עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Shmonzi,

http://www.fspgroupusa.com/fsp55080ghn85/p/799.html האם בסדר? נניח, תאורטית, והוא מותקן במערכת שצורכת 500W, האם הוא מספק כמו שצריך? הבנתי שהוא bronze 80+ - מה נחשב לסביר, לא?

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  2. Started by eyal1506,

סדרת precision דגם ps02 http://www.silverstonetek.com/products/p_photo.php?pno=PS02&area=usa בנוסף לזה אשמח אם תעזרו לי לקרר א ותו כמו שצריך עם המלצות קירור כי יש לי מחשב ישן שהחדר פה סאונה איתו..... אגב המארז יכלול בפנים: E7400 4gb kingston 9400GT P43 DS3L

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  3. ספק הכוח החדש של החברה האמריקאית מספק 700 וואט של הספק באריזה צנועה ובמחיר נגיש עד מאוד ספקי כוח הם לא בדיוק תחום לוהט או מעניין במיוחד במכלול הנרחב שמרכיב את שוק רכיבי החומרה, אך גם בו מתגלות לפעמים הצעות מפתיעות ומעניינות – כמו ה-700B הטרי של EVGA. הספק החדש מציע הספק של 700 וואט בתקן 80+ ברונזה (נצילות של 81 אחוזים לפחות תחת מתח 230 וולט), עם מסילת 12 וולט בודדת שמסוגלת לספק זרם של עד 56 אמפר (הספק אפקטיבי של כ-670 וואט עבור רכיבי החומרה הראשיים במערכת) וזוג חיבורי 6+2 פינים עבור כרטיסי PCI-Express, חיבור EPS של 4+4 פינים, תשעה חיבורי כוח לכונני SATA, שלושה חיבורי מולקס וגם חיבור אחד מסוג Berg המשמש בעיקר לכונני הדיסקטים העתיקים. לצערנו, ספק הכוח א…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by smoke_man,

למישהו יש את אחד משני המארזים של hiper שיכול לומר לי מה היתרונות והחסרונות שלהם?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  5. Started by Alexkmr,

הזמנתי היום את הספק FSP ATX350-PNR 350W מה זה אומר ATX? זה בסדר לP4 נכון? לוח אם אינטל 865 פרל

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  6. Started by pergola,

בספקים.. FSP 300W 350W 400W (מה עדיף הTHN או הGLN בכל אחד מהם..? אבל מבחינת יחס מחיר וביצועים) ואם אפשר גם את מחירם.. והאם עד היום הם נחשבים ספקים איכותיים ועדיפים במחיר שלהם כלפי ספקים אחרים..? סורי שכחתי הכל חח

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  7. שלום המערכת שלי מורכבת מלוח אם GIGABYTE מעבג PHENOM X6 כ.מסך 6870 ATI ספק כח SEASONIC 620W MUGEN 2 אני מחפש מארז חדש שקט ומרווח שאוכל להכניס את הציוד הזה בקלות אני מתכוון בעיקר ל MUGEN 2 שלא נכנס לכל מארז עדיפות למארז FULL TOWER ... אה כן והתקציב עד 500 שח עם סטיה של 50 שח... אשמח לקבל המלצות תודה שי מילגי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני בימים אלו בונה מחשב רציני לעבודה כגרפיקאי ואשמח לדעת איזה מארז הכי טוב שאקנה שיהיה שקט ויקרר כמו שצריך בתקציב של 500 ש"ח

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  9. Started by soprno,

כרגע יש לי מארז די רועש, ואין לי כל כך מדד למארזים שקטים... אז עד כמה הוא שקט? עד כמה זה משנה אם הדלת סגורה או פתוחה? דרך אגב האם למארז הזה יש כפתור ריסט? זה דבר שדי חשוב לי....

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  10. Started by gabbay,

שלום לכולם, רציתי לשתף את החברה בפורום בבדיקה שעשיתי. עד לא מזמן כדי להריץ משחקים בהגדרות הגבוהות ביותר לא הייתי צריך לעשות OC למערכת עד שהגיעו CRYSIS 2 וBF3. ואז אחרי שעשיתי OC למערכת כולל העלאת מתחים לכרטיסים נתקלתי בתופעה נורא מרגיזה: הספק מרעיש הרבה יותר משאר המחשב. (משנייה 22) רעש רקע : 1850 11XSCHYTE gentele typhoon (עובדים ב60%) + שלושה מאווררים של המארז בכל מקרה מטרת הפוסט הזה היא להזהיר לגבי ספקי TT (בעיקר למי שחשוב השקט): -יקרים -רועשים תחת עומס

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  11. Started by adi518,

באוברקלוק.נט ראיתי מישהו שבנה מחשב פשוט מדהים עם המארז הזה...אחרי ש"גיליתי" את המארז הזה והתחלתי לחשוב על קירור מים הבנתי בעיה שיש עם הפרקטל R3 וזה שבעייתי לעשות לו קירור מים בלי לעשות מודינג כלשהו למארז ואני לא כזה חובב של מודינג שכולל חיתוך של המארז. :\ שתי בעיות: 1. הסילברסטון מאד מאד יקר (פי 3 המחיר של הפרקטל) 2. היבואן הפלגמט לא מביא את הדגם עם החלון (נו באמת...) בקיצור, אני חושב להחליף את הפרקטל במארז הזה. עוד תמונות: http://www.hardwarecanucks.com/forum/case-mods-worklog-gallery/51291-forever-alone-build.html אחרי שראיתי את זה, התאהבתי במארז.

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  12. Started by hag911,

זה המפרט: Intel Q6600 Retail - G0 Stepping SLACR ASUS blitz formula Corsair DHX XMS2 Dominator Dual 2048MB PC8500 DDR2 1066Mhz Memory+ Dominator Airflow Fan SilverStone ST60F Strider 600W Modular Power Supply SLI Certified ATX Seagate Barracuda SATA 250GB 16MB ST3250410AS Evga8800GT Thermaltake Tsunami +window LG LCD 19" L1970HR LG GSA-H62N LOGITECH EX110 Arctic Cooling MX-2 קירור מים: Apogee GTX Extreme Performance CPU Waterblock Swiftech MCP655 12 VDC Pump Swiftech MCR320-QP-K Triple 120mm Radiator Scythe Case Fan - SY1225SL12M - 1200rpmX3 הרדיאטור של הקירור מים יהיה בחוץ! תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  13. שלום יש לי מערכת מחשב עם ספק כח 620W, ומסך 20" LCD שמוחזקים ע"י מערכת אל פסק PRPC 750VA. אני מאוד מרוצה מהאל פסק, ובזמן הפסקות חשמל וכו' הוא פשוט מוכיח את עצמו (לא יודעת איך כל השנים לא התקנתי אחד כזה). אני רוצה לצרף למערכת שלי עוד מסך LCD 24", השאלה שלי היא האם האל פסק - PRPC 1050VA יוכל להחזיק לי את המערכת מחשב עם 2 המסכים השונים בגודלם? השימוש באל פסק הוא לא לשימוש המחשב והמסכים בזמן הפסקת חשמל, אלא לייצוב המחשב והמסכים מפני נפילת מתח או בעיות אחרות של החשמל, כדי שתוכנת האל-פסק או אני אצליח לכבות את המחשב והמסכים בצורה בטוחה. או שכדאי לקנות עוד אל פסק PRPC 650VA או 750VA שאל פסק אחד יחזיק 2 מסכים ואחר יחזיק את המחשב בלבד?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by liav12,

שלום, הביאו לי את הספק הנ"ל חינם ללא כסף...לבנתיים זה יכול להחזיק את המערכת שלי בצורה נורמלית? יש לי כרגע ספק לא ידוע שנותן 18A על מסילה אחת של 12V והספק הנ"ל נותן במסילה הראשונה 10A ובשניה 15A... מה אתם אומרים שווה להחליף לספק של תרמאלטייק? תודה.

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  15. שלום לכולם ממש נדלקתי על המארז הזה אבל יש לי קצת בעייה של מקום בחדר.. הבעייה היא שהמארז חייב לשבת על הריצפה ומתחת לסגירה של מן שולחן טלוויזה כזה שהוא מעץ, הכוונה היא שמעל המארז יש לי משהו כמו 5 ס"מ(לפי המידות של המארז) מרווח. האם סירקולצית האוויר כאן נפגעת משמעותית? האם זה חנוק מדי? ניסיתי להמחיש לכם את המצב בתמונה : אני ממש מתכוון לקנות אותו היום אז אני אשמח לכמה שיותר תגובות. תודה אנשים.

16. Started by oranumb1,

שלום לכולם במחשב עם ספק כוח שיש לו 4 יציאות 6 PIN מנסה להפעיל GTX770 עם כניסה של 8 ו 6 PIN - (בספק כוח פנוי 3 יציאות של 6 PIN) לצורך דיוק זה הכרטיס: http://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N770OC-2GD#ov וזה הספק: http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001011 האם יש לי אפשרות לחבר עם כבלים מתאימים או שעדיף לקנות ספק חדש ? תודה על כל מענה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by none77,

Define R6 http://www.fractal-design.com/home/product/cases/define-series/define-r6-black

18. Started by eladbu,

שלום לכולם הי לי עד היום במחשב ספק של ציפטק 550 שלא הייתי מרוצה ממנו כל כך לכן החלפתי אותו ל TT 550 הבעיה היא שבאנטק היה לי חיבור ללוח שנקרא P3 בעל 8 פינים ולא כמו הרביעיה הסטנדרטית P2 (כבל צהוב שחור) של 4 פינים ובלוח יש שמיניה. חיברתי את ה TT בעל הרביעיה ללוח (הרבעיה נכנסת חלקית לשמיניה)והמחשב עובד השאלה אם זה תקין לטווח הארוך והמתחים שהלוח מקבל יציבים ללא השמיניה המלאה???

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  19. אני צריך המלצה למארז עד 200 שקל

20. Started by ZUMARA1,

אני מעוניין ליקנות את המארז White Graphite Series 600t של קורסיאר. אני פשוט רואה שאזל המלאי בארץ ורציתי לשאול אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג אותו ?בארץ או בחו"ל+משלוח לישראל תודה.

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  21. משתמש ב CORSAIR H100I 970GTX לא מוצא...עזרתכם האדיבה...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום רב. אני צריך עזרה בבחירת אל פסק שיתמוך לי גם בPS3 וגם לטלויזיה LCD 32 אינץ. התקציב הוא בערך 500 ש"ח כאשר אפשר לחרוג אם זה שווה את החריגה. האם יש דגמים מומלצים או סדרה מומלצת לעניין הזה או שכל אל-פסק יספיק במקרה הזה? אני מקווה שאני מפרסם את זה בפורום הנכון. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  23. Started by amirx19,

hec -500td-tf בן שלוש וחצי.יסחב 5850 של ATI?שני מסילות של 12 וולט.אחת 17 אמפר והשנייה 18 אמפר.

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  24. אני קונה מחשב חדש ושם אותו במארז הזה http://www.morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=92&subcatid=95&prodid=1374&keySearch= שהוא הישן שלי אני דיי מרוצה ממנו קצת מרעיש אבל אני מחליף לו ספק לHEC {כתבתי אותו בתגובה אחרת פה} אני רוצה לדעת אם הוא יחזיק לי את הכרטיס מסך הנ"ל ו/או את החדשים שעומדים לצאת

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by xpsdn,

Lancool Midi Tower PC-K59B Black + Seasonic S12ii-620W: http://www.tms.co.il/product/10486 באנדל רגיל של TMS שעולה 699 שקלים הכולל את המארז וספק חזק מהשני SEASONIC 620W. המארז עצמו זול מהמארז השני ב50~100 שקלים. Bitfenix Survivor Core + Seasonic ECO 500W: http://www.tms.co.il/product/12099 TMS הוציאו באנדל לכבוד הבלאק פריידי ב530 שקלים יחד עם ספק חלש יותר מהבאנדל השני SEASONIC 500W. קודם לכן, המארז לבד היה עולה באזור ה550. בקיצור, לאןקול מותג מוכר, את ביטפניקס אני לא מכיר.. המארז של ביטפניקס יקר יותר מהלאןקול אבל לכבוד הבלאק פריידי הוא ירד משמעותית.. השאלה, מה דעתכם? לאןקול היקר יותר והמוכר או ביטפניקס שבדרך כלל יותר יקר וכרגע יותר זול אבל אינני מכיר יותר מדי את המותג או …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.