צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,311 דיונים בפורום זה
-
לפני כחודש עזבתי מקום עבודה, כחלק מהעזיבה החזרתי קו טלפון. יום אחרי החזרת הקו מהעבודה יצרתי קשר עם שירות הלקוחות של אורנג וביקשתי להחזיר לפעולה קו ישן שלא היה פעיל. ציינתי בבירור שאינני מעוניין בחבילת גלישה וביקשתי לבטל את האופציה לגלוש בשני הקווים שברשותי. לפני כמה ימים קיבלתי חשבון מאורנג' על 258 ש"ח לפני מעמ על גלישה סלולארית ("חיוב שאינו במסגרת חבילת גלישה באינטרנט"). כמובן שניסיתי ליצור קשר עם שירות הלקוחות הטלפוני, דבר שהיה בלתי אפשרי בימים האחרונים. היום בבוקר ניגשתי למרכז השירות והנציגה החביבה טרחה להסביר לי שהחיוב התבצע על שירות שניתן לפני שביקשתי לנטרל את השירות. כמה נוח. לצערי אין לי דרך להוכיח מתי ביקשתי לנטרל את השירות ואין לי דרך מעשית להוכיח שלא צרכתי את הש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמנתי שבוע שעבר חבילה מחו"ל במחיר של 60$~ שמתחת לרף המכס. כשבדקתי את עלות השילוח יצא שצריך להוסיף עוד 30$ כדי להביא את החבילה לישראל דרך UPS. בדקתי באתר רשות המיסים ואני מצטט: "משלוח המכיל טובין שערכם הכולל עד 75$ - פטור לחלוטין ממסי יבוא..... ערך כולל של עד 75$ - לא כולל הובלה וביטוח אם הם מחושבים בנפרד מערך הטובין.... לדוגמא: משלוח בגדים שערכם הכולל 65$ ודמי משלוח החלים הם בסך 20$ (סך כולל של 85$) - עדיין יהיה פטור מתשלום מיסים על הטובין." למייטב הבנתי המקרה שלי נופל בדיוק על הסעיף הזה ולכן פטור ממיסים. אבל מה מסתבר שהשבוע אני מקבל SMS שהחבילה תגיע אלי יום למחרת ועל מנת לקבלה אני צריך לשלם לשליח ~260 ש"ח. התקשרתי למוקד שירות הלקוחות של UPS …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן כן, בעזרת הקופון: GMG25-1BW0K-K1A3G באתר: http://www.greenmangaming.com/s/il/en/pc/games/rpgs/borderlands-2/ עותק דיגיטלי. המבצע נגמר מחר ב 17/9.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות טלפון של סמסונג S22 ultra ובכל החנויות כמעט אני רואה ייבוא מקביל האם שווה לקנות מיבוא מקביל?, האם זה סיכון? האם יכול להיות שיהיה לי בעיה במכשיר מאחר וקניתי מייבוא מקביל?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
האם יש מוצרים נצרכים שאתם קונים בקביעות מחו"ל דרך האינטרנט? (מוצרי ניקיון, היגיינה, מזון, ציוד משרדי, או כל דבר אחר?)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איפה הכי נכון לקנות מוצרי אפל? (APPLE TV) מבחינת אמינות ואחריות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני כ-2.5 רכשתי דיסק ST3500418AS של חברת Seagate בחנות סקאי פיסי. לפני 4 ימים, Win7 התריע בעיקביות על תקלה בדיסק זה וכעבור יומיים הדיסק הפסיק לפעול. לדיסק באחריות עד אוקטובר 2012, אך החנות סקאי פיסי כבר לא קיימת. איך ניתן לממש את האחריות ולהחליף את הדיסק - מי היבואן ? תודה זאב
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם בעתיד יהיה למשחקי מחשב גרפיקה יותר חזקה ומציאותית
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מתעניין ברכישת אופניים חשמליים. המטרות שלי הם לנסוע לעבודה מהבית, כ 2.5 ק"מ ועוד נסיעות מזדמנות - לא שימוש מסיבי, ולכן אני לא חייב את הדגם הכי מפואר וחזק, לא חייב תצוגה דיגיטלית ו/או מעצורי דיסק, העיקר שיהיה אמין ונוח. העניין הוא שכל האופניים נראים אותו הדבר בדיוק, כאילו כל חנות שמה על האופניים מדבקה אחרת ויוצרת מותג. בחנות עולם הקולנוע המוכר הציע לי את הדגם SMART BIKE S2 , והבטיחו לי 500 ש"ח הנחה לקראת BLACK FRIDAY , כלומר ב3000 ש"ח. נראה לי זה המחיר הכי טוב שאפשר לקבל עבור אופניים 48V מה אתם אומרים על האופניים, על המחיר? מישהו שקנה אופניים ורוצה להמליץ לי על משהו אחר? הכי חשוב שהחנות והיצרן יהיהו אמינים והאופניים י…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
https://shop.waxman.co.il/product-category/כסאות-משרדיים/ אין לי שום קשר אליהם, אבל יש לי נסיון חיובי מאד איתם בקנייה של שני כסאות בעבר.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול בלילה קיבלתי סמס מחברת הסלולר שלי שניצלתי 95% מחבילת הגלישה שלי ומיד ביטלתי את הגישה לאינטרנט הסלולרי מהמכשיר. בבוקר קיבלתי עוד סמס שחרגתי מהחבילה ואני מחויב בתעריף מזדמן (למרות שכאמור ביטלתי את הגלישה מיד עם קבלת ההודעה הראשונה). כשהתקשרתי לחברת הסלולר התברר שחרגתי ב-117MB עוד לפני שנשלחה אלי ההודעה הראשונה, מה שאומר שהחשבונית שלי ממש מנופחת כרגע. הנציגה אמרה לי שקיבלתי את הודעת ה-95% אחרי שכבר חרגתי כי הם לא יכולים לשלוח את ההודעה בזמן שאני גולש ולכן היא לא יכולה לבטל את החיוב הזה. חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי תקנות של משרד התקשורת שנכנסו לתוקף בשנה שעברה ולפיהן לחברת סלולר אסור לגבות על חריגה מחבילת גלישה לפני שהם שולחים ללקוח הודעות על ניצול 75% (שלא קיבלתי) ו-95%…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האחריות ל-3 שנים מול אינטל. אני מבין ששווי ביד 2 זה בעצם "כמה שמוכנים לשלם לך", אבל בכמה לדעתם שווה להתחיל למכור?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע אם ניתן להזמין דברים מחו"ל לכתובת כלשהי של E-POST? קראתי פה וראיתי שמדובר בהזמנות מחו"ל אבל אני לא מכיר את התהליך. אני יודע שאפשר לשלוח הזמנות בארץ לכתובת הקרובה של מגורים אבל מה אם חו"ל?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני מנוי מזה כחצי שנה ב012MOBILE בחבילה ללא הגבלה הכוללת 42 יעדים לחו"ל. לפני כחודש-חודשיים התקשרתי לבית מלון ביוון. השבוע אני פותח את החשבוניות של החצי שנה האחרונה לבדיקה לראות שהכל בסדר. אני רואה חיוב נוסף של כ70 ש"ח על חיוג לחו"ל. פניתי לחברה הם אומרים שחייגתי לבית מלון בחו"ל וזה יעד שבין היתר אינו כולל בחבילות ללא הגבלה. עכשיו בתקנון שלהם לא מצויין שיש יעדים כאלה ואחרים שאינם כלולים בללא הגבלה לחו"ל. מצ"ב קישור: http://www.012mobile.co.il/he-il/abroad/rates-israel/ עכשיו אני מחכה לתשובה שלהם אבל אני לא אופטימי בכלל ולכן אני מתכונן כבר לשלב הבא. מה אני יכול לעשות אם הם בעצם לא יכבדו את התקנון שלהם? תודה מראש אריאל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. יש לנו ברז תמי 4 (עם מערכת טיהור וסינון מתחת לכיור) מזה 7 שנים, זהו הפתרון הנוח לנו ביותר, אך תמיד ידענו שאת הנורה והסנן ניתן לרכוש באופן עצמאי בחצי המחיר. כמובן שתמי 4 מזהירה מבני מוצרים נחותים/לא מתאימים/מסוכנים, והמתחרים אומרים ש "פעם פעיל זה פחם פעיל", שמדובר בפרקטית מדובר באותו המוצר, כנ"ל בנוגע לנורת ה UV. מישהו יודע לומר (או להפנות לכתבה/מאמר) האם יש עדיפות לרכישה במחיר כפול מתמי ארבע, או שמדובר באותם המוצרים ברמה העקרונית ואין שום בעיה לרכוש בחצי המחיר? (ואם חצי מחיר, מאיזה חנות/משווק/מותג מומלץ לרכוש? יש יותר מאחד) 2. אנו מעוניינים להניח אדניות במרפסת השמש, לאורך כ 10 מטרים, אדניות ברוחב של כ 13.5 ס"מ (הבנתי שיש אדניות צרות יחסית), האם יש אופציה במקום להשקות י…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כחודשיים/שלושה נסעתי בכביש 6 בטעות למקטע קצר, ומאז אני מחכה לחשבונית, ודבר לא הגיע. הגיוני? יכול להיות שלא יחייבו אותי?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי במתנה Raspberry Pi 2B - בלי מארז. אני יודע שניתן להזמין מארז מאוד בזול - אבל צריך לחכות שיגיע מסין או הונג-קונג או משהו דומה. האם ישנן חנויות ישראליות - חנויות מקוונות או חנויות פיזיות בחיפה - אשר מוכרות מארזים מתאימים? אני לא מאוד בררן לגבי צבעים, סגנונות, שקיפות וכולי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, השיפוצניק לא נתן לי חשבוניות על תשלומים ששילמתי לו, והסתלק. ניתן להתלונן עליו ברשויות המס? משטרה? משרד האוצר? משרד העבודה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח אני מחפש מכשיר מסויים (למעשה אפשר להגדירו כמקלדת מיני/עכבר מיני) שאפשר לחבר בUSB למחשב באופן אלחוטי ושישמש אותי לשליטה אלחוטית במדיה פלייר - רק את הכפתורים הנחוצים כמו "הבא", "הקודם", "ווליום", "פאוז", "מיוט". שום דבר מעבר לזה. הדבר הכי קרוב שמצאתי זה השלט הזה: https://www.ebay.com/itm/2-4GHz-Wireless-Mini-Keyboard-Mouse-Multi-media-Remote-Control-for-PC/332457208481?hash=item4d67fe6aa1:g:fPAAAOSwPWxbKd4H:rk:33:pf:0&LH_BIN=1 או זה: https://www.amazon.com/Excelity®Wireless-Computer-Remote-Control-Controller/dp/B011IW9WB6 אבל הוא די גדול ומכיל המון כפתורים שאין לי כל צורך בהם. …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי ספק כוח למחשב מחברה שככל הנראה כרגע, פשטה רגל\נסגרה ללא הודעה. לחברה קוראים זד מחשבים\סקיי פי סי. לפני כה שבועיים הייתה הפסקת חשמל והספק הפסיק לעבוד, נתתי להם את הספק והם אמרו שהם ישלחו את הספק ליבואן וייצרו איתי קשר כשיחזור. שבוע עבר ולא חזור אליי וכשניסיתי להתקשר לא היה מענה, האתרים שלהם לא עובדים וכשהגעתי לשם היום המקום היה סגור והאנשים שעובדים מסביב להם אמרו שהם פשטו רגל. כמו שאני רואה את זה, יש מצב שהספק שלי כבר נשלח ליבואן אבל ליבואן אין שוב דרך לחזור אליי כי בטוח שאין לו את הפרטים שלי אלא של זד. או שזד פשוט לקחו את הספק ונעלמו. אני צריך לברר איזה יבואנים פה בארץ מייבאים ספקים של seasonic ומה אפשר לעשות אם הספק שלי לא נשלח ליבואן בכלל? זהו? נדפקתי …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לכל מבצעי סוכות 2023 TMS - בתוקף עד ה8/10/23 או גמר המלאי (המוקדם מבינהם) - תקף גם לרכישות באילת! ובנוסף להכול - ובמיוחד למי שקונה מפרט מחשב,עוד מתנה מטורפת 💥 בקנית מחשב בסכום 3500 ועד 5500 כולל מע"מ מתנה - MK-110-KKMF1-HE 💥 בקנית מחשב בסכום 5501 ועד 8000 כולל מע"מ מתנה - Gigabyte FORCE K81 Mechanical Gaming Keyboard 💥 בקנית מחשב בסכום 8001 ועד 11000 כולל מע"מ מתנה - Corsair K55 RGB Gaming Keyboard 💥 בקנית מחשב בסכום 11001 ויותר כולל מע"מ מתנה - Corsair K70 RGB TKL Champion Mechanical Gaming Keyboard — CHERRY MX Red רוצים טיפול מהיר יותר בהזמנה? תציינו בהערות של ההזמנה לטיפול רועי + תדאגו לשלוח לי מספר הזמנה בהודעה פרטית ואדאג לטפל בזה באופן ישיר חג שמ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
מה המחיר המינימלי שתוכלו להשקיע בכדי ליהנות משיפורי הדור החדש והמרשים של מפתחת השבבים הירוקה? התשובות מתחילות להתגלות בהדרגה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. ראיתי בעיתון שפורסם מקררים המשתתפים במכרז מקררי הגריטה יש לי כמה שאלות: 1. רשום שהמבצע לזכאי ביטוח לאומי, - איך אני יודע עם אני זכאי? 2. רשום שצריך שיהיה לך מקרר קיים מעל 300 ליטר. איך אני יודע כמה ליטר המקרר שלי? 3. איזה מקרר כדאי - יש של HAIER; SAMSUNG;LG;HISENSE' SHARP; תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות רובוט שואב אבק של Neato, דגם xv-25. המחיר בארץ הוא 3187 ש"ח, כפי שאפשר לראות באתר של היבואן. בשיחה איתם נאמר לי שגם אם אארגן קבוצת רכישה של 10, אוכל לקבל הנחה רק של 5%, כלומר סביב ה-3000 ש"ח. המחיר הזה גבוה מדי לטעמי. היתרון הגדול הוא שיש אחריות לשנתיים בארץ. באיביי מצאתי דגם מקביל אמריקאי (xv-21) שעולה 300$ עם עלות משלוח מארה"ב לארץ של 85$. סה"כ כ-1350 ש"ח. המשלוח הוא דרך FedEx, כך שלהבנתי יש סיכוי טוב שייתפס במכס, ואז אשלם עוד 33%, כלומר עוד 350 ש"ח. סה"כ המחיר יגיע לכ-1700 ש"ח, עדיין זול בהרבה מהמחיר בארץ. החיסרון הוא שאין אחריות בארץ ואם יש תקלה, אצטרך כנראה לשלוח את הרובוט לארה"ב לתיקון, מה שיעלה לא מעט אם בכלל יתאפשר. לכן, זו ההתלבטות ש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
https://www.maariv.co.il/business/economic/israel/Article-849680
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-