עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by amobi,

שלום, אבקש דעתכם, מעבד 3470 פלוס מאוורר כרטיס מסך 670 לוח Z77 כונן קשיח HDD אחד מסך 24 אחד 8GB זיכרון מארז עם 4 מאווררים מעוניין בUPS איכותי אבל לא יקר אם זה אפשרי... תודה

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  2. מבקש המלצה על מארז וספק שקטים עד 550 ש"ח עם USB3 מקדימה ושיתמוך בלוח אם מיני {מארז MIDI TOWER}. מעבד I7 3770 איך המארז הזה Antec GX700 Original Rugged Case No PSU תודה מראש :yelclap: :yelclap: :yelclap:

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  3. לצערי אי אפשר להשיג כנראה את המארז מדגם prodigy של bitfenix בארץ עד כמה שראיתי הזמנה שלו מחול תעלה כ-550-600 שח. מישהו מכיר דרך זולה יותר להשיג אותו או לחילופין מארז דומה מבחינת תכונות (גודל, סידור פנימי וכו')

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by migel565,

אני הולך לקנות מחשב גיימינג וחשבתי לקנות את המארז הזה. הבעיה היא שאין לו מסנני אבק.קיים מארז דומה באיכות ובדגם שכולל גם מסנני אבק? רעש לא ממש מפריע לי.

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  5. Started by golde,

http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php?product=25482 http://www.google.co.il/#hl=iw&site=&source=hp&q=nextherm+ics+8200+review&oq=Nextherm+ICS+8200+&gs_l=hp.1.1.0i30l3j0i5i30j0i30j0i5i30.2129.2129.0.5651.1.1.0.0.0.0.138.138.0j1.1.0...0.0...1c..4.hp.SvW73I6yHNg&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&bvm=bv.42661473,d.Yms&fp=ab64a2d05123426c&biw=1280&bih=592

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  6. Started by IlanF,

אני באמצע הרכבת מחשב ושמתי לב שהחיבור שלי קצת שונה ממה שצריך ליהיות. בלוח אם יש לי חיבור 8 פין כזה: (ותסלחו לי על הצייר הנוראי ) בספק יש לי 3 חיבורי 4 פין, כששניים מהם בבירור הולכים ביחד לחיבור 8 פין, אבל המבנה של החיבור עצמו טיפה שונה ממה שיש בלוח (שימו לב שהחיבור בצד ימין בתמונה כל הפינים הם בצורה המשושה הזאת, בזמן שבצד שמאל יש גם 2 שהם מרובעים) הם נכנסים לחיבור בלוח אם, אבל השאלה שלי אם זה תקין או לא - לא יצא לי להתקל בדבר כזה עדיין עריכה אחרי עוד קצת חיפושים בגוגל מצאתי שזה תקין וזה צריך לעבוד כרגיל - וזה בהחלט עובד

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, ברשותי רשת קטנה של פיירוול, מתג, NAS ומחשב. אחרי כמה פעמים שנפל המתח בבניין שלי הגעתי למסקנה שהציוד שווה יותר מדי כסף בשביל לתרום אותו לחברת החשמל. אחרי קצת מחקר ברשת הגעתי למסקנה שאני צריך UPS שהוא ON LINE בגלל כל ההפרעות שיש באזור שלי (בת-ים) והמתח הלא יציב המגיע לדירה (רואים את זה בנורות ליבון לרוב). התקציב יעד הוא עד 2000 שקל, הציוד שצריך גיבוי: פיירוול CISCO ASA5505 עם כרטיס SSC-5 (דיי מתחמם=צורך חשמל) מתג CISCO 2960G שמונה פורטים NAS של SYNOLOGY עם שני דיסקים והזבל של הוט (הוטבוקס) הדגש הוא על ייצוב המתח כדי שהציוד לא יפגע וזמן גיבוי של כמה שעות לציוד התקשורת, עמדת העבודה לא צריכה גיבוי של שעות אלא רק דקות (כיבוי אוטומטי בעת נפילה-פיצ'ר רצוי). תודה לכל …

8. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... יש ברשותי מארז מדגם antec eleven hundred והתקנתי בו מאווררים כמעט בכל המקומות האפשריים שם. יש לי קירור מים h80 שמורכב בפנים על הדופן הפנימית אחורית של המארז, מאוורר 200mm במארז למעלה, 2 מאווררים 120 בקדמת המארז שמושכים אוויר, שניים 120 בין ההרדיסקים לכרטיסי המסך ועוד שניים בצד המארז שיורים ישירות על כרטיסי המסך . השאלה היא איך אני יודע שיש לי סרקולציה טובה במארז כיוון שהכרטיסים שלי בעת מאמץ פולטים חום נוראי(אני מרגיש את החום נפלט מה200mm ). חבר שלי אמר שיכול להווצר מצב שיותר אוויר נכנס מאשר יוצא ואז נוצרת בעיה. האם נראה לכם שזה מערך מאווררים לסירקולציה טובה או לא? החשש שלי נובע כיוון שהh80 לא באמת פולט אוויר החוצה כמו מאוורר רגיל, יש לו ר…

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  9. Started by ORLY9992,

אני רוצה לבחון ולבדוק דגמים בעצמי לכן אני שואלת? מאוורר של מארז: זה המארז http://ksp.co.il/?uin=20268 1. איזה חברה אחת או שתיים הכי מומלצות של מאוורר למארז- סכום של 50-80 ש"ח. 2. הבנתי שמאוורר טוב צריך להיות מוציא כמה שיותר אוויר במינימום רעש. זאת אומרת מסתובב מהר אבל לא מידי, לכן? כמה מומלץ שיהיה ה- RPM ( מהירות הסיבוב )? 3. איך אני בוחרת דגם טוב ? מלבד רמת איוורור ביחס לרעש. סוג חיבור (מה מומלץ? ) אופן הלבשה - איזה? חומר המאוורר - מה צריך שיהיה רשום באנגלית ? 4. יש דגמים שרשום בהם רמת איוורור ורמת רעש -רגיל ,ולצד זה כתוב גם איוורור ורעש עם L.N.A ,מה זה אומר? - - - תגובה אוחדה: - - -

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by shlosi,

שלום לכולם, בסביבת העבודה שלי יש 4 מחשבים, לכל מחשב 2 מסכים, ומדובר בworkstations חזקים שעובדים 24/7. הגיע הזמן לקנות UPS, אבל אני לא יודע מאיפה מתחילים. למישהו יש המלצה על חנות/טכנאי שיכול לעזור? רב תודות!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by gll,

הכל תקין ועובד כולל מאוררים מקוריים החלפתי כי רציתי מארז יותר שקט תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by elyaz,

שלום אני מעוניין להחליף את המארז הנוכחי שלי- HEC6A19 במארז קצת יותר מתקדם. הדגש שלי הוא בעיקר על שקט בזמן מנוחה- הרעש מהמארז הנוכחי פשוט מציק. אז קראתי קצת פה ושם- כרגע אני מתלבט בין fractal design core 2300 לבין corsair 200R (הקורסייר עם חריגה קטנה) העיצוב הסולידי (יחסית) של שניהם מדבר אלי+ איכות הבניה. שאר החומרה שלי- 3570K (עם קירור MUGEN 2) 7870 XT 2 כוננים HDD ואחד SSD. (באתר של FRACTAL מצוין שכ. מסך ארוך מדי יכול להפריע לקשיח- לקחתי את זה בחשבון) אשמח לתגובות ו\או המלצות אחרות

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Svat Svytoslav Alekseev,

אז ככה נתחיל האל ספק יהיה מכובר אך ורק למחשב והמסך (שיקנה עוד מעט) מידע על המחשב מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Mugen MAX SCMGD-1000 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z97X-UD3H LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI-E,VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Aegis 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata III 1 כונני SSD: כונן קשיח Crucial MX100 CT256MX100SSD1 256GB SSD SATA III 1 צורב…

14. Started by sharonras85,

האם יחזיק את המערכת הבאה? rampage v extreme x99 i7 5820k adata 8gb ddr4 asus gtx980 ואם לא אשמח להמלצה לספק איכותי שיתאים מאייבורי בלבד, תודה!

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by gtx980sli,

שלום אני צריך מארז שיתאים לכרטיסים בגודל 30 סמ (290 של גיגהבייט) אני מעדיף שיהיה בו ספק כוח (אם יש הצעה לספק ומארז בנפרד וזה יוצא יותר זול אז סבבה) פלונטר\יד שניה הם אופציה ריאלית מאוד לנוכח התקציב אני מעדיף מקס איכות מארז וספק (כולל יופי, כמות מאווררים, ויציאות USB קדמיות, ומארז שקט). ומינימום מחיר (סביבות 400-500) אני מקווה שיש כזה בנמצא נ.ב ראיתי שהציעו את "ה ב500 שקלים ניתן לרכוש באנדל כמו Antec GX500 שמגיע עם ספק כוח 550W ונותן אחלה תמורה לכסף." אני תוהה אם יש עסקה טובה יותר קדימה מוחות יצירתיים אני מודה לכם מראש - - - תגובה אוחדה: - - - נ.ב אני צריך שיהיה בו מקום לכונן DVD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - - - תגובה אוחדה: - - - נ.ב אני צריך שיהי…

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. היי, מאחר ואני מתעסק יותר בצד התוכנה יותר ולא כמו פעם שהייתי מתעסק יותר בצד החומרה אשמח להמלצה על מארז כמה שיותר שקט וכמה שיותר קטן אך גם קריר . בעיקרון, אין לי תקציב מוגדר. אשמח לכמה הצעות מ 500 שקל עד 1000 המארז הולך לכלול את החומרה הבאה I5 2500K H77 לוח 16 גיגה ראם כרטיס מסך 6770 ו4 דיסקים קשיחים שמהם 2 הם SSD תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום לכולם, אני בקרוב משדרג את הכרטיס מסך שלי.. לכרטיס בסביבות 1000 ש"ח.. עדיין לא התקבלה החלטה לגבי הכרטיס. הבנתי שאני צריך לשדרג את הספק כוח שלי.. (כרגע הוא 460w) אשמח להמלצה לספק כוח שקט שמתאים לכרטיסים גרפיים כבדים. מחפש כמובן ספק איכותי - טווח מחירים אני מניח עד 400 ש"ח. בתודה דביר

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by moti.s,

הי, אני מתלבט בין רכישת שני המארזים הנ"ל (CoolerMaster 690 iii VS Antec GX300), המארז מיועד להיות למחשב גיימינג, רציתי לדעת בין 2 המארזים מה יותר מומלץ ומה ההבדל? והאם יש ספק המשתלם יותר מהשניים האלו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by gtx980sli,

איך אני יודע אם הספק הנל ANTEC VP 650P ו ANTEC VP 700P תומכים בכרטיס מסך R9 290 TRIX או windforce מבחינת החיבורים שלהם (נראה לי צריך 8 ו6 פינים) אני יודע שיש להם מספיק וואט אבל האם יש מספיק חיבורים? נ.ב האם אלו ספקים טובים?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Googleness,

http://www.pcworld.com/article/2929762/watch-this-insane-gaming-case-transform-from-pc-tower-to-mechanized-showpiece.html

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by gtx980sli,

איך המארז הבא CM STORM STRYKER אין לי קרור נוזלי או משהו ואין כוונה לקנות יש כאלא בדרגתו שהם יותר טובים?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by gtx980sli,

מה קורה קניתי את המארז CM STORN STRAYKER ויש לי 6 מאוררים של 140 סמ איך לסדר אותם כדי לייעל את זרימת האויר עוד שאלה יש לי לוח אם מסוג http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4664#ov ואין לי מושג כמה מאוורירים יכולים להישלט על ידו דבר שלישי: יש לי בקר לדים של NZXT HUE פלוס שני פלורסנטים קטנים כמה כוח הם יקחו מהספק שכחתי לציין שקניתי את הR9 290 MSI TWIN FROZER מעבד I5 4570 ומאורר סטוק של אינטל וספק כוח מסוג ANTEC VP700P תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. הנני מרכיב מחשב לעבודה גרפית דו מימדית (בינתים ללא כרטיס מסך- יתכן הוספה בעתיד הרחוק של GTX970 או דומיו בשביל פלאגינים). המארז צריך להיות יחסית שקט יחסית מבינת פעילות מאווררים על HIGH. רק לשם ההשוואה, עד עכשיו היו לי את: - GIGABYTE POSIDON שאני מאוד מאוד מרוצה ממנו ומדרגת השקט שלו עם 2 מאווררים. - האנטק SONATA 2 ו 3 היו סבירים- רמת הרכבה טובה אבל רמת המאווררים היתה מאכזבת ובעיקר השליטה על המאווררים האחורים ובסוף הם ממש מרעישים בניגוד ל GB. בכולם היו פילטרים של אבק סבירים והספקים של אנטק היו טובים וסיפקו תמורה במשך 5 שנים ואף יותר. אני אוהב עיצוב נקי וחלק ופחות מפלצות מהבהבות עם מאווררים 200ממ- למרות שאם יש באנדל טוב אני מוכן לשקול), אני מחפש משהו דומה עם ספק מעל ל500W בע…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום רציתי לשאול איפה מוכרים את הכבל הבא בארץ http://www.moddiy.com/products/Antec-Modular-PSU-Single-Sleeved-PCIe-8%252dPin-to-6%252dPin-Cable-%252d-All-Red.html שאלה שניה האם ספק antec neo eco 620w יספיק לכרטיס מסך gigabyte 390x רב תודות , ניר.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Uri Gavze,

אהלן את המארז הנ"ל רכשתי לפני יותר מעשור. עלה בזמנו בפנדה באזור ה1500-1800 ש"ח (ללא ספק כח). עשוי כולו מאלומיניום, כל הפאנלים מתפרקים, מגיע עם קופסת ברגים, גלגלים או רגליים לבחירה, reho bus, ומלא מאווררים חכמים. מישהו זוכר אולי מה הדגם שלו או היצרן? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים