קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה לפני שאני מתחיל בביקורת כן אני יודע שההתחלה מסריחה וכן המשחק לא מושלם אז בבקשה למי שלא עבר את כל המשחק ורוצה להגיב אז תקראו את כל הביקורת לפני התגובות הביקורת הקדמה "מאריו שמש " -ככה אני קורא לו בביקורת הוא בעצם המשך למאריו 64 אבל אם שינוים שאני יכתוב עליהם בהמשך כמו מאריו 64 יש במשחק כוכבים גם במקרה הזה 120 מהם והכוכבים בעצם מסמנים משימות שצריך לעשות כדי לקבל אותם כמו מאריו 64 יש עולם אחד חיצוני ובתוכו עולמות פנימים כמו מאריו 64 לא חייבים את כל הכוכבים לעבור את המשחק אלה הרבה פחות השינוי הגדול ביותר שהכניסו למשחק זה שמאריו לובש על הגב מאין "תיק רובוט צינור" הרובוט הזה בעצם נותן לו להשפריץ מים ובנוסף נותן לו לרחף באוויר קצת זמן בדומה לזנ…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.after-games.co.il/Product.asp?productid=42 מה אתם אומרים?!! למישהו יש ניסיון עם החנות? אם זה אכן עם לוח האם פאלקון החדש אז זה שווה לא?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סיימתי היום את המשחק אז החלטתי להשקיע טיפה ולכתוב פה ביקורת. העלילה במשחק פחות מעניינת , די ג'נרית ואם היו עושים ממנה ספר הוא די היה משעמם. אתה משחק אחד משני שחירי חרב שעושים את העבודה המלוכלכת שהיא בדרך כלל להרוג מישהו ולחלץ (לא הרגשתי שאני משחק מישהו ממש עלית כי המשימות היו בעיקר של חיסול מלוכלך (הרבה יריות , אפס התגנבות). הסוף גם לא משהו. בעלילה הוא לא עובר את ה 6.5 אבל הקטע במשחק הוא לא העלילה אלא המשחקיות עצמה. כשחקן יחיד אני מצאתי את עצמי משאיר את החבר (שחיר החרב השני) כול הזמן במצב שיהיה לידי , יש הטוענים כי אפשר פשוט לשלוח אותו להתקדמות ואז הוא עושה הכול ואתה סתם רץ ואוסף תחמושת - אני אישית לא ניסיתי את זה וגם לא רציתי להרוס לעצמי את המשחק. כשחקן יחיד עדיין מצאתי …
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
ובכן, המצב הוא כזה. אני חולה מאז יום שישי. ראשון, שני אני לא בעבודה, סיימתי את Shadow of the colossus ואני כבר מתחיל להשתעמם. ביקשתי מחבר שלי שיביא לי את ה XBOX שלו והוא הסכים. בהתחשב בזה שסביר להניח שיש לי עוד יום-יומיים חופש, באיזה משחק מתוך קייס המשחקים שהוא הביא לי לשחק? Overlord Army of Two Gears of War COD 4 Mass Effect Smackdown vs. Raw 2008 Halo 3 Stranghold Lost Planet Bioshock יש לו גם את AC, שזה המשחק שהכי הכי הייתי רוצה לשחק בו, אבל הוא מגיע לי עם ה PS3 ואני לא רוצה להרוס לי כשהוא יגיע... אז מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום, 1. כרגע עוד אין לי טלוויזיה HD, אבל האם כשתהיה לי, יהיו לי בעיות עם ה-NTSC וה-PAL בסרטי BLU-RAY? 2. האם אפשר להעתיק משחקים לכונן הקשיח ולהריץ אותם משם באופן מלא? 3. האם אפשר להעתיק סרטים לכונן הקשיח ולצפות בהם משם? ואולי השאלה העיקרית, האם בכלל משתלם לקנות כיום PS3? או שעדיף לחכות עוד?
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני יודע שהחוקיות של הדיון על הקצה, אבל עדכון קטן. ב-22 יצא עדכון חדש לווי (לא חובה בינתיים), אשר חוסם משחקים אשר שונו ע"י TC. כמו כן, הוא מבטל ערוצי הוומברו (מה שגורם לפעמים לאי הפעלתו של הווי) ויש שאומרים שגם את הפריילוודר. בקיצור, נדפקנו. אני יודע שזה היה עניין של זמן, אבל זה עדיין נורא עצבן אותי. צפו לעדכון בכל משחק חדש שיצא של נינטנדו, דגש על מאריו קארט. עריכה:
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
השבוע יוצאת כמות נכבדת של משחקים ל-PSP,ובניהם אחד המשחקים הכי מצופים של השנה,אם לא הכי ,כמובן שהוא God Of Wars:Chanis Of Olympus!! המשחקים שיוצאים בארה"ב הם: * -משחק מצופה ביותר שחיכו המון זמן עד שתרגמו אותו לאנגליתCrisis Core: Final Fantasy VII * Warriors Orochi המשחקים שיוצאים באירופה הם: * Boulder Dash Rocks * Dungeon Explorer -המשחק המדובר של השנה ולפי דעתי הטוב ביותר,וגם הקצר ביותר LOL * God of War: Chains of Olympus * Metal Gear Solid: Portable Ops Plus * Riviera: The Promised Land * Warriors Orochi המשחקים שיוצאים באסיה: * Code Geass: Hangyaku no Lelouch - Lost Colors * Code Geass: Hangyaku no Lelouch - Lost Colors (Special Edition) …
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
בשעה טובה ובלי עין הרע הצטרפתי למשפחת ה PS3. "זכיתי" ב Bid באיביי על PS3 ובתקווה שתוך חודש/חודש וחצי (תלוי מתי הוא ישלח, תלוי מתי יגיע) גם אני אוכל להחליף קצתחוויות ממשחקי ה Next Gen ואפסיק להרגיש כ"כ מוקצה בפורום . בכל מקרה, השאלה שרציתי לשאול היא, המוכר ממוקם בקנדה. המשלוח לארה"ב והמשלוח לישראל יעלו אותו דבר. דוד שלי מארה"ב אמור להגיע עוד שבועיים לארץ. האם לדעתכם כדאי לי לשלוח את ה PS3 כאן לארץ ולהמר על כמה יקחו לי במכס או שלשלוח את זה לדוד שלי שנמצא בארה"ב ולהגיד לו לעבור במסלול האדום ולהמר על כמה שם יקחו לו במכס (שיגיד שהוא קנה את זה לילדים שלו והם לא רוצים אז הוא מביא את זה לי). מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.iphoneblog.co.il/2008/03/blog-post_6030.html
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משחק מדהים... באמת מדהים... לקח לי בערך שמונה וחצי-תשע שעות לסיים אותו. הסוף מאד איכזב אותי, אבל אני ממליץ לכל מי שבא לסחוט עוד קצת מיץ מה PS2 שלו לשחק בו. עכשיו המשחק האחרון שאני רוצה לשחק על ה PS2 שלי הוא Ratchet: Size Matters ואז עוברים ל PS3 לשחק Ratchet עליו
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
בימים הקרובים אני מזמין מחול PS3. כדי לא לקבל את המכשיר "עקר" ומשעמם - צריך כמובן לרכוש משחקים. אשמח לקבל המלצות לכמה "משחקי חובה", כאלו שיעסיקו אותי כמה שיותר. קחו בחשבון כמה דברים: 1. יש לי מחשב בבית ככה שבהרבה מאוד משחקים שיצאו ל PS3 וגם למחשב כבר שיחקתי (כנראה בכולם). 2. אני לא אוהב מירוצים ומשחקי ספורט. העדפה חזקה ל RPG, שוטרים וכו. אשמח לשמוע את דעתכם - רצוי ממשיהו שמשחק במשחקים הללו כמובן.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. רציתי לקנות XBOX אבל אני לא ממש מבין בגרסאות של המכשיר. אני קונה אותו בארצות הברית ויש לי 350$ להוציא. אשמח אם תוכלו להסביר על הגרסאות השונות, והאפשרויות לקניית המכשי בסכום הכסף הזה (לא חייב להשתמש בכולו ), על המשחקים המומלצים ועוד.
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה לאחר הרבה התלבטיות איפה לקנוטת וכדומה החלטתי בסופו של דבר לרכוש מהחברה המוכרת בשמה הטוב vgs אחלה אנשים,שירות אדיב קניתי את גירסת הפאל עם ציפ,ב2400 שייח חברים לפי דעתי זה מחיר סביר וטוב לאחר שאני לקוח שמה כבר הרבה זמן עכשיו יש לי כמה שאלות: המכשיר הוא פל 1 האם אני יכול להריץ עליו כול מישחק אירופאי? 2 איזה משחקים אתם ממליצים לשחק גם פאל גם אירופאי? 3 השאלה הקרטיתית ביותר איך משחקים עם השלט הזה עם מישהו יוכל לתת לי מענה אני ישמח מאוד אנשים יקרים ואיך יודעים עם המכשיר משודרג? ואיך מתחברים לאינטרנט כדי לשחק ברשת ומאיפה הכי זול לקנות כבל קומפנט לשיפור האיכות ומה המחיר שהם נעים? זהו זה כול השאלות שלי חברה ישמח עם תעזרו לי ועוד קנו רק מ VGS באחריות אני אומר
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את ה-Wii שלי עם Component. איפה כדאי לקנות כבל? בזאפ ראיתי כל מיני מחירים בטווח גדול. חשבתי אולי להזמין מחו"ל. זה ייצא משתלם? למישהו יש ניסיון עם זה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה לחבר שלי קונים 360 מארה"ב,מה הוא צריך לדעת לפני הקניה? איזה גרסה הכי כדאי? הסברתי לו לו על העלית שנראית לי הכי משתלמת,היא באה עם כבל HDMI נכון? ובפרימיום יש יציאת HDMI בכלל? ובקטע של אזורים איך זה עובד,אם הוא קונה שם מכשיר,אז כל המשחקים יעבדו לו או שזה אחרת? משחק שהוא יקנה בארץ לא יעבוד לו? והוא צריך גם שנאי למתח משהו כזה? כמה זה עולה? וכמה בערך צריך לעלות העלית,450 דולר לא? ויש בעיות עם המכס? או שבדרך כלל זה עובר בלי בעיה בלי הוספת תשלום?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=26181 נישמע מעניין נקווה שיצא טוב
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אם זה כבר גרפיקה חדשה וכל זה אני אנסה אותו
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מאת: אילן גלר http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=111776 חברתישפאר הום-טק, היבואנית הישראלית הרשמית של מוצרי סוני, מעדכנת את הקטלוגשלה במחירים מוזלים לכמה ממשחקי ה-PlayStation 3 הטובים ביותר, וגם בכמהמוצרים ומבצעים חדשים: משחקי ה-PlayStation 3 הבאים ימכרו מעתה תמורת 269 ש'ח (במקום 399):Resistance Fall of Man, Motorstorm, Heavenly Sword, Ridge Racer 7,Lair, Genji: Days of the Blade. משחקי PSP חדשים: Patapon (המחיר הרשמי 269 ש'ח!), Castlevenia. משחקי PlayStation 3 חדשים: Blacksite, Unreal Tournament 3 מבצע מיוחד: מהדורת ה-PSP של המשחק Pro Evolution Soccer 2008 מגיעה עם נרתיק UMD במתנה דעה שלי:לפי דעתי זה טוב שהם חושבים על הלקוחות והכל..אבל עדיין מחירים מוגזמים …
-
- 50 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
הדיון הזה הוא לא על המשחק אלא על ההמשך שלו והחידה בסופו , יהיו פה ספויילרים!! כול שאלה לגבי המשחק על המחשב / בעיות טכניות איתו שנגרמו בגלל רכישה לא חוקית שלו ימחקו ומי ששלח אותן יקבל אזהרה. אז לכול מי שסיימת את המשחק (על ה360 או על המחשב): מה דעתכם על הסוף? ראיתם פיתרונות לחידות שהושארו (כול הסימנים)? מי שרוצה לראות שוב יכול או להיכנס למשחק או לראות את הסירטון הבא: (מצאתי את זה בזמן כתיבת התראד - בצד רשום הפתרון לכמה מהסימנים ולמרות זאת יש כמה שלא נענו) הפיתרונות: [center]Puzzle One: 'Artefacts sent to the skies to control all nation, to make us obey a hidden crusade. Do not help them' Puzzle Two: 'They drained my soul and made it theirs. I drained my bo…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
השבוע יוצאים המשחקים הבאים: * -למשחק הזה אני מצפה אישית:Sega Superstars Tennis * Worms: A Space Oddity * George of the Jungle * Pro Evolution Soccer 2008 * WWII Aces אמממ...וגם בתאריך הזה אני עליתי לתורה..(17/3),ומחר המסיבה שלי.. (נולדתי ב-13/3/95)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המליצו לי על המוכר הזה: http://item.express.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ExpressItem&tr=hp&item=320227566736&_trksid=p3907.m32&_trkparms=tab%3DExpress הוא מוכר גולד לייב ל13 חודשים ללא צורך במשלוח, שעה לאחר הקנייה הוא שולח את השם והססמא של הלייב ללקוח במייל. והוא כמובן מוכר בחצי מחיר מאשר מוכרים בארץ. הבעיה שלמרות שאני רשום לEBAY כשאני מנסה לרכוש ממנו כרטיס אז EBAY מכריחים אותי לרשום כתובת בארה"ב למרות שאני מישראל וכשאני מגדיר כתובת מארה"ב אז הם כותבים שהם לא מצליחים לאמת את הויזה שלי. כבר קניתי פעם עם הויזה שלי מPAYPAL ככה שלא אמורה להיות בעיה.. למישהו יש פיתרון מקורי או קנה ממוכר אחר בEBAY ולא נתקל בבעיה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הכנסתי את הדיסק של הSSBB והוא מתחיל לקרוא אותו אבל יש איזשהוא קטע שהוא פשוט עושה מסך לבן ונתקע מה לעשות???????
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום הנה קישור לקונסולת xbox 360 משופרת, זה משתלם? כי אני יודע ש זה קונסולה ממש טובה ושהיא אמורה לעלות הרבה יותר: http://ksp.co.il/hmain.php בבקשה הסבר למה זה עולה כל כך זול ומה זה "משופר"? תודה artifakt
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-