עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. שלום אז אני רוצה לקנות אותו וכבר קיבלתי את המגנים שהזמנתי עוד קודם. עכשיו השאלה איזה סוג לקנות... הבנתי שמלבד צבע,גודל וגם קיבולת יש גם סוגים שונים של אחריות וגם יותר מסוג אחד של אריזה [אריזה פתוחה ואריזה הרמטית]. אשמח לקצת סיוע מכם בלהבין איזה כדאי ואיפה קונים.. אני מעדיף לבן בגודל רגיל ב-64GB תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ToMeRv32,

שלום.. אני מחפש מקרן פשוט וזול. השימושים הם להקרנת מצגות/סרטונים מדי פעם דרך מחשב (VGA), ושתהיה אפשרות לחיבור DVD (חיבור Composite רגיל..). זה לצופים ככה שצריך להיות פשוט, אין שימוש רב בזה, לא משנה משקל וכו. אין צורך במקרן נייד או משהו כזה.. שיהיה נוח להניח על שולחן ולהקרין על קיר. בעקרון צריך את הדבר הכי זול שיש.. שתהיה רזולוציה סטנדרטית כמובן, שיבינו מה מקרינים. אם יש משהו בטיפה יותר כסף שהוא למשל חזק יותר (מקרין בבהירות גבוהה יותר) אז תציינו את האופציה. התקציב שנאמר לי הוא 2500, אבל אני בטוח שאפשר להשיג בזול יותר ולכן אני כאן כדי לברר. אם צריך פרטים נוספים רק תגידו..

3. Started by swisaman,

היי, אני בונה מערכת ITX חדשה ואני צריך לקנות מארז חדש. המארז הוא BITFENIX PRODIGY,הוא עולה אזור ה80-90 דולר. אני רוצה להזמין אותו מחו"ל בגלל שאי אפשר להשיג אותו בארץ. מה אני צריך לקחת בחשבון מבחינת מיסים והכול?וכמובן,איך מזמינים ומאיפה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by eliom,

בטעות לא היה מקום בתיבת המייל שלי. והמוכר באיביי היה אמור לשלוח לי מספר מעקב. ובגלל שתיבת המייל שלי היתה מלאה זה הוחזר לשולח. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, יש לי כסף שאני יכול להעביר לפייפאל מuTest. עכשיו אין לי פייפאל ויש לי כמה שאלות בנושא(מוזר שאין בסטיקי) האם חייב כרטיס בינלאומי בשביל להעביר כסף מפייפאל לחשבון בנק? אם לא, האם אפשר להשתמש בפייפאל בלי לקשר כרטיס אשראי? אם יש דרכים/שיטות אחרות שכדאי לדעת אשמח לשמוע. בברכה, עומר

6. Started by Gavriel Karimov,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד מ Newegg שאלתי שהאם אפשר להאמין לאתר והאם יש בעיות עם מכס אחרי קניה ? מוצר שאני רוצה לקנות בין 500 ל1000 דולר

7. Started by SilentBob,

שתי החנויות שנמצאות תחת בעלות זהה הצטרפו גם הן לשיגעון ההנחות והמבצעים, עם כמה הצעות מעניינות בהחלט בתחום החומרה לכתבה: http://hwzone.co.il/מבצעי-black-friday-2015-בחנויות-tms-ו-wellcom/

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Zeev86,

בכל האתר אני קורא על הכתובת האישית ואיני מבין איך זה עובד. הביאו לי כתובת של המחסן שלהם. אוקיי. כשהמוצר מגיע אליהם, איך הם יודעים שהמוצר הוזמן על ידיי ולא על ידי לקוח אחר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Mpro,

יש למישהו המלצה איפה לקנות נורות לד להדבקה מאחורי טלויזיה? לפי מה שראיתי זה מאוד מייפה ובנוסף אם יש איזושהי אופציה שבם ידלקו/יכבו עם הטלויזיה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by עילית,

מישהו יודע האם בעקבות כל הגזרות ושינויי המדיניות בתחום המיסוי חל שינוי במיסוי על יבוא מחשב נייד (במסלול האדום)? למיטב הבנתי עד כה נדרשנו לשלם מע״מ האם זה עדיין המס היחידי? האם יש עצות מיוחדות ודברים שכדאי לבדוק (מעבר לאחריות ושירות שכידוע מהווים מכשול)? האם מישהו מכיר רשתות זולות בתחום? תודהן

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. קונסולת ה-Shield הסלונית של מפתחת השבבים, אשר מסוגלת לבצע הזרמת תוכן מהמחשב או להריץ מגוון משחקים באופן עצמי, ניתנת לרכישה במחיר מבצע נאה הנה עוד דיל אמאזון לשעות הקרובות שבהחלט כדאי לכם לשקול: הגירסה הבריטית של אתר המכירות המקוון מציעה לרכישה את קונסולת ה-Shield של NVIDIA, בגירסת ה-Pro שלה המתבססת על כונן קשיח של 500 ג'יגה-בייט (במקום שבב eMMC צנוע מאוד של 16 ג'יגה-בייט בגירסת הבסיס), במחיר של כ-189 פאונד בריטי כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כ-1,025 ש"ח עבור אחד ממכשירי האנדרואיד העוצמתיים ביותר בשוק. הקונסולה המדוברת יכולה להריץ את כל משחקי האנדרואיד המועדפים עליכם על אמצעי התצוגה שאליו תחברו אותה (ויחד עם בקר השליטה הכלול יחד עם הקונסולה עצמה), בנוסף לספריה ש…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by aviv5g,

שלום אני קצת חדש בכל הענין של רכישה מהאינטרנט .. האם האתר www.tigerdirect.com הוא אתר שאפשר לסמוך עליו? כאשר אני מגיע למעמד של הכנסת כרטיס אשראי (על מנת לשלם) מופיע בצד האתר למעלה https:www.tigerdirect.com אבל על ה HTTPS יש פס אדום באלכסון (גולש בדפדפן של גוגל) בתודה בראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. הזמנתי בחודש ינואר כרטיס רשת אלחוטי USB, תקן N מאייבי, קישור: http://www.ebay.com/itm/USB-150M-Wireless-LAN-Adapter-802-11b-n-g-WiFi-2dBi-Antenna-150Mbps-/330708482569?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cffc2fa09#ht_5012wt_1168 המוצר לא הגיע ואחרי 45 יום קיבלתי החזר כספי. החלטתי לנסות להזמין אחד אחר, כי אני עדיין צריך כרטיס רשת, הזמנתי את זה: http://www.ebay.com/itm/320749368078?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 עברו 43 יום וגם זה עדיין לא הגיע, עכשיו אני בדיבורים עם המוכר מה עושים. המוכר הציע שליחה מחדש, מקובל עלי אך הפעם אני מתעקש על מספר מעקב ואין לי בעיה להוסיף 2$ בישביל זה. השאלה היא למה המוצרים האלו לא מגיעים, האם זה סתם חבילות שנעלמות (ולאחרונ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני מסתכל עכשיו וגם החבילות למצטרפים חדשים יקרות יותר מפעם. מעבר לזה שהקטע שהמחיר קופץ ללהיות יקר יותר מחבילה במחיר קבוע אחרי שנה ומי יודע אם נזכור עוד שנה בכלל לשנות, עושה את החבילה לא יותר אטרקטיבית מחבילה במחיר קבוע. האם למישהו יש נסיון עם מיקוח בזמן האחרון ויכול לאמר לי אם יש לי טעם לנסות בכלל?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. מאחר ו-black friday הוא עוד חודש פחות או יותר, רציתי לשאול אם מישהו יודע, מניסיון עבר - האם שווה להמתין או שאין הנחות משמעותיות על רכיבי חומרה? תודה.

16. בסרטון הזה תראו את המיני רחפן שכלכלי לכל כיס ושווה להזמין אחד כזה במקום לקנות רחפן ב1000 שקל ולרסק אותו אחרי טיסה או שתיים ..ממליץ לכם מאוד !

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. המחיר של ה6700K היה 357$ קבוע לאורך זמן ברוב החנויות, והשבוע זה ירד ל 320$ בכל הרשתות הגדולות מישהו יודע אם זה ישירות מאינטל ? ולמה

18. החלפתי את הרכב המשומש ברכב משומש פחות. מבחינה מכאנית הוא מעולה, אבל נראה שלא ניקו אותו מבפנים לפחות 4 שנים. לקחתי אותו לניקוי רכב ליד קניון איילון ברמת-גן, והיום בבוקר עברתי קצת עם מטלית לחה, ועדיין הוא די מלוכלך (איזורים שחורים לגמרי בחלק מהמקומות). איפה אפשר לנקות את הרכב מבפנים בצורה יסודית במחיר סביר? (נניח עד 150 שקל? או יותר אם צריך).

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Zeev86,

אהלן. אני רוצה לרכוש כמה משחקים מהעמוד הבא. הבעיה שבכל עמוד רשום: Downloading: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address. אפשר איכשהו לעקוף את ההגבלה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. חברים שלום, רכשתי מוצר באחד אתרי מחשבים בארץ במחיר נמוך מהמחירים בשוק. בתקנון האתר שחייבים לאשר לפני קנייה ישנה שורה : לעיתים ישנן טעויות הקלדה במחיר או בתיאור המוצר , אם בהזמנתכם חלה טעות כזאת אנו נעדכן אותכם בפרטים הנכונים ותוכלו לבטל או לאשר ,אנו מתנצלים מראש על טעויות , עימכם הסליחה!. אבל בדקתי בחוקי הגנת הצרכן ומופיעים בו דברים שמנוגדים לתקנון של האתר.. 1) http://www.consumers.org.il/category/displaying-prices-the-law "אם קיים פער בין המחיר שהוצג על המוצר לבין המחיר בקופה, המחיר המחייב הוא זה שהוצג על המוצר, גם אם מחירו בקופה גבוה יותר." 2) פסק דין "כי המחיר המוצג יהיה גם המחיר המחייב של המוצר, גם אם חלה במחיר המוצג טעות. השופט הדגיש כי תכליתו של סעיף 17 היא …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. לפני מספר ימים חיפשתי מגן לפלאפון גלקסי S2 של חברת SGP מסדרת ה-NEO HYBRID. תחילה חיפשתי באיביי, אך המחירים היו גבוהים יחסית. ואז נתקלתי באתר הנ"ל. ראיתי שהם מוכרים מגוון אביזרים לפלאפונים, ובכללם המגן שציינתי, במחיר זול יחסית, כ-18$. נשמע לי מתאים, והזמנתי אחד. התשלום התבצע באמצעות Paypal ע"י שליחת סכום הכסף עצמאית אל כתובת העסק תוך ציון מספר ההזמנה בהערות. יום לאחר מכן שלחתי מייל לשירות הלקוחות שלהם כדי לשאול אם הם קיבלו את הכסף, והחזירו לי תשובה שהם אכן קיבלו אותו והמוצר נערך למשלוח באותו היום (17/10). יום לאחר מכן פישפשתי קצת באתר וראיתי שהם ממוקמים בסין, וכמובן שזה הדליק לי נורה אדומה. חיפשתי באינטרנט ביקורות על האתר והחשש שלי התברר כנכון- הם מוכרים מוצרים מזוייפים. …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. המבצעים בתחום הגיימינג בענקית הקניות ממשיכים עם מחירים טובים מאוד בעבור מוצריהן של Crucial ו-Logitech מיזם שבוע הגיימינג שעליו הכריזה אמאזון מתקרב אל קו הסיום שלו, אבל בינתיים אנחנו ממשיכים להנות מהצעות נאות בהחלט במסגרת מבצעי Deal of the Day בגירסה הבריטית ובגירסה הצרפתית של החנות. באמאזון בריטניה תוכלו לרכוש זכרונות DDR4 עדכניים מסדרת Ballistix Elite של Crucial, במהירות אפקטיבית של 2,666MT/s ובמחיר של כ-37 פאונד בריטי כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל עבור חבילה שכוללת צמד מודולים בנפח כולל של 8GB (כלומר 2X4GB), או במחיר של כ-65 פאונד לחבילה שכוללת צמד מודולים בנפח כולל של 16GB – מחירים שמתורגמים לכ-197 ש"ח וכ-347 ש"ח בהתאמה, ומהווים הוזלה של יותר מ-50 אחוז לעומת ה…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. היי חברים, אפתח בכך שאיני מומחה לנתבים או חומרה הקשורה לרשת כלל. לכן, אשמח לקבל עזרה מכם אני מחפש ראוטר (נתב) המסוגל "לסחוב" רשת עם תשתית של בזק במהירות 100Mb. חשוב לי שהנתב יפרוס את הרשת דרך ארוכה שכן, מדובר בבית פרטי עם שלוש קומות. הראוטר מחובר בקומה התחתונה ואנו צריכים שהרשת תגיע עד לקומה העליונה. אשמח לקבלת המלצות על ראוטר אמין, מהיר וארוך טווח. תקציב: 500 ש"ח, אשקול לחרוג מהתקציב במידה ומדובר בנתב איכותי באמת ששווה להשקיע בו את הכסף. אשמח אם תוכלו גם להסביר לי מדוע אתם ממליצים דווקא על הראוטר הזה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שתי חבילות שקניתי באמזון הגיעו לחברת המשלוח USHOPS בארצות הברית. ביקשתי איחוד חבילות: בוצע, שילמתי, נישלח אלי. קיבלתי פתחתי את החבילה(המאוחדת) וחבילה אחת חסרה. צילמתי את מה שקיבלתי פניתיׁ(במייל וגם ב WhatsApp) ל USHOPS ענה לי נועם, שמע בדק וחזר אלי ואמר שלא מוצאים את החבילה, אבדה. שאל אם אני רוצה זיכוי או שיקנה עבורי את המוצרים שאבדו(85 $) בחרתי שיקנה וישלח לי. לבקשתו שלחתי את הקישור למוצרים. נעם כתב לי: שלחתי את הקישור למחלקת הרכש, אעדכן אותך. בשלב זה הקשר נותק, חיכיתי שבועיים שום עדכון. אין קשר טלפוני עם נציג שרות, לא עונים למייל, פניה ב WhatsApp מפנה אותי לרובוט. לאחר כמעט חודש עשיתי עוד ניסיון, שלחתי מייל והתרעת…

25. אני כבר 10 שנים בבזק בינלאומי. משלם 30 ש"ח מהירות 10 . בשיחה איתם אמרו שהמחיר יעלה ל 55 ש"ח!!!! למהירות 15 ואם לא רוצה שאתנתק מהם. בשיחה עם 012 הציעו לי ב 30 ש"ח !!! לחדשים ולוותיקים-שדרוג אוטומאטי באותו מחיר. http://www.kamaze.co.il/שדרוג-מהירות-ספ ... נטרנט.aspx מה דעתכם מה לעשות ? צפיתי שבזק בינלאומי תשמור על הלקוחות שלה עקב התחרות הרבה , בניגוד לתשתית שיש רק בזק והוט. אצל מי אתם ומה הציעו לכם ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים