צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
לאחר פניה לאמון הציבור, קיבלתי תשובה דומה משרות הלקוחות של k.s.p שהפנתה אותי ליבואן. אחרי שהעברתי תשובה זו לאמון הציבור, קיבלתי תשובה חדשה מ k.s.p המזמינה אותי להחליף את המכשיר במכשיר חדש בסניף לבחירתי. המכשיר הוחלף למכשיר תקין אציין לשבח את אמון הציבור על שירות מהיר ויעיל. מנהל הפורם, בבקשה נעל דיון זה. ערן
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים! אני מניח שזה לא הפורום המדוייק לנושא הזה ספציפית אבל שווה לנסות - כשעזרתי לסבתי לסדר את עליית הגג מצאתי שקית בה מספר גדול של שטרות עתיקים ממספר מדינות שונות (לפי מה שהצלחתי לפענח מדובר בשטרות מספרד בעיקר, אך גם מסין, קנדה, ארה"ב, מרוקו ועוד...) בכל מקרה, רציתי לשאול אם מישהו יודע לעמוד על טיבם, כמה הם שווים כיום? והאם אוכל למכור אותם עבורה באיביי או מקום אחר, רצוי בארץ. מצורפות תמונות, תודה רבה מראש http://i.imgur.com/SOXuIeE.jpg http://i.imgur.com/y06BWMR.jpg נאור
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב על מעקב במהלך ניתוב חבילה שלי אל מוקד שליחים וממנו. הנה צילומי מסך מצורפים של אירועי ניתוב של שתי חבילות. לא ברור מה קרה אחרי סטטוס: "יצא לחלוקה בידי שליח" כי אחרי זה רשום "בטיפול המוקד המוסר" בכללי זה אמור להיות מצב בו שליח מבצע נסיון מסירת חבילה כאשר בן אדם לא נמצא, משאיר פתק ועוזב ואז אני אמור ליצור קשר לקביעת מועד מסירה. אבל בשני מקראים זה לא קרה וחיכיתי עד שיצרו איתי קשר מיוזמתם. לא עדיף כבר ליצור קשר איתם בזמן הסטטוס "בטיפול המוקד המוסר" ולא לחכות?
-
- 1 תגובה
- 6.2k צפיות
-
-
שלום זהו סקר מקדים. כמה אנשים יהיו מעוניינים להצטרף לקבוצה ע"מ לקנות מאחת חנויות הגיימינג/רשתות בארץ - מכשיר XBOX ONE מייבוא רשמי. ברגע שנגיע כקבוצה של עשרות, ונבקש הצעה - אני מאמין שנקבל הנחה משמעותית. למי שלא מעודכן, בימים האחרונים מייקרוסופט ישראל הכריזה על התאריך הרשמי להשקת המוצר בייבוא רשמי ( 15.9.14 ) המוצר הוא כרגע בהזמנה מוקדמת וחנויות הגיימינג אוספות הזמנות עליו כרגע. המכשיר יושק בשני סוגי מארזים - החבילה הראשונה כוללת קונסולה המצוידת בכונן קשיח בנפח 500GB, כונן בלו-ריי וחיבור WiFi, שלט אלחוטי יחיד, כבל HDMI, אוזניות לשיחות קוליות, מנוי ל-14 ימים לשירות אקס-בוקס לייב גולד ושני משחקים בעותק דיגיטלי: פיפ"א 15 ו-Forza Motorsport 5. כל זה, במחיר מוערך של 2,299 שקלי…
-
- 1 תגובה
- 5.4k צפיות
-
-
רציתי לקנות טאבלט NEXUS 7 אז נכנסתי לGO MOBILE דרך זאפ שנתנו מחיר טוב וגם היה להם ביקורות טוב ואת תוו התקן של אמון הציבור. מלאתי את הפרטים שלי, טלפון, כתובת, שם, אימייל. שמתי לב שאין HTTPS כלומר התופס לא מאובטח. אמרתי נו מילא. שלחתי את התופס ואז ראיתי שגם התופס שמבקש פרטי כרטיס אשראי הוא לא מאובטח. אז פשוט יצאתי מהאתר. עכשיו קיבלתי טלפון מGO MOBILE שהם טוענים שהזמנתי מהם, ואז אמרתי להם שלא הזמנתי. אז הם אמרו שיש להם את הפרטים שלי. אמרתי שלא מילאתי את הכרטיס אשראי אז הם אמרו לי "בשביל זה אנחנו מתקשרים" אז אמרתי שאני כבר לא מעוניין. מה שאני לא מבין איך אתר כזה מקביל את תוו אמון הציבור וכל כך הרבה ביקורות טובות, גם בגלל האבטחה הירודה וגם בגלל החוצפה להתקשר אליי לבקש את הכרטי…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
נשלח אלי כבר מיוניטד קינדומס לדעתי, דרך UPS , אני מנסה להבין מה המס שאשלם , הבנתי שלמוצרי מחשב אין מכס אלא רק מע"מ , אשמח אם בעלי הנסיון יכלו לעזור , שווי המוצר 450$ שווי שילוח 130$ . אפשר גם לסווג את זה כמסך או צג מחשב , שכן אין לזה טיונר
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
תודה למי שעוזר.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מוצר מ Ebay אך עקב הקשיים שהדואר מבצע אינני יודע אם כדאי לרכוש עכשיו, והאם תהיה לזה השפעה על קבלת המוצר? אשמח לעצות
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מאמזון כרטיס טלוויזיה ולפי מה שקראתי כדאי לשלם דרך ויזה נטען ( מה גם שאין לי כרטיס אשראי ) אני קונה מאמזון קנדה ,כלומר המחיר בדולרים קנדיים האם כדאי לטעון את הויזה בשקלים או בדולרים ? כמה לטעון את הויזה ? מספיק לטעון את הויזה במחיר הסופי של המוצר או שצריך להוסיף עמלות וכל מיני "תוספות" ?
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
רכב ישן נהג אחד. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.health.gov.il/Subjects/Environmental_Health/food/Pages/Restaurants.aspx יש מה לעשות בנוגע למסעדות רשלניות ומקווה שכזו יוזמה באמת תביא לשינוי או תביא לסגירה של מסעדות שלא שמות קצוץ על בריאות הסועדים שלה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לרגל ה-Black Friday המתקרב, אני מעוניין לקנות שלושה מחשבי גיימינג מלאים או לפחות את החלקים היקרים מחו"ל (מעבדים, כרטיסים גרפיים, SSD). מישהי שאני מכיר טסה לישראל בדצמבר הקרוב ויכולה להביא את הדברים במזוודה כך שזה אמור לצאת ממש זול כי אני חוסך את עלות המשלוח. רציתי לשאול כמה שאלות: האם מישהו מהקוראים ניסה פעם משהו כזה? הבנתי שאין מכס על חלקי מחשב ורק מע"מ, זה נכון? האם ישנה איזושהי תקרה שכאשר עוברים אותה צריך לשלם גם מכס? מהו שיעור המע"מ על חלקי מחשב? מהי הפרוצדורה החוקית להצהרה על ייבוא מוצרים החייבים במע"מ בשדה התעופה? איזה הגבלות \ תוספת מחיר יש בדר"כ מבחינת נפח \ משקל? האם זה תלוי בחברת התעופה? לאיזה עוד הוצאות ומכשולים אפשריים כדאי לשים לב?
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בא נניח שיש מישהוא שאתם מדברים איתו בסקייפ באירופה ואתם סומכים עליו שאם תזמינו אליו מוצר אז הוא ישלח את זה אליכם. מה הפרוצדורה להזמין מוצר למישהוא באירופה ושהוא ישלח את זה אליכם בישראל? למשל אמזון באירופה לא תמיד עושים משלוחים לישראל.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ברצוני להתקין בבית מערכת אוסמוזה הפוכה בזמן הקרוב, מה "מחקר" הקטן שעשיתי כרגע אני בכיוון לקנות מערכת של Pentek בעלת 5-6 שלבים. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם מערכת אוסמוזה הפוכה ? האם יש המלצות על מערכת ספציפית או חנות ספציפית ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש עכשיו את samsung pro 850 256 gb http://www.amazon.com/gp/product/B00LF10KNA/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER האם כדאי להזמין דרך אמזון או לשלוח דרך SHIPITO? באמזון יוצא כולל הכל 193$ 149.99$ מוצר 14.90 shipping and handling 28$ import fees deposit עריכה: אפשר לסגור עזרו לי בדיון קניה מחול בבלק פרידי קניתי מאמזון.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה: הזמנתי מהאתר של לנובו לפטופ בעלות של 949$. בצירוף מס מקומי זה יצא 1015$. תכננתי לשלוח את הלפטופ בעזרת Buy2USA לארץ, אבל היום שמתי לב שהם מחייבים בעוד 75$ על עמילות מכס (בגלל שהמוצר מעל 1000$). מעיון באתר רשות המיסים הצלחתי להבין שלא כל מוצר מעל 1000$ מתחייב בתשלום נוסף מעבר למע"מ, כשסוג אחד של המוצרים זה לפטופ. דיברתי עם נציגה של האתר והיא טוענת שלכל מוצר חייבים לשלם 75$ עמילות מכס. יש פה מישהו שבקיא בדיני מיסי הייבוא? אשמח שיאירו את עיני. תודה מראש! ******** עריכה ******** משיחה עם רואת חשבון הבנתי שאפשר לדרוש החזר גם על העמילות מכס. דווקא כדאי לדעת, ההחזר על המע"מ והעמילות חסכו לי כמעט 1000 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה: בפבואר 2014 עברתי למשרד ששם התחברתי לטריפל של הוט וכעבור שלושה חודשים היתנתקתי מהם בעזרת האתר של ניתוק הם היתקשרו לתאם לקחת ציוד ואחרי בערך חודש ניראה לי הם באו לקחת את הציוד אבל היה חסר הארדדיסק בממיר והטכנאי רשם את זה בטופס ואמר שאני יצטרך לשלם קנס או למצוא איפה ההארדיסק הזה אמרתי לו בסדר וחתמתי ושיחררתי אותו כעבור שבוע בערך מצאתי הארדדיסק והלכתי לראשון למרכז הוט להחזיר אותו הפקיד בדק ואמר שהכול בסדר ושאין לי יותר שום חובות להוט ושהכול הוחזר ותקין לפני חודש קצת יותר היתקשרו אלי ממשרד עורכי דין ואמרו לי שיש לי חוב להוט של כמעט 600ש'ח על חוב שלא שילמתי להם אז אמרתי להם שיחכו ואני יתקשר להוט לבדוק מה הולך(ברור שהפקידה של המשרד עורכי דין הייתה עצבנית וממש …
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
מיכאל גולן, מנכ\"ל חברת גולן טלקום, הצהיר בראיון לאחרונה כי החברה מתכוונת להציע חבילת טריפל מהזולות בארץ, הכוללת שירותי אינטרנט, טלפון וטלויזיה כבר במהלך השנה הקרובה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%95%d7%9c%d7%9f-%d7%98%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%9e%d7%91%d7%98%d7%99%d7%97%d7%94-%d7%97%d7%91%d7%99%d7%9c%d7%aa-%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%a4%d7%9c-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%a8/
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
בתכנית לילה כלכלי לפני מס' שבועות/חודשים הופיע כתבה על אתר/אפליקציה אשר מאפשרת לייבא דברים מחו"ל ע"י אנשים שחוזרים לארץ. זו מעין פלטפורמה אשר מתווכחת בין רוכשים פוטנציאליים בארץ לבין מי שחוזר מחו"ל ויכול להביא עמו פריטים (לא מדובר על "תושבים חוזרים" דווקא). מי שרוצה להביא לארץ דבר כשלהו כותב כמה כסף הוא מוכן לשלם בעבור המשלוח של אותו המוצר (עם מי שחוזר לארץ) ואז דרך האתר נוצרת ההתקשרות. לא מוצא א האתר או האפליקציה הזו. מישהו שמע? תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היום הופתעתי לגלות שגם בבנקים מתנהגים כאחרון ספקיות האינטרנט ואם אתה סוגר איתם על תנאים מסויימים, הבנק יכול לשים תאריך יעד של שנה (למרות שהוא לא חייב להגיד לך את זה) ולהפסיק אותם. גם חברות הפנסיה ושות' כנ"ל. פשוט מעצבן שהיום לכל מי שאתה נותן את כספך אתה צריך לשים תזכורות מפה עד הודעה חדשה מתי בדיוק כל דבר נגמר. אני סתם רושם את זה פה כדי שאנשים לא יופתעו ויחשבו שאם אתה סוגר על תנאים בבנק אז יש לך את התנאים לעד.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לרכוש כרית חימום גדולה למיקרו, משהו בסגנון הזה: http://www.drugstore.co.il/p/9796/%D7%9B%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%97%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D-%D7%92%D7%93%D7%95%D7%9C%D7%94 מישהו מכיר מקום שמוכרים אותן בזול יותר? *אגב תראו את הכותרת המצחיקה שלהם - Small neck warmer והתרגום שלהם - "כרית חימום גדולה" תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
זה בטוח או לא?.. יש מצב שהוא יגיע שבור?.. ואם כן מה עושים?.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
http://www.amazon.com/Samsung-256GB-2-5-Inch-Internal-MZ-7KE256BW/dp/B00LMXBOP4 הזמנתי אחד, ומתפתה אולי להזמין שני חח.. שני 256GB עולים פחות מ-512GB אחד.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הOnePlusOne ולהביא אותו לארץ דרך שילוח של Shipito. ממה שאני זוכר ישנה בעיה לשלוח סוללות בUSPS. האם ההגבלה הזו תקפה רק לLI-ion או לכל סוללה שמכילה Lithium? הOnePlusOne מכיל סוללת LI-polymer.
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
היי, אני אוהב אור חזק ! חשבתי לקנות לסלון ולחדר שלי גוף תאורה לפלורוסנט של 4 כפול 54W T5. מבחינתי - אם יש במחיר סביר לקנות כל גוף של עשר T5 ביחד....כמה שיותר אור הרי זה משובח ! הבעיה...המחיר ! כידוע אנחנו חיים במדינה שהכל בה מאוד זול (ליתר דיוק יקר בטירוף !). מצאתי את זה לדוגמה - https://www.nurot.com/catalog/product.aspx?pid=570 שעולה 600 ש"ח אשמח לדעת אם יש למישהו הצעות נוספות...אני פתוח לגופי תאורה נוספים אם הם נותנים תאורה חזקה במחיר עממי יותר.
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-