צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
נא לא לצפות/להגיב בשבת לא "כופה" על אפחד וגם לא יכול לכפות (נא = בבקשה) האל שם בחירה לאדם! הקיץ הגיע ואיתו החופש ואיתו שירות מחפיר של דואר ישראל!! מעסיקים קטינים שבקושי יודעים קרוא וכתוב, מזלזלים ומאבדים חבילות/מכתבים מבלבלים בין נמענים וכו'. קרו לי לפחות 4 תקריות איתם, דואר שלא הגיע, או שבור, או הגיע לשכונה אחרת! למשל היום התקשר אלי בנאדם "הדואר שלך אצלי"...(טוב שיש אנשים טובים). כל חופש זה אותו דבר, זה גלגל חוזר ואין למי לפנות! אלא רק להוציא תתסכול בפורום ולהזהיר אחרים. ידוע שהשירות שלהם .... האינטרנט יעיד. מי שלא רוצה להכנס איתם לבעיות וללמד אותם לקח!! פשוט לעצור הזמנות בתקופת החופש.
-
- 25 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מסיים עכשיו תקופה של שנה שבה שילמתי 66 ש"ח בחודש ל-10 מגה (שהפכו לפני כמה חודשים ל-15 מגה). החל מהחודש הבא המחיר קופץ ל-100 ש"ח. המחיר הזה ממש לא מתאים לי. מחפש מבצעים של בזק/הוט למהירויות 10 מגה ומעלה. כמה אתם משלמים? מכירים מבצעים טובים?
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
לפני 3 חודשים הזמנתי רסיבר סוני 1040 מאמזון גרמניה. למיטב הבנתי מדובר במוצר מצויין, המחיר היה סביר מאד והדגם עוד לא זכה להגיע לארץ. לאחר שמועד ההגעה חלף, פניתי למוכר והתברר שהמוצר טייל לארץ וחזר כלעומת שבא עקב "אי מציאת הכתובת". המוכר שלח שוב על חשבונו. משחלפו ימים רבים, פניתי שוב והרי התגובה לפניכם: Dear Mr. , this morning we already got the receiver back, we send to you. Although I filled out all the border papers, there was a note which says, that the following item is not allowed crossing the border for your country. To be honest, we never shipped an item to Israel before, but to other countries like Japan or Russia, which, as you might know, are no EU-Member either…
-
- 13 תגובות
- 12.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח להמלצה, לשימוש ביתי של צפייה בסרטים, לא משהו מטורף גג 500 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עושה הזמנה מאמזון של שני מוצרים. אחד עולה - 21$ והשני - 55$. כלומר, הסל הכולל מגיע ל- 76$. האם המכס מחושב לפי מחיר הפריט הבודד או לפי מחיר הסל? מן הסתם מדובר בשני מוכרים שונים באמזון. תודה מראש למשיבים!
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני רוצה בקרוב להזמין מהאתר http://www.sidewindercomputers.com/ ואני לא יודע כמה עולה משלוח ואם הוא זול בכלל. אז הוספתי את מה שאני רוצה להזמין "לעגלת" הקניות שלי, ואני לאא יודע באיזה משלוח לבחור, זה מה שיש להם: במה לבחור ? + מה אני צריך לרשום בState ? עוד שאלה, אם אני פותח פייפאל ואני עושה Checkout with paypal אז אני לא צריך למלאות את איפה שאני גר ובאיזה משלוח אני רוצה ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
דולשלום לכולם ב21/12 קניתי מכשיר סלולרי מחנות x דרך פייפללאחר כמה ימים ראיתי שעדיין ההזמנה בעיבוד ושלחתי הודעה לאתר ("מה קורה עם ההזמנה") בתגובה הוא שלח לי שכרגע אין לו את המוצר ושעלי או להמתין או לקחת מכשיר אחר . אגב המכשיר אזל בכל האינטרנט גם באתר הבית ככל הנראה יהיה במלאי ב15/1/14 וואללה לא מתאים לי מכשיר אחר בנוסף אני חושד שלמרות שהזמנתי מכשיר עם 32 גיגה ביט אקבל 16 גיגה כמובן שבחשבונית שסופקה מפייפל כתוב 32 גיגה ברוב האתרים ההבדל בין 32 גיגה ל16 הוא לפחות 80 דולר דבר נוסף ככל הנראה אין תדר 850 ויש רק 900/1900/2100 למרות שהמוכר ציין שהתדר קיים (באתר הבית של המכשיר התדר לא קיים) לי אישית התדר לא ממשמבפריע מקסימום נחליף חברת סלולר לענינינו.. תכלס אני כן יכול לבקש …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע להמליץ מאיפה כדאי לקנות? ואיזה שירותים לא יפעלו ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לעלות כאן נושא מעניין. התקשרתי לחברה מסוימת כדי לקבל הצעת מחיר. מכיוון שאין לי רצון שינדנדו לי, התקשרתי ורשמתי לפני #31# כלומר התקשרתי מחסוי. בימים לאחר מכן אני מקבל שיחות טלפון מאותה חברה (בשעות די מוקדמות) והם אומרים לי שהשארתי פרטים כדי שיחזרו אלי. אחרי שזה חזר מספר פעמים ואחרי שאמרתי להם שלא השארתי פרטים החלטתי להתקשר אליהם ולברר את פשר הדברים. להפתעתי, למרות שהתקשרתי מחסוי הנציג ידע לומר לי מה השם שלי ואפילו מה השם משפחה (אני לא זוכר שנתתי להם שם משפחה כששוחחנו). נשאלת השאלה איך הוא עשה זאת כשהמספר שלי חסוי? מדובר בחברה שגם נותנת שירותי סלולר (אם כי למיטב ידיעתי לא הייתי לקוח שלה). האם הם עושים משהו לא חוק…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אם מישהו משתמש בכרטיס המועדון הזה, עד כמה הוא משתלם/כדאי ? בקרוב יהיו לי 2-3 טיסות הוא עולה 25 דולר חד פעמי
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הסיפור הוא כזה: התקשרתי ל 014 על מנת לעדכן חבילה ( יותר נכון להוריד את המחיר שאני משלם כיום - 89 ש"ח ל 30MB). לאחר שיחה של 15 דקות שבה הנציג ממלמל על כך ש014 היא הספקית היחידה שמאפשרת 30 MB בצרה הטובה ביותר .. ועוד כל מיני דברי שקר לא מעניינים. מפה לשם - ההצעה שקיבלתי כלקוח ותיק של 9 שנים - 49 ש"ח עבור 30M. כמובן שלא הסכמתי ודרשתי 29 ש"ח עבור 100M - הנציג אמר לי שאין אפשרות לכזה מחיר... ושזה " שקר" שאנשים גולשים במחיר כזה. אז פשוט אמרתי לו " סבבה, תרגיש חופשי לנתק אותי". ושלחתי פקס לניתוק החשבון תוך 72 שעות. עכשיו אני מחפש ספקית אחרת - איך HOTNET?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אבא שלי צריך מחשב לצרכים משרדיים. יש לי הבנה מספקת במחשבים והחלטתי לקנות לו מחשב מבוסס G620 מKSP מכיוון שמבדיקה זריזה הם נמצאו הכי זולים במקרה הנ"ל. השאלה שלי היא כיצד לוודא שהחלקים שמתקינים לי במחשב הם באמת חדשים..? הדרכים שחשבתי עליהן הן: 1. לבקש מהם את כל הקופסאות של החומרה במחשב וכך לנסות גם להתאים מספרים סידוריים אם יש כזאת אופציה. 2. לבקש להיות נוכח בזמן הרכבת המחשב וכך בעצם לראות שהם באמת שמים חלקים חדשים.(אם זה אפשרי). אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
לאחרונה עברתי והעברתי גם את אמא שלי ל-HOTNET. אצלה 12 מגה-ביט ואצלי 30 מגה-ביט. כשהתקשרתי ל-HOTNET לראשונה שמתי את הפלאפון על ספיקר בצד כמו שאני רגיל, לא הספקתי לקחת משהו לשתות וכבר ענו לי. לא מדובר במשהו מקרי, בכל פעם שהתקשרתי ענו לי בתוך כמה שניות. המוקדניות מאוד נחמדות ומבצעות את הפעולות מהר ובפשטות. אני שמח מאוד מהשירות ב-HOTNET ומקווה שהוא ישאר טוב כמו שהוא עכשיו. לגבי פינגים ומהירויות, במשחקים ההבדל לעומת בזב"ל הוא מאוד מינורי. בתוכנות אחרות מהירויות ההורדה הן מלאות ולפי רוחב הפס, אין הגבלה מצידן.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לפני שנתיים זוג זיכרונות DDR3 שכל אחד מהם הוא 8GB עם צלעות קירור של G.Skill ב500 שקל מיד אחרי שקניתי המחיר עלה והגיע בסי ל850 שקל היום אחרי שיש כבר DDR4 המחיר לא ירד ממה שקניתי ועומד על 695 שקל. למה המחיר לא יורד ואם זה קשור לדולר?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סיפור אמיתי שקרה לידידה- אשמח להמלצות או תובנות מה אומר החוק בעניין או אם קרה לכם פעם משהו דומה- נרכש המחיר בזמנו (גלקסי אס4 מיני) כדת וכדין בישראל עם אחריות כשרה לשנתיים. אחרי שנה פלוס התקלקלה המצלמה - מזה אומר התקלקלה? כשניסו להפעיל את האפליקציה שלה או כל אפליקציית מצלמה צד שלישי קפצה הודעת שגיאה 'המצלמה הפסיקה לפעול' (או משהו בסגנון) ונסגרה האפליקציה. מפה לשם: חנות של סמסונג -> טלפון חלופי-> שבועיים -> החליפו מצלמה או והכל חזר לעבוד פיקס. אחרי עוד איזה כמה חודשים אותו סיפור: תקלה במצלמה -> חנות -> חלופי -> שבועיים -> פיקס. הפלא ופלא אחרי עוד כמה חודשים ממש מס' ימים לפני תום השנתיים אחריות אותו סיפור. תקלה במלצמה -> חנות…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החנות שמוכרת משחקים ללא הגנות קבצים מציעה עתה כמעט את כל הקטלוג שלה במחירים מוזלים, עם שלל קלאסיקות וגם כותרים מודרניים הקיץ הגיע, ואיתו מבצעים גרנדיוזיים בחנויות הגיימינג המקוונות, כמו בכל עונה חדשה שנפתחת לה. הפעם מי שמבצעת את המהלך לפני כל השאר היא החנות GOG, מחברת האם של יוצרי סדרת The Witcher, שמשווקת משחקים אך ורק ללא הגנות DRM. ההיצע בחנות משתנה במעט מדי יום, והנה כמה דוגמאות לדילים שזמינים כעת. אחד ממשחקי ההרפתקה הטובים ביותר אי פעם, Grim Fandango, בגירסת ה-Remastered המעודכנת שלו, נמכר בעבור 5 דולר. משחק ההרפתקה משנה שעברה שלא דומה לשום דבר אחר שאי פעם הכרתם, Undertale, זמין במחיר של 7.5 דולר. משחק הפעולה Darksiders 2 בגירסת ה-D…
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני וגיסי מחפשים לקנות שני מחשבים למשחקים עד3K כל אחד. נשמע משימה פשוטה? כנראה שלא. (ללא הארדיסק ) הגענו לחנות אייבורי, חיכינו בתור 20 ד' והגענו לנציג. כבר הרגשה מזלזלת, מה אתם רוצים? הסברנו דרישות, חלק מהמפרט היה לוח H61 וכ.מסך GTX630... אני יש פתחתי עיניים ואמרתי איך יכול ליהיות?! 630 למחשב למשחקים?! למה? .. ההסבר - כי זה מה שנכנס בתקציב! אני דרשתי כמובן להכניס לפחות GTX650! המוכר התחיל לצחוק ולהגיד לי שזה כרטיס מעל 1300-1400 שקל דרשתי שיבדוק.. אומר לי נכון צודק, יש לך.. עכשיו לוח H77.. מפתאום זה לא נכנס בלה בלה בלה.. אה אוקיי יש לך. בין היתר נכנסו משפטים של "תקנה אל תקנה לא מאיכפת לי" בקיצור חוסר מקצועיות הלכנו. נסענו לKSP לבדוק הצעת מחיר - כמות האנשים שהייתה …
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
במספר פורומים שקשורים לקניית דברים מחול בעיקר(ebay amazon וכו...) התפרסמו לאחרונה פוסטים שאומרים שהחל מה1.1 נצטרך לשלם על כל חבילה שנכנסת לארץ 30 שח דמי עמילות(רשומון יבוא פרטי או משהו כזה) לדואר ישראל ללא קשר לעלות הפריטים או האם הפריטים חייבים במכס או לא חייבים במכס. מישהו מכיר/שמע/יודע עוד פרטים? דרך אגב פתחו עצומה בנושא באחד מהאתרים http://www.atzuma.co.il/tax/ עדכון: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3980517,00.html http://tech.walla.co.il/?w=/4/1752810&m=1&mid=102476
-
- 138 תגובות
- 38k צפיות
-
-
הטבת מס נוספת בהיקף של כ-800 מיליון שקלים בשנה אמורה לסייע לנו, בין היתר, לרכוש מוצרי אלקטרוניקה בארץ במחירים קורצים יותר לכתבה
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
- 3 followers
-
-
היי. לאחר שצפיתי בסרטון ב-Youtube שפירסם מחשב מותג, עלתה לי השאלה, מדוע ולא לרכוש מחשב מותג בארץ. תמיד חשבתי שזה בזבוז כסף, אבל כשהתחלתי לספור את כל המקרים בהם נהרס לי משהו במחשב, לא מצאתי מקרה אחד שבו היה לי מחשב נייח למשך שנים ומשהו לא נדפק שם. כל המחשבים שרכשתי בחיים שלי זה מחשבים שבחרתי את הרכיבים על ידי המלצה לרוב מגולשים כאן או מפורומים אחרים והרכבתם על ידי חנות זו או אחרת. בסופו של דבר או שהספק התחיל להרעיש, כרטיס מסך, פין שנשאר עם הקונקטור ובעצם דפק את לוח האם (USB), או שפשוט סידור כבלים זוועתי (יותר ממחשב אחד ומאותה חנות). התנהלות לרוב מול חנויות כאלה זה כאב ראש ולסחוב את המחשב אליהם כרוך בדלק ובלפנות חצי יום עבודה. חשבתי לעצמי, שאחרי שני עשור…
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
מעבד ראשון - i7 4790K (משומש אך תקין לגמרי) מעבד שני - i7 8087K Limited Edition (דור 8, מהדורה מוגבלת, חדש בקופסא) השאלה מהו לדעתכם המחיר שיהיה הוגן גם כלפי הקונה וגם כלפי המוכר.. מחיר נפרד לכל מעבד כמובן תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
על מנת להימנע מלהספים את הדיון על פשיטת הרגל(כנראה?) של SKYPC, אני פותח את הדיון הזה על וולמארט: אני אמרתי שעובדים זוטרים בוולמרט מקבלים משכורות, רכב ליסינג ומזכירה שתעשה קפה? לא. וולמארט מציעה להם עבודה, פרנסה ואפשרות לשים אוכל על השולחן במשפחה שלהם. אתה בעד להוציא מחוץ לחוק כל עבודה ללא משכורת גבוה, מכונת ומזכירה? אני בספק שאתה עובד בעבודה כזאת, האין זו צביעות מצדך? ברגע שאתה מוציא מחוץ לחוק(או משהו דומה) עבודה עם שכר נמוך, אתה יוצר עוני ואבטלה. נכון, לעומת עבודה בהייטק, להיות "מברך" בוולמארט זו עבודה לא טובה, אבל אתה באמת חושב שאלו האופציות של מי שהולך להיות "מברך"? מה זה קפיטליזם חזירי? אתה יכול להגדיר בבקשה? הזוטרים מקבלים משכורת נמוכה יותר מהבכירים, בדיוק כמו באינ…
-
- 27 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
מישהו רוצה משהו ב550 ש"ח מבאג קרית אונו \ פתח תקווה? יש מוצר שניה ב80% ככה שאם אתם קונים יחד איתי מוצר שעולה 550 ש"ח ומשתתף במבצע אתם משלמים 330 ש"ח בלבד! אני רוצה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15443 וזה המבצע: http://www.bug.co.il/page.asp?id=50008&utm_source=sale1&utm_medium=80%%20%D7%A2%D7%9C%20%D7%94%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%20%D7%94%D7%A9%D7%A0%D7%99&utm_campaign=blackfriday_web יש מישהו שרוצה משהו ב550 ש"ח בבאג קרית אונו או פ"ת קניון אבנת?
-
- 124 תגובות
- 25.4k צפיות
-
-
מבצע השדרוג החינמי העדכני של מהירות תשתית האינטרנט עליו הכריזה בזק עשוי להתפרש בטווח הארוך לתוספת של עשרות שקלים בחשבונם של לקוחות שכלל לא זקוקים לתוספת המהירות הפוטנציאלית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9d-100-%d7%9e%d7%92%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%98-%d7%9c%d7%a9%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%91%d7%90%d7%9e%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%98%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%98-%d7%94%d7%97/
-
- 23 תגובות
- 4.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הזמנתי 840 EVO מ Ebay בסכום של 73$ כולל משלוח (מגיע מהונג קונג). לפי האתר של הדואר ההונג קונגי החבילה נשלחה לישראל ב 10.11, אך לפי האתר של הדואר אין מידע על החבילה עדיין. שאלות: 1: האם זה סביר שזה נתפס? 2: במידה וזה נתפס, האם סביר שיהיו כמה ימים שבהם לא יהיה מידע על החבילה? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-