עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by NI4NI,

שלום עשיתי הזמנה באתר שלהם לפני כמה ימים ומאז לא שמעתי מהם. ניסיתי ליצור איתם קשר כדי לשאול מה קורה עם ההזמנה והם לא עונים בשום אמצעי תקשורת, לא במייל ולא בטלפון. האם החנות הזאת חיה ? מישהו יודע משהו עליהם ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by guy1000,

ערב טוב לכולם, מישהו פעם הזמין מ-newegg? אני רוצה להזמין משם מעבד (i7 6700k), ויש לי מישהו בארה"ב שיכול להביא לי אותו לארץ בעוד כשבועיים. ההבדל בין המחיר שם למחיר בארץ הוא 500 ש"ח (כולל המשלוח), כך שזה לא מעט, השאלה אם הם בסדר מבחינת המוצרים והאיכות. אפשר להזמין מהם ולהיות בטוח שזה יגיע בזמן (אני עושה משלוח של יומיים שעולה 1.99$) ושהמוצר לא יגיע פגום?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. אורח דוד
    Started by אורח דוד,

היי, אחרי 5 שנים עם מחשב על הפנים, הגיע הזמן לשדרוג מלא (מחשב, מסך, מקלדת, ..) אני בעיקר משחק FPS - Battlefield 1, Overwatch, .. הכל יוצא ₪7,356 באילת ב- KSP. מה דעתכם? כמות 42575 Processor Intel Intel Core i5 7600K 3.8Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1 31692 CPU Cooler CoolerMaster Hyper 212X CPU Cooler 1 42414 Motherboards for Intel Gigabyte GA-Z270-HD3P LGA1151, Intel Z270, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 39798 VGA Cards Asu…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by AMD939,

לכל הלקוחות המנויים בחברת סלקום "סלכלום" אני מביא לכם פה הסבר איך לקבל הנחות ענקיות חברה ללא כל מאמץ ולו קטן מצידכם להלן ההסבר כל מי שיעשה את זה יווכח שאני צודק ויקבל זיכויים ענקיים בחברה הזאתי: כל שעליכם לעשות הוא להתקשר למוקד שירות הלקוחות שלהם במספר 132* ולבקש "ניתוק" כן ניתוק אל חשש הם לא ינתקו אותכם באמת בגלל התחרות בשוק . לאחר שענה לכם הנציג וביקשת "ניתוק" הוא הוא יעביר אותכם למוקד-"שימור",במילים אחרות "מחלקת קישרי לקוחות". אל חשש זה המסננת שלהם שנדון עליה בהמשך הכתבה שלי,בכל אופן ברגע שאתם מגיעים לשימור אתם אומרים לו לנתק אותכם, כי אתם עוברים לחברה אחרת (כל חברה שתגידו יהיה בסדר),בכל אופן המטרה זה כמובן הורדת המחירים ואז אתם אומרים לו שאם המחיר לא יוזל אתם מנתקים א…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מעוניינים בנפח אחסון בלתי מבוטל, קומפקטי וזריז שילך איתכם לכל מקום? זו ההזדמנות שלכם להשיג אחד במחיר אטרקטיבי יום חדש הגיע – ואיתו עוד מבצע על חומרה שפשוט אי אפשר להתעלם ממנו בחנות של אמאזון. הפעם, דיל בזק (Lightning Deal) בגירסה האמריקאית של הענקית הקמעונאית מציע לכם לרכוש כונן SSD חיצוני וזעיר של חברת סמסונג, מדגם ה-T1 שהוצג בשנה שעברה, בנפח 500GB ובמחיר של כ-193 דולר הכולל בתוכו גם את המסים הרלוונטיים ואת המשלוח הישיר לישראל – כ-730 ש"ח, שהם הנחה של לא פחות מ-500 ש"ח (!) לעומת המחירים עבור אותו המוצר בחנויות ברחבי הארץ. המהירויות אולי לא בדיוק זהות לאלו של כונני SSD פנימיים מובילים, אך במידה ואתם מעוניינים להשתדרג מעולם כונני ה-USB לעולם של מוצרי א…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היבואנית המקומית הרשמית חותכת במחיר דגם הביניים החדש - ומשיקה גרסה עם אחסון כפול בתג המחיר המקורי לכתבה

7. במשך כשנתיים ישנם ניתוקים של המודם אפשר להגיד בין 3-ל-4 פעמים בחודש החליפו ממיר החליפו תשתית מה לא עשו הטכנאים של HOT ואחרי שהם וידאו שהכל תקין אצלי כבר אין להם מה להגיד יותר חוץ מזה שיש תקלה אזורית! כמה ימים עובד בסדר פתאום ניתוק באמצע עבודה חשובה! פשוט בלתי נסבל יותר !אנשים משלמים כסף ממיטב כספם ומה שהם מקבלים זה שרות על הפנים מנציגים שלא כל כך יודעים מה הם עושים לא שאני מאשים אותם אלא את המנהלים של הוט !ואחרי שהם "פותרים בכאילו"את התקלה היא שוב חוזרת! בכל מקרה אני וחברת "HOT" סיימנו! לתמיד! מקווה שללקוח חדש הם יסבירו עד כמה שהתשתית שלהם עושה בעיות!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by elixvx,

אוזניות לפלאפון בתקציב של יד 50$ מebay מה הכי טוב שניתן להביא בסכום הזה? (מבלי לשלם מכסם)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by יוליוס,

יש לנו מכונת כסה AEG בלה17 שנה. לאחרונה אינה מכבסת טוב, וחלק מהתוכניות לא עובדות כמו שצריך. כפי שבדקתי ל המכונות כיום לא מחזיות יותר מ 5 שנים. ראיתי שבוש וסימנס מומלצות 8 ק"ג תוצר גרמניה המחיר מתחל מ 3,500 ₪. הבעיה שזה רק שנה אחריות . ותוספת 200 ₪ לעוד שנתיים. בחיפוש בזאפ ר איתי ביקורות רעות על המוצר והאחריות והשירות בקישור הבא תקראו את הטוקבקים על המכונות האלה http://www.themarker.com/consumer/1.525794 ראיתי שיש סמסונג 8 ק"ג , 3 שנים אחריות +מגן ברקים מובנה ומונע בנית מובנה. העלות , 2,400 ש"ח. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=857067 מצפה לשמוע המלצות. תודה חבל לי להשקיע סכום גבוה שבסוף תאכזב. מצפה להמלצות למי שיש או ייון תדה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מקור: http://tech.walla.co.il/?w=/4000/1833441

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by שרון2873,

אני אמנם חדש כאן בפורום. והגעתי לכאן רק בשביל סיבה אחת. זאת הפעם הראשונה מאז שעליתי לארץ שאני נתקל בשירות כל כך טוב. והחלטתי לרשום כדי לנסות ולתת לה את המילה הטובה שמגיעה להם. עליתי לארץ לפני שנתיים עם מחשב שקניתי בקנדה, מחשב של לנובו. כמובן שכאשר קניתי את המחשב באונטריו, היה לי שם מקום שנתן לי שירות וסיפק לי את התמיכה שהייתי צרך בנוגע למחשב. הבעיה התחילה, שנתיים אחרי שקניתי אותו במקום אחר בעולם. ישראל. אני לא כל כך יודע מה קרה למחשב עד עכשיו, אבל אני יודע שהוא התחיל להיות איטי מאד עד שלא יכולתי לעבוד אתו ( את רוב העבודה שלי אני מבצע על המחשב) חיפשתי באזור מגוריי מעבדה כלשהי שתוכל לעזור ולסדר את המחשב. ברבות מן המעבדות קיבלתי את התשובה שבגלל שהמחשב לא נקנה בארץ ומכי…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום קניתי מבאג אוזניות יקרות מאוד ב(950 שקל). מהיום השני לשימוש גיליתי שהאוזניות לא תמיד נדלקות בייחוד כאשר הן בתנועה. פניתי לבאג ולאחר בדיקות ממושכות (אני מחכה כבר יותר מחודשיים או משהו לפיתרון) הם טוענים שאין שום בעיה באוזניות לפי בדיקת המעבדה שלהם (האוזניות כרגע בחנות). רציתי לשאול מה אומרים הנהלים בנוגע למוצר שלא עובד בצורה תקינה אבל המעבדה לא מצאה בעיה. תודה

13. שלום, במקרה נכנסתי לאתר של בזק בינלאומי וראיתי ש-3 חודשים אחרונים חייבו את ההורים שלי ב 160~ שקל במקום 60 שקל לחבילת 12 מגה. לפני כמה חודשים הם גם הפסיקו לשלוח חשבוניות בדואר(ללא שום הסכמה מאיתנו). הם טוענים שהם הודיעו באימייל על העלאת המחיר(אף פעם לא השתמשנו בתיבת אימייל הזו ואף פעם לא הצהרנו שנשתמש בתיבה הזו) והם לא מוכנים לתת החזר על הכסף שהם גנבו. הם הסכימו "בטוב ליבם" להוריד את מחיר החבילה ל 40 שקל לחודש(באמת תודה, החבילה הזו מוצעת ב-30 שקל לכל דורש) וטענו שבגלל שהם הודיעו מראש הם לא יחזירו את הכסף. מה אני יכול לעשות במקרה הזה? הבנתי שיש חוק שמחייב אותם להודיע שבועיים לפני סוף החבילה על המחיר החדש אבל התיבת אימייל היא לא דרך ליצור איתנו קשר, שהם רוצים הם יודעים את המ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yanivnn,

אני 24 במאי אני יוצר איתך קשר שוב...בנוגע למארז שדיברתי איתכם שהקליפס של המסנן הגיע שבור... דיברתי איתך אבל לא הרגשתי יותר מידי כוונה לעזור ואפילו הרגשה של התנערות... כמו כן דיברתי עם שלומי למחרת שלו דווקא כן הייתה כוונה לעזור אבל יש לו בוס מעליו... בכל אופן הוא אמר לי שתיצור איתי קשר אבל עבר כבר שבוע ואף אחד לא יצר איתי קשר...אני לא מבקש הרבה...קצת התחשבות ורצון לעזור... הייתי אמיתי והגון איתכם מהתחלה וגם ששאלתם אם המארז הורכב אמרתי שכן למרות שאני רואה שבדיעבד אולי היה עדיף להגיד שלא ולא הייתה לכם שום דרך להוכיח אחרת... המארז כמו כן כמובן עדיין חדש בלי רבב עליו... אני בסך הכל מבקש שתנסה לראות מה אתה יכול לעשות מול היבואן...אני לא רוצה מארז חדש כי אני כמובן גם מבין את ה…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. החלטתי שאני רוצה לקנות את samsung galaxy s2 (אין כסף ל3 ) בכל מקרה, התקשתי לחנות הכי זולה שמופיעה בזאפ, ושאלתי האם זה באמת המחיר ומה זה כולל, מפה לשם הבנתי שהמחיר שרשום בזאפ הוא "בלי תמיכה בעברית" ועל תוספת של תמיכה בעברית צריך לשלם עוד איזה 150 ש"ח. רק שאי אפשר לקנות את המכשיר בלי תמיכה בעברית. אז התקשרתי לחנות הבאה ברשימה וגם אצלם יש קטע דומה,וגם לחנות אחרי... בקיצור, כולם רמאים, והסתכלתי גם בתגובות של אנשים לגבי החנויות ונראה שגם יש חנויות שמוכרות מוצרים פתוחים ומשומשים כחדשים ועוד כל מני דברים בסגנון ועכשיו אני שואל את עצמי אם יש איזשהי חנות "אמינה" (יחסית) שכדי לקנות בה? שלפחות ידוע שהמכשיר באמת מקורי וחדש? יש למישהו המלצות על חנות באיזור תל אביב לקניה של samsung…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. זה נראה למישהו הגיוני? ניגשתי לממש אחריות על הלוח בזד מחשבים. המחשב נקנה בSKYPC. נאמר לי שהם צריכים לשלוח להולנד וזה לוקח חודש וחצי - חודשיים. זה פעם שנייה שמתקלקל לי. פעם הקודמת הוחלף מיידית. שאלתי למה היום צריך לחכות, נאמר לי שככה זה היום. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. ערב טוב, לאחרונה רכשתי בארץ כרטיס REDEEM של חנות הפליסטיישן (כרטיס עם קוד שמזינים באתר החנות ומקנה מנוי לשנה לPS Plus). אני יודע שגם שבגוגל יש כרטיסים כאלו, ורציתי לדעת היכן ניתן לרכוש אותם בארץ. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by redead,

הם סגורים בקלפה מתחת לטלויזיה בנישת גבש איזה מוצר מומלץ ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אהלן, אני צריך איזה תוכנית פק'מ טובה בבנק הפועלים, ואני לא מבין בזה לכן אשמח להמלצה + הסבר. אני מתכוון לשים בסביבות ה1K כל חודש בהוראת קבע. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום. לאבא שלי יש עסק וביקש מימני לעזור לו להוזיל את הטלפונים. מדובר על 4 קווים ויוצא בערך 650 שקל בחודש! ומה שעוד יותר כואב זה שכל המכשירים הם ישנים ללא אינטרנט כלל. בקיצור עושקים אותנו ולקחתי על עצמי להרים תכפפה. רק שאני לא רוצה ליפול כי הקו של אבא שלי חשוב לעסק וגם שלי ושל שאר המשפחה לא יהיה נעים אם ניכנס לסרט שרק ייגרום לניתוקים וכ"ו. הקיצר או שזה יהיה אחד משני החדשות שבסקר או שזה יהיה פלפון שם אנחנו נמצאים היום עם 4 הקווים. מאז התהפוחות בשוק לא דברנו עם אף חברה ויכול להיות שיש אפשרות גם להוזיל את הקיים ללא צורך לעבור. אם לא אז לאיזו חברה עדיף לעבור משני החדשות? כמה פרטים: 1)הקו של אבא שלי כמה שיותר דקות בחבילה. לא חשוב SMS ואינטרנט כלל. 2)לי ולאחותי חושב גם נפח דקות…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by orn22,

אני מעוניין לקנות את מכשיר הבלקברי בולד 9780 מאחת החנויות "דים פון" או "אי-ליין" ורציתי לדעת מי מהן עדיפה

22. Started by Track,

כרגע יש לי שני קווים. בזק 2.5M עם ספק בזק בינלאומי והוט 12M עם ספק בזק בינלאומי. אחרי חודשים של טכנאים ותקלות, החלטתי לוותר על תשתית בזק. עכשיו השאלה - האם לוותר על הוט ו/או על בזק בינלאומי ולהתחיל מחדש. דיברתי עם הוט ואין להם משהו בין 12M ל100M. הייתי שמח לשלם 200 ש"ח במקם 100 ש"ח על 32M, אבל אין. מה שכן, אני רואה שלנטוויז'ן יש 50M ב200 ש"ח. מפתה למדי. עוד לא התקשרתי, אבל אפילו אם יש - כדאי? הדבר האחרון הוא ספק. מעולם לא היה לי דבר חוץ מבזק בינלאומי, חוץ מה56K שהיה לי עד 2003 אצל 012. עד כה, לא היו לי שום בעיות עם בזק בינלאומי, חוץ מכך שלוקח לקבצי וידאו ביוטיוב וכדומה המון זמן לטעון. זה קורה גם ב2.5M וגם ב12M, לכן בזק בינלאומי הוא הקישור היחידי בינהם. הבעיה היא שאני לא מ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם, כבר כמה שנים שאני מסתפק במועט, ומסתובב עם טלפון בלטה בכיס (+אייפוד בכיס השני, מאוד לא נוח). יצא שהצלחתי לחסוך כ3,000 שקלים לסמארטפון חדש. אני חייל, והחבילה שיש לי עכשיו באורנג' (אני לא חושב שאפשר להצטרף אליה יותר) לא כוללת בתוכה X הודעות\דקות לחודש, אלא נותנת לי מחיר מוזל. אני מקבל 3 יעדים באורנג' שאפשר לדבר אליהם ב9 אג' לדק'. לכל שאר היעדים אני משלם כ29 אג' לדק'; וSMS עולה לי 19 אג'. אני לא מדבר הרבה, אני בעיקר שולח SMSים. אני חושב שבחודש עמוס אני מדבר כ200-300 דקות, ושולח כ600 SMSים (אבדוק בדיוק מחר בבוקר, כשאמצא את החשבון האחרו). בכל מקרה, יוצא לי בחודש חשבון של 80-110 שקלים. רב החבילות היום יקרות מאוד, ומציעות כמות אדירה של דקות\הודעות: 1300 הודעות\דקות. …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני מבקר בארץ לתקופה של קצת מעל חודש, ואני מעוניין בחיבור אינטרנט מהיר במשך השהייה. מה האפשרות הכי טובה לאינטרנט ללא התחייבות? מצאתי חברה בשם טריפל-סי שמציעים בדיוק את מה שאני מחפש במחירים מעולים, אבל אין לי מושג אם יש צורך בתשתית או לא, ובמידה וכן - למי אני פונה? יש הצעות אחרות? אשמח לעזרה! תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים