צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001170274
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בזאפ אין יותר מדי תגובות בתחום הזה, אני אשמח אם מישהו יוכל לתת המלצה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. קיבלתי אתמול ממיר Magic של הוט "חדש". כשחיברתי אותו והדלקתי, שמתי לב להשתקפות אדומה על הקיר (המכשיר שוכב מול הקיר), חזקה, מאחורה. השאלה שלי, יכול להיות שזה אופטיקה של חיבור הקול הדיגיטלי? זה לא אמור להיות חסום לגמריי כמו במכשירים אחרים?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש כל כך הרבה מבחר שכבר יצאתי מבולבל. אשמח לדעות והצעות.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
DealExtreme וBuyInCoins דומים עם המחירים נמוכים שלהם. יכול להיות הם נוסדו על ידי אותו מייסד או שהם בכלל מתחרים? האם הייתה כבר למשהו חוויה עם BuyInCoins?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עמית שלי (בעל קו אורנג' על תשתית בזק) קיבל לאחרונה חבילה מבזק של קו+תשתית אינטרנט במהירות 10 מגה+ 300 דקות חינם במחיר של 65ש"ח לחודש. האם מישהו כאן שלקוח קיים של בזק הצליח לקבל חבילה כזו ? הכי זול שהצלחתי לקבל מהם בתור לקוח קיים זה 25ש"ח לקו קל+65ש"ח סה"כ 85ש"ח (לא כולל דקות חינם).
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.amazon.com/dp/B000ULAP4U/ המחיר בארץ הוא 1000 שח ומעלה. ביקורות ובדיקות אפשר למצוא ב-head fi
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני פונה לספק ומבקש מהם לקבל את החבילה של ספק+תשתית. האם אני צריך ליצור קשר עם התשתית כדי לעדכן את המחיר? או שספק כבר דואג לעדכן את כל הפרטים?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש למישהו המלצה לסלולרי סמארט בסביבות 1000 ש"ח לשימוש עסקי עדיפות לקרינה נמוכה, מסך ברור שרואים גם בשמש. דיבור באיכות גבוהה כולל המיקרופון. דפדפן טוב ומכשיר לא גדול פיזית. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש משהו לעשות נגד זה? שלחתי להם גם מייל. יש נציג של הוט כאן באתר?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה על מותג ודגם של תנור משולב כיריים שעומד בקריטריונים הבאים:פיזור חום לאפיה בתוך התנור כיריים מסודרות באופן יעיל להעמדת סיריםתנור מצופה באמייל ואיכותי שלא מתקלקל מהר?תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני בן 18 וחצי, לפני כחצי שנה בערך קיבלתי כרטיס אשראי מהבנק שאני נמצא בו, הכרטיס נקרא: מפתח צעירים.. אני רוצה לקנות לעצמי מכשיר סלולרי חדש כי המכשיר הישן שלי "הלך לעולמו", מחיר המכשיר הסלולרי החדש גבוה (בסביבות ה-3000 ש"ח). האם ניתן לשלם את המחיר בחנות שבה אני קונה את המכשיר דרך כרטיס האשראי שניתן לי על-ידי הבנק? איני בקיע בנושא של כרטיסי אשראי ומגבלותיהם לכן פניתי בהתייעצות לפורום זה. שיהיה ערב טוב ותודה מראש :]
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע להגיד אם ניתן להזמין מהם כבר באופן פשוט? לפי הפוסט הנעוץ התגובה האחרונה שם היא מ 2018... נכון להיום יש אופציה משלוח לישראל ויש כולל מיסים אפילו השאלה האם זה באמת ככה וניתן לרכוש כרגיל? מישהו ניסה? יודע? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, אני רוצה לקנות את המעבד ryzen 2600 שעולה באמזון 200 דולר. עכשיו שהשאלה שלי איך עובד המיסוי כמה אני אצטרך להוסיף בנוסף ל200 דולר.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבלאק פריידי מתקרב... אני רוצה להזמין עוד 8GB ראם.. בקיצור ב KSP מצאתי ב 365 שקל זיכרון של 8gb 1600mhz G.skill אמ עכשיו רציתי לדעת אם כדאי להזמין מהאינטרנט את הזכרון ? ואם כן, מאיפה הכי כדאי לקנות ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבואי לרכוש מסך נתקלתי ב-2 בעיות: 1. מבחר המסכים האיכותיים (שלא מיועדים למשחקים) המגיע לארץ נמוך מאד (לדוגמא: לא נמצא את משפחת ה-dreamcolor של HP, או את סדרת PA של אסוס), 2. מספר החנויות המביא את המסכים האיכותיים קטן מאד (כנראה בגלל דרישת השוק), וכתוצאה מזה המחירים בעננים. אין הגיון שמסך של EIZO שעולה בארה"ב $1000 יעלה בארץ 10000 ש"ח ומעלה, יש פה גזירת קופון מטורפת של היבואן. הייתי שוקל יבוא אישי, אך לצערי, בישראל קיים מצב אבסורדי בו יבואן (בלעדי) אינו מוכן לכסות אחריות של מוצר שלא נקנה דרכו.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכול גולשי hwzone בזמן הקרוב אני יקנה מחשב לגיימניג עם כל הציוד ההקיפי בסכום של 6000 ש"ח וחשבתי שאם עוד כמה אנשים מעוניינים לקנות את המפרט הזה נוכל לקנות ביחד ותהיה הנחה המחשב מתוכנן למי שעושה OC לכרטיס מסך אז הנה המפרט מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪956 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪386 מארז: Lancool Midi Tower PC-K59B Black + Seasonic S12ii-620W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪699 זיכרון: Kingston HyperX BLU 1600Mhz 4GB (צבע אדום) כמות: 2 - מחיר: ₪128 קשיח למחשב שולחני: Seagate …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כיום בלוטוס זה הפיתרון הנוח ביותר? אני מעדיף פיתרון שימנע ממני לבזבז כמה שניות בהדלקה וכיבוי הבלוטוס (באוטו המשפחתי הכבל הטענה כל הזמן נעלם ) ובמידה וכן, מה לגבי זה ? איך נראה לכם?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
http://attack.bug.co.il/ דיון מרוכז לחיפושי שותפים או שאלות.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום שילמתי לבזק 65 ש"ח על 15MB. כעת עומדת להסתיים לי ההטבה, התקשרתי אל בזק. להפתעתי גיליתי שהמחירים שהם מציעים (ושבניגוד לשנים עברו הם אינם מוכנים לזוז מהם) עומדים על 99 ל-15MB ו- 89 10MBIT ו - 79 ל- 5MB!!. מדובר בקפיצה של עשרות אחוזים במחיר, והם בעצם שובים את הלקוחות: - הוט בעייתי מבחינה טכנית, מה גם שאם לוקחים בחשבון את עלויות ההתקנה וכו' זה כבר יוצא לא משתלם בעליל. - שימוש באינטרנט הסלולרי לא ריאלי ללקוח כמוני שנוהג להוריד קבצים כבדים. גם שאיימתי בהתנתקות הם כלל לא "התרשמו" ושאמרתי להם שאני מעביר להם פקס דרך האתר נתק, הם העבירו אותי לנציגה שאמרה כי היא יכולה לנתק אותי באופן מיידי. ממתין לרגע שסוף סוף תכנס לשוק שחקנית חדשה בנושא תשתיות האינטרנט ואני אוכ…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האם אפשר לארגן קניה של אחד הכרטיסי מסך חדשים ? TI6600 או 7950 -7850
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי. קניתי Sound bar ולא יודע למה אבל הסתכלתי דוקא ב-manual שנמצא ברשת באתר של LG (במדריך שקילבתי בקופסא זה לא רשום), ויש את המלל הבא: WARNING: This product contains chemicals known to the State of California to cause cancer and birth defects or other reproductive harm. Wash hands after handling מדובר על מודל lg LAS454b אני יכול להשמע כפרנואי לחלקכם אבל עדיין, למה זה מוחבא איפשהו ב-manual באתר של היצרן ולא מופיע על גבי מדריך מודפס ולא בעמדת הקניה / אתר קניה? קישור למדריך.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג את האוזניות מדגם STUDIO במחיר הכי זול. אני מתכוון למזוייפות כמובן...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-