עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. לא יודע אייך נמחק עכשיו יש לי רק את welcome my box האם יש דרך להחזיר את זה ניסיתי לעשות איפוס שזה פורמט להרדיסק וזה לא עזר יש לי את השולחן החדש של האקסבוקס יכול להיות שאם אני יעשה את העידכן של הדאשבורד החדש זה יפתור לי תבעיה בבקשה עזרה ואם אני יעשה את העידכון החדש של nxe מחדש זה אולי יעזור

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  2. Started by hadarK,

שלום, אני מעוניין להרשם לשירות playstation plus והמחיר בארץ דרך ה ps store הוא כ 250 ש"ח. רציתי לדעת אם מישהו יודע על קניית מנוי ל-12 חודשים לשירות במחיר זול יותר ע"י קנייה של קוד. אני יודע שזה קיים אבל אני צריך אחד למשתמש אירופאי או מה שישראל נחשבת ע"י סוני, מצאתי לחשבון אמריקאי שהמחיר הוא כ- 180 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 5.6k צפיות
  3. Started by צומפי,

אני זקוק לPS2 עם שני שלטים ציפ כרטיס זיכרון. מה אתם אומרים על ההצעה הבאה http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=2252 האם כדאי לקחת את הציפ מטריקס אינפיניטי? האם ניתן למצוא הצעה טובה יותר באזור המרכז?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  4. Started by idan7532,

יש לי בעיה עם הסוני 3 דוד שלי כיבה אותו מהכפתור מאחורה כשהסוני עוד פעל ועכשיו כשאני מדליק אותו האור הירוק מהבהב ואז מתחלף לאור צהוב לשנייה ואז נכבה שוב וככה כל פעם מחדש בבקשה אם מישהו יודע איך לסדר את זה שיעזור לי בבקשה!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by marlboro,

חיברתי אותו למחשב עבד מצויין, חיברתי ל 360 עבד מצויין שיחקתי בו כמה ימים עכשיו רציתי לשחק משהו ב PC, ואני לא מצליח להתחבר הם מזהים אחד את השני, הסטיק נותן 3 הבהובים מהירים .. אבל ממשיך להבהב אחרי זה (כל הנורות) זה לא מצליח לי, הסרתי התקנתי שניתי USB הכל... :s05:

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by Avivf88,

לא מזמן קניתי PS2 יחד עם החבר'ה בצבא מהחדר.. עכשיו הסוני שלנו לא קורא צרובים- משמע אין לנו הרבה מה לעשות איתו, לכן אנחנו רוצים להתקין צ'יפ רק שאף אחד מאיתנו לא ממש מבין בזה, אני אשמח אם תוכלי לענות לי על כמה שאלות שנוכל להבין קצת: 1. מה ההבדל בכלל בין הצ'יפים? בשורה התחתונה כולם קוראים צרובים לא? 2. כמה עולה בערך צ'יפ פשוט שיקרא לי צרובים (אני צריך לדעת סדר גודל בערך)? 3. עד כמה הם אמינים והאם יכול להיות מצב שפתאום הם יפסיקו לעבוד? 4. והכי חשוב מן הסתם.. על איזה אתם ממליצים.. כשלוקחים בחשבון שאין לנו בכלל הרבה כסף להוציא על זה המון תודה לעוזרים וסליחה על הבורות

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  7. Started by timac,

שלום האם כדאי לי לקנות אקס בוקס 360 פריום גירסת PAL יד שנייה ב2500 שהובא מאנגליה?? האקס בוקס חדש עם כל האביזרים בניילונים והמחיר טוב אבל אני מפחד מנושא האחריות כי אם קורה לו משהו אין אמא ואין אבא. מה אתם אומרים כדאי?

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by Sa,

שאלה לי, יש לי מסך מחשב DELL U2312M מסך מכובד לכל דבר, האקסובקס מחובר אליו בHDMI TO DVI פייר, על אף שכבר סידרתי את הרזולוציה לרזולוציה הטבעית של המסך, המשחקים לא ניראים משהו. האם חיבור HDMI TO HDMI איכותי יותר? ויביא איכות תמונה טובה יותר? שאלה נוספת, אני לא מעוניין לחבר את הבוקס שלי לאינטרנט, האם יש דרך אחרת לעדכן את המכשיר שלי?

9. ישל לי מסך 16:10 22" איזה רזולוציה הכי תתאים לו

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  10. שאלה בכותרת המשחק בגרסת PS2 תודה

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  11. מדובר בדגם PS3 SLIN 120GB. עכשיו הבנתי שזה בגלל שהוא לא במקום מספיק מאוורר... אבל שנה שהוא לא עשה לי בעיות ופתאום כן. הוא מתכבה ישר... לא נדלקת "נורה כתומה" שאומרת שיש בעיה ככה הבנתי. אני מחפש קירור טוב ולא יקר לסוני... הבנתי שיש כאלו שמתחברים דרך הUSB תודה

• 6 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. אהלן, לאחרונה קניתי את UNCHARTED 3 בארה"ב הכנסתי גם את ה קוד ל ONLINE PASS, הכל אחלה בחלה אבל כשאני מנסה להתחבר לאינטנרט אני לא מצליח זה נתקע בשלב של ה SYNCING LEVEL DATA וכותב לי FAILED TO SYNC ניסיתי נואשות לחפש באינטרנט תשובה לבעיה ולא כל כך מצאתי מצאתי כמה שכתבו שאולי זה בעיה עם שרת ה DNS ולנסות לשנות אותו ניסיתי וזה לא עזר לי, אבל לא מצאתי שום התייחסות רשמית חוץ מזה שראיתי שלעוד אנשים יש את הבעיה אבל לא ראיתי שום פתרון. האם מישהו כאן גם חווה את אותה הבעיה, או אולי שמע על הבעיה ויודע איך לפתור אותה? זה ממש מבאס שה MP לא עובד, זה חלק ממש משמעותי מהמשחק שממש בא לי כבר לנסות.. תודה רבה רבה!

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  13. Started by lexsus,

שלום ! אני הולך לקנות את אחד משני הקוסלות הבאים: exbox 360 elite או wii אל תגידו לי תיכך sony 3 כי הוא לא בתקציב שלי אחד משניהם עכשיו אני מתלבט כי יש כאלה שאומרים לי שעדיף לי לקחת את ה wii ויש כאלה שאומרים לי שעדיף את ה xbox360 עכשיו אני צריך חוות דעת מיקצועית שיגדו מה יותר שווה לי לקחת הגרפיקה די חשובה אבל גם המשחקיות של ה wii אני לוקח בחשבון לכן קשה לי להחילט איזה מבין שני הקונסולות עדיף לי לקנות!?

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  14. שלום יש לי טלווזיה 32 אינץ' של סמסונג כשאני מחבר אליה סוניפליסטיישן2 בחיבור הרגיל (RCA) אדום , לבן , צהוב רואים בטלווזיה צבעים של ירוק כחול וטורקיז ולא רואים את הצבעים כולם בדקתי את הסוני בכל טלווזיה אחרת הוא עובד מעולה וגם הטלווזיה עם ממיר בחיבור למחשב או לכל קונסולה אחרת עובדת מצויין מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה בצורה הכי מהירה והכי זולה תודה

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  15. Started by Lyor,

אני מעוניין להציג סרט AVI רגיל בסוני ופעלתי לפי המדריך הזה: http://www.playzone.co.il/playzone_view ... iew=cheats הבעיה שלי היא כזאת, אני רואה את הסרט נהדר אבל אני לא הצלחתי לראות את התירגום איתו בייחד (למרות שבמחשב רואים תירגום לכל סרט) רציתי לדעת מה אני צריך לעשות כדי לראות את התירגום (אגב, אני עובד עם התוכנה TVersity כמו שבמדריך, אם מישהו מכיר תוכנה או דרך טובה יותר להציג סרט רגיל (AVI, MPEG) אז שלא יהסס לאמר לי).

• 32 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. שלום לכולם , עד עכשיו שיחקתי באקס בוקס על מסך המחשב שלי Dell U2311H למי שמכיר . ואתמול להפתעתי גיליתי שיציאת הHDMI באקס בוקס לא בסדר משום מקום היא נהרסה לי הלכתי ל ENJOYSTICK (אין כבר אחריות כי הוא עבר שנה ) ואמרו לי שם שזה יכול לקרות מהסיבה שחיברתי את כבל ה HDMI למסך המחשב בזמן שהמחשב היה דלוק וככה היא נהרסה לי ושאי אפשר לתקן . אז השאלה שלי האם זה נכון ??? הלך לי האקס בוקס ???? (חוץ מיציאת VGA רגילה ) זה לא נשמע לי הגיוני שאי אפשר לתקן דבר כזה בכל זאת זה לא ששברתי את הכניסה או משהו פשוט הדלקתי את האקס בוקס בזמן שהמחשב היה דולק וזה נשמע לי כלכך מפגר שייהרס לי האקסבוקס בגלל דבר כזה .

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  17. Started by AnTiC,

מה המצב? אני מקווה שזה המקום הנכון... אני רוצה לקנות PS3 או XBOX360, ואני לא יודע מה עדיף...הרוב אומרים לי ש-XBOX, כי יש לו יותר משחקים ויש לו פריצה. אבל מצד שני ה-PS3 יותר מתקדם, טכנולוגיה יותר חדשה, יש לו BLU-RAY, עכשיו אולי זה לא עוזר כל כך אבל עוד כמה חודשים הטכנולוגיה תתקדם ו-XBOX כבר יהיה ישן...לא? אז מה עדיף? תודה, אביב.

• 25 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. Started by BaR151,

אני צריך לקנות כבל HDMI חדש וראיתי שדרך ebay אפשר לקנות בגרושים.. 7$ +- אבל אני רוצה לשאול לפני כן אם יש סוגים מסויימים שמומלץ לקנות ואם כן מה בדיוק. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היי חברים ושבוע טוב... קניתי אקס בוקס חדש דגם אחרון של מייקרוסופט מצרפת הכל טוב ויפה בדקתי הספק (175W) לוח אם FALCON כמו שצריך המכשיר המיועד...הבאתי יחד איתו עוד שלט ופרו 2009.... אני לא יוכל להמשיך ולקנות עוד משחקים כי זה עולה הרבה כידוע לכם..... השאלה שלי כזאת: אני יודע (ככה הסבירו לי לפחות) שבסוני יש כונן בלו ריי שמה שמיוחד בו שהוא יכול לקרוא דיסקים בנפחים גדולים מאוד מה שגם משפיע על גרפיקה ואיכות המשחק... באקס בוקס זה שונה...של LITE-ON משו כזה... עכשיו כיוון שיש לי כזה (אני חושב) אני רוצה לדעת אם אני אעשה לו הסבה לכונן חדש כמו שרראיתי IXTREME 1.4 משו כזה אם זה לא יפגע לי באיכות המשחק? אם הוא מסוגל לקרוא נפחי דיסק גדולים ולהשאיר את איכות המשחק כמו עם דיסק מקורי? שאלה ש…

20. קניתי טלויזיה חדשה Sony KDL46HX800 וזה עושה לי את הבעיה של ההבהוב , בטלויזיה הקודמת זה עובד סבבה, ניסיתי להחליף כבל HDMI וגם מיקום חיבור ברסיבר וזה לא עובד , זה רק מראה לי תמונה של הסוני הראשית נדלק ונכבה זה לא עומד יציב מה עושים?*את הסוני חיברתי לרסיבר עם HDMI (מה שעשיתי בטלויזיה הישנה וזה עבד , ומהרסיבר לטלויזיה. קיצר כמו שצריך.*הרסיבר שלי הוא rx-v367

21. Started by ajl,

הילדים מנדנדים לי על זה שהם גם רוצים קונסולת משחקים, רק שתבינו יש להם בחדר מחשב (שמסוגל להריץ GTA, Crysis) אבל הם רוצים קונסולה ניסיתי להבין מי טובה יותר, מי אמינה יור, מי מהנה יותר והאמת... קשה PS3 - יקרה מידי. XBOX - מסוכנת (טבעת המוות) ונראה לי חבל על הכסף אגב, מה אתם עושים במידה ויש טבעת המוות? זורקים את המכשיר לפח? שולחים לתיקון? WII - שונה ומהנה (עוזרת להוריד כמה קלוריות בדרך :-)) אך פשוטה גרפית. אז במה לבחור אם בכלל? או לתת להם להמשיך לנדנד ושיסתפקו במחשקים במחשב ;-). 10X

• 50 תגובות
    • 4.2k צפיות
  22. אני רוצה לצ'פר את עצמי לקראת הלימודים (איזה תירוץ הא? [צוחק בקול] ) ולקנות לעצמי טלוויזיה לחדר. מרחק הצפייה הוא בערך 2.8 והתקציב שלי הוא 6500-7500 שקל. השימושים יהיו: PS3 - 50% HD Content - 25% Hot (SD Content) - 25% שמתי עין על סמסונג כי הן ממש יפות, אבל מותג ברוויה של סוני קורץ לי גם הוא. מצד שני שמעתי שגם היטצ'י ממש טובות והסדרה החדשה ש LG גם לא רעה... בזמן האחרון חשבתי גם שאולי עדיף להשקיע את אותו סכום כסף במקרן מגניב, אבל אני לא בטוח שזה לא קרוב מדי לאיפה שאני יושב (כאבי ראש ועיניים?). בכל מקרה, אני מבולבל לגמרי. מישהו יכול להמליץ לי על משהו טוב? כמו כן, אני רוצה לקנות ביחד עם חבר, אתם חושבים שיעשו לנו הנחה אם נקנה שתי טלוויזיות ביחד?

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. זקוק נואשות לעזרה! לפני שבועיים רכשנו מתנה לבן את הקונסולה המתוארת בנושא. המשחקים יושבים על HDD חיצוני עם כמה משחקים שעד עכשיו הספקתי להוריד ולהמיר ל-GOD. כל המשחקים עולים ועובדים. אך לצערי את העטיפות אני לא רואה. למען האמת רק אתמול, אין לי מושג איך זה קרה?! זה פתאום הראה את העטיפה של אחד מהמשחקים. לצערי לא ראיתי הרבה הסבר בנושא ברשת ואשמח מאוד לאישזהו הסבר מפורט שלב אחרי שלב, איך לבצע את הפעולות כך שעטיפות תיראנה. הדגם שרכשתי הוא ה-360 האחרון כלומר הקופסה השחורה המלבנית ישרה (לא זו עם הקימור) ניסיתי לבדוק ב- SYSTEM SETTINGS מה ניתן לעשות והגעתי למקום בו יש אופציה לשנות כל מני ערכים הקשורים לנתיב של מיקום המשחקים, אך זה לא עזר. כמובן החזרתי את כל ההגדרות חזרה מבחינת חיבו…

• 1 תגובה
    • 4.7k צפיות
  24. Started by huber,

רשימת העדכונים שיבואו עלינו לטובה. נראה מבטיח: http://blog.us.playstation.com/2008/10/13/firmware-updates-ps3-v250-psp-v500/ בקצרה בעברית: [] תמיכה לאוזניית בלוטוס המקורית של סוני. [] שיפור בהשגת הטרופיס ואלמנטים נוספים. [] מצב חבר - נוספה אפשרות שתראה משתמשים לא מקוונים, מתי לאחרונה הם היו מקוונים וכמה זמן. [] שיפור בחווית החנות של סוני. [] חסכון בחשמל - נוספה אפשרות שתאפשר למשתמש להגדיר אחרי זמן מסויים במידה ואין שימוש בקונסולה היא תכבה לבד. [] הורדה ברקע - נוספה אפשרות שתאפשר למשתמש להגדיר שברגע שתסתיים הורדה הסוני יתכבה לבד. [] לכידת תמונות תוך כדי משחק. [] תמיכה בפלאש גירסה 9.

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  25. Started by matanch,

* כעת יש לך אפשרות להגדיר את מערכת PS3 כדי לבטל באופן אוטומטי לאחר ההתקנה או להוריד רקע של תוכן יש הושלם. This option is available when you turn off the system under [users] > [Turn Off System] while content is being downloaded or installed. אפשרות זו זמינה בעת לכבות את המערכת תחת [משתמשים]> [כיבוי המערכת] בעת הורדת תוכן או מותקן. הגדרות Settings הגדרות * [bD/DVD Settings] has been renamed to [Video Settings]. [bd / DVD הגדרות] כבר שמם ל [הגדרות וידאו]. * Under [Video Settings], the [Cinema Conversion] option has been renamed to [bD/DVD Cinema Conversion] and the [upscale] option has been renamed to [bD/DVD Upscaler]. תחת [הגדרות וידאו], את [סינמה המרה] הייתה …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים