עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by xjj,

אני רוצה להזמין משהו שראיתי באתר קניות ממוכר בסין, המוכר לא שולח לארץ רשמית אבל שלחתי לו הודעה והוא מוכן לשלוח עם DHL תמורת 30$. העיניין שמדובר בחבילה ממש קטנה, מהסוג שמזמינים באיביי עם משלוח חינם, רק פה זה המוכר היחיד שמוכר את זה. ניסיתי לכתוב לו Regular mail, אבל הוא לא הבין למה אני מתכון.. מישהו יודע איך קוראים לזה באנגלית?

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  2. Started by I7210I,

שלום אני רוצה להזמין כרטיס זיכרון של LEXAR הכרטיס הוא כזה http://www.amazon.com/gp/product/B004AM610M/ref=s9_simh_gw_p23_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0H9ZS5EGC0TBBZY63A4D&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938631&pf_rd_i=507846 השאלה כמה אני ישלם עליו שורה תחתונה עד הארץ?האם יש עליו מכס?ומה הדרך הזולה ביותר להביא ותו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום אני רוצה לרכוש מארהב טלפון נייד כנראה של סמסונג, ביקשתי מחבר שגר שם שירכוש אותו וישלח אליי ב UPS או FEDEX ניסיתי לחפש באתר של רשות המסים, כמה מס אני ייצתרך לשלם על המוצר, אבל לא מצאתי שם מידע רלוונטי מישהו יודע אולי מה עלות המס? כי שמעתי על מקרים שאנשים הביאו מוצרים והמס עלה להם יותר מהמוצר, ואז זה לא יוצא משתלם כבר תודה

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  4. אהלן חברים, אני ממש ממש צריך את העזרה שלכם בנושא אודיו ובגלל שלא מצאתי פורום יותר מתאים מזה אני שולח פה יש לי עבודת גמר בהתמחות שאני עושה בשיווק ואני צריך את העזרה שלכם אשמח ממש אם תענו פה על השאלות בנושא אודיו https://forms.gle/pbroC9UrwvLphJkB8 (שלחתי את זה כבר בפורום אחד אבל מצאתי את הפורום הזה שזה יותר מתאים)

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by matan007,

אני מחפש מכונה לעיצוב זקן שתהיה טובה. התקציב הוא עד 150 ש"ח. לא אכפת לי מ- EBAY אם ניתן להביא משהוא טוב יותר בהפרש קטן. הבנתי שפיליפס טובה בתחום, אבל אשמח להמלצות של בעלי ניסיון אם יש...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by matan007,

KSP בקופון שווה על רמקולים של MICROLAB: SOLO 7C --599 SOLO8C- 699 SOLO 9C 899 כמובן מומלץ למי שמחפש רמקולים איכותיים לסטריאו.

• 71 תגובות
    • 20k צפיות
  7. חוקים: 1. מוצרים מסנט בודד עד 100$ כולל עלות משלוח. אין חשיבות קטגוריה. 2. יש משלוח לישראל ויש אפשרות למשלוח רגיל (no expedited shipping!). 3. המוצר בידיים שלך והגיע אליך במצב תקין (הסתייגות: אלא אם כן רכשת כבר ומדובר ב-time limited offer). 4. ניתן להוסיף מכירות פומביות רק אם המוצר relisted בצורה תדירה. במידה והשתמשת ב snipping יש לציין זאת. 5. יש לרשום את שם המוצר המלא, שם המוכר, מחיר המוצר הכולל (ע"פ חישוב של המשלוח הזול ביותר), וקישור לדף המוצר. נדרש שיבוץ תמונה של המוצר בגוף הפוסט. 6. אם היו בעיות מכס, חובה לציין! 7. אופציונלי - להוסיף תיאור והערות על חווית השימוש וקוויטים אחרים. 8. מצאתם את המוצר בשם אחר או מקום אחר במחיר זול יותר? תעדכנו אותנו! תתחילו ל…

• 484 תגובות
    • 125.3k צפיות
  8. טוב, אז רשמית נמאס לי להחליף כל הזמן את הסוללות (ולקנות כל הזמן סוללות) במקלדת והעכבר האלחוטיים שלי. אני מחפש המלצה למטען סוללות + סוללות נטענות. עדיפות גבוהה למטען שיכול להטעין גם AAA וגם AA. אשמח להמלצות

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by KeepOuT,

ביצעתי למעל שלוש קניות בKSP אילת כל ירידה שלי לאילת שזה לפחות 10,000 ש''ח קניתי שמה דברים. בכל חופשה שאני יורד לאילת יצא לי לראות את אותו מוכר נמצא בחנות והיחס שלו כלפי הלקוחות מגעיל, הוא מנסה להשחיל מוצרים שאתה לא צריך ומיותרים אם הוא רואה שאתה לא בקיא בנושא, גם שכשאולים אותו על מוצר מסוים הוא עונה "יש לך מזל, זה האחרון שנשאר לי" והוא אמר את אותו משפט ללפחות 15 אנשים בזמן שחיכתי בתור בחנות(הם בקשו את אותו מוצר, שלא תגידו מוצר אחר). ספציפית מדובר בגלאקסי S3. בחנות יש שני יבואנים, אחד יבואן רשמי והשני יבואן לא רשמי(מתחרה). המוכר מנסה כל הזמן למשוך כלפי היבאון הרשמי שיקר יותר ושכשאולים אותו על היבאון המתחרה הוא אומר שזה "אחרון" וכל מיני שטויות.. לעומת זאת יש מוכר שני שיותר…

• 9 תגובות
    • 12k צפיות
  10. Started by benor,

תקציב: 1000 - 1500 ש"ח הדרישות: - עוצמה חזקה - מיכל בנפח של 1.5 ליטר בהחלט יספיק. אשמח לקבל המלצות תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני מתכוון לרכוש מכשיר SGS3 באופן פרטי. אני משתמש כבד מבחינת שיחות ואינטרנט. אני לא מבין בכל הנושא של התדרים ואיכותם של החברות בחדשות. איזה חברה אתם ממליצים ? מה האבדלים בינהם חוץ מה10 ש"ח האלה ? איכות האינטרנט הקליטה בזמן שיחות וכו. וד"א ראיתי שיש להוט מובייל סניפים מפוזרים ברחבי הארץ, איזה שירות ומה יש בהם ? אשמח לתשובות מנסיונכם האישי. עריכה : רק בבקשה אל תמליצו לי על "פלאפון" סלקום" ו"אורנג'".... הם עשו מספיק כסף עלי ועל המשפחה שלי... חברות חסרות בושה. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=470478.msg4713329#msg4713329 מחפש שותף לרכישה של עכבר (או מקלדת ועכבר) אלחוטיים איכותיים, מישהו מעוניין?

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  13. Started by muchoman,

האם מישהו התנסה בכך? קניתי מסך מחשב (Acer predator xb271hu) שאני צריך להחזיר בעקבות זליגת אור. הם ביקשו ממני לשלוח בשיטת המשלוח הכי זולה, מה לדעתכם כדאי? EMS?

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. שלום אני רוצה למכור את הכרטיס מסך שלי ויש לי עליו אחריות עד 3 שנים האם האחריות עדיין תקפה במקרה של מכירת כרטיס מסך? למשל אם אותו אדם שלו מכרתי את הכרטיס מסך ויצטרך לממש את האחריות האם היא תהיה תקפה גם בידו? או שפשוט אני צריך להודיע לחנות שאני מוכר את כרטיס מסך והם ישנו את הפרטים באחריות? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  15. אורח ניימאר
    Started by אורח ניימאר,

קיימת בארץ חנות שמוכרת רכיבי מחשב (מעבד, ...) במחירים שהם קצת מעל סיטונאות ? רוב הסיכויים שאם היא קיימת אז אין בה מעבדה והיא רק מתעסקת במכירת רכיבי מחשב במחירים נמוכים.

16. היי , רכשתי נייד חדש לפני כשבוע בעסקה אינטרנטית. לאחר כמה ימים הבחנתי שיש בעיה במקלדת ובעכבר - משטח המגע של העכבר רעוע ועושה רעשים והמקלדת "שוקעת" פנימה ואינה שטוחה. בהפעלת לחץ קל של הקלדה המקשים והפלסטיק שוקעים. מה ממליצים לעשות? האם כדאי לי ( אם יש אפשרות כזו בכלל?) לבטל את הקניה ולשלם קנס? לפנות לחנות למצוא פתרון? לפנות לאחריות? רכשתי את המחשב ב9.1 ככה שהזמן שלי להחליט מוגבל. תודה מראש.

17. אני במבצע של PMobile (מותג בת של פלאפון) של 200GB ב-35 שקלים, ואני מחפש אם יש משהו יותר טוב מזה היום? (בגזרת הנפח. המחיר סבבה לי) מישהו מציע חבילות של 300GB במחיר סביר בימינו?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  18. תעשו אחד ועוד אחד .... https://mobile.mako.co.il/nexter-news/Article-5ae6b5eb20e4a71026.htm

19. Started by Yoram Lev,

האם מישהו מכיר חנות באזור הקריות שמוכרת מגאסון HD ? תודה

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  20. Started by MODY69,

ניסיתי לשאול אותם למה מהירויות הטורנטים שלי נמוכות מאד לאחרונה, סוג של ניסיון אחרון לפני שאני מתנתק מהם בימים הקרובים. הנציג פשוט עזב את הצ'אט: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מערכת[/t][/t][/td][/tr][/table]20:03:37[/t][table][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td][table][tr][td][/td][td][sun Oct 23 2011 20:03:37 GMT+0200][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td] [table][tr][td][/td][td][table][tr][td][/td][td]נושא: מהירויות מחפירות בהורדות טורנטים.[/td][td][/td][/tr][/table][/t][/t][/t][table][tr][td] [/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] [table][tr][td][/td][td][table][tr][td][/td][td]מקומך בתור הוא…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם! אני רוצה לצלם באיכות טובה קורס דיגיטלי בבית (וסרטונים שיווקיים גם מחוץ לבית) וצריך המלצות על ציוד מתאים. 1) מיקרופון איכותי לבית שמתחבר למחשב. 2) סטנד למיקרופון. 3) מיקרופון שיכול להתחבר לפלאפון לצילום מחוץ לבית (או אלחוטי..). 4) תאורה מתאימה לצילום ביתי 5) תאורה מתאימה לצילום ברכב. 6) לגבי מצלמה לצילום סרטונים שיווקיים מחוץ לבית אשמח דעת האם מספיק להשתמש במצלמה של הפל' או כדאי להשקיע במצלמה נוספת? 7) לגבי צילום הקורס עצמו בו אני מציג מצגת במחשב, אני צריך המלצה לתוכנה שאוכל תוך כדי הצילום גם לעשות איתה שיתוף מסך מהמחשב ולהראות מצגת לצופים בקורס. אני אשמח ממש לעזרה שלכם כי אני לא מבין בזה כלום ואני לא רוצה להוצ…

22. Started by cxzvcxv,

ב BF נסעתי ל IVORY לקנות כמה דברים ובניהם מקלדת אבל המלאי של המקלדת בחנות נגמר.. יכולתי לנסוע לחנות האחרונה שנשאר בה המלאי אבל היא הייתה רחוקה ממני (נסיעה של שעה)... אני כבר קניתי ב IVORY הרבה פעמים בעבר ככה שידעתי שהם חנות מאוד טובה ויש להם שירות מצוין ללקוחות (בניגוד לרשתות אחרות שכולנו יודעים את השירות שהן נותנות ללקוחות בלי לנקוב בשמות..) אז החלטתי לקנות את המקלדת דרך האינטרנט (באינטרנט המבצעים של ה BF לא היו תקפים המבצעים היו רק בחניות - אני לא מבין את ההיגיון של זה ואני מקווה שבשנה הבא המבצעים יהיו גם באינטרנט אבל כנראה שיש להם את השיקולים שלהם למהלך הזה) בכל מקרה אחרי ההזמנה שלחתי מייל לשירות לקוחות ותוך כמה דקות חזרו אלי ואמרו שאין שום בעיה ושאני אקבל זיכוי לכרטי…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by dd7,

בס"ד היי שלום לכולם, מחיפוש קצר ברשת הבנתי שיש המון זיופים גם באמזון, איך ניתן לדעת ולברר האם יש למוצר מסויים סיריאל או ברקוד, לדוגמא כאן: http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-MICRO-SDXC-EVO-64GB-48MB-64G-64-G-GB-MICRO-SD-UHS-1-C10-MEMORY-CARD-NEW-/331205762852?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4d1d66df24 ניראה מוכר די אמין וכאן עוד יותר הוא מצהיר שזה Genuine Samsung card http://www.ebay.com/itm/Samsung-EVO-16GB-32GB-64GB-Micro-SD-SDHC-SDXC-48MB-s-UHS-I-Class10-Memory-Card-/121584748549?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item1c4f040805 אגב מה אתם ממליצים? יש מקום אחר שניתן להזמין? שווה לקחת את הריזיקה שאולי זה זיוף במידה וכן האם איביי מבטחים את המוצר?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  24. קראתי פה בדיון אחר שהמחירים בחו"ל מתקרבים למה שהיו לפני ההצפות בתאילנד ובישראל כמו בישראל לא ממהרים להוריד מחירים כי רוצים לנצל את המצב. אז אני שואל באיזה אתרי אינטרנט מחו"ל ממולץ לקנות דיסקים קשיחים ? כאלו שתהיה עליהם אחריות בן לאומית, שיהיה מי לדבר איתו במקרה שהדיסק עושה בעיות תוך חודש. כי בתכלס, גם דיסקים שמגיעים לארץ מגיעים לכאן מחו"ל אז אולי הסיכון לא כל כך גדול.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Zeev86,

יצרתי איתם קשר דרך פייסבוק לפני יותר משבוע וביקשתי מהם לתת הצעת מחיר למפרט. אמרו שיחזרו אלי וכלום. אין להם גם דרך ליצור קשר באתר חוץ מטלפון. ובטלפון סלחו לי אבל אני לא מתכוון לאיית את כל המפרט. למה אין דרך ליצור קשר בדרך נוחה עם החנות?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.