ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך המצלמה למארז שבו אוכל לשים שני כרטיסי מסך רציניים. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לפני כשנה רכשתי חומרות שאיתם הרכבתי מחשב, אחד מהחומרה זה הספק כוח המצויין לעיל (קישור לדף הרשמי של הספק כוח כאן). העניין הוא שבגלל מלא דברים - לא השתמשתי במחשב ואמא שלי הזיזה אותו ממקומו, ולכן ניתקה אותו מהחשמל והכל, ועכשיו כשאני מעוניין לחבר אותו שוב - אינני מוצא את הכבל קומקום של הספק, וכמו שניתן לראות בלינק שציינתי - זהו לא כבל קומקום רגיל. ולכן שאלתי היא כזו: האם יש פה מישהו תותח שיוכל לזהות את הכבל המתאים כדי שאוכל לחפש אותו באיביי ובחנויות אחרות? תודה מראש, אליסף
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש ספק כח מודולארי, איכותי - שילווה את המערכת שלי בשנים הקרובות. כרגע אני עם 430W של Corsair שמגביל אותי בשדרוגים וכו' הספק חייב להיות מודולארי, ודרוש הספק של סביבות ה 550W+- ה G550 של SeaSonic עולה בסביבות ה 430 ש"ח ועושה רושם לספק איכותי... אשמח לחוות דעת נוספות. כמו כן, באותו מחיר יש את ה X-560, אבל קיריל מ TMS המליץ לי לא ללכת עליו כי הוא רואה איתו הרבה תקלות. ה X-560 מדורג כפלטינום ועד כמה שידוע לי יצא מיצור, ה G550 הוא גולד. שניהם מודולארים ועולים אותו דבר. נ.ב. ה X-560 הוא אריזת BULK ולא RETAIL.
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה ל-2 פריטים מחנות TMS בלבד. מארז ATX שקט איכותי וסולידי. יכנס בו מעבד I7 6800K משושה ליבות. אין דרישות מיוחדות פרט לזה. תקציב 600 ש"ח פלוס מינוס, אך עדיף לחסוך. בנוסף, ספק כוח אמין אך לא יקר. אך שיספיק לאוברקליקנג יפה למעבד. במחשב יהיה כרטיס מסך מאוד בסיסי + מספר כוננים, וזהו. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
עברו 8 חודשים והמארז משעמם ונראה לא טוב בעין במיוחד שהחדר עבר שיפוץ ועיצוב מלא ,מחפש מארז ללוח ATX שלא יהיה יקר מדי אך יהיה מצויין בזרימת אוויר ,חובה חלון צד כי על הדרך עושה סליבינג קצת בשביל העין ומוסיף קצת לדים ומאווררים ,המפרט שיש לי: I5 6600 + Freezer 7 Pro Rev.2 Msi H170A Gaming Pro Msi GTX 970 Gaming Samsung 850 EVO וכרגע עם ה GX300 שהוא נחמד אבל מגושם ,חשבתי ללכת על 340 לבן ,מה אומרים ? [התקציב עומד על גג 400 למארז בלבד].
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי לכולם אני פחות מבין בחומרה/מארזים ונתנו לי כמה אופציות לפי מה שקיים במלאי בחנות שאני הולך לקנות ממנה, אז רציתי לדעת איזה הכי טוב מבין אלה שהציעו לי. את הקניה אני אעשה ביום שישי הקרוב (1.7.16) אז אודה לכם על תשובה מהירה. המארזים האופציונלים: Antec VSP-5000 Antec GX900Antec GX500Antec GX505ZALMAN Z3 PlusZalman R1 המפרט שהולך להיות לי: ספק: אין לי אפשרות לבדוק כרגע אעדכן שאגיע הביתה מעבד: i7 6700 לוח אם: GIGABYTE H170 GAMING PRO זיכרון: KINGSTON HYPERX FURY DDR4 (פעמיים 8 ג'יגה - בך הכל 16 ג'יגה). קירור: ARCTIC FREEZER 7 PRO REV.2 כרטיס מסך: AMD RADEON R9 280X כונן SSDכ: kingston sv300s37a120…
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות מחשב בחודש הקרוב, מעבד i7 6700 וכרטיס מסך GTX1080. אני מחפש מארז וספק שיתאימו למערכת אך עם זאת שלא יהיה יקרים.. אשמח אם תוכלו לעזור לי עם בחירת מארז וספק שיתאימו לצרכים במינימום מחיר.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אני שוקל לעשות מעבר למארז הזה. כבר חקרתי מספיק ביקורות עליו והחלטתי שבגדול מבחינת קירור אוויר\מחיר\פיצ'רים ומראה חיצוני הוא מאוד מתאים לי. האמת היא שאני עובר ממארז מסיבי יותר שפחות או יותר אני לא אוהב את המראה שלו והוא גדול מידי ואין לי צורך בזה, בזמנו רכשתי אותו שהיה לי מערך כרטיסים והתעסקתי קצת יותר עם OC וכו' וכו'.. היום יש לי פחות זמן לזה. בכל מקרה, במידה ויש למישהו את המארז או שהוא ראה אותו בפעולה.. האם המאוורר הצדדי של ה 200 עושה רעש שאפשר להגיד שהוא מפריע ? הבנתי מכל הביקורות שהמאוורר הזה לא נשלט ע"י בקר בניגוד לאחרים. עכשיו המאוורר די גדול ומכניס כמות יפה של אוויר ( הגיוני ) השאלה שלי זה עד כמה הוא רועש. אני אשמח לתשובה ממישהו שיש לו א…
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אהלן אני בונה מחשב עם i7 6700k מתוכנן oc עד בערך 4.7ghz וגם שני כרטיסי gtx 1070 (gigabyte g1) בנוסף שני SSD ושני HDD האם ספק כח איכותי של 700w יספיק לי? יש טעם בלהשקיע יותר? Fsp/evga 700w יעלו בערך 350-400 וספק 750w יעלה עוד כ200₪ וזה הרבה חשוב לי לציין שכרגע מתוכנן רק כ.מסך אחד והשני בעתיד בעוד כשנה אולי תודה
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
ב-StartPC. מתלבט בין Antec 550W 80+ Bronze Neo Eco 550M Modular ב-290 ש"ח, או FSP Raider 550W 80+ Silver ב-365 ש"ח מחליף את הספק כי הנוכחי ישן וללא חיבור 6/8pin לכ.מסך, שאני מתכוון להחליף בקרוב. מפרט המחשב מעבד i5 4440 כ. מסך gtx1070 (עתידי) 2 כונני SSD + כונן HDD ללא כונן אופטי שאלה נוספת - אני בכלל צריך 550W למפרט הזה, או יכול להסתפק ב-450-500W?
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש אל פסק למחשב עם ספק 720W. בחרתי ספק חזק מעט ממה שאני באמת צריך, גם בעומס. אני מעוניין לרכוש אל פסק שיחזיק את המחשב לכמה וכמה דקות בשביל גיבוי הנתונים וכיבוי בטוח. אני חושב בין שני הדגמים האילו: SV1500 או PV1500. שניהם חזקים וזה מה שאני מחפש. הראשון מוציא גל סינוס והשני הוא ליין אינטרקטיב. הבנתי ששניהם יעשו את העבודה אבל אם אני משקיע אני כבר רוצה משהו איכותי. האם כדאי להשקיע עוד כמה מאות שקלים בשביל הדגם בעל גל הסינוס, או ללכת על ליין אינטרקטיב הזול יותר?
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי את ה HX520 כבר מספר שנים (4-5?) ובסופ"ש הלכו לי שני דיסקים כנראה בגללו. אני זקוק לספק איכותי בהספק דומה (500-600W) למחשב הכולל 6-8 דיסקים, i5 מואץ ל4.5 וכרטיס מסך פשוט (Asus R7 250). מה שמאוד חשוב לי הוא כבלים ארוכים וקונקטורים איכותיים לדיסקים כדי להמנע מהתקלות האחרונות.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג והאמת שאין לי מושג בספקים.. אשמח אם אוכל לקבל כמה המלצות/הסברים איך לבחור את הספק. המפרט שלי הוא כזה: לוח אם: Gigabyte GA-H170-D3HP LGA1151 כרטיס מסך: Gigabyte GeForce GTX 1070 G1 זיכרונות: HyperX 16GB (2x8GB) DDR4 2400Mhz CL12 מעבד: Intel Core i5 6600 Tray קירור למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev 2 אס-אס-די: Samsung MZ75E250 250GB דיסקים קשיחים: מתכנן לחבר עוד שלושה הארד-דיסקים שיש אצלי כיום, בגדלים: 1 של 320GB ו-2 של 250GB. כרטיס רשת: Edimax EW7612PIN תודה רבה מראש לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד: 1679 ₪ - * באנדל עם לוח אם במבצע * - Quad Core i5 6600K 3.5Ghz + Gigabyte Z170-Gaming K3 זכרון: 329 ₪ - * מבצע * - 16G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 כרטיס מסך: 2320 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 Gaming דיסק קשיח: 299 ₪ - * מבצע * - OCZ SSD Trion 100 240GB TLC 2.5 דיסק קשיח: 339 ₪ - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 3 Years Warranty כונן אופטי: 79 ₪ - * מבצע * - LG DVD-RW X24 GH24SCO קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לא אכפת לי שיהיה רועש. חשוב לי שהספק איכותי שיחזיק את המערכת הזאת ללפחות 3 שנים. ולגבי המארז שיתמוך בלוח אם ושינצל את שאר המפרט. ולא אכפת לי איך הוא נ…
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני די בטוח שזה המארז Full Tower הראשון מבית EVGA, הDG-87 מגיע בארבע תצורות DG-84 85 86 וכמובן ה87. לדעתי המארז הזה מדהים, כל הכניסות ויציאות האוויר מכוסות בפילטרים נשלפים בקלות. מקום לרד' 480 או 420 מקדימה, 280 או 240 מאחור. בקר מאווררים דיגיטלי מובנה + תצוגה של הטמפ' במארז. כפתור K-BOOST שמאפשר בלחיצה אחת לעשות OC למעבד ולכרטיס. הגב של המארז קצת מוזר, אך זה נראה די נוח האמת, ופותר אותנו מבעיות של אבק בחיבורים, מצד שני קצת מקשה על החלפות וחיבורים מהירים. המארז קצת שונה בגישה שלו מבחינת מראה, החזית של המארז זה בעצם ה"צד" שלו עם החלון, כמו בתמונה: סקירה זריזה מהדוכן שלהם בPAX : הצגה ראשונה שלו מEVGA: …
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט הבה: Intel core i5 6500 Gigabye ga-h170m-d3h 2x4gb ddr4 2400 Samsung 850 evo 250gb Seagate barracuda 2gb 7200 (desktop HDD) Gigabyte nvidia GeForce gtx960 4gb (oc windforce 2) Fans : Antec C40 (92mm) ( cpu) 1x80mm 1x120mm 1x140nm Antec NE550M 550W חוץ מ המחשב, אני רוצה לחבר: NAS Seagate Personal Cloud 3gb D-link DGS-1008D 8 port gigabit switch לפי הNAS הוא תומך במספר דגמים, ברור ש הרשימה באתר לא מלאה, אבל APC יש שם, אז ילך על APC, אני לא יודע כמה אני באמת צריך, אבל השקעתי לא מעט כסף על המחשב, ודואג בתכלס לדיסקים הקשיחים ב ש במשחב ו הNAS. ממעט חיפוש שעשית יש את APC BK הוותיק, וAPC BX החדשים, אבל הם על הפנים, סול…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אז אלו הן הדרישות: אל-פסק פשוט ששומר נגד נפילות מתח רגעיות וגם הפסקות חשמל קצרות. צריך שהוא ידע לספק מתח למחשב ולמסך בלבד לכ-5 עד 10 דקות לפחות בעת הפסקת החשמל (רצוי טיפה יותר). לא יודע להגיד את ההספקים, אני רק אגיד שהמחשב עצמו הוא "די כבד" וגם המסך. המסך הוא דל 27" שאני אמור כבר להחליף למשהו דומה או אפילו כבד יותר, אולי 32". אני עובד עם קבצים ענקיים בפוטושופ בגודל של 5 עד 15 ג'יגה. תלוי בפורמט, שמירה של קובץ כזה יכולה לקחת בין 5 ל-10 דקות ואף יותר. אז ככה שאם יש הפסקת חשמל אני רוצה שיהיה לי לפחות את ה-5 דקות פלוס לשמור ולכבות את המחשב. לא מעוניין בחיבורי USB ושליטה מרחוק. לא מעוניין במשהו שמצריך התקנת דרייבר. לא מעוניין בצגים פלצניים שרק מעלים…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תיהנו! https://www.youtube.com/watch?v=NEpDdY4t1Y4
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המארז החדש של היצרנית הפופולרית רוצה לספק את היתרונות המעניינים של ה-MasterBox 5 גם עבור שוק המיני מחשבים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, שאלה פשוטה, יש לי מחשב נייח, סביץ, ושרת NAS. הרצתי על המחשב FURMARK + CPU BURNER, כולל מסך יוצה כ 245W, ללא מסך פחות. סביץ לפי מפרט לוקח 5.8W במקסימום. ו שרת הNAS לוקח 24W לפי המפרט במקסימום. לפי גרף באתר APC, זה 8 דקות ל 300W, ו 5 דקות ל400W, אבל בפועל כל 3 הצרכנים לוקחים פחות מ300W במצב עבודה רגיל. מישהו רשם לי שצריך UPS אם הספק גבוהה יותר לספקי APFC (אבל זה הספקים היחדים שיש בשוק כיום?), הספק שלי זה ANTEC NE650M אם זה משנה משהו? קניה של UPS זה יותר לבטחון עצמי, אין לי בעיות בתשתית חשמל, אבל קורה בקיץ וחורף שיש הפסקות חשמל בגלל מכשירי קירור/חימום בשכונה או אזור, אני מגבה קבצים בקשיח חיצוני לכל מקרה של יהיה, אבל רוצה לדאוג בכל זאת למחשב שלי. *…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כרטיס המסך החדש שלי מגיע עם חיבור 8 פינים אבל הספק שלי - מלפני כ-4 שנים - מגיע עם חיבור 6 פינים (חובר בעבר לכרטיס מדור ישן יותר) חיפשתי באינטרנט מפצלים ומחברים של מולקס מ6 ל-8 פינים אבל לא מצאתי האם עליי להחליף את כל הספק ? אשמח לתגובותיכם..
-
אני רוצה להתקין את האל פסק הזה בחדר השינה. האם המאווררים של היחידה הזאת עובדים גם כשהכל תקין (אין הפסקת חשמל והסוללה טעונה). קראתי ברשת "קישקושים" של כל מיני אנשים שהאל פסק הזה מרעיש מאוד ושחלק אפילו נאלצו להחליף את המאווררים בשקטים יותר (הלכה האחריות). אך לא ברור אם מדובר ב-"עבודה רגילה", כשהאל פסק בסנד ביי או כשהסוללה נטענת, למשל. ניסיתי ליצור קשר עם היצרן עצמו ושאלתי את השאלה הזאת ישירות אך לא זכיתי למענה. מישהו אולי התנסה בדגם הספציפי הזה של אל פסק? אין לי בעיה שיעשה רעש כשמשהו קורה אבל אני לא מוכן שהוא ירעיש כל הזמן. כאמור, הוא יהיה אצלי בחדר השינה ואני רוצה לישון בלילה. אם המאוור(ים) חייב לעבוד 24/7, יש לפחות דרך להוריד לו את הסל"ד "בסטנד ביי" למשהו סביר? …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במארז עם חלון צד, מודולרי, ועדיפות גבוהה למסנני אבק עד 800 שקל המפרט שלי : Z170 gaming Pro Aura / MAXIMUS HERO עדיין לא סגור על זה Noctua NH-D15 Strix 1080 EVGA SuperNova G3 650W אם צריך את השאר אני יוסיף בנתיים שמתי עין על ה - Cougar PANZER Max הוא עונה על הרבה צרכים שהעלתי וגם יחסית זול, רציתי את דעתכם וגם הצעות אחרות שיכולות להתאים פה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אגש ישר לעניין. אני מעוניין לרכוש אל-פסק שיאפשר לי למנוע מהמחשב לכבות את עצמו במקרה של הפסקת חשמל קצרה של שניה שמספיקה לגרום למחשב לכבות. אינני יודע איזה עליי לרכוש לכן אציין מספר פרטים על המחשב על מנת לספק מידע לעונים מבחינת איזה אל פסק יתאים. המחשב עובד עם ספק 500 של LIBERTY ENERMAX מחוברים 7 הארדיסקים פנימיים קבוע. המעבד AMD A10-6800K וכרטיס המסך הוא GTX 470 מבחינת האל פסק התקציב שלי דיי נמוך ועומד על 300 ש''ח בשלב זה. אשמח לשמוע על אפשרויות. היתה לי הזדמנות ביום שישי השחור האחרון לרכוש כמהזולים אבל לא רציתי למהר ולגלות שזה לא מתאים. אציין שוב שהמטרה העקרית למנוע מאותם הפסק…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש מארז (ATX)(ללא ספק)(עדיף לא בצבע זרחני או בולט מאוד) עם חיבור USB C 3.1 (ידוע גם כ GEN 2 מסוגל להעביר 10 GB\s) צריך לכלול גם USB A 3.1 ולפחות 2 חיבורי A USB 3.0 (או 3.1. בנוסף לUSB A האחר שהוא חייב להיות 3.1) וחיבור HDMI 2.0 וחיבור רמקולים ומיקרופון. עדיף שני חיבורי HDMI. צריך לאפשר מערך קירור חזק.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-