עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. היי! אני מסיים התחייבות ל-HOT ולאינטרנט של ORANGE בעוד 4 חודשים. התחלתי לברר לגבי מחירים אצל בזק + הוט וספק אינטרנט... אני עם HOT מזה 6 שנים לערך והם פשוט מציעים לי מחירים היקרים ב-ה-ר-ב-ה משל ה-NGN של בזק. הצעת בזק: NGN במהירות 10MB + קו טלפון קל(15 אג' לכל הסלולר,23 אג' לכל הקוויים): 64ש"ח (יחד עם ספק אינטרנט בזק בינ"ל זה יוצא 30ש"ח נוספים). סה"כ לתשתית NGN במהירות 10MB+ קו טלפון קל+ ספק בזק בינ"ל: כ-94ש"ח. הצעת HOT: מהירות 5MB + קו טלפון עם 300 דקות לכל היעדים. סה"כ לתשתית HOT במהירות 5MB + קו טלפון ו-300 דקות: כ-94ש"ח. מוזר לי ש-HOT כלכך יקרים בהשוואה ל-NGN של בזק...במחיר של רק תשתית+קו טלפון ב-HOT -> אני מקבל בבזק את ה-כ-ל. השאלה - איך איכות האינטרנט של NGN (כשהוא…

2. Started by thedarkknight,

למה לא נכנסים למחשבים של אפל כרטיסים של nvidia ? אפילו ליוקרתיים ביותר למרות שזה הכי הגיוני הרי הרבה עורכים וגרפיקאים משתמשים במחשבים שלהם

3. לפני יותר משלוש שנים רכשתי מחשב מ skypc. כעבור כשנתיים הוא התחיל לעשות בעיות - נתקע/ נכבה מעצמו לפעמים. בתחילת השבוע הוא נדם "סופית". לא הצלחתי להדליק אותו כלל. פניתי ל skypc באינטרנט וביקשתי עזרה. אמרו לי להגיע למעבדה במיקום שונה מהיכן שרכשתי את המחשב. מסתבר שהם היום ZED מחשבים.. (הי מותק, מי זה זד? זד איז דד בייבי. זד איז דד ). בקיצור, בדיוק 24 שעות אחרי ששמתי אצלם את המחשב הם התקשרו אלי ואמרו שהם עשו בדיקות, ניקו קצת את המחשב וזהו, הוא עובד. להגיע, לשלם 100 ש"ח על הבדיקה וזהו. אמרתי לעצמי- כל הכבוד להם. תכלס הם יכלו "להשחיל" לי מאווררים נוספים, ספק כח ואפילו כרטיס גרפי. הייתי אוכל כמעט כל מה שהם היו מאכילים אותי. אבל הם לא עשו את זה. המחשב באמת עובד מצויין (בדיעבד…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by IDan2013,

שלום! לפני כשנה רכשתי "מיטת נוער WAVE" מד"ר גב. המיטה הגיעה בזמן, הטכנאי התקין את המיטה, הכסף שולם והכל נסגר טוב ויפה. לאחר שהטכנאי הלך, התיישבתי לי על המיטה כדי לחוש אם זאת באמת המיטה שהזמנתי. חיצונית המיטה נראת בידיוק כמו שהייתה בחנות אבל בנוחות וברכות, לא. לאחר מספר טלפונים ופקסים רבים לחברה בשאלה היתכן שזה לא תהיה אותה המיטה נמסר בתגובה כי אין סיבה שזאת לא תהיה המיטה שהוזמנה וזה רק עניין של זמן עד שהיא תתרכך, אמרו לנו בנוסף שננסה חודש ונראה מה יהיה אחר כך. נתנו צ'אנס לניסיון המריחה הזה ובאמת ניסינו. יש לציין שבהמלך הזמן של ה"ניסיון" הלכתי לכמה סניפים שלהם הלכתי להרגיש את נוחות המיטה באותו הסניף וזה פשוט לא כמו שקיבלתי, ובכל מקום ששאלנו אם המיטה מגיעה באותה רמת הרכות א…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. חשקה נפשכם במחשב נייד עם GeForce GTX 1080 ועובי של פחות מ-20 מילימטרים? יש אחד כזה - אבל הוא יעלה לכם הרבה מאוד לכתבה

6. Started by Larom Kashy,

שלום, אני משתמש בלפטופ עם יציאת HDMI בלבד, ולכן מחפש מסך IPS לשימוש יומיומי (סטודנט שבעיקר לומד במחשב ומשחק משחקים בזמני הפנוי - PUBG/CS ועוד כל מיני..) ---- לסרטים יש לי טלוויזיה אחרי בירורים רבים ומסך שנקנה והוחזר (Samsung c27f39), ומסך שירד מהפרק (LG 24mp88hv) אני החלטתי ללכת על מסך של Dell השאלה שלי היא איזה מהם שהבחירה היא - Dell U2417H / Dell U2414 / Dell P2419 (הפייבוריט) פתוח לשמוע עוד הצעות בטווח מחירים הזה - 150 - 250 יורו (650 - 1000 ש"ח) מחברות אחרות - אני גר באירופה ולכן קונה באמזון. חשוב לי שהאיכות תיהיה טובה כמו שצריך מסך IPS טוב להיות INPUT LAG יחסית נמוך, רזולוציה - 1080P גודל - 24° חיבור HDMI מן…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום רב, לפני זמן לא רב רכשתי מחשב מפנדה. לאחרונה קיבלתי מספר מסכים כחולים ואיתרתי את מקור הבעיה לסטיק הזכרון (אחד מתוך שניים שיש לי). הזכרון הוא מתוצרת G.Skill דגם RipJaws. ניסיתי לשלוח מייל למכירות בפנדה, אבל נראה לי שהוא גם לא פעיל.. יש למישהו מושג למי אני פונה עם הבעיה? ליבואן? ליצרן? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by orientes,

ב28.2.15 ביצעתי רכישה מהאתר geekbying בהמלצת המון חברים שהחבילה שלהם הגיעה מאוד מהר גג תוך חודש הזמנתי גם אבל החבילה שלי לא הגיעה... לפי מספר המעקב שקיבלתי החבילה הגיעה לישראל ממזמן כבר ותקועה בדואר בסטטוס ״הפריט התקבל מהולנד ב 22/03/2015 מאז אין שום עידכון הסטטוס לא השתנה וכבר עבר חודש וחצי מי יכול לעזור לי להבין איפה החבילה נמצאת ומה עושים הלפפפפ

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. בעקבות הדיון הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=522720.10 לא הגיע אלי טכנאי מהוט. נתנו לי פיצוי חודש חינם של חבילת טריפל. לפי דברי משתמשי הפורום באותו הדיון, נאמר לי שמגיע לי פיצוי כספי, ושלא הייתי צריך לוותר. זה קרה לפני מספר חודשים. 1. האם מאוחר מדי לבקש מהם את הכסף? מדובר על סכום לא קטן של 600 שקל. והאם לבקש 300 או את כל הסכום? 2. בנוסף לזה אשמח אם מישהו יפנה אותי לאיזשהו מקור באינטרנט (אם קיים, אני אפילו לא יודע איך קוראים לחוק הזה) כדי שיהיה לי מה להגיד בדיוק לנציג הוט. תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by snaek212,

שלום, אני מעוניין לרכוש לעצמי מוצרים ב-ebay (יש כבר חשבון) אך לפני זה רציתי לדעת איפה יש מדריך? ועוד שאלה ספציפית, אם אני לוחץ על קניה אך ועוד לא שלמתי מה קורה אם אני רוצה לבטל? האם צריך לשלוח הודעה למוכר ולבקש שיבטל? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מה המחיר הזול ביותר שלקוחות חדשים בבזק בינלאומי מקבלים על 12MB, 15MB ו30MB?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by mordydd91,

יש לי מחשב בן 10 שנים 1055T (לא כל כך רלוונטי לשאלה) בקיצור ולעיניין ראיתי שעוד מעט יוצא הZEN 2 . ואני מעוניין לשדרג את הבנאדל שלי ,לא דחוף לי השדרוג ,אני פשוט מחכה לדיל טוב... לפי הנסיון שלכם, ברגע שיצא המעבדים החדשים הם יעלו יותר מממעבדים בזמן הזה (2600x,2700x) בנוסף מעוניין לקנות x470 plus msi וכל זיכרון שמתאים לנתונים האלה :16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3000MHz

13. Started by RockStarT,

היי לכולם, אני רוצה להזמין אקדח אוויר מ-AMAZON\DEAL EXTREME\eBay עכשיו השאלות שלי הן: 1. איך אני יכול להפחית את הסיכויים שהמוצר לא ייחסם במכס? 2. איך אני יודע אם המוצר מגיע לישראל 3. כמה ימי משלוח זה ב- Amazon ו- Deal extreme 4. איך אני יודע כמה עולה המשלוח ואם הוא עולה כסף בכלל? המוצרים: http://www.amazon.com/Whetstone-Airsoft-Pistol-Dueling-Pistols/dp/B003VCEDJS/ref=pd_sbs_sg_2 http://www.amazon.com/Soft-Air-Bottle-Ultrasonic-Airsoft/dp/B0013CJKXM/ref=pd_sim_sg_75 http://www.amazon.com/Spring-Loaded-Metal-Pistol-Airsoft/dp/B001AIX6KM/ref=pd_sim_sg_58 תודה לכם, ומצטער אם חפרתי

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ModChiP,

מישהו יכול להמליץ על קורא כרטיסים איכותי? איך זה נראה? -MMC-MS-CF-SDHC-TF-Micro-Mini-SD-M2-SDHC-/220982109460?pt=AU_Digital_Memory_Card_Readers_Adaptors&hash=item33738f6514'>http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-ALL-IN-1-Multi-Card-Reader-SD--MMC-MS-CF-SDHC-TF-Micro-Mini-SD-M2-SDHC-/220982109460?pt=AU_Digital_Memory_Card_Readers_Adaptors&hash=item33738f6514

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by aviv00,

קניתי פלאפון דרך EBAY המוכר לא עונה לאימליים ובפעם אחת שהוא ענה הוא אמר שהוא ישלח את הפלאפון ביום שבת ועד עכשיו שום מענה ממנו או מספר מעקב קרוב ל 6 ימים שאני מחכה שישלח המוכר הזה כבר 13 שנה באיביי ויש לו FEEDBACK גבוהה מה ניתן לעשות ? האם אפשר לבטל את הקנייה ? אי אפשר כרגע לערב את EBAY כי לא עבר מספיק זמן האם יש קנס ? או מקבלים את כל הסכום ויוצאים מזה חלק ? האם לחכות 6 ימים זה לא מוגזם ? תודה על כל עצה

16. המחיר בחנויות בארץ הוא בסביבת ה2200 ש״ח שהוא לא סביר. דרך איפה אפשר להזמין כך שיגיע תוך זמן סביר והעלות כולל מיסים תהיה קרובה יותר ל300$ או 280 יורו שמשלמים בחו״ל?

17. Started by Washo,

אני לא באמת יודע אם המשלוחים לארץ מ-Newegg קיימים מספיק זמן כדי לענות על השאלה הזאת, אבל מישהו יודע אם הם פותחים את המבצעים גם לארץ או ממדרים אותנו לאיזה קבוצת מבצעים שולית?

18. הודעה לכל אלו שיש אינטרנט בתשתית של בזק והוכרח לשלם גם עבור קו קל יצא חוק חדש לאוסר על בזק לגבות את 25 השקלים עבור הקו הקל כלומר לא צריך יותר קו קל על מנת לקבל אינטרנט מהיר בתשתית של בזק. אבל בזק ה"חולרות" ממשיכים לגבות את ה25 שקלים ןרק לאחר שאתה מתקשר ומורה להם להפסיק לגבות הם מפסיקים , וזאת למרות שכאשר אני עשיתי את התשתית אצלם הם בפירוש אמרו לי שכאשר יכנס החוק הם יפסיקו לגבות. חולרות אמרנו? 25 כפול 12 זה 300 שח שאתם יכולים לחסוך כל שנה. אנא פרסמו מאמר זה הלאה . גם לתיקשורת מי שיכול. תודה רפאל

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אהלן, בקרוב אני עובר דירה (סטודנט) ורציתי לדעת מה הכי כדאי לרכוש מבחינת חבילות אינטרנט וטלוויזיה. ראיתי את החבילות של החברות המובילות והן יקרות לי, ובגדול, אני חושב שאני גם אוכל להסתדר רק עם אינטרנט. יש מישהו שהתנסה בזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי, אני מחפש לקנות נתב ביתי חדש. אני יחסית לא מבין בתחום הזה כי מעולם לא התעסקתי יותר מדי ביצרנים ואני לא הכי מעודכן בתחום הרשתות הביתיות. לכן, אשמח מאוד לעזרתכם! מדובר בדירה, כ120 מ״ר. אינטרנט פרטנר, תשתית בזק (אני עדיין לא מחובר אליהם, עוד כשבועיים). הקו יהיה ל100 מגה, והשימושים הם: גיימינג ברשת - חיבור קווי לדסקטופ. סטרימינג. גיימינג על הnintendo switch (שבעל קליטת wifi מאוד גרועה ב2.4, הבנתי שהרבה יותר טוב ב5 גיגהרץ). עבודה מהמשרד בבית שכוללת הורדה של קבצים דיי גדולים מהרשת, ומצריכה חיבור יציב. מעבר לכך, כל הדברים הרגילים של גלישה בסלולרי ובפלפטופים וכו. אולי בעתיד גם ארצה לקנות רמקולים חכמים, אך זה פחות קריטי. …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by card,

שלום ראיתי את הנעל הזו בחו"ל, ולא היה להם אותה במידה שלי. מישהו מזהה את הדגם שלה, כדי שאוכל להתחיל לחפש אותה בגוגל, ואז להזמין? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by noodle,

שלום לכם, רציתי להתייעץ לגבי רכישת סוללה לנייד. הנייד הוא hp probook 4330s, הסוללה שלו הלכה ע"פ בדיקה של hp battery check. מעולם לא החלפתי סוללה למחשב נייד אז רציתי לשאול האם הסוללות הלא מקוריות הם סבירות? האם יש יצרן מסויים של סוללות חליפיות שמומלץ? באמאזון מצאתי את הסוללה הזאת http://www.amazon.com/Battery-HP-ProBook-4330s-Genuine/dp/B00DNW1RAE/ref=cm_cd_al_qh_dp_t שהמוכר טוען שהיא מקורית מ-HP, יוצא 300 ש"ח בערך במשלוח באוויר. בארץ לפ המחירים שראיתי סוללה מקורית עולה 500 ש"ח. אשמח לתובנות של אנשים עם ניסיון בעניין. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם בתחילת חודש יולי עברתי דירה. בדירה הקודמת היה לי מנוי אינטרנט על שמי וביקשתי (שבועיים לפני המעבר) תיאום של טכנאי להעברת האינטרנט לדירתי החדשה. נשמע פשוט לא? נקבע לי טכנאי לאותו יום של המעבר... כמובן שלא הגיע, אבל זו לא עיקר הבעיה. חודש לאחר מכן אני מקבל למייל 2 חשבוניות - אחת של הדירה הנוכחית החדשה שלי, ואחת של הדירה הישנה שלי. כמובן שאני מחוייב בתשלום רק על האינטרנט על המנוי שלי, והדיירת החדשה שנכנסה משלמת על האינטרנט בדירה הישנה שלי. אבל למה לעזזאל אני עדיין צריך להיות רשום שם עדיין כבעל המנוי? באם ותקרה בעיה מסויימת לא רוצה להיות קשור למנוי הזה. טוב חושב שזה בלבול...אולי נשלחה חשבונית בטעות... מתקשר לשירות לקוחות הוט. מסביר את כל הסיפור...אומרים לי שאני צריך…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by id3232,

מחפש לקנייה XBOX 360/PS3 שיהיה פרוץ ובמחיר סביר! לפנות בפרטי ! תודה וחג שמח ____________

25. Started by Avner Sheer,

הזמנתי ב AMAZON נעלי הליכה במידה מיוחדת. נרשמתי ל Shipito ונתתי אותם בתור הכתובת. המשלוח נשלח ל Shipito קיבלתי על כך אישור מ AMAZON וזה !! המשלוח נעלם. Shipito התעלמו מרוב המיילים ששלחתי להם. פעם אחת ענו משירות לקוחות העברתי את נתוני המשלוח, הם בכלל לא הגיבו. או שהם חובבים או שזה עוקץ. יש למישהו המלצה אחרת ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים