עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. את דעתי על KSP רובכם מכירים, כמו גם את זה שנשבעתי לא לקנות שם יותר. אני עדיין עומד מאחורי ההחלטה הזו, אלא שלפני כמה חודשים התגלגל אלי איזה 280X יד שנייה, שלאחרונה התחיל לעשות בעיות (תקלת זכרון שגרמה לעיוותי תצוגה, פלוס מאוורר אחד שבקושי עבד), ומה לעשות - במקור הוא נקנה מKSP. מוכן לקרב, הלכתי לסניף הקרוב אלי לממש אחריות. קודם כל הטוב: כמעט כל הצוות באותה חנות התחלף מאז ביקורי האחרון שם, ובהתחשב בנסיוני עם הצוות הקודם זה בהכרח שיפור. מיד על ההתחלה, הסברתי שאינני הרוכש המקורי של הכרטיס, ואף שאין לי קבלה, וביקשתי מהם לבדוק במחשב לפי המספר הסידורי שהכרטיס אכן נקנה מהם. הבחור שדיברתי איתו נענה לכך בלי כל בעיה. כבר סימן מעודד, שכן לפחות בעבר התקנון שלהם כלל סעיף (לא חוקי בעליל) …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום אנשים, אני לא מת על הטלפון הסלולרי שברשותי, בלשון המעטה אני רוצה Galaxy S3 - הראייה שלי לא משהו, ומסך גדול כזה יהיה נחמד מאוד (וכמובן לא מזיק שזה משהו חדש, יפה וככל הנראה איכותי) אני בקבוצת רכישה, אבל עוד לא התחייבתי, ועכשיו כשהמחיר פורסם, התאכזבתי... איך הולכת ירידת המחירים בישראל? אני דיי בטוח שלא אוכל להשיג s3 ב-3 אלף בארץ בעוד חודש, אבל בכל זאת שווה לשאול. אגב, קראתי איפהשהו שיש סיבה לזה שאי-אפשר להקליט שיחות במכשירים מבוססי אנדרואיד. מישהו יודע למה? (בארץ, למשל, למיטב ידיעתי מותר לצד אחד להקליט צד שני בלי רשותו. אבל בכל זאת הבנתי שכל התוכנות שמקליטות קול במכשירי אנרואיד בעייתיות מאוד) תודה!

3. אם רוכשים רמקולים או כל מוצר אחר מחנות כלשהי.. במידה והאריזה נפתחה אי אפשר להחזיר אותם לחנות או להזדכות עליהם? בשום מצב?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by davidt99,

מחפש חנות מחשבים מקצועית באזור ירושלים מלבד Ivory ו-KSP. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני רוצה עוד אופציות.

5. יצרנית מכשירי ה-iPhone הצליחה לתפוס את המקום הראשון במכירות בסוף שנת 2017, אך המתחרה הקוריאנית שלה עדיין מובילה בהסתכלות שנתית, בשוק שחווה הצטמצמות קלה לראשונה בעידן המודרני לכתבה

6. http://machbesa.co.il/index.php תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by sgsg,

אני מתכנן לקנות נייד חדש ואחרי שבפעם הקודמת נכוויתי, החלטתי ללמוד את קצת את עניין החזרת המוצר בעסקת מכר מרחוק. אחרי דקות ארוכות של קריאה באתר ובגוגל, אני חושב שדי הבנתי את הרעיון, אבל עדיין יש לי כמה שאלות. אני חושב שאם אני אתן דוגמה זה יענה לי על כל השאלות. נניח שקניתי מחשב חדש בעסקת מכר מרחוק (דרך האינטרנט, טלפון וכו'). אני מקבל את המחשב, מפעיל אותו ומגלה שרכיב כלשהו דפוק (מחייב את ההפעלה הראשונית), למשל רכיב פגום: מסך/כונן קשיח/מיקרופון... 1. האם אני יכול לדרוש לבטל את העסקה עקב פגם, במידה שעדיין לא עברו 14 ימים? כמובן שהוצאתי את המוצר מהאריזה וחיברתי אותו לחשמל. 2. מה קורה אם בתקנון שבאתר שהאינטרנט כתוב שאין להחזיר/ להחליף מוצרים (לא מסמך הגילוי שעל המוכר לשלוח)? התנא…

8. Started by orpaz121,

שלום לכולם. התעניינתי במעבדים מaliexpress. האם זה אמין? מהקישור הנ"ל: http://www.aliexpress.com/item/Intel-i7-3970x-formal-edition-package-boxed-i7-3960x/726185224.html מהמוכר: AST GLOBAL EXPRESS LIMITED - Small Orders Online Store, Hot Selling My Passport 1 TB,WD My Passport 1TB,atv and more on Aliexpress.com AST GLOBAL EXPRESS LIMITED יש להם אתר בגוגל. ודיברתי איתם על 5 מעבדי 3970x ב700$. תודה רבה עריכה/עידכון: הינה השיחה שלי איתם:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by save,

קניתי לפני שנה טאבלט לנובו f1050 לילד שמתעלל בו על בסיס יומי. הטאבלט עצמו לא ממש מומלץ כי כבר היה בתיקון איזה 3-4 פעמים בגלל בעיית טעינה. אבל מה שכן מפתיע זה השירות. אתם מכירים את סיפורי הזוועה על השירות בארץ? אז זהו,שפה בכל תקלה בא שליח ups אלי לוקח ומחזיר מתיקון. מתקשר לפני לתאם (ולא דופק בדלת ובורח) . בתיקון האחרון הטאבלט שוב לא נדלק . אז ב 15 ליוני פתחתי קריאת שירות. למחרת הגיע שליח ולקח את הטאבלט למעבדות CPM . זו חברה שנותנת שירותי מעבדה ללנובו. בדרך כלל המעבדה עצמה בכלל במצרים. אציין גם שכמו הרבה טלפונים הילד סדק את את המסך במספר מקומות אבל זה לא הפריע לשחק בו. כמובן שזה כתוב בזמן המסירה. בקיצור ב 22 ליוני אני מקבל אותו חזרה מהשליח. לא רק שתיקנו כב…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי 1. רכשתי סווי'ץ של נטגיר ,הגעתי לביתי ולא הצלחתי להתחבר באמצעותו,פניתי לסניף נתניה ,למעבדה, שם איש המעבדה סרב להחליף את המוצר והפנה אותי לנטגיר ,התעקשתי שהמוצר יוחלף והרמתי את קולי,איש המכירות ממנו רכשתי את המוצר ביקש שאפנה איליו,כן, אמר שבטעות נתן לי סוויץ יקר יותר והביא לי חדש. לי כלקוח לא מעניין יקר יותר ואו ,העיקר שיעבוד. 2. באותו סניף בנתניה לפני כ-3 חודשים רכשתי מחשב DELL ב-3740 ש"ח ,שמתי לב כי מופיע RJ 45 ולא צויין אם כרטיס הרשת תומך 1 גיגה. איש המכירות נכנס לאתר ייצרן ולאחר חיפושים נמצאה ההגדרה ממש כאילו מוסתר שהוא תומך 10/100 . לא רציתי לרכוש,הסברתי כי אני מתחבר לסיבים אופטיים לסלקום והמוכר שכנע אותי כי עם מתאם 1 גיגה בהשקעה של …

11. אלה הם מבצעי המשחקים הבולטים של הפלטפורמה הפופולרית לסוף השבוע הנוכחי כמו בכל סוף שבוע ממוצע, גם עכשיו מציעה לנו חנות ה-Steam מבצעים מגוונים על מאות כותרים שונים. הנה כמה מהם שכדאי לבחון ולשקול. הגירסה המחודשת למשחק ההרפתקאות המהולל Day of the Tentacle זמינה במחיר מוזל של 10.04 דולר, ובנוסף משחק ההרפתקאות והפזאלים הטרי The Witness, מבית היוצר של Braid, זמין במחיר של 34 דולר שמגלם הנחה קלה של 15 אחוזים מהעלות המלאה שלו. משחק הפעולה Mafia 2, שחזר ל-Steam לאחר כמה שנים של היעדרות, זמין לרכישה במחיר של 6 דולר עבור כל מי שמעוניינים להתרענן לקראת הגעתו של Mafia 3, משחק בניית הערים המצליח Cities: Skylines זמין עם תג מחיר של 10.2 דולר, משחק הפלטפורמה ה-Roguelike הנ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני לא בטוח אם זה המקום, זה גם חוות דעת לגבי האפשרויות השונות וגם דורש ידע תכני ולכן אני מתנצל מראש. אם יש צורך כמובן שהאחראי יכול להעביר את הדיון לפורום המתאים. מהם שירותי האחסון המומלצים לעסקים קטנים ברשת. מדובר על שימוש בקבצים גדולים (אדריכלות הדמיות ותמונות). יש לשמור על כ-4 טרה בענן, עם גישה סלקטיבית לנטונים. לכן חשוב לי : 1. שירות אמין ללא קריסות. 2. בטחון מידע וגיבוי ללא פשרה. 3. מהירות גישה לחומר בהורדה והעלאה. 4. אפשרות עבודה על החומר בענן?. 5. גישה מכל מקום בכל זמן. 6. גישה בניידים וסלולארי. 7. עלות (שלא יהיה יותר יקר מתחזוקת שרת בעסק וכמובן יותר בטוח. אולי אתם יכולים לחשוב על משהו שחסר. …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Kuroshiro,

פתאום כמעט ואין אותו באף חנות ובמקומו יש רק את הדגם הישן (750), מה הקטע שמוכרים לנו רכיבים ישנים במחיר של חדש? ולמה ה850 פתאום נעלם?

14. Started by pokimom,

היי, מישהו כאן מכיר אולי אתר שמוכר את הגלגל חכם תחת מבצעי בלק פרידיי? יש כל מיני סוגים אבל מה שאני מחפש נקרא BIKE + , זה מתחבר לטלפון ואפשר לשלוט עליו מרחוק, סוג של אופניים חשמליים לגיקים, יש פה ביקורת עליו ומצאתי גם חנות מקומית שמוכרת אותו אבל זה מעבר לתקציב שלי, בכל זאת בלק פרידיי אולי יש משהו במחיר טוב בקיצור אם מישהו נתקל במשהו ב48 שעות הקרובות, תעדכנו

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by c5123,

סיפור קצר אם שאלה בסוף לפני שנה אימא שלי נירשמה ל 012 כדי לקבל שיחות לח"ל ללא התחיבות או כל דבר אחר אחרי חצי שנה היא ראתה שיש חיובים של 79 שח מ 012 ניסתה במשך חודשים לברר על מה זה אבל השירות שלהם ממש לא עזר לפני חודש היא שלחה פקס לביטול החשבון אבל לא קיבלה אישור ואז היא בקשה שאני יעזור קיבלתי את החשבונית האחרונה ונדהמתי לגלות שהם פתחו לה 2 חשבותו לאינטרנט(2 users) והיא משלמת כבר שנה 34 שח על כל אחד 34X2 +11 על מעמ 79 שח אני יכל לחשוב על מצב שהיתה היי הבנה והם פתחו לה גם חשבון לאינטרנט אבל 2 חשבונות זה ממש לא הגיוני צריך לצין שלא השתמשנו אפילו פעם אחת בהם בגלל שעבר כל כך הרבה זמן הם אומרים שאין להם את ההקלטה ואין מה לעשות אפילו את החשבון של חודש שע…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by BorisAsh,

בזמן האחרון חוויתי על בשרי תופעה מעניינת, אם אפשר לנסח זאת כך. התקלקל לי המזגן העילי בסלון, ומאז אני מחפש בנרות אנשי מקצוע מיומנים. זאת משום שאנשי החברה (אלקטרה) טוענים (ובצדק) שטכנאי שלא מהחברה טיפל במזגן לפניהם ולכן אין הם לוקחים על עצמם לתקן אותו כעת. חודש ושני טכנאים מאז, אני מחפש המלצות לטכנאי, או חברה המטפלת מהימנה במזגנים באזור הצפון (עכו). אם יש למישהו המלצות, אשמח לשמוע!

17. שלום לכולם. אני צריך לעבור דירה בתחילת אוקטובר מחיפה למודיעין, והדירה שלי היא דירה סטודנטים קטנה. יש לי רק יחסית מעט ציוד: מזרן זוגי, ספה, 2 שולחנות, ספרייה, ארון נעליים וכ15 קופסאות של ציוד ושאר "ירקות"... הבעיה היא שהיום תחום העברת הדירות הוא די "פרוץ", כלומר כל אחד יכול להכריז על עצמו כמוביל. ושמעתי על הרבה אנשים שהזמינו הובלה ו"נכוו" מיחס לא טוב, הקפצה של המחיר ברגע האחרון, וכו. הייתי מעוניין לקבל המלצות וחוות דעת על מובילים שמצאו חן בעיניכם. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by SpEcToR,

מוצר יכול להאבד? או שפשוט בדואר ישראל לא תרחו לעדכן.. קניתי משהו ב150$ מהונק קונג.. בדואר שלהם כתוב Destination - Israel The item (RB*********HK) left Hong Kong for its destination on 7-Jun-2012 אבל בדואר ישראל נכון להיום אין את המספר הזה במסד נתונים. לאן הוא נעלם? אני מניח שיכול להיות הוא נתקע במכס, אבל בכל מקרה אמור להיות כתוב שזה נכנס לארץ לא?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אורח MidnightBlaze
    Started by אורח MidnightBlaze,

קניתי מאיביי רמקולים שאני מאמין שהגיעו תקינים, וחיברתי אותם ישר לחשמל בלי לחשוב, והם נשרפו (נבדקו ע"י טכנאי). השאלה היא האם יש טעם לבדיקה נוספת (צילמתי תמונות של המגבר שנשרף) או אם בכלל יש מה למכור או טעם לקנות רק מגבר חדש. רציתי לשאול אם יש מומחים בדבר לדעתם תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. לפני כחודש הזמנתי זכרון DDR2 ללפטופ מאיביי : http://www.ebay.com/itm/330684248901?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 עוד לפני שהזמנתי, ביקשתי מהמוכר (בהודעה) שישלח לי רק זכרון של חברות מוכרות (BRANDED MEMORY) והוא ביקש ממני לציין זאת ב NOTES בתהליך הרכישה. כעבור קצת יותר משבועיים הגיע הזכרון, בשקית אנטי סטטית פשוטה עם מדבקה שסוגרת אותה. ציפ'ים על הזכרון עם כיתוב דהוי לגמרי וכמובן, בלי שום אינדיקציה מי היצרן. אחרי שעה של בדיקה , הבנתי שמדובר בציפ'ים של מיקרון - אבל רק מהלוגו הדהוי עליהם. מתקין בלפטופ והוא לא עולה , עם הבהובים שבחיים לא ראיתי. מוציא והכל בסדר. מחליף בין המיקומים של המודולים ומנסה שוב - לא עוזר. מיד כתבתי למוכר ודרשתי להחליף בזכרון תקין…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by cb,

שלום,אני רוצה לקנות טלויזית hd חדשה לחדר שלי. גם לצפייה בממיר יס hd וגם כדי שאוכל לשחק בקונסולת הps3 שלי באיכות מירבית. אני מחפש טלוויזיה שתכלול את הדברים הבאים: 32 אינץ / 40 אינץ Full hd 100 hz עדיפות לטכנולוגיית LED וחיבור usb ושני חיבורי hdmi לפחות. אשמח על הסבר בקצרה אם יש הבדל משמעותי בין לד לאלסידי. תקציב 2500 שח. גר באיזור ירושלים,אשמח להמלצות על דגמים ובנוסף על חנויות שניתן להזמין מהן בעלות שירות אמין ומקצועי. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום, יש לי כסף שאני יכול להעביר לפייפאל מuTest. עכשיו אין לי פייפאל ויש לי כמה שאלות בנושא(מוזר שאין בסטיקי) האם חייב כרטיס בינלאומי בשביל להעביר כסף מפייפאל לחשבון בנק? אם לא, האם אפשר להשתמש בפייפאל בלי לקשר כרטיס אשראי? אם יש דרכים/שיטות אחרות שכדאי לדעת אשמח לשמוע. בברכה, עומר

23. שלום חברים, אורנג' חייבים לי זיכויים של 1300 שקל, אני ביטלתי את אמצעי התשלום כדאי שיפסיקו לחייב אותי יותר מידי, היום כשהתקשרתי אליהם אמרו לי שחייב אמצעי תשלום בשביל לקבל את הזיכוי, אני דיברתי עם מנהל ליפני כמה חודשים (אתם קולטים ש-4 חודשים גוררים אותי עם הזיכויים וכול פעם זה גודל) והוא אמר לי שיגיע צ'ק לדואר על סכום הזיכויי, היום הנציג אמר שאין אצלהם דבר כזה, אני כעובד לשעבר של פלאפון יודע שכן יש דבר כזה, מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by PriorTak,

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23680 חשבתי על הדגם הזה בתור מסך לחדר קטן יחסית. יש לצפות שבבלאק פריידיי המתקרב המחיר יוזל במעט. מישהו יודע משהו לגבי איכות התמונה שלו? האם כדאי לחפש (כמובן בתוספת משמעותית במחיר) דגם שבא עם HDR? איך באופן כללי המסכים של החברה הזו? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. שמעתי שיש כרטיס מסך חדש של Intel איזה לוח אם זה שייך ספויילר הכוונה שלי היא מה הצורך של לוח האם

דיונים חדשים בפורומים