עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by AleXGanGSteR,

היי... קניתי NZXT APOLLO .. ועכשיו אני מנסה להתקין את הפאנל הקדמי. ובספר הוראות כתוב לי למשל שהPOWER SW הוא בצבע ירוק לבן ואילו באמת הוא בצבע כתום. למה להתיחס? לצבעים שקיימים או למה שכתוב בספר? וזה משנה איך מחברים? כי יש כאלה שצריך לחבר עם הכתובית למעלה ויש כאלה שזה עם כתובית למטה.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  2. שלום יש ברשותי אל פסק הבא Dynamode Smart 850VA מי שרוצה לדעת בואט זה 510 עכשיו יש לי בעיה מוזרה מאוד שאני עושה טסט לאל פסק דרך התוכנה שלו הוא נשאר דולק לאיזה 5 דקות בלי בעיות אבל עם אני מוציא נגיד את הכבל חשמל שמזין את האל פסק המחשב נכבה עכשיו אני יודע בודאות שזה לא הכבל של המחשב רציתי לדעת האם יכול להיות מצב שהזמן תגובה של האל פסק לא מספיק מהיר ועוד דבר שחשוב לציין במחשב אחר שהיה לי הוא הצליח להשאר דולק גם עם הוצאתי את הכבל מאחור של החשמל המפרט שלי הוא מעבד e8400 לוח אם asus p5q e זכרונות ocz 2x2 1150mhz כרטיס מסך connect3d hd4870 512mb מארז nzxt tempest ספק כוח cooler master 550w real בתודה מראש מור בן

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  3. Started by kub,

שלום לכולם, אני קונה מחשב ביתי חדש, הכל פשוט מעבד 2140 של אינטל,1 גיגה זכרון, דיסק160GB. יש לאחי 7600GT כמו הספק הנ"ל(מגיע במקום ממארז RAIDMAX 868)ששוכב בארון והוא לא משתמש בו, ובמקום להשתמש בכרטיס מובנה או משהו פשוט של 150 שקל אני מעדיף להשתמש בזה פשוט אני לא יודע אן הספק יחזיק, אני לא יריץ משחקים כבדים אולי CS במקסימום ואני ישתמש בTV OUT הספק נותן 24A ב12V, או שיהיה לי עדיף להוסיף כסף לספק 300W של HEC שמגיע עם 6A19? תודה רבה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  4. Started by BENNYL66,

שמתי עין על h500m של קולר מסטר הבעיינ שלהביא אותו יעלה 1250 יש מארז יותר עדיף ממנו? מיועד למחשב גיימינג שכבר נקנה עם כרטיס מסך rtx 2070

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. המפרט Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 PowerColor ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz , יחידות 2 AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 Scythe Slip Stream SY1225SL12M 120mm 1200rpm, יחידות 1 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 אני צריך המלצה על מארז וספק שמחירם ביחד יהיה עד 470(מקסימום חריגה 480) אני רותה ספק כוח של 500w ושיהיה מארז עם אפשרות להוספת עוד מאוורר או 2 חוץ מאלו שכתובים במפרט. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ואני מעדיף להזמין מהאתר rsm(קרוב לאיפה שאני גר). אם תצטרך להיות חריגה נוספת מהתקציב בכדי ל…

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by טל קורקוס,

למי שחושב שגולדן טייגר זה " גנריק " אז הוא טועה ו KSP לא רושמת באתר שלהם סתם " REAL " החברה שמייצרת את הספקים תחת המותג גולדן טייגר היא חברה סינית בשם DongGuan חברה זאת מייצרת ספקים לחברות מותג , חברה איכותית עם ספקים בעלי יעילות 80% http://www.dggdpower.com/en/ProductDetails.asp?id=20&Sid=42&Jid=2.9.42&JonlyMode=0&Jon=9

7. זה המחשב השני שלי בבית, והנתונים שלו הם: AMD Athlon XP 1800+ Geforce 2 Pro 80GB WD HD 512MB DDR הספק הוא Tsunami/GYRO 350W זו החברה צונאמי לא הספק צונאמי של Thermaltake. הנתונים שלו על הספק עצמו רשומים כך: Model: LC-A350ATX Input: 115/230V~, 8/4A 60/50Hz Output: 350W +3.3 24A +5 35A +12 12A +5 VSB 2A -5 0.5A -12 0.8A בדקתי את הערכים האמיתיים דרך הביוס וזה מראה כך: +3.3 | Real: 3.2 +5 | Real: 4.784 +12 | Real: 11.904 יכול להיות שזו הבעיה? במחשב שלי גם הייתה בעיה של אי יציבות, אבל העליתי את המתח של הDDR מ- 2.5 ל- 2.6 והבעיה נפתרה לחלוטין. זה מתאפשר הודות לזכרון יחסית איכותי (לפחות לא ג'נרי) שיש לי: Geil Golden Dragon. אבל במחשב השני שיש בו את הבעיה כעת יש זכרון פחות …

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  8. **כמות הסטיקים ההולכת וגדלה גבתה את מחירה גם מהפורום שלנו,לכן הוחלט לאחד את כל הסטיקים הקיימים לתוך סטיקי אחד גדול שמרכז את כל המידע שאספנו עד כה בנושא מארזים וספקים** מידע כללי: 1) הסברים על מושגים הקשורים לספקי כוח, וקצת מסביב(חשמל) 2) ספקי כוח ג'נריים: מה הם? במה הם שונים מספקים אחרים? מה המגרעות שלהם? 3) חברות איכותיות, אשר מוכרות את ספקי הכוח שלהן בארץ 4) עזרים שונים: קישורים יעילים, מחשבונים ועוד 5) שאלות נפוצות 6) הסבר על מגיני ברקים, מתח וUPS. מארזים: 1) הכל אודות מארזים שקטים 2) המארז שלי..תמונות המארזים שלכם ספקים: 1) ריכוז ביקורות על ספקים

• 0 תגובות
    • 50.8k צפיות
  9. Started by avner mmm,

שלום כולם, יש לי את כל החלקים חוץ מהמארז והקירור. סה"כ כיוונתי די גבוה : מעבד 9900X 2080 MSI TRIO GIGABYTE X299 וכל שאר החברים.. הכל אצלי - נותר רק המארז וקירור המים תקציב - מכוון לגג 700, אפשר גם 800 במידה ומשהו מתאים מאוד חשוב לי שטח גדול , אוורור טוב (שלא יהיה אטום זכוכית בכל כיוון), מראה ואם אפשר RGB אז אחלה. אבל הכי חשוב האיכות. בינתיים קצת ננעלתי על ASUS GT501 - אבל לא ראיתי יותר מדי ביקורות עליו ורציתי לדעת אם מישהו מכיר/ממליץ. שאר המארזים שעדיין ברשימה: - PHANTEKS P600S - lian li o11 air / dynamic PHANZER MAX לגבי קירור מים מתלבט בין CORSIAR 150 לבין ASUS ROG RYUJIN…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Black_Citadel,

אהלן, אני עובד מהבית מהמחשב: i9-9900 32 גיגה זכרון כרטיס מסך מובנה ספק כוח סילברסטון 700W חרישי לחלוטין (המאוורר לא מסתובב אף פעם כי הוא פועל רק כשהמתח מעל 210W והמחשב אף פעם לא מגיע לזה) הכל מחובר לטלוויזיה 70״ של LG הבעיה הפסקות וקפיצות חשמל קוטעות לי את העבודה, שלא לדבר על זה שאני חושש לחיי הרכיבים. מחפש אל פסק חרישי לחלוטין שייתן לי כמה דקות לכבות את המחשב כשקפיצות כאלה קורות. מה אומרים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  11. Started by coch,

אהלן אני שוקל לעשות מעבר למארז הזה. כבר חקרתי מספיק ביקורות עליו והחלטתי שבגדול מבחינת קירור אוויר\מחיר\פיצ'רים ומראה חיצוני הוא מאוד מתאים לי. האמת היא שאני עובר ממארז מסיבי יותר שפחות או יותר אני לא אוהב את המראה שלו והוא גדול מידי ואין לי צורך בזה, בזמנו רכשתי אותו שהיה לי מערך כרטיסים והתעסקתי קצת יותר עם OC וכו' וכו'.. היום יש לי פחות זמן לזה. בכל מקרה, במידה ויש למישהו את המארז או שהוא ראה אותו בפעולה.. האם המאוורר הצדדי של ה 200 עושה רעש שאפשר להגיד שהוא מפריע ? הבנתי מכל הביקורות שהמאוורר הזה לא נשלט ע"י בקר בניגוד לאחרים. עכשיו המאוורר די גדול ומכניס כמות יפה של אוויר ( הגיוני ) השאלה שלי זה עד כמה הוא רועש. אני אשמח לתשובה ממישהו שיש לו א…

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  12. שלום הזמנתי כרטיס מסך 6870 הספק שיש לי הוא MODU82+ II 425W ENERMAX שאר המפרט שלי בצד אני לא מתכנן לעשות OC לשום חלק במחשב הספק יחזיק את המערכת שלי עם הכרטיס החדש ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8503 אני שוקל לקנות את המארז,מס' שאלות: האם הספק כוח איכותי? מה הנצילות? יש 80+? יש מנגנון למהירות המאוורר בהתאם לחום? רמת רעש? מיועד ללוח אם 67h+i 5 2400

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מעבד קונרו ישן וכרטיס 5770HD ? לינק לאתר יצרן הספק: http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1247&ID=1541 על הקופסא של הכרטיס מסך כתוב שממולץ ספק של 500W עם 40A על ה- 12V.. כדאי שאני אחליף ספק?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  15. Started by XMB,

אהלן, יש לי חשב מולטימדיה שמחובר לטלויזיה בסלון, בגלל שאני לא מעודכן שנות אור בכל נושא החומרה במיוחד מארזים אני צריך את עזרתכם. המפרט הוא: מעבד: Intel Pentium E6300 Wolfdale 2.8GHz 2MB L2 Cache LGA 775 65W Dual-Core Processor לוח אם: Gigabyte GA-945P-S3 (ATX form factor; 305mm x 190mm) כרטיס מסך: ASUS EAH4670/DI/1GD3/V2 Radeon HD 4670 1GB 128-bit DDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card ספק כוח: ENERMAX Liberty ELT400AWT-ECO 400W ATX12V / EPS12V SLI Ready CrossFire Ready מה אני מחפש?: 1. שקט (הכי חשוב) 2. נוח מבחינת לחצנים 3. קל להרכבה (לא מחייב מאוררים, למרות שהמלצה גם למאוררים שקטים תהיה מבורכת) 4. עדיפות לשלט 5. תקציב עד 100$ קנייה מהאתרים הללו…

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  16. Started by Aviad Cohen,

שלום לכולם, אני מרכיב מחשב מחלקים וזקוק להמלצה למארז + ספק בסדר גודל של 700 ש"ח. בגדול המפרט יכלול מעבד i5 4690k לוח אם z97 של אסרוק או גיגה בייט קירור מעבד מאגן 4 או DH-15 כרטיס מסך r9 280x אני צריך מארז שנותן יחסית תמורה טובה למחיר, עדיפות לחלון צד. כמו כן בשבוע הבא אני באילת ולכן אני מעדיף לקנות מפה http://eilat.ivory.co.il בחרתי משם ספק שנראה לי טוב יחסית, תקנו אותי אם אני טועה http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=5964 ולכן מה שנשאר זה לבחור מארז בסדר גודל של עד 400 ש"ח. הסתכלתי בין היתר על ה Corsair 200r Corsair 300r gx500 antech three hundred two zalman z3 plus אשמח להמלצות, תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by natanbs,

מה אתם אומרים על הספק הזה הדגם Element PLUS 500W והוא PLUSE 80. HPT-EP500W האם הוא אמין? (נותנים עליו 3 שנות אחריות) האם הוא שקט? הוא אמור להספיק למפרט מחשב שאני מרכיב: לוח אם GA-H77-DS3H מעבד i5 3450 זכרון 4GB Hyper X KHX1600C9D3/4G דיסק ST1000DM003 ללא כרטיס מסך (לא כרגע)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש לי ספק 400trt hec ויש לו חיבור אחד גדול שחייב להיות מחובר למחשב כדי להפעיל אותו .בנוסף אליו יש עוד 2 חיבורים שצמודים לאותו חיבור בלוח האם .וגם לספק יש שני כבלים קטנים המאפשרים לחבר אותם לחיבורים של הלוח .על האחד כתוב p4 שאני לא יודע מה הפרוש שלו. בכל מקרה בן אם אני מחבר אותם ובן אם לא המחשב פועל כרגיל .השאלה מה הם מוסיפים? כדי שיהיה ברור למה אני מתכוון עליתי תמונה > >>>>> [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  19. Started by bora8,

שלום לכם רציתי לדעת האם הספק הזה טוב או שאתם ממליצים על ספק אחר 750W Modular 14cm fan, Active PFC, (Chieftec) Core i5 750, s1156, 8MB Box P7P55D EVO LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600(Asus) 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel Centurion 590 Black Case 750W Modular 14cm fan, Active PFC, (Chieftec) 3515 shakel! כרטיס מסך כניראה 4890 או HD5850

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  20. Started by Mesatla,

האל פסק הישן של סבתא נשבר והיא צריכה חדש אפשר לקבל המלצות והצעות?

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  21. הי, האם קיים מארז מחשב שצורתו כמדיה סנטר - שוכב - ויכול להכיל בתוכו לוח ו2 כרטיסי GTX580 או כרטיס אחד GTX 590? המחשב הוא לסלון למטרת מחשב מדיה סנטר ומשחקים חזק במיוחד (3D HD) תודה!

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  22. אני מחפש חנות באזור תל אביב שמחזיקה לראווה את כל המארזים החדשים והטובים? למשל: Thermaltake- Eclipse/Tsunami/Soprano/Eureka/Kandalf Antec- P180/P182/Titan/Performance NZXT- Hush/ZERO/LEXA אני מתלבט בין המארזים הנ"ל ואני רוצה לקבל החלטה אחרי שאראה אותם במציאות ולא באינטרנט, כך אוכל לנגוע, להחזיק ולהתרשם. האם מישהו מכיר חנות כזו??

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  23. Started by rafi k,

אני עם אל פסק שמתאים לספק של 400 לפי מה שהבנתי ואני רוצה לשדר לספק חזק יותר, האם זה יזיק לאל פסק?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by LORIANTA,

הSCYTHE INFINITY יכנס בANTEC SONATA 3?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  25. אני רוצה לקנות אל פסק וממש אין לי מושג בזה, אפשר לקבל הסבר קצר או קישור למאמר (לא זה מYNET) שיסבר לי איך לבחור אל פסק שהכי יתאים לצרכים שלי? מה קריטי? מה פחות קריטי? כמה מומלץ להשקיע? ואיזה דגמים מומלצים? תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.