צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
מחשב נייד לבן, 15.6 יפה תואר צריך להכנס למעבדה 3 פעמים בתוך שנה וחצי מרכישתו 1. מסך עם בהירות נמוכה יחסית עם זווית צפייה נמוכה מ90 מעלות (לפטופ חייב לקבל 120 מעלות לפחות כדי לעבוד על הברכיים!) 2. קירור לא תקין, ברגע שמדליקים משחק קליל כמו NFS המחשב הולך לישון כי חם לו 3. סוללה נגמרה, המחשב נטען עד 80% ונכבה ב30% (לא ממש אכפת לי מכמות הטעינה אבל מחשב לא אמור להתכבות באמצע העבודה באמצע הסוללה ללא שמירת מסמכים או כניסה לשינה) לאחר 1 ו2 לא הכנסתי את המחשב למעבדה כי ידעתי שזה לא שווה את הזמן, אז קניתי מחשב נייח ושיחקתי בו NFS אבל מס' 3 חירפן אותי! באמצע צפייה בסרט בנסיעה, נכבה! המחשב נשלח למעבדה בתאריך 1.12.15 ועדיין לא חזר, לאחר שבוע התקשרו אליי וביקשו מס' …
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
רוצה להזמין את זה: http://www.amazon.com/gp/product/B008FC8FJ8/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=usaddressco07-20&linkCode=as2&camp=217145&creative=399369&creativeASIN=B008FC8FJ8 עכשיו שאני רושם תלינק באתר..הוא מחשב לי ויוצא 197 שקל דרך משלוח ימי. שאני לומץ לו קנה עוברי זה קופץ ל- 209 ש"ח..למה זה? אם אני קונה לבד ואז משתמש בכתובת זה זול יותר? שאלה שנייה האם מוצר שעולה 60 דולר ייתקע במכס?
-
- 20 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לא מזמן את ה-HD598, וטרם ניסיתי אותם, ראיתי הרבה תגובות שממליצות על קניית AMP בנוסף לאוזניות, וראיתי באמזון המלצה לקניית fiio e10k, חשוב לי לציין שאני מאזין לרוב סוגי המוזיקה אך בעיקר למוזיקה אלקטרונית. האם רצוי לקנות מגבר?
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני כבר כמה שנים עם נטוויז׳ן על תשתית של בזק. ב22 לדצמבר התקשרה אלי נציגה ממחלקת המכירות של נטוויז׳ן עם הצעה ״להוזיל את המחיר של האינטרנט״ שלי, תוך כדי איחוד ספק ותשתית. שאלתי מה הקטש, שאלתי לאיזה דגם מחליפים את הראוטר, ועוד שאלות שלא קיבלתי אליהם תשובות ברורות - בסוף אמרתי שאני לא מסכים וחזרתי על זה מספר פעמים. לקראת סיום השיחה שאלתי את הנציגה פעם נוספת אם היא מבינה שאני לא מסכים ושאני לא מרשה לה לעשות שום פעולות עם החשבון שלי ללא האישור שלי, והיא ענתה בחיוב. החל מיום ראשון התחלתי לקבל מבזק הודעות sms המצורפות, למרות שלא התקשרתי אליהם ולא ביקשתי שום שינוי וגם לא הסכמתי לשום דבר שהציעו לי בנטוויז׳ן. מה זה יכול להיות, ומה הדרך …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דודה שלי טסה בקרוב לניו יורק ובדיוק תכננתי לקנות סמארטפון חדש. מחיפוש קצרצר באינטרנט ראיתי שמחירי הסמארטפונים שם לא הרבה יותר זולים, אבל אני לא ממש יודע איפה לחפש. בהנחה שהנקסוס לא רלוונטי עבורי (אין מספיק זכרון) האם יש חנויות שמשתלם לקנות שם באופן כללי (סמסונג, HTC וכו')?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי. במידה ויש איזשהו פורמט קבוע לבקשות מהסוג הזה (לא מצאתי משהו בנושאים הנעוצים) אשמח לתקן. אני מחפש לרכוש טלויזיה חדשה לחדר ואני לא יודע כל כך מה קורה בשוק הזה, מי הם המותגים המומלצים היום ואיפה כדאי לקנות. אנסה לכוון אתכם לצורך שלי 1. מבחינת גודל, אני כן רוצה להתפנק במשהו יחסית גדול אבל היא תמוקם בסך הכל 2 וחצי מטר מהעיניים שלי אז נראה לי ש42'' יהיו די והותר. אני כן מוכן לשמוע הצעות אחרות אם במסגרת התקציב גודל אחר יאפשר לי לקבל משהו איכותי יותר. 2. אני לא מתכוון לחבר ממיר.. הטלויזיה תהיה מחוברת רוב הזמן למחשב / או שיסבירו לי איך עובד עניין הסטרימרים ואני אקנה אחד. הבנתי שכיום יש גם טלויזיות שמגיעות עם נטפליקס וכו' מובנה בפנים' ז…
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי. מה החוק אומר על ביטול עסקה? חלק מהחברות לא מתעסקות עם דמי ביטול עסקה אבל חלק כן דורשות. הזמנתי מוצר שעדיין לא הגיע אלי והוא אצל הספק, וביקשתי לבטל עסקה. הם דורשים 100 שקל או 5 אחוז מסך העסקה. זה רשום אצלהם בתקנון באתר. האם זה חוקי?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם. פוסט זה בא לספר את סיפור החלפת העכבר שלי. בנובמבר שנה שעברה , קניתי עכבר LOGITECH MX1100 נוסף , כך שאוכל לעבוד איתו בעבודה. לאחר כשבוע , שמתי לב שהגלגלת לא זה בצורה חלקה , ולאחר כשבוע נוסף הפסיק הכפתור של הבוהן לעבוד. מכיוון שהיה בידי עכבר נוסף , הבנתי שכנראה פשוט נפלתי על יחידה לא טובה , ולכן יש להחליפה במסגרת האחריות. לאחר ששנעתי דברים טובים על השירות של LOGITECH , החלטתי לפנות ליבואן , ולהחליף שם. לאחר שיחה איתם , מסרו לי שהדגם הנ"ל כבר לא מיוצר , ושיחליפו לי לדגם אחר. (כמעט זהה , רק בלי כפתורי SENSITIVITY). מכיוון שהמרכז שרות עובד רק עד חמש , ואני עד 6 , ומסיבות של חוסר זמן שלי, רק היום ניגשתי להחליף את העכבר. לאחר שהגעתי, והראתי את העבר,הקבלה והתקלות למוכ…
-
- 26 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
אם אני יקנה דרך גוגל עם פרוקסי לכתובת של דוד שלי בניו יורק והוא ישלח לי את זה לארץ כמה יעלה לו לשלוח לי את הקופסא? או שיותר עדיף שהוא כבר יקנה בחנות פיזית וישלח לי? ומה הדרך המומלצת להעביר את הכסף אליו?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אמרו לי שאני משלם יותר מדי, מעניין אותי לדעת כמה אתם משלימים?
-
- 16 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
http://www.mako.co.il/nexter-smart-tuesday/Article-b95d99941780141006.htm&partner=homepage_jumbo בספק שיהיה משהו יוצא דופן, אבל למי ששוקל קניה בכל זאת כדאי לבדוק...
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לפטופ לצרכים משרדיים בלבד אבל שלא יהיה חלש מדי כי אני רוצה לראות בו סדרות וסרטים גם כן התקציב הוא 2500 שח ואני רוצה מעבד i5 יש למישהו המלצה מסוימת?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה שאלות בנוגע לכסא (החלק העיקרי): - כסאות מחשב נמכרים כמעט בכל חנות של ריהוט או מחשבים, יש המלצות לחברה או חנות ספציפית? - מה ההבדלים בין כסא גיימנג, כסא משרדי, או כסא מנהלים (מתחת לפני השטח), מתי כדאי לקנות מה? - כסא עור, בד או רשת מה עדיף? - יש כסאות ללא משענת גב שמתוארים כנוחים ובריאים יותר לגב כמו יציבון, מישהו התנסה, באמת מסייעים? - על עוד כדאי להקפיד ברכישת כסא? לסיום, אשמח לקבל המלצות וחוות דעת לכסא המתאים לישיבה ממושכת, כרגע בכיוון של עד 1000 ש"ח (אפשר להתגמש קצת)..
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
השקעה של 400 או 500 יורו/דולר בקונסולה היא לא עסק פשוט עבור צרכנים רבים - אך כשמוסיפים זווית היסטורית לסיפור מגלים כי מדובר בנקודת תמחור דומה ואף טובה יותר מאלו שקיבלנו בדורות הקודמיםלכתבה
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מוצרים בסך 54.5$ (לאחר הנחת קופון 10$), אך המשלוח הוא עוד 29$, מה שעובר את רף הפטור ממע"מ. לכן אני שואל אם הם רושמים את שווי המשלוח על החשבונית, כי במידה ולא, אז אוכל להימנע מתשלום תוספת המע"מ.
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
באתר הדואר הגרמני, ברגע שנכנסים ללשונית של דואר חבילות יש לוגו של DHL- הם כנראה עובדים בשיתוף פעולה (בלתי ניתן לבחירה?) עם הדואר הגרמני. יצא לכם פעם לקבל חבילה (לא מכתב) מגרמניה, דרך דואר ישראל? החבילה עוד לא נשלחה, אם יש הוראות מיוחדות להגיד לשולח בקשר לשירות שעדיף לבחור אודה לעצות מחכימות
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום. בשעות האחרונות אני מתעניין בשאלה - האם אפשר לשלוח מעבד מארה"ב לישראל? אני מתגורר בארה"ב, ויש לי מכר שגר בישראל, אליו אני רוצה לשלוח מעבד. השאלה שלי היא - האם הוא יצטרך לשלם על כך מכ"ס או מע"מ? במידה וכן - כמה? ואם כבר, האם המכס/מע"מ הינם רק כאשר המעבד באריזתו המקורית? ומה אם אשלוף אותו מהקופסא (ואז נותר לנו קובייה בגודל של קוביית שוקולד כמעט), ואשלח ככה - האם חברינו האהודים במכס "יעבירו את זה", מה שנקרא? בקיצור - אני לא ממש יודע, ולא הייתי רוצה לשלוח ללא שאני יודע מה יהיה דינו (: תודה!
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מקבלים שם משלוח ב-10 ש"ח עבור קנייה ב-750 ש"ח. מקבלים שוברים של 50 ש"ח הנחה ל-4 הקניות הראשות. הם מחשבים את ההנחה של השובר לפני החישוב של מחיר המשלוח ולכן מי שלא מעוניין לחרוג ל-800 ש"ח ועדיין לנצל את שני ההנחות בו זמנית יכול לעשות את הדבר הבא: 1. לעשות סל בשווי 750 ש"ח. 2. להוסיף את הקוד קופון. 3. לעשות שינוי כלשהו ברשימת הקניות (להוסיף מוצר למשל). 4. לבצע את ההזמנה. 5. להתקשר ולהתלונן שלא קיבלת את הנחת קוד הקופון. הטריק מבוסס על באג שהבחנתי במערכת האתר שלהם. ברגע שאתה מבצע שינוי ברשימה, המחיר בעגלה קופץ בחזרה למחיר לפני החלת קוד הקופון, למרות שקוד הקופון כבר נחשב "מנוצל", אך לא קיבלת את ההנחה בפועל. שירות הלקוחות שלהם חמדן ולא נחמד, והם לא מוכנים להחיל את קוד ה…
-
- 31 תגובות
- 30.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מרוצה מ012 מכיון שיש שעות שסטרימינג פשוט לא זז גם לא באיכות נמוכה מעבר לזה אני רוצה לנסות ספק חדש כי אני מחובר אליהם הרבה זמן לאיזה ספק אתם ממליצים לעבור מנסיונכם?
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מרכיב משקפיים עוד מתקופת הגן, רוב מרכיבי המשקפיים משלמים סכומים נכבדים על מסגרת+עדשות אחת לתקופה אצל אחת הרשתות הגדולות או בחנות מקומית. לפניי מספר חודשים הזמנתי זוג משקפיים מהאתר של zennioptical.com וקיבלתי אותם אחרי שבועיים, העיסקה שביצעתי כללה מסגרת + עדשות 1.57 (ללא תוספת תשלום) + ציפוי שריטות + ציפוי UV + ציפוי אנטי-גלר (5 דולר) + משלוח (10 דולר) ... סה"כ 27 דולר - בערך 100 ש"ח. האתר הוא כנראה האתר הכי גדול למכירת משקפיים אונליין ככה שאם עושים את הדברים נכון אין באמת ממה לחשוש. עלות זוג משקפיים ימתחילה מ7 דולר(לא כולל משלוח) תלוי במסגרת ובתוספות. אז מה אני צריך לעשות כדי להנות מזוג משקפיים חדש? 1) מרשם - מאופטמטריסט/רופא עיניים, אפשר גם לקחת את המשקפיים שלכם …
-
- 35 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
היי, אני אוהב אור חזק ! חשבתי לקנות לסלון ולחדר שלי גוף תאורה לפלורוסנט של 4 כפול 54W T5. מבחינתי - אם יש במחיר סביר לקנות כל גוף של עשר T5 ביחד....כמה שיותר אור הרי זה משובח ! הבעיה...המחיר ! כידוע אנחנו חיים במדינה שהכל בה מאוד זול (ליתר דיוק יקר בטירוף !). מצאתי את זה לדוגמה - https://www.nurot.com/catalog/product.aspx?pid=570 שעולה 600 ש"ח אשמח לדעת אם יש למישהו הצעות נוספות...אני פתוח לגופי תאורה נוספים אם הם נותנים תאורה חזקה במחיר עממי יותר.
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
אוקי אז התנתקתי מ 013 נטוויזן ב 1 לינואר 2015 השנה אחרי שנתיים ו 8 וחצי חודשים שהיתי לקוח שלהם. וביקשתי מיהם מכתב שאני מנותק. קיבלתי הלכתי לבנק וביטלתי את ההוראת קבע. ויש לציין שביטלתי אחרי שהם חייבו אותי בפעם האחרונה עד למועד הניתוק כמו שצריך. ושאלתי אם יש לי עוד חובות או משהו אצלהם לפני שאני הולך לבנק לבטל את ההוראת קבע הם ענו שלא. אז אחרי שביטלתי את ההוראת קבע תנחשו מה. ב 10 לחודש אני רואה שמופיע לי בחשבון עובר ושב 5.90 חובה עבור ביטול הרשאות הוראות קבע 013 נטוויזן. ואמרתי לעצמי מה איך זה יכול להיות. אז פניתי אליכם עכשיו בצ'אט והם אומרים לי שלא הופיע אצלהם במחשב שביטלתי את ההוראת קבע בבנק. אני כולי בשוק מה איך קיים כזה דבר הרי הבנק החתים אותי על המסמך של הביט…
-
- 4 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום אני כיום ב-012mobile, ושוקל לעבור לגולן בגלל התוכנית שלהם ב-99שח שמאפשרת גלישה גם בחו"ל.. אני צריך את זה לשהות של שבועיים וחצי בחו"ל שתהיה בקרוב, ואז כשאחזור, אשנה לחבילה שרלוונטית לארץ... האם כדאי לעבור אליהם? אודה לרשמים מאנשים שנמצאים בגולן ויכולים להגיד אם טוב להם והכל.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
מצד החנויות/רשתות מצטער ניסיתי :s05: יש לי שניים כאלה שמלאים לגמרי, אולי אם מעניין אותכם ננסה קבוצתית 1. אייבורי בוחנים ושוקלים את העניין 2. באג יוכלו לספק מלאי לקראת סוף ספטמבר ממתין למחיר שלהים 3. עדיין ממתין לתשובת KSP ועוד מספר ספקים
-
- 83 תגובות
- 22.9k צפיות
-
-
הי לכולם יש לי מודם-ראוטר בבעלותי, שנקנה לפני הרבה שנים, והוא תומך במהירות של עד 15Mb/s. אני מעוניין לעבור למהירויות גבוהות יותר, וכיוון שמחירי המודם-ראוטרים שתומכים במהירויות הגבוהות יותר של עד 100Mb/s (השם הטכני הוא VDSL2) הם יקרים עדיין, נראה לי שאני שוט אתחבר לספק שנותן מודם-ראוטר כלול בחבילה. האם יש כאלה? תודה על המידע
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-