צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שזה יכול להיות בעייתי, אבל חשבתי לנסות להקים קניה קבוצתית של מחשב HTPC. התכנון הוא: מחשב בלא יותר מ-2,000 ש"ח ללא ציוד היקפי ללא דיסק קשיח למדיה, אלא רק SSD למערכת הפעלה וכו' קודם כל אשמח לקבל תגובות ממי שמעוניין בכלל לקנות מחשב מדיה, בלי קשר למפרט כזה או אחר. אני חושב שברגע שנראה כמה אנשים יש לנו, נוכל לחשוב קצת ביחד לגבי מפרט שיירצה את כולם (אחרי הכל אין פה יותר מדי מרחב תמרון) ואז נרכיב משהו ונראה כמה אנשים מעוניינים בו ואיזו הנחה אפשר לקבל. אם אתם מעוניינים- אנא הצביעו בסקר עם התקציב שלכם, שנדע איזה מחשב להרכיב. מפרט לדוגמא לקטגוריית ה2,000 ש"ח: http://www.tms.co.il/preview/spec/fdy5z8r7 [table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר […
-
- 88 תגובות
- 12k צפיות
-
-
שלום , אני מתלבט בקנייה של סלולר Sony Ericsson ray באחת מ2 חנויות אחת היא איליין http://www.eline.co.il/aecommerce/c208/139257.php והחנות השנייה היא באיבורי שעובד מול היבואן הרשמי http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7468 באיליין המחיר הוא 1247 ובאיבורי הוא 1390 השאלה עם העניין של יבוא רשמי מול יבוא מקביל שווה תוספת של 150 שח ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.billmelater.com/cm/paypal/landers/12ebaybmlNBj.html מישהו משתמש בזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לקנות תיק צד איכותי (messenger bag) ללפטופ בגודל 14'. חשוב לי שהתיק יהיה דק וקל. מכיוון שאני הולך לעבודה עם הלפטופ כל יום, אני רוצה לסחוב כמה שפחות. אשמח להמלצות/חוות דעת.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו מעוניין ברכישה קבוצתית של כרטיס מסך Sapphire 7950 3GB GDDR5 Retail O.C יש ביקוש ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי בעמוד הראשי את הכתבה אודות חנות מסוימת שמכרה דיסק שנהפך תקול והיה בעיה במימוש אחריות. לצערי יש חנויות (אפילו כאלו שנחשבות למוכרות ציוד "פרימיום") בארץ שמוכרות בלי להניד עףעף ציוד משומש כחדש. מכיוון שאפילו חנויות "איכותיות" *אהמ אהמ* עושות זאת, ממליץ כשקיבלתם דיסק "חדש" תבדקו עם תוכנת ניתור של פרמטרים של S.M.A.R.T. (ניתן לבדוק בכל דיסק שלא בתצורת RAID) כמה זמן הדיסק היה בשימוש (יש מונה בשם POWER ON או דומה). דיסק חדש אמור להגיע עם מספר אפסי ולא כמה זמן של כמה שבועות שימוש... ד"א החנויות הללו לרוב עובדות על שיטת המצליח, אם נתפסות יש להם שלל תירוצים או שבחלק מהמקרים הם אפילו לא מנסים (ופשוט מוכרים את הציוד ללקוח הפרייאר הבא שלא יבדוק). מי יתן וכל החנויות הנוכלות הללו י…
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים התלבטתי בנושא קניה של עכבר חוטי חדש, והיום הלכתי לאייבורי וקניתי את ה-zowie ec1. משום מה, כשהנחתי אותו על השולחן שמתי לב שהוא מתנדנד מעט (כמו כסא או שולחן עם רגל אחת קצרה יותר מהאחרות). מדובר כמובן בתנודה של אולי מילימטר, אבל לי זה ממש מפריע ואני לא יכול לעבוד איתו כך. אני לא יודע אם זה פגם ביצור (נשמע לי לא הגיוני כי מעולם לא נתקלתי בכזה דבר גם בעכברים שעולים 30 שקל) או שככה התכנון המקורי של העכבר. כמו שזה נראה כרגע, אני מאוד רוצה להחליף את העכבר, כי בכל זאת, הוא עלה לי 180 שקל ולא מתאים לי להתקע איתו ולשרוף ככה כסף, אבל יש לי תחושה מוזרה שאם אני אגיע למוכר ואגיד לו שהעכבר מתנדנד הוא יגיד שאני פסיכי. השאלה היא האם על פי חוק יש אפשרות להחזיר את …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משהו מכיר חנות אינטרנטי או מוכר באיביי שמוכר תה כמו ברמה של Le Palais des Thés? חשוב לי שהמחיר יהיה הוגן.
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מחפש בית מנורה פשוט מינימליסטי ולבן, שמתחבר לתקרה. בין אם זה הסוג שלא כולל שום כבל(כמו שיש בד"כ במרפסת או בחדר שירותים), או כזה ש-כן יש לו כבל קצר, כמו שיש בד"כ בחדרי שינה. האם מוכרים את זה באתרים הסיניים? או שללכת להום-סנטר?
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
אני נוסע לאיטליה, ותיכננתי להזמין באינטרנט מאתר באיטליה מוצר למלון שאהיה בו. בתהליך ההזמנה, נתקלתי בדבר מוזר, התבקשתי לספק codice fiscale שהבנתי שזה מעין קוד מס אישי לתושבי איטליה. הרבה פעמים הזמנתי דברים בחו"ל ובחיים לא נתקלתי בבקשה כזאת. למישהו יש מושג מה אמורים לעשות?
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
חבר של קרוב משפחה של בן של אחות של דודה של אחד החבר'יה שלומדים אצלי, טס לחו"ל רוצה לקנות שם מכשיר אלקטרוני חדש ונוצץ, שאין עליו מכס אלא מע"מ בלבד. כמובן, שבשביל לשלם מע"מ זה עליו להיפרד מ16.5(או שמא זה 17?) אחוזים נוספים ממה שהמכשיר האלקטרוני הנוצץ עלה לו - וחבל לו על זה קצת. אותו אדם תוהה, אם במקרה הוא נתפס במסלול הירוק - מה יהיה "הקנס" שיהיה עליו לשלם(בתוספת לאותו מע"מ שיגבו ממנו כמובן ביד רחבה ובזרוע נטויה)? וכן, האם לו אתם הייתם במקומו - הייתם עוברים בירוק או מכריזים באדום? תודה מראש לעוזרים
-
- 32 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
לאחרונה פניתי לסניף הרמת-גני של רשת גדולה להחלפת דיסק קשיח תקול של WD שרכשתי לפני פחות משנה (WD20EARX). מספר ימים לאחר מכן התקשרו אליי מהסניף ומסרו לי שהגיע הדיסק. מבירור מול הנציג הדיסק שהגיע הוא Seagate עם מפרט דומה אבל מחודש. לאחר בירורים וויכוחים מול הסניף ומול שירות הלקוחות הובטח לי שיחזרו אליי מספר פעמים. כשזה לא קרה, חזרתי אליהם בעצמי ונמסר לי ש"אין מה לעשות", זה החוק (וגם התקנון של החנות). הנציג סירב לספק לי אישור בכתב בנושא. למיטב ידיעתי החוק מחייב את החנות להחליף את המוצר בחדש וכמובן באותו הדגם שנרכש. לטענת שירות הלקוחות הם גם היבואן ולכן פניתי לWD העולמית. כרגע אני ממתין לתגובתם. למזלי כל השיחות שלי עם נציגי השירות מוקלטות. קודם כל אני רוצה לוודא שההבנה שלי של …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מישהו מעוניין ברכישה קבוצתית של לוח מדגם Gigabyte G1.Sniper M3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI לוח איכותי ברמה גבוהה, ע"פ בדיקת המחירים שלי יצא: ivory= 995 ש"ח [glow=red,2,300]ksp= 860 ש"ח[/glow] TMS= 890 ש"ח אני בטוח שנוכל להוריד אותם בסביבות המאה מאתיים שקל רק צריך ביקוש אז מי בעניין שאני אתחיל לארגן?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש דגם מסוים של חברת DAHON שאני רוצה לרכוש . הדגם הזה אינו מיובא לארץ וגם אין ליבואן בארץ שום כוונה להביא אותו בעתיד הקרוב . מחירם של האופניים יקר למדיי ,אולם הבעיה הכי גדולה נעוצה בעלות המשלוח המופרזת וללא שום הצדקה אמיתית מפני שמשקל האופניים עומד על כ-12 קילו . מבדיקה ראשונית שערכתי ,מתברר שלחברות ששולחות לארץ ,יש כל מיני קומבינות כדי לנפח את המחיר ,כך שהעלות מחושבת לא רק על פי המשקל אלא על פי מושג שניקרא "משקל נפחי " , כלומר על פי הנפח שתופס המוצר . מטבע הדברים , אופניים הם בעיקרם קונסטרוקציה של צינורות חלולים, כך שאפילו אופניים מתקפלות תופסות נפח גדול למדי שמתבטא בדמי משלוח יקרים . האם יש חברות שאין להן את העניין הזה של "משקל נפחי " , או לפחות הן לא מגזימות בגבי…
-
- 24 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
עדיין לא סגור על דגם ספציפי. כנראה ה One מחיר בחול 500-550 ש"ח. בארץ מעל 900. (לי יש כבר כמה שנים את ה525 ואני לא יכול בלעדיו. פשוט כבר מאוד בלוי)
-
- 25 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=512833.0
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
לפני שבועיים ביום שני (ב-13 באוגוסט) הזמנתי מחנות מסויימת בארץ (אני אזכיר את שמה אם יהיה צורך) גלקסי S2. לפי האתר שלהם המוצר אמור להגיע בדואר רשום תוך 5 ימי עסקים. ביום שלישי שבוע אח"כ (ביום העסקים השישי מאז ההזמנה) זה עוד לא הגיע. שיצרתי איתם קשר הם התנצלו והבטיחו לשלוח את זה תוך יומיים עם UPS ולהוסיף מגן מסך כפיצוי. יומיים עברו, וכלום. המספר הראשון שפניתי אליו טען שהגעתי לסניף הלא נכון אבל בכל זאת אמר שהוא ינסה לברר, ולא חזר מאז. מספר שני טען שהוא רק מקבל תלונות אבל לא מטפל בהם. היום (ראשון) ששוב דיברתי איתם הם הבטיחו לשלוח עם UPS תוך 24 שעות ולשלוך באימייל עד סוף היום מספר מעקב, נכון לעכשו שום אימייל לא הגיע. את זה ששירות לקוחות מופתי אין פה, כבר הבנתי. השאלה שלי היא מ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ... אני רוצה לשדרג את האינטרנט מ30MB ל100MB ואני הייתי רוצה לדעת על חבילות זולות שהוצעו לכם או שאתם מכירים. כיום אני בתשתית של בזק וספק האינטרנט שלי הוא בזק בינלאומי (014). בבזק אני בתכנית של בזק עסקים אך אני יכל לשנות את זה לפרטי במידת הצורך. לאיזה מחיר אפשר להגיע לתשתית 100MB בבזק? לאיזה מחיר אפשר להגיע לספק 100MB של 014? תודה מראש לכל העוזרים ;D
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הציעו לי בתור לקוח חדש לבזק+בזק בינלאומי 75 ש"ח ל 5 מגה והתקנה של 100 שח. כמובן שתמיד ההצעות הראשוניות שלהם הם מעפנות ואני די בטוח שאפשר לרדת יותר אבל הם לא מוכנים ואומרים שזה מה יש. האם זה נשמע הגיוני? האם אין אפשרות להשיג משהו יותר טוב מזה בהמשך התמקחות איתם? אגב, אני לא מעוניין לשלם להם על קו טלפון או משהו כזה כי אין לי צורך בטלפון נייח. אני רוצה רק לשלם על התשתית של האינטרנט ועל הספק. האם תהייה בעיה עם זה?
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני מחפש טיסות זולות ליוון/קפריסין בחודש-חודשים הקרובים. מישהו יכול להמליץ על אתר אמין ומקיף בו אפשר לאתר טיסות זולות, מבצעים או מחירי הרגע האחרון ליעדים אלה? אם אפשר משהו עם RSS או התראות מחיר - מה טוב. תודה! נ.ב: הכוונה לטיסות בלבד, ללא לינה/רכב. דילים משולבים זה בסדר אבל חייבת להיות אפשרות למצוא גם טיסות בלבד. על הדרך, אם מישהו כאן מכיר מקומות לינה טובים למשפחה (3 ילדות) ולא יקרים ליד הים באיזורים האלה אשמח לשמוע. עדיף APARTMENT עם מטבחון ואיזה מרפסת קטנה, לא משהו פלצני או מפונפן אבל נוח, נקי ומרווח.
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, האם כדאי לקנות נתבים ישירות מהסינים? http://www.xoongo.com/taobao-search/1/?SearchTextIdx=router המחירים ממש מפתים אודה להמלצות
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
הי חברים , רציתי לשמוע מה דעתכם על רכישת חומרה יד שנייה בכלליות , צדדים חיוביים שליליים , ניסיון עבר אישי שלכם. אני מניח שבצדדים חיוביים בגדול אפשר לכלול את : * יחס מחיר ביצועים טוב יותר בצד השלילי אפשר לכלול את : * בלאי ראשוני שאינו ידוע לעיתים * אחריות קצרה יותר , אם בכלל * סיכון כללי שמשהו ברכיב לא תקין * תשלום מזומן ללא תשלומים לעולם לא רכשתי חומרה יד שנייה בארץ , אך שמתי לב שהמוכרים לרוב נוקבים במחירים לא נמוכים , בטח בהתחשב בסיכונים שנקבתי למעלה. אשמח לדעות בנושא.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מצד החנויות/רשתות מצטער ניסיתי :s05: יש לי שניים כאלה שמלאים לגמרי, אולי אם מעניין אותכם ננסה קבוצתית 1. אייבורי בוחנים ושוקלים את העניין 2. באג יוכלו לספק מלאי לקראת סוף ספטמבר ממתין למחיר שלהים 3. עדיין ממתין לתשובת KSP ועוד מספר ספקים
-
- 83 תגובות
- 22.6k צפיות
-
-
כנראה שנטוויזן לא מוותרים ושוב חייבו אותי על שירות אינטרנט שהתנתקתי ממנו עוד בינואר. http://i.imgur.com/HtbM5.jpg http://i.imgur.com/IbErw.png חיוב אחרון בחודש פברואר... למה פתאום הם נזכרו לחייב אותי שוב? גועל נפש של חברה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-