עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. כמו שכבר רשמתי בכותרת אני מתכוון לקנות מערכת שיש ב-AMD PHENOM II אל תגידו לי ש INTEL יותר טובים כי את זה אני יודע אך הם יקרים מאוד. הכרטיס מסך שיהיה לי הוא HD4850 512MB SAPPHIRE. +צורב DVD אז השאלה היא האם COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 500W יחזיק מערכת זו. תודה.

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  2. אני צריך עזרה בבחירת מארז למערכת חדשה שרכשתי 1. מעבד: E6600 2. לוח: GA-965P-DS3 3.3 3. כ"מ: EVGA 8800GTS 320 SC 4. ספק: LIBERTY 400W היופי פחות חשוב , יותר חשוב לי צירקולציית אוויר טובה בראש העדיפות ואח"כ רעש ויופי (כמובן שהכוונה לא למארז שמרעיש כמו מחרטה, שקט עד כמה שניתן) תודה מראש לממליצים

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by morangal555,

טוב אז הזמנתי את המארז היום מפנדה נקווה שהם לא יפשלו עם ההזמנה... בSKY PC היה אותו בזול יותר 260 לעומת 295 אך בגלל ההזמנה שיכולה לעקב אותו עקב המרחק ממקום המגורים-קריות העדפתי את פנדה נקווה שההזמנה לא תתעקב או שלא יגידו שאין אותו במלאי אצל הספק כמו שכבר קרה לי בעבר איתם ועכשיו לנושא מאחר וזהו המארז שנראה כFULL TOWER הזול ביותר והביקורות עליו הן חלוקות ברגע שהמארז יגיע אליי אני אפרסם עליו ביקורת וכך אסיים את הספקות לכל מחפשי המארזים בתקציב בינוני נמוך .... מקווה לפרסם זאת בקרוב בהתאם להגעת המארז הערה במידה ומישהו כבר התנסה במארז בעצמו אשמח לשמוע הערות תודה ושבוע טוב לכולם עדכון: אוקיי אז פנדה הפתיעו לטובה והם התקשרו היום לומר שהמארז ממתין לי בסניף לצערי בגלל המבחן ש…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. מה דעתכם על המארז הזה למע חדשה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=15000 מע: 1. מעבד: E6600 +2G 667 2. כ"מ: EVGA8800gts 320 SC 3. לוח: GA-965P-DS3 4. ספק LIBERTY 400W המלצה חמה אחת שקיבלתי היא NZXT apollo ; אשמח מאוד לקבל המלצות נוספות

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by eladiko,

אני קונה מחשב חדש והמארז שאני רוצה לקנות הוא: Thermaltake Armor A60 black לפי מה שראיתי המארז מגיע עם שלושה מאווררים. מחיר המארז הוא בסביבות ה-400 שקלים. האם הוא שווה את המחיר? לא קראתי עליו ביקורות בעייתיות, האם הוא שקט? מבחינת פתרונות קירור הבנתי שהוא מעולה, אני שוקל להוסיף מאוורר צידי. אשמח לשמוע דעות / הצעות למארזים אחרים בתקציב דומה.. (mid tower)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by guybbc,

אני מחפש מארז חדש הצרכים הם: שקט , איכותי יפה. והכי חשוב שהייה בו המון מקום ומרחב יש לי את TAICHI ןאני ממש סובל שם ממקום שלא נדבר שעם אני רוצה להוסיף HD אני צריך לפרק את כל המחשב. תקציב עד 1600ש"ח.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by gtx980sli,

ספק [h=1]Corsair CP-9020098 VS650 VS Series 650W יספיק לMSI R9 290[/h] ומעבד I5 4570 ושש מאוררים? וNZXT HUE ושני פלורסנטים קטנים ושני HDD

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. אהלן , שמעתי הרבה המלצות על המארז NZXT 210 ELITE אבל אני חושב לקנות את המחשב ב TMS ואין להם את המארז הנ"ל ראיתי את המארז הזה http://www.tms.co.il/product/11235 או זה http://www.tms.co.il/product/11236 אבל לא ברור לי האם מדובר במארז באיכות דומה. סה"כ חשוב לי שיהיה מארז שישמור על טמפ' סבירה ויהיה יחסית שקט (המחשב נמצא בחדר שינה) במארז יהיה מעבד I5 וכרטיס מסך HD4850 (כפולטי חום מרכזיים). יהיו בו 2-3 HD וצורב אין צורך בספק (יש לי SEASONIC 500 שיכנס שם) די חשוב שלי שתהיה למארז גם יציאת USB3 קדמית במידת האפשר. מבחינת תקציב - סדר גודל של 250 ש"ח זה הכיוון, אפשר חריגה קטנה אם זה מצדיק את זה תודה לכולם !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by daphne_n,

שלום לכולם לאחרונה עשיתי הזמנה מהאתר IQPC בכל אופן בניתי מחשב , ונאמר לי מהאתר שיש מחסור במארזים של Antec sonata 2 mid tower case+450w smart power 2 psu הוא אמר לי שיש מחסור במשלוח של המארזים, אז רציתי לשאול את דעתכם בנוגע למארז באותה רמה... המפרט שלי הוא: מעבד של amd athlon 64 5600+x2 dual socket am2 - 2.8ghz 1 mb cache לוח אם של: asus m2n-e זיכרון: twinmos 1024x2 800 mhz הארדיסק: 160 גיג'ה סאטה2 כרטיס מסך: leadtek pci-ex winfast geforce px8600gts tdh 256mb gddr3 tv/o dual dvi-retail ומארז+ספק כוח שאשמח לקבל את עצתכם... תודה נ.ב חשבתי אולי ללכת על ANTEC NSK6500 -EC או THERMALTAKE AGUILA MIDDLE TOWER CASE- VD1000BNS - w/o PSU - BLACK או THERMALTAKE AGUILA MIDDLE TOWER C…

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  10. Started by a1a1a1a,

למחשב בסיסי מאד חשוב שיהיה שקט. ואיכותי. גמיש מאד במחיר מפרט: intel e7400 Gigabyte GA-73PVM-S2H 2 gb

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by MooShoo,

איך הספק שבכותרת? מצ"ב לינק. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_2655&products_id=19392 דניס -בפנדה אמרו לי שהספק של 400 Corsair אכן איכותי - אך יש בו תקלות חוזרות. המליצו על הספק הנ"ל. מה דעתך?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by messi,

היי איזה מארז אתם ממליצים לי של גיימרים? אני חשבתי על NZXT APOLOW תחזירו תשובה

• 40 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. אני מתכוון לבנות מחשב חדש חזק לצורכי וידאו אודיו 4k המפרט: לוח - evga x99 micro 2 מעבד - e5-2695v3 כרטיס גראפי - gtx 1080 זכרונות - 64gb dominator האם ספק 1000w יהיה אוברקיל??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ag43,

לצערי אני צריך לקנות מארז מKSP התקציב שלי הוא עד 450 ש"ח. הכי חשוב לי זה נוחות הארגון בתוך המארז, שקט ועיצוב פחות חשובים. אשמח אם תכתבו את היתרונות והחסרונות של כל מארז שאתם ממליצים. ‏

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. טוב אז ככה אני מתכנן לקנות מחשב E6300 X1900XT DS3 עם מארז טרנספורמר (וספק FSP 400W) עכשיו כבר הסתכלתי בהרבה דיונים וראיתי שאומרים שהמאווררים הקטנים שלו נורא רועשים וכדי להחליף אותם... כל זה טוב ויפה אבל גם המעבד וגם הכרטיס מסך מגיעים אצלי עם קירור סטוק. גם עליהם ראיתי בהרבה דיונים שהם רועשים. אין באפשרות התקציב להתחיל להחליף קירור לכל הפריטים של המחשב אבל אין בעיה להחליף רק למארז. השאלה, כמה רועשים המאווררים של הכרטיס מסך והמעבד ביחס למאווררים של הטרנספורמר? האם הרעש שלהם "נסבל" ביחס לטרנספורמר או שמה הרעש דיי קרוב? (הקטע זה שאם הכמות רעש קרובה אין טעם להחליף קירור למארז) ד"א השאלה היינה יחסית כי לצערי לא מצאתי חנות באזורי שיש להם את המארז, הכרטיס מסך והמעבד בתצ…

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. תודה.

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  17. אני רוצה לקנות את המארז לדיסקים קשיחים של DroboCare for Drobo Gen2 אתר הבית : http://www.drobostore.com/store/drobo/en_US/pd/CategoryID.14417900/productID.165581400 אני יכול להשיג אותו בישראל ? ואם כן באיזה חנות (רק את המארז לא כולל דיסקים קשיחים איתו ) תודה לעוזרים !!!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by sha1823,

אני מעוניין לקנות את ה- full tower Enermax Chakra 250mm Fan Full Tower Black Uber http://tms.co.il/product/3977 וספק Thermaltake Though Power 750W 60A/12V 4XRails SLI http://tms.co.il/product/2509 ומעוניין שהם ישארו אצלי פשוט כל החים זאת אומרת שאם בעתיד אני ישדרג את המחשב אז אני לא יצטרך להחליף מארז וספק.. זאת אומרת שיכנס לי כל לוח אם עתידי וכל כרטיס מסך עתידי פלוס שהספק יתמוך.. האם הבחירה מתאימה בשבילי? תודה

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by parAzoid,

שלום לכולם. ברצוני לקנות מארז, ואני מבולבל לגבי מה לקנות. אז ככה, חשבתי על כיוון ה1K ש"ח, ו"חקרתי" את הנושא של המארזים כבר לא מעט זמן. אני מתלבט בין המארזים הבאים: antec p180 coolermaster stacker 810 coolermaster stacker STC-T01 לגבי שתי הCMים. אני לא מבין מה ההבדל ביניהים חוץ מהחלון... זה מוזר כי יש רק הבדל של 50 ש"ח ביניהם, ואני רואה שבSTC-T01 אפשר לשים עד 8 מאוררים, וב810 אפשר רק עד 5... זה לא נראה לי הגיוני. אתם יכולים להסביר לי מה ההבדלים ביניהים, ואם הם כ"כ קריטים אז מה לקחת??? קיצר אני בנתיים יותר נוטה לקנות את הSTACKER 810, ויש לי שאלה לגביו... הוא מגיע עם הCROSS FLOW הזה? מה כדאי לי לקחת? מה שיותר חשוב לי במארז זה הקירור שלו... ולא משנה מה שאני אקח אני אוסיף לו מ…

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by JSK,

שלום, אחרי המון התלבטויות הגעתי למסקנה שאני הולך על ה Sunbeam Samurai במקום על ה Transformer. הסיבה העיקרית היא שהמחשב יושב ממש ליד המסך על השולחן והטרנספורמר קצת מגושם לטעמי. עכשיו, אני יודע שהסמוראי פחות טוב מבחינת אוורור, אבל הוא באמת הרבה יותר גרוע מהטרנספורמר? לטרנספורמר יש אחד של 120 ושלושה של 80 (אני לא מתייחס לעוד מאוורר שתקוע בדקדימה שלא עושה כלום) כך שמבחינת מספר וגודל המאווררים הם כמעט צמודים, מכיוון שלסמוראי 4 של 80 עכשיו לשאלות: 1. איזה מאווררים (שיש בחנות פנדה מחשבים) כדאי לי לשים במארז (רצוי שיהיו איכותיים אבל לא יותר מדי יקרים, 200 ש"ח לכל המאווררים ביחד) ותחשבו שאלו 4 של 80mm אז כדאי איכשהו לחלק שחלק יכניסו וחלק יוציאו. 2. האם יש דרך לשים מאוורר 12…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. אהלן. קניתי בקיץ מחשב חדש בהשקעה של 6K , וכשהתחילו הפסקות החשמל הפסקתי להדליק אותו מפחד שמשהו יפגע :-\... ספק הכוח שלי: SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (Oem) אני מפעיל את המחשב עם שני מסכים , אבל הם מסכים ישנים ענקיים שאני לא יודע גם כמה זמן אני ישאר איתם. אני מוכן שההגנה תהיה מספיקה רק למסך אחד ואני פשוט אכבה את המחשב כשיש בעיה. במחשב הראשון שלי יש הגנה עם המוצר הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4813&CatCode=358 האם המוצר מספיק, יש צורך לקנות דווקא אותו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5129&CatCode=358 ? או אם יש לכם הצעות אחרות... תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Dvich,

ערב טוב, אני זקוק מכם להמלצה על ספק שיחזיק את המערכת שבמפרט בצד עם HD4870 עד 500 ש"ח, הבנתי שהליברטי 400 כנראה שיחזיק אבל אני לא רוצה לקחת סיכון (אני גם מתכנן OC). הבנתי ש-HX520 (או VX520?) של Corsair ו-Pro/Modu של Enermax נחשבים לטובים ומומלצים, כמו כן יש כמובן עדיפות לספק מודולרי, בעקרון אם יש ספקים שב-550 ש"ח יהיו משתלמים יותר מספקים של 500 ש"ח אני מוכן לחרוג. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by migel565,

אני הולך לקנות מחשב גיימינג וחשבתי לקנות את המארז הזה. הבעיה היא שאין לו מסנני אבק.קיים מארז דומה באיכות ובדגם שכולל גם מסנני אבק? רעש לא ממש מפריע לי.

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  24. Started by דרקונשחור,

אני מתכנן לקנות מחשב הכולל מעבד Q6600 וכרטיס מסך 8800GT640, האם הספק BFG 650W יחיזק את המערכת האם הוא רועש או בעייתי בכל דרך אחרת חשוב לציין שלא סביר שאני יבצע OC בזמן הקרוב, והאם יש ספק אחר ממולץ יותר, כאשר המחשב לא יהיה באזור שניתן להזמין טכנאי (כך שהוא חייב להיות אמין), ואיך אפשר להגן על המחשב בפני הפרעות ברשת החשמל (אחד מהמצבים שבהם אני עלול להתקל) לסיכום: ספק אמין ויעיל (אם אפשר גם זול יחסית) לגבי רעש, קצת פחות מפריע... יש רעש נוראי באזור כך שרעש נוסף לי ישנה יותר מדי ואם אפשר גם יכול לעמוד בהפרעות ברשת החשמל (או רכיב חיצוני ממולץ כמו UPS וכד') תודה מראש לכל מי שעונה

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  25. חג שמח לכולם , צריך את עזרתכם בבחירת ספק+מארז שקטים ביותר עד 700 ש"ח יש לי מארז TT v3 black עם מאורר אחורי 120 דוחק החוצה(4 בציור), 120 תחתון שדוחק אוויר פנימה לכרטיס מסך(3 בציור), אין לי מאווררים קדמיים(2 בציור) או מאווררים עליונים (1 בציור) עם ספק 750 CORSAIR TX עם מאורר 140MM גדול ובעברו היה גם שקט ביותר נמאס לי מהרעש לאחרונה, במיוחד שהמאוורר של הספק התחיל להרעיש בצורה יוצאת דופן מכיוון שהספק שלי יושב למטה ואין לי יכולת לנקות אותו בקלות הציוד הנוכחי שלי הוא: + מעבד I5 2500K בOC ל3.6 עם קירור של BUFALLO + R9 280X WINDFORCE -מאווררים -3 + OC כבד +SATA SSD +HARDISK SATA +צורב +לוח אם MICRO ATX - BI…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.