עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. להפתעתי הרבה משלוח שהתעכב (שלושה חודשים לאחר ההזמנה) נשלח ע"י EMS כ"פיצוי" מבלי ליידע אותי ועכשיו EMS דורשים סכום הזוי של 250 ש"ח כאשר התכולה עצמה עלתה לי 500 ש"ח אינני מתכוון לשלם את הסכום הזה האם ניתן איכשהו להוזיל את העמלה או שעדיף לי שהמשלוח יוחזר לשולח וישלח מחדש בדואר רגיל. במצב שחבילה החוזרת לשליח האם בעל העסק מחויב בקנס כלשהו או שהוא רק מפסיד את עלויות המשלוח?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Tax1 Dr1v3r,

כותרת.

3. לאחר ששיאומי הראתה שבכל זאת היא רוצה להמשך עם סדרת הMI4# כהציגה את דגם הMI4S וזות כנראה בשל הצלחת הסדרה . כעת שיאומי מתכוונת להשיק חידוש לסדרת הXiaomi Redmi 3 כשהופצו תמונות של המכשיר אך לצערנו התמנות נמחקו וזה כנראה רק עניין של זמן עד שיופצו עוד תמונות של המכשיר : (בכתבה תמונת של הרדמי 3 הרגיל) לכתבה : http://articlesfromxda.azurewebsites...print-scanner/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. לאחר תלונות ודיווחים במגוון ערוצים ברשת, נראה כי נציגיה של היצרנית הקוריאנית מאשרים את קיומה של בעיה בסמארטפון הפופולרי, אשר מביאה למצב בו הוא נכנס לרצף אתחול שאינו נגמר חדשות לא ממש חיוביות מגיעות אלינו מכיוונה של LG כעת, כשבחברה מודים רשמית, לכאורה, בקיומה של תקלה חומרתית בסמארטפונים מדגם ה-G4 הנודע, שעלולה לגרום לקריסה שלו ולכניסה למצב של תהליך אתחול תמידי. לפי האתר הבריטי techradar, נציגיה של LG החזירו להם תשובה ובה הם מאשרים כי הם מכירים ומודעים לתופעת 'האתחולים האינסופיים' ב-G4 שעליה ניתן למצוא תלונותבשלל פינות ברחבי הרשת, וגם כאן בישראל. בחברה מצהירים כי הבעיה נוצרת כתוצאה ממגעים רופפים בין רכיבים מסויימים, כשהניחוש שלנו הוא שמדובר בנתק במספר פ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by aviv5g,

שלום אני קצת חדש בכל הענין של רכישה מהאינטרנט .. האם האתר www.tigerdirect.com הוא אתר שאפשר לסמוך עליו? כאשר אני מגיע למעמד של הכנסת כרטיס אשראי (על מנת לשלם) מופיע בצד האתר למעלה https:www.tigerdirect.com אבל על ה HTTPS יש פס אדום באלכסון (גולש בדפדפן של גוגל) בתודה בראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מצטער על הכותרת הארוכה, אני לא יודע איך קוראים לזה אבל הבנתי שנכנס חוק כזה. שאם אני קונה מכשיר מחברה פרטית או מחול, החברת סלולר מחוייבת לתת לי תוכנית כאילו שקנית אצלם. אפשר לקבל על זה יותר פרטים? קניתי אייפון מאורנג', ורציתי לדעת אם אני יכול לעבור לפלאפון ובאיזה שהיא צורה לקבל הטבה על המכשיר (הרי גם אם אני יתנתק מהם אני יצטרך להמשיך לשלם על המכשיר). אשמח לעזרה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Zeev86,

בכל האתר אני קורא על הכתובת האישית ואיני מבין איך זה עובד. הביאו לי כתובת של המחסן שלהם. אוקיי. כשהמוצר מגיע אליהם, איך הם יודעים שהמוצר הוזמן על ידיי ולא על ידי לקוח אחר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש היום גרופון על אותן מערכות שהיו בקבוצתית של האל פסק ב-20 ו-60 שקל יותר זול מאשר בקבוצתית. http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/aviem-c02648309/15395964?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_364&a=2022 עריכה: אולי הייתי צריך לשים את זה ב"דילים משתלמים"...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הנדל נלחם ביוקר המחיה: אלה המוצרים שיוזלו - אייס (ice.co.il) נחיה ונראה ....

10. אני לא בטוח אם זה המקום, זה גם חוות דעת לגבי האפשרויות השונות וגם דורש ידע תכני ולכן אני מתנצל מראש. אם יש צורך כמובן שהאחראי יכול להעביר את הדיון לפורום המתאים. מהם שירותי האחסון המומלצים לעסקים קטנים ברשת. מדובר על שימוש בקבצים גדולים (אדריכלות הדמיות ותמונות). יש לשמור על כ-4 טרה בענן, עם גישה סלקטיבית לנטונים. לכן חשוב לי : 1. שירות אמין ללא קריסות. 2. בטחון מידע וגיבוי ללא פשרה. 3. מהירות גישה לחומר בהורדה והעלאה. 4. אפשרות עבודה על החומר בענן?. 5. גישה מכל מקום בכל זמן. 6. גישה בניידים וסלולארי. 7. עלות (שלא יהיה יותר יקר מתחזוקת שרת בעסק וכמובן יותר בטוח. אולי אתם יכולים לחשוב על משהו שחסר. …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by SpEcToR,

מוצר יכול להאבד? או שפשוט בדואר ישראל לא תרחו לעדכן.. קניתי משהו ב150$ מהונק קונג.. בדואר שלהם כתוב Destination - Israel The item (RB*********HK) left Hong Kong for its destination on 7-Jun-2012 אבל בדואר ישראל נכון להיום אין את המספר הזה במסד נתונים. לאן הוא נעלם? אני מניח שיכול להיות הוא נתקע במכס, אבל בכל מקרה אמור להיות כתוב שזה נכנס לארץ לא?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום אז אני רוצה לקנות אותו וכבר קיבלתי את המגנים שהזמנתי עוד קודם. עכשיו השאלה איזה סוג לקנות... הבנתי שמלבד צבע,גודל וגם קיבולת יש גם סוגים שונים של אחריות וגם יותר מסוג אחד של אריזה [אריזה פתוחה ואריזה הרמטית]. אשמח לקצת סיוע מכם בלהבין איזה כדאי ואיפה קונים.. אני מעדיף לבן בגודל רגיל ב-64GB תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי חברים אני מתעניין במוצר הנ''ל: http://www.ebay.com/itm/351357649203?_trksid=p2055119.m1438.l2649&var=620477874404&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&rmvSB=true והייתי רוצה קצת מידע יותר מעמיק,כגון:מזה עושה?איפה המידע הדאטה נשמרים באמת?איך מתפעלים את זה .תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by BorisAsh,

בזמן האחרון חוויתי על בשרי תופעה מעניינת, אם אפשר לנסח זאת כך. התקלקל לי המזגן העילי בסלון, ומאז אני מחפש בנרות אנשי מקצוע מיומנים. זאת משום שאנשי החברה (אלקטרה) טוענים (ובצדק) שטכנאי שלא מהחברה טיפל במזגן לפניהם ולכן אין הם לוקחים על עצמם לתקן אותו כעת. חודש ושני טכנאים מאז, אני מחפש המלצות לטכנאי, או חברה המטפלת מהימנה במזגנים באזור הצפון (עכו). אם יש למישהו המלצות, אשמח לשמוע!

15. Started by sgsg,

אני מתכנן לקנות נייד חדש ואחרי שבפעם הקודמת נכוויתי, החלטתי ללמוד את קצת את עניין החזרת המוצר בעסקת מכר מרחוק. אחרי דקות ארוכות של קריאה באתר ובגוגל, אני חושב שדי הבנתי את הרעיון, אבל עדיין יש לי כמה שאלות. אני חושב שאם אני אתן דוגמה זה יענה לי על כל השאלות. נניח שקניתי מחשב חדש בעסקת מכר מרחוק (דרך האינטרנט, טלפון וכו'). אני מקבל את המחשב, מפעיל אותו ומגלה שרכיב כלשהו דפוק (מחייב את ההפעלה הראשונית), למשל רכיב פגום: מסך/כונן קשיח/מיקרופון... 1. האם אני יכול לדרוש לבטל את העסקה עקב פגם, במידה שעדיין לא עברו 14 ימים? כמובן שהוצאתי את המוצר מהאריזה וחיברתי אותו לחשמל. 2. מה קורה אם בתקנון שבאתר שהאינטרנט כתוב שאין להחזיר/ להחליף מוצרים (לא מסמך הגילוי שעל המוכר לשלוח)? התנא…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by pokimom,

היי, מישהו כאן מכיר אולי אתר שמוכר את הגלגל חכם תחת מבצעי בלק פרידיי? יש כל מיני סוגים אבל מה שאני מחפש נקרא BIKE + , זה מתחבר לטלפון ואפשר לשלוט עליו מרחוק, סוג של אופניים חשמליים לגיקים, יש פה ביקורת עליו ומצאתי גם חנות מקומית שמוכרת אותו אבל זה מעבר לתקציב שלי, בכל זאת בלק פרידיי אולי יש משהו במחיר טוב בקיצור אם מישהו נתקל במשהו ב48 שעות הקרובות, תעדכנו

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, יש לי כסף שאני יכול להעביר לפייפאל מuTest. עכשיו אין לי פייפאל ויש לי כמה שאלות בנושא(מוזר שאין בסטיקי) האם חייב כרטיס בינלאומי בשביל להעביר כסף מפייפאל לחשבון בנק? אם לא, האם אפשר להשתמש בפייפאל בלי לקשר כרטיס אשראי? אם יש דרכים/שיטות אחרות שכדאי לדעת אשמח לשמוע. בברכה, עומר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by davidt99,

מחפש חנות מחשבים מקצועית באזור ירושלים מלבד Ivory ו-KSP. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני רוצה עוד אופציות.

19. Started by Kuroshiro,

פתאום כמעט ואין אותו באף חנות ובמקומו יש רק את הדגם הישן (750), מה הקטע שמוכרים לנו רכיבים ישנים במחיר של חדש? ולמה ה850 פתאום נעלם?

20. היי 1. רכשתי סווי'ץ של נטגיר ,הגעתי לביתי ולא הצלחתי להתחבר באמצעותו,פניתי לסניף נתניה ,למעבדה, שם איש המעבדה סרב להחליף את המוצר והפנה אותי לנטגיר ,התעקשתי שהמוצר יוחלף והרמתי את קולי,איש המכירות ממנו רכשתי את המוצר ביקש שאפנה איליו,כן, אמר שבטעות נתן לי סוויץ יקר יותר והביא לי חדש. לי כלקוח לא מעניין יקר יותר ואו ,העיקר שיעבוד. 2. באותו סניף בנתניה לפני כ-3 חודשים רכשתי מחשב DELL ב-3740 ש"ח ,שמתי לב כי מופיע RJ 45 ולא צויין אם כרטיס הרשת תומך 1 גיגה. איש המכירות נכנס לאתר ייצרן ולאחר חיפושים נמצאה ההגדרה ממש כאילו מוסתר שהוא תומך 10/100 . לא רציתי לרכוש,הסברתי כי אני מתחבר לסיבים אופטיים לסלקום והמוכר שכנע אותי כי עם מתאם 1 גיגה בהשקעה של …

21. החלפתי את הרכב המשומש ברכב משומש פחות. מבחינה מכאנית הוא מעולה, אבל נראה שלא ניקו אותו מבפנים לפחות 4 שנים. לקחתי אותו לניקוי רכב ליד קניון איילון ברמת-גן, והיום בבוקר עברתי קצת עם מטלית לחה, ועדיין הוא די מלוכלך (איזורים שחורים לגמרי בחלק מהמקומות). איפה אפשר לנקות את הרכב מבפנים בצורה יסודית במחיר סביר? (נניח עד 150 שקל? או יותר אם צריך).

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מסך ASUS שנקנה ונשלח אליי מחנות בשם OR PC (אין מלאים אז נאלצתי ללכת עליהם) , הגיע אליי בקופסא בלי ידית, סלוטייפ של אסוס שסגר אותה ומדבקה לבנה עם הכיתוב "נפתח לצורך החלפת כבל חשמל" יבואן אסוס של אותה חנות הוא ויז'ואל די.ג'י. (VISUAL D.G) עכשיו ביררתי גם עם קיי אס פי וגם עם אייבורי שאלה 2 החנויות המוכרות והמרכזיות ביותר בארץ, נאמר לי שהיבואן שלהם הוא סרב פרו (SRVPRO) בשיחה קצרה עם וויז'ואל, נאמר לי שזה הליך סטנדרטי של קבלת מלאי אמריקאי (ככל הנראה) והחלפת הכבל שיתאים לשקע אירופאי/ישראלי. ושאין לי מה לדאוג ושזה הדבר היחיד שנעשה שלשמו נפתח המסך אצל היבואן לפני הגעתו לאור פי.סי. חייגתי גם לסרב פרו, נאמר לי שהם לא שמעו ולא מכירים על שום …

23. Started by PriorTak,

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23680 חשבתי על הדגם הזה בתור מסך לחדר קטן יחסית. יש לצפות שבבלאק פריידיי המתקרב המחיר יוזל במעט. מישהו יודע משהו לגבי איכות התמונה שלו? האם כדאי לחפש (כמובן בתוספת משמעותית במחיר) דגם שבא עם HDR? איך באופן כללי המסכים של החברה הזו? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. היי, אני רוצה לקנות טלפון של סמסונג S22 ultra ובכל החנויות כמעט אני רואה ייבוא מקביל האם שווה לקנות מיבוא מקביל?, האם זה סיכון? האם יכול להיות שיהיה לי בעיה במכשיר מאחר וקניתי מייבוא מקביל?

25. ישנן מספר לא מבוטל של חנויות בארץ המנצלות לטובתן את המחסור הצפוי בהשקה בארץ ב19.11, ולכן מוכרות בכפול מחיר מזה שישפאר פירסמה. בכפול מחיר חברים. 2000 שקל יותר. פשוט מרתיח. ועוד חנויות טובות כמו game station שתמיד נותנות מחירים טובים למשחקים שלהם משתתפות בשוד וגזל הזה. אין לכך שום הצדקה. כן, אנחנו בשוק חופשי נכון, אבל צריך הגינות. בטח בתקופה כזו. ונקודה מפתיעה לטובה - באג היקרנית מוכרת את הפלייסטשיין במחיר נורמלי, שישפאר פירסמה. תקנו מהם.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.