עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by DaTHE,

שלום רב, עקב מבצעי חנוכה שיצעו KSP ובעקבותיהם כל שאר החניות ולאחר שמרבית החניות סיימו עם מבצעי בלאק פריידי, החליטה חברת KSP גם לסיימם. שאלה - האם יש לי אפשרות לעשות משהו בנידון? אחרי כמובן שדיברתי איתם גם באצמעות הפייסבוק וגם באמצעות הטלפון להחזיר את המחיר של מוצר מסיום? או שזה חסר סיכוי? תודה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by huber,

לפני כשבוע הזמנתי מוצר מאיביי. מכיוון שהמוכר לא שולח לארץ, פתחתי תיבה בשירות של BUY2USA ושלחתי את המוצר לכתובת שסופקה לי על ידם. המוכר שלח את המוצר לשם והמשלוח הגיע לשם אחרי יומיים (ב 27/11). יום אחרי נכנסתי לאתר של BUY2USA לוודא שהמשלוח התעדכן, שום של כלום. שלחתי מייל לשירות הלקוחות שלהם לברר למה המשלוח שהגיע אליהם לא התעדכן באתר, אין קול ואין עונה. מזה 3 ימים אני כל יום שולח שאלה זו דרך האתר שלהם לשירות הלקוחות שלהם - ואין שום מענה. אני מבין שהמשלוח מהם לוקח זמן רב. אני מבין שיכול להיות שלוקח כמה ימים עד שמעדכנים את מהשלוח באתר מהרגע שהוא מגיע אליהם (למרות שזה נשמע מוזר - קליטה ועידכון פרטי משלוח לא אמורה לקחת יותר מיום-יומיים בעסק נורמלי), מה שאני לא מצליח להבין זה אי…

• 34 תגובות
    • 6.3k צפיות
  3. אתמול בלילה קיבלתי סמס מחברת הסלולר שלי שניצלתי 95% מחבילת הגלישה שלי ומיד ביטלתי את הגישה לאינטרנט הסלולרי מהמכשיר. בבוקר קיבלתי עוד סמס שחרגתי מהחבילה ואני מחויב בתעריף מזדמן (למרות שכאמור ביטלתי את הגלישה מיד עם קבלת ההודעה הראשונה). כשהתקשרתי לחברת הסלולר התברר שחרגתי ב-117MB עוד לפני שנשלחה אלי ההודעה הראשונה, מה שאומר שהחשבונית שלי ממש מנופחת כרגע. הנציגה אמרה לי שקיבלתי את הודעת ה-95% אחרי שכבר חרגתי כי הם לא יכולים לשלוח את ההודעה בזמן שאני גולש ולכן היא לא יכולה לבטל את החיוב הזה. חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי תקנות של משרד התקשורת שנכנסו לתוקף בשנה שעברה ולפיהן לחברת סלולר אסור לגבות על חריגה מחבילת גלישה לפני שהם שולחים ללקוח הודעות על ניצול 75% (שלא קיבלתי) ו-95%…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. אנא רכזו כאן את כל משאלות הלב שלכם, השוואות מחירים, שאלות טכניות וכדומה. ת'רד ריכוז מידע: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=548427 ת'רד חיפוש שותפים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=548423.0

• 322 תגובות
    • 47.9k צפיות
  5. התיאור הבא הוא בלי התלהמות ובלי השמצות. העסקה שביצעתי בוטלה והכסף יוחזר, כך שאין לי שום רווח מהעניין. קניתי אתמול מחשב נייד סמסונג דגם NP355V5C-S01IL בסניף באג גן שמואל. הדגם בא עם WINDOWS 8. המחשב הגיע תקין לכאורה ועבד בסדר. בבאחד הריסטארטים תוך כדי התקנות תוכנות , מערכת ההפעלה לא עלתה והמחשב דרש ממני דיסק Samsung recovery. הכנסתי את הדיסק ואז הסתבר שהמחשב לא מסוגל לעשות בוט משום התקן חוץ מהדיסק הקשיח. לא דרך כונן אופטי ולא דרך USB. דיברתי היום עם התמיכה ביעל פתרונות משולבים וניסיתי לפתור את הבעיה טלפונית. לאחר שהטכנאי הבין שהביוס לא מאפשר שום חלופה לבוט דרך הקשיח, הוא הסביר לי שזאת תקלה, מאחר ובאתר ביצרן רשום שניתן לעשות זאת. הגעתי היום לסניף באג. לזכותם יאמר שאחרי בדיק…

• 21 תגובות
    • 4.5k צפיות
  6. שלום. ביום שלישי שעבר (27.11.2012), שלחתי דרך חברת השילוח UPS את מכשיר האל פסק שלי מדגם PRD650, לאדוויס לצורך החלפת סוללה. והיום או מחר, הם אמורים להחזיר לי אותו. הבעיות עם אדוויס היו בעת שהתקשרתי אליהם על מנת לשלוח את האל פסק אליהם דרך שליח של UPS בשעות שנוחות לי, לברר האם מכשיר האל פסק שברשותי מוכן ומתי יחזירו לי אותו: משום מה, מערכת ניתוב השיחות של אדוויס העבירה אותי לעיתים קרובות מאוד בכפייה (מבלי שביקשתי זאת), אל המענה הקולי שלהם. פעם הועברתי למענה הקולי בהפרשים של חצי דקה עד דקה לאחר הכנסתי להמתנה, ואף היו פעמים שהועברתי מיד עם סיום ההודעה הרגילה מהסוג של "נציגינו עסוקים בפניות קודמות", מבלי להכנס כלל להמתנה, דבר שלמעשה מנע ממני את האפשרות לגשת לשירות הלקוחות שלהם, …

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  7. סך הכל רציתי לברר מה החבילה והמחיר של הטלוויזיה. למה לעשות לי חיים כל כך קשים? זה מתחיל מזה שבמענה האוטומטי אני צריך להקליד מספר טלפון כדי להזדהות. למה? בתקופה שנפתחו כל כך הרבה חברות סלולאריות ואנשים מחליפים מספר טלפון כל שני וחמישי, למה מכריחים אותי להזדהות עם טלפון ולא תעודת זהות? כל פעם אני צריך לקשקש (פעמיים) טלפון כדי לעבור לתפריט הבא במענה הקולי. לאחר כרבע שעה (אני מוכרח לציין שזמן ההמתנה התקצר וזה זמן סביר להמתין), עונה לי נציגה חביבה (את השם לא ביררתי) ושואלת אותי תעודת זהות. לאחר שאמרתי את המספר, היא ביקשה ממני מספר הוראת קבע. למה? :'( מאיפה אני זוכר את הפרט הזה? לא מספיק לתת מספר בנק, כרטיס אשראי, משהו יותר פשוט כדי להזדהות? בכל חברה אחרת שאני משלם לה (אם ז…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by matan007,

רוצה להזמין את זה: http://www.amazon.com/gp/product/B008FC8FJ8/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=usaddressco07-20&linkCode=as2&camp=217145&creative=399369&creativeASIN=B008FC8FJ8 עכשיו שאני רושם תלינק באתר..הוא מחשב לי ויוצא 197 שקל דרך משלוח ימי. שאני לומץ לו קנה עוברי זה קופץ ל- 209 ש"ח..למה זה? אם אני קונה לבד ואז משתמש בכתובת זה זול יותר? שאלה שנייה האם מוצר שעולה 60 דולר ייתקע במכס?

• 20 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. Started by OutRaGe,

למי מכם שקונה תוספי תזונה(אבקות חלבון, גיינרים, ויטמינים וכו') ברישום באמצעות הקישור הבא: Vitacost Refer-A-Friend - Vitacost אתם מקבלים קופון של 10$ ואני מקבל קופון של 10$ אחרי הקנייה הראשונה שלכם - כולם מרוויחים הזמנתי מהם אבקת חלבון של Optimum 5lbs עם הקופון הראשון שקיבלתי של ה-10$ יצא 280 כולל משלוח(בארץ בסביבות ה-350) תהנו

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by pssheba,

שלום, במסגרת רכישת דירה, סיכמתי עם עו"ד שיטפל ברכישת הדירה ושילמתי לו מראש את הסכום שהסכמנו. עורך הדין, תוך מו"מ עם עו"ד של הקונה, ניסחו חוזה עליו חתמתי ועו"ד שלי ביצע הערת אזהרה בטאבו. כבך הסתכמה פעילותו של עוה"ד שיצג אותי בעסקה. בתום תהליכי הרכישה דרש ממני עוה"ד תשלום בסך כ 160 ש"ח אגרה להוספת הערת אזהרה בטאבו ועוד 60 ש"ח תשלום לשליח שהעביר את ההערה לטאבו. לעו"ד קבלה מהטאבו אודות תשלום האגרה אך אין לו חשבונית מהשליח לגבי 60 ש"ח אותם הוא תובע ממני כי לטענתו השליח ביצע הרבה שליחויות ושולם לו עבור כל שליחויות בחשבונית אחת הנושאת סכום גבוה מ 60 ש"ח. להלן שאלותי: 1.האם התשלום הראשוני לעו"ד עליו סוכם כולל גם אגרות לטאבו? 2. האם יש לשלם כ 160 ש"ח לטאבו בעת הוספת הערת אזהרה ? …

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by benor,

מדובר בבית גדול יחסית עם 5 חדרים (בערך כ- 150 מ"ר) כך שחשוב שיהיה מיכל איסוף מספיק גדול. יש לנו חתולה אז חשוב שהשואב יהיה מספיק חזק בשביל לשאוב שיערות מהרצפה, מהרהיטים וכד'. הדרישות: - עוצמת יניקה 380 WSP ומעלה - עדיפות למיכל איסוף גדול (ללא שקיות) - עדיפות לפילטר נשטף - אין צורך בחובט לשטיחים - שואב נגרר עם עדיפות לכבל חשמל שנגלל באופן אוטומטי.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. באיחור קל (הייתי ב"חופשה") אני פותח את הת'רד כמובטח. נשתדל לרכז כאן מידע רלוונטי ל-BF שהתחיל לרוץ. אנא עזרו לעדכן בזמן אמת... חיפוש שותפים לקניה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=548423.0 חלומות, בקשות, שאלות, תסכולים ושאיפות לב - לא כאן בבקשה אלא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=548496 מבצעי BF בארץ: BUG - נגמר KSP - נגמר WALLASHOPS - נגמר IVORY - נגמר TMS - נגמר מבצעי BF בארה"ב: שימו לב שלא ניתן לשלוח ישירות לארץ, צריך להשתמש בשירותים חיצוניים, אז תבדקו מה העלות הסופית באמת... AMAZON - נגמר AMAZON - UK NEWEGG TIGERDIRECT COOLERMASTER גם EBAY הצטרפו לחגיגה (עד מחר) http://goo.gl/JWLyR חו"ל שכן שולחים לארץ sonice…

13. יש כזה דבר? אני כרגע עם 012 ואחרי שחודש החסד שהחלטתי לתת להם (בכל זאת, מחובר איתם כבר כ-10 שנים), פגה הסבלנות שלי: המשחק שלי (Ragnarok Online) מתחבר לשרת בחוף המזרחי של ארה"ב ובעוד החיבור סביר+ באמצע שבוע, בסופ"ש אני לא מצליח להחתבר בכלל (אפילו אין פינג לשרת!) שלא לדבר על לראות סרטונים ביוטיוב ב-720 ומעלה. ממש כמו לחיות עם מודם בסופ"ש. מה העלויות של גיימר בבזק בינלאומי? אני לא מעוניין ביותר מ-12\15 מגה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ToMeRv32,

הזמנתי מגני מסך לאייפון 3gs, וקיבלתי רק אחד. (6 ב2$) אמרתי לעצמי "טוב נו" ועזבתי את העניין. כמה ימים אח"כ אבא שלי נדנד לי לגבי זה וביקש ממני לשלוח הודעה למוכר, שלחתי והתשובה הייתה שזו טעות ושהוא ישלח את שאר המגנים. היום הגיעו 6 מגנים חדשים. מה דעתכם - ניצול קונים שלא מבינים ויוותרו על המגנים או טעות תמימה? סתם מעניינת אותי דעתכם בנושא, העניין של הכסף/המוצר באמת לא עניין פה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי אני מעוניין להזמין מאמזון 2 פריטים ולשלוח אותם לארץ באמצעות Mustop \ Buy2USA הפריטים הם http://www.amazon.com/Logitech-Wireless-Gaming-Mouse-G700/dp/B003VAM32E/ http://www.amazon.com/Corsair-Vengeance-Desktop-Memory-CML8GX3M2A1600C9W/dp/B005DKZK84/ ניסיתי לדבר עם אמזון לגבי הגודל של החבילות באריזת המשלוח, אך לצערי הם לא יכולים להגיד לי במדויק אלא רק "אנחנו אורזים את המוצרים למזער נזקים בעת המשלוח" מה כדאי, להזמין כל מוצר בנפרד ? (וכל הניראה לא לשלם מכס\מע"מ) או לאחד את החבילות לצמצם בעלות המשלוח אבל לשלם על שניהם מכס\מע"מ * בבקשה להתמקד בנושא הדיון ולא מעבר.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by outlook,

הרבה מבצעים הם בסגנון של אחד והשני ב80% 60% וכו אם אנשים מחפשים שותפים לקניות תרשמו מאיפה אתם, מה אתם רוצים לקנות וכמה זה עולה. ככה שכל אחד ימצא את השותף שביחד יקבלו מקסימום הנחה אני מבקש שתרשמו הודעות שקשורות לנושא ולא השוואות איפה יותר זול או מוצר יותר טוב. כך שיהיה קל יותר למצוא שותפים בתוך הפוסט קניה מוצלחת לכולם

• 61 תגובות
    • 11.9k צפיות
  17. Started by manzeli,

דוד שלי טס לארה״ב עוד חודשיים בערך ורציתי לדעת כמה הוא יצטרך לשלם במידה והוא ירכוש לי אייפון 5 בארה״ב המחיר הוא 650$

• 8 תגובות
    • 5.4k צפיות
  18. המטבח שלנו נראה זוועה! כבר כמה שנים שאני רוצה לבצע שיפוץ אך תמיד צץ משהו אחר שדוחה את העניין. אז החלטתי להתמקד רק במטבח ולסיים איתו אחת ולתמיד. העניין הוא שאין לי מושג וחצי בכל מה שקשור לשיפוץ מטבח! למי פונים? מה לבדוק לפני? האם יש צורך לשכור כל איש מקצוע בנפרד, במידה וצריך? (חשמלאי, אינסטלטור, צבעי...) אני לא מבין כלום בעניין ואשמח לעזרה והמלצות. עריכה: עניין חשוב - מחיר. אני לא יודע מה טווחי המחירים אז גם אין לי הערכה, אבל מדובר במטבח קטן, כרגע הוא מכיל : 4 ארונות למעלה. 4 ארונות למטה. אני לא מחפש שיפוץ במיליון דולר, אבל שהמטבח ייראה טוב.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. הייתי שמח לראות את הרמקולים המומלצים הללו, במחירי מבצע. כיום המחיר שלהם באייבורי עומד על 890 ש"ח ל-SOLO7C ו-750 ש"ח ל-SOLO6C. לפי סקירות וביקורות שראיתי, הם נותנים מענה מעולה כרמקולים למחשב. מחירי המטרה הם: 550 ש"ח ל-SOLO7C. 450 ש"ח ל-SOLO6C. מי בעניין?

• 167 תגובות
    • 31.1k צפיות
  20. Started by del,

מאפו משתלם לקנות רכיבים למחשב ?.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Googleness,

מישהו מנוי לISP של ORANGE ויכול לתת ביקורת? ויש לכם המלצות לISP שאינו נטוויז'ן? עדיפות למציעי"עד 100 מגה ב20 ש"ח" וכיו"ב. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. מתוך כלכיסט שתי החברות חייבות להציע 16 ערוצים אז חוץ מהערוצים שמקבלים בחינם בעידן+ "ברת הלוויין YES מציעה חבילה בעלות של 129 שקל לחודש, זאת לעומת חבילת הבסיס שעלותה 211 שקל בחודש. YES מגדירה את זה במחיר מבצע לחודש הקרוב, ולאחר מכן תעלה החבילה ל-169 שקל." הערוצים הנושאיים ש-YES בחרה לשים בחבילה הצרה הם: YES דוקו, ערוץ הספורט ONE, ערוץ הילדים של נגה תקשורת וערוץ הסדרות YES BASE. העיסקה כוללת ממיר רגיל. YES מאפשרת להוסיף עוד חבילות וערוצים בתשלום וגם את שירותי ה-VOD על פי הכללים שקבעה. [table] [tr][td][/td][td][/td][td] [/td][/tr][/table]חברת הכבלים HOT משיקה את החבילה בעלות 129 שקל למבצע למשך חודש ולאחר מכן המחיר יעלה ל-149 שקל. עלות חבילת הבסיס של HOT עומדת על 220 שקל ב…

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  23. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם כדי להגיע למסקנה סופית בעניין.

• 35 תגובות
    • 6.4k צפיות
  24. Started by BarBee,

שוטטתי קצת ברשת הישראלית וראיתי נורות בטווח של 50 ש"ח ומעלה לנורה בודדת. לא מבין על מה ולמה. למי שמכיר, אני מחפש כמה נורות לבנות לחדר שינה בחיבור סטנדרטי (e27?). ebay זאת אופציה. מעבר לזה אני מחפש מידע לגבי המרת העוצמות. אני רואה לדים ב6 ו9W ואני לא יודע כמה זה דומה ביחס לנורות להט הרגילות. השימוש יהיה כמובן לשהיה בחדר, אור מלא, וגם אופציה לתאורה חלשה לצפיה בסרטים. כך שעדיף יותר נורות חלשות מאשר מעט נורות חזקות תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 4.5k צפיות
  25. Started by ToMeRv32,

קניתי את הדיסק און קיי הקטן של San Disk (Fit), ואני רוצה לחבר אותו למחזיק מפתחות.. הבעיה היא - אני צריך חוט דק כזה כמו שיש עם דברים אחרים שמחברים למחזיקי מפתחות. מישהו יכול לכוון אותי לקנייה של כזה בeBay/DX? או כל רעיון אחר שיחזיק? (אני יודע שזה סה"כ חוט אבל אם החוט לא יחזיק יאבד הדיסק און קיי, וזה כבר חבל.) ועוד שאלה טיפה קשורה - האם כבלים (USB פשוטים למיניהם) עדיף לקנות בeBay או בDX?

• 2 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים