עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by rivim,

אני מחפשת לקנות טלויזית LED 42 אינצ' של LG ורוצה להשיג מחיר טוב. נראה לי שבאינטרנט אפשר למצוא מחירים יותר טובים מבחנות ואולי אפילו במבצעי הדיל היומי כמו אלה כאן http://www.21.tv/pch-8/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8_%D7%94%D7%99%D7%95%D7%9D אפשר להשיג מחיר עוד יותר אטרקטיבי. מישהו יודע אם מפרסמים שם גם טלויזיות בדיל היומי? יצא לי לראות כל מיני מוצרים אחרים לבית אבל לא דווקא מוצרים טכנולוגיים. יש טעם לחכות שאולי יהיה מבצע יומי או כבר לחפש בכללי בכל מיני אתרי השוואת מחירים ולהזמין איפה שמציעים את המחיר הכי זול?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shay1098,

אהלן הקיץ כבר כאן, אבל היום נהיה לי חם בגלל דבר אחר לגמרי. הזמנתי לפני ימים ספורים מחברת ממכר פונטים (או גופנים אם אתם אבשלום קור) משפחת פונטים. המחיר במחירון באתר היה 640 ש"ח. המחיר שסיכמתי עם הנציגה בטלפון היה 640 ש"ח. בפועל מסתבר שהמחיר הזה לא כולל מע"מ. לא נאמר לי בשום מקום שהמחיר לא כולל מע"מ, או שיהיה חיוב נוסף. המחירון לא מצויין בשום כוכבית שהמחיר לא כולל מע"מ ולא כלום. בואו גם לא נשכח שציון מחירים ללא מע"מ מהוה עבירה על החוק: מס ערך מוסף @ ויקיפדיה(אני לא עסק, הפונט נועד לשימוש שלי והחשבונית הונפקה על שמי) כמובן שהתקשרתי לחברה ושאלתי לפשר הדבר. הסברתי להם שהדבר ממש לא מקובל עלי ושטחתי בפניהם את טענותי. אותה הנציגה טענה שבמייל קודם ששלחה לי, ובו חשבונית (פי…

• 5 תגובות
    • 10.3k צפיות
  3. איך עובד אחרון בדיוק? נניח מחיר מלא הוא 2000 ש"ח וניתן להגיש הצעת מחיר החל מ-1700 ש"ח. האם הגשת 1730 ש"ח יזכה אותי אם אני לבד שהגיש? מה אם הגישו עוד שני אנשים?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by smootskin,

כאחד בעל תקציב נמוך במיוחד אני מחכה לסדרה 4000 של AMD כדי לרכוש את 3300X במחיר נמוך יותר ממה שהוא היום, למרות שגם עכשיו הוא לא יקר במיוחד (בסביבות ה 600 ש"ח). האם צפויה ירידת מחיר לסדרת ה 3000 ויש למה לחכות או שלא?

5. Started by Forest14,

לאחרונה הנייד של אשתי הודיע לי שיש צורך בהחלפת הסוללה שלו. מדובר בDELL אינספירון לא מאד חדש. בדקתי את המחיר באמזון והוא נע בין 15$ ל35$ (או יורו בגרמניה וצרפת). ז"א בין 60 ל150 ש"ח ויש גם משלוח וכ"ו. אז כמה? 200 ש"ח במקס' לסוללה הזולה ו300 ליקרה... אלא שמשום מה אין משלוח של הסוללה לישראל. התקשרתי לבאג ושאלתי למחיר. תיקחו מים ותשבו - 500 ש"ח. כן, חמש מאות שקל חדש. למה?

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. המתחרה של לנובו ל-Zenfone 2, עם 4GB של RAM ו-64GB של אחסון מובנה, מוצע כעת במחיר תחרותי במיוחד לא רוצים נקסוס 6? יש לנו עוד הצעה מפתיעה לסמארטפון מרשים במחיר סביר בשבילכם: ה-Lenovo K80M. הסמארטפון של היצרנית הסינית, שהושק בחודש אפריל האחרון, כולל מפרט שמזכיר באופן די טוב את זה של ה-Zenfone 2 הפופולרי עם מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציית FullHD, שבב אטום Z3560 מרובע ליבות במהירות 1.8GHz של אינטל, זכרון RAM בנפח נדיב של 4GB וגם אחסון פנימי בנפח נדיב של 64GB עם אפשרות הרחבה. אל מאפיינים אלו מצטרפת גם מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מערך ייצוב תמונה אופטי, מצלמת 5 מגה פיקסל משנית, שבב NFC, תמיכה בכל תדרי הסלולר הרלוונטיים לישראל וגם סוללת 4,000mAh אשר אמורה…

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  7. Started by Majal_Guy,

אהלן, ביררתי ומצאתי שהמחיר של אוזניות LOGITECH G930 שהייתי מעוניין לרכוש כבר זמן מה ירד (כנראה בגלל הBLACK FRIDAY), אז נכנסתי לאמזון לקנות אותם. אני לא ממש בקי ברכישה דרך אמזון אבל הייתי בטוח שזה עניין די "סטרייטפורוורד", עשיתי Buy now with 1 click, הכנסתי פרטי אשראי וראיתי שההזמנה אושרה. עכשיו נכנסתי לYour orders ואני רואה שרשום לי ליד ההזמנה "Order Total: 138.28$". (בעוד שבמחיר המוצר רשום שזה עולה 69.99 דולר בלבד). למישהו יש מושג מה לעזאזל ההסבר לכל העסק? לא נראה לי הגיוני שמחיר שיפינג הוא כמעט זהה למחיר המוצר- 68.29 דולר. אז יש לי כמה שאלות: האם ניתן לבטל את ההזמנה? אם כן, יש לי איזו עמלת ביטול או משהו כזה? (ממה שראיתי שם לא רשום שום דבר כזה אבל אני שמתי לב שאמזון מצטי…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by The-Magician,

שלום, רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לחבילת אינטרנט שלי יש לי 5 מגה ואני משלם על בזק 80₪ ועל בזק בינלאומי 26₪ זה יוצא ביחד 106₪ ואני חושב ששוחטים אותי אין לי מילה אחרת לתאר את זה מה אתם חושבים ואיזה חבילה ומחיר יש לכם?

9. Started by wrecker,

היי אני לא הצלחתי למצוא באנטרנט מחירים היום של הכרטיס הזה, רציתי לדעת כמה לדעתכם יהיה ניתן למכור כרטיס GTX770 של גיגבייט ווינדפורס 3 2GB זכרון. באיזה מחיר אני יכול לפרסם אותו? (כרטיס במצב מצויין)

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by The-Magician,

איך זה יכול להיות שאני משלם על החבילה של האינטרנט של 5 מגה 110 ₪ על ספק ותשתית ואני רואה באתר כמה זה שהמחיר לספק ותשתית הוא 75 ₪ זה הפרש עצום! זה לא יקר?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by יהושע מנחם,

כמה בתור לקוח קיים אני יכול לקבל על תשתית בלבד לבזק(כיום משלם 96.5)

12. Started by roadrunner747,

מישהו יכול להסביר לי למה אוזניות בארץ עולות פי 3 מאמאזון?? כמעט כל אוזניה של 60 דולר - פה בארץ הקודש 500 ש"ח 190 דולר הופכים ל - 1500 ש"ח.. חזירות של יבואנים בשילוב עם צרכנים פראיירים?

13. שלום לכם, ראיתי גם ב-TMS וגם ב-IQPC (דרך הפייסבוק) מחירי 2TB ב-500-510 ש"ח שזה מחיר מצויין לדעתי. זה הקשיח של TMS http://www.tms.co.il/product/10976 הקשיח של IQPC מופיע בקופון בפייסקבוק שלהם. מה דעתכם?

• 19 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by אלבר,

לפני שנתיים רכשתי מאמזון דיסק WD Blue 4TB ב$58, אני חושב שהיה פה באתר פרסום על מבצע. היום רציתי לקנות שוב אך ויתרתי כי המחיר $84. אני לא על HWZONE כל יום ולא יכול לראות מבצעים אם יהיו. האם מכירים אתר או אפליקציה מומלצת לקבל התרעות על מבצעי חומרה?

15. Started by captaincaveman,

אני יודע שאפשר למצוא את מחירי החבילות השונות (לפעמים) באתרים הרלוונטיים, אבל הרבה פעמים אנשים משיגים מחירים טובים יותר אחרי דין ודברים עם נציג החברה. יהיה נחמד לדעת דרך מי אתם מחוברים (תשתית + ספק), באיזו מהירות וכמה אתם משלמים (לתשתית ולספק). אני אתחיל: 10MB בזב"ל (עם גיימר) - 44.90 + 12 עבור הגיימר בזק 70 ש"ח סיכום: תשתית ------- הוט: 12MB במחיר של 59 בזק: 10MB במחיר של 68 5MB במחיר של 50 ספק ---- בזב"ל: 10MB במחיר של 29.9 12MB במחיר של 38.8 012: 12MB במחיר של 34.9

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  16. שלום לכולם, בקרוב קרובים שלי טסים לסין ואני מעוניין לקנות שם חלקי מחשב. אני מנסה לברר על מחירים וחנויות שם בערים: בייג'ין שנגחאי מקאו והונג-קונג. אני מעוניין לקנות ספק כוח למחשב בסדר גודל של 1000-1200 וואט. ואם פער המחירים משמעותי בנוגע לכרטיסי מסך (דגמים: AMD Radeon™ HD 7970 או GEFORCE 580\590). אז אם אתם מכירים חנויות או יודעים מחירים אשמח אם תשתפו. אחלה שבוע =]

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  17. קניתי לפני שנתיים זוג זיכרונות DDR3 שכל אחד מהם הוא 8GB עם צלעות קירור של G.Skill ב500 שקל מיד אחרי שקניתי המחיר עלה והגיע בסי ל850 שקל היום אחרי שיש כבר DDR4 המחיר לא ירד ממה שקניתי ועומד על 695 שקל. למה המחיר לא יורד ואם זה קשור לדולר?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. במיוחד בימים של דפלציה? אני מסתכל על המחיר של מסך P2314H ב-TMS ורואה שבשנה וחצי האחרונות הוא עלה ועלה. ב-3 ביוני 2014 הוא עלה 839 שקלים, עלה ל-870 בנובמבר אותה השנה, במרץ 2015 כבר עלה 955 שקלים ולאחר שנה וחודשיים שקע סופסוף חזרה ב-839 שקלים, שם התחיל את דרכו. ועכשיו קפץ שוב ל-895 שקלים. (ואפילו נטען שמדובר במבצע בעמוד הראשי) עלייה של כ-14% נומינלית בשנה. אני הייתי ממליץ להשקיע במסכים. [ATTACH=CONFIG]9327[/ATTACH]

• 33 תגובות
    • 11k צפיות
  19. Started by haifaboy,

בחודש הבא נגמר לי המבצע על ה 50 מגה אצל הספק בזק בינלאומי ( 35 שקל ) . מישהו יודע כמה משלמים היום ואיזה מבצעים יש ??

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by WillieT,

שלום לכולם! אני נמצא כרגע לפני סיום מבצע בו אני משלם 70 ש''ח ל30 מגה תשתית בבזק. בפעם שעברה, הגעתי למבצע הזה דרך אחד המשתמשים פה בפורום . אשמח לדעת האם מישהו כאן משלם מחיר דומה/טוב יותר לבזק כיום על תשתית, ובאיזה מבצע/לכמה זמן. המון תודה לכולם.

• 122 תגובות
    • 32.9k צפיות
  21. Started by Boris_yo,

אם אני לא טועה, מחירים של SSD ירדו לאחרונה. תראו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=792026 אם אכן ככה, ידוע למישהו סיבה לכך? חוץ מזה מה דעתכם על Crucial Solid Series 128GB CT128M4SSD2? אני מאיזושהי סיבה מאמין שדיסקים של אינטל הם הכי אמינים, אמנם יתכן שאני טועה אבל לדעתי זה בגלל סקרים טובים על דיסקים של חברה זאת שאני רואה באמזון. אני אישית כרגע מוכן להסתפק עם 80 ג'יגה שזה מינימום בשבילי אבל לא צריך מעבר לזה.

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by wooper,

לפני שנה המחירים של כוננים קשיחים היו משמעותית יותר זולים מהיום כונן של 1 טרה עלה 250 ש"ח אח"כ עקב השיטפונות עלו המחירים שהגיוני לדעתי מה שלא ברור לי למה בזמן הנוכחי המחירים של כוננים קשיחים עדיין גבוהים.

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. בס"ד תעבירו לפורום אחר אם צריך. לא מבין בזה. תשתית: הוט. ספקית: בזק בינלאומי. אני עוזב את הוט הזוועתיים ועובר לבזק. אני מעוניין להחליף גם ספק אינטרנט, ליתר בטחון. גם בשירות הטכני בטלפון אני בכלל לא מצליח להגיע אליהם. לא מזהים את התעודת זהות, לא מזהים את הטלפון, ולא מעבירים אותי לאף אחד. לאיזה ספק כדאי לעבור? מבחינת מחיר, מהירות... אני בעיקר בפורומים שונים, משחק במשחקי אונליין ב-PlayStation 3 וצופה בסטרימינג. למי הכי כדאי? ואני גר ברמת גן, אם זה חשוב. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אהלן!! מחפש בנרות מקשים רגילים לsk621 בחוסר הצלחה אם מישהו מוכר או יודע איך אני יכול להשיג אשמח לעזרה! (המקשים שאני מחפש הם כמו של הsk622) זה מה שאני מחפש:

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  25. אף פעם לא קניתי אז אני לא יודע מה הולך טוב, מן הסתם חשוב שלא ייצא מהאוזן בזמן ריצה. איזה דגם מומלץ? ומה עדיף בלוטוס או עם כבל? יש לציין שהוא יחובר לאייפון 6.. אשמח לעזרה!

דיונים חדשים בפורומים