ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
שלום. מחשב משרדי. שמתי לב שהספק כוח (בהתחלה חשבתי שזה המאוורר של המעבד) עולה ויורד: ז"א, הרעש (או המאורר) עובר מרועש, לשקט. ולעתים קרובות מאוד. האם זאת בעיה? האם סימני חיים אחרונים? במידה וכדאי להחליף ספק, אשמח מאוד אם אוכל לקבל המלצה על ספק כוח זול ואמין (חברה טובה). אציין שאני מתגורר ליד אייבורי מחשבים - אז אולי עדיף משם. מדור על מעבד חד ליבה, מחשב סופר בסיסי, עם 2 גיגה זכרון. והרדיסק קטן תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
לאחרונה חשבתי לעצמי להחליף את המארז שברושתי ל ANTEC P182 אני מתלבט כי למרות הסיקורים הרבה שקראתי ושיש עליו איני יודע כמה שקט הוא אשמח לשמוע מאנשים שיש להם / ששמעו אותו עובד כמה הוא שקט לי בכל מקרה יש כרגע HEC 6A21 ששמתי בו לפני חודש 2 מאווררי S FLEX 1200RPM נ.ב איני שוחה עדין בכסף אבל אם המעבר כל כך ישנה במבחינת השקט וגם הקירור אעבור . אנא אל תביעו עמדה אם לא שמעתם/עבדתם עם המארז אחרת לא היתי פותח את האשכול תודה ומצטער על הנקושות פשוט זה השקעה של 800 שקל .
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מעבד I7 לוח אם ATX זיכרון 16GB כרטיס מסך R9 390 SSD 240GB דיסק קשיח 1T צורב ספק בקירוב 250 שקל
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ערב טוב רציתי לדעת האם הספק הנ"ל מספיק חזק בשביל להרים כמו שצריך מערך SLI של 2 כרטיסי 260 GTX? אם לא, איזה אלטרנטיבות שקטות יש באזור ה500 ש"ח פלוס מינוס? תודה.
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
לתומי אני גולש לי באייבורי מחפש שטויות חדשות לקנות ולפתע http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4600&CatCode=623 אנטק 900 ב170 שקל רק יותר יפה ופרקטי עם מאוררי 120 ... מישהו יכול לקשר לביקורת ? מזה הדבר הזה ? הזמנתי אחד כבר באותו יום האים יש פה קץ' מישהו מכיר את המארז?התרשם?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מדובר במחשב ישן core 2 duo , כרטיס מסך מאד בסיסי , כונן סידי, שני HD וזהו פחות או יותר. המחשב נכבה באופן פיתאומי אפילו כשהספק מחובר רק ללוח אם ונכנסים לביוס. המתחים במולקוס מתחילים לרדת לאט לאט עד שמחשב נכבה מעצמו. כשחיברתי ספק ממחשב אחר הוא לא נכבה והמתחים יצבים ככה שאני די בטוח שזאת הבעיה. עד היום היה למחשב ספק ישן של HEC 350V , אני צריך ספק טוב ומשתלם שיחליף אותו ואם אפשר גם אחד שיוכל לשמש אותי בעתיד למערכת יותר רצינית. אני רואה המון ספקים במחיר של בין 150-250 שהם לא גנריים אבל אין לי מושג איזה מהם לקחת. לא חושב שיש טעם השקיעה בספק יותר מזה אבל אם יש משהוא שממש ממולץ וחורג אז גם אפשר. אודה למי שיכול להמליץ לי על ספק , עדיף …
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ניסיתי לחפש קצת על ההבדל בין מארזים מאלומיניום למארזים מפלדה למשל. ממה שקראתי לאלומיניום יש יכולת הולכת חום הרבה יותר טובה. מה שמעניין אותי בנוסף ועליו לא מצאתי כל-כך מידע הוא איך החומר משפיע על רעש. אם למשל לוקחים אלומיניום ופלדה באותו העובי בדיוק האם תהיה עדיפות לאלומיניום גם בבידוד רעשים? האם יש חומרים או מתכות מסוימות שהן טובות יותר בבידוד רעשים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום הזמנתי מחשב, כעיקרון תכננתי לקנות מארז ב400 ש"ח.. אפולו, אבל הוא לא במלאי.. אז החלטתי להגדיל את התקציב כדי לקנות את הלקסה, במקרה אלא שהרכיבו לי את המפרט הם הטכנאים כי האיש מכירות היה עסוק.. והם אמרו שהם לא אוהבים את המארז, יש שם פטנטים מעצבנים ושהוא לא הכי איכותי וטוב שהם נתקלו בו, לדעתם הוא סתם יקר.. בכל מקרה הלכתי עליו בגלל המראה
-
- 41 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
האם הכרטיס הנ"ל נכנס במארז.. אני מתכנן לקנות אותו בזמן הקרוב האם הוא נכנס ? אני דיי צריך תשובה בטוחה אז תשדלו לענות רק מי שיודע בודאות
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבתכנן לקנות בקרוב את המפרט הבא: AMD PHENOME X3 710 DFI LAN PARTY 790GX M2RS 4GB OCZ WD 500GB nEC X22 SHPIRE HD4770 OCZ VANNDETA אני רוצה ספק שיחזיק את זה כולל OC, ייתכן וגם ניסיון פתיחה של ליבה רביעית. עלות הספק עד 300 ש"ח רצוי מנועה.
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-945P-S3 (945P) ATX 670 מעבד Intel Core 2 Duo E6400 כרטיס מסך-Sapphire Radeon X1800 GTO 256MB DDR3 - VIVO / DVI - PCX RETAIL זיכרון TWINMOS 512 MB DDR2 667MHz Cl5 5300 סטיקים 4 דיסק קשיח Westren Digital WD1600JS צורב פנימי DVDRW X16 GSA-H10N LG צבע SILVER 220 כונן דיסקטים - 1.44 מקלדת מולטימדיה מארז-Thermaltake VB1430SNSI Soprano Silver מערכת רמקולים Logitech OEM 2.1 S200 מיקרופון Labtec VERSE 534 Microphone 39
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם הספק כוח הזה http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6641 יכול להחזיק שני כרטיסי HD 6850? כרגע יש לי אותו,ויש לי כרטיס 6850 של SAPPHIRE ואני רוצה לקנות עוד אחד כדי שיהיה CFX האם הספק יחזיק את שניהם?
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אהלן, אולי השאלה קצת טיפשית, אבל לא מצאתי תשובה בשום מקום... מה היתרונות והחסרונות של דלת בקדמת המארז? על מה זה משפיע? למשל ההבדל העיקרי הנראה לעין בין מארזי Element G ו-Element S של ThermalTake הוא הדלת הקדמית. מה בעצם היא עושה? תודה וסופ"ש נעים!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצד אחד זה Thermaltake וזה מארז אדיר.(ככה אומרים...) מצד שני NZXT Zero נראה מדהים עם 7/8 מאווררים ועם אותו מקום וחלל של Eureka מצד שלישי, אני חושש שכל המאווררים האלו הולכים לעשות הרבה רעש. ביקורות: http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16811146029 מה אתם אומרים? תודה על העזרה.
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אהלן שלשום הזמנתי מחשב ללא כרטיס מסך כדי לחכות ל 4870 ati השאלה שלי האם הספק שברשותי יספיק thermaltake tr2 430w
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
אני מחפש מארז וספק טובים למחשב החדש שלי.. זה המפרט.. תגידו לי איזה ספק יחזיק אותו כמו שצריך: intel core 2 due E6400 ASUS P5B Deluxe Corsair xms2 1024kit 677MHz asus exa1600pro Pcie 512mb maxtor maxline3 250 gb sata2 16mb buffer יש לי תקציב של עד 600 שקל... לא יותר לשניהם.. ואני ממש לא רוצה מארז עם דלת מעצבנת מקדימה.. בינתיים נתקלתי במארז של gigabyte triton שחור.. ובקשר לספק... ראיתי אחד של thermaltake 430W וספק של zalman 400w.. אבל יכול להיות שספק 350 יחזיק את המפרט שלי? או שאתם ממליצים על מארז אחר.. שאולי מגיע כבר עם ספק.. :s05: הקיצר אני מחכה לתגובות ככה ולעצות.. אז יאללה שוטו! אז תודה מראש לכולם..
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מגלישה רגילה באינטרנט עקב הדיון ספקי כח KSP ?? טוב, יש להם חוש הומור.................. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=415915.0 יצא לי לראות שיצרנית FSP Technology Inc. בעלת המספר הרב ביותר של ספקים עם תקן 80 פלוס. וליתר דיוק יש להם 161 ספקים עם תקן 80 פלוס שזה מספר שמכפיל כמעט את Sparkle Power עם "רק" 94 עמידות בתקן. עכשיו מעניין אותי למה חברה שלא כל כך נחשבת פה בארץ ובפחות או יותר בעולם בעלת מספר רב ביותר של ספקים עם תקן זה...??? האם היא מייצרת עבור חברות אחרות והם רק מדביקים מדבקה שלהם ומשווקים תחת השם שלהם??? אם היא כזאת מוצלחת בכמות תקנים למה לא להשאיר את הטוב לעצמה. עכשיו הפירוט: PLUS 80=== 77 PLUS 80 BRONZE=== 68 PLUS 80 SILVER=== 14 PLUS 80 GOLD…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מארז מחשב cool master 500 אם מאוורר אחד בחלקו האחורי יש ברשותי מאורר נוסף ,באיזה חלק עדיף להתקינו ? והאם יש בלוח אם חיבור נוסף למאורר ? H110 GIGABYTE http://www.coolermaster.com/case/mid-tower/cm-force-500/
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מדובר על 2 מארזים עם ספק 430W של SS מכיוון שאין ברשת פרטים על המארז של TMS השאלה שלי היא האם מישהו מכיר את המארז ומה יותר עדיף? האם יש לTMS חיבור של MATX והאם הוא TOOLLESS? האם המארז מגיע עם כבלים לחיבור היציאות הקדמיות ועם ברגים מתאימים לחיבור החומרה השונה? האם יש לו חלון צד? על הRAIDMAX יש מלא מידע אז אם מישהו יוכל לשפוך אור על המארז של TMS אני אודה לו
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים בksp ספק Enermax modu82+ 425W. בפעם הראשון שכביתי את המחשב גיליתי רעש של זמזום שמפסיק רק כשמכבים את המתג ההפעלה. התקשרתי לksp הם אמרו להביא את הספק, יבדקו את זה, בלה בלה בלה... קבלתי מוצר פגום ישר מהאריזה, למה אני צריך לעבור את כל התהליך של בדיקה במעבדה שלהם?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב ישן, e2140 עם כרטיס מסך מדגם 8400 של נוידיה, שיחד עם כונן חיצוני של 1.5 ט"ב וחיבור לטלוויזיה בסלון עובד ממש טוב בתור מחשב מדיה, full hd וכל מה שנגזר מזה. (יש למחשב גם שני כוננים פנימיים, אחד של 80 ג"ב, והשני של 320. וכונן דיוידי. ומקלדת ועכבר אלחוטיים. ותמונה של דובי על שולחן העבודה) יש איתו שתי בעיות: 1. המארז שלו מכוער, ולא מיועד כ"כ לסלון (זה מארז מיני רגיל של אייבורי). 2. ספק הכוח שלו רועש מאוד - ניסיתי לגרז אותו עם וזלין וכו', לא כ"כ עבד. בקצרה - אני רוצה לקנות מארז htpc עם ספק שיכול להחליף את המארז+ספק הנוכחי, יש לי תקציב של בערך 400 שקל לצורך העניין, לא חשוב לי איפה נמצאת החנות אם יש משלוח, (גם איביי זו אופצייה), השקט חשוב לי, ואם הוא לא לגמרי מכו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ספק בהחלט מומלץ ושקט אבל זהירות קיימת בעיית תאימות. Antec הוציאו עדכון לספק ב תחילת 2006 לכן אם קונים רק את הדגם A4 ומעלה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=27380 17 אמפר על כל מסילה מהשתיים - יחזיק את ה-HD4870 ונגיד גם E7200 עם אוברקלוק?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סוף סוף הגגיע הספק שהזמנתי למחשב החדש...אבל יש לי כמה בעיות: 1. לא קיבלתי ברגים....בנתיים אילתרתי משהו מהבית אבל יש למישהו מושג אם בכלל אני אמור לקבל איתו ברגים? 2.הספק לא יושב בצורה מושלמת בפתח של המארז...זה אמור להדאיג אותי? (מארז HEC COMPUCASE) חוץ מזה גם לא קיבלתי כבל אבל זה בקטנה...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-