צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,314 דיונים בפורום זה
-
הסוף לריבים על השימוש בסטרימינג? מעתה תוכלו לרכוש מינוי Spotify Premium לזוג או למשפחה עם עד שישה משתמשים שונים במקביל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. מה יותר טוב לרכישות באינטרנט? כרטיס חיוב/דביט או כרטיס אשראי מבחינת בטחון ושליטה? שליטה מבחינת פתרון מחלוקת עם המוכר וגם הכחשת עסקה. יש בבנק לאומי כרטיס חיוב/דביט שהם מציעים לאחרונה. אני מבין שכרטיס חיוב מסוג זה מחוייב ישירות מחשבון בנק לעומת כרטיס אשראי שמחוייב בתאריך מסויים בחודש? האם יש איזשהו בטחון ושליטה לכרטיס חיוב של בנק גם? מבחינת מחיר חודשי יש בהם הבדל של 5 ש"ח אבל אם זה עניין של חוסר יתרונות שתיארתי כמובן שאעדיף כרטיס אשראי.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני חושב שאני עומד אוטוטו לקנות מחשב. אני גר ברמת גן וליד בני ברק, יש חנות מחשבים מאד מומלצת לקנות מאחת הערים? תודה foryou
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כבר לפני חודשיים שמעתי הבטחות שאוטוטו מאפשרים להכניס תחרות לבתחום התשתית הביתית. כמו שהבנתי 018 תיהיה בעצם ספקית ווירטואלית, שתשב על התשתית של בזק ותנפץ את המחיר הקיים והגבוהה שיש כיום. מה קורה עם זה? מישהו יודע מתי 018 מתחילים לרוץ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מסטופ משלוחים מארה"ב פעמיים ניסיתי פעמיים נפלתי חזק . משלוח ראשון : עלות מוצר 59$ עלות משלוחים : 82$ ועוד לא נגמר .... ( כל שבועיים אני מקבל עוד איזה עמלה מונפצת שצריך לשלם ) רכשתי צעצוע יד שני בEBAY המוכר שולח רק בתוך ארה"ב – נו טוב נשלח למסטופ ונהנה מהמוצר . לקח למוצר להגיע אלי כמעט שבועיים וזה בגלל שבסוף נסעתי במיוחד לאייר פורט סיטי כי נמאס לי לחכות לשליח של DHL. התירוץ של מסטופ : אנחנו נבדוק מול המכס למה חייבו אותך יותר מידי ( מצידם 75$ על המשלוח זה לגיתימי ) את הכסף לא ראיתי שוב ...... משלוח שני : עלות מוצר 2$ ( 2 יחידות. משקל: 20 גרם )עלות משלוח 25$ וגם לא נגמר ... רכשתי כבל חיבר חשמל מיוחד לנורות לד . השתמשתי בשירות של מסטופ . קמתי בבוקר עם מייל מ PAYPAL שחייבו…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ב28.2.15 ביצעתי רכישה מהאתר geekbying בהמלצת המון חברים שהחבילה שלהם הגיעה מאוד מהר גג תוך חודש הזמנתי גם אבל החבילה שלי לא הגיעה... לפי מספר המעקב שקיבלתי החבילה הגיעה לישראל ממזמן כבר ותקועה בדואר בסטטוס ״הפריט התקבל מהולנד ב 22/03/2015 מאז אין שום עידכון הסטטוס לא השתנה וכבר עבר חודש וחצי מי יכול לעזור לי להבין איפה החבילה נמצאת ומה עושים הלפפפפ
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את מכשיר הבלקברי בולד 9780 מאחת החנויות "דים פון" או "אי-ליין" ורציתי לדעת מי מהן עדיפה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עברתי לדירה חדשה ואני צריך לקנות כמה מוצרי חשמל , אני מחפש דברים שהם יחסית זולים אבל שיהיו אמינים ככל האפשר. ראיתי מיקרוגל של חברת GOLDLINE שיש עליו חוות דעת טובות , http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741165 אני עדיין מתלבט לגבי מכונת כביסה , התקציב שלי הוא בין 1000 ל1500. ראיתי מכונת כביסה של FUJICOM https://www.payngo.co.il/laundry-washers-dryers/laundry-and-dryers/washing-machine-dishwashers/wm6080.html מכונת כביסה של CONSTRUCTA http://www.zap.co.il/modelofflinestores.aspx?modelid=838057 ומכונת כביסה של ZANUSSI http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=906175 הבדלי המחירים הם במאות שקלים , פוג'י 1000 , קונסטרוקטה 1250 וזנוסי 1500. …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני יותר משלוש שנים רכשתי מחשב מ skypc. כעבור כשנתיים הוא התחיל לעשות בעיות - נתקע/ נכבה מעצמו לפעמים. בתחילת השבוע הוא נדם "סופית". לא הצלחתי להדליק אותו כלל. פניתי ל skypc באינטרנט וביקשתי עזרה. אמרו לי להגיע למעבדה במיקום שונה מהיכן שרכשתי את המחשב. מסתבר שהם היום ZED מחשבים.. (הי מותק, מי זה זד? זד איז דד בייבי. זד איז דד ). בקיצור, בדיוק 24 שעות אחרי ששמתי אצלם את המחשב הם התקשרו אלי ואמרו שהם עשו בדיקות, ניקו קצת את המחשב וזהו, הוא עובד. להגיע, לשלם 100 ש"ח על הבדיקה וזהו. אמרתי לעצמי- כל הכבוד להם. תכלס הם יכלו "להשחיל" לי מאווררים נוספים, ספק כח ואפילו כרטיס גרפי. הייתי אוכל כמעט כל מה שהם היו מאכילים אותי. אבל הם לא עשו את זה. המחשב באמת עובד מצויין (בדיעבד…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, בקרוב אני עובר דירה (סטודנט) ורציתי לדעת מה הכי כדאי לרכוש מבחינת חבילות אינטרנט וטלוויזיה. ראיתי את החבילות של החברות המובילות והן יקרות לי, ובגדול, אני חושב שאני גם אוכל להסתדר רק עם אינטרנט. יש מישהו שהתנסה בזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך המלצה לסוללות איכותיות ועמידות במחיר משתלם. רוצה 6 סוללות מכל סוג (AA וAAA). איך הפירמות הסיניות למיניהן שרצות באיביי ובאלי? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב ומעוניין לקנות מחשב נייד לטובת זאת. אין לי שאלות טכניות לגביי המחשב עצמו. השאלה היותר משמעותית בעיניי זה האם לנוכח הניסיון שיש לחלק מכם פה צפויה ירידת מחירים מסוימת הן בגלל משבר הקורונה, מבצעי קיץ, כניסת חומרה חדשה לשוק וכו' (מניסיון העבר). אין לי דחיפות מסוימת לקנות את המחשב כרגע, אך האם לדעתכם יש טעם לחכות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד DELL שלרוע המזל נפל, ורואים זאת בבירור (חלק מהפלסטיק נשבר). האם זה אומר שאני לא יכול יותר לממש אחריות? העניין הוא שלפני כשבוע המחשב (בלי קשר לנפילה) התחיל להתחמם, מאוד (הגיע עד ל100 מעלות). האם אני יכול לבקש מהם לבדוק את המחשב בכל זאת, גם אם העניין כרוך בתשלום? או שעלי למצוא איזשהי מעבדה ששם יוכלו לבדוק לי את המחשב? לא ידעתי איפה לפתוח את הדיון, פה או במחשבים ניידים. אם זה לא מתאים לפורום צרכנות, בבקשה תעבירו לפורום המתאים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להזמין כונן קשיח כמו שכתבתי בכותרת, השאלה היא האם על כוננים קשיחים משלמים מכס/מע"מ או תשלום אחר כלשהו? תודה רבה זה הכונן למי שתהה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות נתב ביתי חדש. אני יחסית לא מבין בתחום הזה כי מעולם לא התעסקתי יותר מדי ביצרנים ואני לא הכי מעודכן בתחום הרשתות הביתיות. לכן, אשמח מאוד לעזרתכם! מדובר בדירה, כ120 מ״ר. אינטרנט פרטנר, תשתית בזק (אני עדיין לא מחובר אליהם, עוד כשבועיים). הקו יהיה ל100 מגה, והשימושים הם: גיימינג ברשת - חיבור קווי לדסקטופ. סטרימינג. גיימינג על הnintendo switch (שבעל קליטת wifi מאוד גרועה ב2.4, הבנתי שהרבה יותר טוב ב5 גיגהרץ). עבודה מהמשרד בבית שכוללת הורדה של קבצים דיי גדולים מהרשת, ומצריכה חיבור יציב. מעבר לכך, כל הדברים הרגילים של גלישה בסלולרי ובפלפטופים וכו. אולי בעתיד גם ארצה לקנות רמקולים חכמים, אך זה פחות קריטי. …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני משתמש ב-Windows 7, ואני רוצה לשפר את ביצועי המחשב, על ידי הפעלת מערכת ההפעלה, אופיס והדפדפן על כונן SSD, במקום כונן סטנדרטי, כמה מקום אני אצטרך, וכמה התענוג יעלה לי? (והאם אני מפספס משהו? יש עוד תוכנות סטנדרטיות שכדאי לשים על SSD?) המחשב משמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ועבודה על אופיס בלבד.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי תוכנת הסרטת מסך (Icescreen) שמאפשרת עריכת הווידאו תוך כדי ההסרטה. לצערי, התחוור לי רק לאחר השימוש שאני לא יכול לערוך את הווידאו לאחר שהוסרט. יש לי openshot, video trimmer, תוכנת כתיבת תרגומים ותוכנת הדבקת תרגומים. אני מחפש תוכנה כמה שיותר פשוטה וחינמית שבעיקר תאפשר לי להוסיף חצים באמצע הווידאו להדגשת פרט מסויים, לעשות ZOOM IN ברגע מסויים וכו'. אם היא גם מבצעת עריכה בסיסית - חיבור וקריעה של סרטים, הוספת קובץ קול, השתקת וידאו בחלק מסויים וכו' - מה טוב, אבל לא הכרחי. אם אין תוכנה חינמית וצריך לשלם סכום סביר - גם אפשרי, העיקר מבחינתי זה ידידותיות למשתמש - כל התוכנות שראיתי עכשיו ממש נוראיות בכל מה שקשור להבנה איך מ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחד מהטאבלטים ההיברידיים המתקדמים ביותר שקיימים בשוק הגיעו לארץ - עם עלות מאסיבית לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול להמליץ על קורא כרטיסים איכותי? איך זה נראה? -MMC-MS-CF-SDHC-TF-Micro-Mini-SD-M2-SDHC-/220982109460?pt=AU_Digital_Memory_Card_Readers_Adaptors&hash=item33738f6514'>http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-ALL-IN-1-Multi-Card-Reader-SD--MMC-MS-CF-SDHC-TF-Micro-Mini-SD-M2-SDHC-/220982109460?pt=AU_Digital_Memory_Card_Readers_Adaptors&hash=item33738f6514
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש מוצר שאני רוצה לרכוש, שלחתי למוכר הודעה פעמים, והוא לא עונה\: יש אפשרות להתלונן אליו? זה המוצר שאני רוצה לרכוש http://goo.gl/DC4iq משהו יודע עד כמה 200GSM זה איכותי??
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מקור: http://tech.walla.co.il/?w=/4000/1833441
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחיר בחנויות בארץ הוא בסביבת ה2200 ש״ח שהוא לא סביר. דרך איפה אפשר להזמין כך שיגיע תוך זמן סביר והעלות כולל מיסים תהיה קרובה יותר ל300$ או 280 יורו שמשלמים בחו״ל?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מבקר בארץ לתקופה של קצת מעל חודש, ואני מעוניין בחיבור אינטרנט מהיר במשך השהייה. מה האפשרות הכי טובה לאינטרנט ללא התחייבות? מצאתי חברה בשם טריפל-סי שמציעים בדיוק את מה שאני מחפש במחירים מעולים, אבל אין לי מושג אם יש צורך בתשתית או לא, ובמידה וכן - למי אני פונה? יש הצעות אחרות? אשמח לעזרה! תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה המפרט: שימו לב זה כולל 2 כרטיסי מסך! icore 4790 3.6 arctic cooler 13 co asus maximus vii hero z97 full atx kingston hyper fury 2*8 ddr 1600 mhz asus gtx 970 strix SLI *2 seaget desktop 1 tera ssd samsung evo 250 mb samsung dvd *24 seasonic cronze actic 850w corsair 750d cosair af120 white led *2 win 7 oem home edition גר באיזור ירושלים. לרצניים בלבד נא לשלוח הודעה פרטית. מי שרוצה יכול לקבל תמונות חיות בוואטסאפ. נרכש לפני שנה וחצי בKSP יש חשבונית ויש אחריות לעוד שנה וחצי המחשב לא בוצע OC מעולם, ממש כמו חדש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע למה? אין אותו בIDIGTAL חוץ מהדגם הצהוב והאדום אותו דבר גם אצל KSP ואייבורי יש אחד בחיפה אבל העובדה שאין בכל הארץ גורמת לי לחשוד ואני מעדיף לא לקנות אותו אולי מחכים למלאי חדש מחו"ל ? איך אני מברר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-