עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by Ido.G,

שלום, יש לי חבר שברשותו XBOX 360. לפי מה שהוא מספר, הכונן שלו דופק דופק דיסקים. הוא מעוניין לקחת את המכשיר למעבדה אשר תחליף את הכונן. הוא מכיר את VGS והתעניין אצלם, אך מעוניין לבדוק בעוד מקומות. האם מישהו מכיר מקומות נוספים אשר יכולים לבצע את התיקון הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by stone cold,

תיראו את זה- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3451576,00.html אני יודע שAMD מיצרת תכרטיס הגרפי אבל עד כמה שאני יודע IBM מיצרת תמעבד והוא בכלל מבוסס על PPC איך לעזזל Phenom ישתלב ב360? הוא לא מבוסס PPC

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by יואב23,

היי כולם, לפני כשבוע קונסולת PS4 שלי הפסיקה לעבוד. חיפשתי רבות בארץ מעבדת קונסולות- ומצאתי מעבדה בשם מובייל פור מי . הם ממוקמים ברמת גן. אז אם יש לכם בעיה עם קונסולת המשחק שלכם, אחסוך לכם את החיפושים וממליץ לכם לפנות לשם. הם מתקנים את כל סוגי הקונסולות ובמחיר נוח מאוד. זה האתר שלהם למעוניינים http://mobile4m.me.clive.co.il/מעבדת-קונסולות-משחק.html

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. שלום חברים רציתי לדעת האם כדאי לקנות את ה-psp החדש מחו"ל וכמה יעלה לי ? כמו כן האם תיהיה לי בעיה להפעיל אותו בארץ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  5. אהלן, לאחרונה סידרנו בבית את ה"מערכת מולטימדיה האולטימטיבית" בסלון... טלויזיה LCD 42INCH 1080I HD של LG ומערכת סראונד 7.1 של PEERLESS. עכשיו, תמיד רציתי את ה-XBOX360, אבל עכשיו לא לקנות קונסולת הדור הבא זה פשוט בזבוז עם כזה ציוד ששוכב בסלון ורק זועק למשהו אינטראקטיבי [AKA- "שחק בי, שחק בי!!!"]. לכן, רציתי לדעת איפה אתם ממליצים לקנות XBOX360 [חו"ל\ארץ? חנויות פרטיות\רשתות\משווקים?] ומה כל הציוד הנלווה המומלץ לקונסולה. עוד נקודה שהייתי רוצה לגעת בה זה תחום הצ'יפים, אם קיימים כאלה בכלל [מתוך הנחה שמותר לדבר על זה בפורום, אם לא, אז תתעלמו מהשורה הזו]. בתודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. קיבלתי שלט אלחוטי עם המכשיר, האם כל פעם צריך לסנכרן אותו מחדש למכשיר? בנוסף אשמח לשמוע המלצות למשחקים שהחברה גם תשמח לשחק בהם... אם זה ביחד או לבד הכל הולך.

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  7. ככל הנראה שארצה לקנות גיטרה. ראיתי בכל מיני מקומות מזוייפות, מקוריות, כאלה ואחרות. מה לקנות, מה מומלץ ומה עדיף? האם גיטרה "מזוייפת" מזייפת? מה הבעיות איתן? מחירים מומלצים? אשמח לטיפ ועצה ממישהו שכבר יש לו משהו שהוא יוכל להמליץ/לפסול מניסיון אישי. תודה, הצ'ה צ'ה צ'ה.

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. שלום וערב מבורך קניתי לפני כמה ימים עותק של mortal kombat 9 החדש,ומסיבה מסויימת אני לא מעוניין להמשיך לשחק למרות שאני אוהב את הסידרה.הדיסק הינו מקורי ובמצב מצויין! מעוניין להחליף למשחק Marvel vs capcom 3 למי שיש ונמאס לשחק.. נ.ב לקונסולה PS3

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by sagioto,

שלום, בזמן האחרון אין יותר מדי משחקים מעניינים, ואני כבר משחק פעם שניה באלו שיש לי, אני מעוניין להחליף את COD4 (גרסא אמריקאית אם זה מעניין מישהו- עובד על כל המכשירים) עם חבילת מפות נוספת, תמורת Resistance 2 אם אתם רוצים במקום COD4 משחק אחר דברו איתי מי שמעוניין שיצור קשר בפרטי

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  10. Started by huber,

רכשתי את המשחק SIMPSONS ל PS3 אך לא ממש התחברתי אליו. המשחק חדש לחלוטין, נכנס לכונן של הקונסולה פעם אחת בלבד ;D מישהו מעוניין להחליף תמורת משחק אחר (רצוי מאוד לא מירוצים או ספורט)?

11. אהלן, דיי התבאסתי שה-PS3 לא קורא MKV. הבנתי שאני צריך להמיר את הקובץ. יש לכם המלצה ל-TOOL רציני בנושא ?

12. Started by robben,

האוזניות חדשות, לא היו בשימוש אפילו פעם אחת, באות באריזת OEM כדי לחסוך בעלות משלוח http://www.gamepoint.co.il/product.aspx?p_id=7583 מדובר באוזניות הנ"ל. האוזניות מגיעות במשלוח מבריטניה (הזמנתי 2 זוגות, אחד לי, ואחד לבחור שדפק ברז.) שלא תחשבו שהבאתי לכם איזה פריט מסין. אני גר באיזור הקריות. הובלה ומשלוח : תלוי באיזור מגוריכם, אולי אני אוכל להגיע לשם. מחיר מבוקש : תזרקו הצעות, מחיר תחילה של 55 ש"ח. אם אתם מעוניינים לראות תמונה של האוזניות המדוברת, ביום ראשון בערב יוצא המשלוח + הוכחת משלוח, הוכחת תשלום שלי עליו. לכל שאלה נוספת : nadavpld@gmail.com

13. Started by Judas Iscariot,

זהו. נכנעתי. אחרי שנים שהייתי נאמן לPC ולPC בלבד, נשברתי. אני פשוט חייב לשחק בBrutal Legend. חייב. אין ברירה אחרת. כיוון שהPS 3 יקר בצורה מטורפת ואני לא בדיוק מתכוון להסתער על כל משחק חדשני שיוצא, החלטתי ללכת על ה360. שיטוט קצר בפורומים ובויקיפדיה העלה בעיקר כלום, אין לי מושג מה ההבדל בין דגם אחד למשנהו. באמת שאין לי. כלומר, אני יודע מה ההבדל הטכני ביניהם(256MB פלאש או הארד דיסק) אבל אני לא מבין במה זה מתבטא. אני רואה פה ושם גם את העניין של "כן JASPER לא JASPER" שאני גם לא ממש מבין מה הולך איתו. אז בקיצור, אני אפרט מה אני "רוצה"/"צריך" מה360, ואני אודה על המלצות היכן לרכוש אותו ואיזה דגם וכו'. א. אינני מתכוון לשחק עליו משחקים מגובים/פרוצים אלא מקוריים בלבד ב. אינני מתכוו…

14. Started by avishalev2,

שלום אני מעוניין לקנות ps2 מסדרת 90006 הציעו לי במחיר של 1300 שקל עם שתי שלטים ועם צ'יפ +כרטיס זיכרון האם זה יקר או למישהו יש הצעה יותר טובה?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  15. אני מתכוון לחבר אותו למסך HD, והשימוש יהיה אקסקלוסיבי לסרטים (הבנתי שכרגע הPS3 הוא כרגע הכי טוב לזה), אז אני לא צריך משחקים או את הג'ויסטיקים, ומן הסתם הנפח לא משנה. יש חשיבות לאיזה דגם אני קונה? (אסיאתי/אירופאי וכו')

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Vietcong,

מבחינת ביצועים ותמורה ביחס למחיר האם שווה להשקיע בקונסולה? מרבית הזמן שאני אשתמש בקונסולה זה בבסיס+בנסיעות שלי לבסיס(משרת בעובדה,אז יש לי 5 שעות נחמדות מהבית) זה בעצם מה שאני מעוניין לקנות מחר,אחד משני החבילות הללו: http://www.moniline.co.il/Product.aspx?productid=1511 שבעצם אני "ישדרג" אותה לכזאת: או את זה http://www.moniline.co.il/Product.aspx?productid=1338 מבחינת החבילות והתמורה בעצם למחיר מה משני החבילות מומלצות יותר?עזבו שבשניה יש פריצה, המוצר הראשון הוא psp3000 והשני הוא psp2000 ולפני הכל חשוב לי שהמחשיר עצמו יהיה איכותי כשאני משלם כל כך הרבה תודה לעוזרים,ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by itaysp,

שלום, אני מעוניין לרכוש בקרוב WII בארה"ב בזמן הנסיעה שלי עם המשפחה. אני מעוניין להשקיע בין 400 ל 450 דולר בקונסולה, שלט, אביזרים ואיזה משחק או שתיים לבינתיים. איפה אפשר למצוא היום את הקונסולה במחיר האמיתי שלה(250$ עם ה WII SPORT) או יותר זול אפילו, ואת שאר האביזרים במחיר סביר? אני אהיה בניו יורק.. אורלנדו.. בשלב מסויים גם בטורונטו.. ובעוד מקומות. שווה לקנות בדיוטי פרי שם? יש את זה בכלל במלאי עכשיו? ואם לא, מתי צפוי להיות? עריכה: ראיתי שב eBay מוכרים קונסולות חדשות בפחות מ250 דולר. אפשר למצוא גם בחנויות ? אולי שווה לי בכלל לקנות מ eBay? אומנם אני מסתכן במוצר פגום/משומש וגם תשלום מכס אם הוא יתפס.. אבל זה יכול להוזיל לי את הכל, ואחריות במילא אין לי אם אני קונה בארה"ב.. לא שי…

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by ftom2,

מצאתי את ההצעה הזו: http://www.2all.co.il/web/Sites/chipzol/PAGE51.asp נראה טוב מידי בשביל להיות אמיתי, מישהו מכיר אותם?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום. לפי המפרט שלי אתם יכולם לראות שאני לא כל כך גיימר . בזמן האחרון התחלתי לעבוד וחשבתי לשדרג את המחשב בשביל שאני יוכל להריץ משחקים יותר טוב . אבל אחרי ששיחקתי קצת בXBOX אצל מישהו שאני מכיר החלטתי לקנות XBOX . עכשיו ראיתי שיש הרבה גירסאות . איזה גירסא תיהיה יותר טובה בשבילי ? אני מתכוון לשחק במשחקים רק בסינגל ולא ברשת (ברשת אני מעדיף מחשב) . עכשיו בגלל שיש הבדל גדול ביו המחירים אני לא יודע מה עדיף . יש עדיין את הבעיה של טבעת המוות? אם כן באיזה גרסאות . ראיתי בYAD2 שמוכרים XBOX בזול לעומת החנויות אבל רשום שיש באן מהלייב . מה זה הבאן הזה ? אפשר עדיין להשתמש בקוסולה או לא ? אפשר להשתמש בXBOX בתור DVD? אפשר לגלוש באינטרנט דרך הXBOX ? אם אני יקנה איזה טלויזיית LCD22 זולה ב…

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by tront,

אני רוצה לקנות XBOX360 ואני רוצה שיהיה בו את כל דברים הנחוצים כמו שלטים, ציפ' אחריות וכו... מאיפה אפשר להשיג בהכי זול ובמקום אמין?

21. Started by yotam360,

ראיתי בבאג שמוכרים חבילה של שניהם ב-2150 ש"ח http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9720&perur=2&t=23&c=378 יש חבילה יותר משתלמת? או חנות טובה אחרת שניתן לקנות ממנה? בנוסף יש לי שאלה לגבי משחקים באונליין (כמו COD על כל כותריו), צריך לקנות משהו מיוחד או פשוט לחבר אותו לרשת? והאם יש פעילות באונלין מבחינת שרתים וכו'? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. ידוע שהPREMIUM EDITION זה גרסא שתומכת גם במשחקים של הXBOX הישן. עכשיו זה לא מעניין אותי,אני רוצה לשחק רק במשחקים של ה360. כדיי לי לחסוך 1000 שקל ולקנות XBOX360 STANDART עם ש'יפ קורא צרובים? זה כדי בשביל מישהו שלא מעניין אותו XBOX הישן?

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  23. שלום. אז ככה,לאח שלי יש בר מצווה וחשבתי לקנות לו XBOX360 מאחר וזו הקונסולה הכי כדאית היום (עדיין, נכון ?) אני לא ממש מתמצא בכל רזי הקונסולה ולכן היתי מועניין שתמליצו לי על מקום קנייה (רצוי עם אחריות) וציוד הקפי הכרחי כגון ג'ויסטיק נוסף ,כרטיס זיכרון וכל מה שאצטרך על מנת להוציא את המיטב ממנה לגבי מסך , יש לנו כרגע טלוויזה פשוטה 21' :-\ ומסך מחשב LCD 17' VP171B עם חיבור DVI שמסוגל להציג איכות HD720P כך שהאם תהיה לי אפשרות להשתמש בו ? לאיזה מתאם אני יהיה זקוק והאם הוא מסופק בחבילה ? (אני מקווה שבעתיד נקנה טלוויזית HD מלא נחמדה כשמחירים יהיו יותר שפויים) על איזה חנויות אתם ממליצים אשר מספקות אחריות ואת כל הציוד והתמיכה מסביב ? האם שווה לקנות יד שנייה ? מה בנוגע לבעיות ידועות …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by bongig43,

ללא באן 20, 60 גיג'ה, אפשר גם בלי. ג'ספר אין צורך בכבל HD שלט אחד (מוכן לשלם עוד 75 ש"ח לשלט שני) שכמובן על חוטי עדיפות שיהיה במצב טוב ושיהיה קבלות. וללא פריצה, ובמידה ויש, אך ורק פיצה בטעם ILT נדבר כסף בפרטי אני נייד באיזור המרכז והסביבה. צרו קשר במייל או במסן MSN: lost_memory@walla.com email: dukeduki@gmail.com לא מעוניין במשחקים מקוריים, ולא מעוניין בכאלו עם באן.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  25. Started by אסיWOW,

יש לי בבית מסך T240 שזה 24 אינץ. שיכול להתחבר לסוני 3 אני רוצה לקנות סוני 3 ויש כמה גרסאות... 40 GB 60 80 חשבתי ללכת על ה 80GB... מצאתי מלא חנויות כולם מוכרים סוני 3 ועוד כמה משחקים דוחפים ושטויות אני רוצה תסוני 3 + 2 זויסטיקים רוטטים וזהו בלי כל השטויות כמה הסיפור אמור לעלות בערך והאם יש לך המלצות מחנות מסויימת באזור חיפה.. תודה

• 1 תגובה
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים