עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. הי, שלום, אני עובד במקום הנקרא virtual park (מי שלא מכיר זהו מקום הנמצא בחיפה אשר מכיל בתוכו את שלושת קונסולות הדור הבא ועוד הרבה דברים הקשורים לגיימינג... המוצאים למשחק בתשלום). בגלל עבודתי אני נחשף לשלושת הקונסולות (wii,xbox360,ps3) באופן קבוע וכמעט יום-יומי, ומכיוון שאף אחת מן הקונסולות הנ"ל אינה נמצאת ברשותי, איני פאנבוי (=קרירין=nintendo) של שום חברה מן השלוש ולכן אני יכול להציג דעה לא משוחדת לכל חברה שהיא, מה שגם כל הקונסולות פרט לwii מחוברות לאותם מסכי hi-def. ועכשיו להשוואה: wii - אני חייב להודות, שלפני שהיא הגיעה לחנות, הייתי מעט סקפטי לגביה (אתם יודעים: "זה לילדים קטנים", "לאיפה נעלמה הגרפיקה?", "האם השלט הגיע מתעשיית אביזרי-המין?" וכדומה...). אך …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. קניתי מוקדם מהצפוי, החלטתי לקפוץ על המציאה ולא לחכות עוד חודשיים. קניתי XBOX 360 פרימיום + שני שלטים אלחוטיים מקוריים + צ'יפ + אינטרקולר+ כרטיס זיכרון 64 מגה = במחיר 2700 שקל. כמובן שזה יד שנייה ולא מהחנות וכמובן שזה היה סיכון כי זה בלי אחריות אבל שיחקתי בו כמה שעות והוא עובד מצוין. הבעיה היחידה שלו זה שהמאווררים של האינטרקולר עושים רעש יחסית חזק. השאלה איך אני יכול לקרר אותו כראוי עם פחות רעש? עוד מעט יגיע הקיץ ויהיה חם בטירוף בבית.. אני מאוד מעוניין לשמור עליו כמו שצריך. אני חושב לקנות גם NINTENDO WII בחו'ל ב1000 שקל אבל זה יהיה בעוד חודשיים.

• 63 תגובות
    • 8.4k צפיות
  3. קודם כל , ערב טוב. אחותי כרגע בארהב , מחר היא טסה לניו יורק. אמרתי לה להביא לי : Xbox 360 Premium edition הבנתי שמקבלים איתו שלט אחד בלבד ככה שאמרתי לה להביא לי עוד אחד , אני צודק?מקבלים איתו רק שלט אחד? ראיתי שיש חסימות לגבי הפריצות ב LIVE , אני לא מעוניין לשחק בעתיד הקרוב ב LIVE ככה שזה לא מעניין אותי ממש. דבר נוסף , שאני לא יודע אם מותר לדבר עליו בפורום , אם אני אשים גוק אוכל להריץ משחקי PAL ? תודה ויום טוב , אריק.

• 41 תגובות
    • 5.5k צפיות
  4. מה הוא רק לוינדוס :-\

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  5. כי אתמול היה לי יום הולדת והוא אמר לי שבשביל שה 8800GTX ינצל את מירב היכולת צריך מעבד יקר ועוד הרבה דברים ו ה PS3 משתווה לו ... אז מה אתם אומרים?? כי אתמול שיחקתי משחקים והם נראו כול כך יפים ממש!!!! יש לי גם ת HD ורואים את הזיעה וזה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. http://www.marionette.co.il/productspec.asp?id=401 ציטוט " קונסולת משחק - Microsoft X-Box 360 קונסולת המשחקים החדשה של מיקרוסופט - המוצר הלוהט של הקיץ!!! Premium Edition Pal System " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם היה להם מושג כמה זה נכון הם פשוט לא היו רושמים את השטות הזאת!!! אני כבר שנה וחצי מת לקנות את הXBOX 360 ופשוט לא קונה כי הקונסולה הזאת פשוט מתחממת בטירוף ויכולה למות בכל רגע

7. זה עובד!!!! :xyxthumbs:

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by yuraxp,

יכול להיות שהנושא כבר הועלה פה אבל לא מצאתי בחיפוש, רציתי לדעת ה הים ה 360 שכבר שנה בשוק מציג גרפיקה יותר טובה ממחשב? למשל אני רוצה לקנות מחשב עם X1950GT ומעבדAMD 4800 ו 2 גיגה זיכרון,מי יראה גרפיקה יותר חלקה ויפה? מה כדאי יותר?

• 33 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. Started by FlameThrow,

שלום רב,לאחר שהPS2 של דודה שלי נהרס (העינית הוחלפה כמה פעמים והיא סתם שילמה מאות שקלים) היא רוצה לקנות חדש והפעם שיהיה הגרסה הדקה יש לי שתי שאלות 1. יש לה צ'יפ של MATRIX INFINITY על הישן האם יש אפשרות להוציא אותי ולהלחים מחדש על החדש 2. איפה מומלץ לקנות (אזור המרכז) ואיפה הכי זול

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  10. ישל לי מסך 16:10 22" איזה רזולוציה הכי תתאים לו

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  11. Started by the red dragon,

שווה הוא לא שווה לקנות זה החלום שלי כול הזמן אני חולם על אקסבוקס סתכלו על הסירטון !!!! זה מעצבן אני מפחד שזה יקרה לי ! אז שווה לקנות הוא לא??

• 43 תגובות
    • 4.6k צפיות
  12. Started by iDanVas,

הורים שלי טסים לתורכיה לאנטליה עד חודש , אז חשבתי להבי להם כסף על המכשיר . העם מישהו יודע עם מוכרים WII ב DUTY FREE בארץ וכמה הוא עולה שם???אני בונה על 350$ בערך או אולי בתורכיה באנטליה באיזה חנות או גם בDUTY FREE

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=17345 נראה מבטיח ;D

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. קודם כל איזה קונסולה כרגע הכי משתלמת מבחינת יחס של מחיר ותמורה.... כאילו חשבתי לקנות את ה PS 2 שמתי עין על הסט הזה - http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=67 מה אתם חושבים עליו? אבל אני לא בטוח שזה קניית חכמה כי אולי שווה לחסוך עוד איזה כמה חודשים ולקנות את 3 או שאולי בכלל עדיף לקנות משהו בסדרת ה XBOX באיזה קונסולה יש משחקים יותר כיפיים? ואני לא רשמתי מחיר מכיוון שקרגע אין לי תקציב מסויים... אני מחפש את הקונסולה שתיתן את התמורה הטובה ביותר לכסף שאנ יישקיע ואני מבקש לא להגיד לי סתם את הקונסולה הכי יקרה... כי זה לא המטרה תודה רבה לעזורים

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. אני רוצה לקנות 360 אני מהצפון ואני לא יודע מאיפה אני יכול לקנות אבל שהיה מהארץ אז מאיזה חנויות בצפון אני יכול לקנות? עם יש מהשו בחיפה אני גר בחיפה אז מישהו מכיר חנות בחיפה אוו באזור חיפה??

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. http://www.digitalspy.co.uk/gaming/a58390/metal-gear-solid-4-confirmed-for-xbox-360.html

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  17. Started by the red dragon,

מה זות אומרת גרסת PAL ??? היא תעבוד בטלויזיה שלי?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. היי, לחבר שלי יד PS2 דק והוא רוצה לקנות צ'יפ. הוא רק צריך שהצ'יפ יפעיל לו את כל המשחקים הצרובים מכל האזורים ושלא יעשה שום בעיות, שיהיה אמין ויחזיק מעמד זמן רב, ושיפגע פחות בעינית. התקציב הוא עד 500 שקל אבל עדיף פחות ( אני אשמח לדעת את כל האופציות, גם היקרות יותר ). זה גם יהיה נחמד אם מישהו ימליץ על חנות זולה עם אחריות בסביבות ראשון, אם זה אסור לפרסם אז תשלחו לי בפרטי. תודה מראש, יובל

• 32 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by itaysp,

שלום, אני מעוניין לרכוש בקרוב WII בארה"ב בזמן הנסיעה שלי עם המשפחה. אני מעוניין להשקיע בין 400 ל 450 דולר בקונסולה, שלט, אביזרים ואיזה משחק או שתיים לבינתיים. איפה אפשר למצוא היום את הקונסולה במחיר האמיתי שלה(250$ עם ה WII SPORT) או יותר זול אפילו, ואת שאר האביזרים במחיר סביר? אני אהיה בניו יורק.. אורלנדו.. בשלב מסויים גם בטורונטו.. ובעוד מקומות. שווה לקנות בדיוטי פרי שם? יש את זה בכלל במלאי עכשיו? ואם לא, מתי צפוי להיות? עריכה: ראיתי שב eBay מוכרים קונסולות חדשות בפחות מ250 דולר. אפשר למצוא גם בחנויות ? אולי שווה לי בכלל לקנות מ eBay? אומנם אני מסתכן במוצר פגום/משומש וגם תשלום מכס אם הוא יתפס.. אבל זה יכול להוזיל לי את הכל, ואחריות במילא אין לי אם אני קונה בארה"ב.. לא שי…

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. בה 2783 שקל גירסת pal? ועוד שאלה מה ההבדל בין פריצת תוכנה לאקס בוקס לבין צ'יפ GLOBE 360 ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. השאלה בכותרת תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  22. Started by marlboro,

http://www.amazon.com/Xbox-360-Wireless-Racing-Wheel/dp/B000HZA1QG

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  23. Started by Godmoney,

אוקטובר 2007! הנה לינק להזמנה מוקדמת של הגרסא ל PS2 (כמובן שיצאו גרסאות גם ל-360 ול PS3. http://www.play.com/Games/PlayStation2/4-/3354296/-/Product.html?searchstring=Pro+Evolution+Soccer+7&searchsource=0

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. מיקרוסופט פתחה חלק באתר שמאפשר לשלוח בקשות למשחקי ARCADE שהיינו רוצים שיהיו - הייתי רוצה להתחיל רשימה של משחקים נוסטלגיים כדי שאוכל לשלוח להם בקשות, אז אני אתחיל - הראשון שאני יכול לחשוב עליו ויספק לי הנאה צרופה ובלתי נידלת - bobble bubble חוצמזה מתחת בסולם העדיפויות קיים STAR CONTROL, SPACE BIKES ו VIKINGS

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. כי הרי בניגוד למחשב ששם משפרים כל הזמן את המנוע גראפי יש אפשרות להחליף כרטיס מסך ובקונסוליה אין אז האם המשחקים שיויצאים הגראפיקה שלהם טובה יותר או שהיא אותו הדבר ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים