עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by GolanBerlin,

בס"ד אז בשבועות האחרונות כל הזמן יש לי ניתוקים, והיום הגיע השיא שהאיטרנט לא חזר בכלל. הגיע טכנאי, החליף חיבורים, וחזר האינטרנט. אבל מה, לפתע אני לא מקבל 12 מגה. עשה כמה דברים, ואז הצלחתי לקבל 12 מגה. הלך הטכנאי. עכשיו אני עוד פעם לא מקבל 12, ועוד פעם יש ניתוקים. בושה וחרפה!!!!! מה אפשר לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by havitbira,

האם אפשרי לשלם בדולרים ברכישה? כי שמתי לב שהמטבע שמופיע זה שקלים ובמידה ולא כמה אחוז המרה הם לוקחים מדולרים לשקלים?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום. בדקתי איזה מוצר באמזון ורציתי לראות מה עלות השילוח שלו/ פתאום אני שם לב בהערות להערה הבאה: במשלוח ימי המיסוי נגבה מהדולר הראשון וללא אפשרות לפטור עבור חבילה המכילה מוצרים עד ל-$75. מישהו יודע למה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by jetman,

השאלה בנושא, בארץ אסור למכור ליבון/הלוגן מעל 60W, מה אם אני מזמין מחו"ל, זה יעצר במכס? או לא? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by VanDamn,

חברה שקונה לך מוצר מארה"ב, עם Mail rebate, ומזכה אותך על חלק ממנו. (היום, למיטב ידיעתי, אין שום משמעות ל-rebate עבור אדם שהוא לא אמריקאי)

6. מעוניינים בסמארטפון בריטי או במשקל חכם ומקוון? לאמאזון יש הצעות מעניינות בשבילכם ום חדש הגיע – ואיתו עוד מבצעים מעניינם בחנויותיה הדיגיטליות של אמאזון ברחבי הגלובוס. המבצע הבולט ביותר נכון לעכשיו מגיע אלינו מאמאזון גרמניה, שם מוצעים במחירי מבצע צמד המכשירים החכמים של החברה הבריטית הצעירה Wileyfox, שכרתה ברית עם מפתחת הרום CyanogenOS ומתיימרת להציע מכשירי ביניים במחירים ראויים. דגם ה-Swift מציע מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציית 720p, שבב Snapdragon 410, נפח אחסון מובנה של 16GB עם אפשרות הרחבה, זכרון RAM של 2GB, מצלמת 13 מגה פיקסל ורום CyanogenOS 12.1 וזמין לרכישה במחיר כ-154 יורו (כ-670 ש"ח) כולל משלוח ישיר לישראל, ואילו דגם ה-Storm מציע מסך IPS בגודל…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. התוכניות המשתלמות בדרך כלל לא מפורסמות, לכן רציתי לדעת איזו תוכנית לנסות לקבל. מעוניין לקנות גלקסי S2 ותוכנית.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by karpazi0,

עד כה קניתי (כן, קניתי.... אני מרובע) את המוזיקה שלי בוואלה מוזיקה בפורמט MP3 שהוא איכותי מספיק לפחות בשבילי. כעת משנסגר השירות, איפה עוד ניתן לקנות מוזיקה ללא DRM? חשבתי כבר לקנות מאמאזון אבל הם לא ירימו גבה כשאשלם באשראי ישראלי בינליאומי?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. ערב טוב, לאחרונה רכשתי בארץ כרטיס REDEEM של חנות הפליסטיישן (כרטיס עם קוד שמזינים באתר החנות ומקנה מנוי לשנה לPS Plus). אני יודע שגם שבגוגל יש כרטיסים כאלו, ורציתי לדעת היכן ניתן לרכוש אותם בארץ. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Larom Kashy,

שלום, אני משתמש בלפטופ עם יציאת HDMI בלבד, ולכן מחפש מסך IPS לשימוש יומיומי (סטודנט שבעיקר לומד במחשב ומשחק משחקים בזמני הפנוי - PUBG/CS ועוד כל מיני..) ---- לסרטים יש לי טלוויזיה אחרי בירורים רבים ומסך שנקנה והוחזר (Samsung c27f39), ומסך שירד מהפרק (LG 24mp88hv) אני החלטתי ללכת על מסך של Dell השאלה שלי היא איזה מהם שהבחירה היא - Dell U2417H / Dell U2414 / Dell P2419 (הפייבוריט) פתוח לשמוע עוד הצעות בטווח מחירים הזה - 150 - 250 יורו (650 - 1000 ש"ח) מחברות אחרות - אני גר באירופה ולכן קונה באמזון. חשוב לי שהאיכות תיהיה טובה כמו שצריך מסך IPS טוב להיות INPUT LAG יחסית נמוך, רזולוציה - 1080P גודל - 24° חיבור HDMI מן…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי! באחד מהחיפושים שלי באמזון נתקלתי במארז המדובר... אחרי בדיקה נדלקתי עליו ובאמת הגיע הזמן להחליף את המארז שלי... עכשיו פה הדילמה, באמזון הוא עולה 310 שקל ובישראל 450 או 390 באילת. מה שאני שואל זה אם שווה להזמין אותו מאמזון ולהתעסק עם המכס (בהנחה שיתפס, שאני לא יודע מה הסיכויים בנושא הזה) ובמידה ואני הולך עם אמזון, מה הפרוצדורה שאני עובר עם המכס ומה התשלומים שאני צריך לשקלל במחיר. בעיקרון הבנתי שאני צריך לשלם רק מעמ שזה 18 אחוז זאת אומרת יוצא לי בערך 360 ש״ח אבל ראיתי באינטרנט סיפורי אימה על חיובים כאלה ואחרים שממש לא בא לי לשלם מה עוד שאני חייל שבא כול שבת שנייה הביתה אז גם זמן אין לי ספייר... מה אומרים?

12. Started by eyenir,

אני רוצה לייבא dell precision m3800 לארץ עם מפרט שאני קבעתי. הבעיה שdell לא מסכימים לקבל את הmastercard שלי כאמצעי תשלום. אין לי קרוב משפחה באמריקה/כתובת מה שמשאיר לי את paypal כאמצעי אחרון (שאלתי והם מסכימים להעברה שם) אבל ההעברה היא בעמלה די גבוהה שבנוסף על המע"מ בארץ והמיסים בארה"ב (אני שולח דרך mustop לאחר שהגעתי למסקנה ששירות הלקוחות גם שם וגם בBUY2USA זהה ודפוק אבל בMUSTOP לכאורה יותר זול) מקפיצה את המחיר באופן די משמעותי (בערך ב3000 ש"ח). יש למישהו דרך להתגבר על כך ולשלם בכל זאת עם המאסטרקארד שלי עם עמלה קצת פחות גבוהה מ1000 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by tzolerguy,

היי ניסיתי עכשיו לקנות שם משחק הם רוצים אימות טלפוני אני בוחר ישראל מכניס נייד / טלפון של הבית וכל הזמן מקבל שגיאה שהם לא מצליחים להתקשר ... מישהו עשה את זה הצליח??

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אז כאמור בנושא, אני מעוניין להזמין משחק לוח שעלותו היא 130$ + 25$ דמי משלוח. האם יחייבו אותי בתשלום נוסף בדואר או שאחרי החוק החדש אני פטור מכל תשלום נוסף? תודה לעונים 8)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by thedarkknight,

למה לא נכנסים למחשבים של אפל כרטיסים של nvidia ? אפילו ליוקרתיים ביותר למרות שזה הכי הגיוני הרי הרבה עורכים וגרפיקאים משתמשים במחשבים שלהם

16. ואם יש בעיה של מכס בגלל המחיר או בגלל המוצר, והשידור של פליסטשיין יתאים לארץ?

17. כבר לפני חודשיים שמעתי הבטחות שאוטוטו מאפשרים להכניס תחרות לבתחום התשתית הביתית. כמו שהבנתי 018 תיהיה בעצם ספקית ווירטואלית, שתשב על התשתית של בזק ותנפץ את המחיר הקיים והגבוהה שיש כיום. מה קורה עם זה? מישהו יודע מתי 018 מתחילים לרוץ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. פעם בשבוע-שבועיים אני מתישב לראות טלוויזיה, ולתדהמתי מגלה שיותר ויותר ערוצים נעלמים לי. אם בהתחלה אלה היו ערוצי hd, אחרי זה נעלמו ערוצי חבילת אקסטרה, ועכשיו רוב ערוצי חבילת בסיס. זה נדמה כאילו שמישהו יושב שם ומשחק עם הגדרות הערוצים שלי בלי שום סיבה ברורה לעין. בעבר יצר איתי קשר נציג הוט כאן על גבי הפורום, התקשרו אלי, הבטיחו שיסדרו הכל, שמו אותי במעקב למשך שבוע. ובאמת, היה נראה שהכל הסתדר, אבל אז התחילו שוב פעם להעלם ערוצים, בתדירות גבוהה יותר, עד שהגעתי למצב שאין לי במה לצפות. עכשיו בטח חלק ממכם יגידו לי להתקשר לתמיכה של הוט, אבל כבר עשיתי את זה הרבה פעמים, הבטיחו לי שהבעיה לא תחזור, ואם שוב פעם להתקשר אליהם זה אומר לחכות שעה על הקו כדי שיענו לך (בלי שום הגזמה). מה עלי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. מה המחיר הכי טוב שאפשר להשיג למאה מגה עם תשתית בזק (ספק+תשתית)?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by yanivnn,

אני 24 במאי אני יוצר איתך קשר שוב...בנוגע למארז שדיברתי איתכם שהקליפס של המסנן הגיע שבור... דיברתי איתך אבל לא הרגשתי יותר מידי כוונה לעזור ואפילו הרגשה של התנערות... כמו כן דיברתי עם שלומי למחרת שלו דווקא כן הייתה כוונה לעזור אבל יש לו בוס מעליו... בכל אופן הוא אמר לי שתיצור איתי קשר אבל עבר כבר שבוע ואף אחד לא יצר איתי קשר...אני לא מבקש הרבה...קצת התחשבות ורצון לעזור... הייתי אמיתי והגון איתכם מהתחלה וגם ששאלתם אם המארז הורכב אמרתי שכן למרות שאני רואה שבדיעבד אולי היה עדיף להגיד שלא ולא הייתה לכם שום דרך להוכיח אחרת... המארז כמו כן כמובן עדיין חדש בלי רבב עליו... אני בסך הכל מבקש שתנסה לראות מה אתה יכול לעשות מול היבואן...אני לא רוצה מארז חדש כי אני כמובן גם מבין את ה…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by li-o,

מסטופ משלוחים מארה"ב פעמיים ניסיתי פעמיים נפלתי חזק . משלוח ראשון : עלות מוצר 59$ עלות משלוחים : 82$ ועוד לא נגמר .... ( כל שבועיים אני מקבל עוד איזה עמלה מונפצת שצריך לשלם ) רכשתי צעצוע יד שני בEBAY המוכר שולח רק בתוך ארה"ב – נו טוב נשלח למסטופ ונהנה מהמוצר . לקח למוצר להגיע אלי כמעט שבועיים וזה בגלל שבסוף נסעתי במיוחד לאייר פורט סיטי כי נמאס לי לחכות לשליח של DHL. התירוץ של מסטופ : אנחנו נבדוק מול המכס למה חייבו אותך יותר מידי ( מצידם 75$ על המשלוח זה לגיתימי ) את הכסף לא ראיתי שוב ...... משלוח שני : עלות מוצר 2$ ( 2 יחידות. משקל: 20 גרם )עלות משלוח 25$ וגם לא נגמר ... רכשתי כבל חיבר חשמל מיוחד לנורות לד . השתמשתי בשירות של מסטופ . קמתי בבוקר עם מייל מ PAYPAL שחייבו…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by AMD939,

לכל הלקוחות המנויים בחברת סלקום "סלכלום" אני מביא לכם פה הסבר איך לקבל הנחות ענקיות חברה ללא כל מאמץ ולו קטן מצידכם להלן ההסבר כל מי שיעשה את זה יווכח שאני צודק ויקבל זיכויים ענקיים בחברה הזאתי: כל שעליכם לעשות הוא להתקשר למוקד שירות הלקוחות שלהם במספר 132* ולבקש "ניתוק" כן ניתוק אל חשש הם לא ינתקו אותכם באמת בגלל התחרות בשוק . לאחר שענה לכם הנציג וביקשת "ניתוק" הוא הוא יעביר אותכם למוקד-"שימור",במילים אחרות "מחלקת קישרי לקוחות". אל חשש זה המסננת שלהם שנדון עליה בהמשך הכתבה שלי,בכל אופן ברגע שאתם מגיעים לשימור אתם אומרים לו לנתק אותכם, כי אתם עוברים לחברה אחרת (כל חברה שתגידו יהיה בסדר),בכל אופן המטרה זה כמובן הורדת המחירים ואז אתם אומרים לו שאם המחיר לא יוזל אתם מנתקים א…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום. מה יותר טוב לרכישות באינטרנט? כרטיס חיוב/דביט או כרטיס אשראי מבחינת בטחון ושליטה? שליטה מבחינת פתרון מחלוקת עם המוכר וגם הכחשת עסקה. יש בבנק לאומי כרטיס חיוב/דביט שהם מציעים לאחרונה. אני מבין שכרטיס חיוב מסוג זה מחוייב ישירות מחשבון בנק לעומת כרטיס אשראי שמחוייב בתאריך מסויים בחודש? האם יש איזשהו בטחון ושליטה לכרטיס חיוב של בנק גם? מבחינת מחיר חודשי יש בהם הבדל של 5 ש"ח אבל אם זה עניין של חוסר יתרונות שתיארתי כמובן שאעדיף כרטיס אשראי.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Judas Iscariot,

מעין סקר" קטן - כמה אתם משלמים על גז, ובאיזו חברה? לי יש "דמי שימוש קבועים" של 33.98 ש"ח בחודש ועוד 39.90 ש"ח לממ"ע צריכה. פז גז.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום רב, לפני כיומיים התחברתי סוףסוף לאינטרנט פרטי (עד היום הייתי דרך הקיבוץ). התחברתי לבנדל בזק+014 2.5 מגה וקיבלתי מ014 את ההסכם במייל. בהסכם ישנו סעיף על הגבלת תעבורה חודשית ל65GB הורדה והעלאה (ביחד) בחודש.(עד היום דרך הקיבוץ לא שמעתי על זה) אם אני עובר את המכסה אז או שהם מגבילים מהירות או שהם מחייבים תוספת, לא ברור לי. בנתיים לא התקשרתי לשירות לשאול, בנוסף אף אחד מהנציגים לא העלה את הנושא הזה לפני ההתחברות שזו חוצפה גדולה. אז מה קורה אם אני עובר את המכסה? ועד כמה הם "אוכפים" את ההגבלה הזאת? תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.