עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by eliom,

קניתי מוצר באיביי uk ולא ב-.com. האם אני זכאי למערכת Buyer Protection וגם לפתוח קייס.במידה והמוצר לא הגיע. ולקבל את הכסף חזרה? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  2. הזמנתי אבקת חלבונים + עוד כמה שטויות מ Vitacost. ידוע לי שלחבילות כבדות לוקח נצח להגיע מהאתר הזה, ואכן החבילה קודם נשלחה למחסן בגרמניה וישבה שם איזה חודש לפני שנשלחה לישראל עם מספר מעקב חדש. מחיר: 73$ אחרי משלוח. לפי דואר ישראל והאתר של DHL, ״הפריט התקבל מגרמניה ב04/03/2015״, כלומר לפני שבועיים. מאז אין עדכונים. מוקדנים של דואר ישראל אומרים שהחבילה יצאה מהמכס ונמצאת אצל דואר שליחים (למרות שזה בכלל לא דואר שליחים), דואר שליחים אומרים שאין רישום שהחבילה הנ״ל הגיעה אליהם. במכס לא ענו לי אפילו פעם אחת בשבוע שניסיתי לתפוס אותם (למישהו יש מספר שעונים בו?). בקיצור אני מתחיל לחשוש שהחבילה תוחזר לשולח, ואז שוב אצטרך לחכות חודש וחצי עד שזה ישלח לישראל. מה אפשר לעשות? - - - תגובה א…

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  3. שלום, קניתי טלפון במחיר $83.19. היום הגעתי לדואר לקבל, ומסתבר שהם רוצים שאני אשלם מכס 314 ש"ח הם החליטו משום מה להעריך את המחיר של הפלאפון ב 880ש"ח במקום 320ש"ח… הפקידה בדואר הביא לי טופס ערעור על גובה המיסים אבל אמרה שזה יכול לקחת כחודשיים. מה אני עושה? תודה.

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  4. Started by Hayek,

יש לי 7 כרטיסי אשראי שונים, שכל אחד מהם נותן לי הטבות במועדון אחר. יש אפשרות לבקש מחברת האשראי לחבר אותם ביחד, כדי לצמצם את מספר הכרטיסים שאני משתמש בהם?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  5. Started by Hayek,

יש דברים כאלה?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. Started by דורי123,

שוקלים להחליף את המזרון בחדר של הילד, התלבטנו מאוד בין כמה מזרונים, ומצאנו את שני הדגמים האלה : http://www.kingdavid4u.co.il/, השאלה האם לקנות את זה בדרגת הקושי הגבוהה ביותר, כי ככה ממליצים הרופאים בנוגע לילדים, או אולי את הרך יותר.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. שלום אני כיום ב-012mobile, ושוקל לעבור לגולן בגלל התוכנית שלהם ב-99שח שמאפשרת גלישה גם בחו"ל.. אני צריך את זה לשהות של שבועיים וחצי בחו"ל שתהיה בקרוב, ואז כשאחזור, אשנה לחבילה שרלוונטית לארץ... האם כדאי לעבור אליהם? אודה לרשמים מאנשים שנמצאים בגולן ויכולים להגיד אם טוב להם והכל.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  8. Started by aboo050,

אני רוצה לעדכן על חוויה נוראית ש mistertao העבירו אותי הזמנתי מהם פלאפון לפני חודש הם בדקו אותו ושלחו לי תמונות כמובן שבתמונות הכל היה סבבה לאחר שהפלאפון הגיע אליי גיליתי בעיה אחת הוא פשוט לא קורא אף כרטיס סים מה שבעצם הופך אותו לדיי מיותר שלחתי אותו לתיקון במעבדה והם אמרו לי שאין מה לעשות איתו לאחר שקיבלתי אותו חזרה מהמעבדה פניתי ל mistertao במטרה אחת לשלוח להם בחזרה את המוצר ולקבל החזר פה אני גם אציין שאני לקוח VIP אצלם מה שאמור להקנות לי יחס יותר טוב והבאתי להם הרבה לקוחות (שגם התלוננו) במשך ארבע ימים רבתי איתם על זה שהם צריכים לקבל את המוצר בחזרה והם מצדם ענו באטימות שהם ישלמו 8$ עד שלבסוף הם הגיעו למחיר הסופי מבחינתם 25$ (המכשיר עלה 268$ וזה בלי משלוח ועמלות) ושהא…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  9. בס"ד שלום לכם יהודים יקרים. האם מישהו כאן כבר התנסה עם הטלוויזיה של סלקום? לאחרונה החלטתי שנמאס לי מהחברה שאני נמצא בה כרגע בגלל תקלה מתמשכת וחשבתי לנסות את סלקום, הבנתי שכל השרות מבוסס על תשתית האינטרנט, השאלה היא האם זה טוחן את האינטרנט או שזה לא מורגש יותר מידי? אשמח לשמוע חוות דעת שלכם.

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  10. בארה"ב למשל יש המון אתרים שעוקבים אחרי מוצרים של ציוד חומרה בכל מני חנויות וגם מאפשרים לראות את המחיר על פני ציר זמן. כמו כן יש אתרים כמו camelcamelcamel שעושים זאת לאמאזון לאורך זמן על מגוון מוצרים, האם יש משהו דומה בארץ ?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  11. Started by no_way,

שלום, אני מחפש HOMEPLUG תלת פאזי חזק מאד אין תקציב. תדודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. ישנם המון סוגים היום בשוק של מערכות DVR וקשה מאוד לדעת איזו איכות תיתן לי כל מע'? לכן אני מתייעץ כאן . אני מצרף לדיון כמה מערכות , אשמח לדעת האם אני בכיוון הנכון? ובמידה ולא תכוונו אותי בבקשה. אני מעוניין במערכת DVR ל- 8 מצלמות (שנראית כמו בתמונות) באיכות HD לראיית לילה וכן אפשרות להקלטת אודיו ותמיכה איכותית בטלפונים סלולריים. מספר דברים מטרידים אותי לפני רכישה והם: 1. מה אמור להיות פרמטר קצב ההקלטה ? האם צריך להיות במינימום או יותר גבוה (FPS)100? 2. מהי כמות קווי מסך האידאלי(TLV) למצלמת HD? 3. איזו מע' DVR היא המומלצת שלכם שתיתן לי ביצועים טובים ביום וגם בלילה במיוחד בלילה? 4. האם רצוי לרכוש מצלמות בניפרד ? או שדבר זה ייקר את המוצר עצמו ? 5. איזה סוג של מצלמות באיכות …

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  13. היי, בעקבות הרפורמה החדשה, לא מעוניין לשכור ראוטר מאחד מספקי האינטרנט, מעדיף לקנות. יש למישהו המלצה לראוטר טוב שתומך ב100 מגה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. Started by limer,

שלום, לאחרונה הזמנתי מוצר מebay המוצר נשלח מארה"ב במשלוח UPS Mail Innovations® Priority מספר המעקב הוא רצף של 18 מספרים . דיברתי עם UPS ישראל והם אמרו לי שהחבילה עברה לדואר ישראל. ושאני צריך לקבל את החבילה דרכם ! כמובן שלדואר ישראל אין מושג על מה אני מדבר כי הדבר היחיד שקיים אצלם בלקסיקון הוא מספר מעקב שמתחיל ומסתיים בשתי אותיות אנגליות ! חשוב לציין שלפי אתר UPS שרשום שנעשו כבר 3 נסיונות למסור את החבילה ! הם אמרו לי שזה פשוט מתעדכן אצלם אוטומטית למרות שהחבילה נמצאת בכלל בדואר ישראל !

15. Started by dudilevi,

קיבלתי לפני כמה ימים הודעת SMS להגיע לפשרה עם מישהו שאני מסוכסך איתו כספית בעזרת מערכת/אתר שנקרא קונפליקט. מישהו יודע מה זה ? מצ"ב צילום מסך הנייד של ההודעה שקיבלתי.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. Started by amadey,

הי, אני רוצה לספר על חווית מימוש האחריות דרך Ivory. במרץ 2015 רכשתי ספק כוח של seasonic מדגם 860W XP2, לפני מספר ימים הוא החליט להפסיק לעבוד . ב 09.07.15 ניגשתי לסניף Ivory באר שבע (בית נועם) כדי לראות מה אפשר לעשות אם הספק. הייתי בטוח שהתהליך ייקח זמן - לשלוח את הספק ל seasonicc ולהמתין לספק חילופי (אם אני לא טועה ivory הם היבואן). בכל אופן בסניף בדקו את הספק והגיעו למסקנה שהוא תקול,,והציעו לי או לקחת ספק של TT1000W בלי תוספת תשלום או להמתין עד להגעת ספק של SS (בחרתי באפשרות השנייה). בתאריך 12.07.15 - קיבלתי הודעה שספק חדש ממתין לי בסניף. והיום אספתי את החבילה - ספק חדש באריזה חדשה וכמובן מספר סידורי חדש (בדקתי רק כדי להיות בטוח)...ממש כמוט השירות של seasonic …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. שלום , צריך עצה בהקדם : מדובר במחשב נייד ואיי-פאד שנמצאים באותו בית , השימוש באינטרנט יהיה בסיסי , פייסבוק , קצת סרטונים , אתרי חדשות וכו'. השיקול העיקרי הוא הוזלה במחיר , אך ביחד עם זאת בגלל שמדובר בהורים הייתי מעדיף שהאינטרנט יהיה מחובר להם באופן קבוע ושלא יצטרכו לצורך דוגמה - לפתוח נקודת Wi Fi דרך הפלאפון כל פעם כדי להתחבר . האם 15 מגה באחת מהספקיות משנה הקטנות יותר בחבילת תשתית + ספק , תספיק להם מבחינת שימוש וגם , כמה הם יצטרכו להתעסק בתקלות ? האם יש לכם ניסיון עם חברות כאלו ואם כן לאן הייתם ממליצים לפנות ? ) התשתית הקיימת היא של בזק , הספק הנוכחי הוא בזק בין לאומי , אני מעוניין להתנתק מהם מכיוון שאין לנו צורך יותר בחבילה גדולה ובאיכות הגלישה הנוכחית ואני מחפש מש…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. רוצה לקנןת כרטיס מסך משומש, מה אני אצטרך לשלם פה בארץ אם בכלל? תודה

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  19. Started by FastJack,

לפני כ 3 שנים נכנסתי לעולם הWet Shaving ומאז לא הסתכלתי אחורה . הציוד שלי הוא: Razor - Edwin Jagger DE89L Brush - Shea Moisture badger brush Soap - Arko Shaving Stick בגדול אני מאוד מרוצה מהציוד שלי אבל רציתי להתקדם מבחינת המברשת, לכן קניתי את Vulfix Super Badger Brush #374 שאמורה להיות בכמה רמות מעל המברשת הקודמת. הבעיה היא שבמברשת הקודמת הקצף היה מחזיק ל3 סיבובים (ואפילו יותר) ובVulfix אחרי סיבוב אחד הקצף פשוט נעלם על גבי המברשת, כאילו הכל נספג. ולכן אני נאלץ לסבן מחדש את הפנים (Face Lather). ניסיתי לחקור את על הדבר הזה online אבל לא מצאתי משהו מועיל. נראה לי קצת מוזר שמברשת ברמה של הVulfix תתפקד הרבה פחות טוב ממברשת פשוטה של 10$. אשמח לעצות.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. Started by shaolin,

שלום לכולם, לקראת סוף אוקטובר אטוס לניו יורק כאשר ברצוני לרכוש במקום אחד משלושה מכשירים: oneplus one או galaxy s6 או Lg g4. הפקטור העיקרי מבחינתי הוא המחיר - מה שיהיה יותר זול אותו ארכוש. יחד עם זאת, אני מתקשה למצוא אינפורמציה רלוונטית לעניין המקומות בהם כדאי לרכוש. 1. למיטב הבנתי ל oneplus אין חנות רשמית - יש צורך להזמין ישירות מהאתר. אני אשהה שם בדירה ששכרתי אך מישהו יודע להגיד לי כיצד מתבצע המשלוח והאם מתאמים עמי מראש? שכן רוב הזמן לא אהיה בדירה, אולי יש אופציה לאיסוף עצמי? 2. כמו כן, אם ידוע על חנויות ו/או רשתות פרטיות (ואמינות) שמוכרות את המכשיר אני מוכן לקנות בהן עבור תוספת מחיר סבירה. 3. לגבי ה- LG וה- GALAXY - מה היא האופציה הזולה ביותר לרכישה? - בחנות הרשמית? להמ…

• 1 תגובה
    • 4.7k צפיות
  21. Started by pagaz,

שלום, הטענתי ויזה נטען דולר בסכום של 1340 ש"ח. יש מוצר שאני רוצה לקנות באמזון גרמניה, שמחירו הסופי כולל הכול 1338 ש"ח. הבנתי שבכול עסקה צריך לשלם גם עמלה . אז מה זה אומר לגבי הרכישת מוצר שאני רוצה לקנות? העסקה הזאת תבוטל מצד הויזה בגלל שלא נשאר כסף בכרטיס בשביל לגבות עמלה? תודה

22. Started by eliom,

יש איזה מוצר שאני רוצה לקנות מאיביי.ובדף המוצר רשום make offer וגם buy it now האם אני יכול לקנות בקנייה מיידית ללא קשר ל make offer?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. שלום. עשיתי טעות והזמנתי 2 פליזים והמוכר שלח לי אותם בחבילה אחת המחיר הכללי (2 פליזים ומשלוח) 500 שקל. המוכר רשם את המחיר על החבילה בלירה שטרלינג במשלוח רגיל עכשיו מה הסיכוי שהחבילה שלי תיתפס. או שברגע שרשום עליה מחיר אז אוטומטית היא נלקחת ואני צריך להוסיף מע"מ. ושאלה אחרונה כמה זמן לוקח כל התהליך הזה כיוון שאני טס בנובמבר.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  24. Started by FastJack,

בזמן האחרון אני מתעניין לגבי המוצר הבא: ARCTIC Accelero Hybrid II-120 ראיתי אותו ב3 מקומות שונים: 1. amazon 2. arctic website 3. KSP הדבר שמוזר לי הוא שKSP נותנים חודש אחד אחריות (נראה לי שאפילו זה לא חוקי, החוק מחייב לפחות שנה אחת), arctic נותנים 2 שנים אחריות, וAmazon נותנים 6 שנים אחריות! איך זה יכול להיות שיש הפרש קיצוני כלכך בין משך האחריות בחנויות הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. שלום לכולם, בדקתי מחיר של מוצר בזאפ ורכשתי במקום הכי זול. לחנות אין ביקורות בזאפ כלל. לאחר שעבר יותר משבוע (אבל כולל סופ"ש וחג) וההזמנה עדיין בסטטוס של "הזמנה חדשה" אז רציתי להתקשר לשאול מה קורה אבל המספר טלפון היחיד שמופיע באתר הוא מספר 1-900. נראה לי חשוד אז חיפשתי בגוגל ואם הבנתי נכון זה מספר פרמיום בתשלום. מישהו יכול להגיד לי אם זה אומר שאני אחוייב בתשלום על השיחה מסלולרי במסלול שיחות ללא הגבלה? תודה.

דיונים חדשים בפורומים