עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. חלק מחנויות החומרה בארץ החלו רשמית בהכנות לקראת נחיתת דור ה-Cascade Lake-X - עם הנחות מאסיביות על הדור שקדם לו לכתבה

2. אם אתם זקוקים לנפח אחסון זריז בגודל זעיר והמוצרים של סאנדיסק לא ממש מדברים אליכם, לאמאזון יש עוד כמה אפשרויות שעשויות לעניין אתכם רבים התעניינו בכרטיסי ה-microSD של סאנדיסק שמוצעים בהנחות עליהם סיפרנו לכם לפני יומיים – אז החלטנו לספק לכם עוד אפשרות לבחירה, ולספר לכם על מבצעים נוספים בתחום שמתקיימים כעת באמאזון ארצות הברית. הענק הקמעונאי מציע כרגע כרטיסי microSD של חברת PNY האמריקאית, בנפח מרשים של 128GB ועם תמיכה בתקן ה-UHS-I והבטחה למהירויות העברה של עד 60 מגה-בייט בשנייה, במחיר של כ-49 דולר כולל משלוח לישראל, מה שמתורגם לקצת פחות מ-200 ש"ח והופך אותו לכרטיס הזול ביותר שניתן להשיג בנפח זה, מבית חברה שמוכרת בתחום וניתן להסתמך עליה. מדובר במחיר שזול בכמה עשר…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. הגירסה הבריטית של חנות הענק המקוונת מציעה למכירה את המכשירים העדכניים של המותג לבית לנובו, עם משלוח ישיר לישראל ובמחירים תחרותיים הנה עוד מבצע סמארטפונים שכדאי לשקול: באמאזון אנגליה מספקים הנחות על מרבית הדגמים העדכניים מבית חברת מוטורולה-לנובו, אשר יכולים להוות אלטרנטיבה מרעננת לרוב מכשירי הביניים שזמינים בסביבה. מבצע קורץ קיים עבור ה-Moto G מהדור השלישי העדכני בגירסת ה-16GB המשופרת, שכזכור מגיע עם מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציית 720p, זכרון RAM של 2GB מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית מבית סוני עם מבזק לד כפול, שבב Snapdragon 410, סוללת 2,470mAh והגנת IPX7 מפני מים. דגם זה מוצע לרכישה כולל מסים ומשלוח לישראל בעבור כ-171.5 פאונד בריטי, שהם כ-950 ש"ח – ומהווים עלות דומ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by askme,

ישנה בעיית סוללה בניידים מסויימים של המותג. http://tech.walla.co.il/item/3034963 לידיעתכם.

5. שלום לכולם. תיש לי בעיה במחשב כבר ץנה+ הבעיה כנראה באחד הארדיסקים יש לי שלושה של סמסונג 2 שכל אחד מהם טרה, ועוד אחד של 2 טרה, שלושתם אותו דגם. הבעיה החלה, נראה לי, כשהתקנתי את הארדיסק של ה2 טרה ומאז המחשב נתקע לכמה שניות כשפותחים תיקיות וכו, ניסיתי לפרמט, להוציא הארדיסקים ולנסות איזה מהם לא טוב, כלום לא עוזר. הטכנאי שלי לא הסתדר עם זה. האם יש לכם המלצה על חנות אמינה, או מישהו פרטי שיוכל לסדר לי את הבעיה הארורה הזאת? i7 לוח אם ud5 גיגהבייט 6 או 12 זיכרון לא זוכר כרטיס מסך redaon 5850 המחשב אמור לטוס אבל עושה לי הרבה בעיות, ניסיתי לפתור לבד עם עזרה שלכם ולא עזר. התקשרתי לכמה חנויות כמו ksp ואמרו לי שהם לא מטפלים במחשבים אחרים שלא נקנו אצלם. אפילו אם מישהו מכאן מבין ויוכל ל…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אוזניות ה-G933 Artemis Spectrum של היצרנית השוויצרית מדברות אליכן? בשעות הקרובות תוכלו לרכוש אותן בכמחצית מהמחיר הקיים בישראל אם כונני SSD הם לא בדיוק כוס התה שלכם, אבל גיימינג הוא דווקא כן – לאמאזון בריטניה יש עוד מבצע לזמן מוגבל שאמור לעניין אתכם בהחלט. חנות הענק המקוונת מציעה כעת את אוזניות ה-G933 מבית Logitech בגירסתם האלחוטית, שהושקו באוגוסט 2015, בעבור כ-121 פאונד בריטי כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל. האוזניות המדוברות כוללות כפתורי מאקרו ייעודיים וניתנים להגדרה אישית, הארה שניתנת להתאמה אישית אף היא, תמיכה במחשבים אישיים ובקונסולות הסלוניות, טווח פעולה אלחוטי של עד 20 מטרים, סוללה שאמורה לספק עד 12 שעות פעולה בין טעינה לטעינה ומערכות אודיו 7.1 שמתבסס על טכנ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. האם מישהו מכיר חנות באזור ת״א והמרכז שמחזיקה בתצוגה את ה Surface Pro 4 החדש, שאפשר לראות ולהתרשם?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. מה המחיר המינימלי שתוכלו להשקיע בכדי ליהנות משיפורי הדור החדש והמרשים של מפתחת השבבים הירוקה? התשובות מתחילות להתגלות בהדרגה לכתבה

9. Started by liram21,

שלום לכולם, אני הזמנתי כמה פריטים דרך DX והבנתי שצריך להזדהות בדואר כדי "לשחרר" את הפריטים שמקבלים. אני באיזור גיל ה-16 ואין לי עדיין תעודת זהות, אז איך אני יכל לשחרר את הפריטים? הם מקבלים תעודת זהות של אב/ אם ? או אפילו צילום תעודת זהות ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Cha0stAlker,

http://finance.walla.co.il/?w=/3/2506579

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום תאריך:27/12/2020 זהירות מרכישת גקוזי מתנפח דגם מלדיבים גקוזי מלדיבים שנחשב הטופ של גקוזי מתנפח שנימכר היום בין 8000 ל- 9000 שקל אני רכשתי אותו בסוף חודש יוני 2019 , לאחר עונת רחצה אחת החל לצאת אויר מהתפר ההדבקה מסביב הוזמן טכנאי שתיקן לאחר שהוציא את כל האויר מהגקוזי , וביקש שתוך 48 שעות ניתן לנפח שוב. וכך נעשה אך לא היה ניתן למלא אויר כי החל לצאת אויר מהגטים בגקוזי, שוב הוזמן השרות לאחר שנשלחו אליהם התמונה שלא ניתן לנפח, כך שבסוף חודש מרץ השנה החברה החליפה לי מיכל חדש של הגקוזי והכל סודר. בחודש יוני החלטתי להפעיל והכל היה תקין עד חודש אוקטובר ראיתי שאויר יוצא שוב בצורה איטית, ואז הוחלט לרוקן ולנקות ולהכין לעונה הבאה, …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אורח ניימאר
    Started by אורח ניימאר,

קיימת בארץ חנות שמוכרת רכיבי מחשב (מעבד, ...) במחירים שהם קצת מעל סיטונאות ? רוב הסיכויים שאם היא קיימת אז אין בה מעבדה והיא רק מתעסקת במכירת רכיבי מחשב במחירים נמוכים.

13. http://dx.com/p/stainless-steel-triple-razor-blade-set-4-pack-44065 מאד זול, לא? מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מתנצל שאני לא מגיב לדיון המקורי אבל הוא נעול וזה נראה לי די חשוב. אני מאוד מעריך את העבודה הקשה שעשו חברי הפורום בארגון מחיר טוב לכונן הזה. ניסיתי להיכנס לאתר של אייבורי ולהזמין אותו אבל לצערי האתר שלהם לא מאובטח בשום צורה. נכון שרשום שם RapidSSL וכל מיני באז וורדס כאלה ואחרות. אבל בפועל תהליך ההרשמה (וגם הלוגין) אינו עובר שום אבטחה בדרך אליהם. מה זה אומר ? שמישהו יכול בקלות יחסית לגנוב את השם משתמש והסיסמה שלכם לחנות שלהם. עכשיו זה על פניו לא כזה נורא אבל אם הם לא יודעים איך להשתמש בSSL אני בספק אם הם יודעים שאסור להם לדומא לשמור את הפרטי אשראי אצלהם בDB (ואני מקווה שפרטי האשראי לפחות כן עוברים בצורה מוצפנת אבל בגלל שלא נרשמתי אני לא יכול להיות בטוח). חבל שחנות מחשב…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by שקד נעים,

שלום לכולם! חבר נוסע לארצות הברית ואני רוצה שהוא יקנה לי איפון 7 פלוס, רוצה לוודא איזה חברה מתאימה לארץ? הבנתי שT-MOBILE. זה נכון? תודה רבה שקד

16. בארץ או בחו"ל? ב-ZAP מצאתי רק סוללות נטענות ובארה"ב יש כל מיני שגם נמכרות בכמויות. בדרך כלל אם אני מזמין מחו"ל, אני מזמין משהו שאין בארץ או נמכר במחיר גבוה בארץ. לא יודע אם הגיוני להזמין מחו"ל עם עוד קניות שאני עושה שם...

17. Started by Sargon,

מה אתם אומרים על מחשב כזה? https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?Item=N82E16883102344 כמה זה ייעלה בארץ וכמה זה ייעלה להזמין מחו"ל כולל מיסים וכו? הדאגות העיקריות שלי מהמערכת זה שהTHREADRIPPER יד לו איזה באג בחומרה כמו הRYZEN הדור הראשון? והשני זה שהSSD אוליי לא הכי מעולה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שלום כולם, אני מתכננן נסיעה לחו"ל (ארה"ב), נראה שהדרך הכי נוחה תהיה לדבר מסקייפ. משהו מבלבל אותי באתר שלהם איפה שרוכשים חבילות (אני מעוניין בשיחות לסלולר גם כן), בחרתי שאני מעוניין להתקשר לישראל וזה ממליץ לי על unlimited world אבל לא רואים דגל ישראל כלול שם... סה"כ אני רוצה אפשרות להתקשר מכשירים סלולרים בישראל + בארה"ב, האם אני צריך את Unlimited world או משהו אחר? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. לפני כשנה קניתי מחשב נייד של חברת hp ורכשתי הרחבת אחריות ל3 שנים. המחשב התקלקל לפני כחודש, נלקח ממני למשך שבועיים, והוחזר לי לא תקין. פניתי שוב לחברת hp, שתיאמו מולי איסוף נוסף של המחשב, לאתמול, אף לא הגיע אף אחד לקחת את המחשב, ולא יצרו איתי שום קשר לגבי דחיית האיסוף. המחשב משמש אותי בתור סטודנט למדעי המחשב בטכניון, ודבר זה פגע קשות ביכולתי ללמוד ולהגיש שיעורי בית. היום הגיע השליח אחר הצהריים ואסף את המחשב. דרישותיי מחברת hp לפיצוי העלו גיחוך בפי המנהלת שענתה לי בזילזול!! כמובן שנפרדתי מהמחשב שוב לפרק זמן יקר ולא קצר בכלל! מה אוכל לעשות? האם יש מקום להגשת תביעה?

20. Started by Svensk.il,

היי, אני כרגע עם 12 מגה בבזק בילנאומי, תשתית של הוט, וחושב לשדרג ל-30 מגה. תהיתי כמה אתם משלמים לבזק בינלאומי עבור 30 מגה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ronbadu,

שלום לכולם , אני נמצא כרגע בקורס MCITP במכללה מסוימת . לקראת המבחן הראשון שלנו ,642 ,אמרו לנו שדרך הלמידה ברובן ככולן של המכללות בארץ ,היא ללמוד את השאלות מהdumps בעל-פה ,וככה יוצא שבמבחן אתה לא באמת קורא את כל השאלה ומפעיל מחשבה ,אלא פשוט רואה שהשאלה מוכרת וככה גם התשובה מוכרת לך ,והם טוענים שככה זה בכל המכללות בארץ ועובד עם אחוזי הצלחה גבוהים . רציתי לבדוק עם אנשים שמכירים את הנושא האם זה נכון והגיוני ,והאם לא עדיף בכל זאת לעשות את השיטה השנייה . תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. האתר 'כלכליסט' מדווח כי גולן טלקום מצאה פתרון מסתמן לצרותיה, בדמות מעבר לשימוש בתשתית של חברת 'Hot Mobile' למשך עשור במחיר של כ-150 מיליון ש"ח בשנה - כאלטרנטיבה לרכישתה והיבלעותה בסלקום, שלא אושרה ע"י הממונה על ההגבלים העסקיים. בהנחה שהמהלך יצא לדרך, הוא יאפשר לגולן להמשיך ולהתקיים בנוף הסלולר המקומי בתור חברה עצמאית - אך השאלה היא האם זה יסייע לעצור את הנטישה אותה היא חווה, שמוערכת בכ-25,000 לקוחות בחודשיים האחרונים בלבד.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by askme,

בבית המשפט המחוזי בלוד הוכרה כייצוגית תביעה שהוגשה נגד חרת HP בארץ בגין הפרת סעיף של כיתוב בעברית על מיכלי הדיו של החברה. פרטים - באתר החברה או בתביעות יצוגיות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Coldmetal,

שלום לכולם, קניתי ספק כוח למחשב מחברה שככל הנראה כרגע, פשטה רגל\נסגרה ללא הודעה. לחברה קוראים זד מחשבים\סקיי פי סי. לפני כה שבועיים הייתה הפסקת חשמל והספק הפסיק לעבוד, נתתי להם את הספק והם אמרו שהם ישלחו את הספק ליבואן וייצרו איתי קשר כשיחזור. שבוע עבר ולא חזור אליי וכשניסיתי להתקשר לא היה מענה, האתרים שלהם לא עובדים וכשהגעתי לשם היום המקום היה סגור והאנשים שעובדים מסביב להם אמרו שהם פשטו רגל. כמו שאני רואה את זה, יש מצב שהספק שלי כבר נשלח ליבואן אבל ליבואן אין שוב דרך לחזור אליי כי בטוח שאין לו את הפרטים שלי אלא של זד. או שזד פשוט לקחו את הספק ונעלמו. אני צריך לברר איזה יבואנים פה בארץ מייבאים ספקים של seasonic ומה אפשר לעשות אם הספק שלי לא נשלח ליבואן בכלל? זהו? נדפקתי …

25. משהו כזה כמו אלו: https://www.amazon.com/s?k=anti+fatigue+mat&ref=nb_sb_noss אני מתכוון בארץ כי באמזון לא שולחים כאלו לפי מה שהבנתי... תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים