צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
-
לפני מס' ימים המסך שלי מת. אחרי שיחת טלפון רגועה אחת, הגיע למחרת שליח מדל עם מסך חליפי מדגם מתקדם יותר. לדעתי זה שירות מעולה, ומגיע לDell ח"ח ענק. המסך שמת הוא Dell U2711, המסך החליפי הוא Dell U2713H (לא HM. מדובר ביורש הישיר של הU2711)
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשמוע המלצות לספרי אילוף כלבים. אני לא מעוניין בספר תיאורטי וחופר, אלא משהו פרקטי ומעשי שבאמת ניתן להשתמש בידע שמצוי בו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
http://www.welhel.com/product.asp?class_id=286 אני רוצה להזמין מסכת ריתוך. המסכות שיש שם באתר תואמות לזיקה דימונד שמשווקות בארץ. אבל לא הצלחתי להבין איך להזמין מהאתר הזה. לדוגמא רציתי להזמין את המסכה הזו- http://www.welhel.com/ProductContent.asp?id=270 אין מקום להזמנה, וגם מה שקיים שם, שולח אותו לאתר בסינית שמוכר לא אותם מסכות. שלחתי להם אימייל דרך הצור קשר באתר שלהם, הם לא ענו לי. מישהו יודע מה לעשות?, תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים! ברצוני לרכוש מפסקי sonoff (הכוונה למתגים לדירה הפיזיים עם הטאצ') אך ישנם הרבה סוגים כגון eu/us וכו... כמו כן התאמת החוטים עצמם.. התחלתי לקרוא וחיפשתי גם פה בפורום וראיתי שיש כל מיני קופסאות בארץ (55/גאוס וכאלה). רציתי לשאול אתכם מה יתאים לדעתכם מבחינה פיזית ומבחינת החוטים. מצ"ב תמונות של הקופסאות חשמל אצלי בדירה. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. חוק "ניתוק זיקה" - ריכוז מידע וחוויות משתמשים 2. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=497870.msg4263331#msg4263331 3. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502716.msg4303145#msg4303145 אם אתם מכירים דיונים מועילים נוספים - אנא הוסיפו אותם כאן תודה.
-
- 15 תגובות
- 38.1k צפיות
-
-
אם אני משתמש ב-Windows 7, ואני רוצה לשפר את ביצועי המחשב, על ידי הפעלת מערכת ההפעלה, אופיס והדפדפן על כונן SSD, במקום כונן סטנדרטי, כמה מקום אני אצטרך, וכמה התענוג יעלה לי? (והאם אני מפספס משהו? יש עוד תוכנות סטנדרטיות שכדאי לשים על SSD?) המחשב משמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ועבודה על אופיס בלבד.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני עומד לקנות טלפון חדש ומתלבט מה עדיף לקנות, גלקסי נוט 9 ביבוא מקביל או גלקסי נוט 8 ביבוא רשמי ההבדל בסוללב ממש עושה הרבה הבדל ואני לא יודע מה להחליט (היבוא מקביל כולל עדכוני FOTA ועברית מלאה על פי החנות)
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
בתוכנית הצרכנות של ערוץ 12 נאמר כי צרכנים רבים שהתחברו דרך החברה לשירותי אינטרנט ביתי וביקשו להתנתק, חוייבו להמשיך לשלם עבור ציוד קצה שלטענת החברה נמכר להם כמוצר ברכישה. כך, ראוטר יוצא במחיר של 1800 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעדכן לטובת הצרכנים בפורום. KSP טוענים שחיבור ssd ללוח אם גורם לאיבוד האחריות. על מה בדיוק? כל המחשב? רק הלוח אם? לא יודע. אני יכול לומר שהמחשב נרכש ללא דיסק קשיח כך שזה ברור שאני מתכוון לחבר אותו.
-
- 56 תגובות
- 14.5k צפיות
- 5 followers
-
-
שלום, חידשתי עכשיו את הדומיין שלי וקיבלתי למייל הודעה על מתנה חבילת אחסון Basic לתקופה של חודשיים מתנה! 100% חינם! או חבילת דואר אלקטרוני Mail לתקופה של שלושה חודשים מתנה! 100% חינם! אני מעונייין בחבילת האחסון Basic, יש התחייבות כלשהי לעסקה ? או שהאחרי החודשיים מתנה אני יכול לבטל ולא לשלם שקל ?
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנים שלי (גיל 12) משחקים מיינקראפט פורטנייט ולורנט וכד'.... רציתי לרכוש להם את המחשב המומלץ מרשימת המחשבים המומלצים שעולה כ 4000 ש"ח (צרפתי תמונה), שלחתי את ההצעה וקבלתי תשובה מאייוורי שהמחירים עלו וכרגע מדובר על 5000 ש"ח...לא חושד בתמחור אלא פשוט יקר לי ראיתי ב TMS (דרך אגב לא חזור אליי לבקשת ההצעה) את שני המחשבים שמופיעים בתמונה, בעלות של 4600 בערך מצרף תמונה https://tms.co.il/desktops/gamers-desktop לא יודע מה לעשות, כמה הפער משמעותי בין המפרט של האתר כאן לבין ההצעה של TMS? חייב להגיד, יש לי ניסיון מעולה עם המפרטים של האתר וגם בכלל יש כאן המלצות מנצחות (כרב עשור שאני קונה לפי ההמלצות כאן). בגדול - התקציב שלי הוא 4000 רק למחשב (ללא ציו…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הנדל נלחם ביוקר המחיה: אלה המוצרים שיוזלו - אייס (ice.co.il) נחיה ונראה ....
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מאייבי ממוכר שרשום כTOP RATED SELLER אוזניות של sennheiser מדגם momentum וביחד איתו מקבלים מגבר אוזניות של Fiio מדגם E11K. מה שקורה שילמתי דרך Paypal וקיבלתי אישור קנייה גם בPaypal וגם באייבי. עכשיו המוכר שלח דרך USPS וקיבלתי מספר מעקב, ניסיתי במשך כמה ימים לנסות לאתר את החבילה, אבל באתר שלהם כתוב שהמספר מעקב לא קיים "NOT FOUND", ניסיתי גם לבדוק מה כתוב באתר של דואר ישראל, ורשום שאין חבילת אקספרס עם מספר מעקב כזה. הזמן שהחבילה הייתה צריכה להגיע עבר לפני כשבוע, לא הייתי בבית בגלל שאני בצבא ואני חוזר פעם בארבעה שבועות, ואין אינטרנט במוצב שאני נמצא בו. ניסיתי במהלך השבועיים האחרונים ליצור קשר עם המוכר אבל הוא לא עונה בכלל, בדקתי אם יש לו פידבק שלילי והפידבק השלילי היח…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ראיתי שעוד לא נפתח שרשור כזה, אז הרמתי את הכפפה. מי שרוצה לקנות מוצרים בזוגות שיגיב כאן, BUG או KSP, איזה מוצר, מחירו ואזור הקנייה המבוקש. להתחלה, אני מחפש מישהו מאזור כפר סבא-הוד השרון-רעננה לקנייה מבאג בעלות 200שח (לפני הנחה) אני קונה תיק לנייד 13 אינצ' של Case Logic (תחת מבצע של 80% הנחה). עריכה, מצאתי מישהו. תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
שלום שאני מכניס את המספרי מעקב של הפריטים ל17track זה רושם לי שהמספר מעקב לא נמצא מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ביקורת אישית על שירות המשלוחים של Shipito למי שעוד לא מכיר: http://www.shipito.com/ רק סייג חשוב - מבוסס על משלוח בודד שזה עתה קיבלתי. * הרשמה - בדיוק 5 דקות, בכל באתר ומיד אפשר להזמין ולשלוח. * תמיכה - צ'אט זמין ואינפורמטיבי מאוד בזמן אמת. * משלוח למחסן - יש כמה כתובות אפשריות, מספקים כתובת מלאה וגם טלפון אם צריך. הלך חלק. * מחירים/משלוח לארץ - פה היו כמה "עיזים" שהעיבו מעט על השירות: - הזמנתי מוצרים מאוד קטנים אז מחיר המשלוח היה אמור להיות מינימלי דרך AIRMAIL אבל החנות שלחה הכל באריזה אחת גדולה פי כמה וכמה מהמוצרים. אריזה מחדש - תוספת של 5$ אני חושב. אשמת החנות השולחת אבל במקומות אחרים השירות כלול. - רוצה ביטוח למשלוח? עוד 3$ במקרה שלי וגם זה - לא למקרה של נזק. - רוצ…
-
- 9 תגובות
- 17.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בטוח שיש פה מספיק קהל שהיה סטודנט או שעכשיו נמצא בתקופה הזאת ויצא לו לבדוק קצת את עניין ההלוואות. בעיקרון אני ממש לא בקיא בתחום, למדתי כמו כל סטודנט להנדסה קצת כלכלה הנדסית שעוזר להבין קצת בהלוואות סוג לוח סילוקין שפיצר\קרן שווה וכו'... אני רוצה לדעת איזה הצעות קיבלתם להאחרונה? באיזה בנקים כדאי לעבור או אולי מחברות ביטוח? ההלוואה אמורה להיות בגובה בין 10-30K ולתקופה של כ5 שנים.
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. מישהו מכיר מקום שמוכר את הגלקסי אס 3 עם אחריות יצרן + משלוח + 5 תשלומים בפחות מ-3500? כמובן שכבר הייתי בזאפ אבל לעבור חנות חנות זה מייגע וגם לא כולם מופיעים בזאפ. מישהו קנה ורוצה להשאיר חוויות? חוץ מזה למה דורשים תשלום נוסף לצבע הכחול? (ויותר מזה - זה לא בדרך כלל הפוך ודורשים יותר ללבן?..)
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
משהו מכיר חנות אינטרנטי או מוכר באיביי שמוכר תה כמו ברמה של Le Palais des Thés? חשוב לי שהמחיר יהיה הוגן.
-
- 17 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מה דעתכם לגבי המחשב הזה- מוצע מול מחיר, טיב? אודה לכם על תשובתכם http://www.groupsbuy.co.il/collections/custom-collection/products/gs60-2qe-ghost-pro-3k
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
אני רואה שיש דברים ששולחים באמאזון גרמניה והחיבור שונה לחשמל מאמאזון ארצות הברית? מה ההבדל בין כל האמאזון השונים? ואני לא מוצא כבל טעינה וראש לאייפון 6S באמאזון או אייבי שזה לא זבל.. אשמח לעזרתכם בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ארוך, כל החבר'ה עם ה- ADD לעבור הלאה. אזהרה צרכנית לפניכם. לפני כשבועיים חבר רכב בסקאיי פי סי מחשב HTPC. כל עניין ההזמנה הלך חלק, החבר'ה שם הגדילו ראש והציעו לו להחליף צורב שמתאים לפנל המארז אותו רכש. שנינו עוסקים במחשבים המון שנים אבל עדיין העדיף שאת ההרכבה והבדיקה יעשו אנשי המעבדה ועל כך שילם תוספת. משהורכב ונבדק המחשב נקרא לאסוף אותו. באותו היום הגיע הביתה, שם XP שברשותו, החל להתקין ונתקל במסך כחול. ממש לא כיף. קרא על זה קצת באינטרנט והגיע לכדי מסקנה שמשהו בהגדרות הביוס של ה- storage controller לא תקין. נכנס, ראה שהוא במצב AHCI ושינה (משום מה) ל- RAID. הבעיה לא נפתרה כמובן. צלצל לחנות ושאל אותם לעצתם - הם אמרו לו שזו כנראה בעיית חומרה ושעליו להחזיר את המחשב. לזכותם יאמ…
-
- 53 תגובות
- 17.7k צפיות
-
-
מעבד - i5 3450 לוח אם - Gigabyte H77M-D3H זיכרון - G.Skill 2x4GB F3-1600C9-4GAB (סה"כ 8GB) כרטיס מסך - MSI Radeon R9 270X 2GB TwinFrozr דיזק קשיח #1 - Samsung EVO 840, 120GB דיסק קשיח #2 - WD 300GB ספק כח - SS- 600 ET Active PFC F3 קירור מעבד - Alpine Arctic 11 GT Rev 2 מאווררי מארז חדשים של Arctic Alpine - 80 ו-120 מ"מ (לא יודע אם רלוונטי אבל שמתי הכל) צורב מארז - ANTEC NSK4480B תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע מאוד סובל עם הבלאקברי שיש לי. ואני מעוניין לקנות סלולרי אחר. רציתי לדעת האם יש חוק מסויים המתיר לייבא פלאפון מחו"ל לשימוש אישי בלבד - ולקבל פטור ממכס/מע"מ ? אני רוצה לייבא IPHONE 5 אין לי בעיה שהוא יהיה מחברה מסויימת אצלהם (אני יכל לפתוח אותם בארץ). יש חנויות שאתם מכירים ששולחות לכאן לארץ ? המוצר עצמו עולה באיזור 650$ .. ככה שזה עובר את המכסה של המכס. ועוד שאלה, יש מכשירים שהם עם BAD ESN, יש לי מה לעשות איתם בארץ ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-