צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,306 דיונים בפורום זה
-
היי האם יש כאן למישהו ניסיון עם החנות הזאת? עריכה: יש למישהו ניסיון עם באג בתקופה האחרונה? האם הם מחייבים ישר על עסקה באתר? רשום שאפשר לבקש עסקה טלפונית אבל לא מצאתי סימון כזה (רשמתי בהערות). קיבלתי מייל ונראה שהם כבר הוציאו הזמנה (אני שונא לרכוש באתרי אינטרנט ישראלים).
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בבית הליכון ובשבועיים האחרונים הוא לא עובד טוב. זה מרגיש כאילו המסילה לא זזה חלק וזה מפריע לי להשתמש בו. קראתי באתר הזה http://www.cardiosport.co.il/תיקון-מכשירי-כושר/ שכדאי לנקות את החלקים הפנימיים של המכשיר ולשמן אותו באופן קבוע, אבל אני לא יודע איזה חומר מתאים לשימון של מכשיר כזה. אני לא רוצה לשמן במשהו שיקלקל עוד יותר את המכשיר ואז אני אצטרך להזמין תיקון. מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך לקנות? יש לי בבית שמן שאני משתמש בו לצירים של דלתות, זה יכול להתאים או שזה לא טוב עם חשמל?
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות מוצר מאי-ביי ממוכר שלא עושה משלוחים לארץ. הבנתי שיש כל מני חברות שנותנות כתובת באהר'ב ומשם שולחים את המוצר לארץ בצורה רגילה. משהו התנסה בזה ויכול להמליץ על חברה כזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום הנכבדים לאחר מעבר דירה עברתי מתשתית הוט לתשתית של בזק. המשכתי לקבל חיובים על תשתית הוט וסברתי בטעות שזה התשלום עבור התשתית בבית של ההורים שלי, שעליה שילמתי בעבר. מסתבר שההורים שילמו על התשתית שלהם בעצמם, ואותי חייבו על התשתית בבית שעזבתי. כבר תקופה ארוכה. בתקופה זו הייתי מחובר לתשתית של בזק. בהוט טוענים שלא הייתה בקשת ניתוק ושהציוד שלהם אצלי ומבינתם כל התקופה הזו הם נתנו לי שירות. כנראה אוכל לקבל איזשהו אישור מבזק/בזק בינלאומי שבתקופה זו גלשתי עם שם המשתמש שלי על תשתית של בזק. אם למישהו יש רעיון מה בדיוק לעשות על מנת לקבל איזשהו החזר או פיצוי אשמח. בברכה, ניסים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין ספקי הכח? כולם 1200 וואט אבל עם הבדלי מחיר של בין 200 ל 300 שקל. מה עדיף? https://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&q=%D7%A1%D7%9D%D7%A7+%D7%9B%D7%97&cuts=5347&f=21858 https://ksp.co.il/web/cat/140..566?search=psu
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 3 followers
-
-
הודעה לכל אלו שיש אינטרנט בתשתית של בזק והוכרח לשלם גם עבור קו קל יצא חוק חדש לאוסר על בזק לגבות את 25 השקלים עבור הקו הקל כלומר לא צריך יותר קו קל על מנת לקבל אינטרנט מהיר בתשתית של בזק. אבל בזק ה"חולרות" ממשיכים לגבות את ה25 שקלים ןרק לאחר שאתה מתקשר ומורה להם להפסיק לגבות הם מפסיקים , וזאת למרות שכאשר אני עשיתי את התשתית אצלם הם בפירוש אמרו לי שכאשר יכנס החוק הם יפסיקו לגבות. חולרות אמרנו? 25 כפול 12 זה 300 שח שאתם יכולים לחסוך כל שנה. אנא פרסמו מאמר זה הלאה . גם לתיקשורת מי שיכול. תודה רפאל
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה המפרט: שימו לב זה כולל 2 כרטיסי מסך! icore 4790 3.6 arctic cooler 13 co asus maximus vii hero z97 full atx kingston hyper fury 2*8 ddr 1600 mhz asus gtx 970 strix SLI *2 seaget desktop 1 tera ssd samsung evo 250 mb samsung dvd *24 seasonic cronze actic 850w corsair 750d cosair af120 white led *2 win 7 oem home edition גר באיזור ירושלים. לרצניים בלבד נא לשלוח הודעה פרטית. מי שרוצה יכול לקבל תמונות חיות בוואטסאפ. נרכש לפני שנה וחצי בKSP יש חשבונית ויש אחריות לעוד שנה וחצי המחשב לא בוצע OC מעולם, ממש כמו חדש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הייתם ממליצים או לא ממליצים על קניית ברזים מחו"ל? ראיתי ש-DX מוכרים הרבה ברזים יפים מאד, במחירים זולים יחסית, וכנראה יש אתרים נוספים (למישהו יש המלצות?). מה שאני לא בטוח הוא בנוגע לסטנדרטים בברזים - האם ניתן יהיה להתקין ברזים שאקנה מ-DX בארץ? האם יש תקינה שונה לחיבורי ברזים בארצות שונות? בנוסף, האם מישהו קנה ברזים מ-DX, או ממקום אחר, ויודע לתת המלצות שונות בנוגע לברזים טובים יותר וטובים פחות? (ומה יש לבדוק בעת קניית ברז)
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חושב על לקנות פלאפון חדש, שלא נמכר בחברות הסלולריות, ולהצטרף איתו לאחד מהמסלולים שחברות הסלולר מציעות. אני יודע שאני יכול להצטרף למסלול ולקבל זיכוי על המכשיר, אבל אני לא יודע מה הזיכוי, ואני לא יודע אם גובה הזיכוי מעוגן בחוק ואני גם לא יודע איפה אני יכול לבדוק את כל זה. אשמח אם מישהו יודע פרטים נוספים על מה בדיוק אני אמור לקבל יעזור לי/יפנה אותי למידע הרלוונטי גם אם מישהו יודע את השם של החוק(גיגלתי חוק העברת זיקה וזה לא העלה תוצאות טובות) אשמח לדעת אותו כדי שאוכל להמשיך את החיפוש בעצמי תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמאזון צרפת ואמאזון גרמניה ממשיכות להציע מבצעים איכותיים למי שמעוניינים לשדרג את המחשב האישי שלהם מבצעי שבוע הגיימינג של אמאזון מסתיימים היום, עם צמד דילים שבהחלט כדאי לשקול אותם. באמאזון גרמניה מוצעים למכירה אוזניות הגיימינג המתקדמות של Logitech השוויצרית, מדגם ה-G930 שכולל שלושה כפתורי מאקרו ניתנים להגדרה, אודיו 7.1 ערוצים וסוללה שאמורה להספיק לכעשר שעות עבודה. המחיר הוא כ-105 יורו כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – והוא מתורגם לכ-452 ש"ח, שזולים ב-200 ש"ח מן המחירים הזמינים לדגם כאן בארץ. שווה בהחלט לחובבי האודיו. Logitech G930 באמאזון צרפת, מצידם, מציעים מבצע נוסף על כונני ה-BX200 הבינוניים והמוזלים של חברת Crucial – הפעם עם עלות של כ-110 …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מתעניין בלקנות מחשבים מחודשים/דורשים תיקון בסיסי מישהו מכיר מקום שמוכר מחשבים כאילו?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אז הפלאפון הגיע אלי לאחר 5 שבועות, מתוכם יומיים בילה בבדיקת מכס, מדובר במוצר ששויו 228$ והמכס העריך נכון את השווי ב884. קיבלתי צמוד לחבילה מסמך "מצהר יבוא טובין בודאר" עם שמי, שבו מתואר הטובין, השווי והמכס ומע"מ שמסתכמים ב306 ש"ח. למטה יש הודעת זיכוי מכס, שום דבר לא חתום (נגיד חותמת בנק) ורשום סה"כ לתשלום, מספר חשבון בנק ומספר אמסכתא. החבילה הגיעה דרך דואר רגיל, דואר ישראל, היא הגיעה למקום עבודתי, ואף אחד לא שילם את הסכום הנ"ל. העניין הוא שהחבילה כבר בידי, האם לדעתכם כדאי לי לפנות למכס ולשאול לפשר העניין, או שלהחשיב את החבילה כמשוחררת ולהמשיך בחיי? מה הנזק שאני יכול לספוג אם פתאום עוד שנה רשות המיסים לישראל תיזכר בטעות הזאת? ראוי לציין, כמעט והשלכתי את המסמך ה…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
רציתי לדעת אם יש אנשים שרכשו מוצרים דרך השירות BUY2USA ויכולים לתת המלצות לגבי השירות שלהם? בנוסף, חשבתי לרכוש כרטיס מסך דרך אמאזון בשימוש דרך BUY2USA ורציתי לדעת, במידה וקורה משהו לכרטיס מי נותן אחריות?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי לכולם אני שוקל לעבור מ-012mobile ל-019, בגלל תוכניות הרבה יותר משתלמות. האם יש כאן אנשים שיש להם נסיון עם 019, ויכולים לשתף? תודה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מעוניין בהמלצה לטלוויזיה LG או SAMSUNG עד 3500 שח מצאתי את הטלוויזיה הזו של LG 55NANO776RA- אשמח המלצות עליה וגם שמעתי QLED של סאמסונג גם טובות, אשמח להמלצה על אחת טובה . תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, בשבוע הקרוב אני מתכוון להזמין מחשב נייד מארה"ב (13.3 אינץ') שמחירו הוא 1000$. חברות השילוח שאני מכיר הן: Buy2USA Dealtas dealtas shipito אשמח בבקשה לקבל ביקורות וחוות דעת באיזו חברה להשתמש. בדגש על אמינות, מקצועיות ומחיר. כמו כן, אשמח לדעת מה המחיר המקסימלי אותו אצטרך לשלם, כדי שאהיה מוכן מראש. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רשת חנויות המחשבים הגדולה הנוספת של ישראל פצחה בקו של מבצעים משלה, למשך שלושה ימים בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/מבצעי-black-friday-עכשיו-גם-ברשת-אייבורי/
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
הזמנתי בזיפי כמה אוזניות בלוטוס, לאחר כשבועיים קיבלתי טלפון ממספר נייד, הדובר הנחמד הזדהה כעובד בדואר בגדרה, והוא טוען כי החבילה הגיעה לשם בטעות. ביקשתי שישלח לעירי, במרכז. ומאז אבדו עקבותיו. הבו עצה. עבר הזמן ואיני יכול לדווח על מוצר שלא הגיע
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, קניתי בחנות של ציוד משרדי הרבה פריטים...לפני חודש כמעט, לצערי עברתי ברפרוף וכנראה פספסתי שהיה חיוב כפול שלא שמתי לב אליו בסך של 40 שח", השאלה אם יש עם מי לדבר? אם זו רשת או שזה אבוד כבר...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כמה חבילות ב Shipito. אחת 100$, כלומר תזכה למס של 17%. השנייה 10$. אם אני מאחד אותן לחבילה אחת - יקחו לי 17% על כל המוצרים ביחד? כלומר, 110$*17%? או 17% רק על החבילה של ה 100$, וישאירו את ה 10$ כמו שהיא. (כלומר, 100$*17% + 10$). תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני עובר בקרוב לתל-אביב, ומן הסתם אני אצטרך גם שם אינטרנט. כרגע אני מחובר ל- Orange והאמת שאני די מרוצה, אבל לפי מה שאני מבין הם בקרוב מפסיקים את שירותי האינטרנט הביתי שלהם ויעבירו את כל הלקוחות שלהם ל-012 (שלפי מה שאני מבין חברה לא משהו) ולכן כהראה שאין טעם להצטרף אליהם עכשיו. תכלס מה שחשוב לי הכי הרבה זה שאני תמיד אוכל לגלוש, להוריד, ולשחק נורמלי בכל הזמנים ושלא יתחילו לשחק לי עם חסימות טורנטים, ו- Throttling למיניהם. כרגע אני בחיבור 10Mb ADSL שעובד מצוין - פינגים די טובים, לרוב מוריד בלי בעיות, ואף פעם אין בעיות בגלישה או Streaming. אני מצפה לאותו דבר לפחות מהחברה הבאה שלי. בעיקרון יש לי דיל די טוב מהחברה בבזק בין לאומי, אבל זה שום דבר מחייב, השאלה הכי חשובה זה הא…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש סיכוי לא קטן שהטיפול בכם לא יהיה מיטבי ... https://www.youtube.com/watch?v=dvDcHwvTqZw
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
- 2 followers
-
-
אני בחיים לא נרשמתי לשטות הזאת ועכשיו בימים האחרונים קופצת לי הודעה בכל מיני אתרים שאומרת שהגישה לאתר נחסם כי יש שם רוגלות עכברושים ציפמאנקס ובולשיט נוסף אני משוכנע שמה שקורה פה זה שבזק דוחפים את השירות וגובים על זה תשלום ובונים על זה שאנשים לא ישימו לב ויצטרכו ממש להתקשר ולבטל את השירות וגם ככה הם יגבו את הכסף על התקופה שהמשתמש לא היה מודע שכפו עליו את השטות הזאת לעוד מישהו זה קרה? פעם להתערב בהרגלי הגלישה את המשתמש היה משהו שרצו להתצניע ולא להביא לידיעת המשתמש שיש גוף מאחוריו שממש רואה הכל היום כבר אומרים לך ישר לפרצוף אנחנו יודעים בדיוק באיזה אתרים אתה גולש מסתכלים על כל קליק שאתה עושה …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי את זה: http://www.ebay.com/itm/Camping-Steel-Stove-Gas-powered-Cookout-Butane-Burner-Portable-Outddor-Picnic-/130611212769?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e6908f1e1 יש דרך לדעת אם זה יתאים למיכלי הגז שנמכרים בארץ? האם יש לזה תקן כלשהו? תודה!.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קניתי את המחשב הנייד הבא: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=998186 הוא לא מתאים לצרכים שלי כמו שקיוויתי, ואני צריך למכור אותו. הוא נקנה ב-5500 ש"ח. כמה לדעתכם הוא שווה היום? פרטי המחשב: Lenovo Legion Y530-15ICH 81FV00KHIV מעבד: Intel Core I7-8750H זכרון: 16GB 2X8GB DDR4 2666 אחסון: 1TB(5400/rpm) +128G M.2 PCIE 2242 מעבד גרפי: NVIDIA GTX 1050 TI 4GB GDDR5 תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-