה עם מידות מדוייקות מה שמגביל קצת בהקשר של גודל מקרר. המידות שלי הם: רוחב:89-90 עומק:72 גובה:183-4 מחפש מקרר של 3 או 4 דלתות המקרר היחיד שמצאתי הוא של בלומברג, דגם KQD1251N. מישהו מכיר משהו עליו? חוות דעת? חסרונות? אשמח לתגובות בקשר לבלומברג ואם אתם מכירים מקררים נוספים בגודל ותכונות שציינתי... המון תודה גיא
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שם הפרוייקט: GitaraTabs הסבר: שלום, עבדתי על האתר הזה די הרבה ואשמח לקבל תגובות בונות גם על האתר עצמו וגם על מהותו: GitaraTabs - טאבים, אקורדים, תווים ושיעורי גיטרה באינטרנט. [/"]www.gitaratabs.com] זהו אתר ללימוד גיטרה המשלב טאבים, אקורדים, תווים ושיעורים. דרישות: אני כרגע צריך משווקים\מקדמי אתרים, אם מישהו בעל שליטה על קהל יעד כלשהו שיצור קשר. תוספות: בקרוב האתר יכיל עוד כ-150 אלף קבצי GuitarPro איכותיים להורדה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתעסק בטאובאו וממש רוצה להזמין משמה ג'ינס ומחפש סוכן שמקבל PAYPAL ושולח במחירים לא יקרים. בינתיים הכי זול שמצאתי זה 27$ (אוויר עם מס מעקב) אך אני לא חושב שזה הגיוני לבזבז 192 יואן למשלוח של גינס ב115 יואן אגב לחבר שלי יש דודה בסין אני רוצה לבקש ממנה לקנות ולשלוח אך איני יודע כמה באמת משלוח לישראל יעלה והכי חשוב איך אני מעביר לה את הכסף?
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, ראיתי את המוצר SAMSUNG 990 PRO SSD 4TB בשני קישורים באתר של סמסונג. על פניו מדובר באותו מוצר בדיוק. רק המחיר שונה משמעותית. ההבדל היחיד הוא במזהה הקטלוגי של המוצר: MZ-V9P4T0B/AM MZ-V9P4T0BW Samsung 990 PRO 4TB PCIe NVMe 4.0 M.2 Internal Solid State Drive SSD | Samsung Canada Get Free Delivery (samsung.com) השאלה היא מה ההבדל בין /AM ל W. אגב, בארץ מוכרים את W (בסביבות 1900 ש"ח), ובחו"ל ניתן להשיג את /AM ב 1300... תודה
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, איזו חבילת אינטרנט (הכוללת ראוטר) הכי משתלמת היום לסביבות ה15-30 מגה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מבצע עדכני לזמן מוגבל מאפשר לרכוש את הדגם המוזל של הטאבלט הפופולרי בהנחה של 25 אחוזים ממחירו המלא אם התרשמתם לטובה מדגמי ה-Surface Pro של מיקרוסופט, שהפכו למעין סטנדרט חדש עבור איך שטאבלטים מבוססי חלונות אמורים להיראות ולפעול, אך מתקשים לעכל את המחיר הבלתי מבוטל שצריך לשלם עבורם – כעת יש פתרון שעשוי להתאים לכם, במסגרת הנחה שקיימת באמאזון ארה"ב עבור דגמי ה-Surface 3. ה-Surface 3 (לא להתבלבל עם ה-Surface Pro 3) מציע מסך קטן יותר של 10.8 אינץ' לצד חומרה צנועה יותר המבוססת על שבבי האטום מדור ה-Cherry Trail העדכני של אינטל, לצד העיצוב והנדסת האנוש המוצלחים של אחיו הגדולים – ובמחיר מעט יותר שפוי. עתה המחיר השפוי הזה מקוצץ עוד יותר, כשהדגם המתקדם שכולל 4GB של זכרון RAM…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
תקראו ותחליטו. קניתי דרך איביי מחשב ושלחתי אותו דרך ushop שהיו לפני כן ביי2 לישראל אילת, כידוע לכם באילת לא משלמים מ.ע.מ . דיברתי עם ushop והם ענו לי שאשלם דרכם את המ.ע.מ ורק אחרי שהמשלוח יגיע אוכל לבקשו מהרשויות בחזרה. הכל בסדר עד כאן . וראו איזה פלא, כשביקשתי מushop את הניירות של השחרור , הם טענו שהסחורה שוחררה באופן קולקטיוי ואם אני רוצה רשימון פרטני אצטרך לשלם 75 דולר. נראה לכם שזה הגיוני? אני צריך לבקש החזר של כ-250 שקלים וצריך לשלם קרוב ל-300 שקל. הם צריכים להמציא לי את הרשימון שעל פיו בלבד אוכל לקבל החזר. הם נתנו לי קבלה שלהם שרשום הכמה מ.ע.מ שילמתי, אבל לא קיבלתי החזר כי המ.ע.ע הולך לרשויות ורק לפי הרשימון אקבל בחזרה את התשלום. בקיצור חברת המשלוחים מתעקשים ולא מוכ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברה. רציתי לקנות נעלי ספורט ברשת "מגה ספורט" שמציעה מבצע להלן: לדעתכם שווה במקום לקחת סיכון להזמין מחו''ל שנעליים לא יתאימו אולי, לחכות וכו'? יש להם מבחר נורמלי של הנעלה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אמאזון בריטניה מציעה היום את מחשב ה-Ideacentre Stick 300 של לנובו, בגודל שאינו עולה בהרבה על גודלו של כונן USB ובמחיר קורץ בהחלט אם התרשמתם לטובה מהקונספט של מחשבי ה-Compute Stick של אינטל, שהם למעשה מחשבי ה-PC הזעירים ביותר שנוצרו אי פעם ומאפשרים לכם לקחת איתכם מערכת מחשב שלמה בתוך הכיס, אך עד כה לא מצאתם סיבה או הזדמנות מספיק טובות לרכוש אחד שכזה לעצכמם – עכשיו זו יכולה להיות ההזדמנות הטובה ביותר עבורכם. במסגרת מבצעי Deal of the Day, באמאזון בריטניה מציעים את מחשב ה-Lenovo Ideacentre Stick 300, גירסה מקבילה של היצרנית הסינית ל-Compute Stick המקורי ששיווקה אינטל עצמה, במחיר של כ-89 פאונד בריטי כולל מסים ומשלוח לישראל – כ-490 ש"ח בלבד למחשב חלונות 10 מלא, לעומת …
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בלפטופ עם יציאת HDMI בלבד, ולכן מחפש מסך IPS לשימוש יומיומי (סטודנט שבעיקר לומד במחשב ומשחק משחקים בזמני הפנוי - PUBG/CS ועוד כל מיני..) ---- לסרטים יש לי טלוויזיה אחרי בירורים רבים ומסך שנקנה והוחזר (Samsung c27f39), ומסך שירד מהפרק (LG 24mp88hv) אני החלטתי ללכת על מסך של Dell השאלה שלי היא איזה מהם שהבחירה היא - Dell U2417H / Dell U2414 / Dell P2419 (הפייבוריט) פתוח לשמוע עוד הצעות בטווח מחירים הזה - 150 - 250 יורו (650 - 1000 ש"ח) מחברות אחרות - אני גר באירופה ולכן קונה באמזון. חשוב לי שהאיכות תיהיה טובה כמו שצריך מסך IPS טוב להיות INPUT LAG יחסית נמוך, רזולוציה - 1080P גודל - 24° חיבור HDMI מן…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החנות המקוונת מציעה את השעונים החכמים העדכניים של Pebble במחירים נמוכים יותר מאי פעם, לצד כרטיסי SD ו-microSD זריזים הגירסה האמריקאית של אמאזון מספקת לנו גם היום כמה הצעות נהדרות שכדאי לכם לבדוק. בראש ובראשונה, אלה הם השעונים החכמים הפופולריים של חברת Pebble אשר מוצעים במחירים נמוכים במיוחד – כ-141 דולר בלבד לדגם ה-Time בעל התצוגה הצבעונית בגירסה לבנה או אדומה, וכ-190 דולר ל-Time Round המינימליסטי בכל הצבעים שלו, ועם רצועות ברוחב 14 מילימטרים (לנשים) וברוחב 20 מילימטרים (לגברים). מחירים אלו נמוכים עוד יותר מאלו שראינו לפני כמה חודשים, וכוללים בהם את המסים ואת דמי המשלוח הנדרשים על מנת לקבל את המוצר עד לדלת הבית. Pebble Time ו-Pebble Time Round …
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
המבצע העדכני בחנות הענק המקוונת מעניק לכם סיכוי לרכוש לעצמכם 16 ג'יגה-בייט של זכרון דינאמי, הן למחשבים נייחים והן למחשבים ניידים, במחירים קורצים עדיין זקוקים לזכרון RAM עבור המחשב שלכם? יש לכם כעת עוד הזדמנות טובה להשיג לעצמכם שדרוג – הפעם מאמאזון צרפת, אשר מציעה מגוון זכרונות מבית המותג Crucial של מיקרון בהנחות. צמד זכרונות SODIMM עבור מחשבים ניידים מסוג DDR4, במהירות של 2,133MT/s ובנפח כולל של 16GB (צמד מודולים בנפח 8GB כל אחד) נמכרים במחיר של 49 יורו בלבד, כולל משלוח ישיר לישראל – כ-215 ש"ח בלבד. צמד זכרונות SODIMM עבור מחשבים נייחים מסוג DDR3, במהירות 1,600MT/s ובאותו נפח כולל של 16GB (צמד מודולים בנפח 8GB) נמכרים בעבור כ-53 יורו כולל משלוח לארץ – כ-235…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , בתאריך 4.10.17 רכשתי ממכם כרטיס רשת אלחוטי של חברת TP-LINK מדגם TL-WN722N . במעמד המכירה הנציג שאל אותי איזו מערכת הפעלה יש לי ואמרתי לו כי WINDOWS 10. הציע לי לקנייה את הדגם הנ"ל ורכשתי בהתאם לעצתו. הגעתי לבית וחיברתי , אני מגלה כי הכרטיס לא עובד ולא מגיב בשום אופן. כמו כן בדקתי אותו גם אצל מחשב של בן דודה שלי וגם אצלו הכרטיס לא עובד. שנינו עם WIN10 ומחשבים חדשים ותקינים שכן מזהים ועובדים בהם כרטיסי רשת אחרים. הקדשתי מזמני ועל חשבוני נסעתי והגעתי היום לחנות להחליף כי היו חגים באמצע ושם בחנות הנציג פתח את האריזה וחיבר למחשב שלו ומראה לי כי אצלו זה עובד. המחשב שלו זה לא המחשב שלי וגם לא אותה מערכת הפעלה מותקנת בשניהם. אגב אני לא טכנאי מחשבים שיודע להתקין דברים…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו חשב אחרת? הנתונים של חברת Alibaba מיום הרווקים הרשמי של 2018 נחשפים - והם שוב חסרי תקדים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. מה יותר טוב לרכישות באינטרנט? כרטיס חיוב/דביט או כרטיס אשראי מבחינת בטחון ושליטה? שליטה מבחינת פתרון מחלוקת עם המוכר וגם הכחשת עסקה. יש בבנק לאומי כרטיס חיוב/דביט שהם מציעים לאחרונה. אני מבין שכרטיס חיוב מסוג זה מחוייב ישירות מחשבון בנק לעומת כרטיס אשראי שמחוייב בתאריך מסויים בחודש? האם יש איזשהו בטחון ושליטה לכרטיס חיוב של בנק גם? מבחינת מחיר חודשי יש בהם הבדל של 5 ש"ח אבל אם זה עניין של חוסר יתרונות שתיארתי כמובן שאעדיף כרטיס אשראי.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר שיאפשר לצלם בעזרתו, הוא מיועד עבור תלמידי יסודי, איכות המצלמה לא צריכה להיות ברמה גבוהה, אבל שיהיה לפחות 8MP. השאיפה היא עד 100ש"ח ליחידה (איביי/עליאקספרס) משהו בסגנון הזה, אך עם מצלמה שהיא יותר מ2MP - לנובו מישהו מכיר ויכול להמליץ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם קיימת דרך לראות את מחירי התרופות בקופות החולים ורשתות הפארם השונות? יש לי רושם שהמחירים שונים מאד, לתרופות במרשם, ותרופות שלא במרשם כאחד, אבל אין לי שום דרך נורמלית לבדוק את זה כדי להחליט איפה לקנות. לפי הכתבה הזו מדה מרקר, ההפרשים יכולים להיות גבוהים מאד. עדכון - 1) מצאתי את רשימת מחירי כללית (העתק סטטי) 2) מצאתי את מחירון תרופות מכבי 3) בקופ"ח מאוחדת, אפשר למצוא נוסחא לחישוב מחיר (אם המחיר לצרכן [שמי קובע?] עד 115 - משלמים 15; אם יותר מ-115, אז 15% מהמחיר; או 10% אם מדובר בחלופה גנרית לתרופה מהסוג השני) 4) בקופ"ח לאומית, גם אפשר למצוא נוסחא לחישוב מחיר - זהה לחלוטין לזו של קופ"ח מאוחדת)
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש לקנות ג'ינסים וחולצות מאיכות טובה במחירים טובים באיזור המרכז והצפון תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש המצה לאוזניות איכותיות לפלאפון עד 50$ (על מנת לא להיתפס במכס) מ-ebay . יש לי מוטורלה רייזר אם זה משנה. תודה לעוזרים. (אוזניות כפתור ולא קשת)
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-