צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,316 דיונים בפורום זה
-
משחקי האינדי עושים קאמבק למיזם המשחקים המוזל עם חבילת ה-Humble Indie Bundle 16 התגעגעתם? אחרי תקופה של כמה חודשים שבהם הוא שיווק בעיקר משחקים מוכרים מבית מפתחות ומפיצות מבוססות, מיזם ה-Humble Bundle חוזר אל המקורות שלו עם חבילת משחקי אינדי חדשה, מספר 16 – וכמו תמיד מדובר בדיל קורץ מאוד שתתקשו למצוא דומה לו במקום אחר. חבילת המשחקים הבסיסית, שאותה יקבלו כל מי שיבחרו לשלם דולר בודד או יותר, כוללת את משחק הפעולה הארקיידי Retro City Rampage DX (שהוא מעין פרודיה על מגוון משחקים קלאסיים), משחק האימה Outlast אשר הושק בשנת 2013 וזכה לביקורות חיוביות מאוד, ומשחק ההרפתקאות הייחודי Never Alone, כולל חבילת DLC שלו. כשעוברים הלאה, אלא שיבחרו לשלם סכום גבוה מהממוצע …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האחריות ל-3 שנים מול אינטל. אני מבין ששווי ביד 2 זה בעצם "כמה שמוכנים לשלם לך", אבל בכמה לדעתם שווה להתחיל למכור?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לא היה כאן בעבר פורום כזה? קיצר, על מנת לא לצאת כמו המוכר הזה: https://hwzone.co.il/advert/מחשב-גיימינג-במחיר-מנצח-gtx970-עם-3-כונני-ssd/ הייתי רוצה לקבל מחיר שלדעתכם אני יכול למכור את המחשב הנוכחי שלי: i5-3570 (לא K) כרגע המחשב פועל כבר כמה חודשים עם OC קטן של 3.8 (או 4.0 אני לא זוכר בדיוק) GHz ללא שום בעיות. 16 ג'יגה RAM מסוג DDR3 GTX970 בא ללא דיסקים קשיחים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי דיסקטים ישנים , 1.5 אינצ' הדקיקים ויש קצת 1.44 יש לכם מושג מה לעשות איתם? לתרום למוזיאון או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
א.ג.נ., ביום 16.11.2015 אישר בית המשפט המחוזי בתל אביב את הסדר הפשרה בתביעה הייצוגית שבנדון. עניינה של התביעה הייצוגית הוא בבקשה לפיצוי משתמשי ה-("PSN") PlayStation Networkבישראל, וזאת בגין טענות התובעים לנזקים אשר נגרמו להם לטענתם (טענות המוכחשת ע"י הנתבעות) עקב חדירה לא חוקית של גורמים אלמוניים למחשבי רשת ה-PSN, אשר בוצעה במהלך חודש אפריל 2011, ושבעקבותיה הושבתה רשת ה-PSN לתקופה של כחודש ימים. בהתאם להסדר הפשרה, כל אדם, תושב ישראל, שהחזיק בכל עת לפני 15.5.2011 חשבון PSN עם כתובת רשומה בישראל, זכאי להגיש דרישה (claim) לקבלת הטבת משחק אחת מתוך רשימה של משחקים. אדם שהחזיק ביותר מחשבון ראשי אחד או בחשבון משנה אחד או יותר ייחשב כמי שהחזיק בחשבון PSN א…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טענת חברת החשמל : " על פי חוק אנחנו מחויבים לקרוא מונים רק פעם בשנה " , האומנם ??? זה נישמע הזוי ,אולם זאת בדיוק התשובה שקיבלתי מנציג בכיר של חברת החשמל . השאלה אם זה באמת נכון ? אני מחפש את הציטוט של החוק המדוייק הנוגע לעניין (לא פרשנות כזאת או אחרת של החוק ). השאלה היותר חשובה ,אם זה אכן כך : מי הם חברי הכנסת האידיוטים שאישרו חוק כל כך מופרך ,דרקוני ומנותק מהמציאות? האם לא הגיע הזמן למבחן פסיכיאטרי ופסיכומטרי בסיסי ,כדי לוודא שהפרלמנט שלנו לא ימשיך להיות מורכב מאחוז גדול של מטורללים תלושים מהמציאות ,עברינים סידרתיים ודפ"רים עם IQ של בלטה ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש למישהו נסיון עם רכישת חידוש MSDN בארה"ב? הפרש המחירים עם המוצר בארץ הוא די מזעזע.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
משחק הפעולה הנהדר של המפתחת Monolith מוצע בחנות ה-Green Man Gaming בגירסת ה-Game of the Year המעודכנת והמקיפה שלו, ובמחיר של פחות מ-45 שקלים פינוק גיימינג נוסף לרגל סוף השבוע: אם משחקי אינדי פחות מעניינים אתכם, כדאי שתכירו את המבצע העדכני המרשים של החנות המקוונת Green Man Gaming, שמציעה את משחק הפעולה Shadow of Mordor: Game of the Year Edition בעבור 11.25 דולר בלבד. הכותר, שמתרחש בעולם העלילתי של 'שר הטבעות' ופותח בידי הסטודיו שהביא לנו בעבר את F.E.A.R ו-No One Lives Forever, הושק במקור בסוף שנת 2014 וזה לשבחים רבים על מנגנוני המשחקיות המקוריים שלו – והושק באפריל 2015 בגירסה השלמה עליה מדובר כאן, אשר כוללת את התוכן המקורי ועוד שלושים משימות, חפצים ותוספים שהושקו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנחנו משלמים סביבות ה-85 ש"ח עבור 2.5MB (ספק + תשתית), אני בטוח שיש חבילות יותר משתלמות עם מהירות גבוהה יותר ומחיר נוח יותר... אנחנו מחוברים דרך 012 + HOT.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי את הזכרונות האלו http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160757707223#ht_838wt_1396 רשום שם במפורש שזה 4GBX2 וכניראה קבלתי 2GBX2 זה מה שקבלתי http://img26.imageshack.us/img26/1035/20120327214147.jpg http://img221.imageshack.us/img221/499/20120327214125n.jpg רשום שם שזה 2GBX2 אבל לפי חיפושים בGOOGLE אני לא סגור על זה, אני לא יודע אם לפתוח או לא. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חוץ ממיסי יבוא של 32% שמתי לב שיש סמרטפונים בגרסה של אמריקה צפונית ואמריקה דרומית. האם זה חשוב לפני שמיבאים לארץ? ראיתי מכשיר של SONY XPERIA במבצע של $269 אבל סה"כ מחיר סופי אחרי יבוא יהיה $393 בארץ רק ב-KSP יש כזה והבדל שיוצא הוא חיסכון של 550 ש"ח. האם שווה? מה אם אחריות? קראתי שהיה מישהו שקיבל מכשיר שבוא חשב היה "כמעט חדש" לא הייתי רוצה להיות במקרה שלו. שוקל אם כל זה שווה בכלל על מנת לחסוך...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להעלות למכירה באזור יד שניה את הלפטופ שלי, ברגע שאני מסים למלא את כל פרטי המוצר וחמשת התמונות, אני לוחץ על כפתור ה"שלח" ולאחר דקה אני מועבר בחזרה להתחלה של תהליך הלעת המוצר לפורום.. בקיצור לא קורה כלום וזה לאחר 4 נסיונות. אשמח לקבל עזרה בנושא. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש חנות לקנות gs3 או gs4 שהוא יגיע לארץ. מישהו יכול להמצליץ לי על חנות אמינה באזור י-ם? גם המלצות לחנויות בת"א יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://dx.com/p/stainless-steel-triple-razor-blade-set-4-pack-44065 מאד זול, לא? מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני אהיה בניו יורק בעוד מספר ימים ובכוונצי לקנות אייפד wifi+cellular מהדור האחרון. הם נותנים שלוש אפשרויות של מפעיל - att / sprint / verizon - האם זה משנה מבחינתי איזה אחד אני בוחר? ניסיתי להבין מה ההבדל בין הדגמים ונראה לי שמדובר רק בתדרים של LTE אבל אני לא בטוח שהבנתי נכון.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כחודש עזבתי מקום עבודה, כחלק מהעזיבה החזרתי קו טלפון. יום אחרי החזרת הקו מהעבודה יצרתי קשר עם שירות הלקוחות של אורנג וביקשתי להחזיר לפעולה קו ישן שלא היה פעיל. ציינתי בבירור שאינני מעוניין בחבילת גלישה וביקשתי לבטל את האופציה לגלוש בשני הקווים שברשותי. לפני כמה ימים קיבלתי חשבון מאורנג' על 258 ש"ח לפני מעמ על גלישה סלולארית ("חיוב שאינו במסגרת חבילת גלישה באינטרנט"). כמובן שניסיתי ליצור קשר עם שירות הלקוחות הטלפוני, דבר שהיה בלתי אפשרי בימים האחרונים. היום בבוקר ניגשתי למרכז השירות והנציגה החביבה טרחה להסביר לי שהחיוב התבצע על שירות שניתן לפני שביקשתי לנטרל את השירות. כמה נוח. לצערי אין לי דרך להוכיח מתי ביקשתי לנטרל את השירות ואין לי דרך מעשית להוכיח שלא צרכתי את הש…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מכשיר עד כ1000 שח באינטרנט (הכוונה היא לא במחיר בארץ). מסך סביב ה5 אינצ', לא 5.5 זה גדול לי מידי. שיתאים לשימוש בארץ. מבולבל קצת מכל ההיצע - שיאומי וואוי והשאר. המון תודה ושבוע טוב דורון
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע אם ניתן להזמין דברים מחו"ל לכתובת כלשהי של E-POST? קראתי פה וראיתי שמדובר בהזמנות מחו"ל אבל אני לא מכיר את התהליך. אני יודע שאפשר לשלוח הזמנות בארץ לכתובת הקרובה של מגורים אבל מה אם חו"ל?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפוש בפורום ובגוגל לא העלה תוצאות בנושא. השאלה היא: במידה וקיימת תקלה חוזרת בתשתית שמתבטאת בניתוקים וביקורי טכנאי רבים (בין אם בכבלים ובין אם בבזק) - האם זו עילה חוקית (לא "רצון טוב" של ספק התשתית) לביטול ההתחייבות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב בסקיי פי סי לפני שנה וחצי ורוב הרכיבים עדיין באחריות עכשיו כשהם נעלמו אני לא יודע אם יש לי עדיין אחריות אני מנסה להשיג אותם בטלפון ללא הצלחה, האם מישהו יודע משהו שיכול לעזור? האם היבואנים ייקחו אחריות? אולי יש חנות אחרת שתסכים להגדיל ראש ולטפל באחריות מול היבואן? ברור לי שיש עוד אנשים באותה בעיה, בואו נפתור את זה... מדובר ברכיבים שבהחלט מתקלקלים (כוננים קשיחים, כרטיסי מסך וקול, זכרונות, מעבד, מערכת קירור... למעשה כל המחשב פרט למארז)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כ-2.5 רכשתי דיסק ST3500418AS של חברת Seagate בחנות סקאי פיסי. לפני 4 ימים, Win7 התריע בעיקביות על תקלה בדיסק זה וכעבור יומיים הדיסק הפסיק לפעול. לדיסק באחריות עד אוקטובר 2012, אך החנות סקאי פיסי כבר לא קיימת. איך ניתן לממש את האחריות ולהחליף את הדיסק - מי היבואן ? תודה זאב
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני מספר שבועות פרסמתי תרד שאני מעוניין לרכוש שני מארזים מסוג e-mini 2018 דרך האתר http://www.minicase.net/ שעושה רושם שהוא אתר היצרן או יבואן רשמי של המוצרים האלה. לאחר שיצרתי קשר עם המוכר דרך דואר האלקטרוני סוכם שאני ארכוש את המוצרים במחיר של 170 דולר כולל משלוח. אחרי ששילמתי לו את הסכום במלואו דרך PAYPAL המוכר שלח לי מייל שאין לו את הצבע השחור ויש לו צבע אדום במקום ושהוא לא יהיה במשרד בשבוע הקרוב, מאז עבר לו שבוע וחצי, אני שולח מיילים המוכר לא משיב. מה אני יכול לעשות במצב כזה? איך אני יכול להתלונן בפיפאל שגנבו לי 170$?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. רכשתי מסאני סמארטפון. התחרטתי כי ראיתי מחיר טוב יותר. הבטיחו שתוך שבועים אקבל החזר כספי. לאחר כשבוע בא שליח עם המכשיר. שלחתי אותו חזרה בלי לקבל את הסמארטפון. התקשרתי שוב פעם לסאני. נציג אחד אמר שיכול לקחת חודש עד שאקבל החזר, נציג אחר אמר שזה לא בסדר שלא החזירו לי את הכסף והבטיח שיחזרו אלי. עד היום אף אחד לא חזר אלי, ולא קיבלתי את ההחזר. האם יש כאן עילה לתביעה ופיצוי? כל השיחות מוקלטות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
https://www.maariv.co.il/business/economic/israel/Article-849680
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי קיבל מייל מ IVORY בבקשה להגיע עם המחשב שלו לחנות על מנת להחליף את הספק כיוון שזה ספק תקול שעלול לקצר. אני לא יודע באיזה סוג ספק מדובר. מישהו שמע על זה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-