צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,312 דיונים בפורום זה
-
אני מארחת בחברה הנ"ל אתר שלי ועוד מספר אתרים של אחותי כולל הדומיינים שנרשמו דרכם גם. אחותי רצתה לבטל את חשבון האחסון של אחד מהאתרים. שלחתי להם מספר מיילים דרך האתר ולא קיבלתי תשובה. לאחר מכן דיברתי איתם בטלפון והם אמרו לי שאני צריכה לשלוח פקס עם כל הפרטים ואז הם יבטלו. מייד שלחתי פקס כמו שהם ביקשו. מאז עברו מספר שבועות ועדיין הם לא ביטלו כלום. היום ניסיתי שוב להשיג אותם מספר פעמים והם לא ענו, ענו לי רק שירות של חברה חיצונית שלוקחת הודעות. בגלל חוסר השירות והעובדה שאין עם מי לדבר ובעיקר בגלל העובדה שזה שוק חופשי ואי אפשר לכבול אותי, אני רוצה להעביר את האתרים שלי לחברת אחסון אחרת. נכנסתי לממשק באתר של Sweethome כדי לראות איך משנים nameservers ולחרדתי ראיתי שאין אפשרות לשנ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במסגרת הBlack-Friday יש מבצע על הkindle paperwhite ב100$. שלוש שאלות: א. כדאי להוסיף מטען קיר,כיסוי ומגן מסך (או אחד מהם)? ב. דרך איזו חברה לדעתכם כדאי לשלוח את הקינדל? היה לי ניסיון טוב עם mustop אבל המשלוח יצא קצת יקר. ג. יש תמיכה טובה בספרי PDF? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכר שלי נוסע לחו"ל עוד שבוע וביקשתי ממנו להביא לי SIII. רציתי לדעת כמה דברים: - האם אני צריך לשלם מכס אם הוא מביא את זה במזוודה שלו? - אם כן, כמה זה ייצא לי פחות או יותר אחרי מכס אם המחיר הוא 670$. - כמה טלפונים אני יכול להביא (אני מעוניין לקנות שניים בעיקרון) ללא מכס. - מאיזה חנות עדיף להזמין? אני כרגע נעול על amazon (האם יש חנויות שבהן אפשר לשלם בכמה תשלומים?) - האם אני עלול להתקל בבעיות כשהמכשיר יגיע לארץ כגון אין תמיכה בעברית וכ'ו. - האם זה משתלם להביא את המכשיר מחו"ל או שעדיף לקנות בארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בתוך הנמכת תקרה ע'י גבס מוסתרים גופי תאורה פלורצנטיים של פעם כדי לזרוק תאורת רקע על התקרה המקורית (ראו תמונה).יש שם גופים של 18 וואט וגם 36 וואט. אני מעוניין להחליפם לגופי לד פלורצנטי שיתנו אור בעוצמה של בין 25-40 וואט כל אחד. המידות שיש בתוך ההנמכה הם 2 מ' על 2.5 מ'.צריך WARM WHITE ולא לבן.לא חייב שהגופים יגיעו מקצה לקצה אבל שרובו של כל צד יהיה מכוסה בתאורה, כך שלא יהיו לי מקטעים של צל איפה שאין אור. אפשר לקבל המלצה איזה גופים לרכוש ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
למי שלא זוכר, לפני מספר שנים, כשאתרי המכרזים עדיין היו פופולריים, רבים התלוננו שחלק מהמכרזים למעשה מכורים מראש כי יש משתתפים פיקטיביים שדואגים להעלות את מחירי המוצרים. ב-2007 הוגשה תביעה ייצוגית נגד מספר אתרים שכאלו, ולצערי הרב היום דחה בית המשפט המחוזי את התביעה עקב העדר תשתית ראייתית מספקת: http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3519847,00.html הנחמה היחידה היא שרוב האתרים האלו קרסו מאז.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרכבה לוהטת שיצאה ממש לאחרונה מהמעבדה שלנו 🔥TMS🔥 ✅מעבד Intel Core i9 13900K / 1700 Tray ✅מארז Corsair iCUE 5000X RGB QL Edition TG Case White ✅לוח אם Gigabyte Z790 AERO G ✅זכרון Corsair DDR 5 32G (16Gx2) 5600 CL36 Vengeance RGB White ✅ספק כוח CoolerMaster 1250W MWE GOLD V2 (ATX3.0) Fully Modular ✅כרטיס מסך Gigabyte GeForce RTX 4090 (DLSS 3) GV-N4090AERO OC-24GD ✅כונן אסאסדי Samsung SSD 2.0TB 980 Pro NVMe M.2 🛡כולל אחריות רישמית על כל המוצרים 💸 עד 12 תשלומים ללא רבית ווטסאפ – 0547593245 טלפון - 1-700-508-506 איסוף עצמי מהסניפים – ללא עלות סניף בנתניה (צמוד לעירייה), הצורן 4 סניף בחולון, האורגים 21 סניף באילת, המלאכה 7 #הרכבה #אחריות #חנו…
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
יצרנית מכשירי ה-iPhone הצליחה לתפוס את המקום הראשון במכירות בסוף שנת 2017, אך המתחרה הקוריאנית שלה עדיין מובילה בהסתכלות שנתית, בשוק שחווה הצטמצמות קלה לראשונה בעידן המודרני לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אם רוכשים רמקולים או כל מוצר אחר מחנות כלשהי.. במידה והאריזה נפתחה אי אפשר להחזיר אותם לחנות או להזדכות עליהם? בשום מצב?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצאתי את הפורום המתאים לשאול שאלה עליו. מקווה לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.themarker.com/advertising/1.1802215 :bash:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Xbox one S דרך אמאזון אנגליה, השאלה היא האם מניסיון העבר יש הנחות על הקונסולה או הנחות על באנדלים של הקונסולה באמאזון אנגליה? תודה,
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קוראים לי יונתן ואני מתעתד לקנות מחשב חדש בחודש וחצי הקרובים(בערך ב6000 ש"ח, סכום לא מבוטל). אני קורא בפורומים שלכם כבר הרבה זמן והתרשמתי לטובה מרמת המקצועיות וההיענות. יש לי שאלה שאני מקווה מתאימה לפורום הספציפי הזה. אני רואה שרבים מהמפרטים המומלצים באתר נבנים בחנויות כמו RSM, TMS ומעט בKSP. בתור דרומי, היחיד שרלוונטי הוא KSP, שההתנסות שלי איתם היתה עד עכשיו סבירה מינוס, בלי צורך לפרט. השאלה היא האם יש חנות באיזור הדרום אשר מספקת מחירים נורמלים? אני עובד עם מעבדת מחשבים שמבחינת שירות היא מאד מאד מוצלחת, אבל המחירים שלה די בשמיים, יש מישהו שמכיר אחת שמשלבת שירות טוב עם מחירים תחרותיים? אני אשמח לתגובות מהדרומים שבינכם, אם יש כאלו תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי כמה זמן בדרך כלל מגיעים לפה מעבדים ולוחות אם חדשים ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מאיביי רמקולים שאני מאמין שהגיעו תקינים, וחיברתי אותם ישר לחשמל בלי לחשוב, והם נשרפו (נבדקו ע"י טכנאי). השאלה היא האם יש טעם לבדיקה נוספת (צילמתי תמונות של המגבר שנשרף) או אם בכלל יש מה למכור או טעם לקנות רק מגבר חדש. רציתי לשאול אם יש מומחים בדבר לדעתם תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,הכנסתי את הויזה הניטענת לחשבון הפייפל שלי אבל משום מה שבדקתי את החיובים דרך האינטרנט לא קיבלתי את הקוד שאני אמור לקבל. כשבדקתי את פרטיי העסקה,אכן ירדו לי 8 שקלים,אך אין שום פרטים,לא בית עסק ולא כלום ולא קוד,מה אני אמור לעשות? ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שלום הייתי מעוניין לקבל מפרט של מחשב גיימינג עד תקציב של 2,000 שקלים ללא פרטים נלווים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שנתיים רכשתי מחשב דרך startpc, לאחרונה הכרטיס מסך שבק חיים, אך לא ידעתי אם יש אחריות הרמתי טלפון לחנות קיבלתי מענה מהר ונאמר לי שלכרטיס יש אחריות וניתן לממשה על אף שאין ברשותי את חשבונית. מסרתי להם את הכרטיס, והם בתורם בדקו אותו ומסרו ליבואן תוך פחות משבועיים כבר חיכה לי כרטיס מסך חדש לחלוטין. הכרטיס היה מאותה סדרה, אך לא אותו דגם אבל סדרה זהה ובעל ביצועים זהים. שמסרתי את הכטיס לתיקון פחדתי שאני אקבל כרטיס פחות טוב, או שיטרטרו אותי ללכת לחפש יבואן וכדומה, עקב סיפורים על חנויות אחרות לשמחתי זה לא היה המקרה הכל טופל לשביעות רצוני המלאה. אני רוצה לציין לטובה את השירות המעולה, כידוע שירות נמדד בשעת הצורך ולא בשעת הקניית והם עמדו בציפיות כמו שצר…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני יודע שהיו דיונים קודמים בנושא זה אבל לא היו תשובות מספקות. אז אתאר את המצב כך. אני תושב ת"א. יש לי עדשת מצלמה ישנה שרכשתי בארץ ממשתמש אחר. כמובן שהיא נקנתה ללא קבלות מאדם פרטי. אני רוצה לשלוח אותה למעבדה בחו"ל לצורך כוונים ותיקון במידה ויהיה צורך. מה אני אמור לעשות בארץ כדי להמנע מתשלומי מכס ומיסים אחרים כשהעדשה תחזור לארץ. אני רוצה לציין שבעבר שלחתי מוצרים לתיקון בחו"ל אבל מילאתי טופס עם הפרטים של המוצר שמוכיחים שהוא משומש ויצא לתיקון אבל את זה עשיתי בדואר מיון בהדר יוסף שאינו קיים יותר (עבר למודיעין)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה לרכוש סוללה נטענת למחשב חברות השילוח לא יכולות להביא כי אסור לשלוח סוללות ליתיום שלא מחוברות למכשיר אני יודע שאי אפשר להביא במזוודה שנכנסת לבטן המטוס (ובגלל זה חברות השילוח לא מביאות) אבל האם מאשרים להעלות למטוס עם תיק העלייה? האם חבר יכול להביא לי אותה איתו בטיסה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יתכן והמבצע קיים רק לתקופת החגים או שקיים שם זמן מה, בכל מקרה החלטתי לעדכן את חבריי הפורום. אני כרגע קיבלתי מהם קופון ל 200 שקל ללא יותר מידי קאטצ'ים באתר (לא דיל יומי, לא IPAD וכו') לכן אם יש מוצר שחשבתם לקנות מהרשת ב 500 ש"ח ומעלה שווה לבדוק מה המחיר שם. תנאי המבצע - http://www.wallashops.co.il//mall_site_images/mimg/MailSys/FinelHtml/Pesah_Takanon/Pesah_Takanon_out.html אני עדיין מחפש מה לקנות עם ה 200 שקל אלה, נכון לעכשיו עוד לא מצאתי משהו מעניין
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ראיתי מלא פרסומים בנוגע לפריסה של הרשת החדשה בארצנו, שזה מאוד מבורך. עכשיו, האם חברות האינטרנט הולכות להשוות את המהירויות שנזכה לקבל במכשירים הניידים שלנו גם ברשת הקווית או שאין מה שהולך לעצור אותי מלבטל את האינטרנט בבית ולהשתמש בhotspot?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי לפני כחודשיים נעליים מאתר של יצרן סיני של MBT, במחיר של 100$. בהזמנה נכתב באופן דיפולטי מידה 35, פספסתי את השדה הזה, וביצעתי את ההזמנה. דקות לאחר מכן, קיבלתי מייל על ההזמנה, וראיתי שהשדה הזה לא נכון, ושלחתי להם מייל שמבקש לתקן את המידה. הם התעלמו מהמיילים שלי שוב ושוב, ולאחר בערך 5 מיילים קיבלתי לבסוף תשובה, ונאמר לי שהם תיקנו את המידה ל-38 לפי בקשתי. כמובן, חודש לאחר מכן, קיבלתי בכל זאת נעליים במידה 35, בכל זאת. פניתי אליהם, ולחברה שמספקת להם שירותי תשלומים, 95epay (חברה סינית, אני חושב). הם ביקשו בהתחלה הוכחה לכך שבאמת קיבלתי נעליים במידה 35, אז צילמתי אותן, ואז הם החלו לטעון שזו המידה שהזמנתי, ולמעשה אין לי שום סיבה לטענה. (למרות שהצגתי להם את המיילים בהם ה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס חדש, והמחיר דומה מאוד. שניהם קרובים לי לבית. איפה כדאי לקנות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבילת גלישה שלי 20 מגה מסתיימת בסוף החודש (בזק 70 ש"ח, סמייל 45 ש"ח), היום התקשרתי לבזק לבדוק חידוש חבילת הגלישה הם דרשו 109 ש"ח עבור אותה מהירות ולא הסכימו להשאיר את אותו מחיר. האם יש אלטרנטיבה זולה יותר ?. אשמח לתגובות...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-