צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
אני כרגע עדיין ממתין לנציג של בנדא מגנטיק. יש 2 לפני בתור אני כבר שעה ו24 דקות מנסה שיגיע תורי כל הסיפור התחיל בכך שרכשתי ראוטר אלחוטי של TP-LINK, לאחר שיחה עם בנדא אישרו לי שהוא תקול, ואמרו ששלחו אישור החלפה לKSP דיברתי עם KSP הם אישרו שהם קיבלו את אישור ההחלפה, אך טענו שאין במלאי ושצריכים להזמין לי. טענו שיצרו איתי קשר כשהוא יגיע במלאי של סניף דיזינגוף - בפועל לא יצרו עימי קשר ניסיתי ליצור קשר עם KSP השבוע, הם טענו שאני צריך לפנות לבדנא... שזה מה שאני עושה עכשיו - אבל כמעט שעה וחצי ואף אחד לא טורח להרים את הטלפון. פשוט בושה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טענת חברת החשמל : " על פי חוק אנחנו מחויבים לקרוא מונים רק פעם בשנה " , האומנם ??? זה נישמע הזוי ,אולם זאת בדיוק התשובה שקיבלתי מנציג בכיר של חברת החשמל . השאלה אם זה באמת נכון ? אני מחפש את הציטוט של החוק המדוייק הנוגע לעניין (לא פרשנות כזאת או אחרת של החוק ). השאלה היותר חשובה ,אם זה אכן כך : מי הם חברי הכנסת האידיוטים שאישרו חוק כל כך מופרך ,דרקוני ומנותק מהמציאות? האם לא הגיע הזמן למבחן פסיכיאטרי ופסיכומטרי בסיסי ,כדי לוודא שהפרלמנט שלנו לא ימשיך להיות מורכב מאחוז גדול של מטורללים תלושים מהמציאות ,עברינים סידרתיים ודפ"רים עם IQ של בלטה ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמנתי שבוע שעבר חבילה מחו"ל במחיר של 60$~ שמתחת לרף המכס. כשבדקתי את עלות השילוח יצא שצריך להוסיף עוד 30$ כדי להביא את החבילה לישראל דרך UPS. בדקתי באתר רשות המיסים ואני מצטט: "משלוח המכיל טובין שערכם הכולל עד 75$ - פטור לחלוטין ממסי יבוא..... ערך כולל של עד 75$ - לא כולל הובלה וביטוח אם הם מחושבים בנפרד מערך הטובין.... לדוגמא: משלוח בגדים שערכם הכולל 65$ ודמי משלוח החלים הם בסך 20$ (סך כולל של 85$) - עדיין יהיה פטור מתשלום מיסים על הטובין." למייטב הבנתי המקרה שלי נופל בדיוק על הסעיף הזה ולכן פטור ממיסים. אבל מה מסתבר שהשבוע אני מקבל SMS שהחבילה תגיע אלי יום למחרת ועל מנת לקבלה אני צריך לשלם לשליח ~260 ש"ח. התקשרתי למוקד שירות הלקוחות של UPS …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול בלילה קיבלתי סמס מחברת הסלולר שלי שניצלתי 95% מחבילת הגלישה שלי ומיד ביטלתי את הגישה לאינטרנט הסלולרי מהמכשיר. בבוקר קיבלתי עוד סמס שחרגתי מהחבילה ואני מחויב בתעריף מזדמן (למרות שכאמור ביטלתי את הגלישה מיד עם קבלת ההודעה הראשונה). כשהתקשרתי לחברת הסלולר התברר שחרגתי ב-117MB עוד לפני שנשלחה אלי ההודעה הראשונה, מה שאומר שהחשבונית שלי ממש מנופחת כרגע. הנציגה אמרה לי שקיבלתי את הודעת ה-95% אחרי שכבר חרגתי כי הם לא יכולים לשלוח את ההודעה בזמן שאני גולש ולכן היא לא יכולה לבטל את החיוב הזה. חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי תקנות של משרד התקשורת שנכנסו לתוקף בשנה שעברה ולפיהן לחברת סלולר אסור לגבות על חריגה מחבילת גלישה לפני שהם שולחים ללקוח הודעות על ניצול 75% (שלא קיבלתי) ו-95%…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע אם ניתן להזמין דברים מחו"ל לכתובת כלשהי של E-POST? קראתי פה וראיתי שמדובר בהזמנות מחו"ל אבל אני לא מכיר את התהליך. אני יודע שאפשר לשלוח הזמנות בארץ לכתובת הקרובה של מגורים אבל מה אם חו"ל?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח אני מחפש מכשיר מסויים (למעשה אפשר להגדירו כמקלדת מיני/עכבר מיני) שאפשר לחבר בUSB למחשב באופן אלחוטי ושישמש אותי לשליטה אלחוטית במדיה פלייר - רק את הכפתורים הנחוצים כמו "הבא", "הקודם", "ווליום", "פאוז", "מיוט". שום דבר מעבר לזה. הדבר הכי קרוב שמצאתי זה השלט הזה: https://www.ebay.com/itm/2-4GHz-Wireless-Mini-Keyboard-Mouse-Multi-media-Remote-Control-for-PC/332457208481?hash=item4d67fe6aa1:g:fPAAAOSwPWxbKd4H:rk:33:pf:0&LH_BIN=1 או זה: https://www.amazon.com/Excelity®Wireless-Computer-Remote-Control-Controller/dp/B011IW9WB6 אבל הוא די גדול ומכיל המון כפתורים שאין לי כל צורך בהם. …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בחודש הבא נגמר לי המבצע על ה 50 מגה אצל הספק בזק בינלאומי ( 35 שקל ) . מישהו יודע כמה משלמים היום ואיזה מבצעים יש ??
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! הזמנתי דבר מה מה באתר DealExtreme, ושילמתי באמצעות Paypal. העניין הוא שאת כתובת המשלוח ציינתי באנגלית, ואת שמי הפרטי בעברית. האם הדבר עתיד להשפיע על המשלוח? תודה! ???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חוץ ממיסי יבוא של 32% שמתי לב שיש סמרטפונים בגרסה של אמריקה צפונית ואמריקה דרומית. האם זה חשוב לפני שמיבאים לארץ? ראיתי מכשיר של SONY XPERIA במבצע של $269 אבל סה"כ מחיר סופי אחרי יבוא יהיה $393 בארץ רק ב-KSP יש כזה והבדל שיוצא הוא חיסכון של 550 ש"ח. האם שווה? מה אם אחריות? קראתי שהיה מישהו שקיבל מכשיר שבוא חשב היה "כמעט חדש" לא הייתי רוצה להיות במקרה שלו. שוקל אם כל זה שווה בכלל על מנת לחסוך...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שוקל לקנות אל פסק Eaton 5E 850VA יש אחד עם אחריות ע"' DCS מחשבים ויש אותו דגם אבל עם אחריות ע"י יעל פתרונות אני מתלבט בין שניהם מבחינת איכות של שירות שנותן אחריות שמעתי ש-DCS מחשבים הם מעבדה מוסמכת ע"י Apple כדאי שאלך עם DCS מחשבים? הייתה למישהו חוויה עם נותני שירות שהזכרתי לעיל? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי לכולם לניסוי שאני עורך - אני מחפש שעון יד שבודק HR HRV , (לחץ דם , מוליכות עורית ועוד זה יהיה בונוס ) . כולל בלוטוס . אם יש שעון שמעביר אינפורמציה ONLINE למחשב - מעולה. אם יש דבר כזה בעלות לא גדולה - עוד יותר טוב
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האחריות ל-3 שנים מול אינטל. אני מבין ששווי ביד 2 זה בעצם "כמה שמוכנים לשלם לך", אבל בכמה לדעתם שווה להתחיל למכור?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מצאתי משחק PS3 בZAP במחיר טוב אצל Mediagame. התקשרתי אליהם, אומרים לי יש רק יד שניה. בהתחלה לא רציתי להזמין אבל המוכר שכנע אותי שהם בודקים את הדיסקים ושהכל יהיה בסדר. אז חסכתי 50 שקל ובמקום לקנות יד ראשונה ב150, קניתי יד שניה ב100 שקל. שוב פעם אני מדגיש, המוכר אמר שלפני שהם שולחים את הדיסק, הם בודקים אותו בקונסולה ושהוא לא שרוט. מגיע אלי משלוח, אני מסתכל מאחורה ואין אפילו סנטימטר אחד בלי שריטה. ה-כ-ל שרוט. כמובן שהקונסולה שלי מתקשה לקרוא אותו. דיברתי עם החנות, והם אומרים שאני צריך לשלוח להם את הדיסק ואולי הם יחליפו לי אותו. כל זה היה נחסך ממני אם הם היו אשכרה שמים את הדיסק בקונסולה שלהם בחנות כדי לבדוק אם הדבר הזה בכלל עובד. אבל לא בגלל זה פתחתי את הדיון. הלכתי לZAP לפרופ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! לאחר שחבילה כנראה נעלמה :-\ בסניף הדואר הקרוב לביתי הבנתי שאני צריך למלא את הטופס הנ"ל http://www.israelpost.co.il/traceparcel.nsf/request3?openform והשאלה שלי אם משלוח מסוג USPS First Class Mail InternationalTM הוא נחשב לEMS מהיר\דואר רשום\דואר רגיל? ד"א החבילה היא מארצות הברית (קליפורניה) והמשלוח עלה לי 18.03$ וזה המוצר http://www.ebay.com/itm/Motorola-T603-Universal-Handsfree-Bluetooth-Speakerphone-Car-Kit-/300733447510?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D789956293337797834%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D1%26#shId תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה ?? תגידו פרסמו לפני תקופה שמתחילת שנה הבאה אורנג סוגרת את הבסטה של האינטרנט ונטלפוניה הביתית , היום אני לקוח אינטרנט של אורנג מישהו יודע מה קורה עם זה ?? מתי בדיוק יסגרו ואיך אני אדע אם העבירו אותי ל 012 או לא ?? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים יקרים, לא מכבר הדלק הפך למוצר צריכה שרובנו תלויים בו. הנגזרת מכך היא ניצול המצב ע"י הממשלה ועליית המיסים על מחירי הדלק שלא בפרופורציה למחירי הנפט הנהוגים בעולם, ופגיעה אנושה בצרכן הקטן. גם שמחירי הדלק יעלו מעל 10 ש"ח (שר האוצר שטייניץ כבר הצהיר על כך בפומבי) - אולי נתעצבן בשקט, אך רובנו יבלע את הגלולה המרה בשל תירוץ כזה או אחר. אבל עד מתי? עם עליית המחירים הנוכחית הגיעה הזמן שהציבור ירים את הכפפה!מלאכת צדיקים נעשית בידי אחרים. כל שעלינו לעשות הוא להפסיק לתדלק בחברות הגדולות כגון פז, סונול, דלק ודור אלון ולעבור לתדלק בתחנות עצמאיות קטנות (טן, סד"ש וכו'). במידה ונצמצם את התדלוק בתחנות החברות הגדולות, אלו, באמצעות לוביסטים ויכולת השפעה אמיתית, יפעלו בשבילנו מול הממשלה.…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, אחרי מאבק עיקש אני מוותר וקונה לאשתי רומבה. בית בן 3 חדרים, כלב שעיר ביותר. היא התאהבה בדגם 980. אני נרתע מהמחיר. יש להם עוד מספר דגמים הזולים בהרבה. המלצות? P.S לא מעוניין בILIFE ובשיאומי. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי דיסקטים ישנים , 1.5 אינצ' הדקיקים ויש קצת 1.44 יש לכם מושג מה לעשות איתם? לתרום למוזיאון או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פעם ראשונה ששמעתי על זה The Intel Protection Plan https://click.intel.com/tuningplan/purchase-a-plan פעם ראשונה ששמעתי על זה? נשמע לי די מעניין כי תאכלס המעבדים מהדורות האחרונים מאוד אמידים עברו הימים שניתן היה לשרוף מעבד בגלל טיפונת יותר מתח. אז מתוך סקרנות מישהו שמע על זה? הם מציעים את זה גם בארץ וכמובן מישהו יצא לו להשתמש בזה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה עברתי והעברתי גם את אמא שלי ל-HOTNET. אצלה 12 מגה-ביט ואצלי 30 מגה-ביט. כשהתקשרתי ל-HOTNET לראשונה שמתי את הפלאפון על ספיקר בצד כמו שאני רגיל, לא הספקתי לקחת משהו לשתות וכבר ענו לי. לא מדובר במשהו מקרי, בכל פעם שהתקשרתי ענו לי בתוך כמה שניות. המוקדניות מאוד נחמדות ומבצעות את הפעולות מהר ובפשטות. אני שמח מאוד מהשירות ב-HOTNET ומקווה שהוא ישאר טוב כמו שהוא עכשיו. לגבי פינגים ומהירויות, במשחקים ההבדל לעומת בזב"ל הוא מאוד מינורי. בתוכנות אחרות מהירויות ההורדה הן מלאות ולפי רוחב הפס, אין הגבלה מצידן.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, השיפוצניק לא נתן לי חשבוניות על תשלומים ששילמתי לו, והסתלק. ניתן להתלונן עליו ברשויות המס? משטרה? משרד האוצר? משרד העבודה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. ראיתי בעיתון שפורסם מקררים המשתתפים במכרז מקררי הגריטה יש לי כמה שאלות: 1. רשום שהמבצע לזכאי ביטוח לאומי, - איך אני יודע עם אני זכאי? 2. רשום שצריך שיהיה לך מקרר קיים מעל 300 ליטר. איך אני יודע כמה ליטר המקרר שלי? 3. איזה מקרר כדאי - יש של HAIER; SAMSUNG;LG;HISENSE' SHARP; תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפני מספר שבועות פרסמתי תרד שאני מעוניין לרכוש שני מארזים מסוג e-mini 2018 דרך האתר http://www.minicase.net/ שעושה רושם שהוא אתר היצרן או יבואן רשמי של המוצרים האלה. לאחר שיצרתי קשר עם המוכר דרך דואר האלקטרוני סוכם שאני ארכוש את המוצרים במחיר של 170 דולר כולל משלוח. אחרי ששילמתי לו את הסכום במלואו דרך PAYPAL המוכר שלח לי מייל שאין לו את הצבע השחור ויש לו צבע אדום במקום ושהוא לא יהיה במשרד בשבוע הקרוב, מאז עבר לו שבוע וחצי, אני שולח מיילים המוכר לא משיב. מה אני יכול לעשות במצב כזה? איך אני יכול להתלונן בפיפאל שגנבו לי 170$?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עדכון : אחרי קניית מחשב מחנות באיזור השרון בתחילת נובמבר האחרון ולא מעט תקלות ובעיות (עם המחשב החדש לחלוטין מהניילונים), נסעתי אל החברה עם המחשב והסברתי להם את המצב. הם היו מבולבלים כמוני מאיך המחשב הגיע אליי בצורה לא מקצועית וגם החליפו לי את הקירור למעבד לקירור טוב יותר ממה שקניתי כפיצוי. בסה"כ קיבלתי במקום שירות טוב.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
היי הסלולרי בפרטנר השתנה ל-ביג טוק ללא אישורי,קרה למישהו נוסף? ככה סתם מפה לשם יום שישי בצהריים הפך קו פעיל לביג טוק בטכני נאמר כאילו אני בקשתי את השינוי. כמו כן הקו לא יופעל מאחר ואין זה מקרה חירום אכן רק ביום א' אחרי מסע תלאות של 4 שעות רצופות מול מוקדני פרטנר וניתוק קו נוסף בטעות על ידם תוקנה התקלה שעד לרגע זה לא ידוע ממה זה נגרם בנוסף,האם מגיע לי פיצוי הן בגין 48 שעות ניתוק וכן בעבור 4 שעות אובדן עבודה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-