צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,311 דיונים בפורום זה
-
לא ממש הבנתי מה הם רוצים אם הם ימצאו שהכונן תקין, מה הם יעשו? בעקרון מדובר בכונן 18TB עם 120 סקטורים פגומים בתוך NAS עם 8 כוננים זהים מה לגבי המשלוח? איך שולחים לחול?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
היי האם זה סביר שהחברה לא מוכנה לתת שירות אם נגמרה האחריות (לא במקרה של תקלה)? אני לא מעוניין לממש אחריות כי אין לי תקלה. ניסיתי לשאול אותם איך מגדירים את המדפסת שתפעל באמצעות וואי פיי והם אומרים שאם עברה שנה, אין מה לדבר מולם. הם הפנו אותי למספר אחר שהפנה אותי למספר אחר שהפנה אותי לבראדר שלא מטפלים במדפסת שאני רכשתי (זירוקס). נראה שיעל פתרונות מטפלת כרגע בזירוקס (הם כנראה לא היו החברה שטיפלה בהם כשרכשתי את המדפסת כי אני זוכר ששאלתי את הנציגה אם יהיה אפשר להגדיר בעתיד את הוואי פיי במידה והסתיימה האחריות והיא אמרה שכן).
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, בשבוע שעבר נגמרה לי ההתחייבות אצל נטויזיון ורציתי לחדש את את המנוי אבל המחיר שהציעו לי למהירות של 10 מגה היה יקר אז התקשרתי לבזק בינלאומי והם הביאו לי מחיר יותר זול משל נטויזיון ואז היום אחרי שהתקשרתי להתנתק בנטויזיון הם הביאו לי מחיר של 30 שקל לחודש ל-10 מגה. אז שוב פעם התקשרתי לבזק בינלאומי והם הביאו לי דיל של 10 מגה ב-29 שקל כל חודש ועוד חודש חינם אז שוב פעם התקשרתי לנטויזיון ואמרתי להם על הדיל של בזק בינלאומי אז הם הביאו לי דיל של 30 שקל כל חודש ואחרי 9 חודשים שאני אהיה מחובר אצלם אני אקבל 3 חודשים חינם. אני לא יודע במי לבחור ואני צריך את עזרתכם מצד אחד אני מנוי בנטויזיון 10 שנים וכמעט אף פעם חוץ מפעם אחת לא הייתה לי אצלם תקלה אבל מצד שני אומרים שגלישה בבז…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש למישהו נסיון עם רכישת חידוש MSDN בארה"ב? הפרש המחירים עם המוצר בארץ הוא די מזעזע.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זה מובא איך שזה. לא המלצה ולא ביקורת. פשוט לידיעה. https://tech.walla.co.il/item/3076664
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסתכלתי בכמה אתרים של מחשבים (hp dell ועוד) וראיתי שמחשבים עם אותו מפרט בדיוק ופשוט השם של הסדרה שונה (ואולי גם החומר שממנו הוא עשוי כי זה לא כתוב) השם שונה העבדל 200 אירו בערך (הסתקלתי באתר הצרפתי כי אני בצרפת והמחשבים פה יותר זולים מהארץ עם הירידה של היורו בחודשים האחרונים) העבדל היחידי שראיתי זה שהמחשב הזול היה בקטגוריה של מחשבים לעבודה והיקר היה במחשבים לבית אז השאלה שלי למה לעבודה יותר זול אחרי הכל לעבודה צריכים מחשבים יותר טובים מלשימוש ביתי ? או שלא הבנתי נכון את העבדל בין מחשב לעבודה לבין מחשב בייתי אשמח לתשובה ואולי זה ישפיע על הקנייה שלי (מקווה שכתבתי בפורום הנכון😅)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שוקל לקנות אל פסק Eaton 5E 850VA יש אחד עם אחריות ע"' DCS מחשבים ויש אותו דגם אבל עם אחריות ע"י יעל פתרונות אני מתלבט בין שניהם מבחינת איכות של שירות שנותן אחריות שמעתי ש-DCS מחשבים הם מעבדה מוסמכת ע"י Apple כדאי שאלך עם DCS מחשבים? הייתה למישהו חוויה עם נותני שירות שהזכרתי לעיל? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מכשיר עד כ1000 שח באינטרנט (הכוונה היא לא במחיר בארץ). מסך סביב ה5 אינצ', לא 5.5 זה גדול לי מידי. שיתאים לשימוש בארץ. מבולבל קצת מכל ההיצע - שיאומי וואוי והשאר. המון תודה ושבוע טוב דורון
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות טלוויזה 65 חדשה של סמסונג ואני מתלבט בין 2 דגמים Samsung UE65MU7000 Samsung UE65MU9000 ה-9000 יקרה ב-2000 שח ואני חלא מבין מה ההבדל ביניהם ? פה יש השוואה של הדגמים והם נראים די זהים https://www.displayspecifications.com/en/comparison/61e31ae8d אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי. רכשתי מסאני סמארטפון. התחרטתי כי ראיתי מחיר טוב יותר. הבטיחו שתוך שבועים אקבל החזר כספי. לאחר כשבוע בא שליח עם המכשיר. שלחתי אותו חזרה בלי לקבל את הסמארטפון. התקשרתי שוב פעם לסאני. נציג אחד אמר שיכול לקחת חודש עד שאקבל החזר, נציג אחר אמר שזה לא בסדר שלא החזירו לי את הכסף והבטיח שיחזרו אלי. עד היום אף אחד לא חזר אלי, ולא קיבלתי את ההחזר. האם יש כאן עילה לתביעה ופיצוי? כל השיחות מוקלטות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפוש בפורום ובגוגל לא העלה תוצאות בנושא. השאלה היא: במידה וקיימת תקלה חוזרת בתשתית שמתבטאת בניתוקים וביקורי טכנאי רבים (בין אם בכבלים ובין אם בבזק) - האם זו עילה חוקית (לא "רצון טוב" של ספק התשתית) לביטול ההתחייבות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זהירותתתתתתתתתתתתת דואר ישראל ויזה נטען יש פריצות בארץ של חברת SOE פשוט פורצים לכרטיס ומושכים את כספכם לי פרצו לפני שבוע לקחו סכום גדול ואני אין עם מי לדבר בדואר ישראל הם לא רוצים לשלם ולא מוכנים לדבר היזהרו זה לא מאובטח ואין לכרטיס הזה אבא ואמא למי שיש סכום גדול אני ממליץ להוציא את הכסף ולהשאיר סכום קטן שבמידה ופרצו שלא ימשכו את הכל אני פתחתי לעצמי שם משתמש בפורום הזה כדי להזהיר את כולם שלא יעברו את הסיוט הזה עם בנק ישראל כמוני אני עכשיו רוצה לתבוע אותם אני אשמח לקבל עצות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד יש ברשותי חבילה אצל HOT ובז בינלאומי של 12 מגה. אצל הוט יש לנו טריפל של טלפון, אינטרנט וטלוויזיה. 1. האם כדאי להיפרד מבזק בינלאומי ולעבור לספק החדש של הוט? 2. אם אני עובר לסק החדש של הוט, כדאי לשדרג את הספק והתשתית ל-100? 3. כמה זה עולה? מה הבדלי המחירים? 4. זה שווה את זה? באמת מקבלים 100? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הרדיסק נייד של טושיבה לא עובד, עדיין באחריות מאמאזון. איך ניתן לממש אחריות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי את הזכרונות האלו http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160757707223#ht_838wt_1396 רשום שם במפורש שזה 4GBX2 וכניראה קבלתי 2GBX2 זה מה שקבלתי http://img26.imageshack.us/img26/1035/20120327214147.jpg http://img221.imageshack.us/img221/499/20120327214125n.jpg רשום שם שזה 2GBX2 אבל לפי חיפושים בGOOGLE אני לא סגור על זה, אני לא יודע אם לפתוח או לא. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק של סמסונג שקניתי בעבר בנעה מחשבים. בעוד שבוע יעברו 3 שנים מקנייתו ולכן הוא עדיין במסגרת אחריות. היום קיבלתי הודעת שגיאה של WINDOWS על בעיה בדיסק windows detected a hard disk problem. למי אפשר לפנות עם הקבלה על מנת לממש את האחריות? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני מספר שבועות פרסמתי תרד שאני מעוניין לרכוש שני מארזים מסוג e-mini 2018 דרך האתר http://www.minicase.net/ שעושה רושם שהוא אתר היצרן או יבואן רשמי של המוצרים האלה. לאחר שיצרתי קשר עם המוכר דרך דואר האלקטרוני סוכם שאני ארכוש את המוצרים במחיר של 170 דולר כולל משלוח. אחרי ששילמתי לו את הסכום במלואו דרך PAYPAL המוכר שלח לי מייל שאין לו את הצבע השחור ויש לו צבע אדום במקום ושהוא לא יהיה במשרד בשבוע הקרוב, מאז עבר לו שבוע וחצי, אני שולח מיילים המוכר לא משיב. מה אני יכול לעשות במצב כזה? איך אני יכול להתלונן בפיפאל שגנבו לי 170$?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אטמי אוזניים שיש אפשרות לכוון את העוצמה של הקול מסביבי. תקציב 30 דולר גג. המלצות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב בסקיי פי סי לפני שנה וחצי ורוב הרכיבים עדיין באחריות עכשיו כשהם נעלמו אני לא יודע אם יש לי עדיין אחריות אני מנסה להשיג אותם בטלפון ללא הצלחה, האם מישהו יודע משהו שיכול לעזור? האם היבואנים ייקחו אחריות? אולי יש חנות אחרת שתסכים להגדיל ראש ולטפל באחריות מול היבואן? ברור לי שיש עוד אנשים באותה בעיה, בואו נפתור את זה... מדובר ברכיבים שבהחלט מתקלקלים (כוננים קשיחים, כרטיסי מסך וקול, זכרונות, מעבד, מערכת קירור... למעשה כל המחשב פרט למארז)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי דיסקטים ישנים , 1.5 אינצ' הדקיקים ויש קצת 1.44 יש לכם מושג מה לעשות איתם? לתרום למוזיאון או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אני צריך לשלם מכס/מע"מ או משהו בסגנון? ואם כן, כיצד מחשבים את הסכום? ואם לא, מאיזה סכום(100$,200$ וכו'...) כן מתחילים לשלם ובאיזה שיעור? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתעניין ברכישת אוזניות מדגם AKG K450. בארץ המחיר שלהן מתקרב ל 450-500. באיביי 200 שקל. זה המוכר (TOP ) שמצאתי- לינק עד כמה הוא ניראה אמין? עד כמה אמין בכלל לרכוש אוזניות באיביי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני רוצה לקנות מוצר ב-90 דולר (כולל משלוח), ויש לי בחשבון 16 דולר קרדיט (החזר מהזמנה קודמת שהשתבשה), כך שסך הכל המחיר לתשלום הוא 74 דולר, אני צריך לשלם מס? הבעיה עם אמזון זה שמחשבון המיסים שלהם מחשב את המס לפי מחיר הבסיס. כלומר מה שאני רואה עכשיו בצ'ק אאוט שזה סך הכל לתשלום: 74 דולר, ועוד המס 17%. (למרות שמתחת ל-75$ לא אמור להופיע מס) כתוב שם "IMPORT FEES DEPOSIT", כלומר שזה פיקדון ורק אם במקרה במדינה ידרשו את ה-17% אז אני משאיר את זה אצלם, ואם לא אז הם מחזירים לי את הכסף. השאלה היא מה דעתכם יקרה כשהמוצר יגיע לארץ? יסתכלו לפי מחיר הבסיס או לפי המחיר אחרי הנחה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אנחנו משלמים סביבות ה-85 ש"ח עבור 2.5MB (ספק + תשתית), אני בטוח שיש חבילות יותר משתלמות עם מהירות גבוהה יותר ומחיר נוח יותר... אנחנו מחוברים דרך 012 + HOT.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-