צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
את דעתי על KSP רובכם מכירים, כמו גם את זה שנשבעתי לא לקנות שם יותר. אני עדיין עומד מאחורי ההחלטה הזו, אלא שלפני כמה חודשים התגלגל אלי איזה 280X יד שנייה, שלאחרונה התחיל לעשות בעיות (תקלת זכרון שגרמה לעיוותי תצוגה, פלוס מאוורר אחד שבקושי עבד), ומה לעשות - במקור הוא נקנה מKSP. מוכן לקרב, הלכתי לסניף הקרוב אלי לממש אחריות. קודם כל הטוב: כמעט כל הצוות באותה חנות התחלף מאז ביקורי האחרון שם, ובהתחשב בנסיוני עם הצוות הקודם זה בהכרח שיפור. מיד על ההתחלה, הסברתי שאינני הרוכש המקורי של הכרטיס, ואף שאין לי קבלה, וביקשתי מהם לבדוק במחשב לפי המספר הסידורי שהכרטיס אכן נקנה מהם. הבחור שדיברתי איתו נענה לכך בלי כל בעיה. כבר סימן מעודד, שכן לפחות בעבר התקנון שלהם כלל סעיף (לא חוקי בעליל) …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אז אני רוצה להזמין את הדגם של ה 250GB מכאן : http://www.amazon.es/gp/product/B00P73B1E4?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=A1AT7YVPFBWXBL 1) רציתי לדעת איך זה הולך רק . אני מתחבר עם המשתמש אמזון הרגיל שלי ומבצע הזמנה רגילה? 2)איך אני יודע כמה יוצא לי בסוף(כולל משלוח מיסים הכל הכל) 3)הכונן מגיע עם כבלים וכל זה ? (רשום שאפשר להוסיף 9 יורו כדי לקבל מתאם כזה וכבלים כאלה) 4)הלוח אם שלי "תומך" SSD ? gigabyte H81M-D2V
-
- 67 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ג'ויסטיק Saitek X52 Pro מצאתי אותו רק באמזון השאלה שלי מה לגבי אחריותתת? יש לי? כי לא ברור לי כ"כ
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
האם אתם מכירים אתרי קופונים, הנחות, קאשבק לאמאזון ? אשמח לשמוע על אופציות כאלו במידה וכן.
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום. אני מתעניין לגבי הזמנה של לפטופ מהאתר הרשמי של דל. רציתי לדעת אם מישהו כבר עשה את זה לפניי ואיך הוא הסתדר מבחינת המשלוח (דרך חברת שילוח כמו מאסטופ) ומימוש אחריות (שהבנתי שהיא בינ"ל) בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מנוי לאינטרנט ולטלפון של בזק. ראיתי שהמחירים של סקייפ יותר משתלמים, ולכן רציתי לדעת האם אני חייב לשלם על קו טלפון כדי להשתמש באינטרנט? אל תגידו לי להתקשר לבזק כי אי אפשר לסמוך עליהם ואני בספק שהם יגידו לי את האמת בלי שיחה של שעה. תודה לעונים
-
- 13 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
שלום תמיד כאשר הזמנתי מאמזון ההזמנות היו מגיעים אלי עם ש חברת המישלוחים בר עד הבית לרוב עם שליח נחמד מאוד😜 הפעם עשו לי טרור עם זה שאמור להגיע לנקודה האחרונה שזה הבית שלי פעם ראשונה שהמישלוח מגיע אלי עם DHL (לא שהיה לי משהו נגדם לפני היום) כמו תמיד שלחו לי סמס עם זה שאני צריך לבחור נקודת מסירה. בהתחלה חשבתי שזה אותו דבר כמו עם בר ואם אני לא יבחר נקודת מסירה יגיע אלי הביתה כמו תמיד. אפילו בקישור היית אפשרות לבחור שכנים דלת שער ועוד דברים.... כל הזמן הזה היה כתוב לי בשילוח שהמשלוח בהמתנה 😶😐 לא שהבנתי אז מה הכוונה שלחתי מייל ל DHL עם בקשה להסבר זה היה מייל ראשון נורא מנומס כי חשבתי בהתחלה שזה איזו טעות באתר ושזה אף עוד יגיע א…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לפני כשנתיים וחצי רכשתי כרטיס מסך Club3D nvidia GeForce 9800GTX מסקיי פי סי, לצערי שבוע שעבר הוא נשרף. עברתי על האשכול של מימוש אחריות של סקיי פי סי שנמצא בנעוץ (וכן ביצעתי חיפוש בפורום...), אך לצערי נתקלתי במבוי סתום - פניתי למספר חברות הרשומות שם, ולמרות שמרובן לא קיבלתי תשובה מספקת, אלכס מחברת IQPC ניסה בצורה מעל למצופה לעזור לי ופנה ליבואנים בארץ ובאמת ניסה לממש את האחריות שברשותי. למרבה הצער, כנראה שהכרטיס יובא ביבוא אישי של חברת SKYPC. אני ואלכס שלחנו היום מייל לRMA של Club3D אך אני מאמין שהסיכוי למימוש האחריות ישירות מולם הוא אפסי. למישהו יש רעיון מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להזמין כמה קטודות ועוד כמה פיצ'רים למחשב.. רציתי לדעת אם האתר הזה אמין, כלומר הוא שולח לארץ בלי בעיות ? אם לא, על איזה אתר אתם ממליצים ? אני רוצה גם להזמין מערכת קירור מים וכל זה אבל זה כבר יותר מאוחר D:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לא מקרה שקרה לי, אך הוא ממש חמור ולדעתי כדאי שתכירו. http://rotter.net/forum/scoops1/18957.shtml מסקנה - חשוב להקליט כל שיחה מול חברות הסלולר ולהתייחס אליהן מראש כאל רמאים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבלאק פריידי מתקרב... אני רוצה להזמין עוד 8GB ראם.. בקיצור ב KSP מצאתי ב 365 שקל זיכרון של 8gb 1600mhz G.skill אמ עכשיו רציתי לדעת אם כדאי להזמין מהאינטרנט את הזכרון ? ואם כן, מאיפה הכי כדאי לקנות ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשבתי להזמין משחיז כדי לטפל בכמה סכינים שיושבות אצלי ולצורך שימוש שוטף במטבח. אני יודע שרוב האנשים פה ימליצו על אבן מים יקרה אבל אני קצת חושש מהרס סכינים בגלל חוסר בטכניקה עם אבן מים. ראיתי את המוצר הזה - http://www.williams-sonoma.com/products/global-minosharp-3-ceramic-water-knife-sharpener/ בגרסת 2 הגלגלות אצל חבר והוא עושה רושם טוב. יש לי אפשרות לקנות את המוצר עם 3 הגלגלות בארץ במחיר של כ-250 שח. מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת אישית או המלצה בנושא?
-
- 15 תגובות
- 6.8k צפיות
- 1 follower
-
-
עם כל הקידמה והטכנולוגיה אין אין באמת יכולת לדעת איפה חבילה נמצאת ואולי גם טווח זמן (אפילו אם זה ברמה של שבועות) עד שהיא תגיע ממקום אחר בעולם ? מתי זה אמור להיות כבר טווח זמן לא תקין... בדואר ישראל כמובן שרשום "החבילה נשלחה ממדינה X בתאריך Y" וזהו (כמה זמן לוקח לשלוח אותה, יום, שבוע, חודש, שנה ?) בדואר בחו"ל רשום כתובת של מחסן ליד שדה תעופה.
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בואו ננסה להתארגן לרכישה קבוצתית לHDD ביקורת של HDD של סיגייט שעשו פה באתר http://hwzone.co.il/hardware/reviews/storage/Seagate_barracuda עריכת הנהלה - מקווה שזה עוזר... לדעתי חשוב לשים לב לנתון של האחריות, כי לא כל החנויות נותנות 3 שנים לכל דיסק קשיח אני אישית צריך 2X1T לשני מחשבים.. *עריכה מס' 5" ע"פ הסקר, כדאי להסגר על 2 דגמים שך 2TB, כי זה מה שהרוב רוצים פה +אופציה 1 פנימי, עדיפות לגירסה ירוקה/חסכונית חשמל +אופציה 2 חיצוני USB3 דגם, תלוי ביבואן/ספק. *עריכה מס'4* עושה רושם שרוב המשתמשים בעד 2TB פנימי, 3.5, ירוק/5400RPM.. עדיין אין תגובות מחנויות/ספקים עדיין אין תגובות משום חנות/ספק(שעדיין בודקים את הנושא :-\ ) לכן עוד אין מחירים ודגמים ספציפיים. כא…
-
- 357 תגובות
- 75.3k צפיות
-
-
שאלה: איפה אפשר לפרסם מחשב ישן למכירה? המקומות הראשונים שעלו לי בראש זה מקומות כמו yad2.co.il , winwin.co.il וכאלה אבל ממש לא נראה שיש שם מישהו שיתעניין במחשב ישן, זה נראה לי יותר למשוגעים לדבר שמחפשים משהו להתקין עליו LINUX לדוגמא
-
- 8 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
אני מחפש אתר בחו"ל שמוכר בובות של התוכנית פוני קטן שלי בגודל בינוני בשביל האחיינית שלי.
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש, מישהו מכיר חנות אמינה באזור ירושלים מלבד אייבורי ו-KSP? פעם ל-TMS היה סניף בירושלים אבל הוא נסגר.
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המקרר מתפגר (פריג'דר מקורי). צריך חדש, זה כבר לא זה. הוא מתפגר כל שבוע והטכנאים מחליפים משאבה או תרמומטר (יש עליו ביטוח תיקונים), ואז הוא שוב מתפגר. כבר לא נוח להמשיך ככה. ולכן, אני מבקש מכם המלצה למקרר איכותי עד 5000 שקל. הדרישות: 500 ליטר או יותר כולל מקפיא (עליון)- לא דלת ליד דלת! רצוי דירוג אנרגטי טוב (לא הכי קריטי ממה שהבנתי) אשמח להמלצות (ולביקורות) ע"פ הכרותם וניסיונכם. תודה נ.ב.: איך המקררים של אלקטרה? שווים משהו?
-
- 14 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היי חברים. יש לי כרטיס avermedia capture hd 2 ובכללי הוא כרטיס סבבה.הבעיה שאני לא מצליח לחבר אותו ל YES ויש לי YES בבית אז נאלצתי לעשות HOT בחדר באופן פרטי.כמו כן כלכלית לא משתלם להחזיק את HOT אני משלם הרבה.הקטע הוא שאם אני אצליח לחבר את הכרטיס החיצוני ל YES אני אחסוך הרבה כסף. אגב קבלו כמה תמונות של הכרטיס והמתאם.אולי תצליחו להמליץ לי על שמהו: הכרטיס: https://i.imgur.com/QeI6obz.png המתאם https://i.imgur.com/l7YYxCC.png הקטע הוא חברים שיש לי כרטיס של avermedia שהוא פנימי והצלחתי אם המתאם הנ''ל ב YES לעבור את ההגנה.כי שחברתי את המקליט ל HOT אם HDMI הכול עובד חלק.ואם המתאם ביס בכומפנט לא מצליח אפילו. תודה מראש לעוזרים __________________
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מכשיר עד כ1000 שח באינטרנט (הכוונה היא לא במחיר בארץ). מסך סביב ה5 אינצ', לא 5.5 זה גדול לי מידי. שיתאים לשימוש בארץ. מבולבל קצת מכל ההיצע - שיאומי וואוי והשאר. המון תודה ושבוע טוב דורון
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח להמלצות ולינקים לעסקאות משתלמות לרכישת משטח קירור איכותי למחשב נייד זה המחשב: https://www.acer.com/ac/en/US/content/predator-helios300-series מצטער מראש אם זה לא הפורום הנכון תודה ויום נעים
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות טלוויזה 65 חדשה של סמסונג ואני מתלבט בין 2 דגמים Samsung UE65MU7000 Samsung UE65MU9000 ה-9000 יקרה ב-2000 שח ואני חלא מבין מה ההבדל ביניהם ? פה יש השוואה של הדגמים והם נראים די זהים https://www.displayspecifications.com/en/comparison/61e31ae8d אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות עוד כמה ימים מחשב מ-KSP. אבל אני לא קונה עם הרכבה, אני נותן מפרט והוא מביא לי חלקים (אני מרכיב בבית). המחשב הוא לא זול (4500 ש"ח) וכבר אכלתי מספיק חרא מIVORY [לא רוצה לאכול שוב] אז אני רוצה לדעת איך הם מבחינת אחריות, ושירות ? ועוד משהו, איזזה חנויות מוכרות את הלוח הזה: P67A-GD80 או P67A-GD65 של MSI ? ואיך הוא ?
-
- 33 תגובות
- 9k צפיות
-
-
עכשיו עם הכניסה של אמזון והמשלוח, אולי נראה כל מיני מבצעי חומרה בארץ? כי בינתיים המחירים שלהם תמיד קבועים באתרים בחו"ל יש לך הרבה פעמים דילים (משתנה על בסיס יומי) על מוצרים שאתה באמת צריך, ולא על ציוד היקפי או כל מיני דברים שאתה לא צריך ובכל מקרה יכול להזמין בחו"ל בחצי מחיר.. מה שבאמת צריך, ועדיין עדיף להזמין בארץ זה את הרכיבים היותר בעיתיים כמו לוחות אם, מארזים, ספקי כוח ועוד.. או שאין סיכוי, כי הקהל בישראל הרבה יותר קטן מהקהל בחו"ל והרווח הרבה יותר נמוך? פשוט זה מוזר שיש חנויות שהתחילו בתור חנויות מחשבים (ומאז התרחבו לתחומים נוספים) שעושות מבצעים על המון מוצרים, אבל דווקא על רכיבי המחשוב המחירים קבועים למה הם לא יודעים לתת חוויות קנייה כמו בחו…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש תראד או שאין ? מישהו מתכוון לעשות 20MB או 32MB ובאיזה ספק הוא מתכוון לעשות ? הבעיה זה שלא משתמשים בחייגן נכון ? או שהם מציינים מעל ל 32MB החיבור הוא ללא חייגן, ובעצם הם נותנים רק 30MB ככה שזה עדיין לא עובר את זה. והבנתי זה ללא מחויבות נכון ? יש מישהו עם כל הפרטים , אני מתכנן מחר להתקשר אבל יש הרבה שאלות מדאיגות ורק מי שיש לו כבר יוכל לענות בקלות
-
- 119 תגובות
- 15k צפיות
-