עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by Dima Shmushkin,

שלום, אני הזמנתי את הרחפן דרך אמאזון לארץ והוא לא עבר מכס, והוחזר לארה"ב. לאחר מכן שלחתי אותו לקרובים שלי ברוסיה ואני רוצה להביא אותו משם במזוודה... מישהו יודע אם יש משהו שימנע ממני להביא אותו? האם צריך ניירת מסוימת עם אישורים ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. בהספק של 20 - 25 וואט תוך התחשבות בהבטי קרינה, אורך חיים, איכות התאורה ויציבות הספק התאורה לאורך זמן בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. כבר לפני חודשיים שמעתי הבטחות שאוטוטו מאפשרים להכניס תחרות לבתחום התשתית הביתית. כמו שהבנתי 018 תיהיה בעצם ספקית ווירטואלית, שתשב על התשתית של בזק ותנפץ את המחיר הקיים והגבוהה שיש כיום. מה קורה עם זה? מישהו יודע מתי 018 מתחילים לרוץ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by karpazi0,

עד כה קניתי (כן, קניתי.... אני מרובע) את המוזיקה שלי בוואלה מוזיקה בפורמט MP3 שהוא איכותי מספיק לפחות בשבילי. כעת משנסגר השירות, איפה עוד ניתן לקנות מוזיקה ללא DRM? חשבתי כבר לקנות מאמאזון אבל הם לא ירימו גבה כשאשלם באשראי ישראלי בינליאומי?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. ואם יש בעיה של מכס בגלל המחיר או בגלל המוצר, והשידור של פליסטשיין יתאים לארץ?

6. אני זקוק להמלצה למצלמת דשבורד לרכב. דרישות: - איכות צילום הכי טובה שאפשר ביחס למחיר נמוך. - לא חייב מצלמה דו-כיוונית (או לזכוכית מאחורה) - בהנחה שזה מוזיל את העלות או משדרג את איכות התמונה במצלמה הקדמית. - חיישן תזוזה טוב למקרים שאני לא ברכב. קצת מהמחקר שביצעתי: - יש את הMAI70 לחבר - מבין הפופולריות באליאקספרס, אבל יצא לי לראות ביוטיוב וידאו של המצלמה הזאת והוא לא נראה לי מדהים אבל אולי זה מספיק? העלות שלה בין 50-70 דולר ותוהה אם זה דגם סביר - לעומת זאת יש את היותר יקרות כמו Viofo A129 שמצאתי ב145$ (כולל משלוח אבל לא כולל מעמ) אני ממש לא בטוח אם מצלמה פשוטה מספיקה לצרכים שלי או ששווה לשהקיע במשהו יקר משמעותית.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by hadaris,

שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש מקרר ומאוד אהבתי את הדגם הספציפי. למישהו יש ניסיון עם הדגם? עושה בעיות או ישנן בעיות נפוצות? בנוסף, הבנתי שהשירות של היבואן הרשמי על הפנים, כמה זה באמת קריטי לקנות ממנו ולא מיבוא מקביל? תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. מה המחיר הכי טוב שאפשר להשיג למאה מגה עם תשתית בזק (ספק+תשתית)?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום. מה יותר טוב לרכישות באינטרנט? כרטיס חיוב/דביט או כרטיס אשראי מבחינת בטחון ושליטה? שליטה מבחינת פתרון מחלוקת עם המוכר וגם הכחשת עסקה. יש בבנק לאומי כרטיס חיוב/דביט שהם מציעים לאחרונה. אני מבין שכרטיס חיוב מסוג זה מחוייב ישירות מחשבון בנק לעומת כרטיס אשראי שמחוייב בתאריך מסויים בחודש? האם יש איזשהו בטחון ושליטה לכרטיס חיוב של בנק גם? מבחינת מחיר חודשי יש בהם הבדל של 5 ש"ח אבל אם זה עניין של חוסר יתרונות שתיארתי כמובן שאעדיף כרטיס אשראי.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום. בדקתי איזה מוצר באמזון ורציתי לראות מה עלות השילוח שלו/ פתאום אני שם לב בהערות להערה הבאה: במשלוח ימי המיסוי נגבה מהדולר הראשון וללא אפשרות לפטור עבור חבילה המכילה מוצרים עד ל-$75. מישהו יודע למה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם, אשמח לדעתכם לפני שאבצע רכישה מחו"ל של טאבלט-וינדוס, כאשר שניהם לא ניתנים לרכישה בארץ. אני מתלבט בין samsung tab pro s ו- surface pro 4. מלבד העניין החומרתי, האם למישהו יש מושג אם שניהם מגיעים עם מקלדת או שצריך לרכוש בנפרד? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by mrraz,

מחפש לקנות ג'ינסים וחולצות מאיכות טובה במחירים טובים באיזור המרכז והצפון תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by 34N1A1N79,

היי, קניתי בחנות של ציוד משרדי הרבה פריטים...לפני חודש כמעט, לצערי עברתי ברפרוף וכנראה פספסתי שהיה חיוב כפול שלא שמתי לב אליו בסך של 40 שח", השאלה אם יש עם מי לדבר? אם זו רשת או שזה אבוד כבר...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום רב, לפני כיומיים התחברתי סוףסוף לאינטרנט פרטי (עד היום הייתי דרך הקיבוץ). התחברתי לבנדל בזק+014 2.5 מגה וקיבלתי מ014 את ההסכם במייל. בהסכם ישנו סעיף על הגבלת תעבורה חודשית ל65GB הורדה והעלאה (ביחד) בחודש.(עד היום דרך הקיבוץ לא שמעתי על זה) אם אני עובר את המכסה אז או שהם מגבילים מהירות או שהם מחייבים תוספת, לא ברור לי. בנתיים לא התקשרתי לשירות לשאול, בנוסף אף אחד מהנציגים לא העלה את הנושא הזה לפני ההתחברות שזו חוצפה גדולה. אז מה קורה אם אני עובר את המכסה? ועד כמה הם "אוכפים" את ההגבלה הזאת? תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by li-o,

מסטופ משלוחים מארה"ב פעמיים ניסיתי פעמיים נפלתי חזק . משלוח ראשון : עלות מוצר 59$ עלות משלוחים : 82$ ועוד לא נגמר .... ( כל שבועיים אני מקבל עוד איזה עמלה מונפצת שצריך לשלם ) רכשתי צעצוע יד שני בEBAY המוכר שולח רק בתוך ארה"ב – נו טוב נשלח למסטופ ונהנה מהמוצר . לקח למוצר להגיע אלי כמעט שבועיים וזה בגלל שבסוף נסעתי במיוחד לאייר פורט סיטי כי נמאס לי לחכות לשליח של DHL. התירוץ של מסטופ : אנחנו נבדוק מול המכס למה חייבו אותך יותר מידי ( מצידם 75$ על המשלוח זה לגיתימי ) את הכסף לא ראיתי שוב ...... משלוח שני : עלות מוצר 2$ ( 2 יחידות. משקל: 20 גרם )עלות משלוח 25$ וגם לא נגמר ... רכשתי כבל חיבר חשמל מיוחד לנורות לד . השתמשתי בשירות של מסטופ . קמתי בבוקר עם מייל מ PAYPAL שחייבו…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. התוכניות המשתלמות בדרך כלל לא מפורסמות, לכן רציתי לדעת איזו תוכנית לנסות לקבל. מעוניין לקנות גלקסי S2 ותוכנית.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אהלן, אני חושב שאני עומד אוטוטו לקנות מחשב. אני גר ברמת גן וליד בני ברק, יש חנות מחשבים מאד מומלצת לקנות מאחת הערים? תודה foryou

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Judas Iscariot,

מעין סקר" קטן - כמה אתם משלמים על גז, ובאיזו חברה? לי יש "דמי שימוש קבועים" של 33.98 ש"ח בחודש ועוד 39.90 ש"ח לממ"ע צריכה. פז גז.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אם אני משתמש ב-Windows 7, ואני רוצה לשפר את ביצועי המחשב, על ידי הפעלת מערכת ההפעלה, אופיס והדפדפן על כונן SSD, במקום כונן סטנדרטי, כמה מקום אני אצטרך, וכמה התענוג יעלה לי? (והאם אני מפספס משהו? יש עוד תוכנות סטנדרטיות שכדאי לשים על SSD?) המחשב משמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ועבודה על אופיס בלבד.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. לכל הלקוחות המנויים בחברת סלקום "סלכלום" אני מביא לכם פה הסבר איך לקבל הנחות ענקיות חברה ללא כל מאמץ ולו קטן מצידכם להלן ההסבר כל מי שיעשה את זה יווכח שאני צודק ויקבל זיכויים ענקיים בחברה הזאתי: כל שעליכם לעשות הוא להתקשר למוקד שירות הלקוחות שלהם במספר 132* ולבקש "ניתוק" כן ניתוק אל חשש הם לא ינתקו אותכם באמת בגלל התחרות בשוק . לאחר שענה לכם הנציג וביקשת "ניתוק" הוא הוא יעביר אותכם למוקד-"שימור",במילים אחרות "מחלקת קישרי לקוחות". אל חשש זה המסננת שלהם שנדון עליה בהמשך הכתבה שלי,בכל אופן ברגע שאתם מגיעים לשימור אתם אומרים לו לנתק אותכם, כי אתם עוברים לחברה אחרת (כל חברה שתגידו יהיה בסדר),בכל אופן המטרה זה כמובן הורדת המחירים ואז אתם אומרים לו שאם המחיר לא יוזל אתם מנתקים א…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. צריך המלצה לסוללות איכותיות ועמידות במחיר משתלם. רוצה 6 סוללות מכל סוג (AA וAAA). איך הפירמות הסיניות למיניהן שרצות באיביי ובאלי? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שוכבים אצלי כבר כמה חודשים מעבד, לוח אם וספק ותהיתי בכמה אתה חושבים שאפשר למכור אותם וגם כמה הם היו שווים במידה והייתי דוחף אותם למארז עם איזה SSD 250GB ו16GB זיכרון(ואז אני יכול למכור את זה בתור מחשב). המעבד הוא I5 6500 עם קירור ארקטיק אלפיין 11, הלוח הוא איזשהו לוח בסיסי h110 של אסוס, המארז יהיה עם ספק 500W, הזיכרון גם זיכרון בסיסי של קינגסטו 2133 עם SSD 250GB 860evo של סמסונג.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Wideblade,

שלום לכולם, אני רוצה לרכוש טלוויזיה 75" והתקציב שלי הוא כ-9000 שקל. אני מתעניין בטלויזיה הזו (75UJ6470): http://www.dvdcenter.co.il/product/טלוויזיה-לד-lg-75-אינטש-דגם-uj75uj6470?aff=Zap&aff_a=1 מה דעתכם עליה ועל המחיר? בהתחלה שקלתי את 75UJ675Y: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=947758 אבל אז ראיתי שקצב הרענון שלה הוא רק 50 (או 100 עם שפצורים). תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Zeev86,

יש לי מחשב נייד DELL שלרוע המזל נפל, ורואים זאת בבירור (חלק מהפלסטיק נשבר). האם זה אומר שאני לא יכול יותר לממש אחריות? העניין הוא שלפני כשבוע המחשב (בלי קשר לנפילה) התחיל להתחמם, מאוד (הגיע עד ל100 מעלות). האם אני יכול לבקש מהם לבדוק את המחשב בכל זאת, גם אם העניין כרוך בתשלום? או שעלי למצוא איזשהי מעבדה ששם יוכלו לבדוק לי את המחשב? לא ידעתי איפה לפתוח את הדיון, פה או במחשבים ניידים. אם זה לא מתאים לפורום צרכנות, בבקשה תעבירו לפורום המתאים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Aska04,

עברתי לדירה חדשה ואני צריך לקנות כמה מוצרי חשמל , אני מחפש דברים שהם יחסית זולים אבל שיהיו אמינים ככל האפשר. ראיתי מיקרוגל של חברת GOLDLINE שיש עליו חוות דעת טובות , http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741165 אני עדיין מתלבט לגבי מכונת כביסה , התקציב שלי הוא בין 1000 ל1500. ראיתי מכונת כביסה של FUJICOM https://www.payngo.co.il/laundry-washers-dryers/laundry-and-dryers/washing-machine-dishwashers/wm6080.html מכונת כביסה של CONSTRUCTA http://www.zap.co.il/modelofflinestores.aspx?modelid=838057 ומכונת כביסה של ZANUSSI http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=906175 הבדלי המחירים הם במאות שקלים , פוג'י 1000 , קונסטרוקטה 1250 וזנוסי 1500. …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים