צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,303 דיונים בפורום זה
-
מעוניינים בסמארטפון בריטי או במשקל חכם ומקוון? לאמאזון יש הצעות מעניינות בשבילכם ום חדש הגיע – ואיתו עוד מבצעים מעניינם בחנויותיה הדיגיטליות של אמאזון ברחבי הגלובוס. המבצע הבולט ביותר נכון לעכשיו מגיע אלינו מאמאזון גרמניה, שם מוצעים במחירי מבצע צמד המכשירים החכמים של החברה הבריטית הצעירה Wileyfox, שכרתה ברית עם מפתחת הרום CyanogenOS ומתיימרת להציע מכשירי ביניים במחירים ראויים. דגם ה-Swift מציע מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציית 720p, שבב Snapdragon 410, נפח אחסון מובנה של 16GB עם אפשרות הרחבה, זכרון RAM של 2GB, מצלמת 13 מגה פיקסל ורום CyanogenOS 12.1 וזמין לרכישה במחיר כ-154 יורו (כ-670 ש"ח) כולל משלוח ישיר לישראל, ואילו דגם ה-Storm מציע מסך IPS בגודל…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לדעתכם לפני שאבצע רכישה מחו"ל של טאבלט-וינדוס, כאשר שניהם לא ניתנים לרכישה בארץ. אני מתלבט בין samsung tab pro s ו- surface pro 4. מלבד העניין החומרתי, האם למישהו יש מושג אם שניהם מגיעים עם מקלדת או שצריך לרכוש בנפרד? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש מקרר ומאוד אהבתי את הדגם הספציפי. למישהו יש ניסיון עם הדגם? עושה בעיות או ישנן בעיות נפוצות? בנוסף, הבנתי שהשירות של היבואן הרשמי על הפנים, כמה זה באמת קריטי לקנות ממנו ולא מיבוא מקביל? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש טלוויזיה 75" והתקציב שלי הוא כ-9000 שקל. אני מתעניין בטלויזיה הזו (75UJ6470): http://www.dvdcenter.co.il/product/טלוויזיה-לד-lg-75-אינטש-דגם-uj75uj6470?aff=Zap&aff_a=1 מה דעתכם עליה ועל המחיר? בהתחלה שקלתי את 75UJ675Y: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=947758 אבל אז ראיתי שקצב הרענון שלה הוא רק 50 (או 100 עם שפצורים). תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בהספק של 20 - 25 וואט תוך התחשבות בהבטי קרינה, אורך חיים, איכות התאורה ויציבות הספק התאורה לאורך זמן בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה בנושא, בארץ אסור למכור ליבון/הלוגן מעל 60W, מה אם אני מזמין מחו"ל, זה יעצר במכס? או לא? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אייפון אבל מתלבט מאיזה לקנות. על איזה חנות אתם ממליצים לקנות את המכשיר מבחינת השירות שהם נותנים והאחריות ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לאחרונה החלטתי שאני רוצה להזמין iMac 27 inch 5k ועם המפרט שאני רוצה עשיתי השוואה בין אפל בארה"ב לבין אידיגיטל ואם עשיתי את ההשוואה כמו שצריך, בארץ אותו המחשב בדיוק עולה משהו כמו 6,000 ש"ח יותר (מטורף לגמרי!). דוד שלי גר בניו יורק וההתלבטות שלי היא האם להזמין אליו דרך אפל את המחשב ושהוא ישלח אלי. רציתי עזרה ממי שיודע כמו עולה בערך שילוח לארץ ועם איזו חברה הכי כדאי לשלוח (מבחינת מהירות, אמינות, ביטחון)? כמה אני אצטרך לשלם עליו כשמחשב יגיע לארץ (מע"מ, מכס)? האם יש לי ביטוח עליו עדיין בארץ? והאם שוה לקחת את כל הסיכון של המשלוח? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז כאמור בנושא, אני מעוניין להזמין משחק לוח שעלותו היא 130$ + 25$ דמי משלוח. האם יחייבו אותי בתשלום נוסף בדואר או שאחרי החוק החדש אני פטור מכל תשלום נוסף? תודה לעונים 8)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה שקונה לך מוצר מארה"ב, עם Mail rebate, ומזכה אותך על חלק ממנו. (היום, למיטב ידיעתי, אין שום משמעות ל-rebate עבור אדם שהוא לא אמריקאי)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אתם יכולים להמליץ על שירות תיבות דואר וירטואליות בארה"ב? כמו כן, מה הסיכונים שלי בקניות כאלו של ציוד מחשבים (חוץ מהמיסים)? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד אז בשבועות האחרונות כל הזמן יש לי ניתוקים, והיום הגיע השיא שהאיטרנט לא חזר בכלל. הגיע טכנאי, החליף חיבורים, וחזר האינטרנט. אבל מה, לפתע אני לא מקבל 12 מגה. עשה כמה דברים, ואז הצלחתי לקבל 12 מגה. הלך הטכנאי. עכשיו אני עוד פעם לא מקבל 12, ועוד פעם יש ניתוקים. בושה וחרפה!!!!! מה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש לקנות ג'ינסים וחולצות מאיכות טובה במחירים טובים באיזור המרכז והצפון תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי! באחד מהחיפושים שלי באמזון נתקלתי במארז המדובר... אחרי בדיקה נדלקתי עליו ובאמת הגיע הזמן להחליף את המארז שלי... עכשיו פה הדילמה, באמזון הוא עולה 310 שקל ובישראל 450 או 390 באילת. מה שאני שואל זה אם שווה להזמין אותו מאמזון ולהתעסק עם המכס (בהנחה שיתפס, שאני לא יודע מה הסיכויים בנושא הזה) ובמידה ואני הולך עם אמזון, מה הפרוצדורה שאני עובר עם המכס ומה התשלומים שאני צריך לשקלל במחיר. בעיקרון הבנתי שאני צריך לשלם רק מעמ שזה 18 אחוז זאת אומרת יוצא לי בערך 360 ש״ח אבל ראיתי באינטרנט סיפורי אימה על חיובים כאלה ואחרים שממש לא בא לי לשלם מה עוד שאני חייל שבא כול שבת שנייה הביתה אז גם זמן אין לי ספייר... מה אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לייבא dell precision m3800 לארץ עם מפרט שאני קבעתי. הבעיה שdell לא מסכימים לקבל את הmastercard שלי כאמצעי תשלום. אין לי קרוב משפחה באמריקה/כתובת מה שמשאיר לי את paypal כאמצעי אחרון (שאלתי והם מסכימים להעברה שם) אבל ההעברה היא בעמלה די גבוהה שבנוסף על המע"מ בארץ והמיסים בארה"ב (אני שולח דרך mustop לאחר שהגעתי למסקנה ששירות הלקוחות גם שם וגם בBUY2USA זהה ודפוק אבל בMUSTOP לכאורה יותר זול) מקפיצה את המחיר באופן די משמעותי (בערך ב3000 ש"ח). יש למישהו דרך להתגבר על כך ולשלם בכל זאת עם המאסטרקארד שלי עם עמלה קצת פחות גבוהה מ1000 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התוכניות המשתלמות בדרך כלל לא מפורסמות, לכן רציתי לדעת איזו תוכנית לנסות לקבל. מעוניין לקנות גלקסי S2 ותוכנית.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, לפני זמן לא רב רכשתי מחשב מפנדה. לאחרונה קיבלתי מספר מסכים כחולים ואיתרתי את מקור הבעיה לסטיק הזכרון (אחד מתוך שניים שיש לי). הזכרון הוא מתוצרת G.Skill דגם RipJaws. ניסיתי לשלוח מייל למכירות בפנדה, אבל נראה לי שהוא גם לא פעיל.. יש למישהו מושג למי אני פונה עם הבעיה? ליבואן? ליצרן? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד כה קניתי (כן, קניתי.... אני מרובע) את המוזיקה שלי בוואלה מוזיקה בפורמט MP3 שהוא איכותי מספיק לפחות בשבילי. כעת משנסגר השירות, איפה עוד ניתן לקנות מוזיקה ללא DRM? חשבתי כבר לקנות מאמאזון אבל הם לא ירימו גבה כשאשלם באשראי ישראלי בינליאומי?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במשך כשנתיים ישנם ניתוקים של המודם אפשר להגיד בין 3-ל-4 פעמים בחודש החליפו ממיר החליפו תשתית מה לא עשו הטכנאים של HOT ואחרי שהם וידאו שהכל תקין אצלי כבר אין להם מה להגיד יותר חוץ מזה שיש תקלה אזורית! כמה ימים עובד בסדר פתאום ניתוק באמצע עבודה חשובה! פשוט בלתי נסבל יותר !אנשים משלמים כסף ממיטב כספם ומה שהם מקבלים זה שרות על הפנים מנציגים שלא כל כך יודעים מה הם עושים לא שאני מאשים אותם אלא את המנהלים של הוט !ואחרי שהם "פותרים בכאילו"את התקלה היא שוב חוזרת! בכל מקרה אני וחברת "HOT" סיימנו! לתמיד! מקווה שללקוח חדש הם יסבירו עד כמה שהתשתית שלהם עושה בעיות!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר לפני חודשיים שמעתי הבטחות שאוטוטו מאפשרים להכניס תחרות לבתחום התשתית הביתית. כמו שהבנתי 018 תיהיה בעצם ספקית ווירטואלית, שתשב על התשתית של בזק ותנפץ את המחיר הקיים והגבוהה שיש כיום. מה קורה עם זה? מישהו יודע מתי 018 מתחילים לרוץ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר התייעצות בפורום אחר מחשב נייד לסטודנט התפרן הזדמן לי להיות באילת וקניתי את המחשב הנ"ל מסניף KSP אילת- הטיילת. המוכר פתח את האריזה והראה לי את המחשב, אך לא הודלק כי הסוללה לא מוטענת. הגעתי הבייתה שמח וטוב לב חיברתי לחשמל והדלקתי את המחשב ולצערי גיליתי פיקסל שרוף במרכז המסך. הלכתי לסניף KSP בסניף מגוריי על מנת לממש את האחריות ולאחר בדיקה מעמיקה של המוכר הוא הראה לי שיש כנראה סימני פתיחה של הברגים בגב המחשב (הברגים שחורים ועליהם סימנים כסופים זעירים) , וכן המדבקה בגב המחשב מקולפת מעט באחת הפינות. המחשב נשלח לבדיקה במעבדת היצרן עם ההערות הנ"ל ועליי להמתין לשובו. רציתי להתייעץ אתכם ולשאול האם יתכן שמכרו לי מחשב נייד משו…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
😡זה הסיפור. נכנסתי למעבדת מחשבים RSM באזור התעשייה בכפר סבא לתקן את הלפטופ כי הסוללה לא היתה נטענת.אציין שיכולתי לעבוד עם המחשב רק עם כבל. לאחר שהסברתי להם,אמרו שצריך לפתוח את המחשב,לאחר שבוע שלא שמעתי מהם התקשרתי ונאמר לי שזו בעיה של הסוללה וצריך להחליף אותה.ביקשו 400 שח ביקשתי שלא להחליף אם ניתן לרכוש סוללה באיביי ב150 שח. הגעתי הביתה מנסה להדליק את המחשב,מסך שחור מולי והמחשב לא מתפקד.חזרתי שוב,מיכאל בעל החנות אומר לי להשאיר ושיבדקו.מחכה שבוע שבועיים ואין קשר ממנו,מתקשרת לשאול עונה שעדיין לא הספיק היום או מחר אסדר ואחזור אלייך.חולפים עוד שבועיים ועוד שלושה ועוד חודשיים כשבכל שיחת טלפון מספר סיפור ומבטיח לחזור.אז כמובן שלא חזר כמו תמיד ,סליחה חוץ מפעם אחת שהבין שהייתי אמ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
למה לא נכנסים למחשבים של אפל כרטיסים של nvidia ? אפילו ליוקרתיים ביותר למרות שזה הכי הגיוני הרי הרבה עורכים וגרפיקאים משתמשים במחשבים שלהם
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הודעה לכל אלו שיש אינטרנט בתשתית של בזק והוכרח לשלם גם עבור קו קל יצא חוק חדש לאוסר על בזק לגבות את 25 השקלים עבור הקו הקל כלומר לא צריך יותר קו קל על מנת לקבל אינטרנט מהיר בתשתית של בזק. אבל בזק ה"חולרות" ממשיכים לגבות את ה25 שקלים ןרק לאחר שאתה מתקשר ומורה להם להפסיק לגבות הם מפסיקים , וזאת למרות שכאשר אני עשיתי את התשתית אצלם הם בפירוש אמרו לי שכאשר יכנס החוק הם יפסיקו לגבות. חולרות אמרנו? 25 כפול 12 זה 300 שח שאתם יכולים לחסוך כל שנה. אנא פרסמו מאמר זה הלאה . גם לתיקשורת מי שיכול. תודה רפאל
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. מה יותר טוב לרכישות באינטרנט? כרטיס חיוב/דביט או כרטיס אשראי מבחינת בטחון ושליטה? שליטה מבחינת פתרון מחלוקת עם המוכר וגם הכחשת עסקה. יש בבנק לאומי כרטיס חיוב/דביט שהם מציעים לאחרונה. אני מבין שכרטיס חיוב מסוג זה מחוייב ישירות מחשבון בנק לעומת כרטיס אשראי שמחוייב בתאריך מסויים בחודש? האם יש איזשהו בטחון ושליטה לכרטיס חיוב של בנק גם? מבחינת מחיר חודשי יש בהם הבדל של 5 ש"ח אבל אם זה עניין של חוסר יתרונות שתיארתי כמובן שאעדיף כרטיס אשראי.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-