צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
http://www.amazon.com/Samsung-256GB-2-5-Inch-Internal-MZ-7KE256BW/dp/B00LMXBOP4 הזמנתי אחד, ומתפתה אולי להזמין שני חח.. שני 256GB עולים פחות מ-512GB אחד.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול לקנות את הKinder Surprise? באייבי לפי מה שהבנתי לא מוכרים אוכל. אשמח לעזרה ויעוץ.
-
- 77 תגובות
- 14.8k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות טלפון מאמזון.. מילאתי כתובת והכל טוב ויפה, אבל מה קורה בגזרת המיסים והמשלוח ?. נרשם כי המכשיר עולה 360 יורו. עכשיו בעלויות משלוח משוערות ומיסים המחירים משתנים .. מצרף תמונה. מישהו יכול להסביר מה קורה שם למחיר ?. האם אלו הן העלויות הסופיות ?.
-
- 12 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
במיוחד בימים של דפלציה? אני מסתכל על המחיר של מסך P2314H ב-TMS ורואה שבשנה וחצי האחרונות הוא עלה ועלה. ב-3 ביוני 2014 הוא עלה 839 שקלים, עלה ל-870 בנובמבר אותה השנה, במרץ 2015 כבר עלה 955 שקלים ולאחר שנה וחודשיים שקע סופסוף חזרה ב-839 שקלים, שם התחיל את דרכו. ועכשיו קפץ שוב ל-895 שקלים. (ואפילו נטען שמדובר במבצע בעמוד הראשי) עלייה של כ-14% נומינלית בשנה. אני הייתי ממליץ להשקיע במסכים. [ATTACH=CONFIG]9327[/ATTACH]
-
- 33 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
שניהם מיובאים מחברת Evyap הטורקית. רק ש-Gibbs נמכר ב-Super Cofix ב-5 שקלים, בעוד שהג\'ל של קרמה עולה במינימום 12. (ומגיע גם ל-25 בחל מהסופרים. עדיין מעט יחסית למחירים של ג\'ילט, Edge וכו\') שימו לב לצורת הפתח הייחודית. http://www.evyap.com.tr/en/urunler/erkek/erkek_gibbs_01.asp
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, הייתי שמח לדעת אם פספסתי משהו בנושא. אני קורא לגבי ביטול עסקה רגילה ומכר ברחוק (קניה באינטרנט לדוגמא) לפי מה שקראתי, בטווח ה 14 יום בעסקה רגילה, ניתן לבטל את העסקה אך ורק במידה והמוצר לא נפתח, לא חובר לחשמל וכו'. לעומת זאת בסחר ברחוק, בטווח ה 14 יום, ניתן להחזיר את המוצר בכל מצב (חוץ מנזק פיזי שנגרם על ידי הקונה כמובן). גם אם הוא נפתח, גם אם הוא חובר לחשמל וכו'. אפילו אם הוא פשוט לא נראה לי, ניתן להחזיר אותו לחנות ולשלם דמי ביטול (5 אחוז או 100 שקל) האם באמת כך הדברים? אם כן, אני לא רואה סיבה לקנות את המוצרים בחנות ולא להזמין מהאינטרנט. לדוגמא, אם היום אני קונה מכשיר סלולארי תקול ורוצה להחליפו יתכן ובחנות יאמרו לי שאני צריך לפנות למעבדה, שם יאמרו לי שהתיקון יכול לקחת…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ראיתי שאפשר למלא טופס ולשלוח לעסק בשביל לקבל מוצר במחיר נמוך או חינם אפילו כמו אנטיוירוס זה. האם זה יעבוד לאנשים מחוץ לארה"ב?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
כרטיס מסך GeForce GTX 970 של חברת EVGA מדגם ה-Superclocked Gaming ACX 2.0 מוצע במחיר שאסור לפספס לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-מבצע-מלהיב-geforce-gtx-970-מתקדם-בפחות-מ-1400-שקלים/
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי, הזמנתי באמצעות השירות של BUY2USA "קונים בשבילך באמזון" 3 זוגות נעליים מכמה דגמים שונים. הבוקר הגיע הזוג הראשון, והוא שונה בצורה מהותית ממה שהזמנתי. הזמנתי את הנעל Caterpillar Movement Oxford בצבע Chocolate ובמידה US 11.5 M, אך קיבלתי נעל בצבע שחור במידה 10! הצבע נורא חשוב לי מכיוון "שננעלתי" עליו וזו הסיבה שהזמנתי את הנעל באמזון (לא היה את הצבע במקומות אחרים), והמידה עוד יותר, מכיוון שמידה 10 נורא לוחצת עלי. הנציגה בשירות הלקוחות אמרה שכל מה שניתן לעשות זה לשלוח את הנעליים חזרה לארה"ב על חשבוני, וכמובן שלא אקבל גם החזר על עלות השילוח של הנעליים לארץ. כל זה היה מקובל מבחינתי אם הייתי קונה מהם רק שירות שילוח, אך השתמשתי בשירות "קונים בשבילך", ובעצם כל העסקה התבצעה דרכם…
-
- 20 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הקהילה הקניה הקבוצתית של Call of Duty: Black Ops 2 יוצאת לדרך! איפה? החנות ארכדיה בדיזינגוף סנטר, תל אביב כמה? 259 ש"ח מה מקבלים? עותק פיזי של המשחק, הכולל את המפה NukeTown2025 ושבוע DOUBLE XP בשבוע הראשון של המשחק, חולצת Black Ops II 30 הנרשמים הראשונים יקבלו את החולצה! מתי מקבלים? יום שני הקרוב, 12 לנובמבר בשעה 22:00 תחל המכירה במקום (מי שרוצה משלוח אז דואר רשום מאובטח יעלה 10 ש"ח ודואר שליחים אקספרס יעלה 40 ש"ח) איך נרשמים? יצרנו טופס הרשמה מקוון לכל מי שרוצה להשתתף, נא מלאו אותו על מנת שנוכל להעביר לארקדיה טופס הרשמה שיהיה לנו בהצלחה! עדכון: הגענו ל 30 משתתפים (ויותר) מכאן ואילך, כל מי שיכנס לרשימה יהיה זכאי למשחק + בונוס המפה (…
-
- 77 תגובות
- 16.2k צפיות
-
-
בניתי מחשב לפי ההצעות המומלצות שלכם ... המחיר בKSP : 6154 שקלים. (כולל windows ). הדבר הזה יעבוד ?
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
צריך להזמין משהו וחשבתי לחפש אם יש איזה קופון להוזיל את העלות
-
- 6 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
חברים שלום, למי מכם שמזמין מוצרים דרך חברת השילוח USHOPS חשוב שתדעו שהשירות שלהם גרוע. - יותר נכון אין שירות קניתי נעליים וטעיתי במידה. ביקשתי להחזיר אותה ואכן קיבלתי אישור החזרה ללא עלות. הספק בחול נתן אישור מהיר להחזרה. חברת השילוח הודיע שהמוצר הגיע. וכמובן עלי לשלם עבורו. ביקשתי להחזיר את המוצר . התבקשתי לשלוח אישור החזרה ותוית דואר משולמת. הכול נשלח הם אף קיבלו את המייל. אך אז החלו תרוצים. "לא ניתן לפתוח את הקובץ במייל", ""לא קיבלנו את שאר המיילים ששלחת "( שלחתי שוב מיילים) , ואז שלחתי בפקס- והתשובה איכות הפקס אינה טובה. העתקתי את הקובץ והדבקתי אותו וגם זה לא עזר. בקיצור בשלב מסוי…
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שדרגתי את המהירות ונתבקשתי ללכת לקבל מבזק סטור ראוטר \ מודם ב"חיוב זיכוי" מלא. וידאתי שהזיכוי הוא אכן זיכוי מלא על סך 25 שקלים בחודש למשך שנתיים. כשניגשתי לבזק סטור בסניף ראשל"צ אחת המוכרות חיפשה את המנוי שלי, לקחה את הראוטר, שמה בשקית, הוציאה קבלה ובירכה אותי ביום טוב. כששאלתי אותה אם הזיכוי הוא אכן זיכוי מלא היא אמרה שלא ואני מקבל זיכוי של 15 שקלים בחודש. (תשלום של 10 שקלים בחודש למשך שנתיים = 240 ש"ח מהכיס שלי) כשציינתי בפניה שלי אמרו בטלפון שהזיכוי על הראוטר יהיה מלא המשפט הבא שיצא מהפה שלה היה "אוקיי בוא אני אשנה לך את הקבלה" שיטת מצליח טהורה. אני נגעלתי
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כמות של כ500לדים ונגדים וכמה מפסקים מEBAY העלות הכוללת של כולם לפי האתר היא 32$/110שקל כמה מכס/מע"מ אני צריך להוסיף לזה ? ומאיפה אני לוקח את החבילה ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל הספק שלי הוא בזק בינלאומי. איימתי להתנתק ולעבור להוט, אז הם נתנו לי חבילה של 100M ב-29 ש"ח במקום ב-50. שדרגתי את המהירות גם בתשתית שלי, בזק, והם אמרו לי 100M ב-129 ש"ח במקום ב-140. ראיתי באתר של בזק שזה באמת עולה 140 ש"ח בלינק הבא: http://www.bezeq.co.il/NGN/Pages/ngn-special-offers.aspx אבל בלינק הזה מופיע 129 ש"ח ל-100M: http://www.bezeq.co.il/NGN/Pages/Ngn-Fix.aspx מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Amazon נשמע טוב, לא? (במיוחד עם ירידות הדולר)
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
מבולבלים מאינספור המבצעים שמתקיפים אתכם במסגרת חגיגת המכירות והקניות של סוף השנה? אנחנו כאן כדי לנסות ולעשות לכם קצת סדר בדברים לכתבה: http://hwzone.co.il/black-friday-2014-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%93%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%90%d7%aa%d7%9d-%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8/
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום. לפני כשבועיים+ שלחתי חבילה לחבר בארה"ב (אטלנטה, ג'ורג'יה) בדואר רשום (מעטפה גדולה, עם שלושה מסמכים וטי-שירט קטן, משקל פחות מ-500 גרם). מאז התאריך 24 ביולי סטטוס החבילה תקועה "Processed Through Sort Facility" ב-"ISC NEW YORK NY" (מרכז המיון וההפצה שלהם בניו יורק). מנסיוני בעבר, יומיים שלושה מקסימום לאחר שהחבילה מגיעה לשם, היא כבר יוצאת ליעד, וכאן מדובר כבר בכמעט 13 ימים בהם אין עדכון. כשבועיים לפני כן שלחתי חבילה די דומה לידידה בניו ג'רזי ולשם החבילה הגיעה יומיים אחרי שהיא הגיעה למרכז המיון בניו יורק. צלצלתי ל USPS והם טוענים שעד שיסרקו את החבילה לתוך המערכת בסניף הדואר באנטלנטה, אין להם דרך לדעת איפה החבילה, ובמידה והיא לא מגיעה אני צריך ליצור קשר עם דואר ישראל שימצ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. ב18 לחודש הקודם רכשתי ממישהו כ3 חולצות של אברקומי מהאתר הנ'ל במחיר של 45$. הוא אמר לי לשלוח את הכסף ידני לחשבון הPP שלו כייון שioffer עושים בעיות עם מוצרים של AF ואסור לסחור בהם שמה,לא נשמע כ'כ חשוד כי בכל זאת קונים מאותו מוכר המון אנשים ויש עליו הרבה חוו'ד טובות. עבר כבר חודש ושום דבר לא מגיע,יש לי מספר הזמנה והכל אם זה משנה,מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 10 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
לאחר ששיאומי הראתה שבכל זאת היא רוצה להמשך עם סדרת הMI4# כהציגה את דגם הMI4S וזות כנראה בשל הצלחת הסדרה . כעת שיאומי מתכוונת להשיק חידוש לסדרת הXiaomi Redmi 3 כשהופצו תמונות של המכשיר אך לצערנו התמנות נמחקו וזה כנראה רק עניין של זמן עד שיופצו עוד תמונות של המכשיר : (בכתבה תמונת של הרדמי 3 הרגיל) לכתבה : http://articlesfromxda.azurewebsites...print-scanner/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גיליתי את זה רק עכשיו כשבאתי לפתוח את האריזה. מדובר במקלדת Roccat Sova שעלותה ₪545 באתר KSP. הזמנתי את המקלדת מהמחסן שלהם לסניף רחובות. אספתי את המקלדת לפני יומיים ורק עכשיו בסוף השבוע ניגשתי להוציא אותה מהאריזה. הקרטון היה עטוף בשקיות של KSP מה שהעלה חשדות, אבל ראיתי שמשלוחים דומים היו ללקוחות אחרים בסניף רחובות. כשהוצאתי את הקופסה מהשקיות, התברר לי שהמדבקות כבר נחתכו ובעצם כל אחד יכל לפתוח את האריזה ולארוז את המקלדת מחדש. כשפתחתי את הקופסה התברר לי שהשקית שעוטפת את המקלדת מקומטת. העלתי תמונות. אני פותח את הדיון הזה כי לא בא בחשבון שאני אגע במקלדת שיכול להיות והייתה בשימוש על ידי מישהו אחר כשבבירור קניתי אותה כחדשה. …
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפני כחודש וחצי רכשתי מחשב של דל מארה"ב עם אחריות בינלאומית. לאחר שימוש של כשלושה שבועות המחשב נתקע- והווינדוס לא עלה- ממספר בדיקות התגלה בעיה בהארד דיסק. פניתי לשירות לקוחות של דל שאמרו לי שעליי להעביר את האחריות לארץ-בוצע אחרי שבוע! לאחר מכן שלחתי את המחשב לחברת "יעל פתרונות" הנציגים של דל בארץ, שם נאמר לי בפירוש שהתיקון יבוצע תוך 7 ימי עסקים. במהלך השבוע וחצי האחרונים התקשרתי להתעדכן בתקלה ונאמר לי שיש תקלה בהארד דיסק וצריך להחליפו עברו כבר יותר משבעה ימי עסקים ועדיין המחשב לא מוכן, ויותר מזה כרגע התגלתה בעיה בלוח האם. חייב לציין שהשירות של יעל פתרונות שירות ברמה הכי נמוכה שיש- נציגים נוראיים שלא אכפת להם מהלקוח. בנוסף דברת…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דיברתי עם בעל עניין, בשביל הנחה של לפחות 20% צריך ביקוש של לפחות 50 חבר'ה. נראה אם ייצא לפועל, בכל מקרה רשמו כאן אם אתם מעוניינים. ואם אתם יודעים שמישהו מתכנן לקנות בקרוב מחשב הציעו לו להשתתף בקניה מחיר יעד - כמה שיותר לכיוון ה-900, מי יודע אם יהיו מספיק אנשים אולי אפילו פחות. [אני מודע לכך שבסקר קודם היה למכירה את ה7970HD ב-1750 ש"ח, אבל יש אנשים (כמוני ) עם עיקרון לא לשלם מעל 1000 שקל לכרטיס מסך (גם למעבד לא, אבל מזה רלוונטי?). כי בכל זאת עד כמה שזה היה משתלם (בא גם עם משחקים וזה) יש הבדל בין 900 ש"ח ל-1700 ...] http://www.tms.co.il/product/11436 - 7870HD http://www.tms.co.il/product/11861 - GTX660 עריכה: ראיתי שלא היה עדיין מספיק ביקוש ל-7870 וזה הלך דיי לאט.…
-
- 16 תגובות
- 7.8k צפיות
-