צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,303 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי דיסק של סמסונג שקניתי בעבר בנעה מחשבים. בעוד שבוע יעברו 3 שנים מקנייתו ולכן הוא עדיין במסגרת אחריות. היום קיבלתי הודעת שגיאה של WINDOWS על בעיה בדיסק windows detected a hard disk problem. למי אפשר לפנות עם הקבלה על מנת לממש את האחריות? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משתף אתכם ואולי מישהו יוכל לחדש לי משהו מבחינת החוק. אולי גם מישהו שם באחת החברות יחליט להגדיל ראש במקום לגלגל אחריות. מיקסר של חברת סאוטר, שהיבואן ונותן האחריות היא חברת "אלקטרה", נקנה לפני מס' חודשים. הוא משמש אותנו בעיקר להכנת בצק ללחמים פעמיים בשבוע. בשבוע שעבר, אחרי הלישה, אמא שלי מרימה את ראש המכשיר כדי להוציא את הקערה עם הבצק ופתאום היא רואה חלקיקים זוהרים בתוך הבצק. מסתבר שאחד הפינים שהוו-לישה מתחבר בעזרתם למכשיר פשוט יצא מהמקום ונאכל במהלך ההעבודה. לא היו רעשים מוזרים, חוץ מהרעש הרגיל של המכשיר. הצרה העיקרית נמנעה כששמו לב לזה לפני האפיה והאכילה. ביס בחתיכת ברזל לא בריא לשיניים. אבל אל דאגה, יש אחריות ובטח נקבל וו חדש. אמא שלי מתקשרת לסניף ACE שבו נרכש המכשיר. מס…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי את הזכרונות האלו http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160757707223#ht_838wt_1396 רשום שם במפורש שזה 4GBX2 וכניראה קבלתי 2GBX2 זה מה שקבלתי http://img26.imageshack.us/img26/1035/20120327214147.jpg http://img221.imageshack.us/img221/499/20120327214125n.jpg רשום שם שזה 2GBX2 אבל לפי חיפושים בGOOGLE אני לא סגור על זה, אני לא יודע אם לפתוח או לא. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מובא איך שזה. לא המלצה ולא ביקורת. פשוט לידיעה. https://tech.walla.co.il/item/3076664
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד יש ברשותי חבילה אצל HOT ובז בינלאומי של 12 מגה. אצל הוט יש לנו טריפל של טלפון, אינטרנט וטלוויזיה. 1. האם כדאי להיפרד מבזק בינלאומי ולעבור לספק החדש של הוט? 2. אם אני עובר לסק החדש של הוט, כדאי לשדרג את הספק והתשתית ל-100? 3. כמה זה עולה? מה הבדלי המחירים? 4. זה שווה את זה? באמת מקבלים 100? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות טלוויזה 65 חדשה של סמסונג ואני מתלבט בין 2 דגמים Samsung UE65MU7000 Samsung UE65MU9000 ה-9000 יקרה ב-2000 שח ואני חלא מבין מה ההבדל ביניהם ? פה יש השוואה של הדגמים והם נראים די זהים https://www.displayspecifications.com/en/comparison/61e31ae8d אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש ליקנות מחשב נייד בעיקר לתוכנות אדריכלות יש לי שלוש דרישות חומרה Ssd או mvme Ram 32gb רזולוציה 4k לא משנה לי מותג מסויים או מאיפה ליקנות מארץ או מחול העיקר איכותי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מכשיר עד כ1000 שח באינטרנט (הכוונה היא לא במחיר בארץ). מסך סביב ה5 אינצ', לא 5.5 זה גדול לי מידי. שיתאים לשימוש בארץ. מבולבל קצת מכל ההיצע - שיאומי וואוי והשאר. המון תודה ושבוע טוב דורון
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש אטמי אוזניים שיש אפשרות לכוון את העוצמה של הקול מסביבי. תקציב 30 דולר גג. המלצות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אני צריך לשלם מכס/מע"מ או משהו בסגנון? ואם כן, כיצד מחשבים את הסכום? ואם לא, מאיזה סכום(100$,200$ וכו'...) כן מתחילים לשלם ובאיזה שיעור? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב בסקיי פי סי לפני שנה וחצי ורוב הרכיבים עדיין באחריות עכשיו כשהם נעלמו אני לא יודע אם יש לי עדיין אחריות אני מנסה להשיג אותם בטלפון ללא הצלחה, האם מישהו יודע משהו שיכול לעזור? האם היבואנים ייקחו אחריות? אולי יש חנות אחרת שתסכים להגדיל ראש ולטפל באחריות מול היבואן? ברור לי שיש עוד אנשים באותה בעיה, בואו נפתור את זה... מדובר ברכיבים שבהחלט מתקלקלים (כוננים קשיחים, כרטיסי מסך וקול, זכרונות, מעבד, מערכת קירור... למעשה כל המחשב פרט למארז)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני הרבה זמן מברר על הסורפייס פרו 4. יצא לי לראות אותו והוא יותר טוב מהתמונות. דק ויפה. יש אפשרות לארגן קבוצת רכישה שלו יחד מישראל? ואולי נוכל גם לקבל מחיר טוב לצריבה מרוכזת של עברית על המקלדת שלו (שעולה עוד, נכון)? מה דעת המומחים כאן בפורום?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי, הלך לי המעבד והלוח. אני מעוניין לרכוש מעבד חדש, לוח אם ועוד כמה רכיבים מ-WELLCOM... המחירים לא רעים בכלל, אך אף פעם לא רכשתי מהם. אשמח לקרוא חוויות קנייה בכדי שאהיה שקט שאני עושה את הרכישה הנכונה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנחנו משלמים סביבות ה-85 ש"ח עבור 2.5MB (ספק + תשתית), אני בטוח שיש חבילות יותר משתלמות עם מהירות גבוהה יותר ומחיר נוח יותר... אנחנו מחוברים דרך 012 + HOT.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש מוצרים נצרכים שאתם קונים בקביעות מחו"ל דרך האינטרנט? (מוצרי ניקיון, היגיינה, מזון, ציוד משרדי, או כל דבר אחר?)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפוש בפורום ובגוגל לא העלה תוצאות בנושא. השאלה היא: במידה וקיימת תקלה חוזרת בתשתית שמתבטאת בניתוקים וביקורי טכנאי רבים (בין אם בכבלים ובין אם בבזק) - האם זו עילה חוקית (לא "רצון טוב" של ספק התשתית) לביטול ההתחייבות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתעניין ברכישת אוזניות מדגם AKG K450. בארץ המחיר שלהן מתקרב ל 450-500. באיביי 200 שקל. זה המוכר (TOP ) שמצאתי- לינק עד כמה הוא ניראה אמין? עד כמה אמין בכלל לרכוש אוזניות באיביי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. יש לנו ברז תמי 4 (עם מערכת טיהור וסינון מתחת לכיור) מזה 7 שנים, זהו הפתרון הנוח לנו ביותר, אך תמיד ידענו שאת הנורה והסנן ניתן לרכוש באופן עצמאי בחצי המחיר. כמובן שתמי 4 מזהירה מבני מוצרים נחותים/לא מתאימים/מסוכנים, והמתחרים אומרים ש "פעם פעיל זה פחם פעיל", שמדובר בפרקטית מדובר באותו המוצר, כנ"ל בנוגע לנורת ה UV. מישהו יודע לומר (או להפנות לכתבה/מאמר) האם יש עדיפות לרכישה במחיר כפול מתמי ארבע, או שמדובר באותם המוצרים ברמה העקרונית ואין שום בעיה לרכוש בחצי המחיר? (ואם חצי מחיר, מאיזה חנות/משווק/מותג מומלץ לרכוש? יש יותר מאחד) 2. אנו מעוניינים להניח אדניות במרפסת השמש, לאורך כ 10 מטרים, אדניות ברוחב של כ 13.5 ס"מ (הבנתי שיש אדניות צרות יחסית), האם יש אופציה במקום להשקות י…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כחודש עזבתי מקום עבודה, כחלק מהעזיבה החזרתי קו טלפון. יום אחרי החזרת הקו מהעבודה יצרתי קשר עם שירות הלקוחות של אורנג וביקשתי להחזיר לפעולה קו ישן שלא היה פעיל. ציינתי בבירור שאינני מעוניין בחבילת גלישה וביקשתי לבטל את האופציה לגלוש בשני הקווים שברשותי. לפני כמה ימים קיבלתי חשבון מאורנג' על 258 ש"ח לפני מעמ על גלישה סלולארית ("חיוב שאינו במסגרת חבילת גלישה באינטרנט"). כמובן שניסיתי ליצור קשר עם שירות הלקוחות הטלפוני, דבר שהיה בלתי אפשרי בימים האחרונים. היום בבוקר ניגשתי למרכז השירות והנציגה החביבה טרחה להסביר לי שהחיוב התבצע על שירות שניתן לפני שביקשתי לנטרל את השירות. כמה נוח. לצערי אין לי דרך להוכיח מתי ביקשתי לנטרל את השירות ואין לי דרך מעשית להוכיח שלא צרכתי את הש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני מנוי מזה כחצי שנה ב012MOBILE בחבילה ללא הגבלה הכוללת 42 יעדים לחו"ל. לפני כחודש-חודשיים התקשרתי לבית מלון ביוון. השבוע אני פותח את החשבוניות של החצי שנה האחרונה לבדיקה לראות שהכל בסדר. אני רואה חיוב נוסף של כ70 ש"ח על חיוג לחו"ל. פניתי לחברה הם אומרים שחייגתי לבית מלון בחו"ל וזה יעד שבין היתר אינו כולל בחבילות ללא הגבלה. עכשיו בתקנון שלהם לא מצויין שיש יעדים כאלה ואחרים שאינם כלולים בללא הגבלה לחו"ל. מצ"ב קישור: http://www.012mobile.co.il/he-il/abroad/rates-israel/ עכשיו אני מחכה לתשובה שלהם אבל אני לא אופטימי בכלל ולכן אני מתכונן כבר לשלב הבא. מה אני יכול לעשות אם הם בעצם לא יכבדו את התקנון שלהם? תודה מראש אריאל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסתכלתי בכמה אתרים של מחשבים (hp dell ועוד) וראיתי שמחשבים עם אותו מפרט בדיוק ופשוט השם של הסדרה שונה (ואולי גם החומר שממנו הוא עשוי כי זה לא כתוב) השם שונה העבדל 200 אירו בערך (הסתקלתי באתר הצרפתי כי אני בצרפת והמחשבים פה יותר זולים מהארץ עם הירידה של היורו בחודשים האחרונים) העבדל היחידי שראיתי זה שהמחשב הזול היה בקטגוריה של מחשבים לעבודה והיקר היה במחשבים לבית אז השאלה שלי למה לעבודה יותר זול אחרי הכל לעבודה צריכים מחשבים יותר טובים מלשימוש ביתי ? או שלא הבנתי נכון את העבדל בין מחשב לעבודה לבין מחשב בייתי אשמח לתשובה ואולי זה ישפיע על הקנייה שלי (מקווה שכתבתי בפורום הנכון😅)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה צריך לעלות לי לשכור רכב בחמישי בבוקר ולהחזיר אותו בראשון בבוקר. כלומר הרכב אצלי חמישי שישי שבת וחוזר אליהם בראשון בבוקר. הדרישות: אוטומט, אפשרות איסוף החזרה בסביבת כפר סבא - גם רעננה בסדר וכולל ביטוח לנהג מעל גיל 24. עריכה: ברור שאני יודע לחפש השכרת רכב בGOOGLE, עשיתי את זה וראיתי מספר מחירים, אבל: 1. אין לי נסיון עם השכרת רכב בכלל, למה אני צריך לשים לב בעיסקה? 2. מה הן הסכנות / מקומות ליפות כששוכרים רכב? 3. האם מישהו התנסה עם חברה מסוימת וממליץ? 4. על איזה סוג רכבים מומלץ ללכת? האם יש סיבה לבחור במעבר לזול ביותר שהוא אוטומטי? (אין הרבה צרכים מעבר - רק שיסע). 5. יש חברות קטנות ולא רק חברות גדולות, האם אפשר לסמוך על החברות האלו? אולי זה כל מקרה לגופו.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני רוצה לקנות מוצר ב-90 דולר (כולל משלוח), ויש לי בחשבון 16 דולר קרדיט (החזר מהזמנה קודמת שהשתבשה), כך שסך הכל המחיר לתשלום הוא 74 דולר, אני צריך לשלם מס? הבעיה עם אמזון זה שמחשבון המיסים שלהם מחשב את המס לפי מחיר הבסיס. כלומר מה שאני רואה עכשיו בצ'ק אאוט שזה סך הכל לתשלום: 74 דולר, ועוד המס 17%. (למרות שמתחת ל-75$ לא אמור להופיע מס) כתוב שם "IMPORT FEES DEPOSIT", כלומר שזה פיקדון ורק אם במקרה במדינה ידרשו את ה-17% אז אני משאיר את זה אצלם, ואם לא אז הם מחזירים לי את הכסף. השאלה היא מה דעתכם יקרה כשהמוצר יגיע לארץ? יסתכלו לפי מחיר הבסיס או לפי המחיר אחרי הנחה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-