עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by dragon772,

מתלבט בין ה ARCADE לבין ה PRIMUME עכשיו אני יודע שההבדלים זה ה 60 ג'יגה וה כבל קשת ואוזניות... השאלה שלי אם זה שווה הבדל של 350 שקל? שמעתי גם שבג'ספר אפשר לשמור משחקים מלאים על הקונסולה אז זה יתרון בזה שזה לא שוחק תעיינית לא? אשמח לעזרה בנושא.

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  2. שלום כולם! השבוע צריכה להגיע לי טלוויזיה חדש לחדר (37 אינץ' סידרת סקהרלט של LG) ועל הדרך אחי טס ללונדון ואחרי שבדקתי את המחירים של הקונסולות שם (זה מגוחך שההפרש כזה גדול), החלטתי ללכת על אחת מהן, עכשיו הקטע זה שמשחקים לא הכי מעניין אותי ז'א אני מן הסתם ישחק אבל בגלל חוסר בזמן זה לא יהיה העיקר, עיקר התלבטות שלי היא שאני לא מכיר את הנתוני מדיה של 2 הקונסולות פרט לזה שלPS3 יש בלו ריי, האם אחת מהן או שניהן יכולות לשמש כסטרימרים? האם ניתן לנגן כל סרט דרכן? האם הארד דיסק של כל קונסולה יכול לאחסן סרטים? אם יש לי הארד דיסק חיצוני אחת מהקונסולות תדע להשתמש בו? אני אשמח לתשובות ועוד הערות או הארות חכמות (לקחתי בחשבון סטרימר רגיל וגם את האפל טי וי, אני כן מעוניין באופציה למשחקים) תו…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Eden 6600,

אני רוצה לקנות קונסולה ניידת בעיקר בשביל להעביר את הזמן ואני מתלבט בין ה-DS וה-PSP בעקרון הז'אנרים האהובים עלי הם פלטפורמה/הרפתקאות ו-action rpg. אפילו חשבתי על האייפוד טאץ' בתור קונסולה, אז מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by MasterOr,

אני מתלבט אם לקנות את הPS2+צ'יפ MODBO 4 ו2 שלטים מקוריים ב1377 או את הXBOX ב1600 עם הסבה של אלאדין ו2 שלטים מקורי וחיקוי. עכשיו אני לא מבין ממש בשימוש של הXBOX בקשר להסבה והפעלת משחקים ואני יודע שאסור לדבר כאן ממש אז אם מישהו יכול לעזור לי יכול לפנות אליי לאייסיקיו 40101594 או מסנג'ר robiel_12@bezeqint.net תודה.

• 19 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by slivneh,

הבן שלי בכיתה ב' וחסך כסף לקונסולה חדשה. עד היום היה לו WII הישן והטוב (והמוגבל). אנחנו מתלבטים בין שתי הקוסולות. אין לנו ניסיון קודם עם אף אחת מהם. אומנם זה מיועד בעיקר למשחקים.. אבל מכונת מדיה ביתית זה נשמע נחמד... בנוסף, יש לנו פלאזמה 50 (HD RADEY) ולא FHD. מה לקנות ? את שנייהם אני מביא מחו"ל.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Shino,

טוב כמו שכתוב בכותרת אני נמצא כרגע בהתלבטות קשה מאוד. בגדול לא ממש משנה לי איזה מהם לקנות והמחיר די דומה. אני מתלבט בין ה Xbox 360 Elite לבין PS3 slim. אני מבקש ממכם המבינים יותר ובעלי הניסיון לעזור לי עם כמה שאלות. 1. אני לא ממש גיימר מטורף אני בעיקר חושב לכיוון קונסולה לסלון לי ולילדים. 2. אני אוהב משחקים בסגנון Fable ו-ME וכמובן שכאן נופלת ההחלטה שלי לכיוון xbox. 3. אני רוצה אופציה לשחק בגיטר הירו בשביל שאני ואישתי נוכל להעביר ערב בסגנון להקת רוק מטורפת ולקרוע לשכנים שלי את עור התוף :bash: 4. אני לא צריך פריצות/צרובים וכל שאר מיני הירקות. 5. גרפיקה לא ממש מעניינת אותי, אני לא חסיד גדול של גרפיקה כמו משחקיות טובה. ועכשיו לשאלות. 1. יש לי בבית טלוויזיה אחת בחד…

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by avive2004,

אין לי מושג איזה קונסולה הכי טובה אני מוכן להשקיע עד 3000 שקל אבל גם עם ציוד היקפי (שלטים וכו') אין לי מושג מה ההבדל בין כל הגירסאות של הXBOX ומה בינהן הכי משתלמת, במה העלית יותר טובה שהיא עולה יותר זה אותו מעבד גראפי לא? חבר המליץ לי לקנות את זה אם תגידו כן אני אלך על זה כי אני פשוט לא מבין בדברים האלה, קניתי טלויזיה 42 ואני רוצה להנות ממנה עד כמה שאפשר כן או לא http://www.2all.co.il/Web/Sites/chipzol/PAGE135.asp ואם לא אז מה כן מאיפה לקנות אחריות וכו' תודה רבה, עשיתי חיפוש אבל התוצאות יחסית לא אקטואליות או רלוונטיות לכן פתחתי נושא חדש שבת שלום ותודה על הקריאה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by alex15,

אני מתלבט בין בין לקנות קונסולת PS3 לבין XBOX 360 מה אני צריך: 1 חיבור לרשת אם יש כרטיס רשת אלחוטי שיהיה בסלון 2 כונן גדול כ 80GB ומעלה 3 החלק החשוב ביותר שיהיה קורא צרובים 4 אפשרות למערכת ביתית שיכולה לנגן ולהפעיל סרטים שירים ... 5 בנוגע לטלויזיה יהיה מחובר ל טלויזיה לפלאזמה PILOT אין לי יותר מד כספ להוציא על הדיסקים אזרני אקנה דיסקים צרובים השאלה החשובה באמת : אם אני קונה XBOX 360 ושם לו גוק שיוכל לקרוא צרובים אז ואקנה משחקים לא אורגינלים אז יש אפשרות לשחק אונליין באינטרנט או ברשת ?

• 94 תגובות
    • 10.6k צפיות
  9. Started by Domovoi,

אני מתלבט בין resistant evil 4 ו metal gear solid 3. יש לציין שלא שיחקתי ב MGS2\1

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  10. אני מציין שאני צריך תקונסולה ביחד עם שני שלטים+פרו 10! יש את ההצעה הראשונה וניראלי גם שהכי טובה: http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=1835 בעלות של 2500 ש"ח ויש את ההצעה השנייה שזה סוני 3 פלוס שלט אחד ntsc http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=1838 ב1900 ש"ח. יש לציין שעוד שלט שאני יזמין ועוד פרו יעלו לי ניראלי עוד 500 ש"ח. דרך אגב מה ההבדל בין בין ntsc ל pal? מה אתם אומרים איזה הצעה עדיפה? ואם יש לכם רעיון להצעה אחרת אשמח לשמוע..!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by godis,

שלום, אני מעוניין לרכוש PSP לצבא כי אני משרת בבסיס רחוק(אילת) ויש לי נסיעות ארוכות. רציתי לדעת האם זה משתלם, מאנשים שכבר קנו האם הם מרוצים ממנו? אם רואים עליו סרטים בצורה טובה. ובכלל מה ההבדלים בין psp 2000 ל psp 3000 תודה

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by Cha0stAlker,

היי, בזמן האחרון התחלתי לחשוב על לקנות XBOX 360 ולעבור לשחק בו במקום במחשב. האם יהיה לי קשה להתרגל? לעולם לא שיחקתי משחקי FPS בקונסולה ותמיד הייתי רק על המחשב (היה לי פעם סוני 2 והייתי משחק GTA, אבל זהו). האם גם מישהו מכם הצליח להתרגל למשחקים בקונסולה לאחר שנים על המחשב?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by kisin,

הxbox360 סוף סוף קיבל שוב פעם טבעת מוות (זה היה צריך להגיע מתישהו) ואני בדילמה אם לקנות חדש או שפשוט לפרוש מעולם הקונסולות עד הדור הבא (שמי יודע מתי יגיע אלינו בכלל). אני אקנה קונסולה חדשה רק אם אני אהיה בטוח לחלוטין שטבעת המוות לא תחזור על עצמה כי נמאס לי להוציא כסף על הצעצוע הזה. מישהו יודע מה מצב גירסאת JASPER? האם גם היא בעייתית במידה מסויימת או שאפשר לומר שבעיית טבעת המוות נפתרה לחלוטין? אני אשמח אם תוכלו לפתור לי את הדילמה הזאת

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. היי ! ;D אני מתלבט מה לקנות , פלסטיישן או XBOX.. אני לא הולך לפרוץ אותו. חשוב לי לשחק אונליין ברשת. העיצוב של ה XBOX הרבה יותר יפה אבל אני מנסה להתעלם מזה. 1. יש הבדל באיכות המשחקים בין השתיים? 2. יש אפשרות לגלישה חופשית באינטרנט (דפדפן) באחד מהם? 3. רק הפלסטיישן תומך BLU RY? ואיך זה אמור להשפיע במידה והאקסבוקס לא תומך? 4. אפשר לחבר אותם למסך מחשב רגיל? [הבנתי שחיבור פלסטישן למסך מחשב זה קצת מסובך מבחינת הסאונד, אני צודק? זה גם באקסבוקס ככה?) אני אשמח אם תפנו אותי לאתר עדכני שמשווה בין הגירסאות העדכניות של שתי הקונסולות. אני ממש לא מבין בקונסולות משחק.. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לקנות אחד מהקונסולות הבאות ואני לא יודע מה יותר כדאי ומה יותר משתלם. הPS3 מאוד יקר יחסית ל360... אבל השאלה אם יותר שווה לקנות את הPS3 כי יש לו יותר יתרונות ... ובגלל זה הוא עולה יותר יקר? וחוץ מזה נכנסתי לזאפ,ויש כל כך הרבה גירסאות ל360 (פרמיום,ארקייד,קורא צרובים,לא קורא צרובים, 60 GB וכו' וכו') אבל השתגעתי. ואני לא מבין בזה בשיט, ואין לי מושג איזו גרסה בנוגע ל360 יותר משתלמת. * מתי לדעתם ירדו המחירים של הקונסולות? אני צריך עזרה מה יותר קונסולה משתלמת מכל הבחינות. ויותר טוב אם אני אשמע את הדעה מבן אדם שהתנסה בשניהם! תודה.

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  16. Started by pringles,

אני רוצה לקנות קונסולה ומתלבט בין הנ"ל הדרישות שלי הן כאלו: קורא צרובים, תמיכה טכנית, "הנאה" רבה יותר.... האם יש עוד דברים שצריך להתייחס אליהם בקנייה<??

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ~Pizza~,

היי, החלטתי לפנק את עצמי בטלוויזיה + קונסולת משחקים. אני רק עכשיו מתחיל את המחקר שלי על שני אלה וחשבתי לשאול את הממוחים אני יודע שאפשר לקנות משחקים מהSteam לאקסבוקס, האם ניתן לעשות משהו דומה לגבי הPS4? (לא סטים, אבל הורדת משחקים דרך הקונסולה- לא לקנות משחק פיזי) האם אני אוכל לחבר את החשבון Steam שלי לאקסבוקס ולשחק במשחקים שקיימים שם? לגבי משחקים שאני הולך לשחק: RPG בעיקר. FPS- אני לא חושב שאני איי פעם אתרגל לשחק משחקים כאלו בלי מקלדת ועכבר. יש לי מחשב חזק למשחקים בכל מקרה. Fable anniversary נראה מגניב...הוא אקסלוסיבי לאקסבוקס נכון? כרגע אני נוטה לטובת הXbox, לא רואה סיבה כרגע להעדיף את הPS4. אפשר לקנות חשבון PSN+ דרך הקונסולה במחיר לא מופקע של הארץ? (כלומר לשלם…

• 12 תגובות
    • 4.5k צפיות
  18. יש לי את גרסת ה40 ג'יגה, ואני מחפש דרך להעביר אליו סרטים בHD שזה 8 ג'יגה סרט. יש לי 400 שקל להשקיע על עינייני האחסון, אני לא מוצא לנכון להשקיע יותר מזה. הארדיסק חיצוני יש 120GB ב 290 שקל בבאג ובKSP יש 320GB ב350 שקל. שניהם דגמים טובים אני מניח של WD. הארדיסק חיצוני יאפשר לי להעביר קבצים להארדיסק של הסוני, ואני מניח שיהיה אפשר גם פשוט להריץ אותם ישירות ממנו בלי להעביר לHD של הסוני. השאלה היא אם כדאי להשקיע חלק מהסכום בHD פנימי יותר גדול לסוני (2.5 אינצ' כמו של מחשבים ניידים). אני יכול לקנות לו הארדיסק 160GB ב250 שקל של WD. כי אני לא סגור על הביצועים שיתן ההארדיסק החיצוני בUSB2, ואם מוזיקה ובעיקר אם הסרטים ירוצו חלק.. יש גם את העיניין של ההתקנות של המשחקים, כל משחק של הסוני…

• 50 תגובות
    • 6.1k צפיות
  19. Started by Ncoder,

שלום, אני לא מתכוון לרכוש משחקים באינטרנט, ולא לנגן סרטי DVD, אני מתכוון רק להוריד דמואים ולשחק במשחקים מקורים (שירוצו מהדיסק), אני מתכוון להוסיף גם קינקט. קראתי כמה הודעות ובחלק אומרים שה-4G יעבוד יותר מהר ובחלק בדיוק ההיפך, אני נוטה להאמין שה-4G יותר יתאים לי מבחינת שיקולי איכסון מה גם שיש אפשרות תוספת 100 שקל להרחיב ל-32 GB (סטיק אחד בנוסף ל-4GB המובנה). ההפרש במחיר בין 250GB ל-4GB (בשני המקרים עם קינקט) הוא בערך 400 שקל. השאלות שלי: 1. האם גירסת ה-4GB באמת עובדת מהר יותר מכל הבחינות? האם שימוש ב-USB נוסף (32GB) לא יצרוך יותר משאבי מערכת? 2. במידה ואבחר בגירסא של ה-250GB, האם ניתן לשמור משחקים שלמים (מדיסקים מקוריים) בהרד דיסק ולשחק במשחקים ללא הצורך בדיסק מקורי בכונן?…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מי שרוצה שישלח לי הודעה בפרטי, אבל בן אדם שבאמת רוצה לקנות משהו!! אם לא אז תשאירו לאחרים [תקף בקניה מעל 50 דולר]

21. Started by kibub,

היי חברה מה מצב? יש לי XBOX שקיבל באן ואני רוצה לנגן בו סרטי DIVX דרך USB אבל הXBOX נותן שגיאה שאני צריך לעדכן קודקים אבל אני לא יכול כי אני בבאן מה עושים? יש דרך לעקוף? תודה

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  22. אני חושב לקנות גירסת Arcade האם היא תעבוד לי עם הכבל VGA שיש לי או שזה רק HDMI אני אחבר את הדיסק קשיח שלי לשם כבר.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אז ככה לרגל החג התארגנו הבני דודים הבאנו סוני 3.. שאחרי חג היה צריך לעבור אליי [מחוסר שימוש של הבן דוד] .. סבבה אחד הדודים נתקע לו המשחק שאנחנו לא היינו להזהיר אותו והוא כיבה מאחורה ו - הופ ... הלכה לה העינית המדהימה של סוני היפים האלה. עכשיו.. המכשיר אצלי. ניסתי הכל,לא עובד צאו מרעיונות - הלכה העינית סופית. תיקון עולה בין 500- ל 700 שקל. עכשיו חשבתי כבר למה לי לתקן ויש מצב שזה יקרה לי שוב הבנתי.. שמכשיר XBOX חדש עולה 1500 עם פריצה שני שלטים וכו' עכשיו אני לא פאן בוי לא של זה ולא של זה.. כולה רוצה לשחק פרו על HD .. זהו,נטו. אני לא יקנה משחקים בסכומים [כבר בונוס לאקס בוקס] תנו בהצעות.

24. Started by shimon1,

אהלן.. היום הסוני נכבה והנורה האדומה הבהבה, זה חוזר על עצמו, וזה קורה כשהוא עוד בתפריט הראשי. שמתי לב שלא יוצא אויר מאחורה באותה כמות\מהירות כמו פעם, המהירות של המאוור בפנים משתנה או שהלך המאוורר ובגלל זה הוא מתחמם לי?? הסוני כבר לא באחריות, מה עושים? שבת שלום..

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. Started by nedved,

שלום לכולם, רציתי לקנות XBOX360 ב-ENJOYSTICK עם פריצה. הקונסולה (60GB) לבד עולה 1657 ש"ח והפריצה 350 ש"ח... כלומר 2000 ש"ח ביחד נכון?! אז זהו שלא... אם רוצים לקנות את הקונסולה הזו פרוצה היא עולה 2200 ש"ח ולא 2000 ש"ח. ההסבר של החנות: "אתה מקבל אחריות גם על הקונסולה וגם על הפריצה". הרי ברור שאני מקבל אחריות גם על הקונסולה וגם על הפריצה בגלל זה אני קונה את שניהם מאותו מקום לא?! רציתי לשאול אותכם אם זה נראה לכם הגיוני שאני יקנה ממקום 2 דברים ובמקום לקבל הנחה אני ישלם יותר. זה כמו שאני ירצה לקנות תמונה והמוכר יגיד לי זה זוג תמונות ב-250 ש"ח ואז אני ישאל כמה עולה אחת והוא יגיד לי 1=100 ש"ח. רציתי לשאול מה דעתכם על הנושא הזה? האם זה נראה לכם הגיוני? כי להם זה נראה הכי הגיוני שב…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.