עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by Alexkmr,

התקציב כ1600 הבנתי שהמומלצים הם של דייסון. מצד שני ראיתי אחד של VAX ב1700 ששואב-ושוטף גם עם מיים. אשמח להמלצות

• 10 תגובות
    • 11.3k צפיות
  2. שלום רב, אני מחפש המלצות לחנויות מחשבים שבונים מחשבים נייחים על פי דרישת לקוח - חשוב אמינות, משלוחים, מחירים....

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  3. Started by bd,

אוטוטו מגיע הרגע, חודשיים מקסימום. התענייתי רבות בכל מיני סוגי עגלות ראיתי והתרשמתי. אני מחפש עגלת תאומים שמאפשרת לשים תינוק מגיל לידה . לא מעוניין להוסיף לעגלה סלקל או מיטה. עגלה שהופכת מטיולון למיטה. בנוסף מחפש סלקל אטרקטיבי לאוטן עד 13 קילו במחיר שפוי וראלי. כמובן שאקנה 2 סלקלים

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. בקרוב אני יהיה אבא לתאומים. טיילתי בחנויות באינטרנט וראיתי כל מיני סוגי מיטות ושידות ומזרונים בהפרשי מחירים גדולים. רציתי לדעת להבין ואולי להשכיל יותר בנושא האם מזרונים "אורטופדים" קיימים? או שזה סתם בשביל להלחיץ תקונים ולהדביק מחיר ולהגיד מזרון אורטפד . ראיתי מזרונים מחוזקים ב 350 עד 1500 ...ובקשר למיטות האם יש הבדלים ניקרים בין החברות משכל. סגל. שניר בבה. ועוד...או שהכל זה להגיד מוצג ולשלם יותר...לכולם יש תו תקן ישראלי.

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  5. שואב בלי שקיות (מדובר בבית גודל יחסית חשוב שתהיה קיבולת גבוהה) עדיפות לפילטרים ניתנים לשטיפה עוצמת יניקה לפחות 380WSP אין צורך בחובט תודה.

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  6. Started by orbachkl,

נתנו לי פה באתר מפרט לרכיבים מהחנות הזאת ורציתי לדעת איך היא היא לא מופיעה בZAP

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by igal6666,

שלום, מבקש המלצה טלוויזיה עגיף עם הנחות של בלאק פריידיי הקרוב. טלוויזיית HD במחיר עד 1700 ש"ח, גודל של 32". תודה

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  8. Started by Cynicoren,

שלום, אני מקווה לרכוש טלוויזיה בבלאק פריידיי הקרוב. מה שאנחנו יודעים זה שאנו רוצים טלוויזית HD במחיר סביר - עד 5000 ש"ח, גודל עד 50". היכן ניתן למצוא טלוויזיות מומלצות בארץ? מצאתי המלצות בחו"ל אך בארץ מספרי הדגמים הם שונים. תודה

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  9. אהלן אני צריך לקנות מקרר חדש לכבוד מעבר דירה ואין לי מושג איך לבחור אחד, על מה אמורים להסתכל? איזה מותגים הכי חזקים בתחום? יש המלצה למשהו ספציפי?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by arik100,

שלום, אני צריך את עזרתכם איפה אני יכול לקבל חבילה לפלאפון , רק מספר עם חבילת גלישה של כ2-5GB ללא שום SMS או דקות? מעניין אותי רק גלישה לא כל כך חשוב לי המהירות. תודה מראש אריאל

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אהלן, אני מתכנן לקנות מוצר מאי-ביי ממוכר שלא עושה משלוחים לארץ. הבנתי שיש כל מני חברות שנותנות כתובת באהר'ב ומשם שולחים את המוצר לארץ בצורה רגילה. משהו התנסה בזה ויכול להמליץ על חברה כזאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני מחפש חברה חדשה לעבור אליה לאחר זמן רב שאני פראייר של פלאפון שמשלם להם 75 ש"ח לחודש על 5gb שלא מספיקים לי לכלום ואינטרנט מהיר שהוא לא כל כך מהיר. אני משתמש באינטרנט של הטלפון הרבה, מסמכים קבצים סרטונים. והייתי רוצה לדעת מה החברות ה"חדשות" מציעות שיכול להיות לצרכים שלי במחירים נמוכים. לא רוצה לעבור לחברה שמציע אינטרנט, והוא יהיה צולע. כעקרון אני חושב על לעבור לרמי לוי.. אבל אני לא יודע (החברה האחרונה שאני ארצה זו הוט, פשוט כי ככה.. חברה זוועה). יש למישהו ניסיון כלשהו עם חברות וחבילות מסויימות שיכול להמליץ או להשמיץ? תודה.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by gabriel6,

שלום, ראיתי את המזרן הזה במבצע - http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/51123adf-3846-4946-bce7-3ad2a0403070?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+Center&utm_campaign=7024a7140f-Buy2_Nat_12_05_12_Center&utm_medium=email אשמח לקבל חוות דעת עיליו למי שיש ואו חוות דעת על החברה באופן כללי. יש לי כרגע מזרן ישן שאני רוצה להחליף (בן כ-10 שנים) - ואני מחפש מזרן טוב בטווח מחירים של 2000-3000 תודה, גבריאל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Blue Cheese,

אני רוצה להזמין מוצר מהאתר שלהם,השאלה שלי איך השרות שלהם,והאם הם אמינים? אם מישהו הזמין מהאתר פעם,אפשר לקבל חוות דעת על השרות. תודה.

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by Saar Namir,

אהלן חבר'ה, הייתי שמח לשמוע חוות דעת על החנות. שלחתי בקשה ל'הזמנה טלפונית' מהם, אחרי שוידאתי שיש להם במלאי את כל החלקים של המפרט. אבל עברו יומיים (למען ההגינות, זה היה ב-3 לחודש אבל אחר הצהריים, בסביבות 5 בערב כזה, אבל הם עובדים עד 7) - ואף אחד לא חזר אלי, למרות שהיו לי עוד כמה שאלות ששאלתי במייל והם בסופו של דבר נענו, הכוונה שהשאלות במייל נענו, ההזמנה הטלפונית עדיין לא מומשה. יכול להיות שיש להם עומס והכל, לא אומר שלא, אבל קצת מוזר לי שאני נשאר 'באוויר' עם הזמנה מבלי שאף אחד ידבר איתי ויגיד שיש עיכובים כאלה ואחרים (למרות שבמייל אמרו לי שכל הרכיבים במלאי, אז לא אמורה להיות שום בעיה). אשמח לשמוע ממכם אנשים, כי אני כבר מתחיל לתהות אם כדאי לי לבדוק ב…

16. Started by bbking,

שלום אני מחפש חלקים למכונת גילוח שזה קוצץ פיאות, סכינים ודברים אחרים אודה לכם אם מישהו יכול להביא לי קישורים לחלקים האלו זה המכונה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=820897 תודה

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. אני רוצה לקנות Asics. יש חנויות מומלצות? eBay אני מכיר כמובן.

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. מישהו מכיר חנות טובה? מצאתי את זו, למישהו יש ניסיון איתה? https://www.massdrop.com/buy/msi-geforce-gtx-1080-armor-8g-oc

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135010&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 או מפרט קרוב לכך במחיר דומה. אני לא מצליח למצוא בירושלים חנות שמוכרת את כל החלקים האלו, אשמח אם תעזרו לי. שאלה שניה - האם שדרוג הזכרון ל-4GB יתן שיפור משמעותי? האם כדאי להתקין 4GB ב-Chip אחד?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום! אני מחפש חנות זולה ואמינה בחו"ל לחלקים של אופניים עדיף באיביי תודה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אהלן, אני חושב שאני עומד אוטוטו לקנות מחשב. אני גר ברמת גן וליד בני ברק, יש חנות מחשבים מאד מומלצת לקנות מאחת הערים? תודה foryou

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. אני מחפש לקנות אלבומי מוזיקה דרך אתר בחו"ל. אלבומים פיזיים, לא MP3 להורדה. משהו בסגנון דיל אקסטרים. שלא חובה להירשם, ואפשר לשלם בפייפאל. כלומר, לא אמזון. אשמח להמלצות, ולא סתם מתוצאות חיפוש. תודה רבה

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Israeltomer,

שלום לכולם!!!!!!!! אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים כמובן.... מישהוא מכיר חנות אמינה זולה טובה ומומלצת?????? לא חשוב האזור כל כך מה שחשוב זה שיהיה להם אתר... אני גר בצפון...

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by okfir,

שלום, החלטתי לשדרג את המחשב שלי אני מחפש חנות מחשבים איכותית עם מחירים סבירים באיזור הצפון, עדיפות לאיזור נהריה-מעלות מישהו מכיר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם. תיש לי בעיה במחשב כבר ץנה+ הבעיה כנראה באחד הארדיסקים יש לי שלושה של סמסונג 2 שכל אחד מהם טרה, ועוד אחד של 2 טרה, שלושתם אותו דגם. הבעיה החלה, נראה לי, כשהתקנתי את הארדיסק של ה2 טרה ומאז המחשב נתקע לכמה שניות כשפותחים תיקיות וכו, ניסיתי לפרמט, להוציא הארדיסקים ולנסות איזה מהם לא טוב, כלום לא עוזר. הטכנאי שלי לא הסתדר עם זה. האם יש לכם המלצה על חנות אמינה, או מישהו פרטי שיוכל לסדר לי את הבעיה הארורה הזאת? i7 לוח אם ud5 גיגהבייט 6 או 12 זיכרון לא זוכר כרטיס מסך redaon 5850 המחשב אמור לטוס אבל עושה לי הרבה בעיות, ניסיתי לפתור לבד עם עזרה שלכם ולא עזר. התקשרתי לכמה חנויות כמו ksp ואמרו לי שהם לא מטפלים במחשבים אחרים שלא נקנו אצלם. אפילו אם מישהו מכאן מבין ויוכל ל…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים