צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,303 דיונים בפורום זה
-
האחריות ל-3 שנים מול אינטל. אני מבין ששווי ביד 2 זה בעצם "כמה שמוכנים לשלם לך", אבל בכמה לדעתם שווה להתחיל למכור?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, שוקל לקנות אל פסק Eaton 5E 850VA יש אחד עם אחריות ע"' DCS מחשבים ויש אותו דגם אבל עם אחריות ע"י יעל פתרונות אני מתלבט בין שניהם מבחינת איכות של שירות שנותן אחריות שמעתי ש-DCS מחשבים הם מעבדה מוסמכת ע"י Apple כדאי שאלך עם DCS מחשבים? הייתה למישהו חוויה עם נותני שירות שהזכרתי לעיל? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זהירותתתתתתתתתתתתת דואר ישראל ויזה נטען יש פריצות בארץ של חברת SOE פשוט פורצים לכרטיס ומושכים את כספכם לי פרצו לפני שבוע לקחו סכום גדול ואני אין עם מי לדבר בדואר ישראל הם לא רוצים לשלם ולא מוכנים לדבר היזהרו זה לא מאובטח ואין לכרטיס הזה אבא ואמא למי שיש סכום גדול אני ממליץ להוציא את הכסף ולהשאיר סכום קטן שבמידה ופרצו שלא ימשכו את הכל אני פתחתי לעצמי שם משתמש בפורום הזה כדי להזהיר את כולם שלא יעברו את הסיוט הזה עם בנק ישראל כמוני אני עכשיו רוצה לתבוע אותם אני אשמח לקבל עצות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם בעתיד יהיה למשחקי מחשב גרפיקה יותר חזקה ומציאותית
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות רובוט שואב אבק של Neato, דגם xv-25. המחיר בארץ הוא 3187 ש"ח, כפי שאפשר לראות באתר של היבואן. בשיחה איתם נאמר לי שגם אם אארגן קבוצת רכישה של 10, אוכל לקבל הנחה רק של 5%, כלומר סביב ה-3000 ש"ח. המחיר הזה גבוה מדי לטעמי. היתרון הגדול הוא שיש אחריות לשנתיים בארץ. באיביי מצאתי דגם מקביל אמריקאי (xv-21) שעולה 300$ עם עלות משלוח מארה"ב לארץ של 85$. סה"כ כ-1350 ש"ח. המשלוח הוא דרך FedEx, כך שלהבנתי יש סיכוי טוב שייתפס במכס, ואז אשלם עוד 33%, כלומר עוד 350 ש"ח. סה"כ המחיר יגיע לכ-1700 ש"ח, עדיין זול בהרבה מהמחיר בארץ. החיסרון הוא שאין אחריות בארץ ואם יש תקלה, אצטרך כנראה לשלוח את הרובוט לארה"ב לתיקון, מה שיעלה לא מעט אם בכלל יתאפשר. לכן, זו ההתלבטות ש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמנתי שבוע שעבר חבילה מחו"ל במחיר של 60$~ שמתחת לרף המכס. כשבדקתי את עלות השילוח יצא שצריך להוסיף עוד 30$ כדי להביא את החבילה לישראל דרך UPS. בדקתי באתר רשות המיסים ואני מצטט: "משלוח המכיל טובין שערכם הכולל עד 75$ - פטור לחלוטין ממסי יבוא..... ערך כולל של עד 75$ - לא כולל הובלה וביטוח אם הם מחושבים בנפרד מערך הטובין.... לדוגמא: משלוח בגדים שערכם הכולל 65$ ודמי משלוח החלים הם בסך 20$ (סך כולל של 85$) - עדיין יהיה פטור מתשלום מיסים על הטובין." למייטב הבנתי המקרה שלי נופל בדיוק על הסעיף הזה ולכן פטור ממיסים. אבל מה מסתבר שהשבוע אני מקבל SMS שהחבילה תגיע אלי יום למחרת ועל מנת לקבלה אני צריך לשלם לשליח ~260 ש"ח. התקשרתי למוקד שירות הלקוחות של UPS …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני כ-2.5 רכשתי דיסק ST3500418AS של חברת Seagate בחנות סקאי פיסי. לפני 4 ימים, Win7 התריע בעיקביות על תקלה בדיסק זה וכעבור יומיים הדיסק הפסיק לפעול. לדיסק באחריות עד אוקטובר 2012, אך החנות סקאי פיסי כבר לא קיימת. איך ניתן לממש את האחריות ולהחליף את הדיסק - מי היבואן ? תודה זאב
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טסתי ב10 לדצמבר וחזרתי ב15 לארץ (חזרתי יום שישי) קניתי מגהץ איכותי ויקר (200 דולר) באלמ דיוטי פרי. כשהגעתי הביתה פתחתי את המגהץ בסוף השבוע שאחרי וראיתי שהוא לא נדלק. ניסיתי לפנות לאלמ והם העבירו אותי ליבואן בטענה שהאחריות לא עליהם. ניסתי לפנות בבקשה ליבואן והם הפנו אותי למעבדה שלהם בחולון (אני לא אקח יום חופש ואסע במיוחד) אני זכאי לשירות עד הבית ולכן בדקתי כיצד ניתן להגיש בקשה. ב28 לחודש פתחתי בקשה במערכת שלהם ורק היום חזרו אליי הם טוענים שהם לא חייבים להחליף בחדש ובמיוחד כי עברו יותר מ14 ימי עסקים (מה שלא קרה כי הבקשה שלי מה28.12 האם אפשר לעשות משהו בנידון? לא הגיוני שאני קונה מוצר ב900 שקל ומקבל מוצר מתוקן במחיר הזה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כחודשיים/שלושה נסעתי בכביש 6 בטעות למקטע קצר, ומאז אני מחכה לחשבונית, ודבר לא הגיע. הגיוני? יכול להיות שלא יחייבו אותי?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מתעניין ברכישת אופניים חשמליים. המטרות שלי הם לנסוע לעבודה מהבית, כ 2.5 ק"מ ועוד נסיעות מזדמנות - לא שימוש מסיבי, ולכן אני לא חייב את הדגם הכי מפואר וחזק, לא חייב תצוגה דיגיטלית ו/או מעצורי דיסק, העיקר שיהיה אמין ונוח. העניין הוא שכל האופניים נראים אותו הדבר בדיוק, כאילו כל חנות שמה על האופניים מדבקה אחרת ויוצרת מותג. בחנות עולם הקולנוע המוכר הציע לי את הדגם SMART BIKE S2 , והבטיחו לי 500 ש"ח הנחה לקראת BLACK FRIDAY , כלומר ב3000 ש"ח. נראה לי זה המחיר הכי טוב שאפשר לקבל עבור אופניים 48V מה אתם אומרים על האופניים, על המחיר? מישהו שקנה אופניים ורוצה להמליץ לי על משהו אחר? הכי חשוב שהחנות והיצרן יהיהו אמינים והאופניים י…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע עדיין ממתין לנציג של בנדא מגנטיק. יש 2 לפני בתור אני כבר שעה ו24 דקות מנסה שיגיע תורי כל הסיפור התחיל בכך שרכשתי ראוטר אלחוטי של TP-LINK, לאחר שיחה עם בנדא אישרו לי שהוא תקול, ואמרו ששלחו אישור החלפה לKSP דיברתי עם KSP הם אישרו שהם קיבלו את אישור ההחלפה, אך טענו שאין במלאי ושצריכים להזמין לי. טענו שיצרו איתי קשר כשהוא יגיע במלאי של סניף דיזינגוף - בפועל לא יצרו עימי קשר ניסיתי ליצור קשר עם KSP השבוע, הם טענו שאני צריך לפנות לבדנא... שזה מה שאני עושה עכשיו - אבל כמעט שעה וחצי ואף אחד לא טורח להרים את הטלפון. פשוט בושה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טענת חברת החשמל : " על פי חוק אנחנו מחויבים לקרוא מונים רק פעם בשנה " , האומנם ??? זה נישמע הזוי ,אולם זאת בדיוק התשובה שקיבלתי מנציג בכיר של חברת החשמל . השאלה אם זה באמת נכון ? אני מחפש את הציטוט של החוק המדוייק הנוגע לעניין (לא פרשנות כזאת או אחרת של החוק ). השאלה היותר חשובה ,אם זה אכן כך : מי הם חברי הכנסת האידיוטים שאישרו חוק כל כך מופרך ,דרקוני ומנותק מהמציאות? האם לא הגיע הזמן למבחן פסיכיאטרי ופסיכומטרי בסיסי ,כדי לוודא שהפרלמנט שלנו לא ימשיך להיות מורכב מאחוז גדול של מטורללים תלושים מהמציאות ,עברינים סידרתיים ודפ"רים עם IQ של בלטה ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי משחק PS3 בZAP במחיר טוב אצל Mediagame. התקשרתי אליהם, אומרים לי יש רק יד שניה. בהתחלה לא רציתי להזמין אבל המוכר שכנע אותי שהם בודקים את הדיסקים ושהכל יהיה בסדר. אז חסכתי 50 שקל ובמקום לקנות יד ראשונה ב150, קניתי יד שניה ב100 שקל. שוב פעם אני מדגיש, המוכר אמר שלפני שהם שולחים את הדיסק, הם בודקים אותו בקונסולה ושהוא לא שרוט. מגיע אלי משלוח, אני מסתכל מאחורה ואין אפילו סנטימטר אחד בלי שריטה. ה-כ-ל שרוט. כמובן שהקונסולה שלי מתקשה לקרוא אותו. דיברתי עם החנות, והם אומרים שאני צריך לשלוח להם את הדיסק ואולי הם יחליפו לי אותו. כל זה היה נחסך ממני אם הם היו אשכרה שמים את הדיסק בקונסולה שלהם בחנות כדי לבדוק אם הדבר הזה בכלל עובד. אבל לא בגלל זה פתחתי את הדיון. הלכתי לZAP לפרופ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי ספק כוח למחשב מחברה שככל הנראה כרגע, פשטה רגל\נסגרה ללא הודעה. לחברה קוראים זד מחשבים\סקיי פי סי. לפני כה שבועיים הייתה הפסקת חשמל והספק הפסיק לעבוד, נתתי להם את הספק והם אמרו שהם ישלחו את הספק ליבואן וייצרו איתי קשר כשיחזור. שבוע עבר ולא חזור אליי וכשניסיתי להתקשר לא היה מענה, האתרים שלהם לא עובדים וכשהגעתי לשם היום המקום היה סגור והאנשים שעובדים מסביב להם אמרו שהם פשטו רגל. כמו שאני רואה את זה, יש מצב שהספק שלי כבר נשלח ליבואן אבל ליבואן אין שוב דרך לחזור אליי כי בטוח שאין לו את הפרטים שלי אלא של זד. או שזד פשוט לקחו את הספק ונעלמו. אני צריך לברר איזה יבואנים פה בארץ מייבאים ספקים של seasonic ומה אפשר לעשות אם הספק שלי לא נשלח ליבואן בכלל? זהו? נדפקתי …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום תאריך:27/12/2020 זהירות מרכישת גקוזי מתנפח דגם מלדיבים גקוזי מלדיבים שנחשב הטופ של גקוזי מתנפח שנימכר היום בין 8000 ל- 9000 שקל אני רכשתי אותו בסוף חודש יוני 2019 , לאחר עונת רחצה אחת החל לצאת אויר מהתפר ההדבקה מסביב הוזמן טכנאי שתיקן לאחר שהוציא את כל האויר מהגקוזי , וביקש שתוך 48 שעות ניתן לנפח שוב. וכך נעשה אך לא היה ניתן למלא אויר כי החל לצאת אויר מהגטים בגקוזי, שוב הוזמן השרות לאחר שנשלחו אליהם התמונה שלא ניתן לנפח, כך שבסוף חודש מרץ השנה החברה החליפה לי מיכל חדש של הגקוזי והכל סודר. בחודש יוני החלטתי להפעיל והכל היה תקין עד חודש אוקטובר ראיתי שאויר יוצא שוב בצורה איטית, ואז הוחלט לרוקן ולנקות ולהכין לעונה הבאה, …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה עברתי והעברתי גם את אמא שלי ל-HOTNET. אצלה 12 מגה-ביט ואצלי 30 מגה-ביט. כשהתקשרתי ל-HOTNET לראשונה שמתי את הפלאפון על ספיקר בצד כמו שאני רגיל, לא הספקתי לקחת משהו לשתות וכבר ענו לי. לא מדובר במשהו מקרי, בכל פעם שהתקשרתי ענו לי בתוך כמה שניות. המוקדניות מאוד נחמדות ומבצעות את הפעולות מהר ובפשטות. אני שמח מאוד מהשירות ב-HOTNET ומקווה שהוא ישאר טוב כמו שהוא עכשיו. לגבי פינגים ומהירויות, במשחקים ההבדל לעומת בזב"ל הוא מאוד מינורי. בתוכנות אחרות מהירויות ההורדה הן מלאות ולפי רוחב הפס, אין הגבלה מצידן.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי דיסקטים ישנים , 1.5 אינצ' הדקיקים ויש קצת 1.44 יש לכם מושג מה לעשות איתם? לתרום למוזיאון או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול בלילה קיבלתי סמס מחברת הסלולר שלי שניצלתי 95% מחבילת הגלישה שלי ומיד ביטלתי את הגישה לאינטרנט הסלולרי מהמכשיר. בבוקר קיבלתי עוד סמס שחרגתי מהחבילה ואני מחויב בתעריף מזדמן (למרות שכאמור ביטלתי את הגלישה מיד עם קבלת ההודעה הראשונה). כשהתקשרתי לחברת הסלולר התברר שחרגתי ב-117MB עוד לפני שנשלחה אלי ההודעה הראשונה, מה שאומר שהחשבונית שלי ממש מנופחת כרגע. הנציגה אמרה לי שקיבלתי את הודעת ה-95% אחרי שכבר חרגתי כי הם לא יכולים לשלוח את ההודעה בזמן שאני גולש ולכן היא לא יכולה לבטל את החיוב הזה. חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי תקנות של משרד התקשורת שנכנסו לתוקף בשנה שעברה ולפיהן לחברת סלולר אסור לגבות על חריגה מחבילת גלישה לפני שהם שולחים ללקוח הודעות על ניצול 75% (שלא קיבלתי) ו-95%…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח אני מחפש מכשיר מסויים (למעשה אפשר להגדירו כמקלדת מיני/עכבר מיני) שאפשר לחבר בUSB למחשב באופן אלחוטי ושישמש אותי לשליטה אלחוטית במדיה פלייר - רק את הכפתורים הנחוצים כמו "הבא", "הקודם", "ווליום", "פאוז", "מיוט". שום דבר מעבר לזה. הדבר הכי קרוב שמצאתי זה השלט הזה: https://www.ebay.com/itm/2-4GHz-Wireless-Mini-Keyboard-Mouse-Multi-media-Remote-Control-for-PC/332457208481?hash=item4d67fe6aa1:g:fPAAAOSwPWxbKd4H:rk:33:pf:0&LH_BIN=1 או זה: https://www.amazon.com/Excelity®Wireless-Computer-Remote-Control-Controller/dp/B011IW9WB6 אבל הוא די גדול ומכיל המון כפתורים שאין לי כל צורך בהם. …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע אם ניתן להזמין דברים מחו"ל לכתובת כלשהי של E-POST? קראתי פה וראיתי שמדובר בהזמנות מחו"ל אבל אני לא מכיר את התהליך. אני יודע שאפשר לשלוח הזמנות בארץ לכתובת הקרובה של מגורים אבל מה אם חו"ל?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי הסלולרי בפרטנר השתנה ל-ביג טוק ללא אישורי,קרה למישהו נוסף? ככה סתם מפה לשם יום שישי בצהריים הפך קו פעיל לביג טוק בטכני נאמר כאילו אני בקשתי את השינוי. כמו כן הקו לא יופעל מאחר ואין זה מקרה חירום אכן רק ביום א' אחרי מסע תלאות של 4 שעות רצופות מול מוקדני פרטנר וניתוק קו נוסף בטעות על ידם תוקנה התקלה שעד לרגע זה לא ידוע ממה זה נגרם בנוסף,האם מגיע לי פיצוי הן בגין 48 שעות ניתוק וכן בעבור 4 שעות אובדן עבודה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, השיפוצניק לא נתן לי חשבוניות על תשלומים ששילמתי לו, והסתלק. ניתן להתלונן עליו ברשויות המס? משטרה? משרד האוצר? משרד העבודה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אולי זה משהו חדש אבל אני יודע שרק בטלפונים סלולריים (ביבוא מקביל) בדרך כלל אין מטען. אבל זה רשום במפורש. עם אפשרות לרכוש מטען בתשלום נוס לצערי עכשיו זה הגיע לטאבלטים. (טאבלט ביבוא רשמי של ח.י) אני בהתכתבות מול KSP והעדכן שיהיה משהו חדש
-
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם! הזמנתי דבר מה מה באתר DealExtreme, ושילמתי באמצעות Paypal. העניין הוא שאת כתובת המשלוח ציינתי באנגלית, ואת שמי הפרטי בעברית. האם הדבר עתיד להשפיע על המשלוח? תודה! ???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי לכולם לניסוי שאני עורך - אני מחפש שעון יד שבודק HR HRV , (לחץ דם , מוליכות עורית ועוד זה יהיה בונוס ) . כולל בלוטוס . אם יש שעון שמעביר אינפורמציה ONLINE למחשב - מעולה. אם יש דבר כזה בעלות לא גדולה - עוד יותר טוב
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-