צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,306 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לפני 3 שנים בניתי מפרט מחשב מתוך המחשבים המומלצים כאן באתר. לקחתי i5 3470 6MB L3 + asus P8H61-M ועוד כמובן רכיבים נוספים. אבקר ואשבח אותם (ויש כאלו שאין לי מה להגיד). בטח כל הרכיבים כבר לא רלוונטים אבל סוג של פרספקטיבה לתהליכים בפרום ולעזרה, חשוב לציין שאני לא גיימר או עורך פוטושופ... אין תקלה בלוח האם של gigabyte ga-H77 לעומת זאת הכונן של LG GH24NS DVD*24 התקלקל תוך חודש. (לא היה לי שימוש בו כל כך ולא היה לי זמן לטפל בזה). קניתי אחרי שנתיים אחד חיצוני. אני גר במושב שסובל מנפילות מתח אחת לחודש לפחות. משהו נוראי, זאת הפקרות שלא קניתי אל פסק או משהו כזה. בכל אופן הספק של corsair VS450 450W ספג הכל וחי בשלום עד עצם היום הזה (3 שנים).…
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
- 1 follower
-
-
איפה ניתן לקנות בארץ מתאם Molex to 8 pin לכרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את המוצר Apple Airpods ואשמח לקבל ממכם עצות היכן הכי משתלם. שמעתי על האתר P1000 שהמחירים שם יחסית זולים, יש הצעה טובה יותר? והאם ניתן להכניס שם 2 קופונים בעת קנייה אחת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
ערב טוב, אשמח לקבל המלצה למצלמה לרכב. ממה שבדקתי יש מצלמות בטווח די גדול של מחירים מבערך 30 עד 300 דולר. מה ההבדלים בין המצלמות בין קצה אחד של הטווח לקצה השני? ממה שהבנתי מהבדיקה והחקירה שעשיתי: מצלמה שנשענת על קבל עדיפה על מצלמה עם סוללה (מבחינת העמידות לחום של השמש). הרזולוציה לא בהכרח מעידה על איכות הצילום - ראיתי יתרונות למצלמה ב 1440P על פי 1920. - ברמה של יכולת לקלוט לוחיות רישוי. תכונת POLARIZED תורמת לאיכות הצילום ואבחנה בפרטים. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר חנות שמוכרת את המתאם שמכניס הארד דיסק פנימי sata לתוך הצורב של המחשב הנייד במחיר זול חנות שמצאתי מוכרת ב 100 שקל שזה קצת מוגזם
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לביקורות על החנות, משלוח, שירות - במידה ומישהו נדרש לממש אחריות על קנייה כלשהי. מבחינת מחירים הם אטרקטביים כולם מקובעים על KSP אבל אני אשיתי בחיים שלי לא קניתי מהם והייתי מרוצה מאוד מחניות אחרות שרכשתי מהם מוצרים, אני תמיד מחפש מי שינתן לי המחיר הזול ביותר לאותה אמינות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
הסוף לריבים על השימוש בסטרימינג? מעתה תוכלו לרכוש מינוי Spotify Premium לזוג או למשפחה עם עד שישה משתמשים שונים במקביל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
http://technation.themarker.com/communication/1.1830134 יש לי מזל שאני מאוד מקפיד שהנציג מכירות יכתוב את כל ההבטחות שלו בכתב על גבי החוזה. במקרה שלי הוא כתב שאני צריך לקבל את חבילת הסרטים HD ללא עלות, וללא תשלום על העברת דירה. במקרה הראשון כמובן לאחר חודשיים ניתקו לי את החבילה ורק לאחר איום בתביעה (בגיבוי החוזה) החזירו לי. לגבי העברת הדירה, אני לא מתכוון לשלם שקל. אם יחייבו אותי אני פשוט אתבע אותם (עוד פעם, בגיבוי החוזה)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי היום מחשב ואני רוצה לקבל הערכת מחיר נכון להיום פחות או יותר ליד2.. כל כמה שנים שדרגתי אותו אבל בעקרון זה מחשב משנת 2012-13 אני מניח.. i3 2100 8GB RAM HD 7970 DUAL X Seasonic S12II 520W Pegatron IPMSB-H61 Antec GX330 Window Samsung SSD 850 EVO 500GB (אגב, לדעתכם כדאי שיעבור למחשב חדש שאני אתכנן לקנות בעתיד או שלמכור אותו וזהו?) אשמח להצעה כוללת פחות או יותר.. בנוגע לאחריות אני לא חושב שיש אחריות למשהו מפה..
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
תתעלמו מזה שאין עכשיו שילוח לישראל אך אני מאמין שבקרוב יהיה ואני חושב לקנות משם קירור למעבד השאלה על מה צריך להיזהר מפני המתח השונה שם? אני יודע שהספק הוא זה שמקבל את המתח חשמל אבל מה לגבי שאר החלקים? האם אפשר לקנות חלקי מחשב כמו כרטיסי מסך, זכרונות, מעבדים, וקירור ללא כל חשש?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שתי חבילות שקניתי באמזון הגיעו לחברת המשלוח USHOPS בארצות הברית. ביקשתי איחוד חבילות: בוצע, שילמתי, נישלח אלי. קיבלתי פתחתי את החבילה(המאוחדת) וחבילה אחת חסרה. צילמתי את מה שקיבלתי פניתיׁ(במייל וגם ב WhatsApp) ל USHOPS ענה לי נועם, שמע בדק וחזר אלי ואמר שלא מוצאים את החבילה, אבדה. שאל אם אני רוצה זיכוי או שיקנה עבורי את המוצרים שאבדו(85 $) בחרתי שיקנה וישלח לי. לבקשתו שלחתי את הקישור למוצרים. נעם כתב לי: שלחתי את הקישור למחלקת הרכש, אעדכן אותך. בשלב זה הקשר נותק, חיכיתי שבועיים שום עדכון. אין קשר טלפוני עם נציג שרות, לא עונים למייל, פניה ב WhatsApp מפנה אותי לרובוט. לאחר כמעט חודש עשיתי עוד ניסיון, שלחתי מייל והתרעת…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה ראיתי באתר של גולן טלקום שהם מציעים חבילת הכל כלול לשנה ב59 ש"ח ועל כל קו נוסף עוד 10 ש"ח. יש פה איזשהו קאץ'? הכוונה היא האם הקווים הנוספים הם עם סימים נפרדים? מבחינת הנפח גלישה כל הקווים משתמשים באותו נפח? אם מישהו מבין בזה אני אשמח לשמוע מה זה אומר ה"קו נוסף" הזה...
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש אתר שמספק סרטי תלת מימד להורדה בתשלום כמובן. מצאתי שב - אמזון מוכרים חבילה שלמה כולל דיסקים ועותק דיגיטלי. אני מחפש אתר בתשלום שמספק עותק דיגיטלי בלבד. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הטענתי ויזה נטען דולר בסכום של 1340 ש"ח. יש מוצר שאני רוצה לקנות באמזון גרמניה, שמחירו הסופי כולל הכול 1338 ש"ח. הבנתי שבכול עסקה צריך לשלם גם עמלה . אז מה זה אומר לגבי הרכישת מוצר שאני רוצה לקנות? העסקה הזאת תבוטל מצד הויזה בגלל שלא נשאר כסף בכרטיס בשביל לגבות עמלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4198966,00.html רק עכשיו ראיתי את הכתבה הזאת. למרות שכתוב שהחוק נכנס באפריל, לא היה איזה "הייפ" תקשורתי סביב זה וזה קצת קבור אפשר להגיד. האם החוק הזה באמת קיים ועבר? איך זה עובד? אני בתשתית של בזק (משלם על 5mb), טלפון של נטוויזיון, ומשלם בנוסף על קו קל לבזק 25 שקלים. האם אני יכול להתקשר עכשיו לבזק ולהגיד להם שינתקו אותי מהקו הקל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן שהפעלתי את המייבש, מגבת קטנטונת נתקעה בתוף. תלשתי את המגבת בעוצמה ועכשיו המייבש לא מסתובב. כשאני מסובב את התוף עם היד הוא מסתובב, אבל לא כשאני מפעיל אותו. המייבש בן 10 שנים של "ווירפול". כדאי לקנות חדש או לתקן? אם כדאי חדש, אתם יכולים להמליץ לי על מייבש? אני צריך משהו פשוט.
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
שלום , צריך עצה בהקדם : מדובר במחשב נייד ואיי-פאד שנמצאים באותו בית , השימוש באינטרנט יהיה בסיסי , פייסבוק , קצת סרטונים , אתרי חדשות וכו'. השיקול העיקרי הוא הוזלה במחיר , אך ביחד עם זאת בגלל שמדובר בהורים הייתי מעדיף שהאינטרנט יהיה מחובר להם באופן קבוע ושלא יצטרכו לצורך דוגמה - לפתוח נקודת Wi Fi דרך הפלאפון כל פעם כדי להתחבר . האם 15 מגה באחת מהספקיות משנה הקטנות יותר בחבילת תשתית + ספק , תספיק להם מבחינת שימוש וגם , כמה הם יצטרכו להתעסק בתקלות ? האם יש לכם ניסיון עם חברות כאלו ואם כן לאן הייתם ממליצים לפנות ? ) התשתית הקיימת היא של בזק , הספק הנוכחי הוא בזק בין לאומי , אני מעוניין להתנתק מהם מכיוון שאין לנו צורך יותר בחבילה גדולה ובאיכות הגלישה הנוכחית ואני מחפש מש…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה: הזמנתי מהאתר של לנובו לפטופ בעלות של 949$. בצירוף מס מקומי זה יצא 1015$. תכננתי לשלוח את הלפטופ בעזרת Buy2USA לארץ, אבל היום שמתי לב שהם מחייבים בעוד 75$ על עמילות מכס (בגלל שהמוצר מעל 1000$). מעיון באתר רשות המיסים הצלחתי להבין שלא כל מוצר מעל 1000$ מתחייב בתשלום נוסף מעבר למע"מ, כשסוג אחד של המוצרים זה לפטופ. דיברתי עם נציגה של האתר והיא טוענת שלכל מוצר חייבים לשלם 75$ עמילות מכס. יש פה מישהו שבקיא בדיני מיסי הייבוא? אשמח שיאירו את עיני. תודה מראש! ******** עריכה ******** משיחה עם רואת חשבון הבנתי שאפשר לדרוש החזר גם על העמילות מכס. דווקא כדאי לדעת, ההחזר על המע"מ והעמילות חסכו לי כמעט 1000 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי,הכנסתי את הויזה הניטענת לחשבון הפייפל שלי אבל משום מה שבדקתי את החיובים דרך האינטרנט לא קיבלתי את הקוד שאני אמור לקבל. כשבדקתי את פרטיי העסקה,אכן ירדו לי 8 שקלים,אך אין שום פרטים,לא בית עסק ולא כלום ולא קוד,מה אני אמור לעשות? ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם למישהו/י יש כאן ניסיון מוצלח או לא מוצלח אם רכישה של אחד או יותר מהפרטים הבאים דרך חנויות כגון Amazon ו-Newegg? זכרונות, כרטיס מסך, מעבד, דיסק קשיח (מכני, SSD) אם הבנתי נכון, משלמים רק מע"מ, ואין מכס עד ל-75 דולר. האם יש עוד משהו? מה לגבי נושא האחריות? בארץ יצא לי כמה וכמה פעמים לקבל זיכרון, מעבד וגם דיסק קשיח שכשלו במהלך האחריות. אבל איך הפרוצדורה למוצרים שנרכשו מחו"ל? האם זה עוזר אם יש יבואן בארץ למוצר שאפשר להעזר בו? תודה רבה, דורון.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח אני מחפש מכשיר מסויים (למעשה אפשר להגדירו כמקלדת מיני/עכבר מיני) שאפשר לחבר בUSB למחשב באופן אלחוטי ושישמש אותי לשליטה אלחוטית במדיה פלייר - רק את הכפתורים הנחוצים כמו "הבא", "הקודם", "ווליום", "פאוז", "מיוט". שום דבר מעבר לזה. הדבר הכי קרוב שמצאתי זה השלט הזה: https://www.ebay.com/itm/2-4GHz-Wireless-Mini-Keyboard-Mouse-Multi-media-Remote-Control-for-PC/332457208481?hash=item4d67fe6aa1:g:fPAAAOSwPWxbKd4H:rk:33:pf:0&LH_BIN=1 או זה: https://www.amazon.com/Excelity®Wireless-Computer-Remote-Control-Controller/dp/B011IW9WB6 אבל הוא די גדול ומכיל המון כפתורים שאין לי כל צורך בהם. …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מתקן תליה למארז המחשב שמתחבר לשולחן העבודה, כך שלא יהיה מגע עם הרצפה. משהו בסגנון הזה: http://www.softec.co.il/product--7845.aspx - רק במחיר שפוי. מישהו מכיר? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה לרכוש טלוויזיה בבלאק פריידיי הקרוב. מה שאנחנו יודעים זה שאנו רוצים טלוויזית HD במחיר סביר - עד 5000 ש"ח, גודל עד 50". היכן ניתן למצוא טלוויזיות מומלצות בארץ? מצאתי המלצות בחו"ל אך בארץ מספרי הדגמים הם שונים. תודה
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-