עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. שלום לכולם. לאחרונה נתקלתי בדיון בפורום אחר שאני אשמח להציג אותו גם לאנשים כאן. הלקוח שהחליט לשתף את חברי הפורום במה שקרה לו עם רשת החניות Enjostick. בהמשך אחד מחברי הפורום שלח אי מיילים למנהלי הרשת, מנהל ועד עובד החליטו לשוחח עם חברי הפורום ותוכלו לראות את התוצאות : http://forums.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=1066696&Highlight=&page=0 תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  2. שלום רב ברצוני לעזוב את בזק בגלל המחיר הוצע לי מחיר של 30 שקלים כולל 1500 דקות לנייד ולנייח והתקנה חינם עד 4 שלוחות באחד הספקיות אינטרנט רציתי לשאול האם כדאי לעבור מבזק? האם איכות השיחות טובה בטכנולוגיה זאת ידוע לי שכשיש תקלה באינטרנט או בחשמל זה לא יפעל ובנוסף שאלה למבינים- אני משלם 5 דולר בחודש על שרותי VPN (משנה IP לאמריקאי)משום שאני משתמש בהמון שרותים מארה"ב האם עדיין אוכל להשתמש בו אם אעבור לטלפון מבוסס אינטרנט או שאין קשר? בתודה מראש לעונים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Nirurshon,

היי אני מתבלט לגבי מוכנה של עיצוב זקן. עד לא מזמן שירתה אותי במשך כ3-4 שנים מכונה של BABYLISS MEN : '>http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711370"]http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711370 לאחר שהראש נפל לי כמה וכמה פעמים ואין אפשרות להחזיר אותו חזרה, אני מעוניין לקנות אחד חדש. קיבלתי המלצות על המכונות האלו : Wahl 3010 '>http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=Wahl3010&Cat2Cat1ID=187&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he"]http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=Wahl3010&Cat2Cat1ID=187&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he Philips QT4022 '>http://www.pompa.co.il/pl_product~QT4022~187~0.htm"]http://www.pompa.co.il/pl_product~QT4022~187~0.htm Moser 1591 '>http://www.…

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  4. Started by TIMI121,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב של 4,500 ש"חואני את האמת מתלבט בין TMS ל- KSP, ויש לי חבר שעבד בחנות מחשבים ואמר לי שהיה לו ניסיון לא טוב עם השירות של CD-LOG, מחיפושים רבים שעשיתי בפורומים לא הצלחתי לקבל תשובות ברורות לגבי הקשר בין השניים, בחלק מהמקומות אומרים אנשים שיש קשר וחלק מהמקומות אומרים שאין קשר. האם למישהו יש באמת מושג מה הולך שם? אני הייתי שמח אם מישהו יכול להבהיר לי את העניין עם TMS. תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by yuvalm2,

מישהו משתמש ברובוט מנקה כלשהו? שמעתי הרבה על Roomba, וראיתי שיש המון חיקויים סיניים זולים יותר. מישהו משתמש במכשיר כזה, ויכול לכתוב המלצה?

• 26 תגובות
    • 5.8k צפיות
  6. Started by ronbadu,

שלום לכולם , אני נמצא כרגע בקורס MCITP במכללה מסוימת . לקראת המבחן הראשון שלנו ,642 ,אמרו לנו שדרך הלמידה ברובן ככולן של המכללות בארץ ,היא ללמוד את השאלות מהdumps בעל-פה ,וככה יוצא שבמבחן אתה לא באמת קורא את כל השאלה ומפעיל מחשבה ,אלא פשוט רואה שהשאלה מוכרת וככה גם התשובה מוכרת לך ,והם טוענים שככה זה בכל המכללות בארץ ועובד עם אחוזי הצלחה גבוהים . רציתי לבדוק עם אנשים שמכירים את הנושא האם זה נכון והגיוני ,והאם לא עדיף בכל זאת לעשות את השיטה השנייה . תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ychig,

שלום, רכשתי כרטיס מדגם HD 5850, מRSM, התגלו בו בעיות של פליקרים וקיטועים במצב duplicate ׁעל אחד המסכים(מסך TV). הדגמה של הבעיה על הטלויזיה: 5850 artifacts - YouTube ב25/05 הוחזר הכרטיס באריזתו המקורית, בליווי תיאור מדוייק של התקלה, כולל הצגת הסרטון הנ"ל בחנות,משם הוא נשלח ליבואן, והוחזר אלי לאחר 3 שבועות בטענה שהוא תקין, הכרטיס הוחזר באריזת קרטון, ללא האריזה המקורית אחרי הגעה עם הכרטיס לסניף ת"א פעם נוספת בנסיון להחליפו, טענו RSM שוב, שהכרטיס תקין והבעיה אצלי. אז בדקתי את הכרטיס על מחשב נוסף ממפרט שונה לגמרי, וגם על טלויזיה אחרת.. וגם על כבלים אחרים.. ונתגלתה אותה התקלה. ב24/6 הוא הוחזר לRSM , בסניף בדקו את הכרטיס ומצאו בעיה אחרת, והחליטו לשלוח לסניף הראשי בכפ"ס..…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכם.. אני רוצה לקנות את המארז הכחול המנומר ואת המארז השחור המנומר http://www.alibaba.com/product-gs/506535451/micro_atx_case_with_power_E2018.html איך עושים את זה? אפילו המחיר לא כתוב שם.. איפה המשלוח? איפה כתוב אם יש בכלל משלוח? אשמח אם תעזרו לי..

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. אני כבר לא מאמינה באף אחד במדינה הזו נראה שכולם פה נוכלים נבלים תעבי בצע שרוצים רק את הכסף ועדיף כמה שיותר להרוויח ממנו. יש איזו דרך לדעת אם הרכיבים ששמים לי במחשב החדש חדשים ולא מחודשים\משומשים ? כמו שאם הוא לא חדש הם הוציאו את המדבקה מהרכיב או משהו?

• 28 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. קניתי PS3 לפני כשמונה חודשים בEnjoystick סניף ראשון לציון. עוד מההתחלה שמתי לב שמשהו לא בסדר עם הקונסולה. כל שבוע בערך נתקע לי דיסק. דיסקים חדשים שקניתי מאותה החנות. ולפני יומיים הקונסולה התחילה לכבות את עצמה מספר שניות לאחר שמדליקים אותה. אני אספר לכם במפורט את תהליך הביקור שלי בחנות, ואשמח אם תרשמו לי אם החנות סיפקה לי שירות כפי שהם באמת היו צריכים לעזור לי או שמשהו פה קצת מסריח... לשיפוטכם: הגעתי לחנות אתמול, ואמרתי לבנאדם שזאת לא הפעם הראשונה שאני בא אליהם עם תקלה בקונסולה. הנה פרטי השיחה: 1. ציינתי בפני נציג החנות שכל שבוע נתקע לי משחק שנקנה יד ראשונה (לפעמים אפילו יומיים לאחר שהבאתי אותו מהחנות). הוא מצידו אומר לי להביא את הדיסקים שנתקעים. אני אמרתי שכל הדיסקים נתק…

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. לפני שלושה חודשים (ב-5 לאפריל - ynet) החליט משרד התקשורת לבטל את חיוב התשלום החודשי על קו קל לאנשים שאינם משתמשים בו, ומעוניינים בחיבור לאינטרנט בלבד. שמעתי על הכתבה, אבל הנחתי (בטעות), שהחיוב על הקו הוירטואלי הזה ירד באופן אוטומטי. מתברר שלא, והמשכתי לשלם 25 שקלים לחודש בשלושה החודשים האחרונים על קו קל שלא השתמשתי בו כלל. ביקשתי מבזק לבטל את הקו הקל, ולהחזיר לי את 75 השקלים ששילמתי ללא קבלת כל תמורה, והם סירבו לתת לי את ההחזר. האם דרישת ההחזר שלי לגיטימית? אם כן, לאן עליי לפנות? (משרד התקשורת? להציק לבזק עוד?)

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. אם קניתי מחשב ואחרי כמה חודשים רכיב מתקלקל ויש לי על המוצר 3 שנים אחריות והחנות פושטת את הרגל מה אני עושה במצב כזה?

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  13. Started by rotemlp,

היי חברים, אני מעוניין להתנייד לאחת מהחברות הללו ומתלבט איזו עדיפה. המחירים די דומים אז מה שמעניין אותי יותר זה: שירות, איכות קליטה, העברת מסרונים, מהירות גלישה וכדו'. אשמח אם תוכלו לייעץ/לשתף מניסיונכם.

• 21 תגובות
    • 6.8k צפיות
  14. אני ואחי קנינו מהם מחשב אמאלה !!! אני מקווה שיגיע יפה ארוז ושכל הרכיבים חדשים תקינים אמאאאאא

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. יש לי בחדר דוחה יתושים אלקטרוני (עם זמזם אולטרא סאונד), שקניתי אותו לפני כמה שנים, לאחר שהפסקתי להשתמש בכימיקלי שלי בשל הצורך לאוורר את החדר בזמן שהוא פועל. אולם בקיץ שעבר, נעקצתי מאוד למרות הדוחה האלקטרוני שלי, והעובדה שאני משתמש כאשר אני ישן במנורת שינה LED, שפולטת אור כתום שאיננו מושך חרקים. על כן, הינני רוצה לדעת איזה דוחה יתושים עושה את העבודה שלו יותר טוב: האלקטרוני או הכימיקלי.

• 12 תגובות
    • 20.5k צפיות
  16. Started by Weihenstephan,

שלום כולם.. אני מתכנן לקנות את המקבוק פרו (רטינה החדש) באחת משתי החנויות.. אני מעוניין גם בדגם היקר יותר (מעבד 2.6 ו512 SSD ) יש לציין שאני סטודנט, וב idigital התבשרתי שאני יכול לקבל הרחבת אחריות ל 3 שנים במקום שנה אחת. כשדיברתי עם אייסטור, נאמרו לי דברים ספק נכונים ספק לא, על זה שההרחבת אחריות זה למעשה פיקציה של איידיגיטל כי האחריות היא של איידיגיטל ולא בינלאומית של אפל, כמו כן הבדלי המחירים בין 2 החנויות על הדגם הזה הוא באיזור ה 700 שקל. למישהו יש חוות דעת על אייסטור? כשדיברתי עם הנציג שלהם (בעל מבטא צרפתי אם זה עוזר) נאמר לי שההבדלים במחיר נובעים מזה שהם (istore) מייבאים מארה"ב ואילו איידיגיטל מאירופה.. עד כמה העניין הזה נכון? באמת חשוב לי לקנות במקום כמה שיותר אמין.…

• 10 תגובות
    • 7.9k צפיות
  17. שלום, קניתי מסך dell 2412m. בחלק התחתון של המסך, המסגרת משוחררת מהמסך. הלכתי למעבדת שירות ביום שישי ולא יכלו להחליף כי הם צריכים אישור מדל והם סגורים ביום שישי (זה לאחר ששאלתי בטלפון מראש אם אפשר להגיע להחליף/לתקן ביום שישי). אני לא יכול להגיע ביום אחר ולא מוכן לטרטור שכזה אז החלטתי להחזיר את המסך בהתאם לחוק עסקת מכר מרחוק. לאחר שהבחור בשירות לקוחות בירר עם המנהלים שלו הוא סרב ואמר שלא ניתן להחזיר מוצר שנעשה בו שימוש גם אם יש בו פגם. למישהו יש רעיון איך אפשר לפתור את הבעיה בלי יותר מדי בזבוז זמן (אני חייל ואין לי יותר מדי זמן פנוי)?

• 16 תגובות
    • 6.9k צפיות
  18. כאשר התחילו להופיע מזגני האינוורטר בשוק, הופיעו באתרי האינטרנט של חברות המזגנים פרומואים שכותבים לגבי היתרונות של מזגני האינוורטר. היתרונות שהופיעו הם (לפי אתר אינוורטר ישראל - http://inverter-israel.com/Index.asp?CategoryID=176): 1. חיסכון של עד 30% בצריכת החשמל (במקורות נוספים אף היה כתוב עד 50%). 2. שמירה על טמפרטורת חדר יציבה. 3. פעולה שקטה יותר (האתר אינוורטר ישראל מתכוון לכל מערכת המזגן [מפוח פנימי, מפוח חיצוני ומדחס] ולא רק למדחס שביחידה החיצונית). 4. מיזוג מהר יותר של החדר. 5. שמירה על גריעת לחות קבועה (בקיץ). 6. ייבוש מופחת של האוויר בחימום (בחורף). 7. אמינות גבוהה במיוחד. לאחרונה דנתי עם מישהו שפעיל פה באתר לגבי אמינות דברי החברות, וכמעט כל היתרונות שהחברות מפרס…

• 54 תגובות
    • 34.6k צפיות
  19. קיבלתי הצעה ב-89 ש"ח לחודש + חודש ראשון חינם + התקנה חינם + הוטבוקס פתוח. בהתחשב במחירים בבזק, לדעתי, זה היה צריך לצאת לפחות חודשיים חינם. בינתיים אישרתי את החבילה, למרות שאמרתי להם שעוד חודש אני אדבר איתם שוב או אעבור לבזק. קיבלתם הצעה טובה יותר מהם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by VoLtrex,

שלום, קניתי מוצר מחברה מסויימת לאחר שהמוכר ענה לי שזה המוצר הכי מיתקדם שיש להם . כרגע גיליתי שקיים אצלהם מוצר הרבה יותר חדיש ובאותו מחיר . לצערי כבר עברו 14 יום והשתמשתי במוצר . האם אני יכול לעשות משהו בנידון? כגון להחזיר את המוצר ? או להחליף אותו במוצר אחר.. המוצר היינו טאבלט בשווי 1850 שח. אני כרגע חייל ואין לי כסף לבזבז וכך זה מאד עצוב שמשקרים לאנשים בפנים במיוחד לחיילים שכל שקל זה כסף.. בתודה דניאל. נ.ב. האם ב14 ימים זה כולל שבתות וחגים?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אני מתעניין ברכישת אוזניות מדגם AKG K450. בארץ המחיר שלהן מתקרב ל 450-500. באיביי 200 שקל. זה המוכר (TOP ) שמצאתי- לינק עד כמה הוא ניראה אמין? עד כמה אמין בכלל לרכוש אוזניות באיביי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי, האם החוק הזה נכנס/יכנס לתוקף בקרוב? אני רואה דיווחים סותרים באינטרנט

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. אהלן חבר טוב יהיה באילת בשבוע הבא, ואני רוצה שירכוש עבורי את ה-GALAXY S3 במזומן, כך אשלם עבורו מחיר קצת שפוי מתחת ל-3,000 ש"ח. (אלא אם כן יעלו את המחיר עד אז.) בכל מקרה, התכתבתי עם המכירות שלהם, וההתכתבות היתה מאוד לא רצינית. כלומר, שאלתי 4 שאלות, ענו רק על הראשונה ובמשפט קצר ותמציתי. שאלתי מה בנוגע לשלוש השאלות הנותרות, ענו רק על השנייה. שוב שאלתי, מדוע לא עונים פשוט לכל השאלות בפעם אחת (?!), אז עשו טובה וענו גם על השלישית. ממש כך. ויתרתי על הרביעית. ובכלל, המוניטין שלהם לא טוב, ואני לחלוטין לא מכבד את דרך הטיפול שלהם בלקוחות, לפחות על-פי קריאה בפורומים השונים. אז אני רק רוצה להתייעץ עמכם, האם הייתם קונים את המכשיר הנ"ל ב-KSP? הם ענו שהם מייבאים, והאחריות היא ש…

• 13 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. Started by Kirma,

שלום, המאוורר כבר לא מתפקד והחלטתי שאני חייב מזגן בימים החמים האלה של הקיץ תקציב: 2000 שקל גודל החדר הוא 3x4 מטר (+ הגדלה בעתיד הקרוב בעוד 1.5x4) זאת אומרת 4.5x4 * גודל משוער .. אין לי מטר ואני יודע שהמרצפות זה 60x60 עדיפות גבוהה למזגן יעיל בצריכת החשמל

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  25. Started by מנחם,

http://www.dealextreme.com/p/modern-chromed-copper-sink-faucet-water-tap-silver-104646 חצי מחיר מהזול ביותר בארץ (עבור שירותי אורחים). ניסיתם? ממליצים? יש יצרן אמין יותר ממי שעובד איתם?

• 4 תגובות
    • 7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים