ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
האם הספק כוח שלי יחזיק את הכרטיס gtx260 65nm FSP 500W 60APN תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מחפש מארז ל HTPC ללא ספק עד 700 ש"ח. ה HTPC יכיל לוח אם ATX, וכרטיס מסך HD5770 אבל יש סיכוי שהוא יוחלף ל HD5850. אני צריך מארז שקט ויפה בצבע שחור. מה אתם ממליצים ?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
ראיתי שהיו כאן בפורום דיונים לגבי UPS עם ספק עם PFC. לא הבנתי מה השורה התחתונה - simulated sine wave עובד עם ספקים כאלה? (ספציפית seasonic/corsair, earthwatts) עובד ולא יפגע בהם, עובד אבל עלול לפגוע בהם, או בכל מקרה לא יעבוד ויגרום לכיבוי מיידי של המחשב? תודה!
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על כל עזרה שתוכלו להציע. קניתי צורב חדש וכמה שעות לאחר שחיברתי אותו, המחשב התחיל לקרטע (יש לציין שהצורב הקודם היה IDE ולא SATA) חשבתי שזה אולי הספק מכיוון שמה שיש לי כרגע הוא ג'נרי לא ידוע והוא נמצא אצלי כשנתיים+. ובאמת לאחר שהסרתי את הצורב וחיברתי צורב ישן שזרוק אצלי (IDE ואפילו לא DVD) למחשב לא היו שום בעיות. אז הגעתי למסקנה (תקנו אותי אם אני טועה) שאולי הגיע הזמן באמת לקנות ספק מחברה מוכרת. אני לא צריך משהו רציני המערכת שלי היא: gigabyte G31M-S2l 2gb ddr2 667 mhz HD1: wd 80gb HD2: seagate 200gb nvidia 8600gt 512 ddr3 intel E4500 התקציב הוא 250 ש"ח +- אבל לא חייב להגיע אליו מחנות RSM בעפולה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לא מתוכנן OC עצבני, מותקנים שלושה הארדיסקים וכרטיס מסך ATI 5770.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ישלי ספק של 800 W של NZXT (PP800( יש לי כ,מסך 275 ואני רוצה להוסיף עוד כ,מסך (SLI) השאלה אם זה יספיק או להחליף ספק אם להחליף ספק אז מה הכי מומלץ המיפרט של המחשב שלי מצורף תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
בניתי לחבר שלי מפרט שכולל הארד דיסק אחד ואת הכרטיס מסך 4870 עם המארז ANTEC THREE HUNDRED וספק כוח SEASONIC S12II 500W BRONZE. הוא לא הולך לעשות OC, אפילו לא אחד קטן ככה שהספק הוא מספיק מעל ומעבר. הוא פנה לחנות שנמצאת בסביבה אצלו והם הציעו לו את הבאנדל הבא בלי שום מחיר: (כלומר הוא יעלה כסף, פשוט הם לא ציינו כמה) מארז THERMALTAKE TT-VK90001N2L ספק כח TOP-EZ700 700W איך המארז והספק הללו? אמרתי ש700W זה מוגזם לגמרי ושיורידו ל500W אבל עדיין מעניין אותי איך החברה? איכותית ואמינה? לא רוצה להפיל את חבר שלי על ג'נארי.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז עד 500 שח (מוכן לשלם קצת יותר אם זה שווה את זה). חשוב שיהיה 1394! משום מה, מאוד באופנה עכשיו להחליף את זה ב eSATA שאף אחד (כנראה) לא משתמש בו. כמו כן, חשוב מאוד שזה יכניס ויוציא אויר בכמויות - יש שם Phenom 965 עם Thermalright 120 extreme שממלא את המארז הנוכחי באויר חם, אז צריך משהו שיתמודד עם זה. ואם אפשר, לא משהו שנראה מצועצע (זה לא מחשב שילד שמתלהב מלדים, זה מחשב לאבא שעושה עריכת וידאו). לא Antec 900, המחשב בבאר שבע ויש מלא אבק. תודה
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני רוצה להשוות בין pc-7b לבין pc-7plus (עם מאוורר 25 ס"מ בקיר השמאלי שלו ועוד 2 מאווררים , קדמי ואחורי). תודה על הייעוץ
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המארז ויכול לתת לי חוות דעת על המארז הנ"ל (ThermalTake Tai-Chi Aluminum Super Tower VB5000SNA ) מבחינת שקט,גודל,איוורור,סידור כבלים וכו'... http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=787 תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום שלום, התחלתי להתעניין במארז חדש שיהיה כמה שיותר שקט ומתאים למשחקים בתקציב של 600-650 ש"ח. (אפשר גם פחות :-) בכל אופן, גם מאוד חשוב נושא הנוחות שימוש במארז (פתיחה, פירוק, הרכבה ומודלריות). תודה רבה, יאיר
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לאחרונה התחילו לי רעשים משונים מהספק, הרעש הוא מעין זמזום חשמלי (לא חושב שאני אצליח להקליט כי זה יבלע ברעש המאווררים) אבל לא אחיד (כמו למשל של שנאי). המחשב מתפקד כרגיל ולא הייתי יודע על ה"בעיה" לולא הייתי מקרב את הראש מדי פעם למחשב. האם יש לי סיבה לדאגה? אם זה משנה הספק הוא OCZ modstream 450W בן משהו כמו 5.5-6
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בטוח שכבר עסקתם בשאלה שלי בעבר אבל לא מצאתי התייחסות אליה בשום מקום בפורום. עמכם הסליחה אם אני מציק בנושא שכבר נטחן. לאחרונה הפכתי למפונק יותר בנושא הרעש שהמחשב שלי פולט, בין היתר בעקבות הזדקנות ספק ה-Zalman שהתחיל לעשות קצת יותר רעש ממה שהוא אמור. ואז חשבתי לעצמי - למה בעצם צריך ספק כוח אקטיבי? הרי קיימים בשוק ספקי כוח פאסיביים, רק שיש להם בעיות התחממות שדורשות התייחסות עדינה לטמפרטורה של המארז כולו. אז קודם כל - האם למישהו כאן יש ניסיון עם ספק כוח פאסיבי במחשב בתצורה סטנדרטית של i7? קראתי ביקורות על ספקים כאלה אבל אשמח לשמוע דעות אישיות. השאלה השנייה היא למה בעצם צריך ספק של ממש. בכל מקרה אני מעוניין לחבר את המחשב ל-UPS שכבר ממיר את זרם החילופין לזרם ישר…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם! 1. רציתי לדעת האם במארז של GIGABYTE דגם TRITON 180 + PSU 420W יהיה מספיק מקום לכרטיס 9800GT 2. דבר נוסף האם הספק שמגיע איתו יחזיק את הכרטיס +המפרט הזה במצב מעולה? למפרט: לוח אם: GA-EP41-UD3L כרטיס מסך: GIGABYTE 9800OC GT 512M מעבד: Intel® Core™2 Duo E-7500 2.93ghz זיכרון: TRANSCEND 1GB ddr 2 800MHZ*4 דיסק קשיח: WD 320GB מארז: TRITON 180 + PSU 420W עריכה: למה אף אחד לא עונה?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אהלן, קצת התעניינתי ולפי מה שמצאתי הספקים של GIGABYTE יותר טובים מ EZCOOL (שזו אופציה במור לוי) ושווי ערך לספקים של TT 400W. הספקים מגיעים עם 3 שנות אחריות (וגם על המארז...) אני טועה? המחשב מיועד לאופיס ואינטרנט בעיקר. Intel® Pentium® Dual-Core E5300 GLACIALTECH 5062 P5QPL-AM asus MEM-2Giga- HYNIX ST0320 Seagate Sony/NEC Black GZ-X6 + PSU 370W gigabyte סה"כ 1440 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
האל פסק הישן של סבתא נשבר והיא צריכה חדש אפשר לקבל המלצות והצעות?
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הזמנתי בהתחלה מחשב עם Antec Sonata II ואז אמרו לי בחנות שעדיך לי CM Silio 500 ( הפרש של כ50 שקל ) איזה מארז יותר איכותי \ שקט מבין השניים ? יותר דגש על שקט אשמח לתגובות + אולי יש מארז באותו מחיר 350-400 שיותר טוב משניהם? ( שוב דגש על שקט ) ( מחשב בלי כרטיס מסך - לוח אם עם כרטיס מסך מובנה - מחשב קטן ופשוט ) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני צריך 2 מצברי 12V 7.5Ah-9Ah אטומים להחלפת מצברי ה- Rostec RC12-7.5Ah שלי. אם יש חברה נוספת טובה ואמינה אשמח להמלצות, וכמובן מקום עם מחירים סבירים. אגב, צביקה מרוזטק עדיין מסתובב כאן בפורום ? תודה
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש ספק זול שיתאים ללוח שלי . הלוח הוא asus a8n sli deluxe זה המחשב המשני שלי והוא משמש לאינטרנט וישומי office בלבד תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
PCP&C Turbo-Cool vs. Silverstone Olympia ביקורת מעניינת מאוד - אומנם לא רלוונטית לצרכים של רוב משתמשי הפורום אבל בכל זאת. שניהם יצאו בסוף פחות או יותר אותו דבר מבחינת הציונים שג'וני נותן,אבל ה-SS הציג ripple מטורפות וה-PCP&C היה עם ביצועים עדיפים מומלץ בחום לקרוא http://www.jonnyguru.com/review_details.php?id=49
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שאלה בכותרת... וכמו כן אם כבר.. האם הספק שמגיע עם המארז (antec truepower 2 480W( יחזיק כמו שצריך את הכרטיס בגרסת XXX של XFX ומערכת מבוססת קונרו על OC דיי רציני ? חוץ מזה זכרון 2GB 800MHZ 2 כוננים 2 HD וזהו בערך... תודה
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מחפש מארז ל-htpc שיוכל להחזיק לי כמה שנים טובות ושאני יחליף רק את הבפנים . מה שאהבתי בינתיים זה את mozart VC4001SNS כי הוא כבר מגיע עם תצוגה ושלט והוא גם נראה טוב. מה דעתכם עליו??? ואם יש עוד מארזים טובים עד תקציב של 1000 ??? http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/mozart/vc4001sns.asp
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
קניתי ליברטי 400 שמגיעים איתו 3 כבלים של החיבורים כוננים וכד' . בהתחלה חשבתי שחסר , אבל אז ראיתי על האריזה שזה מה שמגיע איתו . האם זה נכון ? ואם כן , מאיפה אפשר לקנות עוד כבלים לספק ?
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
המיפרט: 1. מעבד E6600 2. לוח אם ASUA P5B Deluxe 3. זיכרון 2GB מהירות 800MHz 4. כרטיס מסך 8800GTS 320MB 5. דיסק קשיח 320GB עם באפר 16MB 6. צורב/קורא DVD כל דבר יתאים 7. מארז Gigabyte Aurora. 8. קרור למעבד Zalman 7700Cu 9. ספק 500-550W ולשאלה למה 500-550 וואט ל8800GTS? אשז בעתיד אני כנראה אשדרג לכרטיס חזק וזללן יותר תודה
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
ברשותי ספק ANTEC SMART POWER 2 500W היום שמתי לב שהופיע רעש שקט ממנו בזמן שהוא עובד...איך להסביר...רעש חלש כזה שמגיע לעצבים כאילו חשמל זורם(אף פעם לא היה את זה!) ושמתי לב גם כאשר אני מכבה את המחשב(אבל לא בסוויטצ מאחורה)אז עדיין יש רעש כזה... מה אתה חושבים שזה? נ.ב אני לא מטורף וזה לא המאווררים בו
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-