עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. אהלן, אני מחפש לשדרג את הנייד שלי, ואני חושב לקנות נייד עם ביצועים בכיוון של מעבד I7. כמובן שאני רוצם דגם נייד מסוג HQ שמתאים לביצועים ולא את הדגם החסכוני U. בדקתי באינטרנט והלכתי פיזית ל KSP ו IVORY ובאג וגיליתי שהדגמים המתקדמים ביותר של ה HQ שיש להם עומדים על דור 4! שאלתי את בעל המוכר בבאג מה יש להם להציע אם גיימר מבקש לקנות מחשב עם ביצועים, והוא פשוט אמר לי שהוא יציע לו דור 4. ממש אבסוד בעוד שכל העולם נהנה מדור 6 של מעבדי HQ אנחנו עדיין תקועים פה עם מעבדי דור 4, מילא היינו מדינת עולם שלישית הייתי מבין, אך לא כך המצב. איניני מומחה בעניין אך אם אם תשאלו אותי מדוע ישראל עדיין תקועה איי שם בדור 4 אז השערתי תהיה שהספקים פשוט מנסים להעיף את העודפים של הדורות הקודמים, והם פש…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. לפחות לעסק הזה בשדה התעופה (דיוטי). אחרת אין איך להסביר: לקוח רכש מכשיר טלוויזיה. ברכישה שאל על אחריות ושירות אמרו לו "יש יבואן מסודר בישראל, אתה חושב שאין לך אחריות? אל תדאג..." הוא שכח שכאשר אומרים לו "אל תדאג" אז הוא צריך להתחיל לדאוג. המכשיר, תוצרת סינית ומותג סיני די ידוע (HISENSE), שבק חיים לאחר כחצי שנה. קורה גם במותגים "נחשבים יותר". פשוט סירב לפעול, לא "נדלק" יותר כלל. גם לא לאחר בקשות ותחינות ותפילות, לא רוצה להדלק. נשלח המכשיר כלאחר כבוד באמצעות סניף באג בעיר מגוריו, ואלו אנשים נחמדים ועשו שירות והעבירו המכשיר לתיקון. לאחר כחודש ימים (בניגוד לחוק, דרך אגב, המגדיר זמן לתיקון טלוויזיה בתקופת האחריות) הודיעו נותני האחריות כי המכשיר ..שבור במכה פנימית. מה זה?…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by dorosh,

מישהו יודע להגיד אם ניתן להזמין מהם כבר באופן פשוט? לפי הפוסט הנעוץ התגובה האחרונה שם היא מ 2018... נכון להיום יש אופציה משלוח לישראל ויש כולל מיסים אפילו השאלה האם זה באמת ככה וניתן לרכוש כרגיל? מישהו ניסה? יודע? תודה מראש.

4. Started by Liorking,

ראיתי כמה כתבות על זה, אבל עדיין לא שמעתי על זה מחברים, אז פחדתי לשים בזה כסף. מישהו כאן ניסה את Zeek ויודע להגיד איך זה עובד ואם זה בטוח? שתי כתבות שמצאתי: [h=1]Zeek: לעשות שופינג בעזרת זיכויים[/h][h=2][/h][h=1]Zeek: למכור שוברי זיכוי מחנויות[/h] אני משער שאם זה הגיע לכלכליסט, פעמיים, זה כנראה אמין, אבל בכל זאת הייתי שמח לשמוע משהו חוץ מכתבות יחצנות.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי, האם לאחר קבלת שירות טלפוני מאפל מתבצע חיוב כלשהו? מדובר על שירות עבור החנות, בשביל אייפון שכבר לא באחריות. מהשיחה לא ניתן היה להבין האם מחייבים או לא. מה שהתבצע בסופו של דבר היה איפוס סיסמה. במהלך השיחה לא נמסרו פרטים של אשראי או משהו כזה. תודה נ"ב מדובר על שיחה טלפונית לאפל ארה"ב

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. היי האם זה מקובל כיום שצריך לשלם כסף על בדיקה (לאחר השנה הראשונה) ורק אם החנות מאתרת תקלה מחזירים כאשר המוצר עדיין באחריות?

7. Started by Talyeros,

הנה סיפור אמיתי. בחור אחד מוכר כרטיס מסך EVGA GTX 970 SSC SCX2+ המחיר של 1100ש"ח, חדש ולא נפתח מעולם. ההמחיר הכי נמוך שמצאתי היה 317$ שגם זה יותא יותר מ 1100ש"ח (והיכן מיסים ומשלוח?) אז אני שואל איך הוא עושה את זה? מישהו אמר לי שזה בעזרת קופונים והנחות. האם זה אמיתי? ראיתי את הקבלה שהכרטיס נקנה מאמאזון (לא ראיתי מחיר והוא אמר לי שהוא מרוויח כ250-300 על הכרטיס) אז איך זה יכול להיות? היכן יש קופונים כאלו? הנחות כאלו? גם אני רוצה...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ettibensimon,

שלום רב אני מחפשת המלצות על חנות פרקטים בחיפה. די בדחיפות החלטנו לעשות פרקט במקום ריצוף.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, אני בן 18 וחצי, לפני כחצי שנה בערך קיבלתי כרטיס אשראי מהבנק שאני נמצא בו, הכרטיס נקרא: מפתח צעירים.. אני רוצה לקנות לעצמי מכשיר סלולרי חדש כי המכשיר הישן שלי "הלך לעולמו", מחיר המכשיר הסלולרי החדש גבוה (בסביבות ה-3000 ש"ח). האם ניתן לשלם את המחיר בחנות שבה אני קונה את המכשיר דרך כרטיס האשראי שניתן לי על-ידי הבנק? איני בקיע בנושא של כרטיסי אשראי ומגבלותיהם לכן פניתי בהתייעצות לפורום זה. שיהיה ערב טוב ותודה מראש :]

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. עמית שלי (בעל קו אורנג' על תשתית בזק) קיבל לאחרונה חבילה מבזק של קו+תשתית אינטרנט במהירות 10 מגה+ 300 דקות חינם במחיר של 65ש"ח לחודש. האם מישהו כאן שלקוח קיים של בזק הצליח לקבל חבילה כזו ? הכי זול שהצלחתי לקבל מהם בתור לקוח קיים זה 25ש"ח לקו קל+65ש"ח סה"כ 85ש"ח (לא כולל דקות חינם).

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. בזאפ אין יותר מדי תגובות בתחום הזה, אני אשמח אם מישהו יוכל לתת המלצה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Jabberwock,

יש כל כך הרבה מבחר שכבר יצאתי מבולבל. אשמח לדעות והצעות.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אהלן כולם, הצטרפתי לאחרונה לאקספון בתור תשתית וספק... המהירות הורדה סבירה אבל הפינגים במשחקים כל כך גרועים... אומנם ב LOL זה מראה 80 אבל יש תקיעות נוראיות במשחק .. וגם ב HOTS .. מישהו ניסה פה את 014 בתור תשתית וספק? אני מחפש פינגים נמוכים אבל לא רוצה לשלם 130 שקל לבזק + ספק.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by rivki1985,

אין לי נסיון בקניית נעליים בחו"ל אני חייבת תעזרה שלכם... אני רוצה להזמין את הנעליים האלו יש לי מדבקה מהקופסא של הנעליים הקודמות שקנינו כאן בארץ שנה שעברה המידה הישראלית היא 41 זה מה שאני צריכה לבחור? ואם יש עוד טיפים אשמח שתרשמו ד"א תודה על העידכון של המטבע

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. מחפש משהו שיתמוך ב-Dual Band. ב-ebay המחירים נעים סביבות 100-150 ש"ח למתאמים של netgear (יש יותר זולים אבל משומשים) מישהו יודע היכן מוכרים כאלה בארץ והאם נותנים עליהם אחריות?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Boris_yo,

DealExtreme וBuyInCoins דומים עם המחירים נמוכים שלהם. יכול להיות הם נוסדו על ידי אותו מייסד או שהם בכלל מתחרים? האם הייתה כבר למשהו חוויה עם BuyInCoins?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by avivshaia,

איפה אפשר להשיג את האוזניות מדגם STUDIO במחיר הכי זול. אני מתכוון למזוייפות כמובן...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Zeev86,

אהלן. קיבלתי אתמול ממיר Magic של הוט "חדש". כשחיברתי אותו והדלקתי, שמתי לב להשתקפות אדומה על הקיר (המכשיר שוכב מול הקיר), חזקה, מאחורה. השאלה שלי, יכול להיות שזה אופטיקה של חיבור הקול הדיגיטלי? זה לא אמור להיות חסום לגמריי כמו במכשירים אחרים?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Zeev86,

אני פונה לספק ומבקש מהם לקבל את החבילה של ספק+תשתית. האם אני צריך ליצור קשר עם התשתית כדי לעדכן את המחיר? או שספק כבר דואג לעדכן את כל הפרטים?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. יש למישהו המלצה לסלולרי סמארט בסביבות 1000 ש"ח לשימוש עסקי עדיפות לקרינה נמוכה, מסך ברור שרואים גם בשמש. דיבור באיכות גבוהה כולל המיקרופון. דפדפן טוב ומכשיר לא גדול פיזית. תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by אהרוןכהן,

שלום, אשמח לקבל המלצה על מותג ודגם של תנור משולב כיריים שעומד בקריטריונים הבאים:פיזור חום לאפיה בתוך התנור כיריים מסודרות באופן יעיל להעמדת סיריםתנור מצופה באמייל ואיכותי שלא מתקלקל מהר?תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היי. קניתי Sound bar ולא יודע למה אבל הסתכלתי דוקא ב-manual שנמצא ברשת באתר של LG (במדריך שקילבתי בקופסא זה לא רשום), ויש את המלל הבא: WARNING: This product contains chemicals known to the State of California to cause cancer and birth defects or other reproductive harm. Wash hands after handling מדובר על מודל lg LAS454b אני יכול להשמע כפרנואי לחלקכם אבל עדיין, למה זה מוחבא איפשהו ב-manual באתר של היצרן ולא מופיע על גבי מדריך מודפס ולא בעמדת הקניה / אתר קניה? קישור למדריך.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום, לאחר שקראתי על המון מקררים ולאחר שפסלתי מקררים שממש רציתי (בוש או סימנס התצורת מקפיא תחתון שלפי הביקורות, רועשים ועם כרטיס אלקטרוני בעייתי), החלטתי ללכת על שארפ בתצורת 4 דלתות בגודל 615 ליטר נטו. כמובן שראיתי אותם בחנות. אני רק מתלבט על איזה מהדגמים ללכת, אינוורטר או לא, ועל ההבדלים המינוריים. הכי חושב לי זה אמינות ועבודה שקטה. המלצות?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. יש משהו לעשות נגד זה? שלחתי להם גם מייל. יש נציג של הוט כאן באתר?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. בבואי לרכוש מסך נתקלתי ב-2 בעיות: 1. מבחר המסכים האיכותיים (שלא מיועדים למשחקים) המגיע לארץ נמוך מאד (לדוגמא: לא נמצא את משפחת ה-dreamcolor של HP, או את סדרת PA של אסוס), 2. מספר החנויות המביא את המסכים האיכותיים קטן מאד (כנראה בגלל דרישת השוק), וכתוצאה מזה המחירים בעננים. אין הגיון שמסך של EIZO שעולה בארה"ב $1000 יעלה בארץ 10000 ש"ח ומעלה, יש פה גזירת קופון מטורפת של היבואן. הייתי שוקל יבוא אישי, אך לצערי, בישראל קיים מצב אבסורדי בו יבואן (בלעדי) אינו מוכן לכסות אחריות של מוצר שלא נקנה דרכו.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.