צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,303 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר להגיע למצב של 200 שח בחודש על מכשיר פלוס חבילה נגיד 300+300?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: black_postbit paddRight4 paddLeft4, align: right]שלום לכולם! אני ממש צריך את עזרתכם! אני מבצע סמינר במערכות מידע כחלק מתואר ראשון במכללת תל אביב-יפו. השאלון עוסק בבחינת העדפות והרגלי השימוש של צרכנים במשחקי וידאו חינמיים. אשמח אם תקדישו כמה דקות מזמנכם למלא שאלון זה. תודה רבה על העזרה! לינק לשאלון- https://docs.google.com/forms/d/1ajC...9LIM8/viewform [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: gray paddRight4, align: right] [/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE]
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני עובר בקרוב לתל-אביב, ומן הסתם אני אצטרך גם שם אינטרנט. כרגע אני מחובר ל- Orange והאמת שאני די מרוצה, אבל לפי מה שאני מבין הם בקרוב מפסיקים את שירותי האינטרנט הביתי שלהם ויעבירו את כל הלקוחות שלהם ל-012 (שלפי מה שאני מבין חברה לא משהו) ולכן כהראה שאין טעם להצטרף אליהם עכשיו. תכלס מה שחשוב לי הכי הרבה זה שאני תמיד אוכל לגלוש, להוריד, ולשחק נורמלי בכל הזמנים ושלא יתחילו לשחק לי עם חסימות טורנטים, ו- Throttling למיניהם. כרגע אני בחיבור 10Mb ADSL שעובד מצוין - פינגים די טובים, לרוב מוריד בלי בעיות, ואף פעם אין בעיות בגלישה או Streaming. אני מצפה לאותו דבר לפחות מהחברה הבאה שלי. בעיקרון יש לי דיל די טוב מהחברה בבזק בין לאומי, אבל זה שום דבר מחייב, השאלה הכי חשובה זה הא…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני 24 במאי אני יוצר איתך קשר שוב...בנוגע למארז שדיברתי איתכם שהקליפס של המסנן הגיע שבור... דיברתי איתך אבל לא הרגשתי יותר מידי כוונה לעזור ואפילו הרגשה של התנערות... כמו כן דיברתי עם שלומי למחרת שלו דווקא כן הייתה כוונה לעזור אבל יש לו בוס מעליו... בכל אופן הוא אמר לי שתיצור איתי קשר אבל עבר כבר שבוע ואף אחד לא יצר איתי קשר...אני לא מבקש הרבה...קצת התחשבות ורצון לעזור... הייתי אמיתי והגון איתכם מהתחלה וגם ששאלתם אם המארז הורכב אמרתי שכן למרות שאני רואה שבדיעבד אולי היה עדיף להגיד שלא ולא הייתה לכם שום דרך להוכיח אחרת... המארז כמו כן כמובן עדיין חדש בלי רבב עליו... אני בסך הכל מבקש שתנסה לראות מה אתה יכול לעשות מול היבואן...אני לא רוצה מארז חדש כי אני כמובן גם מבין את ה…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מקור: http://tech.walla.co.il/?w=/4000/1833441
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים. יש לי כרטיס avermedia capture hd 2 ובכללי הוא כרטיס סבבה.הבעיה שאני לא מצליח לחבר אותו ל YES ויש לי YES בבית אז נאלצתי לעשות HOT בחדר באופן פרטי.כמו כן כלכלית לא משתלם להחזיק את HOT אני משלם הרבה.הקטע הוא שאם אני אצליח לחבר את הכרטיס החיצוני ל YES אני אחסוך הרבה כסף. אגב קבלו כמה תמונות של הכרטיס והמתאם.אולי תצליחו להמליץ לי על שמהו: הכרטיס: https://i.imgur.com/QeI6obz.png המתאם https://i.imgur.com/l7YYxCC.png הקטע הוא חברים שיש לי כרטיס של avermedia שהוא פנימי והצלחתי אם המתאם הנ''ל ב YES לעבור את ההגנה.כי שחברתי את המקליט ל HOT אם HDMI הכול עובד חלק.ואם המתאם ביס בכומפנט לא מצליח אפילו. תודה מראש לעוזרים __________________
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בתאריך ה29.7.11 (יום שישי) הגעתי לסניף נתניה ע"מ להזמין את המארז Nzxt H2. מאחר ולא היה במלאי, נדרש להזמין אותו. המוכר ביקש את כל הסכום (אי אפשר לשלם מקדמה רק את כל הסכום) ואמר שעד יום שני הקרוב או במקרה הכי גרוע יום שישי המארז כבר יהיה בחנות. ביום חמישי ה8.4 הסתכלתי שוב באתר וראיתי שהמארז הוסר מהקטלוג, התקשרתי לברר האם המארז הגיע ונאמר לי שהוא יגיע יום ראשון ( 7.8 ) הלכתי שוב לחנות ביום שישי ה 5.8 כדי לברר מול מנהל החנות לראות מה קורה, כי לא ייתכן שאומרים ללקוח כל פעם תאריך אחר. הגעתי לחנות וביקשתי לדעת מה קורה עם המארז והאם הוא הגיע. מנהל הסניף התקשר לאיש שאחראי על ההספקה או משהו בסגנון על מנת לברר מה קורה עם ההזמנה. האיש אמר שהמארז יגיע אולי עוד שבוע או שבועיים והוא לא …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פעם בשבוע-שבועיים אני מתישב לראות טלוויזיה, ולתדהמתי מגלה שיותר ויותר ערוצים נעלמים לי. אם בהתחלה אלה היו ערוצי hd, אחרי זה נעלמו ערוצי חבילת אקסטרה, ועכשיו רוב ערוצי חבילת בסיס. זה נדמה כאילו שמישהו יושב שם ומשחק עם הגדרות הערוצים שלי בלי שום סיבה ברורה לעין. בעבר יצר איתי קשר נציג הוט כאן על גבי הפורום, התקשרו אלי, הבטיחו שיסדרו הכל, שמו אותי במעקב למשך שבוע. ובאמת, היה נראה שהכל הסתדר, אבל אז התחילו שוב פעם להעלם ערוצים, בתדירות גבוהה יותר, עד שהגעתי למצב שאין לי במה לצפות. עכשיו בטח חלק ממכם יגידו לי להתקשר לתמיכה של הוט, אבל כבר עשיתי את זה הרבה פעמים, הבטיחו לי שהבעיה לא תחזור, ואם שוב פעם להתקשר אליהם זה אומר לחכות שעה על הקו כדי שיענו לך (בלי שום הגזמה). מה עלי…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניינים בנפח אחסון בלתי מבוטל, קומפקטי וזריז שילך איתכם לכל מקום? זו ההזדמנות שלכם להשיג אחד במחיר אטרקטיבי יום חדש הגיע – ואיתו עוד מבצע על חומרה שפשוט אי אפשר להתעלם ממנו בחנות של אמאזון. הפעם, דיל בזק (Lightning Deal) בגירסה האמריקאית של הענקית הקמעונאית מציע לכם לרכוש כונן SSD חיצוני וזעיר של חברת סמסונג, מדגם ה-T1 שהוצג בשנה שעברה, בנפח 500GB ובמחיר של כ-193 דולר הכולל בתוכו גם את המסים הרלוונטיים ואת המשלוח הישיר לישראל – כ-730 ש"ח, שהם הנחה של לא פחות מ-500 ש"ח (!) לעומת המחירים עבור אותו המוצר בחנויות ברחבי הארץ. המהירויות אולי לא בדיוק זהות לאלו של כונני SSD פנימיים מובילים, אך במידה ואתם מעוניינים להשתדרג מעולם כונני ה-USB לעולם של מוצרי א…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפשת המלצה לשירות גיבוי בענן שיוכל לגבות באופן אוטומטי את כל תכולתו של המחשב. עד כה השתמשתי בSugarSync אך החבילה הכי גדולה שיש להם היא 500GB ואני חושבת יותר בכיוון של 3TB, לפחות. מה גם ש-SugarSync יקרים מאוד, אולי כי הגיבוי מתבצע 24/7, יכול לסנכרן קבצים בין כמה מחשבים ויש כל הזמן תעבורה. בפועל מספיק לי שירות שיעשה גיבוי נגיד פעם בשבוע, בשעות שפחות צריך את הרוחב פס. מסתייגת מגוגל כי חוששת מריגול / פיקוח עליון על הקבצים הפרטיים שלי, שלא יתחילו פתאום להימחק קבצים כי לא נמצאה זכות יוצרים או מחשש לוירוסים ודברים בסגנון. אשמח לשמוע המלצות
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דגם ה-IdeaPad 100S של לנובו במחירו הנוכחי בחנות המקוונת הוא כנראה אחד מהמחשבים הניידים הזולים ביותר שנוצרו אי פעם מחשבים ניידים בסיסיים נמכרים כיום במחירים קורצים הרבה יותר מבעבר, אך נראה שבכל פעם מחדש יש מי שמוכיחים לנו שאפשר לרדת עוד יותר נמוך. הפעם, מדובר במבצע Deal of the Day באמאזון אנגליה, אשר משווק את נייד ה-IdeaPad 100S העדכני של לנובו במחיר של כ-133 פאונד בריטי בלבד, כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כ-750 ש"ח בלבד עבור מחשב נייד חדש ומבוסס חלונות 10, אשר מהווה הוזלה של 300 ש"ח (!) לעומת המחיר בו אותו דגם נמכר כאן בארץ. מדובר במחשב הנייד הבסיסי ביותר שניתן לדמיין בשנת 2016, עם מעבד Atom Z3735F מרובע ליבות מדור ה-Bay Trail של אינטל, זכרון DDR3 בנ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה: התקשרתי ל 014 על מנת לעדכן חבילה ( יותר נכון להוריד את המחיר שאני משלם כיום - 89 ש"ח ל 30MB). לאחר שיחה של 15 דקות שבה הנציג ממלמל על כך ש014 היא הספקית היחידה שמאפשרת 30 MB בצרה הטובה ביותר .. ועוד כל מיני דברי שקר לא מעניינים. מפה לשם - ההצעה שקיבלתי כלקוח ותיק של 9 שנים - 49 ש"ח עבור 30M. כמובן שלא הסכמתי ודרשתי 29 ש"ח עבור 100M - הנציג אמר לי שאין אפשרות לכזה מחיר... ושזה " שקר" שאנשים גולשים במחיר כזה. אז פשוט אמרתי לו " סבבה, תרגיש חופשי לנתק אותי". ושלחתי פקס לניתוק החשבון תוך 72 שעות. עכשיו אני מחפש ספקית אחרת - איך HOTNET?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסוף לריבים על השימוש בסטרימינג? מעתה תוכלו לרכוש מינוי Spotify Premium לזוג או למשפחה עם עד שישה משתמשים שונים במקביל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי. חושב על לרכוש מודם ראוטר מאיביי: https://www.ebay.com/itm/192358279670 הדגם הזה נמכר בארץ. האם יכולה להיות בעייה במכס (משרד התקשורת וכו). קראתי לא מזמן שהיו הקלות ביייבוא ראוטרים. אם לא זה - כנראה שלא חושב הייתי שוקל בכלל את האופציה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, מישהו פעם הזמין מ-newegg? אני רוצה להזמין משם מעבד (i7 6700k), ויש לי מישהו בארה"ב שיכול להביא לי אותו לארץ בעוד כשבועיים. ההבדל בין המחיר שם למחיר בארץ הוא 500 ש"ח (כולל המשלוח), כך שזה לא מעט, השאלה אם הם בסדר מבחינת המוצרים והאיכות. אפשר להזמין מהם ולהיות בטוח שזה יגיע בזמן (אני עושה משלוח של יומיים שעולה 1.99$) ושהמוצר לא יגיע פגום?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אחרי 5 שנים עם מחשב על הפנים, הגיע הזמן לשדרוג מלא (מחשב, מסך, מקלדת, ..) אני בעיקר משחק FPS - Battlefield 1, Overwatch, .. הכל יוצא ₪7,356 באילת ב- KSP. מה דעתכם? כמות 42575 Processor Intel Intel Core i5 7600K 3.8Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1 31692 CPU Cooler CoolerMaster Hyper 212X CPU Cooler 1 42414 Motherboards for Intel Gigabyte GA-Z270-HD3P LGA1151, Intel Z270, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 39798 VGA Cards Asu…
-
שלום, אני מעוניין להזמין כונן קשיח כמו שכתבתי בכותרת, השאלה היא האם על כוננים קשיחים משלמים מכס/מע"מ או תשלום אחר כלשהו? תודה רבה זה הכונן למי שתהה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקראת החגים צפויים להיות מבצעים על הבשמים וזה הזמן להתחדש בבושם טוב ;D אני מחפש המלצות לבושם ליומיום, חשוב שיחזיק הרבה זמן (יום עבודה מלא במשרד), בעל נוכחות , ובואו נניח שמחיר היא לא issue... המלצות יתקבלו בברכה 8)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את מכשיר הבלקברי בולד 9780 מאחת החנויות "דים פון" או "אי-ליין" ורציתי לדעת מי מהן עדיפה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר כמה שנים שאני מסתפק במועט, ומסתובב עם טלפון בלטה בכיס (+אייפוד בכיס השני, מאוד לא נוח). יצא שהצלחתי לחסוך כ3,000 שקלים לסמארטפון חדש. אני חייל, והחבילה שיש לי עכשיו באורנג' (אני לא חושב שאפשר להצטרף אליה יותר) לא כוללת בתוכה X הודעות\דקות לחודש, אלא נותנת לי מחיר מוזל. אני מקבל 3 יעדים באורנג' שאפשר לדבר אליהם ב9 אג' לדק'. לכל שאר היעדים אני משלם כ29 אג' לדק'; וSMS עולה לי 19 אג'. אני לא מדבר הרבה, אני בעיקר שולח SMSים. אני חושב שבחודש עמוס אני מדבר כ200-300 דקות, ושולח כ600 SMSים (אבדוק בדיוק מחר בבוקר, כשאמצא את החשבון האחרו). בכל מקרה, יוצא לי בחודש חשבון של 80-110 שקלים. רב החבילות היום יקרות מאוד, ומציעות כמות אדירה של דקות\הודעות: 1300 הודעות\דקות. …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום עשיתי הזמנה באתר שלהם לפני כמה ימים ומאז לא שמעתי מהם. ניסיתי ליצור איתם קשר כדי לשאול מה קורה עם ההזמנה והם לא עונים בשום אמצעי תקשורת, לא במייל ולא בטלפון. האם החנות הזאת חיה ? מישהו יודע משהו עליהם ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לנו מכונת כסה AEG בלה17 שנה. לאחרונה אינה מכבסת טוב, וחלק מהתוכניות לא עובדות כמו שצריך. כפי שבדקתי ל המכונות כיום לא מחזיות יותר מ 5 שנים. ראיתי שבוש וסימנס מומלצות 8 ק"ג תוצר גרמניה המחיר מתחל מ 3,500 ₪. הבעיה שזה רק שנה אחריות . ותוספת 200 ₪ לעוד שנתיים. בחיפוש בזאפ ר איתי ביקורות רעות על המוצר והאחריות והשירות בקישור הבא תקראו את הטוקבקים על המכונות האלה http://www.themarker.com/consumer/1.525794 ראיתי שיש סמסונג 8 ק"ג , 3 שנים אחריות +מגן ברקים מובנה ומונע בנית מובנה. העלות , 2,400 ש"ח. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=857067 מצפה לשמוע המלצות. תודה חבל לי להשקיע סכום גבוה שבסוף תאכזב. מצפה להמלצות למי שיש או ייון תדה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי שאני רוצה לקנות את samsung galaxy s2 (אין כסף ל3 ) בכל מקרה, התקשתי לחנות הכי זולה שמופיעה בזאפ, ושאלתי האם זה באמת המחיר ומה זה כולל, מפה לשם הבנתי שהמחיר שרשום בזאפ הוא "בלי תמיכה בעברית" ועל תוספת של תמיכה בעברית צריך לשלם עוד איזה 150 ש"ח. רק שאי אפשר לקנות את המכשיר בלי תמיכה בעברית. אז התקשרתי לחנות הבאה ברשימה וגם אצלם יש קטע דומה,וגם לחנות אחרי... בקיצור, כולם רמאים, והסתכלתי גם בתגובות של אנשים לגבי החנויות ונראה שגם יש חנויות שמוכרות מוצרים פתוחים ומשומשים כחדשים ועוד כל מני דברים בסגנון ועכשיו אני שואל את עצמי אם יש איזשהי חנות "אמינה" (יחסית) שכדי לקנות בה? שלפחות ידוע שהמכשיר באמת מקורי וחדש? יש למישהו המלצות על חנות באיזור תל אביב לקניה של samsung…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני אמנם חדש כאן בפורום. והגעתי לכאן רק בשביל סיבה אחת. זאת הפעם הראשונה מאז שעליתי לארץ שאני נתקל בשירות כל כך טוב. והחלטתי לרשום כדי לנסות ולתת לה את המילה הטובה שמגיעה להם. עליתי לארץ לפני שנתיים עם מחשב שקניתי בקנדה, מחשב של לנובו. כמובן שכאשר קניתי את המחשב באונטריו, היה לי שם מקום שנתן לי שירות וסיפק לי את התמיכה שהייתי צרך בנוגע למחשב. הבעיה התחילה, שנתיים אחרי שקניתי אותו במקום אחר בעולם. ישראל. אני לא כל כך יודע מה קרה למחשב עד עכשיו, אבל אני יודע שהוא התחיל להיות איטי מאד עד שלא יכולתי לעבוד אתו ( את רוב העבודה שלי אני מבצע על המחשב) חיפשתי באזור מגוריי מעבדה כלשהי שתוכל לעזור ולסדר את המחשב. ברבות מן המעבדות קיבלתי את התשובה שבגלל שהמחשב לא נקנה בארץ ומכי…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוזניות לפלאפון בתקציב של יד 50$ מebay מה הכי טוב שניתן להביא בסכום הזה? (מבלי לשלם מכסם)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-