צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני כרגע מאוד סובל עם הבלאקברי שיש לי. ואני מעוניין לקנות סלולרי אחר. רציתי לדעת האם יש חוק מסויים המתיר לייבא פלאפון מחו"ל לשימוש אישי בלבד - ולקבל פטור ממכס/מע"מ ? אני רוצה לייבא IPHONE 5 אין לי בעיה שהוא יהיה מחברה מסויימת אצלהם (אני יכל לפתוח אותם בארץ). יש חנויות שאתם מכירים ששולחות לכאן לארץ ? המוצר עצמו עולה באיזור 650$ .. ככה שזה עובר את המכסה של המכס. ועוד שאלה, יש מכשירים שהם עם BAD ESN, יש לי מה לעשות איתם בארץ ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי קניתי לפני חודש מחשב באייבורי והשקעתי די הרבה כדי לקבל מחשב כמה שיותר שקט - מארז FRACTAL R4, קירור מעבד NOCTUA NH-D14, ספק חדש למרות שהקודם היה מצויין אבל הרעיש מעט (היה לי SEASONIC 520W), וכרטיס מסך GTX660 של ג'יגהבייט שמתהדר בשני מאווררים "סופר שקטים". מאז שהמחשב הגיע היה לו זמזום מעצבן מהכרטיס מסך. לא זמזום חזק אבל בהחלט מעצבן, כשהמאווררים במארז על 7 וולט אפשר בהחלט לשמוע אותו גם כשהמחשב במנוחה מוחלטת והמאווררים של הכרטיס מסך במינימום (40%). במאמץ יש את אותו הצליל אבל יותר חזק, למרות שזה לא כ"כ בעייתי כי אני עם רמקולים או אוזניות כשאני משחק. מה שקורה בפועל זה שאני חייב להפעיל את המאווררים של המארז על 12 וולט כדי לא לשמוע את הזמזום מהכרטיס מסך, אחרת אין סיכוי שאני…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
רכשתי לפני כחצי שנה אוזניות מKSP, ויש לי עלהן שנה אחריות. הסליידר של הגודל מתחיל להסדק.. האם זה משהו שמצדיק פנייה למימוש אחריות? (אני לא רוצה סתם ללכת עד לשם..) ראיתי שיש טופס אחריות אך הוא לא נמצא אצלי/בכלל כיוון שהאוזניות נרכשו עבורי ולא רכשתי אותם בעצמי. אחריות תקפה לדברים כאלו בכלל או רק לכשלים בחומרה של האוזניות? KSP יעזרו בכלל או שהם גרועים כמו שאומרים? אולי בכלל יש אחריות של Shure עצמם? מצאתי בכמה מקומות שכתוב שנתיים, ואנשים שפנו ישירות אליהם ותיקנו להם.. אבל איך אני אוכל לפנות אליהם במקרה הצורך? הם קצת בארה"ב וזה..
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם בבזק? בהוט? כדאי לקנות ראוטר עצמיאת (ואם כן איזה), או דרך אחד המבצעים? אני מעוניין באינטרנט במהירות הכי נמוכה שמציעים כיום, אם איני טועה - 5 מגה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני נמצא כרגע לפני סיום מבצע בו אני משלם 70 ש''ח ל30 מגה תשתית בבזק. בפעם שעברה, הגעתי למבצע הזה דרך אחד המשתמשים פה בפורום . אשמח לדעת האם מישהו כאן משלם מחיר דומה/טוב יותר לבזק כיום על תשתית, ובאיזה מבצע/לכמה זמן. המון תודה לכולם.
-
- 122 תגובות
- 32.9k צפיות
-
-
לצערי לא קיבלתי תשובה בפורום טאבלטים (כנראה לא פעיל כ"ך) יש מאות סרטונים ביוטיוב של אנשים שמקבלים את המגנים מהחברה ו"מבקרים" אותם. אבל מעט מאוד מדברים על התמורה למחיר בהשוואה למגוון שיש. אני לא צריך דרישות מטורפות מהמגן מסך, רק שיהיה מט ולנקסוס 7 תודה מראש, עומר
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
ראיתי ממיר דיגיטלי של אפקס, מישהו מכיר? האם יש חשיבות לבחירת החברה של הממיר? מישהו יכול לתת לי איזושהי המלצה?
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
לפני כמה זמן קניתי מחשב מRSM בעקבות המלצות שקראתי על החנות פה בפורום. (הייתה איזו בעיה בהזמנה, המחשב הגיע עם חצי זיכרון, אבל בסוף, לאחר דין ודברים מתישים, החנות הסכימה לשלוח את הזיכרון בתוספת פיצוי קטן על הזמן שלקח לכל העסק להגיע.. כך שיצאתי עם חווית קניה לא מי-יודע-מה, אבל פסדר..) לאחרונה, המחשב הזה החל לעשות בעיות. עכשיו כשמדליקים אותו - המסך פשוט עובר לStandby, ולא רואים כלום. המחשב עובד, אבל לא משדר אות למסך. או יותר נכון - משדר למסך, אבל לא מה שהוא צריך. השאלה שלי - אני מאמין שהבעיה קשורה ללוח אם (אין כרטיס מסך, הוא מובנה). בדקתי באתר ויש להם 3 שנים אחריות על הלוח-אם הזה. מה הדרך הכי טובה להעביר להם את המחשב? אני גר בירושלים, והסניף הראשי שלהם נראה לי בכלל בכפר-סבא. …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מתי הנוכחית נגמרת ומתי הבאה כמו בממיר של יונדאי
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שרציתם חוויה קלאסית של שירות לקוי היה לי זיכוי של 100 שקל שהגעתי לממש אותו מסתבר שבדרך קוסמית כלשהי הוא שומש במלואו אתם רשאים להאמין לי אם השתמשתי או לא (מה שבטוח אם הייתי משתמש לא הייתי רושם את העדכון הזה אז כנראה שלא...) המקור היה אצלי כל הזמן לא שומש נשמר טוב טוב אצלי המוכר אמר לי שבכרטיס לקוח שלי זה שומש עד למנכל הגעתי ללא מענה וללא שירות שלחו אותי הביתה מושפל ובתחושה שאיבדתי 100 שקל ברחוב זה קרה בסניף רמה"ש לאחר כמה בירורים הובן לי כי זה מקרה שקרה להרבה אנשים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. התעניינתי במעבדים מaliexpress. האם זה אמין? מהקישור הנ"ל: http://www.aliexpress.com/item/Intel-i7-3970x-formal-edition-package-boxed-i7-3960x/726185224.html מהמוכר: AST GLOBAL EXPRESS LIMITED - Small Orders Online Store, Hot Selling My Passport 1 TB,WD My Passport 1TB,atv and more on Aliexpress.com AST GLOBAL EXPRESS LIMITED יש להם אתר בגוגל. ודיברתי איתם על 5 מעבדי 3970x ב700$. תודה רבה עריכה/עידכון: הינה השיחה שלי איתם:
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, כרגע אני נמצא על תשתית של בזק + בזק בינלאומי על 10MB ואין תלונות. הכל זורם חלק במיוחד במשחקים שהשרתים שלהם יושבים בחו"ל. מקבל קצת הורדה ממוצע של 1 מגה בית. בנוסף פינגים טובים לאתרים בחו"ל. בנוסף יש ברשותי נתב אלחוטי + מודם vDASL של D-Link. קיבלנו הצעה הרבה יותר טובה בהוט שכוללת טלוויזיה + טלפון + אינטרנט 100MB (קצב המהירות לא בדיוק משפיע על ההחלטה) בכ-320 ש"ח עם התקנה חינם. עכשיו הסלידה היחידה שלי היא עניין האינטרנט של הוט + הוט נט. רוב האנשים שאני מכיר שמשחקים במשחקי FPS אומרים שעם הוט הם סובלים. האם שווה לעבור? אשמח לכל דעה והמלצה בנושא (מאוד אשמח גם לפירוט) תודה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בתאריך 07/05/2012 נרכש מTMS מארז Fractal Design Define XL במחיר של 700 שקלים. המארז הגיע מהר למחרת יום ההזמנה שנעשתה בצהריים. המארז שכב בבית בערך שבוע שבוע וחצי מבלי שהורכב. - לא היה לי זמן לזה. לאחר שהורכב שמתי לב לשני דברים: האחד הוא שבדלת השניה הפנימית בקדמת המארז אחד מהלחצנים לא תקין וצריך ללחוץ עליו בחוזקה ולשחק עם זה על מנת לפתוח אותה.{למי שמכיר את המארז} והשניה היא שבדלת היותר פנימית שבה נמצא המאוורר והיא גם מסננת אבק קליפס אחד שבור לגמרי. למחרת התקשרתי לחנות {המארז הורכב בלילה}, והסברתי להם את המצב. בחור בשם שלומי דיבר איתי הבין את המצב ורצה לעזור אך היה צריך את אישור הבוס - קיריל. לכל אורך הדרך הוא נתן לי הרגשה שאני איזה ילד שקרן שבא לעבוד עליו. אני לא אח…
-
- 26 תגובות
- 6.6k צפיות
- 1 follower
-
-
כול זעקה נשמע בבית "אויי נשבר לי הראש שוב". לא הבנתי מה קרה הלכתי למטבח וראיתי את אמא שלי מחזיקה את הראש המקציף של הKitchenaid האהוב שלה. "זה עלה לי 220 שקל לתחליפי". אל תדאגי אמא אמרתי בשניה פתחתי איביי תחליפי 60 שקלים עם משלוח מקורי 120 שקלים עם משלוח הוזמן מקורי יגיע בעוד שבוע-שבועיים מארה"ב. מה אני יגיד לכם אל תקנו פה כלום!
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
רכשתי כמה בגדים מASOS.COM למי שמכיר,בעיקר בגלל המחירים הנמוכים שיצאו לי בקנייה. היום קיבלתי טלפון וביקשו ממני להביא את מספר התעודת זהות שלי בכדי לשחרר את החבילה שהגיעה. הבאתי לה את התעודת זהות והיא אמרה שכשהשליח יגיע אני אצטרך לשלם לו 200 שקל בגלל שהחבילה נעצרה. עכשיו,אני לא מבין למה,החוק קובע שמשלמים מכס מ325$ לא?אני שילמתי 50 ליש"ט על החבילה והמשלוח היה בחינם,זה אפילו לא מתקרב ל325 דולר. מה עושים במצב כזה?משלמים ושותקים? :-X
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים רכשתי משהו מהאתר והתחרטתי ןטני רוצה לבטל את ההזמנה ,איך אני מבצע את ביטול ההזמנה ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
ראשית הסיפור בקצרה. אני מתקן מחשבים בשכונה שלי בהכנסה מהצד. פנה אליי זקן נחמד מהבניין ממול שרצה לחבר את המחשב שלו למסך הLCD שנמצא בחדר העבודה. לכרטיס המסך יציאת RGB אחת שמחוברת למסך המחשב. הצעתי לו 3 אופציות: מפצל RGB, כרטיס מסך חדש, כרטיס מסך משומש. הוא בחר במשומש ובצדק. חבל להשקיע הרבה כסף בנושא, מפצל RGB עולה יותר, ומכאן פניתי ללוח המכירות של הפורום. יצרתי קשר עם מוכר כרגע אני עוד לא מפרסם פרטים אישיים כי אני נותן לזה עוד צ'אנס. הוא אמר שהכרטיס עובד, שהוא עובד בחנות מחשבים והכרטיס פורק ממחשב שעבר שדרוג לא מזמן, על הדרך ניסה להציע לי דגם אחר קצת יותר טוב עם יציאת HDMI מובנת בקצת יותר כסף, בחרתי לא לקחת אותו יש לי מתאם בבית שלא בשימוש אני אתן אותו לאותו זקן בחינם אם צריך…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זקוק לעזרתכם האם למישהוא יש מידע בקשר לחברה הנ"ל אם היא אמינה ואם יש בעיה האם ניתן ליצור איתם קשר במהירות ואיך יכולת הקליטה של הטלםון ואינטרנט אשמח מאד שתעזרו לי (היות והחברה שאני נמצא נמאס מהשקרים שלהם )
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אם חברה (למשל גולן טלקום) מציגה לי חשבוניות באתר שלה, און-ליין, האם צריך לשמור אותן מקומית על המחשב שלי?
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
קיבלתי את הסים ביום א', ועשיתי לו הפעלה. עכשיו מיום א' עד עכשיו הניוד לא הצליח. דיברתי עם נציגה שלהם היום, היא אמרה לי שהוט לא משחררים אותי, לא מאשרים את הניוד. והוסיף שאני זה שצריך להתקשר להוט ולהגיד להם שישחררו אותי. ככה זה אמור להיות???
-
- 32 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
"שיק הידרו 5" ליתר דיוק. אני מתגלח במכונה מאז ומתמיד. היום חילקו בבן גוריון סכין הידרו 5 השאלה היא אם הסכין הזאת שווה משהו?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ברשותי מכונת גילוח פיליפס HQ7350. לא לפני כמה זמן, החלה ירידה משמעותית בביצועי הגילוח של המכונה ובמקביל התגברות הגירויים שלאחר הגילוח (בעיקר באיזור הסנטר). מאחר ואני התגלחתי מבלי להרטיב את הפנים (דבר שמוריד את ביצועי הגילוח ומגביר את הגירוי בעור), ומבלי שהפנים שלי יזיעו, ובצורה הנכונה, הבנתי כי הבעייה היא בראשי הגילוח שהתבלו. ביקשתי מאבא שלי שילך עם מכונת הגילוח לסניף של אלקטרה בחיפה, על מנת להחליף את ראשי הגילוח: הוא אמר שזה עלה לו יקר מאוד (לפי מה שאני זוכר, מעל ל-100 ש"ח בשביל ראשי גילוח חדשים). האם יש מקומות (לא באינטרנט), באיזור חיפה, שאפשר לקנות בהם ראשי גילוח חילופיים במחיר זול יותר?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-