עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by ToMeRv32,

שלום.. אני מחפש מקרן פשוט וזול. השימושים הם להקרנת מצגות/סרטונים מדי פעם דרך מחשב (VGA), ושתהיה אפשרות לחיבור DVD (חיבור Composite רגיל..). זה לצופים ככה שצריך להיות פשוט, אין שימוש רב בזה, לא משנה משקל וכו. אין צורך במקרן נייד או משהו כזה.. שיהיה נוח להניח על שולחן ולהקרין על קיר. בעקרון צריך את הדבר הכי זול שיש.. שתהיה רזולוציה סטנדרטית כמובן, שיבינו מה מקרינים. אם יש משהו בטיפה יותר כסף שהוא למשל חזק יותר (מקרין בבהירות גבוהה יותר) אז תציינו את האופציה. התקציב שנאמר לי הוא 2500, אבל אני בטוח שאפשר להשיג בזול יותר ולכן אני כאן כדי לברר. אם צריך פרטים נוספים רק תגידו..

2. Started by Weihenstephan,

מישהו יודע איך אפשר להזמין את המכשיר דרך גוגל? הבנתי שזה ממש זול.. אפילו לעשות משלוח דרך מאסטופ.. מישהו מכיר עוד אתר זול לקניית המכשיר?

3. לכל הלקוחות המנויים בחברת סלקום "סלכלום" אני מביא לכם פה הסבר איך לקבל הנחות ענקיות חברה ללא כל מאמץ ולו קטן מצידכם להלן ההסבר כל מי שיעשה את זה יווכח שאני צודק ויקבל זיכויים ענקיים בחברה הזאתי: כל שעליכם לעשות הוא להתקשר למוקד שירות הלקוחות שלהם במספר 132* ולבקש "ניתוק" כן ניתוק אל חשש הם לא ינתקו אותכם באמת בגלל התחרות בשוק . לאחר שענה לכם הנציג וביקשת "ניתוק" הוא הוא יעביר אותכם למוקד-"שימור",במילים אחרות "מחלקת קישרי לקוחות". אל חשש זה המסננת שלהם שנדון עליה בהמשך הכתבה שלי,בכל אופן ברגע שאתם מגיעים לשימור אתם אומרים לו לנתק אותכם, כי אתם עוברים לחברה אחרת (כל חברה שתגידו יהיה בסדר),בכל אופן המטרה זה כמובן הורדת המחירים ואז אתם אומרים לו שאם המחיר לא יוזל אתם מנתקים א…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by iakovl,

צריך להזמין משהו וחשבתי לחפש אם יש איזה קופון להוזיל את העלות

• 6 תגובות
    • 6.8k צפיות
  5. Started by הדוד משה,

המקרר מתפגר (פריג'דר מקורי). צריך חדש, זה כבר לא זה. הוא מתפגר כל שבוע והטכנאים מחליפים משאבה או תרמומטר (יש עליו ביטוח תיקונים), ואז הוא שוב מתפגר. כבר לא נוח להמשיך ככה. ולכן, אני מבקש מכם המלצה למקרר איכותי עד 5000 שקל. הדרישות: 500 ליטר או יותר כולל מקפיא (עליון)- לא דלת ליד דלת! רצוי דירוג אנרגטי טוב (לא הכי קריטי ממה שהבנתי) אשמח להמלצות (ולביקורות) ע"פ הכרותם וניסיונכם. תודה נ.ב.: איך המקררים של אלקטרה? שווים משהו?

6. Started by AMD939,

לכל הלקוחות המנויים בחברת סלקום "סלכלום" אני מביא לכם פה הסבר איך לקבל הנחות ענקיות חברה ללא כל מאמץ ולו קטן מצידכם להלן ההסבר כל מי שיעשה את זה יווכח שאני צודק ויקבל זיכויים ענקיים בחברה הזאתי: כל שעליכם לעשות הוא להתקשר למוקד שירות הלקוחות שלהם במספר 132* ולבקש "ניתוק" כן ניתוק אל חשש הם לא ינתקו אותכם באמת בגלל התחרות בשוק . לאחר שענה לכם הנציג וביקשת "ניתוק" הוא הוא יעביר אותכם למוקד-"שימור",במילים אחרות "מחלקת קישרי לקוחות". אל חשש זה המסננת שלהם שנדון עליה בהמשך הכתבה שלי,בכל אופן ברגע שאתם מגיעים לשימור אתם אומרים לו לנתק אותכם, כי אתם עוברים לחברה אחרת (כל חברה שתגידו יהיה בסדר),בכל אופן המטרה זה כמובן הורדת המחירים ואז אתם אומרים לו שאם המחיר לא יוזל אתם מנתקים א…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. האם יש תחנות דלק בארץ שניתן לשלם שם בעזרת PayPal?

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  8. Started by vic07,

בתור אחד הראשונים כאן לתקוף חנויות שדופקות את הצרכנים, הרגשתי מחוייב לדבר גם במקרה ההפוך. לפני כשבועיים התקלקל לי כרטיס המסך - HD4890 שהחל לתת ארטיפקטים והגיע לטמפרטורות מטורפות. הכרטיס נקנה לפני כשנתיים וחצי בRSM. הבאתי אותו לחנות, הסברתי את המצב. לקחו אותו בלי דין ודברים מיותרים, אבל אמרו שלמרות שבד"כ הטיפול הוא שבועיים עם כרטיסים ישנים יחסית זה יכול לקחת יותר זמן. לא רציתי להתווכח (למרות שהחוק מגביל ל14 ימי עבודה בכל מקרה), אמרתי תודה והלכתי. אחרי שבוע בדיוק התקשרו אלי מהחנות ואמרו שהגיע כרטיס חלופי בשבילי - לא נמצא 4890, אז הביאו לי את זה במקום: ככה, אחרי שבוע אחד, בלי ויכוחים, בלי עצבים, בלי לתת לי כרטיסים משומשים שאינם עובדים (הכרטיס שניתן לי הוא refurbished ע…

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  9. עריכה: טעות למחוק.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  10. מישהו שמע\מכיר ויכול להמליץ ? עדיף רישיון לכל החיים. תודה

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by ModChiP,

מישהו יכול להמליץ על קורא כרטיסים איכותי? איך זה נראה? -MMC-MS-CF-SDHC-TF-Micro-Mini-SD-M2-SDHC-/220982109460?pt=AU_Digital_Memory_Card_Readers_Adaptors&hash=item33738f6514'>http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-ALL-IN-1-Multi-Card-Reader-SD--MMC-MS-CF-SDHC-TF-Micro-Mini-SD-M2-SDHC-/220982109460?pt=AU_Digital_Memory_Card_Readers_Adaptors&hash=item33738f6514

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום רב! אני יודע שיש אשכול המלצות אבל הוא מאוד מצומצם ולא מפורט מספיק(לא מפרט את החנויות שביניהם אני מתלבט) אני מעוניין בשבוע הקרוב לרכוש מחשב חדש ועדיין לא יודע בדיוק מאיזה חנות לרכוש אשמח אם מישהוא יכול להמליץ לי על חנות אני מחפש חנות שתהיה טובה ואמינה וזולה חנות שיש ללקוחות ניסיון עם מימוש האחריות בה סתם דוגמא: אם קניתי כרטיס מסך יקר ב2000 שקל והוא נשרף או התקלקל והוא עדיין במסגרת האחריות של השלוש שנים החנות תהיה שם בשבילי כדי להחליף תחלק ההתלבטות שלי היא בין rsm זיג זאג מחשבים tms? מה אתם חושבים מאיפה עדיף לקנות תמחשב? ואם יש חנות שלא הזכרתי אז בבקשה תתנו לי אותה

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. ובאופן כללי, האם יש אפשרות לפתיחת כתובת משלוח כמו בארה"ב?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Alexkmr,

אהלן, אני התקשרתי לפני יומים בשביל להנתק מהוט אמרו לי ידברו איתך מחר ויתאמו ניתוק. זובי! אף אחד לא התקשר ולא נעלים. עכשיו אני רוצה לשלוח פקס ניתוק. הנוסח הזה בסדר? ** זה שאני לא מעונין לכתוב בפקס את ארבעת הספרות האחרונות, זה מפריע? פשוט יש לי את החשש שגורם כלשהו אולי יגלה זאת ויעשה שימוש לרעה בנתונים האלה. כי הריי דורשים את הפרטים האלה בכל חור והינה פה זה נגיש... לכבוד: חברת כבלים HOT.. 07.11.2012 מבלי לפגוע בזכויותהנדון: התנתקות משירותים בהתאם לסעיף 13ד לחוק הגנת הצרכן, תשמ"א-1981 הריני להודיע על ביטול העסקה המתמשכת לאספקת שירותי טלויזיה בכבלים - HOT. שמי הוא Y Y, מספר תעודת הזהות שלי הינו X או אישתי זכרונה לברכה ת.ז X. כתובתי היא C, Z וארבע הספרות האחרונות של חשבון …

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. קניתי בבאג קונטרולר אלחוטי של Xbox למחשב. אחרי כמה חודשים מהקנייה המקלט הפסיק לעבוד. הלכתי עם השלט חזרה לבאג ושלחתי אותו לבדיקה תחת מסגרת האחריות (שעדיין יש לי כמובן). כעבור שבוע השלט חזר, חזרתי הביתה מאושר ולהפתעתי, השלט (או המקלט יותר נכון) עדיין לא עובד! למחרת בבוקר שלחתי שוב את השלט לתיקון, וכעבור שבוע, שוב, אני בודק את השלט והוא נשאר עם אותה התקלה שאיתה שלחתי אותו! בטופס שקיבלתי בחזרה כתוב שהשלט "נבדק ונמצא תקין" תקין איך? בזה שהלדים נדלקים כשמכניסים סוללות? כמובן לפני ששלחתי אותו בשנית אחד המוכרים בחנות בדק את השלט וראה שהשלט שהבאתי לא עובד (אין לי תלונות על המוכרים - הם אחלה) אני מצפה לקצת רצינות מרשת גדולה, כשאני שולח מוצר לתיקון תחת אחריות, אני מצפה שהמוצר י…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. הת'רד הרשמי נפתח כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=548427 כמו כל שנה, בנובמבר אנו מקבלים מבצעים מעולים של BLACK FRIDAY בדרך כלל, אופיס דיפו, באג, KSP ואפילו IVORY דופקים מבצעים בחלק מהמקרים מדובר ב1+1 או מוצר שני ב50%(או יותר) כמו בכל שנה אני פותח את הדיון הזה, על מנת שאנשים ימצאו אדם נוסף לקנות איתו מוצר שהם רוצים, וככה כשנגיע ליום המיוחל ונראה את המבצעים, נוכל לקנות אותם לפני שיגמר המלאי מניסיון של שנים קודמות מוצרים של LOGITECH/MICROSOFT היו מוצר שני ב50% עד 1+1 רמקולים היו בהנחות אבל לא 1+1 (למרות שהייתה שנה אחת שכן) כרטיסי זכרון/DOK - משתנה משנה לשנה לפטופים וטאבלטים ללא מע"מ וכו' חשוב לי גם לציין ששנה שעברה, היו מבצעים בKSP שלמרות שאחוז ה…

• 326 תגובות
    • 51.2k צפיות
  17. Started by OverBooking,

מחפש אתר שמספק סרטי תלת מימד להורדה בתשלום כמובן. מצאתי שב - אמזון מוכרים חבילה שלמה כולל דיסקים ועותק דיגיטלי. אני מחפש אתר בתשלום שמספק עותק דיגיטלי בלבד. תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכל חברי הקהילה הקניה הקבוצתית של Call of Duty: Black Ops 2 יוצאת לדרך! איפה? החנות ארכדיה בדיזינגוף סנטר, תל אביב כמה? 259 ש"ח מה מקבלים? עותק פיזי של המשחק, הכולל את המפה NukeTown2025 ושבוע DOUBLE XP בשבוע הראשון של המשחק, חולצת Black Ops II 30 הנרשמים הראשונים יקבלו את החולצה! מתי מקבלים? יום שני הקרוב, 12 לנובמבר בשעה 22:00 תחל המכירה במקום (מי שרוצה משלוח אז דואר רשום מאובטח יעלה 10 ש"ח ודואר שליחים אקספרס יעלה 40 ש"ח) איך נרשמים? יצרנו טופס הרשמה מקוון לכל מי שרוצה להשתתף, נא מלאו אותו על מנת שנוכל להעביר לארקדיה טופס הרשמה שיהיה לנו בהצלחה! עדכון: הגענו ל 30 משתתפים (ויותר) מכאן ואילך, כל מי שיכנס לרשימה יהיה זכאי למשחק + בונוס המפה (…

• 77 תגובות
    • 15.9k צפיות
  19. מקווה שאפשרי לשאול כאן, אני מחפש המלצה של ספקי מחשב שמוכרים לדילרים עם מחירים טובים ושירות טוב תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. אם יש להם כבל כזה, אז התשתית השתנתה, ככל שההיגיון שלי אומר. אבל משום מה שעברתי אליהם הם אומרים שזה ספק ולא תשתית. איך זה הגיוני?

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. שלום, מכיוון שנועה מחשבים נסגרה זה מכבר, איפה מומלץ להרכיב מחשב באזור הקריות ? אני חושש משתי הרשתות המתחרות מכיוון שההרכבה לא מתבצעת תמיד על ידי מישהו מנוסה וגם האחריות והשירות לאחר הקנייה בעייתים. האם כדאי להזמין באינטרנט מ-TSM או חברה אחרת ? אשמח לקבל את המלצתכם.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by yakir4u,

כמה המחיר הריאלי לשלם לבזק ובזב"ל ל100 מגה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש המלצות?

• 21 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. לאחר תקופה של מס' שנים שלא הצצתי בחשבון, ראיתי היום שאני משלם עבור חבילת 15 מגה 270 ש"ח (90 לתשתית, 180 לספק). האם זהו מחיר סביר היום? עריכה: פתחתי בטעות בפורום הלא נכון, אם אפשר להעביר לפורום צרכנות, תודה!

• 22 תגובות
    • 4.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים