עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. מכשיר חכם סיני חדש בשם Vernee Thor מתיימר לספק לכם מפרט ביניים איכותי, במחיר מינימלי בהחלט השוק שלנו עמוס בסמארטפונים סינים עם תגי מחיר שמרגישים לעיתים פשוט טובים מדי מכדי להיות אמיתיים, אך נראה כי מבצע השקה עדכני על מכשיר בשם Thor של חברת Vernee מצליח לערער פעם נוספת את כל מה שכבר ראינו עד היום. אם אתם מעוניינים בסמארטפון ביניים מודרני בעבור תג מחיר של 100 דולר בלבד, כעת זו ההזדמנות שלכם לפעול. ה-Thor המדובר מציע מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציית 720p עם חיפוי Gorilla Glass 3 ב-2.5 מימדים, שבב MT6753 מתומן ליבות Cortex A53 של Mediatek, נפח אחסון מובנה של 16GB עם אפשרות להרחבה באמצעות כרטיס microSD, זכרון RAM של 3GB, מערכת אנדרואיד מרשמלו טרייה היישר מהקו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מצאתי חנות עם מוצר שאני לא יודע למצוא בארץ - Fa Spicy Black. (מישהו יודע למצוא?) לצערי, למרות שהאתר באנגלית, הוא שולח רק בתוך נפאל. מישהו מכיר שירות תיווך משלוחים שעובד עם נפאל?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Boris_yo,

אני רואה ש-ZAP עורכים "מבצת אביב" באתר: http://www.zap.co.il/zapday.aspx זה גם היה בשנה שעברה אני זוכר אבל לא היה לי זמן לבדוק. מישהו חושב שיש משהו שווה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יתכן והמבצע קיים רק לתקופת החגים או שקיים שם זמן מה, בכל מקרה החלטתי לעדכן את חבריי הפורום. אני כרגע קיבלתי מהם קופון ל 200 שקל ללא יותר מידי קאטצ'ים באתר (לא דיל יומי, לא IPAD וכו') לכן אם יש מוצר שחשבתם לקנות מהרשת ב 500 ש"ח ומעלה שווה לבדוק מה המחיר שם. תנאי המבצע - http://www.wallashops.co.il//mall_site_images/mimg/MailSys/FinelHtml/Pesah_Takanon/Pesah_Takanon_out.html אני עדיין מחפש מה לקנות עם ה 200 שקל אלה, נכון לעכשיו עוד לא מצאתי משהו מעניין

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by eyenir,

במסגרת הBlack-Friday יש מבצע על הkindle paperwhite ב100$. שלוש שאלות: א. כדאי להוסיף מטען קיר,כיסוי ומגן מסך (או אחד מהם)? ב. דרך איזו חברה לדעתכם כדאי לשלוח את הקינדל? היה לי ניסיון טוב עם mustop אבל המשלוח יצא קצת יקר. ג. יש תמיכה טובה בספרי PDF? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by y_a_n_i_k,

אני רוצה לקנות Xbox one S דרך אמאזון אנגליה, השאלה היא האם מניסיון העבר יש הנחות על הקונסולה או הנחות על באנדלים של הקונסולה באמאזון אנגליה? תודה,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yanivnn,

מה זאת האפשרות הזאת ומה העיניין שלה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי חברים, ברשותי משרד פעיל עם 6 עמדות מחשב ברשת פנימית אותה הקמתי, כעת כל המשתמשים עובדים ומאחסנים מידע באופן קבוע ב WD MyCloud 4TB המחובר לרשת. בעקבות ה-BLACK FRIDAY התחלתי לחפש שרת NAS איכותי שיענה על צרכי המשרד באופן מלא. חשבתי על QNAP או SYNOLOGY בתצורת 4 מפרצים לכונני אחסון אך איני יודע להבדיל ביכולות ובמחיר ריאלי בעבור המוצר שדרוש לי. אשמח לעזרתכם במציאת דיל טוב על NAS בסטנדרטים שציינתי. תודה מראש, אביעד :-)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אופס, טעינו? בתערוכת CES 2016 האחרונה בלאס וגאס הציגה ASUS (בין היתר) מחשב נייד חדש מסדרת ה-VivoBook Flip שלה, מדגם TP301UA. מדובר בנייד דק וקל (עוד על כך מיד…) בעל מסך בגודל 13.3" המצוייד במיטב הטכנולוגיות – מעבד סקיילייק מתקדם בשילוב אפשרי של מעבד גרפי מבית NVIDIA, חיבורי USB 3.1 בעלי חיבור Type-C המאפשר חיבור הפיך של הכבל בשני הכיוונים, ובעיקר גולת הכותרת – מסך המסתובב ב-360 מעלות ומאפשר ללפטופ לשמש גם כטאבלט. אלא שאסוס התבלבלה, ובטעות פרסמה באתר הרישמי שלה כי משקל המחשב הינו 1.5 ק"ג, בעוד המשקל בפועל הוא למעשה 1.680 ק"ג. הטעות, שהגיעה בינתיים גם לאתרים של החנויות השונות המשווקות את המחשב, מהווה הטעיה של הלקוחות שרכשו את המחשב ועכשיו סוחבים על עצמם…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by SpEcToR,

מוצר יכול להאבד? או שפשוט בדואר ישראל לא תרחו לעדכן.. קניתי משהו ב150$ מהונק קונג.. בדואר שלהם כתוב Destination - Israel The item (RB*********HK) left Hong Kong for its destination on 7-Jun-2012 אבל בדואר ישראל נכון להיום אין את המספר הזה במסד נתונים. לאן הוא נעלם? אני מניח שיכול להיות הוא נתקע במכס, אבל בכל מקרה אמור להיות כתוב שזה נכנס לארץ לא?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. למי שלא זוכר, לפני מספר שנים, כשאתרי המכרזים עדיין היו פופולריים, רבים התלוננו שחלק מהמכרזים למעשה מכורים מראש כי יש משתתפים פיקטיביים שדואגים להעלות את מחירי המוצרים. ב-2007 הוגשה תביעה ייצוגית נגד מספר אתרים שכאלו, ולצערי הרב היום דחה בית המשפט המחוזי את התביעה עקב העדר תשתית ראייתית מספקת: http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3519847,00.html הנחמה היחידה היא שרוב האתרים האלו קרסו מאז.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אז ראיתי מלא פרסומים בנוגע לפריסה של הרשת החדשה בארצנו, שזה מאוד מבורך. עכשיו, האם חברות האינטרנט הולכות להשוות את המהירויות שנזכה לקבל במכשירים הניידים שלנו גם ברשת הקווית או שאין מה שהולך לעצור אותי מלבטל את האינטרנט בבית ולהשתמש בhotspot?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. נתקלתי היום באתר של החנות הזאת. והמחירים שיש שם נראים נמוכים עד כדי הונאה. (GTX 580 ב- 730 ש"ח ועוד כל מיני דברים הזויים). מישהו כבר קנה שם וחזר בחיים כדי לספר? לינק לאתר: http://fixmedia.biz/?page_id=13 עדכון: לאחר פעילות איסוף מודיעין, התגלה שהחנות אמיתית אבל האתר בבנייה ולכן המחירים ההזויים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אם רוכשים רמקולים או כל מוצר אחר מחנות כלשהי.. במידה והאריזה נפתחה אי אפשר להחזיר אותם לחנות או להזדכות עליהם? בשום מצב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by iSolt,

הבנתי שהממיר 4K מקליט של יס נקרא אולטרה והוא מגיע עם כונן קשיח של 1TB אני רוצה לשדרג אותו ל4TB/16TB (בהתאם לתמיכה ב2.5" או 3.5") האם הדבר אפשרי טכנית?

16. כונני SSD איכותיים מבית מיקרון בנפח של 500GB מוצעים בעבור כ-620 שקלים בלבד באמאזון, רק בשעות הקרובות לכתבה: http://hwzone.co.il/לחטוף-לפני-שזה-נגמר-כונני-ssd-מדגם-bx100-של-crucial-במ/

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by B.N.P,

או שזה רק אצלי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכם, אחלה דיל שמצאתי, אבל אי אפשר להזמין עם פייפל ישראלי מי שיצליח שיהנה. המוצר: Western Digital Elements SE 1TB USB3, 2.5 inch, ב- 60$!!, משלוחה עם buy2usa יוצא 80$ סה"כ. Western Digital Elements SE 1TBhttp://www.ebay.com/itm/290830213594?afepn=5335869999&campid=5335869999& PID=1225267 משום מה גם אי אפשר לשלוח הודעה למוכר על המוצר הנ"ל.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אפשר בבקשה לינק למוכר וסחורה מומלצים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by k534d,

טוב אז לפני חודש וקצת רכשתי טלפון חדש דרך אייבורי, המחיר היה מעט יותר יקר מחנויות אחרות אבל אני מאוד מרוצה מהשירות שקיבלתי מאייבורי עד כה ולכן החלטתי לרכוש מהם. שבוע לאחר רכישת המכשיר התגלתה בו בעיה, ניגשתי לסניף ממנו רכשתי התייחס אלי באותו אופן כמו ביום הרכישה בצורה מקצועית וסובלנית. בסניף ישנה מעבדה עם טכנאי לכן ניגשתי לטכנאי הוא בדק את המכשיר ראה שהבעיה אכן קיימת ולאחר מספר דקות הוא חזר עם קופסא חדשה, פתח אותה בנוכחתי והושיט לי מכשיר חדש. שירות פשוט מעולה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש עבור חברה שלי עיקר השימוש שלה בו יהיה לטובת לימודים אקדמאיים (אקסל וכד') , צפייה בסרטים וSims 4 אני מגיע מתחום הגיימינג ככה שאין לי יותר מדי מושג לגביי מחשבים ניידים. חשוב לי שיהיה מדובר בדגם אמין עם חיי סוללה סבירים ורצוי לא לחרוג מעל 3200 ש''ח במידת האפשר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אורח MidnightBlaze
    Started by אורח MidnightBlaze,

קניתי מאיביי רמקולים שאני מאמין שהגיעו תקינים, וחיברתי אותם ישר לחשמל בלי לחשוב, והם נשרפו (נבדקו ע"י טכנאי). השאלה היא האם יש טעם לבדיקה נוספת (צילמתי תמונות של המגבר שנשרף) או אם בכלל יש מה למכור או טעם לקנות רק מגבר חדש. רציתי לשאול אם יש מומחים בדבר לדעתם תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by matan333,

לפני כמה ימים הסתכלתי על החשבון של הוט וגיליתי שאני משלם 340 ש"ח כל חודש על 2 ממרי HD עם VOD כל ערוצי האקסטרה וחבילת ספורט 1 2. בנוסף לכך אני משלם 70 ש"ח כל חודש על תשתית אינטרנט ממש נמוכה (אני חושב 1-2 מ"ב, משהו כזה). מה שיוצא שאני משלם 410 ש"ל כל חודש להוט!!! בדקתי קצת באינטרנט על חבילות של הרבה אנשים ועכשיו אני מתכוון להתקשר להוט. אני רוצה לדרוש מהם דבר כזה: ממיר HD VOD ממיר MAGIC HD עם כל חבילות האקסטרה, חבילת ספורט 1 2 ואגו ותשתית אינטרנט 2.5 מ"ב. 250 ש"ח בחודש זה סכום נורמלי לדבר כזה(כולל תשתית אינטרנט). תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום וברכה, לפני יומיים באתי ל-KSP בגלל רמקול באוזן של הגאלקסי Y שמזייף (עושה רעשים ברקע). הבטיחו לי שהשבוע יתנו לי פלאפון חלופי אך לא ידוע מתי. האם יש זמן מקסימלי שהם מחוייבים לתת לי פלאפון חלופי מהרגע ששמתי את הפלאפון שלי אצלם לתיקון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים