צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,306 דיונים בפורום זה
-
ואני אוהב אותו אבל הרצועות שלו מיפלסטיק יש כאן בארץ חנויות שיכולים לתת לי רצועות כאלה לשעון מעור??? אני שואל כי זה מסין לא ניראלי שיש כזה באמיתי.... או מישו שיכול ליבנות כאלה בדיוק מעור......
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
אם אני והמשפחה שלי(6 נפשות סה"כ) נוסעים לחו"ל ,מותר לנו להחזיר מוצרים בשווי 1200 דולר? או שזה רק 200 דולר לכול אדם באמת...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לפני חצי שנה בערך הזמנתי מסך מאייבורי, וכבר כמה חודשים שהמסך עושה לי בעיות. - לפחות פעם ביום, המסך הופך לדבר דומה לזה (קישור) רק במקום הירוק, הצבע האדום הוא השולט והתצוגה חלקה ללא נקודיות. (מה שכן שמתי לב, זה נראה לי לא קשור למסך, כי כשאני מבצע SIGNOUT לווינדוס וחוזר, זה מסתדר באותה השניה) - מלבד זה, המסך הופך לי לנקודות לבנות מרצדות על כל המסך ואז למסך ירוק מלא וחוזר חלילה למשך כמה שניות (הכוונה לנקודות לבנות, כמו פעם שהייתם מתנתקים את הכבל טלוויזיה מהטלוויזיה? או שזה היה סורק ערוצים?) המסך מחובר על HDMI אבל גם על VGA זה היה אם אני לא טועה. הכבל HDMI חדש. היכן הבעיה? במסך? כרטיס מסך? ווינדוס? חומרה אחרת? בכל אופן, יש טעם לפנות לאחרי…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול הזמנתי חכת דייג מEBAY בעלות של 50 דולר והמשלוח חינם, והשאלה שלי היא האם יחייבו אותי במכס/מס או משהו כדומה ?
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
היי, מתלבט בין שעון אפל דגם 3 או 4 מהבדיקה שערכתי עולה כי בדגם 4 יש אפשרות לתצוגה כפולה של שעון מאזורים שונים בו זמנית אך אני לא בטוח האם זה תופס גם בדגם 3 וזה מאסט. מישהו יודע ? זה הטרד שמסביר איך עושים: https://discussions.apple.com/thread/7535242 הפכתי את האינטרנט ולא מצאתי פאקינג תמונה אחת על איך זה נראה בסוף .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
דבר ראשון, רציתי לשאול אם נראה לכם שהמקלדת והעכבר שמגיעים בחבילה הזאת איכותיים? יקלטו ממרחק של 5 מטר? ובוא נראה אם מישהו חושב שהוא יכול למצוא בזול או יותר אחלה יום!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני זוכר שפעם לא הייתה אפשרות לעשות קנייה באתר של KSP והיה אפשר רק להזמין לסניף קרוב בהשארת פרים אישיים. האם זה עדיין אפשר היום? בעמוד של הפריט שאני רוצה רשום "הרכישה בסניף בלבד" אבל לא אוכל לבוא בזמן של מבצע בפלאק פריידי. האם KSP עדיין נותים לשריין רכישה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שמעתי שהולך להיות בארץ נינטנדו סוויץ של יבואן רשמי ואני בלחץ לקנות אחד מישהו יודע איפה אפשר כבר לקנות עם האחריות של נינטנדו ישראל? ואם כן שלחו קישור בבקשה בתודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
בתוך הנמכת תקרה ע'י גבס מוסתרים גופי תאורה פלורצנטיים של פעם כדי לזרוק תאורת רקע על התקרה המקורית (ראו תמונה).יש שם גופים של 18 וואט וגם 36 וואט. אני מעוניין להחליפם לגופי לד פלורצנטי שיתנו אור בעוצמה של בין 25-40 וואט כל אחד. המידות שיש בתוך ההנמכה הם 2 מ' על 2.5 מ'.צריך WARM WHITE ולא לבן.לא חייב שהגופים יגיעו מקצה לקצה אבל שרובו של כל צד יהיה מכוסה בתאורה, כך שלא יהיו לי מקטעים של צל איפה שאין אור. אפשר לקבל המלצה איזה גופים לרכוש ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הנה הסיפור: רכשתי מחשב של HPבסוף אפריל 2013. מתחילה היו בעיות, המסך קופא ויש לכבות ולהפעיל מחדש. המון שיחות טלפון עם התמיכה. לבסוף אחרי בקשות רבות.בסוף דצמבר לקחו אותו למעבדה. החזירו אותו אחרי חמישה שבועות מבלי שתקנו את המפגע. מה דעתכם ? ביקשתי שיחליפו אותו, לא עונים לי. (יש לי צילומים וסרטיםעל המפגע) צבי
-
- 1 תגובה
- 11.3k צפיות
-
-
שלום רב. במרץ לפני כשלוש חודשים קניתי מחנות Gamestation סניף ראשון לציון קונסולה PS4 ומשחק Killzone. קודם כל - קראו את הביקורת שלי בZAP כדי להבין את כל הסיפור: http://www.zap.co.il/clientcard.aspx?siteid=1927 (ביקורת מתאריך 22.6.14 על שם ולדימיר) בקצרה: 1. המחיר שהופיע בZAP ובאתר שלהם היה מחיר שקרי. 2. מכרו לי KILLZONE בשפה זרה - איזור LATIN AMERICA לאחר שZAP קיבלו את התלונה שלי, הם שלחו אותה לחנות. נציג החנות מיהר ליצור איתי קשר. לא רק שהוא דיבר בזלזול כאילו אני אשם בכל הסיפור, אלא גם שיקר, והנה הציטוט מהמייל: "המשחק דגם אמריקאי מולטי ריג׳ין" לאחר שצילמתי עם הטלפון את עטיפת המשחק והבאתי לו קישור לאתר הרשמי שמוכיח שהמשחק שהם מכרו לי הוא מאיזור LATIN AMERICA, לא שמעתי…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
בעקבות שינויים שנעשו באתר של הוט אין אפשרות ללקוחות קיימים לראות את המבצעים המוצעים להם, ולכן הכנתי פה רשימה של כל המבצעים האלו לטובת משתמשי האתר: טריפל Platinum: טלוויזיה: חבילת הבסיס + כל חבילות התוכן + חבילה רוסית + חבילת ערוצי פרימיום + חבילת ספורט 1,2 ו- 1HD + חבילת ספורט 5 + שני ממירי HD (שדרוג לממיר מג'יק HD בתוספת של 10 ש"ח) תשתית אינטרנט: 100 מגה + רשת אלחוטית ללא תשלום קו טלפון: ללא הגבלה לכל היעדים כל זה ב- 453 ש"ח לחודש ללא הגבלת זמן (החברה רשאית לעדכן את המחירים מעת לעת). טריפל Top: טלוויזיה: חבילת הבסיס + כל חבילות התוכן + חבילה רוסית + חבילת פרימיום + שני ממירי HD (שדרוג לממיר מג'יק HDבתוספת של 10 ש"ח) תשתית אינטרנט: 100 מגה + רשת אלחוטית ללא תשלום …
-
- 1 תגובה
- 9k צפיות
-
-
קניתי מוצר באיביי uk ולא ב-.com. האם אני זכאי למערכת Buyer Protection וגם לפתוח קייס.במידה והמוצר לא הגיע. ולקבל את הכסף חזרה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מתעניין לגבי המוצר הבא: ARCTIC Accelero Hybrid II-120 ראיתי אותו ב3 מקומות שונים: 1. amazon 2. arctic website 3. KSP הדבר שמוזר לי הוא שKSP נותנים חודש אחד אחריות (נראה לי שאפילו זה לא חוקי, החוק מחייב לפחות שנה אחת), arctic נותנים 2 שנים אחריות, וAmazon נותנים 6 שנים אחריות! איך זה יכול להיות שיש הפרש קיצוני כלכך בין משך האחריות בחנויות הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום עקב ה11.11 והסייבר מאנדיי והעיכוב בהקמת המחשב בגלל הכרטיסים החדשים והמעבדים אשמח לעזרה בריכוז המבצעים והנחות משתלמות לדברים הבאים: מעבד - i7 8700k tray ראם(לבן בלבד)-שני סטיקים של 8 GB במהירות 3200-שתהיה חברה מוכרת קירור למעבד AIO- 360mm לבן(עם רדיאטור לבן ומאווררים כחולים)חשבתי על קפיטן 360EX של deepcool אבל זאת לא חברה מוכרת עמו NZXT או CORSAIR, אשמח להמלצה SSD-מעדיף אינטל או סמסונג- SATA לוח אם - Z390 מעדיף גוון לבן, חיבורי אודיו חובה USB 3.1 2 , USB C -שיתמוך עד 4 סלוטים לראם(64GB) עד 3200 חשבתי על Z390-P של ASUS עכבר ומיקלדת לבנים של חברה מוכרת(לא RAZER) מארז core p3 של TT-SNOW WALLCASE ספק כוח- משהו באיזור של …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לפני פחות מחצי שנה קניתי Gainward GTX 1070 מהחנות הגרמנית ComputerUniverse.de. לפני שבועיים הוא פשוט הפסיק לעבוד. המנורות והמאווררים בכלל לא נדלקים. שלחתי לחנות בקשה שאני רוצה להחזיר את הכרטיס והנה מה שהם שלחו לי בחזרה: בחיים לא שלחתי שום דבר דרך הדואר. איך אני ניגש לדואר עם הכרטיס מסך לפי ההוראות למעלה? למה אני צריך לדאוג? מאיפה אני משיג Parcel? איך אני דואג שיהיה stamp לאריזה? (הם כותבים שהם לא מקבלים משלוחים שהם unstamped) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנות \ יבואן שמוכר בארץ את האוזניות Logitech G533. (קישור) ואם לא, במידה ואני מזמין מAmazon ויש איזו תקלה, יש איזה יבואן רשמי בארץ שאפשר לממש אצלו את האחריות? 10x.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם בעתיד יהיה למשחקי מחשב גרפיקה יותר חזקה ומציאותית
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה קבועה באתר של אליאקספרס - מרוצה מאוד, אתמול כשחיפשתי מעיל מצאתי חנות עם מחירים מאוד זולים, איך אני יכולה לדעת אם הוא אמין? בכל המשובים לא ראיתי אפילו משוב אחד מקונה- לא חיובי ולא שלילי, כתבתי לו שאלה והוא לא ענה לי, תוך כדי שאני מתארת כאן את הסיטואציה, אני מבינה שהוא לא אמין, אך המחירים הזולים שלו מפתים אותי, למי אפשר לפנות שם באתר כדי שיתן לי מידע האם החנות הזאת אמינה? האם יש למישהו נסיון עם חנות לא אמינה שם? לי בנתיים לא קרה כזה דבר, אשמח לשמוע תגובות תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
זה בטוח או לא?.. יש מצב שהוא יגיע שבור?.. ואם כן מה עושים?.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
הבעיה הגדולה ביותר עם קניה מאמזון היא שפעמים רבות אין משלוח לישראל. הפוסט הבא מסביר איך להתקין תוסף לדפדפן שמאפשר למצוא בקלות כמעט כל מוצר עם משלוח לישראל. תוסף לאמזון למציאת משלוח לישראל
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
המחיר של ה6700K היה 357$ קבוע לאורך זמן ברוב החנויות, והשבוע זה ירד ל 320$ בכל הרשתות הגדולות מישהו יודע אם זה ישירות מאינטל ? ולמה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה, לאחר שיטוטים ברשת והתלבטויות בקניית מחשב חדש(שלי משנת 06 וגוסס מהתעללויות :-) ) שמתי לב שמחירי מעבדי AMD זהה בין שתי החנויות, מדוע? http://ksp.co.il/?select=.1027..2..42 http://www.ivory.co.il/amd_cpu.html מקריות או דרך לימנוע כאב ראש לחנויות? לא יצא לי להשוות מוצרים אחרים, התעניינתי במעבדי FX וגם גיליתי שבארץ פשוט גנבים- סתם מתמחרים את מעבדי הFX גבווה מהמחיר שלהם. לדוגמא: FX 8120 עולה כ159 דולר בחו"ל ומעבד אינטל I5-3450 עולה כ 189 דולר- תנחשו מה המחיר בארץ? כ1050 שקל לאינטל וכ1000 שקל לAMD! - מדוע?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! בזמן שאחרון אני מחפש מסך כי המסף שלי דורש שדרוג, לאחר חיפושים מצאתי את המסך 31.5" AOC C32G1 שנראה טוב לפי ביקורות, קראתי את הנתונים שלו ושמתי לב שאין לו תמיכה ב NVIDIA G SYNC. המחשב שלי כולל כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GTX 1060 6GB רציתי לדעת עד כמה ה G SYNC חשוב או שאוכל לרכוש את המסך בלי לחשוב על זה יותר מדי. המסך https://www.gpucheck.com/he-ils/monitor/31.5-aoc-c32g1/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם ניתן לשלם ב EBAY או ב NEWEGG ב2 כרטיסים. אחד הרגיל והשני נטען ובכך להשלים את סכום הקניה המלא? שאלתי בדואר והכרטיסים הנטענים מוגבלים בסכום רכישה של עד 6 אלף שקל במכה אחת למרות שניתן לטעון בהרבה יותר. עוד כדאי לדעת שבאשראי ישראכרט לוקחים עמלת המרה לדולרים של 2.3% לא משנה באיזה סכום קניתם כלומר קניתם ב 100$ לוקחים לכם 2.3$ קניתם ב $2500 ייקחו לכם 57.5$ לא לשכוח שהכרטיס עצמו עולה כסף להנפקה וגם יש עמלת על הטעינה. בנתיים אני מברר איזה עוד אופציות אפשריות. פייפל זה אופציה אחרונה כי זה אומר להטעין את החשבון לקראת סוף מועד החיוב ואז שוב בתחילתו. הבעיה שזה כסף שסתם יישכב שם עד שתגיע עסקה ראויה שזה גם יכול לקחת זמן לא מועט, בכל זאת אם כבר מוציאים סכום …
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-