עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by yellow acid,

בשבעות האחרונים הספק שלי עושה לי בעיות והתמיכה שלו לא ממש עוזרת ואני חשבתי לעבור לבזק בינלאומי הבעיה היא שהם רוצים 40 שקל לחודש ועוד 25 על חבילת גיימרים שזה 20 שקל יותר ממה שאני משלם עכשיו (כולל הגיימרים שיש לי) הם לא הסכימו בשום אופן להציע מחיר נמוך יותר. מישהו כאן משלם פחות מזה? אם כן איך הוא השיג את זה? מישהו הציע לי להתחבר אליהם ואז לאיים בניתוק ולבקש שימור לקוחות, מה דעתכם? אני במהירות של 10 מגה אם זה משנה משהו... תודה!

• 37 תגובות
    • 7.1k צפיות
  2. Started by Mithras,

משתמשי HWZONE שלום, רק משהו קטן שרציתי שתדעו בפעם הבאה שאתם חושבים לפנות ל KSP לטיפול מכתב שכתבתי להם לאחר השתלשלות אירועים מאוד מעצבנת: להנהלת K.S.P שלום רב, שמי ***, לקוח אשר רכש ממכם מחשב שולחני לפני מספר שנים. לאחרונה התגלתה, על ידי (טכנאי PC במקצוע), תקלה חומרתית במחשבי. תקלה אשר חייבה החלפת רכיב חומרה (כרטיס מסך במקרה זה שבאחריות) ואינה ניתנת לטיפול רגיל. כיוון שאת רוב חלקי המחשב הקיימים בו החלפתי ושדרגתי מאז רכישתו ורובם במסגרת האחריות (לפחות הרוב הרלוונטי לתופעה) החלטתי למסור את מחשבי למעבדתכם שבקריית ביאליק. אמי, אירית, מסרה את מחשבי למעבדה בתאריך 13.01.12 לטיפול ונגבה ממנה 100 ₪ על עלות בדיקה, למרות ששוב כפי שאמרתי, החלקים הרלוונטים במסגרת אחרי…

• 13 תגובות
    • 5.3k צפיות
  3. Started by Joli,

הזמנתי מוצר (בשווי 15$) עברו כבר 40 ימים והמוצר עדיין לא הגיע. לפני 10 ימים בערך תקשרתי עם המוכר והוא ביקש ממני לחכות עוד שבוע, אחרי שבוע כששלחתי לו הודעה שהמוצר לא הגיע הוא לא הגיב לי עד עכשיו.. מה אפשר לעשות בנידון? (כי הבנתי שאחרי 45 יום אני כבר לא יכל להתלונן..) תודה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=470478.msg4713329#msg4713329 מחפש שותף לרכישה של עכבר (או מקלדת ועכבר) אלחוטיים איכותיים, מישהו מעוניין?

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  5. Started by BarBee,

לפחות יש משהו טוב מהבחירות http://attack.bug.co.il/

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. דיברתי עם בעל עניין, בשביל הנחה של לפחות 20% צריך ביקוש של לפחות 50 חבר'ה. נראה אם ייצא לפועל, בכל מקרה רשמו כאן אם אתם מעוניינים. ואם אתם יודעים שמישהו מתכנן לקנות בקרוב מחשב הציעו לו להשתתף בקניה מחיר יעד - כמה שיותר לכיוון ה-900, מי יודע אם יהיו מספיק אנשים אולי אפילו פחות. [אני מודע לכך שבסקר קודם היה למכירה את ה7970HD ב-1750 ש"ח, אבל יש אנשים (כמוני ) עם עיקרון לא לשלם מעל 1000 שקל לכרטיס מסך (גם למעבד לא, אבל מזה רלוונטי?). כי בכל זאת עד כמה שזה היה משתלם (בא גם עם משחקים וזה) יש הבדל בין 900 ש"ח ל-1700 ...] http://www.tms.co.il/product/11436 - 7870HD http://www.tms.co.il/product/11861 - GTX660 עריכה: ראיתי שלא היה עדיין מספיק ביקוש ל-7870 וזה הלך דיי לאט.…

• 16 תגובות
    • 7.7k צפיות
  7. שלום לכולם, כפי הנהוג לקוח קיים מתקשר לחברה מאיים לעזוב ומקבל מחיר טוב יותר. בבזק בינלאומי הלך חלק. אבל משום מה בבזק, אני בחבילה של 30 מגה שהייתי משלם עליה בממצוע 100 שקלים, כיום הם אומרים לי שלחבילה שיש לי כולל מהירות העלאה 3 מגה (שניתנה בחינם ללקוחות קיימים רק שהם לא מודעים לכך) המחיר הוא 120 שקלים בחודש! כמובן איימתי להתנתק אבל זה לא עזר והיא הסבירה לי שבזק שינו את המדיניות שלהם והמחיר היום קבוע לכולם ולקוחות קיימים מקבלים את אותו המחיר. כמובן שדיברתי איתה במשך חצי שעה של וויכוחים ושום דבר לא עזר. מישהו נתקל בדבר דומה? זה פשוט אבסורד שבתור לקוח קיים אני אשלם הרבה יותר מלקוח חדש ובכלל יחס גרוע שאני צריך לשלם כל פעם יותר.

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לספר על מקרה אישי שלי בעבודה מול חברת המשלוחים BUY2USA (המאפשרת קניות בארה"ב ומשלוח המוצרים לארץ). א.לפני כמה שבועות רכשתי שני מוצרים בארה"ב, ושלחתי אותם ארצה דרך אתר BUY2USA (השייך לחברת UShops). מאחר ומדובר במשלוח דחוף, שילמתי כסף רב (140 דולר) עבור משלוח בדואר אוויר שאותו החברה מתחייבת לספק בין 4 עד ל-7 ימי עסקים. ב.ביום חמישי, ה-10.1 קיבלתי הודעה שהפריטים הגיעו לארץ, שוחררו מהמכס ונמצאים בדרכם אלי. ג.ביום ראשון, ה-13.1, בדקתי את סטטוס המשלוחים באתר של BUY2USA, וראיתי להפתעתי שמצויין שם שדואר השליחים ניסה להשיג אותי, אך לא היה מענה ולכן השאירו לי הודעה. מאחר ואף אחד לא השאיר הודעה, ולא היו לי כל שיחות שלא נענו, התעורר חשדתי ופניתי בעניין ל-BUY2USA (ז…

• 21 תגובות
    • 53.2k צפיות
  9. אני צריך לברר למישהו שרוצה לדעת איך כל התהליך עובד ובלי כל מיני חברות תיווך שיאפכו את העסק ללא מישתלם בגדול הוא צריך רכב מיסחרי לא יקר מידי וצריך ליראות עם זה ישתלם לו וכמובן צריך ליכלול בזה ביטוח מהקניה ועד ההגעה לארץ תודה לעוזרים מראש

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. היי קניתי לפני חודש מחשב באייבורי והשקעתי די הרבה כדי לקבל מחשב כמה שיותר שקט - מארז FRACTAL R4, קירור מעבד NOCTUA NH-D14, ספק חדש למרות שהקודם היה מצויין אבל הרעיש מעט (היה לי SEASONIC 520W), וכרטיס מסך GTX660 של ג'יגהבייט שמתהדר בשני מאווררים "סופר שקטים". מאז שהמחשב הגיע היה לו זמזום מעצבן מהכרטיס מסך. לא זמזום חזק אבל בהחלט מעצבן, כשהמאווררים במארז על 7 וולט אפשר בהחלט לשמוע אותו גם כשהמחשב במנוחה מוחלטת והמאווררים של הכרטיס מסך במינימום (40%). במאמץ יש את אותו הצליל אבל יותר חזק, למרות שזה לא כ"כ בעייתי כי אני עם רמקולים או אוזניות כשאני משחק. מה שקורה בפועל זה שאני חייב להפעיל את המאווררים של המארז על 12 וולט כדי לא לשמוע את הזמזום מהכרטיס מסך, אחרת אין סיכוי שאני…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מתנצל מראש אבל הקניה הזו כנראה שלא תצא לפועל. עשיתי כל מה שביכולתי. נדנדתי לכל מי שרק אפשר. דיברתי עם כל רשת וחנות שמכבדת את עצמה. קיבלתי כמה וכמה הצעות אבל רק אחת הייתה מתחת לזו שהכי זולה כיום ב-ZAP שהיא כאמור של KSP, אך בכמה שקלים בודדים. כבר עדיף להזמין מאמזון ולהשתמש באחת מ-BUYUSA או אחת מהחברות ששולחות ארצה חבילות. זה יוצא אצלם 1000 שקל כולל הכל, מחיר שאין בשום מקום בארץ לצערי הרב. אני מתנצל בפני כל מי שחיכה עד עכשיו, אך באמת שאזלו ידיי ואין לי יותר אל מי לפנות.

• 69 תגובות
    • 15.8k צפיות
  12. ממה שהצלחתי לדלות, כיום טריפל סי במסלול הרגיל (של לקוח פרטי) היא לא כל כך אטרקטיבית מבחינת ביצועים. לא הצלחתי למצוא ביקורות על אספקת האינטרנט מהסוג ה"מהיר" (=לקוח מתועדף) שהיא מציעה. במהירות 20 מגה ומעלה, במסלול המהיר, היא יותר יקרה מהספקיות הגדולות. אבל האם יש תמורה למחיר הגבוה? כדאי לשלם יותר? או שהם יקרים רק בגלל שכח הקנייה שלהם+כושר המיקוח שלהם מול ספקיות התשתית הם קטנים? איך היא בהשוואה לבזק בינלאומי? ל018? לנטוויז'ן? ובכלל אשמח לשמוע פירוט עדכני לגביהן. חשובים לי ביצועים טובים בכל שעות היממה: - סטרימינג של וידאו/טלויזיה FULL HD מחו"ל - תגובות מהירות בעת ביצוע פעולות אונליין באתרי מסחר עם ערכים בזמן אמת בבורסות ניו יורק ואירופה (שם כל עיכוב הוא קריטי), ובמשחקים אונלי…

• 4 תגובות
    • 9.7k צפיות
  13. Started by nati086,

שלום לכולם, היום קיבלתי את החשבון בזק ונמאס לי לשלם להם 50 שקל על 100 דקות (בזמן שאני מדבר בערך 70 דקות בחודש מהטלפון הביתי). התקשרתי לנטויז'ן שהיא הספקית אינטרנט שלי בשביל לקבל מחירים על הקו טלפון שלהם והוא אמר לי שיש ב-50 שקל 300 דקות לניידים ולנייחים אמרתי לו שזה לא תואם את מה שאני רוצה והוא העביר אותי לנציג אחר שהביא לי הצעה: 500 דקות לנייח+200 דקות לנייד במחיר של 15 ש"ח לחודש למשך חצי שנה וללא דמי התקנה. דיברתי גם עם אורנג' לגבי הקו טלפון ביתי הם נתנו לי הצעה של 250 דקות לנייח ולנייד בעלות של 20 ש"ח והתקנה חינם (הם רצו שאני אשלם עוד 14 שקל על הראוטר שלהם אבל יש לי אותו אז אין צורך להוסיף עוד תשלום). מה אתם אומרים על הקו טלפון הביתי על גבי האינטרנט? הוא עושה עוד בעיות…

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. האם בבזק? בהוט? כדאי לקנות ראוטר עצמיאת (ואם כן איזה), או דרך אחד המבצעים? אני מעוניין באינטרנט במהירות הכי נמוכה שמציעים כיום, אם איני טועה - 5 מגה. תודה!

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by liram21,

שלום לכולם, אני כרגע מאוד סובל עם הבלאקברי שיש לי. ואני מעוניין לקנות סלולרי אחר. רציתי לדעת האם יש חוק מסויים המתיר לייבא פלאפון מחו"ל לשימוש אישי בלבד - ולקבל פטור ממכס/מע"מ ? אני רוצה לייבא IPHONE 5 אין לי בעיה שהוא יהיה מחברה מסויימת אצלהם (אני יכל לפתוח אותם בארץ). יש חנויות שאתם מכירים ששולחות לכאן לארץ ? המוצר עצמו עולה באיזור 650$ .. ככה שזה עובר את המכסה של המכס. ועוד שאלה, יש מכשירים שהם עם BAD ESN, יש לי מה לעשות איתם בארץ ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ToMeRv32,

רכשתי לפני כחצי שנה אוזניות מKSP, ויש לי עלהן שנה אחריות. הסליידר של הגודל מתחיל להסדק.. האם זה משהו שמצדיק פנייה למימוש אחריות? (אני לא רוצה סתם ללכת עד לשם..) ראיתי שיש טופס אחריות אך הוא לא נמצא אצלי/בכלל כיוון שהאוזניות נרכשו עבורי ולא רכשתי אותם בעצמי. אחריות תקפה לדברים כאלו בכלל או רק לכשלים בחומרה של האוזניות? KSP יעזרו בכלל או שהם גרועים כמו שאומרים? אולי בכלל יש אחריות של Shure עצמם? מצאתי בכמה מקומות שכתוב שנתיים, ואנשים שפנו ישירות אליהם ותיקנו להם.. אבל איך אני אוכל לפנות אליהם במקרה הצורך? הם קצת בארה"ב וזה..

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מי שמעוניין להשתתף בקנייה קבוצתית עבור כונני SSD אנא רשמו פה את סוג הכונן, דגם, גודל, כמות. כונני SSD מומלצים: - סמסונג 830 - אינטל 330 - קרושל M4 התכנון שלי הוא לדבר עם חנויות כמו TMS, IQPC,IVORY וכו' וגם עם ייבואנים. במידה וכולם יקחו סוג אחד (ההמלצה שלי היא סמסונג 830 מבדיקות על איכות הכונן) יהיה יותר קל לקבל מחיר יותר טוב משום שיהיה מדובר בוודאות על יבואן אחד שיש לו אספקה לכולם. (מאשר אחד שמייבא X אבל לא מייבא Y ואז צריך לקנות רק מחנויות). *אנא רשמו רק אם אתם רוצים באמת לקנות ויש לכם את הכסף. (שלא יהיה מצב שבו אני אומר כמות מוצרים מסויימת ועל פי זאת ההנחה ובסוף זה לא יהיה ככה, זה לא רציני וזה זמן ומאמץ שהולכים לפח). *אם יש לכם הערות, שאלות, הצעות או כל דבר שתרצו - כת…

• 112 תגובות
    • 74.8k צפיות
  18. מתי הנוכחית נגמרת ומתי הבאה כמו בממיר של יונדאי

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  19. אני נוסע בקרוב לניו יורק, וחושב לנצל את הטיול בין השאר לקניות. אחד היעדים שלי בטיול הוא קנייה של ה-Nexus 4 הנוכחי, אבל אשמח להמלצות נוספות לקניות. באילו תחומים הקניות בניו יורק יהיו זולות יותר מהארץ? (מכשירי חשמל? בגדים? איפה?)

• 18 תגובות
    • 5.1k צפיות
  20. Started by orpaz121,

שלום לכולם. התעניינתי במעבדים מaliexpress. האם זה אמין? מהקישור הנ"ל: http://www.aliexpress.com/item/Intel-i7-3970x-formal-edition-package-boxed-i7-3960x/726185224.html מהמוכר: AST GLOBAL EXPRESS LIMITED - Small Orders Online Store, Hot Selling My Passport 1 TB,WD My Passport 1TB,atv and more on Aliexpress.com AST GLOBAL EXPRESS LIMITED יש להם אתר בגוגל. ודיברתי איתם על 5 מעבדי 3970x ב700$. תודה רבה עריכה/עידכון: הינה השיחה שלי איתם:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by aloon,

ראיתי ממיר דיגיטלי של אפקס, מישהו מכיר? האם יש חשיבות לבחירת החברה של הממיר? מישהו יכול לתת לי איזושהי המלצה?

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  22. Started by yanivnn,

בתאריך 07/05/2012 נרכש מTMS מארז Fractal Design Define XL במחיר של 700 שקלים. המארז הגיע מהר למחרת יום ההזמנה שנעשתה בצהריים. המארז שכב בבית בערך שבוע שבוע וחצי מבלי שהורכב. - לא היה לי זמן לזה. לאחר שהורכב שמתי לב לשני דברים: האחד הוא שבדלת השניה הפנימית בקדמת המארז אחד מהלחצנים לא תקין וצריך ללחוץ עליו בחוזקה ולשחק עם זה על מנת לפתוח אותה.{למי שמכיר את המארז} והשניה היא שבדלת היותר פנימית שבה נמצא המאוורר והיא גם מסננת אבק קליפס אחד שבור לגמרי. למחרת התקשרתי לחנות {המארז הורכב בלילה}, והסברתי להם את המצב. בחור בשם שלומי דיבר איתי הבין את המצב ורצה לעזור אך היה צריך את אישור הבוס - קיריל. לכל אורך הדרך הוא נתן לי הרגשה שאני איזה ילד שקרן שבא לעבוד עליו. אני לא אח…

23. כול זעקה נשמע בבית "אויי נשבר לי הראש שוב". לא הבנתי מה קרה הלכתי למטבח וראיתי את אמא שלי מחזיקה את הראש המקציף של הKitchenaid האהוב שלה. "זה עלה לי 220 שקל לתחליפי". אל תדאגי אמא אמרתי בשניה פתחתי איביי תחליפי 60 שקלים עם משלוח מקורי 120 שקלים עם משלוח הוזמן מקורי יגיע בעוד שבוע-שבועיים מארה"ב. מה אני יגיד לכם אל תקנו פה כלום!

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  24. אוקיי אז ככה, בלעדי לאתר חשיפה של כל המבצעים החדשים בהוט שהולכים להיות מושקים החל ממחר: טריפל Classic: טלוויזיה: חבילת בסיס + 3 חבילות תוכן אינטרנט: תשתית 12 מגה טלפון: 500 דקות לכל היעדים ב- 299 ש"ח לחודש. טריפל TOP: טלוויזיה: חבילת בסיס + כל חבילות התוכן + חבילת ערוצי פרימיום + חבילת רוסית אינטרנט: תשתית 30 מגה + רשת אלחוטית ללא תשלום טלפון: ללא הגבלה לכל היעדים ב- 349 ש"ח לחודש. והטריפל השווה מכולם: טריפל Platinum: טלוויזיה: הכל פתוח! חבילת בסיס + כל חבילות התוכן + חבילת ערוצי פרימיום + חבילת רוסית + כל ערוצי הספורט (כולל ערוצי ספורט 5, ערוצי ספורט 1,2 ו-1HD) + כל ערוצי טבע העשרה + כל ערוצי ה - HD אינטרנט: תשתית 100 מגה + רשת אלחוטית ללא תשל…

• 68 תגובות
    • 9.6k צפיות
  25. עדכון בדף האחרון ** לפני שבוע הזמנתי מtms מסך למחשב מסוג lg ips -231p-bn לאחר מס ימים כאשר הגיע המשלוח פתחתי את המסך וראיתי (הדבר הראשון שקולטים) שהזרוע מחוברת רק ל2 הברגים התחתונים (מתוך 4) ככה : ° ° • • סיבבתי את הברגים והם הסתובבו באוויר .. פרקתי את שני הברגים האחרים לבדוק אולי זאת בעיה של לחץ לא נכון והבנתי את הבעיה : מתברר שבמסך בתוך יש שני פלטות מתכת / פח לכל שני ברגים והם התושבות המחוררות בסלסול שמתברג לתוכם כל בורג והעליונה הייתה חסרב פשוט. . בגלל זה זה הסתובב באוויר (קל לזהות) התקשרתי ואספו ממני את המסך בתחילת השבוע לבדוק את הבעיה ... היום התקשרו להגיד לי שיש סימנים של הברגה (תשובה לא ברורה אבל הסקתי שמאשימים אותי בערך) אז או שהם יתקנו או לחכות שבועים שהי…

• 46 תגובות
    • 11.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים