קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
או שזה בינתיים בגדר איומים?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
והיכן ?תודה
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
האם שווה לקנות עכשיו או להמתין במידה ותהיה הורדת מחירים?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מישהו יודע או מכיר אתר שמאפשר להוריד סרטונים ממשחקים להורדה? לא Gameplay. אלא הסרטונים מהמשחקים עצמם. ולא סרטון הפתיחה שאפשר למצוא בכל אתר מחשבים שונים. אלא את כל הסרטונים מהמשחק.
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
השמועות אומרות שזה משהו מפלצתי בערך פי 2 או 3 ממה שאנחנו מכירים במחשב הממוצע. מישהו יודע במקרה? רק לשים לב שהכוונה היא לא ל-FSB. תודה.
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הבנתי שהסדרה הישנה מתחממת ובסוף נשרפת :s05:
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות את המטרויד החדש אבל יש לי קונסולת PAL מישהו יודע אם יצא כבר או מתי יצא המשחק בגרסא זו? אם כבר יצא, אפשר לינק?
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מישהו יודע על פריצה לPS3? או אם משהו כזה מתקרב???
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך יכול להיות שאני רואה 720p בטלויזיה פלזמה "32 של האייר xbox 360 ואני רואה מוזר רשום לי בהגדרות 720p בחיבור HDMI איך זה יכול להיות ובאמת רואים פצצה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IZP32R1
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
ובכלל אני לא ממש מצליח לשחק "קבוצתי" אלא יותר לקחת את הכדור ולקלוע. איך אני עושה תרגילים ? אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
יש לי קונסולה PAL / אזור 2. הבנתי שאני יכול להשתמש בדיסק מכל איזור. עכשיו יש לי 3 שאלות: 1. משחקי PSN (נגיד Wipeout HD) - אני יכול לשחק בכל גרסא? (להוריד מכל חנות?) 2. DLC למשחקים על דיסק PAL - אני חייב להוריד מחנות מאזור 2, או שגם מארה"ב זה בסדר? 3. משחקים על דיסקים מאזורים אחרים - אם אני רוצה להוריד DLC, להוריד בחנות מהאזור של המשחק? של הקונסולה? של פיסטוק?
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
כי אני לא הבנתי בדיוק מה המשחק הזה ומה צריך לעשות שמה? שווה לקנות אותו? נראה משהו מוזר כזה וכל העולם משתגע ממנו
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אם אפשר הפניה למדריך טוב עקרונית מה שלא הבנתי זה שצריך להוסיף layer break וליצור עם זה קובץ וגם שלפעמים מוסיפים SS אם אפשר קצת פירוט בנושאים האלו, תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מעיז לקוות שלמישהו יש כאן את המשחק המלא ויוכל להגיד לי איך הוא, אבל ניסיתי את הדמו אתמול וממש ממש נהנתי ממנו. נכון, הגראפיקה לא משהו, והמשחקיות חוזרת על עצמה - אבל ממש נהנתי!
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם, עוד שבוע אני אמור לקבל PS3 SLIM מארה"ב. קראתי וראיתי כבר שה-SLIM אמור לתמוך ב-220V. האם מישהו חיבר מכשיר כזה בפועל לחשמל? אפשר להיות שקטים או להשקיע בשנאי בכל זאת? תודה לעונים...
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי PS2 והייתי מאד רוצה להפוך חוויה זו לניידת. השאלות הן: -זה פועל על דיסקים? אם כן, איזה? -איזה גירסה מפעילה פרוץ? לדעתי מ1.7 זה כבר לא קורא ויכול להתמודד רק עם מקורי. אשמח להסבר. -כמה זמן משחק בפועל יש למכשיר? יש סוללה עבה יותר? ברכישה נפרדת... -(השאלה החשובה מכולן)האם האיכות משתווה לזו של הטלוייזיה? ז"א, PS2 מוקטן? תודה לכולם. אני פשוט לא התעניינתי בזה אף פעם... אפילו ששיחקתי טיפה...
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. קודם כל. מה כל ההייפ מהקונסולות החדשות? אני באמת מתלבט אם לקנות אחת מהן, אבל הנה הסיבות שבגללן עדיין לא קניתי: רזולוציה. יש דיבור על כך שבקרוב הסטנדרט יהיה מעבר ל1080P במחשבים, שיהיו רזולוציות חדשות. אז איך זה יתכן שה-"דור החדש" מתקשה להריץ 1080P? זה פשוט אבסורד. כל הטריילרים שהבטיחו drive club ועוד שלל משחקים שנראים מעולים, בהשקה. איפה הם? אני רואה אולי 2-3 משחקי השקה לכל קונסולה, וכל השאר יש למחשב. פשוט אין טעם לקנות כרגע את המכשיר, ועוד במחירים כאלה, כשאין משחקים. אז על מה כל ההייפ? מה כל הלחץ לרוץ ולקנות את אחת הקונסולות? 2. GTA5. תהרגו אותי, אבל אני לא מבין מאיפה מפליצים את כל התמונות מהמשחק כשהתמונה שם חדה. אני לא מבין למה בכל הביקורות אמרו שהגראפיקה מעולה במשח…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כנראה שאין סיכוי למצא אותה ב 1500 שקל המחירים שלה הם בסביבות ה 3200 לפחות, ראיתי שזה מגיע גם ל 3800 שקל אם המחיר שלה היה פחות מ 2000 היה שווה לי לקנות אותה ולהעביר את הדיסק קשיח ואז יש לי פרימיום.
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
מסיבות מסויימות אני זקוק לאתר כזה. אתר שמדריך בצורה מובנת וידידותית בנושאים הבאים: 1. מדריך התקנה ושימוש ב- XBOX/WII/PS2/3 2. עזרה בהפעלת כותרים כגון: Guitar Hero/Tony Hawk Shred ועוד כל מיני כותרים... ניסיתי לחפש כל מיני מדריכים באתר היצרן אבל והם היו מאוד לא ברורים.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
צריך כל מני טיפים למתחילים, מה לקנות וכאלו והאם ניתן לשחק אותו ברשת תודה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
המסוק הראשון שמגיע, שנמצאים במשאית, משום מה הוא תמיד מוריד אותנו
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
המשחק לא בנוי כמו GH או אפילו rock band הקודם ? אין רשימה רציפה של שירים שמתקדמים בה ? אולי לא הגדרתי משהו נכון, כי אני דיי מתבאס לשחק ככה,
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-